31a December 2010

NYÅRSAFTON!! :) Och godmorgon på er.. har ni några planer för dagen?
Jag hämtade ut min klänning igår som jag beställt från Nelly ;) och den passade perfekt! Så sjukt snygg. Men nästa gång jag beställer något kommer jag inte berätta vartifrån, less på att sådana små blonda saker från Luleå härmar en med precis allt *host*..

Nåja ska sätta fart med städningen sen marinera köttet :)

Hoppas ni får en nykter men underbar nyårsafton!








Lite för kallt va?

Gokväll eller vad man nu säger! Fytusan vilken jäkla kall dag det har varit idag.. eller ja, det är det än! Men som mest visade det -32 grader! Jag, kidsen och M skulle ut på stan idag och sen till apoteket för att hämta ut min superviktiga medicin men bilfan startade ju inte.. så typiskt! Nånå, det ordnade sig iallafall till sist.. hoppas iallafall på liiiite varmare dagar nu trots min kärlek för vintern ;)

Så ja, hursomhelst.. en innedag blev det med barnen. Dom hade nog gråtit av kyla om vi hade begett oss ut så vi stannade inne och pysslade, det är alltid uppskattat! Pärlbygge än en gång för deras del.. och jag tycker att det är lika roligt faktiskt. Hehe. Felicia petar ner pärlorna på dom där piggarna och Bella kastar pärlorna i golvet trots att att hon fått en egen byggplatta och en liten skål med pärlor i, hehe. Jaja tur att det fanns en smart jävel som uppfann dammsugaren ♥







Nu ska jag läsa lite bloggar sen kika på interfloras hemsida, snart begravning och jag HATAR begravningar :(
Fyyfan, men den vägen ska vi alla vandra.. :/


Nelly

Detta fyndade jag igår på mellandagsrean!

Och jag som aldrig använder klänningar, men en hittade jag iallafall.. och en superfin tröja ;)






29e December 2010

Godmorgon! Ni sover väl antagligen ännu men det gör inte jag.. är fruktansvärt trött :( Är verkligen inte min stil att vakna såhäär tidigt på morgonen men nu gjorde jag det så då är det inte  heller någon idé att somna om och stress sova då jag vet att barnen lär vakna inom loppet av en timme. Jag har en liten bebis bredvid mig och det är såå mysigt, min andra stora tjej ligger i sin egna säng. Någon natt ska då kidsen få somna i min säng och sova med mig, hur mysigt som helst dock trångt men det gör inget :)

Förövrigt hoppas jag att min gigantiska bloggtorka försvinner snart.


Det roliga med att ha en blogg är att få e...

mms_img15409 (MMS)

Det roliga med att ha en blogg är att få en massa paket :) Jag blir som ett barn på julafton hihi^^


En salig blandning

Andra gången jag slår upp datorskärmen idag, spenderar hellre tid på annat än att glo runt på nätet ;) Har städat och rensat heeeela dagen, och snart åker även julgranen ut.. jag längtar så mycket att jag blir tokig! Hehe. Iallafall.. berättade ju tidigare om fkassans idioti. Nu är det äntligen löst :) Fick surra med väärldens trevligaste tjej som eg inte är min handläggare utan någon ersättare för den andra var på semester, otroligt. Men hon fixade allt på direkten och pengarna är på ingående. Jaja, shit happens! Helst ska man ju inte ha med dom att göra överhuvudtaget men men, som sagt tidigare.. jag har inget val då det inte finns andra möjligheter till att lösa saker och ting. Det är inte i mitt huvud det är sågspån i!

Nåånåå.. ska iallafall visa er en, eller ja det blir ju av mina julklappar.. lat som jag är har jag inte orkat fota resten! Men jag ääälskar verkligen hudlotions i olika dofter, kärlek.

Här har ni dom!

Blå/coconut
Rosa/pomegranate

Båda luktar såå himmelskt gott ;)


27e December 2010

Morning.. Idag fortsätter kriget med försäkringskassan! Tänka sig om F´s riktiga Pappa inte hade varit så jäkla dängd i väggen, då hade jag tagit underhåll direkt av honom och inte genom fkassan med tillhörande problem. Men ja, nu ser det ut såhär och då äre bara att gilla läget :) Haha inte för att jag vill ha med fanskapet att göra för fem minuter i världen men jag hatar fkassan nå fruktansvärda mängder.. idioter hela bunten! Hoppas iallafall det löser sig!! Typ snart. Min handläggare skulle iallafall ringa upp mig under dagen, vi lär ju se hur det blir med den saken.

Nu ska iaf jag och kidsen vänta på att det börjar bli ljust ute sen hoppar vi i kläderna och tar en prommis till kvarnbacken och åker lite pulka! Det lär nog uppskattas! Lär ju ta en tid att prompa men vad gör det ;)

Nu; frukost! 2 magar som ska mättas ;p

Kram på er, hoppas ni haft en fin jul!

25e December 2010 -

Hej på er! Har noll blogglust kan jag säga och det är därför det ekar så fruktansvärt tomt här inne just idag. Jag hade inte ens tänkt logga in för att bara kika men jag gjorde det iallafall. Nu blev det inlägg också. Känner att jag är tvungen pga av kommentaren jag fick! Och nej jag tänker inte godkänna den precis som du vill att jag ska göra, du vet absolut inget om mitt liv. Detta är bara ett tecken på att man ska tänka till sjuhundra gånger extra vad man skriver om sitt privatliv och vad man lägger ut för bilder, alltid retar det någon! Och trots att jag sagt tusentals gånger innan att man inte ska ta åt sig av elaka kommentarer så gör man det iallafall, någonstans därinne så svider det oavsett vad. Jag försöker så många gånger att bara inte bry mig men det är svårt att låta bli. Det stör mig nå fruktansvärda mängder att folk har så jävla långa näsor. Men vet ni vad som stör mig än mer än elaka kommentatorer?? Det är när dessa små "troll" ska vara anonyma, dom törs inte stå för vem dom är och törs inte stå för det det som skriver.

Jag undertecknar ALLTID med mitt namn, min blogg alt. mailadress för jag fegar inte ur om jag skrivit något som inte passar sig. Är jag ute efter en disskution pga av det jag skrivit så då får man faktiskt ta och visa vem fan man är. Hur tänker folk egentligen? Att jag ska coppa kommentaren, smälla upp den i ett inlägg och sedan skriva under mina tankar och synpunkter? Fetglöm säger jag bara. MAILA mig om du vill lätta ditt hjärta, visa vem du är eller låt bli att kommentera. Svårare än så är det inte. Och som jag sagt miljarders miljoners gånger förr, ord sårar mer än slag! Glöm inte det!


Dessa små troll gör att man funderar om man ska lägga ner bloggen eller inte, fast egentligen.. varför ska jag? Jag är starkare än såhär. Och ALLA tar åt sig av elaka kommentarer så är det bara.


Skulle egentligen ha berättat om min dag med tjejerna men det kan jag göra i nästa inlägg, var bara tvungen att skriva av mig mitt i denna soppa!

Nöjda tjejer

Nu är julafton över så nu är det tillåtet (enligt mig) att sitta på datorn ;) Trots att jag hatar julen som pesten själv så har det ändå varit en bra dag! Tjejerna fick suuuperfina julklappar..

Sulkyvagnar till sina dockor, dockor, kläder, pärlor + brickor, pengar, sminkbord, dammsugare m,m..

Och även jag fick allt det jag önskade mig ;)
Tydligen har jag varit snäll iår! Fick en till vetékudde, dammsugare, skotork, presentkort, stekpanna! Riktigt vuxen blir man aldrig så jag lär nog fortsätta att önska mig julklappar tills jag sitter på ålderdomshemmet, hehe.


Nu ska iallafall kidsen stoppas i säng sen blir det att kika tv såklart, en dag som denna så måste det ju finnas något sevärt kan man tycka :) Väntar förövrigt på att dagens fotograf (Pappa) ska skicka alla bilder som han tog idag åt mig, han skickar alltid bilder åt mig som han fotat här så det är som onödigt att jag också ska ta fram kameran och börja blixtra.

Jag har iallafall en bild att bjuda på, mina två prinsessor!
Felicia vart överlycklig för prinsessklänningen så hon drog på sig den snabbt utan att ta bort linnet under, sötungen!





Är ni nöjd med eran jul? :)


Som sagt, trots min "hata julafton" så vart denna dag kanon, och jag gjorde den kanonbra för ungarnas skull med glada miner :)


24e December 2010

Godjul på er! Förstår inte ens varför jag skriver "god" trots att jag hatar julen, but sure.. allt för kidsen ;D Ska vara glad och göra det bästa av denna dag trots alla andra hemska jular. Imorse när barnen vaknade så fick dom öppna en julklapp var så att väntan inte ska bli så lång under dagen. Det hade alltid varit en tradition för mig så den traditionen för jag vidare såklart ;) Nu ska jag strax röja upp det sista här hemma och ta en snabbdusch för om en timme kommer Pappa och Stina hit och då blir det jullunch och paketöppning sen är väl tanken att vi ska åka till Mathias Pappa m.familj senare ieftermiddag, typ vid fem tiden! Den tiden då ungarna är dödligt trötta men får hoppas att dom orkar iallafall, om inte annat blir det en snabb visist. Nånå, hoppas iallafall att dagen går superjävla snabbt för jag HATAR julafton. Menmen,som sagt för barnens skull så gör jag dagen lyckad och underbar!

Hej på er, och ha nu en riktigt godjul ;)

23e December 2010

Hej på er! Dagen hade ju kunnat börja lite roligare än vad den gjorde! Försäkringskassan, eller ja varenda en som jobbar där hade behövt få sig ett skott i pannan. Dom tror att dom är någon slags regering! Dom har stoppat utbetalningen av bostadsbidraget och underhållet pga enligt dom så är Felicia fortfarande folkbokförd hos Mathias men när jag ringer skatteverket så är hon folkbokförd hos mig från 16e okt -10. Jävligt märkligt det där. Sen får jag ett direktnummer till min handläggare.. dom säger dessutom att det bara att ringa nu för hon är anträffbar hela dagen. Jag ringer dit men då är hon på semester! Lite jävla irriterande såhär i juletider men det är bara att bita ihop och se glad ut :)

Imorgon är det iallafall julafton och då lägger jag bort alla tankar och funderingar trots att jag inte har någon julkänsla, men den kommer väl hoppas jag! ;) Det blir att fira julen med Mathias, barnen, Pappa och hans tjej Stina! Sen blir det att bara ta det lugnt resten av helgen och inte göra ett endaste skit! Inte lyfta ett finger likt alla andra.

Nu ska jag iallafall bege mig mot tvättstugan, gör bort allt tråkgöra innan morgondagen! Klapparna är iallafall klar och julmaten så någon stress på stan skippar jag iår! ;P

Video - Isabella

Min lilla piga har fortfarande feber men har börjat bli lite piggare iallafall så idag spelde vi in en liten videosnutt! Man ser t.om i videon på lillnäsan att det är helt rött :( Snart är det färdigsnytit den där näsan hoppas vi!

 Hennes favoritlek är såklart tittut leken :)



Vilket svammel och lite glädje på det hela

Sitter här med tusen tankar ungefär! Jag har fått hem en lönespec från gve kommun men jag har INTE jobbat, på specen står det 0.00 kr utbetalas imorgon (23e).. hmm? Ehh, jahapp. Verkar ha snurrat runt för någon på något kontor på kommunen, jaja jag får ringa dit imorgon och höra vad som sker.. har inte ens jobbat. Märkligt! Eller ja, i somras har jag ju jobbat men det var ju då det samt att den lönen har jag redan fått samt lönespec.
Dagens glädje iallafall är iallafall två paketavier ;D Har dessutom inte en blekaste vad dom innehåller och kostar inget gör dom heller.. Jag som älskar paket, jag blir som ett barn på julafton ;)

Nåväl mina kära vänner nu ska jag ta och mysa med en snorig och febrig liten dotter! Att ta hand om en är en enkel match men två är en aningens jobbigare trots den stora kärleken jag har till mina barn! Så ibland är det faktiskt skönt att bara ha ett barn hemma. Felicia åkte iväg på stan för en stund sedan med M! Dom skulle shoppa lite osådär.

22a December 2010

Tröttare än någonsin ohja! Men jag fick faktiskt sova två timmar mer än vanligt och det behövdes, då kanske inte ögonen börjar svida redan vid nio.. haha. Funderar på om det blir dagis idag för barnen eller inte! Bellas förkylning är iallafall nästan helt borta. Nåja ska fundera en kort stund till innan jag ringer dit. Förövrigt sitter jag här med den där förbaskade smärtan man ska ha en gång i månaden så nu är min allra bästa vän min värmekudde! Vad hade jag gjort utan den då alvedon inte funkar eller något annat heller för den delen!? För varje månad blir smärtorna bara värre och värre men det är bara att härda ut och se glad ut ;D

Nu blir det frukost iallafall för dom små :) Godmorgon förresten.

Hoppas på en "säsong" till! ;)

Men åååh vad trist.. nu är Ung och Bortskämd slut! Hoppas verkligen att det kommer en till "säsong", det vore något! Haha med ungdomar som är ännu mer lata än vad dessa var. Bland finalisterna som var kvar så var det helt rätt vinnare som vann, Daniel Paris.. fast hade JAG vart någon slags jury så hade Elli fått vinna men hon röstades ut ju förrförra programmet tror jag det var och dessutom av helt fel anledningar! Någon mer än jag som kikar på detta pinsamma men dock roliga program?

Och på tal om dessa beroendeframkallande tvprogram, snart börjar Big Brother, haha jag lär ju sitta bänkad framför tv:n ;p

Nåja nog tjatat om det där! Tur att jag inte är en latfia iallafall ;) Ska göra mig lite kvällsfika nu sen kika någon film tror jag. Tror det blir The Blind Side eller Precious!




Bjuder på några bilder som är nya men som inte har med inhållet av inlägget att göra alls :D
Mina söta fina prinsessor!

Bella äter mandarin ;)





En liten fotograf, det ska börjas i tid!






Ha en fin kväll mina fina!

21a December 2010

Här var det dött må jag säga men jag har vart upptagen heela dagen! Haft möten o städat o sånt viktigt inför julen ;P Får bli en megasnabb uppdatering om mitt "tråkiga" liv för alldeles strax börjar mitt favoritprogram Ung & Bortskämd, sjukt kul att kolla på hehe. Efter det fortsätter julklappsinslagningen, fråga mig inte om jag är less haha! Jaja, några dagar kvar till jul sen är skiten över för iår!

Tjejerna sover iallafall, tur att dom somnade en aning senare idag än igår för annars vaknar dom 5 på morgonen och det är inte speciellt trevligt. Mina ögon börjar svida redan vid nio på morgonen ;) Skoj!

Jaja, nu ska jag bädda ner mig under täcket och kika lite tv! Vi hörs lite senare!


Kram på er.

Min duktiga tjej har lärt sig skriva mamma...

mms_img22959 (MMS)

Min duktiga tjej har lärt sig skriva mamma! Jag skrev där nere MAMMA och hon skrev ovanför.. Lite krokigt och snett men VAD gör det :-) hon är sååå duktig min stora tjej!


20e December 2010

Hallåj! Ser att det just nu är 21 st som gjort testet men knappt några kommentarer, hmm det är väl inte så att ni är lata va? ;) Sitter förövrigt och väntar på ett superviktigt samtal men det lär väl dröja tills i eftermiddag innan det kommer! Jag ska också börja ha "telefontider" på min mobil för ickeprivata samtal sen ska jag skita i att svara den ynka timmen i veckan dom har möjlighet att ringa ;P Haha, ska göra som alla andra jävla as i den här kommunen.. blöööh.

Jaja, tjat tjat dagarna igenom.. ska mysa med tjejerna nu och vänta på det där jädra samtalet!!

Hur mycket vet du om mig och mitt liv?

Klicka på bilden för att göra quizet om mig och mitt liv ;D





Lämna gärna ditt resultat i en kommentar i det här inlägget!


19e December 2010

4e Advent idag, snart julafton! Jag började min morgon med att städa och plocka, bära ner en massa skrot och inte skrot till förrådet, slå in lite mer julklappar! Nu sover Bella och Mathias tog med sig Felicia ut en sväng. Och jag fastnade framför tvn, sitter och kikar på tv4 fakta.. dom visar ett program om droger.. fyyfan man blir så jävla ledsen när man ser alla svaga människor som trillat dit i skiten. Jag är så innerligt glad att jag aldrig provat droger och jag kommer aldrig ens prova heller. Jag dricker inte ens alkohol! Jag har förlorat så många vänner i drogdjungeln och vill inte förlora en enda till, jag förstår verkligen inte vad folk tänker med! Eller ja, dom tänker nog inte alls.. huff!

Nåväl, ska fortsätta kika på programmet sen bege mig till tvättstugan och ta upp tvätten! Rolig Söndag.
Och Söndagar som ska vara vilodagar, men inte när man är småbarnsMamma inte ;)


En stulen jul

Jag hatar också julen, precis som grinchen ;) Denna film är ju som ett måste vid julen! Ikväll visas den halv åtta på tv3! Ett måste.


Jim Carrey/Grinchen










Taylor Momsen som spelar den lilla söta flickan Cindy i filmen!







Haha vilken skillnad!


Tråkigt

Hoj vilken rastlös dag trots att jag har haft mycket att göra! Skulle tvätta o greja men då fick jag feber och halsen värker. Inte ens Bella är frisk än, dock på bättringsvägen! Men nu tar hon iallafall minst 2 vilostunder på dagarna vilket aldrig annars sker så slut är hon. Hehe, nu ligger hon bredvid mig och suger på sin älskade tumme! Ska snart ta och flytta över henne till sin säng så får hon sova för natten redan nu tror jag. Och jag ska hoppa i duschen sen fortsätta med julklappsinslagning så man blir klar någongång! Det hade ju varit något.

Vilket tråkigt liv man lever, haha.. men händer inte så speciellt roliga saker när barnen är sjuk! Då är det bara att hålla sig hemma och snyta näsor, typ. Nåånåå, ska vänta in Matti nu iallafall så jag får limma den där förbaskade kökslådan som alltid trillar ner på golvet, för det hade ju top inte råd att fixa. Yey!

18e December 2010

Godmorgon, eller ööh det var det egentligen kl tre här inatt ;) Upptäckte även då att att jag fått halsont, så trevligt. Dagen bjuder på tvättstuga och fortsatt inslagning av julklappar, haha kul va? Ne.

Bara 6 dagar kvar till julafton ;P Har ni önskat er nå speciellt av mamma och pappa tomten?

Det här har jag önskat mig ;)


                      



Hoppas bara att jag vart snäll iår, dock är det inget jag kan minnas ;)

En av mina fina

Jag och en av mina två älskade hjärtan!










En av alla tusentals saker jag stör mig på.

Vet ni vad som irriterar mig mycket? Eller ja, ett störningsmoment kan man ju också kalla det för när man lägger ut en annons på t.ex cc eller blocket o så ringer det någon som föddes med beslutsångest! Snällaa kan du hålla grejen åt mig så hämtar jag den imorgon? Avisst om du ska ha den så.. jaaaadå det ska jag ;P Mjaahaaapp, samtal börjar trilla in om att människan ska på julbord, har inget släp, funderingar om hur man tar sig in i trappuppgången och allmänt märkliga frågor.. Det stör mig så sjukt jävla mycket. Är man intresserad av skiten DÅ ringer man, inte för att man är en ensam jävel med tusentals frågor.. man har som gode lust att lägga på luren ibland. Hoff!


Jaja, det finns en av varje sort ;D Tur det, haha!

17e December 2010

Äntligen fungerar mitt internet igen, tror jag har blivit beroende ;D Har knappt gjort nå vettigt alls idag förutom att ha ja bakat med barnen imorse, diskat sjutusen gånger och handlat ett gäng med julklappar med Mathias. Dom ska iallafall slås in ikväll när barnen somnat. NU är alla klappar klara! Är ni klar med era eller brukar ni vara i sista sekund? Ska fortsätta klicka runt på mina favoritbloggar nu sen ta tag i dammtorkningen, fyfan vad verkligheten kan vara tråkigt ibland! Eller hur?



Påfyllning

Börjar bli dags för en påfyllning av livsnödvändiga saker i "medicinskåpet"..
Sånt där tråk som är jajust, tråkigt att handla men som man bara måste ha! Iallafall när man har barn..


Alvedon är ett MÅSTE



Hostmedicin





Näsdukar :D


Handspriten är ett måste!




Har DU några måsten när du är förkyld? Typ nässpray o sånt boooooring :(

Förhoppningsvis blir mina kids friska :)


16e December 2010

Hej och godmorgon från ett kallt och snöigt Gällivare Antarktis! ;P Jag och lillan har just kommit innaför dörren! Fytusan vad snö det har kommit. Jag hade bokstavligt talat snö ända upp till knäna och att lasta ungarna på varann som alltid förr i pulkan var nu omöjligt för då tippade den omkull och dom for i snön, så lilla fick åka och stora plumsa i snön med Mamma men fram kom vi.. efter några tusentals svordomar! Kände att idag kan jag ta ut Bella för hon är snäppet piggare iallafall, Felicia har ju fått stanna hemma då jag inte haft någon som kunnat hämta och lämna henne och B har jag inte velat ta ut för då blir hon aldrig frisk! Men Felicia höll på att bli galen av att bara vara hemma så idag blev det dagisdags för sen är det ju jullov! Dom skulle iallafall på biblioteket med hela avdelningen och läsa böcker och sånt kul!

Så, jag önskar fröknarna och dess barnvagnar all lycka i världen och hoppas ni slipper vända efter vägen!


Nu får baske mig sommarn komma!!

Så mycket bättre

Ååh vad jag älskar det programmet och jag hoppas verkligen att näsa säsong blir minst lika bra!

Gillar ni också programmet? Haha säg att ni gör det så slipper jag känna mig en aningen ensam med lite smått pensionärsvarning!





Hade jag stött på Di Leva bakom knuten och han hade sagt "BU" så hade jag baske mig gråtit av rädsla och kissat på mig.



15e December 2010

Hejhej! Är först nu jag har tid att sitta på datorn, eller ja egentligen inte! Har även tvättstuga, vilket tråk kan man tycka men men.. Bellsa är iallafall piggare idag men då har Felicia fått glänsande ögon så jag bara väntar på att även hon ska få förkylningen! Natten var däremot ett helvete för mig då tandvärken var ett faktum! Jag hade i planeringen att ta mig till tandläkaren 7 imorse men det sket sig för det ordnade sig inte med barnvakt och dit orkar jag inte dra med barnen såvidare dom själv inte har tid ;P Vela mest bara visa att jag lever, men det är knappt..

Ska alldeles straxi rusa ner till tvättstugan, jag snodde med mig Bellas snuttekudde för den var ju inte så fräsch men det fick jag sota för sen ;) Nu är hon gnällig som tusan och lär så vara i lite mer än en timme till! Älskar snuttekudde, finns nog inte en enda plats i världen hon inte dragit med den där kudden.. I tid och otid kan man säga ;)

Nu letar hon febrilt efter den där förbaskade kudden så nu är det dags att roa henne, låt tiden gå fort som faaan nu så kudden blir ren och torr!!

Vi hörs, för nu ska jag återgå till gnällandet och verkligheten.. hejpa!

Godnatt

Hej på er :) Äntligen kväll! Jag ska krypa ner under täcket och kika lite tv hade jag tänkt, jag är något slut efter denna dag. Efter att ha använt upp någotsånär en toabal för att torka lillans näsa så är mina krafter slut, likt ett frittfall från näsan rinner det, fyfan :( Hoppas så innerligt att hon blir frisk snart för man ser verkligen hur dåligt hon mår. T.om ögonen är helt igen klibbade, ber till högre makter att det inte är ögoninflammation iallafall.. Som den hönsmamma jag är så insisterade jag på att åka in på barnkliniken med henne men Mathias tyckte vi skulle vänta och blir det värre med förkylningen och andningen så åker vi ju givetvis in! Nehörrni, ska gå och fylla på Felicias vattenflaska sen kika lite tv! Med en boxer finns det alltid något att kika på!



Bjuder på en gammal bild på mig och Felicia, och suddig var den också!
Min fina tjej som inte är så liten nå mer.





Vi hörs!


Ett litet tidsfördriv mitt i snorandet.

Jag stal denna av Anna !

Vilken svordom använder du mest? Satan och fan
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Använder aldrig väckarklocka
Hur många resväskor äger du? Panikköpte två st inför tiden på BB!  
Använder du flip-flops? Ibland, haha dock inte på vintern!
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Hellre ta den.
Vilken var den senaste filmen du såg? Beck
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hm, helst inget.. skulle spara för mina barns framtid
Har någon någonsin kallat dig lat? Ohja!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej men ibland skulle det behövas, eller rätt ofta faktiskt!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Haha använder inte cd. 
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Artist/Rihanna.. Grupp/finns såå många bra.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej
Vad åt du till middag senast? Laxpasta
Använder du huvtröjor? Nope, typ sällan och aldrig.
Kan du vissla? Jodå.
Vem var den senaste som ringde dig? Pappa
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Uschochfyfan! Har ingen favorit för jag hatar typ karuseller o sånt.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Absolut! Men jag är snäll så det bjuder jag på!
Vilket riktnummer befinner du dig i? 09*0
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja
Hur många syskon har du? 1 storebror
Vilken film kan du alla replikerna till? Eh, ingen tror jag!?
Äger du några band t-shirts? Nope
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3 av någon anledning!?
Läser du för skojs skull? Bloggar och dagstidningar.
Pratar du några andra språk? Engelska såklart! Sen förstår jag även nästan all finska.
Diskar du din egen disk? Ja
Har du gråtit offentligt? Det har hänt. 
Har du en stationär dator eller en laptop? Minipc
Försöker du alltid lära dig nya saker? Jag försöker
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? En tatuering.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej varför det?
Kan du kasta macka? Jo
Har du någonsin varit på Jamaica? Nix
Vad har du med dig in på bion? Något att dricka.
Vem var din favoritlärare och varför? Maggie och Hasse.
Vad har du för väder? -16 sist jag tittade. 
Har du en blogg? Ja
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Matte helt klart ;)
Gillar du att flyga? Nej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 timmar kanske?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja! Är Mamma 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Jag räknar inte kalorier men jag tänker på vad jag äter. Annars "blir man vad man äter".. hehe.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ohja! 
Tror du på liv på andra planeter? Njaa..
Tror du att Gud är man eller kvinna? Man
Vad var det senaste du åt? Lunch
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning.
Gillar du senap? Ibland
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Pratar inte med mig själv, tänker mer!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag vill men vågar inte.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nix
Skulle du säga att du är trendig? Absolut inte
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Inte vad jag vet. 
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen tror jag, läser som aldrig böcker nästan. 
Tycker du att du är attraktiv? Ja.
Vad är du allergisk mot? Mjölk, nötter, tomat, apelsiner
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej

 
Åh så roligt det är med listor, ehh not! Dock ett tidsfördriv ;D


En bild från gårdagen

Denna bild togs igår på morgonen innan vi begav oss mot dagis för Luciafirandet! ;)


14e December 2010

Godmorgon! Barnen blev hemma idag från dagis då förkylningen är ett faktum och snoret rinner som frittfall ur näsorna! Även jag har börjat känna mig dåligt, eller ja jag känner mig varm och har fått hosta. Så typiskt. Det är liksom alltid något ;( Har även börjat fundera på om det är ögoninflammation som Bella har, ska avakta lite och blir det inte bättre (kan lika gärna vara rinnande ögon pga av förkylningen och inte ögoninflammation) så ja då blir det akuten.. fast tror inte dom kan göra speciellt mycket.



Det är som bara tråkiga saker hela tiden, igårkväll gick min älskade Fasters man bort i cancer :( Mina tankar är hos dig Faster hela tiden! ♥


Jag ska försöka sluta klaga så jäkla mycket då jag vet att det finns dom som har det värre men det är svårt att låta bli, känns som om saker och ting blir bättre när man får gnälla av sig lite ibland..

Nu ska jag återgå till snortorkandet sen försöka ta tag i disken, bara jag hittar orken! Ha en fin dag alla fina!

Det var på tiden

Äntligen har min barndomsvän börjat blogga igen, dock har hon skapat en ny blogg men vad gör det :) Hoppas bara hon inte försvinner pofftjoff från bloggvärlden som sist.

Såklart får du en länk av mig vännen ;P





Och HÄR hittar ni henne ♥


13e December 2010

Herreminjäävlars vad det är kallt ute, dessutom har Bella åkt på en söt förkylning + feber men vi trotsade allt snorrinnande och prompade till dagis för där var det luciafirande! Och mina små gummor var såklart tomtegummor ;) Filmade också men fan videon blev sjukt mörk, några kort blev det också så dom lägger jag upp lite senare! Nu ska jag iallafall servera lite alvedon till den lilla sen slänga mig i duschen för jag är så frusen!

Är nog lätt -25 ute idag! Om inte ännu mer!!


Lucia idag, och inte alltför länge kvar innan julafton är här!



Mina fina tjejer dansar

Fungerar inte att tidsinställa inlägg och det gör mig smått galen ;) Så jag lägger upp filmen nu istället för sen finns det nog inte tid till det, ska lägga lilltjejen nu sen ta tag i det gigantiska diskberget! Hallelujah vad rooligt ;)


Här har ni mina fina tjejor ;D




Dom är bara så söta :)


12e December 2010

Hej mina fina! Söndagen har bara varit lugn, inte gjort något vettigt alls med andra ord. Igår blev det däremot bakning och städning! Tjejerna gillar verkligen att baka såå mycket det blir ju lite grisigt och stökigt men vad gör det! Så vi bakade rosa muffins med choklad på vilket uppskattades av tjejerna! När man har kul så glömmer man bort kameran, så typiskt!

Nu har iallafall stora tjejen lagt sig och snart är det även dags för den lilla för imorgon ska vi upp tidigt! Då är det julfika på dagis så då åker tomteklänningarna på och röda strumpisar! Ska fota lite imorgon så ni får se mina små tomtegummor :) Dom kommer bli såå söta så. Vad har ni haft för ihelg förresten?

Funderar på att lägga upp en sådandär lista på bloggen som många andra gjort, man skriver om en grej om dagen. Då kanske min hemska bloggtorka börjar avta?

Dyker upp ett videoinlägg lite senare när mina fina tjejor dansar! ;)


11e December 2010

Hade verkligen inte tid för datorn igår och det lär jag inte ha så mycket idag heller, förutom ikväll! Är en typisk städa/tvätta/baka dag idag :) Sådana behövs också! Vad har ni för er ihelg?

Och sluta vara så lat med att kommentera, hihi^^




Hur söt? ;)

Älskade gullunge ♥



Alla har sina favoriter

Men guuud vad irri, har miljontals bilder att visa er men kommer inte in på min mail :( Kommer inte ens fram på första sidan! Är det bara jag som har problem med hotmailen? Nåväl, det börjar väl fungera inom sin tid! Nu ska jag beslagta tvkontrollen för min stora tjej har just lagt sig!

Byggfällan får ju absolut inte missas ;) Och absolut inte Lyxfällan! Gillar sådana program!

Hehe, tv beroende som man är.. har dessutom fått låna Mathias ena boxer med kort så är ju liiite mer värt med hundra kanaler än bara tio st ;D hoho^^

Mina "måsten" såhär en Torsdagskväll ;)





9e December 2010

Hello och godmorgon på er :) Fytusingen vad tidigt vi vaknat idag, eller ja kl sju.. men har börjat bli små van vid alla sovmorgnar jag får så är väl därför jag tycker att sju är tidigt! Inatt har Felicia bara vaknat en gång så lite sömn fick jag ändå! När barnen var små så var det hela tiden amning, blöjbyta, vakna nätter, amning, blöjbyte, vakna nätter i evighet amen! Nu är dom ju dock stora men wtf lite baby fasoner har börjat dypa upp, typ.. jaa vakna nätter ;) Men man ska inte klaga! Le och var glad eller nå bara ;P Sova hinner man göra i graven kanske?

Nu ska jag iallafall försöka få ordning på mitt risiga hår, slänga på mig lite mascara så man ser ut som en människa sen bege mig ut på stan en snabb sväng! Mamma skulle ändå på karlgrens så då liftar jag med henne, jag ska leta dom där jääkla julklappsklistermärkerna, eller vad dom nu heter som man sätter på klapparna? Julruschen verkar redan ha börjat då dom var slut på dollar och jysk igår när jag skickade Matti för att kolla ;)

Som en vän till han sa "ääh skriv med en svart penna på paketet godjul, barnen kan ändå inte läsa"

Nej, säger jag..

Nu stan. Vi hörs!

Julkalenden och smsterror!

Nu är det julkalenden dags för pigan sen hopp i sängen! Medans hon kollade bolibompa tidigare så gjorde jag mig en välbehövlig hårinpackning, känner att det börjar blir dags för en förändring med håret! Har iallafall köpt hem ett slingpaket, funderar på att slinga hela håret med ljusa slingor.. vill inte bli barbieblond för det passar inte mig. Nånå, ska höra med A vad hon säger. Frisörer brukar veta bäst ;)

Förövrigt sitter jag bara här framför datorn och kikar runt samtidigt som jag blir stalkad genom sms, haha så jävla trevligt! Idioter överallt!

Hade det inte vart förbjudet att hänga ut folk med namn, bild och telefonnummer så hade jag fan gjort det för hon förtjänar baske mig det. Jag är absolut ingen elak människa men jag tar inte heller vilken skit som helst och när man börjar stjäla av mina barn då kokar det inom mig, just belive me ;D

Ska be Matti göra om en video till en annan fil så att jag kan visa er den, hur söt som helst men den fungerar inte att lägga upp på videofy.me .. galet det där, men hoppas det löser sig!

Nu slår jag av mobilen en stund! Så skönt.


Ett underbart tips!




;)


Gillar jag något så tipsar jag såklart om det till er, skulle aldrig göra "reklam" för något som inte faller mig i smaken! Men alla dom LdB produkterna jag provat älskar jag högt, kommer aldrig sluta använda dem^^


LdB Cleansing Gel

Efter användning så känns ansiktet verkligen rent! Helt underbar produkt!






LdB Lotion with quava

Luktar sjukt gott dessutom blir huden allt annat än torr!



8e December 2010

Moorning! Har alldeles just kommit innanför dörren och fyyyyyyfaaan vad det är kallt ute, typ -22 eller något om jag inte minns fel ;) Mys! Skulle egentligen ha slängt upp några inlägg igårkväll men internet tjorvade och tiden rann iväg alldeles för snabbt! Somnade vid tolv tiden för att vakna vid tre på natten av att Felicia vaknade, sen fick jag mig en liten sovmorgon till kl åtta och den var guuld värd! :) Jag som älskar att sova!

Idag ska jag inte göra ett endaste knop förutom att småplocka lite här och där! Imorgon har jag iallafall två möten, ena får jag avboka. Känner mig så jääkla duktig som alltid dubbelbokar möten ;) Heja!

Ska krypa ner under täcket nu en stund och bara ta det lugnt, hade ju behövt gå på stan en sväng men är alldeles för kallt för det och då blev jag lat, haha.

Har ni kallt hos er? ;p


Ge mig sommar, bara för en stund!!



7e December 2010

Woosch vilken dag! Jag är trött och förvirrad, tydligen hade jag glömt min börs igår på affären när jag handlade så hittade den inte idag ;) Great! Tur att den kom tillrätta iallafall, nåväl.. handlade klart o så sen gick jag på ok för att fylla på mitt internet och köpa en karra påse, jag betalar och går hem.. sen börjar jag leta efter den där jäkla karra påsen men då hade jag GLÖMT den, typiskt mig!! Är så hemskt glömsk ibland :(

Tidigare idag så var Pappa hit ett bra tag, surrade o fika o så.. sen fick han hämta Felicia på dagis och hon vart ju suuperglad som vanligt över att få träffa världens bästa Morfar!

Nähörrni, ska gå och ta ut lasagnen ur ugnen nu innan jag GLÖMMER bort det och den blir bränd!





Och du, "anonym"? Det går tyvärr inte att svara på dina tretusen frågar för du vågar aldrig lämna din mailadress eller något liknanade. Törs du inte lämna mail eller visa vem du är så behöver du inte ta dig tiden till att lämna en kommentar ;)


Puss


Denna värld är allt bra sjuk!

Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag ser denna tjejs kommentarer! Hittade henne via en skvallerblogg, där en annan fräck jävel gjort om hennes bild tsm med hennes barn på, samt skrivit en jäkla massa nedvärderande ord!
Den här bloggvärlden är så äckligt jävla vidrig ibland.

En ung Mamma, väldigt ung Mamma som INTE förtjänar all denna smutskastning! Mamma är INGEN ålder, det är något man blir och är.. trots ung ålder så kan man mogna och bli vuxen samt ta ansvar för den lilla.

Om jag nu har jag snälla goa varma läsare (vilket jag hoppas att jag har) så snälla kika in hos henne och lämna en värmande kommentar! Alla behöver det ibland..

Här hittar ni henne!



Jag blev själv en någorlunda ung Mamma, dessutom två gånger om.. och jag vet hur onda blickar och ord känns. DET är inget som värmer ens hjärta kan jag säga.





Jag tog ett utdrag från en skvallerblogg som hann snappa upp allt innan denna jävel raderade allt!




FYYYFAN så äcklad man blir av folks beteende!


6e December 2010

Morning! Trött som faaan så det finns inte, efter att Bella somnade så sent som hon gjorde igår så trodde jag att hon skulle sova hela natten men ICKET!! Hon vaknade vid 3 tiden o var vaken till kvart i fyra, sen vaknade jag vid sju tiden av att hon hade dreglat ner hela mitt linne och min arm var totalt bortdomnad för att hon somnat halvt över mig, nånå jag får ta mig en taktikvila senare om inte annat.. nu har jag iallafall ett möte om 10 min ;) Sjukt kul!

Efter lunch går vi nog ut med pulkorna, man får passa på medans det är lite härligare väder ute. Som nu t.ex. Är iskallt varannan dag, trevligt.


Godmorgon på er iallafall, hoppas ni sovit gott!


Än sålänge har jag brunt hår.

Jag slapp bli gråhårig, men det var inte långt ifrån! Nu somnade Bella så nu blir det tv tills man somnar :) Och facebook såklart.. hade egentligen behövt slå in sista julklapparna men det är jag alldeles för trött för ^^



5e December 2010

Hej på er! Förlåt förlåt för en usel uppdatering! Skulle sätta mig på datorn tidigare ikväll men båda barnen har tjorvat och har inte velat somna (och det tjorvas än).. Först somnade ju Bella men då väckte Felicia henne, 3 gånger om!! Efter en väldans massa om och men så somnade Felicia men då velade inte Bella somna, och hon är vaken än! Förhoppningsvis somnar hon nog också snart. Det vore som guld värt!

Är egentligen Pappa vecka nu för Bella men då han jobbar imorgon så är jag ju såklart med min sötnos!







Förövrigt så tror jag Felicia har kommit in i någon slags "trotsålder".. nog för att hon bara är 3 år men ändå. Allt är verkligen "jag kan inte" "jag vill inte" "mamma du är dum" "jag vill iiiiinte ha vantar" osv osv..






Förhoppningsvis går det nog över snart.. I hope so!!


Nåväl, fick bli ett snabbt inlägg det här för nu är det grin och skrik från en liten som absolut inte har några som helst planer på att sova! Vi hörs. Kram på er.


<3

Har min stora tjej varit såhär liten? Herregud vad tiden går fooort, alldeles för fort. Min lilla "bebis" :)













4e December 2010

Hallå i stugan, eller nå.. så föbaskat trött är jag så förhoppningsvis blir det en tidig kväll! Idag står det städning på schemat men först måste jag finna lite kraft till det ;) Skulle egentligen ha åkt på begravning idag men jag valde att stanna hemma, jag hatar verkligen begravningar.. gråter bara :( Hoj! Mathias och Bella åkte iallafall. Senare ikväll (om det inte är lika kallt ute som det är nu) så beger vi oss nog in till stan för att kolla på julkalendern, kan ju vara kul för barnen om inte annat :)

Felicia sitter iallafall och pysslar med pärlor så jag ska börja med städningen nu innan hon förhoppningsvis tar sin lunchvila!


3e December 2010

Har inte mycket på hjärtat just nu förutom en sak!

"Anki" eller "vad fan du nu döptes till" om du inte klarar av att lämna din mailadress alt din bloggadress så behöver du inte ta dig tiden till att lämna en kommentar, jag raderar bara skiten direkt!






^Allvetare hit och allvetare dit, sådana behövs inte! Tack!^


2a December 2010

Hejhej bloggen! Tjejerna sover redan (precis när jag skrev att dom just somnat så vaknade Felicia) så ja, jag funderar på att lägga mig i badet en timme, så myys! Imorgon är det ett sista möte för den här veckan, så härligt med helg sen.. jag gör som inget annat än stressar på veckorna :( Nånå, har seriöst inget viktigt på hjärtat just nu så jag bjuder på två nya bilder på tjejerna :)

Imorse när jag lämnade dom på dagis!


Skotta snö gillar vi att göra!






Ja här var vi inte glada, hehe..



Jag har dålig humor




Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.


Hjärtats ensamma slag

Fan vad jag gillar denna låt! ♥




Sätter in nyckeln, dörren glider upp
Allting e tyst, ingen röst skiner upp
Parketten knarrar, mina steg ljuder högt
När jag går genom hallen, känns som någon har dött
En dagboksanteckning du lämnat i lådan
ett barn som aldrig kom, sorgen som plåga
E det sant det som hänt pga broar jag bränt
För när jag rannsakar mig e mitt liv som ett skämt
jag grips av panik för jag är själv i det här
har svårt att se ljus i bara hell och misär
vem fan väljer det här, goda ord kostar inget
så jag säger dig nu, jag förvaltar dig i minnet
en del av mitt liv, som för evigt förblir
kanske saker förändras då allt har sin tid
men nu sitter jag här, både härjad och svag
natt blir till dag, allt jag hör är bara slag för

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Allting e tomt nu städad och klart
på väg mot ett nytt liv men vet inte vart
fast i gamla takter precis samma fart
har förträngt allt det dåliga, jag minns bara bra
dina sidor, vårt sätt, symbios vi blev ett
för den hösten vi mötes va livet perfekt
problemfria stunder så långt från konflikter
men sanningen den finns där så fort jag blir nykter
ja sanningen den finns här, i väggar och rum
jag var ung och dum, vill säga nått men blir stum
för jag drog dig bakom ljuset i samband med ruset
nu är du borta för gott och jag står själv här i huset och

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Mitt liv i backspegeln, blir tyst och förtegen
-allt som ekar e stegen
jag lämnar dom bakom mig och går därifrån
-slår igen dörren med ett dån
när tiden får luft under vingar och flyger
Försvinner allting som det som var tufft, inget svider
Nu jag går genom livet och tänker tillbaks
När jag satt i vårt rum och bara räknade slag för jag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag


Ett barns tankar och funderingar

Kvartsamtalet gick bra, jag hade inte heller förväntat mig något annat! Hursomhelst så var det iallafall en sak dom tog upp som nästan gjorde mig tårögd. Felicia har börjat fråga om Mathias, vem hennes Pappa är osv!
För er nya läsare så kan jag berätta att Mathias är hennes "pappa", hennes biologiska finns inte med i bilden och det kommer han aldrig någonsin göra, utan Mathias har alltid vart en Pappa för henne, och kommer alltid vara det. Iallafall, den frågan har ploppat upp i hennes huvud och jag tror att det kan bero på att när jag och Mathias flyttade ifrån varandra så satte hennes tankar igång!

Hon är ju en stor tjej nu men jag kommer inte berätta hur allt ligger till, ÄN! Om något år eller två, eller kanske när hennes frågor blir mer.. ja vad ska man säga!? Menja, ni förstår vad jag menar va? Än tycker jag att hon är för liten, så jag besparar henne dom tankarna något år till. Sådana här frågor och funderingar ska INTE barn ha, det var det som nästan gjorde mig så himla tårögd.

Annars gick kvartsamtalet bra, inga busiga och elaka barn har jag, hihi ^^

Nu ska jag bege mig mot tvättstugan, roligt! :)

Förresten, om du kanske sitter i samma situation som mig så berätta gärna! Hur berättar man åt ett barn, mm? Om du inte vill att jag godkänner din kommentar så säg till så tar jag bara bort den sen då jag besvarat den.


Kramkram!

Älskade dramaqueen

Min älskade lilla dramaqueen :) Denna video är inspelad för ganska så många månader sedan, men det är alltid lika kul att titta tillbaka!

Och hon har samma betéende nu som då:

Låtsasgråter ;)







Söt som socker!


1a December 2010

Hej :) Tyckte det var igår som jag skrev att det var 1a November och nu är vi redan inne på December månad! Snart jul, vilken ångest.. jaja, det är ju några veckor kvar tills det! Hursomhelst, jag håller på att frysa ihjäl här.. och inte blir det varmare heller för om en timme eller två kommer top hit och ska täta alla fönster och när dom är öppna blir det så jäkla kallt här inne :( Hoppas det går fort! Jag är iallafall inte hemma när dom gör det, för då befinner jag mig på kvartsamtal på dagis. Hoppas det går snabbt och smidigt för jag har 2 telefonmöten. Ett möte strax innan två och den andra vid tre, sen är det middag som gäller och efter det har jag tvättstuga. Lite stressigt med allt men det ska nog gå. Eller, det måste det göra! Bara inte mötet drar ut på tiden som sagt.. typiskt mig att alltid dubbelboka möten/samtal..

Nånå, ska börja plocka ner gardiner och flytta julgranen nu.. vi hörs!

Tidsinställer ett inlägg till senare ;)





RSS 2.0