Så jävla roligt. Gick på konsum för att kö...

Så jävla roligt. Gick på konsum för att köpa majonäs men kommer hem med gurkmajonäs istället. Kul


Dagens Outfit

Då det var så populärt sist med dagens outfit så kan jag köra det igen ;) Dessutom har ju fått mitt efterlängtade linne idag också <3



Haha, ni får ursäkta den usla frisyren jag har ;)





Svart kavaj: Lindex
Linne: Ed Hardy
Jeans Leggins: Mondo
Skor: Ellos eller hm, minns inte riktigt.. tror jag skrivit vart jag köpt dom i förra dagens outfit!


Och en bild bakifrån :) Var egentligen inte meningen att det skulle fotas bakifrån men nu vart det så och då kan jag lika gärna bjuda på den bilden på mig, håller på att spara ut min riktiga hårfärg, därav den usla hårfärgen nu..
Älskar mitt långa hår riktigt mycket! <3





<3

Äntligen har mitt Ed Hardy linne kommit :-)

foto_0539 (MMS)

Äntligen har mitt Ed Hardy linne kommit :-)


Liten vill inte sova

Lillpigan vägrar sova efter ett måste-väcka-dig-för-att-byta-blöja moment. Nu försöker Matti att lägga henne och misslyckas det så får jag försöka. Förövrigt så vägrar min torrhosta att ge med sig. Kom iallafall hem nyss, var och handlade lite gott på kiosken.. tänkte kika om det är något bra på tv efter detta inlägg, om nu gumman vill sova såklart.. Funderar på att börja köra med dagens outfit här på bloggen igen, dock inte varje dag men någon gång då och då! Skulle det vara något? Sist jag hade det så verkade det gillas, jag tycker det verkar vara lite "inte min grej" men man kan ju alltid testa.

Nånå, ska tvinga Matti att byta kanal nu.. jag klarar inte av att se brand-ambulans-polis program.. tycker det verkar vara så läskigt, som vanligt då. Hehe.. Nääähurrni, måste ta pigan nu för hon vägrar sova!


Vi hörs. Kram





Kommer aldrig någonsin sluta visa er denna bild, jag älskar den så sjukt mycket. Den är så himla vacker så det är inte sant.

Sms-konversationen med drottningen her self!

Vid tidigare sms-konversationer så har hon påstått att hon beställer in linnena från en tjej i Finland men som inte skickat än, i annonsen skriver hon att hon skickar varan genast när betalning syns, jag blir fan bara mer och mer irritared på denna brud.. hon har ett flertal dåliga omdömen på sin Tradera sida. Dumt nog kollade jag aldrig det, utan det är något jag bittert får ångra nu. Hade hon som hon påstår skickat linnet i Torsdags så hade jag redan haft den igår eller idag. Jag betalade den 16e.. och såhär länge ska man fan inte behöva få vänta.. herregud. Såg dessutom i ett tidigare omdöme hon fått någon köpt en sak den 9e Mars, men inte fått varan än.. är ju för fan snart April förihelvete..


Hon ringer en endaste signal till mig, jag ringer upp men får inget svar.. Nu börjar messandet!

Jag: Du ringde? Förklara vart linnet är eller så gör jag en anmälan för bedrägeri! Finns inte en chans att du skickat den, jag har inte fått den men betalat! Med tanke på dina ursäkter så är allt detta märkligt. Du svarar inte ens när jag ringer dig.

Hon: Jag lovar faktiskt på heder och samvete att jag postat paketet! Vad mer än så kan jag göra..?

Jag: När jag annars beställer varor tar det max 24 timmar att få dem efter att jag betalat men med dig tar det 2 veckor. Ger dig dåligt omdöme nu, så som alla andra gjort. Hmm, sen en anmälan till polisen och Tradera. Är och blir inte arg om du bara erkänner att du inte skickat linnet samt en bra förklaring till detta, då kan vi säkert komma överens om en bra lösning.

Hon: Tack för mitt negativa omdöme förresten och tack för förståelsen, ser fram emot att skicka ett tillbaka!

Jag: I din annons stod det att du skickar varan GENAST när betalning syns. Jag betalade direkt men fick sedan ingen kontakt med dig. Varför skriva att man skickar varan när man inte ens har den hemma? Hur kan man ens lägga ut annonser på saker man inte har? Ge mig ett otroligt bra svar på det. Har man så mycket att göra så kanske man inte ska vara aktiv på Tradera. Varför ge oss dåligt omdöme? För att vi betalat OCH väntat eller?

Hon: Jag beställde det linnet för 3,5 veckor sedan så jag trodde faktiskt att det skulle vara här mycket tidigare!
Det hade redan skickats och jag hade fått track-numret så jag visste att det var skickat från utlandet! Därför visste jag att jag kunde sätta ut en annons. Dessutom har jag en likadan ny med tagg kvar, men den är använd vid ett tillfälle. Och jag ville inte skicka en som redan är föranvänd. Men jag hade iallafall en utifall att.

Idiot

Haha, sitter nu och sms:ar med bruden från Tradera.. provade ringa henne mitt under konversationen i smsandet men hon vågade som vanligt inte svara ;) Hon måste verkligen vara den dummaste brud som gått i ett par jävla skor, och tro mig.. jag har stött på många sådana!


Fick nu ett sms om att hon ska ge OSS dåligt omdöme, till svar fick hon:
Varför?? För att vi betalet OMGÅENDE och VÄNTAT eller??

Tisdag

Hoj, vad irriterad jag blev.. skrev ett långt inlägg för en stund sedan så jag sket i att skriva om det på nytt. Blir så less för att man alltid kommer åt någon jävla knapp på datorn! Och inget linne har jag heller fått idag, haha blåst så det smäller om det. Ska göra en tradera anmälan och även en till polisen för bedrägeri.. har försökt prata med den andra personen i fråga men bara via sms, hon törs ju inte svara när varken jag eller Matti ringer.. störda jävel! Jaja, det där löser sig nog ändå ;)


Bjuder på en ny bild iallafall på prinsessan på ärten ;)




Tog bilden när hon precis hade somnat för alldeles en liten stund sedan.. ♥


Apotekets tävling

Jag är med och tävlar hos dessa bloggare www.lindamadelen.blogg.se , www.dempaz.blogg.se , http://loon.blogg.se/ , http://www.alltforforaldrar.se/tumadre/ , http://beckahbitch.se/ om dessa bra produkter från Apoteket! :)


En dag kvar

Lyckan är total imorgon, då bär det av mot tingsrätten för papperskrivning och lite snack! För detta ska gå vägen. Det är det vi vill. Det är verkligen detta vi vill! Nu ska jag fixa mig lite frukt, sedan ska Mathias på jobbet och jag ska bara ta det lugnt.. nu en cigg iallafall ;) Vi hörs när vi hörs, puss på er.

En vettig kommentar, vem är du?

Inget vettigt att skriva så jag låter bli.. undrar bara en sak. Fick en kommentar nyss.

Anonym: "Den där karln har en vana att skita i sina barn och nu ska han få sig en till unge! Stackars barn, va glad att din dotter slipper ha med honom att göra."


Jag brukar inte godkänna anonyma kommentarer, men denna kände jag verkligen för att den ska synas! Jag håller med dig om det du skriver, eftersom du verkar veta vad du pratar om så förstår du nog hur jag resonerar om det hela! Stackars barn som han ska sätta till världen nu, jag älskar min dotter mer än allt på denna jord. Men man ska inte skapa sig mer bekymmer än man klarar av ;) Sen är det ju inte alla som riktigt förstår det, tyvärr. Vem är du som kommenterar? Förstår om du kanske inte vill synas bland kommentarerna öppet, men maila mig gärna på [email protected] 


Ska kika vidare nu..

Adoption

Tänka sig vad allt ska vara så jäkla besvärligt hela tiden, det finns en enda sak här i livet jag vill ha och det kommer jag att få.. Men det är en lång väg att vandra, den vägen ska jag också ta. Den smalaste stigen som finns, för målet kommer jag att nå förr eller senare, men först är det höga hinder och koner att passera. Jag har övervägt länge, då menar jag inte i veckor eller så utan en väldigt lång tid. Ända sedan Felicia föddes har dessa tankar snurrat i mitt huvud! Nu är det dags att berätta för er. Jag har funderat över Felicias framtid, vad som är bäst för henne.. och det är att Mathias adopterar henne så att hon även blir "hans". Hennes biologiska Pappa har aldrig funnits där för henne som en Pappa, han valde andra vägar här i livet.. alkohol och droger, är man en tuffing så kan man stå för den man gör samt säger. Jag vill inte ha med honom att göra och jag vill absolut inte att han under några som helst omständigheter att han kommer nära Felicia! Han har aldrig ens ringt när hon fyller år, julafton eller något. Jag VET klart och tydligt vad jag vill här i livet, och detta har även diskuterats flera gånger om.. så detta är inget "nytt" eller något som är taget bara sådär. Det finns inget som talar för att han kan säga av sig faderskapet, finns inget som heter så MEN däremot kan han skriva på ett speciellt papper samt lämna sin underskrift på att han låter adoptera Felicia, samt varför! Det är det han vill även vad jag vill.

Den dagen Felicia föddes så har Mathias funnits där för Felicia precis som en riktig Pappa! Världens bästa Pappa. Allt är bara ett jäkla tjorv, vi måste upp till tingsrätten för att få detta att gå igenom sen är det en massa utredningar som ska göras för att se så att han får adoptera henne! Som sagt, det är en lång väg att vandra men vill man så kan man! Det var därför jag har varit på familjerätten tidigare och hämtat blanketter och broschyrer om detta!


Allt för Felicias skull, hon ska ha en fadersgestalt i sitt liv, inte en jävla knarkare till Pappa som inte bryr sig om henne överhuvudaget. Nu vet ni varför! Har ni snälla kommentarer att lämna så varsågod, är det elaka så vet ni vart dom tar vägen! Cyber-rymden raka vägen!



Kram på er fina! Fråga gärna något om ni vill veta :) Jag svarar gärna!

In your eyes

En helt underbar låt, kan lyssna på den flera gånger om! ♥






In your eyes

All by the glance of an eye
two of a kind we are one.
Girl you light up my fire
in the breath of your love,
your're my only disire
all the love that I need
is in your eyes

in your eyes
I feel loved
in your eyes
in your eyes
I am home

Cause' we are one unified
I feel love so strong
in your eyes
in your eyes
I am home

I, you and I
silent words.
Hush dont you speak,
let us be
yeah! Girl you light up my fire
in the breath of your love
you're my only desire
all the love that I need

is in your eyes
in your eyes
I feel loved
in your eyes
in your eyes
I am home

Cause' we are one unified
I feel love so strong
in your eyes
in your eyes
I am home

yeah!
All the love that I need
is in your eyes
in your eyes
I feel love
cause' in your eyes
in your eyes
I am home
cause we are one unified
I feel love so strong
in your eyes
in your eyes
I am home

in your eyes
in your eyes
I am home


Ha en trevlig Fredagskväll!

Jag blir toookig, allt jag skrev nyss försvann åt fanders så nu får det bli ett väääldigt kort inlägg. Jag har inte all tid i världen just nu att skriva om allt för snart är det fredagsmys! Kikar bara in en snabb sväng för att önska er en fortsatt trevlig fredagskväll, ska ta och googla nu efter ett bra bildprogram.. Photoshop har jag redan och jag förstår ingenting av någonting! Paint är bara skit och samma med Picasa.. fyfan! Nåja, något ska jag väl ändå hitta.. som dessutom är enkelt att förstå, haha.

Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll! ♥


Bjuder på en gammal bild på Felicia när hon kladdar med fingerfärg! Så himla söt :) Mammas älskade hjärta!
Bilden är tagen iallafall för över ett år sedan för jag minns att Bella var i magen då..


Less och arg

Fyfan vad jag är less just nu, så jävla otroligt less!!! Två skrikande barn och absolut inget duger, skrik i duschen, den yngsta skriker och inget duger, till sist kom det upp en liten mini kräka! Hela denna jävla dag har jag känt mig irriterad och arg, det enda glada var att Pappa var hit. Då blir man alltid glad! Älskade snälla Morfar :) Dessutom går inte ens sovrumsfönstret att stänga, så nu står det helt öppet och jag fryser!! Top bostäders jävla skit kåkar ska man fan inte bo i, gaaaaaaaaaaaaaaaaah vad less och arg jag är!! Denna dag hatar jag.

Justdet, något glädjande i det hela.. rotade i vårat storförråd efter alla mina jeans som varit borta ett par månader.. där fann jag äntligen mina jeans leggins i storlek XS :) Helt fucking underbart! Dessutom fick vi ett sms idag från tradera idioten att varan är skickad igår, så ett svar på det så fick hon "då antar jag att vi har varan på Måndag"... har vi inte det då är den inte skickad. Fyfan jävla dumskalle.

I annonsen stod det exakt såhär:

"Grattis till vunnen auktion! Lägg in pengarna för varan 320 :- + frakt 50:- så skickas varan genast!!" HAHA, varan hade hon inte ens hemma..det roliga var att hon la upp ett exakt likadant linne på tradera en väldigt kort tid därefter.. samma storlek och allt. Vi har säkert blivit blåsta. Dumma jag som inte orkade kolla hennes satans omdömen, okej om man har ETT dåligt omdöme.. jaja, sådant händer vem som helst men fan om det står 25 st.. där är gränsen nådd.



NÅJA, nu ska jag försöka varva ner, hur vette gudarna

Det är såhär det slutar när man börjar bli...

foto_0524 (MMS)

Det är såhär det slutar när man börjar bli över 30, hemmafru. Haha


2010-03-26

Städning hela morgonen, vi har dammsugit skurat dammtorkat fixat disken och allt som hör till, nu är mina krafter slut så ska ta och vila en stund medans barnen också gör det, Matti ska åka iväg och handla lite sen kommer Pappa hit också! Igår fyllde Mathias 30 år ;) Han skulle bli jätteglad om ni lämnar ett grattis här åt honom, hihi :)






Haha, bara för att du hatar att vara med på bild i min blogg ;)

Nebunette - Astma inhalator

Hallåj, fick 3 kommentarer i inlägget nedanför men det går inte att godkänna dom, den där rutan man ska klick i "godkänna, ta bort, återkalla publicering" är borta.. får försöka senare igen ;)

Kan ju alltid svara på kommentarerna här! :)

Maj: Haha, efter kökstapetseringen så gav jag fan upp så nu fick Matti sköta hallen, det slutade bra iallafall efter några vredesutbrott ;)

Mathias: Vsg, dom ska du ha för du är värd dem, you know it.. fast dom var mest ifrån Isabella och Felicia. Jag hade hellre velat ha dom än dig.. får jag dom? ♥♥♥♥♥ Hehe

Fröken Viktig: Tack ♥





Fyfan, det här är ju hemskt.. eller ja, förkylning har börjat släppa bara lite men nu har jag fått värsta hostan ever! Helt sinnessjukt men det enda som verkar hjälpa är när man röker, wiiierd. Ska iallafall gå och värma mig i ytterligare en till dusch snart, bara jag orkar pallra mig till duschen! Gick iallafall och lämnade tillbaka filmen jag hyrde igår med en timmes försening, och nu är ungarna vakna.. Trodde dom hade somnat men icket. Tusentals förklaringar till att inte vilja sova, nåja ska ta och ge medicin åt Felicia nu så att hon får lättare med andningen inatt!




För drygt 2 år sedan så fick Felicia något som kallas för "förkylningsastma", alltså tungt att andas m,m när hon är förkyld så denna underlättar rejält för henne.. Direkt jag hör att hon börjar bli dålig så får hon inhallera tills hon är frisk igen, ett par gånger om dagen! I början var det ett rent helvete, för då var man tvungen att hålla fast henne då hon verkligen var tvungen att få i sig sin medicin, men nu så är hon så himla duktig och tar den själv. Tror hon förstår nu att det blir bättre med andningen och att hon blir frisk fortare om hon tar den! Det är inte alltid förkylningsastman försvinner utan den kan lika gärna stanna kvar för gott och då är det vanlig astma, precis som jag har, tyvärr :(


Nu blir det inhalleringen för fröken, hörs! Kram på er underbara unika läsare!

Hallen!

Nu är hallen helt klar! Fyfan vad härligt och herregud hur det såg ut tidigare! :) Men nu är det fint! Bjuder på en bild såklart..




Förut var det ljusa tapeter, nu är det en aning mörkare med stora ringar på!

Hello

Hej och godmorgon, eller godmorgon var det kl fem här imorse. Är fortfarande förkyld men är lite lite bättre iallafall, har nyss kommit innanför dörren. Var iväg snabbt med Mamma och hämta en rulle tapeter.. är bara en vägg kvar sen är hallen klart! Ska visa er sen hur det ser ut när vi fått iordning. Nu ska jag iallafall skriva en handlarlista sen börja klura ut vad vi ska äta till lunch ;)


Kram sålänge..

Frukt, vatten och isglass, mums!

Ligger här nedbäddad under täcket med 4 kuddar under huvudet för att komma upp litegrann, är så jäkla täppt i näsan.. inte ens middag kunde jag äta :( Smakade ingenting så jag skippade att äta det, fick iallafall i mig en smörgås för några minuter sedan och nu blir det en massa vatten och en apelsin! Fryser gör jag också, inte ens en dusch hjälpte :( Eller jo, för stunden sen svettas som ett as för att sedan börja frysa igen.. jag är så less redan och ändå är det bara andra dagen jag är sjuk! Nåväl, om orken och kraften finns senare så ska jag bege mig mot kiosken och inhandla en twister glass, nog för att det finns glass i frysen men dom är äckliga dessutom är det barnens! Ne hojja, ska sluta gnälla nu fast det är synd om mig! Förresten, läste någonstans att det finns EN psykopat per 100 läsare!? Hm, alltså finns det ett par psykopater som läser min blogg. Läskigt.



Nåväl, nu blir det vatten och frukt och brooke knows best som visas på Mtv nu. Hejs! Kram

Två gamla men söta bilder

Nu är tapetseringen igång, har lovat er bilder men ni får bara se hur det ser ut efter.. alltså med nya tapeterna och när det är helt klart. Dom gamla tapeterna är så slitna och fula, med nå små blommor och det på. Förstår inte hur man kan välja sådana tapeter, fyfan vilken skam! Ska snart slänga mig själv i duschen, här går det inte att vila.. kidsen vägrar att sova. Så vila får jag väl göra senare då. Trött är jag, väldigt trött.. men men en dusch piggar väl upp en ;)



Jag och Isabella







Jag och Felicia


Godmorgon

Godmorgon, vaknade strax före sex tiden men somnade om lika fort igen och vaknade vid sju..men nu är jag uppe igen! Dock väldigt trött och förkyld, hoppas det går över fort för jag har inga krafter alls. Allt är ju inte bättre av att lägenheten ser ut som en krigszon just nu, Matti har börjat tapetsera hallen så det yr damm överallt och tvrummet liknar mer ett förråd än ett tvrum, Bella sover då nu och Felicia hjälper Mathias så jag ska ta och vila en stund sen fixa disken! Iallafall något, typ det enda jag orkar göra idag förutom alla måsten.


Finns det ork och energi senare så hörs vi då. Kram

En liten Felicia

sp_a0229 (MMS)

En liten Felicia


Gnäll-inlägg

Skulle egentligen ha börjat tapetsera hallen igår men då sköt vi upp det till idag men inget är gjort än förutom att grejer från väggarna är nedplockade, jag och Felicia är förkylda, nu har även Bella också börjat bli det och även Mathias. Felicia vill inte ens äta middag, nåja bara hon dricker ordentligt så.. har försökt erbjuda youghurt och en massa gott men icket, tror hon har ont i halsen :( Sen hostar hon också.. Nu ligger min prinsessa och vilar, ska ta och kika till henne strax.

Justdet, linnet jag beställde från tradera.. jag messade med henne för bara några minuter sedan, i annonsen skrev hon som sagt att hon skickar den direkt pengarna är synliga! Men nu skrev hon i sms:et någon liknande "ursäkta förseningen men jag köper in linnena från en tjej i Finland och jag har inte fått dem än så det lär dröja".

Haha, BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅST!!! Nåja, ska vänta max en vecka.. får jag linnet så blir det dåligt omdöme iallafall. Vill jag ens veta hur linnet ser ut med tanke på att det som stod i annonsen inte ens stämmer?
Näfyfan.. jag ger det en chans åtminstone.



Ska kolla till gumman nu sen fortsätta vila och ta det lugnt, jag känner mig som ett barn när jag är förkyld. Inget duger och jag bara gnäller och gnäller, ibland hjälper det faktiskt, hehe..



Älskar dig hunny ♥


Förkyld

Så jäkla kul att vakna upp och känna att en förkylning är på väg att bryta ut. Mysigt! Jag ligger då nedbäddad i sängen och fryser och svettas omvartannat.. Felicia är förkyld så det är nog för att jag pussat och kramat på henne som jag också blivit det! Sitter förövrigt och väntar på att mitt linne ska komma någongång som jag beställt, helt nytt edhardy linne via tradera. Jag köptde den den 16e, betalade direkt, bruden har nordea och jag har swedbank så hon bör ha fått pengarna den 17e och i hennes beskrvning skulle hon skicka den genast på direkten pengarna är synliga. Men inget linne har kommit än, väntar glatt på posten nu! 
Dock så läste jag igår att hon hade grymt mycket negativa omdömen men även positiva, dumma jag som inte kollade upp hennes omdömen innan jag la ett bud. Nåja, jag hoppas på det bästa iallafall! Har jag inte linnet senast imorgon med posten så då får hon dåligt omdöme ;) 


Nåja, ska snora vidare nu. Hejsålänge..  

Henok Achido - High on life

Fyfan vilken underbar låt! ♥








Vers.
I'm a rebel, a writer, a poet and a fighter
Ride for me and my niggas, for them I give me life up.
A son, a brother, a nephew and a cousin
I does it for them cause without them I'd be nothing.
I struggle, I hustle, I'm a nigga with attitude
These fuckers try to kill the black in you
Accept me for who I am, (yeah)
See I will never dumb down, thats not what I'm about
I'm a artist make my music get the money then I'm out my friend
But then I am back again.

Ref.
When the drugs don't work no more, you get high on life
Thats what they say when you feeling down
Thats what they say when you feeling down (yeah) 

When the drugs don't work no more, you get high on life
Thats what they say when you feeling down
Thats what they say when you feeling down (yeah) 

Vers.
And It's seems like everybody loves my flow
But what a flow without a heart? I must touch a soul
Before I leave this earth for heaven
And when I do, tell my children to play fly fly fresh forever.

I'm a 24/7 it 365 it all 4 qouarter,
I'm a keep on grindin and our work is never over
There is no rest for the wicked I'm trying to own every singel moment
See if they pass me by
and I die then I have nothing to tell grandpa in afterlife
Thats why I kill today in case I'm gone tonight
I live life to the fullest like I'm close to dying lord.
I pour my soul on these beats,
so I can sleeps without havin holes in my dreams
cause at the end of the day I owe it to me and that's all.

REF

Vers.
For the longest I played the roll as an underdog
but imma rockstar with the guitar, Jay Z when he did wounderwall
Don't spark a conversation, cause you aint saying nothing,
let the money talk for ya.
Don't mention my name unless we talking money
being a wordsmith it aint worth shit, if situations aint working,
put in work until it's working, do dirt if that's needed
Believe me when I say life's appetite for destruction
it's a motherfucka, don't let her eat ya
So when you meet her, kiss her on the forehead
tell her spirits live longer life, there is no death
I'm so it, I'm so fit, if they say so
put anything on my shoulder, I'll hold it like it's nothing
I look you dead in the eyes and that look will never exit your mind,
not even if your memories dies.
(You will remember me for life.)

REF

You can't touch me, I'm on a different plan
You know sense I got to learn, have a father who was very abusing
The only thing that was theres to abusing was the music
you can't take that away from me
I'm not like you all.
Never...

Ge mig luft

Jag är helt slut i huvudet, fyfan.. och kroppen också för den delen! Just nu vill jag bara försvinna, bort härifrån! Vad jag än gör och vad jag än säger så blir det bara kaos, jag är på väg att ge upp om jag inte redan gjort det ;(
Att man aldrig kan få som man vill, det är konstigt det. Men det är väl bara att vänja sig glatt.

Nåväl, duschen väntar på mig.. och disken också! Skiter fullständigt hur jävla trött jag är just nu. Måste städa och framförallt duscha, känner mig inte fräsch. Funderar faktiskt på att skita i allt ovanstående och bara ta en lång promenad med en massa musik i öronen, få rensa skallen! För just nu mår jag verkligen inte bra i psyket, allt bara snurrar och det blir aldrig en rätsida på någonting.


Lesslesslesslesslesslesslessless, sa jag less?

En inte så hungrig tös.

foto_0519 (MMS)

En inte så hungrig tös.


På väg hem från familjerätten!

foto_0515 (MMS)

På väg hem från familjerätten!


Godmorgon

Godmorgon på er, är bara tio min kvar så ska jag ringa det där samtalet. Pratade iallafall med F´s biologiska Pappa igår och han är med på det som komma skall, jag orkar inte med nå krig och tjafs! Så nu är det bara att vänta, sen göra slag i saken! :) För det är verkligen det här jag vill och jag VET att det här blir bäst för Felicia, dessutom tänker jag på hennes framtid! ♥


Nåväl, ska kirra numret nu sen bär det av.. hej sålänge ;)

Ute på äventyr med barnen!

foto_0513 (MMS)

Ute på äventyr med barnen!


Bella tyckte om snuttekudden jag sytt åt

foto_0509 (MMS)

Bella tyckte om snuttekudden jag sytt åt henne. Hon älskar att suga tumme samtidigt som hon snuttar på sina älskade kuddar :-)


Home is where the heart is...

Godmorgon på er, har sovit fyra timmar inatt.. somnade omkring två tiden och vaknade kl sex så jag känner mig stendöd med andra ord! En dusch får det bli så kanske man vaknar till liv, får se om det blir marknaden en sväng idag också, verkar inte så lockande.. finns bara skräp där, köpte det jag velade ha igår så jag är nöjd.
Just nu vill jag bara att den här dagen ska gå så att det får bli morgondag någon gång, då bär det av till familjerätten :) Vad jag/vi ska göra där får ni veta vid ett senare tillfälle, det är iallafall ett viktigt beslut som ska tas. Nåja, det löser sig :) Är inte något hemskt som ska ske utan helt enkelt något som gör att jag kanske börjar må bättre. Idén var dock inte min och jag är glad att den kom från en annans käft, haha!


Nåväl, det är imorgon det. Ber bara till övre makter att allt går som jag vill att det ska gå. Skriver jag rakt ut här om varför och vad så då lär ni bli galna, därför låter jag bli just för att ni delvis inte vet om bakgrunden om allt. Så nu har ni fått höra A iallafall, B får ni klara er utan ett tag tills allt faller på plats ;) Håll tummarna för mig!?

Tack mina hjärtan ♥

Nu hem. Som sagt, en snabb sväng. Köpt d

foto_0507 (MMS)

Nu hem. Som sagt, en snabb sväng. Köpt det jag vill ha!


Mot marknaden en snabb sväng. Puss på er

foto_0506 (MMS)

Mot marknaden en snabb sväng. Puss på er!


Flickorna vill ha rosa "hårfärg". Såklar

foto_0501 (MMS)

Flickorna vill ha rosa "hårfärg". Såklart går det bort i duschen sen :-)


Saknar mitt lillhjärta Benny :'(

alskling (MMS)

Saknar mitt lillhjärta Benny :'(


Testar att mobilblogga. Härligt om det fun...

Testar att mobilblogga. Härligt om det fungerar!


Hej hallå

Vi skulle egentligen på marknaden idag, vilken tur att vi struntade att gå dit för vi fick isället besök :) Hade helt och hållet glömt bort att Mathias moster m, man skulle komma hit denna helg dock vilken dag visste jag inte så tur då att vi höll oss hemma ;) Bella fick en slant för att hon fyllt år, och Mathias fick ett presentkort på dressman för att han fyller år i slutet av denna månad. Sen fick vi även potatis, hemmagjort matbröd och hemmagjord saft :) Dom är så himla gulliga, och pratglada men sådant gillas! Så vi surrar om allt mellan himmel och jord.

Marknaden får vi ta imorgon eller på Söndag, mig vare samma egentligen för det finns bara skit där. Barnen ska få köpa leksaker och sådant som dom vill ha, dom har ju ändå 700 kr att dela på som bara är deras pengar. Fick en femhundring igår för att jag sålde vaggan, babysittern, lite barnkläder sen fick ju Bella sin slant idag ;)


Till mig blir det nog något snyggt linne eller ett par jeans, möjligtvis ett packe med sockar.. det gamla vanliga typ! Hehe..



Liten liten liten bebis..

Har just kommit innanför dörren, har vart ner till våra goa grannar som just fått en liten liten liten flicka :) Hon rymdes i min hand, så himla liten och så jäkla söt ;) Har gett lite barnkläder och bejbis leksaker, fungerar inte riktigt att ha flera förråd så dags att börja rensa, är ännu mycket kvar men det är sådant som jag vill spara, typ flickornas första kläder från bb sedan en massa bebiskläder m,m. Nu ska jag iallafall slänga mig i duschen, det behövs.. har latat mig hela dagen nästan, förutom den dagliga städningen som man alltid måste göra.

Har inte alltför mycket på hjärtat heller så tar och bjuder på en bild på Felicia och hennes Morfar!





Duschen får vänta för nu såg jag att Brooke knows best börjar :) Hejs!

Hugo Rosas - Lever i en illusion

HAHA, jag diggar den här musikvideon grymt mycket som Hugo Rosas gjort. En fet diss till bla, Kissie, Linda Rosing m.fler.




www.gossips.se

Haha, detta är 3e gången som jag är med på www.gossips.se (en skvallersida för storbloggare) som t.ex Kenza, B-bella, Kissie, Dessie, Paow för er som inte vet. Hahaha, jag älskar att plocka fram sanningen bland vissa av dom, leta fram lite smaskig fakta.. något som jag HATAR är bloggar som provocerar sig till läsare. Usch för sådana! Kenza och B-bella är väl dom enda vettiga bloggarna ;)


Nåväl, ska börja klura ut vad man ska äta till middag snart också.. imorgon blir det att fixa hallen och tapetsera den. Tapeterna är inte mycket vackrare än dom som var i köket förr! Så det blir det ändring på, tapeterserar vi inte så åker vi ändå på att betala tapeterna när man flyttar så varför inte göra om och slippa betala när man ändå får tapeter, lim, spackel helt gratis? Såklart kommer jag att bjuda på före och efterbilder!


Förresten, jag fick ju några kommentarer ang BVC inlägget nedanför! Kommer att svara på dessa kommentarer direkt jag får lite tid över, samt kommer jag att göra ett inlägg som handlar om depression! Är skönt att veta att jag inte är ensam om det, det vet jag att jag inte är och det är inget att skämmas för! Alla har vi några dolda sidor, eller hur?

BVC

Har velat nu i flera dagar ang mötet jag och Mathias skulle på idag, han valde att gå dit men inte jag! Tänker absolut inte sitta där bland alla "gestaposar" och buga och bocka och ta emot all skit dom slänger på en. Gör inte si och gör inte så. Så därför har jag och Mathias tillsammans  valt att INTE gå till Bvc nå mer. Anledningen till det är att man inte har något förtroende till dom överhuvudtaget, hon som vi har därborta påstår att hon har skickat ut 3 tider till oss, som vi missat. Saken är den att vi bara har fått EN enda tid till barnen och då kunde vi inte komma pga sjukdom, dessutom ringde vi dit men fick inget svar därav fick vi en socanmälan av dom! Jag är öppen att skriva om detta då jag hemskt gärna vill få upp ögonen hos andra, BVC är INGET MÅSTE! Alltså inte obligatoriskt. Man behöver inte gå dit och det har vi val, att inte gå dit överhuvudtaget. Vi tänker inte svälja en massa skit hela tiden.







Sist vi var där hade jag med mig en cocacola för att jag hade vätskebrist och var nådigt törstig, då fick jag en utskällning rakt av.. MAN FÅR INTE GE COCACOLA TILL BARNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja men förihelvete JAG ska dricka den inte mina barn. Fyfan, nejtack.. Så, om barnen blir sjuk eller något då gör vi som vi alltid annars gjort, går till barnkliniken alt. akuten! Enda gångerna vi kommer att gå dit mest troligt är väl för att ge alla vaccinationer man måste!


Hade varit kul att veta vad NI småbarnsföräldrar tycker? Snälla, lämna en kommentar.. kul att disskutera sådant här. Har nu detta skit möte genom telefonen, snart tackar jag för mig och denna "rättegång" samt beter mig barnsligt och lägger på luren! Allt får konsekvenser men just nu skiter jag i det, jag tar inte emot dynga.




Så, kommentera på, det glädjer mig :) Lämna en blogadress eller mailadress.. puss och kram!


Svar till Ida :)

Svar till Ida, Ed Hardy linnet är köpt på Tradera. Helt nytt för 370 kr med frakt :) Såg inte att du lämnat mail eller bloggadress så jag svarar på din fråga här! Hejs

www.3rdhand.se

Hallåj på er, ska strax iväg på ett ärende men innan det så passar jag på att blogga lite snabbt. Ni kommer väl ihåg tävlinge jag hade med www.3rdhand.se ? Nu kan ni köpa bärselen här http://3rdhand.se/lillmian.asp den kostar eg 495:- men om ni beställer den genom ovanstående länk så får ni HELA 100 KR RABATT! Bra va? Så in och köp selen nu! Erbjudanet gäller tills den 10e Maj -10 ;)


Nåväl, nu måste jag pysa iväg så vi hörs lite senare.  

2010-03-17

Godmorgon på er, har just kommit innanför dörren. Vi har varit och lämnat Felicia på dagis, så nu har jag lagt mig under täcket en stund med datorn i famn för Bella sover och Matti han surfar också. Ska sen gå och ta tag i disken. Idag händer det inte alltför mycket, ihelgen är det iallafall vintermarknad så det blir väl att gå på fredag morgon en sväng och se vad som finns, 10 par sockar är ett måste iallafall som vanligt sen har vi lovat Felicia att hon ska få plundra sin sparbössa som hon sparat en massa pengar i..så ska hon få köpa det hon vill ha :) Kläderna får man ju inte heller missa, jag brukar alltid hitta en jäkla massa fina tighta jeans att köpa, nåja.. nu ska jag ta det lugnt en stund.. Hej sålänge.

Ed Hardy

Yeyyy, Ed Hardy linne är beställt och betalat! Lovely!!!! Så med lite tur kanske jag har den redan nu på Fredag? Återstår att se.



Något speciellt?

Kikar in lite snabbt medans jag ändå sitter på datorn, ska ta och föra över en film till en hårddisk sen bränna den. Blir att se ondskan ikväll, har ju sett den förr men det var länge sen. Har ju inte kommit ut några bra filmer heller så. Vad ska ni göra ikväll? Barnen sover sen en timme tillbaka ungefär, och trött var dom och det är jag med trots att jag fick en sovmorgon imorse. Är lite väl tidigt att kliva upp 05.15 varenda morgon men idag fick jag minsann sova ut till nästan 07.00 och det behövdes verkligen. Nånå, ska flytta över filmen nu sen kanske ta en dusch som jag skulle ha gjort för ett bra tag sedan men är man lat så är man. Om inte annat finns det en morgondag också, haha..


Nåja, vi kanske hörs senare, om inte annat så säger jag godnatt här! Skriv gärna en kommentar om det är något speciellt ämne ni vill att jag ska skriva om! Jag älskar ju sådant! Det kan tillex handla om:

- Fetma
- Att vara en ung Mamma
- Depression som jag själv har (första gången jag ens nämner att jag har det i bloggen) :)
- Barn

Ja, vad som helst, listan kan göras lång så kommentera på! Kram

Antingen eller

Är det något eller några ord som inte är ifylla med med tjock text så tycker jag helt enkelt inte om något avdera.


Glass – Godis
Jordgubbar – Blåbär
Tv – Film
Bio – Film
Max – Burger King
SandstrandBergsklippor
Sommar – Vinter
Vår – Höst
Rosor – Liljor
Blå – Gul
Stereo – Mp3
Dator
– Tv-spel
AftonbladetExpressen
Jul – Midsommar
Vänskap – Kärlek
Msn
– Bilddagboken
Pocketböcker – Vanliga böcker
Nerladdad musik – Cd skivor
Mobil – Dator
Äpple – Päron
Fanta – Cola
Myskvällar – Party
Amerika – Australien 
Mörkt – Ljust
Mail – Brev
Kväll – Morgon
Stökigt – Städat
Te – Kaffe
Solsken – Regn
Insjö – Havet
Hus – Lägenhet
Telia – Tele 2
Katter – Hundar
Chokladbollar – Kladdkaka
Sverige – Norge
Röda vinbär – Svarta vinbär
Skolan – Hemma
Läxor – Prov
Bläckpenna – Blyertspenna
Svart – Vitt
Sköldpadda – Vandrandepinnar
Google
– Altavista
Frankrike – Spanien
Fisk – Kött





-

Testet startar: 13.06
Jag heter: Marie
Min ålder är: Snart 22


JAG ÄR
Nöjd med min kropp?: Ja
Nöjd med mitt utseende?: Ja 
En typ som gillar att bråka?: Ibland 
Längre än 1.75cm?: Nej
En person som älskar att retas?: Haha ibland 
Alltid glad?: Nej
En kille?: Ja
En tjej?: -
Super kär?: Ja 
Status?: Upptagen
Positiv när det händer tråkiga saker?: Nej 
Neger?: Keh??

JAG BRUKAR
Se på tv?: Ja
Vara med mina vänner?: Ibland 
Låtsas att jag är stålmannen och kan flyga?: Nå ne 
Vara naken?: Ibland
Be till gud?: Nej
Sova?: Ja
Spionera om dina föräldrar har samlag?: Haha nej
Sjunga i duschen?: Ja
Skutta runt på stan som lilleskutt?: Nej 
Prata med dig själv framför spegeln?: Nej
Stöta på andra fast du redan har en Flickvän?: Är inte lesbisk 
Gå till stan för att stila?: Nej
Åka buss?: Nej
Knulla folk i röven?: Nej

JAG HAR
Hamnat i bråk?: Ja
Blivit slagen?: Ja
Fått komplimanger av en okänd?: Ja
Skrikit åt en okänd person?: Ja
Klarat ett prov?: Ja
Sårat någon? Ja
Ramlat ner för en trappa?: Ja 
Slagit någon tillbaka?: Ja
Hamnat på sjukhus pga slagsmål?: Ja 
Haft samlag med en som är 10 år äldre?: Ja 
Slagit en vän?: Ja
Druckit te?: Ja
Kallat din vän för sexbomb?: Nej 
Stått på ett tak?: Ja
Klagat på dig själv?: Ja 
Sagt fula ord till dina föräldrar?: Ja
Rymt hemifrån?: : Ja
Fuskat på prov?: Ja
Tagit droger?: Nej
Rökt?: Ja 
Tagit på dig jätte lite kläder fast du visste att det var kallt?: Ja

JAG ANVÄNDER ORDEN
Hora [ ]
Pumpa mutta [ ]
Lol [ ]
Omg [ ]
Hallå [x]
Tönt [x]
Idiot [x]
Bög [ ]
Gay [ ]
Wtf [ ]
Kaninsex [ ]
Sexigt [ ]
Fitta [ ]
Sköjj [ ]
Kuk [ ]
Snopp [ ]
Balle [ ]
Ffs [ ]
Btw [x]
Brb [ ]
Fuck you [ ]
Gölligt [ ]
Nice [x]
Exstat [ ]
Kåt [ ]
Schnopp [ ]
Peddo  [ ]
Kuksugare [ ]
Maybe [x]
Baby [x]
Babe [ ]
Sistaah [ ]
Broder [ ]

JAG HAR ÅKT
Buss?: Ja 
Taxi?: Ja
Bil?: Ja
Flygplan?: Ja
Moppe?: Ja
Häst?: Ja
Dubbeldäckare (buss)?: Ja 
Helikopter?: Nej
Ambulans?: Ja
En röd Bmw?: Ja
En gul Volvo?: Nej
En vit Saab?: Ja

TESTET
Var skitkul?: Nej
Var spännande?:Nej
Roligt?: Nej
Säg ett valfritt ord: hej 
Vad ville du få ut av ordet?: Inget alls 
Tror du dina vänner får nytta av det valfria ordet?: säkert
Vad ska du göra nu?: ingen aning
Vad är det för dag idag?: tisdag 
Sista frågan, vad är klockan nu? 13.11


woohoo

Klockan är: 13.00
Ditt namn: Marie
Födelseår: 1988
Ditt födelseställe: Gällivare BB 
Spelar du något instrument: Nej
Ligger Skåne i Sverige: Öh ja
Har du några danska släktingar: Tror inte det 
Dina första tankar när du vaknar: Vad är klockan
Är du hungrig: Nej
Vart befinner du dig just nu: Hemma
Vart bor du: Mbgt
Är du singel: Nej

Vilket land kommer du ifrån: Sverige 
Din mobiltelefon: Sony Ericsson
Låt just nu som jag lyssnar på just nu: David Guetta - Memories
Antal timmar sömn inatt: Vet inte
Vem är snyggast: Jag såklart
Höger eller Vänsterhänt: Höger 
Sängdags: Ikväll
Brukar du svara på kontaktannonser: Haha nej 
Åsikt om jultomten: Han finns inte
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: Mitt namn duger 
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Det har dom berättat men jag minns inte
Pepsi eller Coca Cola: Coca cola
Mjölk i kaffet: Dricker inte kaffe
Sjunger du: Ofta
Har du varit kär: Ja 
Är du kär nu:  Ja
Den starkaste du vet: Bamse 
Kommer du överrens med dina föräldrar: Beror på vad det handlar om 
Vad vill du arbeta med när du blir stor: Är redan stor
Din hårfärg och frisyr: Brunt långt hår
Skorna du hade på dig idag: Foppisar
Kläder du hade på dig idag: Bekväma kläder
Vad har du på dig nu: Samma som ovan
Favoritfärg på kläder: Svart
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: En helt ny garderob 
Har du rosa kamouflage-kläder: Nej
Tatueringar du har: Inga alls
Piercingar du har: Inga nu men har haft
Har du glasögon: Bara läsglasögon men använder dom aldrig
Hur ser din plånbok ut: Svart med någon silvergrej på
Din perfekta Pizza: Haha äter inte pizza

Favoritårstid: Höst
Favoritmat och dryck: Sallad och vatten/coca cola 
Favoritämne i skolan: Matematik
Choklad el. vaniljglass: Inget av det
Gillar du när det åskar: Verkligen inte

Vad köpte du senast: Coca cola
Hur svarar du i telefonen: Hej eller hallå
Hur svarar du i mobilen: Samma som ovan
Vem ringde senast till dig: Minns inte
Sov du ensam inatt: Nej
Ätit sushi den senaste månaden: Aldrig smakat 
Klockan nu: 13.04


"Elfa" backar

Nu håller det på att skruvas ihop "elfa" backar för fulla muggar så det blir någon ordning på barnens kläder. Fungerar inte riktigt att bara stapla kläderna på hög och sen rasar det ner.. dom har redan två backar men har köpt två till så att allt får plats! Det bör nog räcka. Ska visa er bilder när allt är klart :) Här druknar barnen i kläder, haha.. Nåja, fick nya hm katalogen idag så ska ta och bläddra vidare i den och se om man hittar något kul!

Kram sålänge.


.

Haha, snacka om att ha tråkigt genom att sitta och fylla i en jädrans massa listor. Har lagt barnen för en stund sedan men tror jag hör att dom babblar i sitt rum än så ska strax ta och gå och kolla till dom små liven. Har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder idag, bilder jag inte tror jag har visat för er.. ska se om jag hittar några att bjuda på då jag inte har alltför mycket att skriva!


Haha, lata jag tyckte det var jobbigt att leta... gör det någon annan dag, måste hitta bra bilder men denna bjuder jag på. Tycker tummelisa själv är så söt när hon sover, hihi.



Lovar, det är sista.

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Sara
2. Personen du smsade: Pernilla
3. Du fick SMS av: Pernilla
4. Du kramade: Felicia

IDAG
5. Kläder: Underkläder, linne, mjukisbyxor
6. Bättre än igår: ?

IMORGON
7. Är det: Tisdag
8. Planer: inget planerat
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vet ej

FAVORIT
10. Nummer: har nog inget favoritnummer
11. Färg: svart
12. Årstid: vår, vinter, höst
13. Saknar du någon?: jo
14. Humör för tillfället?: irriterad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: vaknade
16. Vad åt du sist?: juice och smörgås
17. Vad irriterar du dig på?: gnäll och tjat
18. Tror du på distansförållanden?: jo
19. Vem tänker du på just nu?: ingen alls för tillfället
20. Tror du att personen tänker på dig med? - 
21. Vart reste du sist?: Om jag det minns, brukar inte resa mycket
22. Vad gjorde du igår kväll?: kollade tv
23. Liknar du din mamma eller pappa?: liknar båda
24. Ler du ofta?: händer väl
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: min
28. Vilken färg har din tröja?: svart

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Jo
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Haha jo

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: ibland
33. Vad gör dig glad?: mina två prinsessor
34. Önskar du att du var lyckligare?: jo
35. Är lycka överskattat?: kan hända
36. Kan musik göra dig glad?: Ohja!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja ;)
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja
40. Är du nöjd med det?: Ja
41. Är du kär?: Ja

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Tjej, mellan 20-30, nämner inga namn :) hehe 
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: nej
44. Är du en mobbare?: haha, bara om det är payback time
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: kanske
46. Har du blivit sviken någon gång?: jo

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: nej
48. Favoritämne?: matematik
49. Värsta ämne :  engelska
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: går inte i skolan nu                                   



HAHA, nu är det fan färdigt med listor på ett bra tag men nu har ni något att läsa iallafall ;) Kram på er.
Listan är hämtad från: http://cabaoo.com/listboxen

Ja, jag har tråkigt.

1. Hur gammal är du om fem år?  27
2. Vem var den senaste du träffade? Pernilla
3. Hur lång är du? 156
4. Vilken var den senaste film du såg? Någon wallander film
5. Vem ringde du senast? Mathias
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Oki, till Pernilla 
7. Vad är dagens planer? Bara ta det lugnt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? i fredags
11. Vilken ögonfärg har du? blågröna
12. När vaknade du idag? kvart över fem
13. Har du någon gång hittat en katt? säkerligen
14. Vilken är din favoritplats? Stugan i pilijärvi, mys att vara där när man väl är där..händer sååååå sällan
15. Vilken plats föredrar du minst? alla ställen vart det är folksamlingar
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning
17. Vad skrämde dig som barn? mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? minns inte
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? bådeoch
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Har du någon gång spytt på fyllan? minns inte
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
25. Är du social? hyffsat
26. Vilken är din favoritglass? apelsin isglass 
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa tills jag dör 
28. Tycker du om kinamat? nej
29. Tycker du om kaffe? aboslut inte
30. Vad dricker du till frukost? vatten eller cola
31. Sover du på någon särskild sida? nej
32. Kan du spela poker? lite
33. Tycker du om att mysa? jo 
34. Är du en beroendemänniska? ja 
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, en gammal klasskompis till mig, Marielle heter hon :)
36. Vill du ha barn? Jag har redan 2
37. Kan du några andra språk än svenska? ja
38. Har du någonsin åkt ambulans? ja
39. Föredrar du havet eller en pool? Havet
40. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
41. Äger du dyra smycken? nej
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? hm, apelsinjuice 
43. Vem är den roligaste människan du känner? alla är roliga på sitt sätt
44. Välj ett ärr på din kropp? ärret från kejsarsnitten, 5 - 10 cm nedanför naveln
45. Vad har du för ringsignal? orignal ringsignalen på mobilen, orkar inte byta
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej, men önskar jag hade det :(
47. Flirtar du mycket? nej
48. Vart togs din profilbild för din blogg? minns inte 
49. Kan du byta olja på bilen? ja
50. Har du fått fortkörningsböter? nej
51. Vilken var den senaste bok du läste? ondskan
52. Läser du dagstidningen? ja
53. Prenumererar du på någon veckotidning? nej 
54. Dansar du i bilen? hehe, jo
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? minns inte, kanske mixmegapol 
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? öööh, ingen aning
57. När var du i kyrkan senast? I juni när vi döpte vår dotter Bella
58. Vad ska du göra nu? Fylla i en till lista, har så jävla lite att göra..

Blandat

En lista i brist på annat! Läs om ni orkar ;) 


Märkeskläder eller secondhand?

Mac eller PC?

Liknar du en kändis?

Bästa låten i världen?

Är det ok med vita lögner? Det beror väl på vad det handlar om

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i? Ingen, jag är inte mediakåt

Hur många timmar sover du per natt? 6 eller 7 timmar, är så himla olika

Favoritsåpa alt. dokusåpa? Bigbrother när den visades, nu vet jag inte.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om? Svensk

Vilket intryck gör du på andra? Ett bra intryck hoppas jag

Det här vill jag bli när jag blir stor större

Detta skulle jag vilja prova på au pair utomlands, ett kort tag trots min hemska flygrädsla ;)

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på... Kissie, pissie, dessie.. finns det fler?

Det här får mig att bli alldeles vansinnig... Klåpare, kleptomaner, lögnare

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig? Kommer inte  på något särskillt

Vilken egenskap vill du helst se hos andra? Ärlighet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan? Tror inte det

Hur var du som barn? Snäll, liten och rund :)

Vad tycker du om fildelning? Vem fan bryr sig

Varför bloggar du? För att jag gillar det såklart

Betyder kärlek mer för dig än vänskap? Jo

Vad kan man leva utan? Krig och bråk, tack

Vilket är viktigast hos din partner? Ögonen

Har du funnit Harmoni i ditt liv? Till en viss del

Hur ofta lagar du mat hemma? Det händer rätt ofta, men jag gillar det inte!

Vad skulle du göra med ett friår? Eh?

Vilket lands matkultur tycker du bäst om? Svensk

Hur svarar du i telefonen? Hallå eller hej

Är du pinsam på fyllan? Dricker inte alkohol så

Vilken var din första konsert? Minns inte, länge sedan

Hur ser folk dig? Ingen aning

Människa som gör dig enbart ledsen? Tjej, 20-30 år. Nämner inga namn ;)

Människa som gör dig enbart glad? Felicia och Isabella

Värsta känslan? Att bli sårad

Favorit tv-program? Familjen Annorlunda

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig? Sova!

När grät du senast? Idag

Är du vidskeplig? Lite kanske

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville? Ingen aning

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen? Haha nej

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat? Typ hoppa bungyjump och sådana hemskheter

Vart går din drömresa? Utomlands någonstans, men är såå himla flygrädd

Vem är ditt drömragg? Har inget sådant

När blir man vuxen? Aldrig

Vill du säga förlåt till någon? Inte just nu

Vem är din hjälte? Har inte sådan

Vad tror du på? Mig själv

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig? Lycklig

Vad är lycka? Att min familj mår bra, det är lycka för mig.

Vilka personer beundrar du? B-Bella

Vem var din första kärlek? Linus H

Vem har makten i ditt liv? Ööööh, jag själv antar jag ;)

Har du någon dold talang? Tror inte det

Har du mobbat någon? Jo

Vilket djur skulle du vilja vara? En fågel

Har du någon fobi? Har jag säkert

Vad är det pinsammaste du gjort? *funderar en bra stund* ..... kommer inte på något pinsamt 

Har du snattat någon gång? Jo


Gumman är äntligen hemma!

Nu har vi just ätit middag här och gumman har kommit hem, är inte så van vid att hon är borta så jag har saknat ihjäl mig efter henne! Men nu är hon hemma och vi ska mysa en stund innan det är läggdags. Kanske skriver lite senare, ska kika på lite kläder nu. Kram

En apelsin och tradera

Har just lagit mig under täcket med lite god frukt för att kolla på wallander filmen, medans det är läskiga scener så håller jag på med att lägga ut en annons på tradera. Eller jag ska börja med den men vet bara inte riktigt vad jag ska skriva än. Saknar dessutom min stora piga som är och hälsar på hos sin kusin Alva, Pernilla hämtade henne för en halvtimme sen så nu är hon där och leker.. så hon är väl hemma på en timme ungefär. Skönt för henne att få komma ut och leka lite :) Det behöver hon! Nåja, ska ta och fortsätta smaska på min frukt och påbörja annonsen på tradera, tycker det verkar vara så krångligt så får se hur det blir, hehe..



Mitt vackra lilla hjärta






Så underbart fin!







100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till: Marie är väl det enda?

 

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min kropp, mitt hår, min mage ;)

 

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mitt tålamod

 

4. Detta är jag rädd för: Mörker och höjder

 

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Cocacola, cigg, och mina älskade barn såklart

 

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Vistas bland folksamlingar, vara ute när det är kolsvart, vara på höga höjder

 

7. Detta tycker jag om att göra: Städa, mysa, kolla film

 

8. Detta vill jag göra just nu: Ingen aning faktiskt

 

9. Bästa känslan: När mina barn mår bra och är glada

 

10. Värsta känslan: När någon nära mig är ledsen

 

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Tålamod

 

12. Är jag kär just nu? Jo

 

13. Jag vill flytta utomlands: Nej

 

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Haha bli miljonär

 

15. Min käraste ägodel: Min mobil

 

16. Något jag vill ha i present: En Iphone 3Gs

 

17. Detta har jag på mig just nu: Mjukisbyxor och linne

 

18. Favoritkläder: Leggins och någon snygg tröja

 

19. Favorit djur: Katt

 

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Väldigt blandat

 

21. Favoritlåt just nu: Har många favoriter

 

22. Roligaste ämne i skolan: Matematik

 

23. Tråkigaste ämne i skolan: Engelska

 

24. En bok jag gillar: Det ska bli ett sant nöje att döda dig / Magdalena Graaf

 

25. En film jag älskar: Patrik 1,5

 

26. Favorit tv-program? Jon, Kate 8 Barn

 

27. Favoritdoft: DKNY

 

28. Detta äter jag gärna: Sallad och frukt

 

29. Dricker helst: Vatten

 

30. Favoritgodis: Sura godisar, fast helst nötmix, haha det är mitt godis det ;)

 

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Vart somhelst bara jag slipper flyga, hehe

 

32. Färg på mina ögon: Grön/Blåa

 

33. Min längd: 1,56 cm

 

34. Jag tror på: Mig själv, att jag kan och att jag lyckas

 

35. Jag spelar: JewelQuest2 på mobilen

 

36. Person jag beundrar: Nu tror ni jag driver med er men icket, mitt svar är Blondinbella! Döpte faktiskt vår dotter efter henne.

 

37. Så här bor jag: Lägenhet, 3 rum

 

38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inte en enda

 

39. Det här tänder mig: Vackra ögon

 

40. Det här gör mig avtänd: Killar som biter på naglarna

 

41. Favoritfärg: Lila, svart, grå

 

42. Favoritcitat: 1 goes to 2, 2 goes to 3, 3 goes to 4 then you have a BIG BACK DOOR!! HAHAHA :)

 

43. En hemlighet jag vet: Kan jag väl inte skriva hit ju ;)

 

44. Bästa present jag fått: Alla presenter är väl bra presenter?

 

45. Senast köpta skiva: Oj, bra många år sedan så minns inte

 

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Min mage

 

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina händer

 

48. Udda förmåga/egenskap: Öh, vet faktiskt inte

 

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel

 

50. Vad lyssnar du på just nu? Tv:n

 

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Bara tagit det lugnt

 

52. Var är dina föräldrar födda? Gällivare/Svappavaara

 

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Säkert något virusprogram

 

4. Vilken är din favoritrestaurang? Äter aldrig någonsin på restauranger, äckligt

 

55. När badade du i en pool senast? 2003, i stuvsta i Stockholm ;)

 

56. Har du varit med i någon skolpjäs? Jo

 

57. Hur många barn vill du ha? Jag har 2 st

 

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ mozart och sånt skit

 

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Jodå, röstar man inte så ska man inte klaga sen heller ;)

 

60. Vad har du för TV-kanaler? Har boxer så det är ju bra många kanaler, kanske 50+??

 

61. Har du åkt moped någon gång? Nej men cross, för många många år sedan och då med min kusin Joel :)

 

62. Har du busringt någon gång? Säkert

 

63. Har du fått felparkeringsböter? Nej

 

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej

 

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Göteborg/Stockholm

 

66. Har du en egen trädgård? Nej men önskar jag hade en

 

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Tittar inte på sådant

 

68. Kan du alla orden i nationalsången? Tror det

 

69. Badkar eller duschkabin? Duschkabin

 

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Allt för min syster

 

71. Favoritpizza? USCH

 

72. Chips eller popcorn? Bådeoch

 

73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift

 

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? HAHA, ne och vad fan är det för något?

 

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej

 

76. Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice

 

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Länge sedan jag åt ute så minns inte

 

78. Favoritchoklad? Lion

 

79. När röstade du senast? Förra valet, då hade jag just fyllt 18 :)

 

80. När åt du en hemodlad tomat sist? Oj, länge sedan

 

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jo, flera stycken. Har tävlat i luftgevärsskytte!

 

82. Är du bra på matlagning? Jo men tycker inte om att laga mat, bara lite

 

83. Klarar du att tanka själv? Jo

 

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nej men har jobbat åt dom

 

85. Pepsi eller Coca Cola? Cocacola

 

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja

 

87. Vad var det senaste du handlade? Äpplejuice

 

88. Har du kräkts offentligt? Vet inte

 

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Bådeoch

 

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland

 

91. Har du ringt något betalnummer: Jo

 

92. Kan man vara vän med sitt ex: Nej

 

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Sofia och David när dom fick Maja :)

 

94. Hade du mycket hår som liten bebis: Nja, lite men kolsvart haha

 

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: "Om du inte har något vettigt att säga så kan du lika gärna lägga på redan nu"

 

96. Vad har du i din väska: Cigg, nycklar, mobil, tändare, blöjor m,m..

 

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Ingen aning faktiskt

 

98. Vad är du tacksam för idag: Att mina barn mår bra!

 

99. Var hittade du den här listan: På http://cabaoo.com/listboxen/index.php?p=2&id=481

 

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät


http://erniiee.blogg.se/ Anna
http://liinneanyberg.blogg.se/ Linnea
http://qwaszx.blogg.se/ Evelina


Gobac

Nu när jag en gång bloggar så ska jag ta och tipsa er småbarnsföräldrar om denna underbara sak!!



Har köpt "pennan" i mitten och det är en sprayflaska som ryms i fickan.. det är en anitbakteriell spray som dödar alla bakterier på händerna. Dessutom parfymfri, perfekt att ha med sig när man är på stan, offentliga toaletter, byter blöjor m,m.. finns säkert tusen saker till som kan nämnas. Denna spray som ser ut som en penna heter Gobac


Jag lär nog säkert köpa fler sådana här :)

En lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Barnen, dom gör mig glad varje dag!
Vad gjorde du kl 08 i morse? Fixade frukost åt barnen
Vad gjorde du för 15 min sedan? Kollade runt på internet
Det sista du sa högt? Haha minns inte och ändå var det nyss jag surrade
Det senaste någon sa till dig: Haha, jag har fan dåligt minne
Vad har du druckit idag? Coca cola och vatten
Vad var det senaste du åt? En smörgås
Vad var det senaste du köpte? Äpplejuice
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Just nu, mörkt och kallt.. tidigare idag var det halvt om halvt vårväder
Godaste glassmaken? Apelsin eller jordgubbs isglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ibland
Sover du tungt? Ibland, ibland inte
Drömmer du mardrömmar? Man drömmer varje natt men kommer inte ihåg alltid, så jag antar att det finns mardrömmar också i mina drömmar, haha 
Trivs du med ditt jobb? Jobbar inte
Favoritklädsel? Mysbyxor, linne, jeansleggins, hoodie
Favoritlåt just nu? Har många favoriter
Vad ser du om du tittar till höger? Mathias som surfar på sin dator
Vad gör dig glad just nu? Som sagt, barnen
Vad ska du göra härnäst? Fortsätta skriva klart denna lista
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Sådär
Favoritgodis? Usch för godis, nötmix ska det vara :)
Kläder just nu? Mjukisbyxor och linne
Sommarplaner? Semester och bara tat lugnt med älskling
Hur många kuddar sover du med? 3, prova sno en av mig ;)
Morgon eller nattmänniska? Både och
Vad är viktigast för dig? Mina barn
Är du kittlig? HAHA, don´t even try!! 
Snarkar du? Säkert ibland
Stjärntecken? Lejon
Äckligaste insekten? Fästingar
Stökigt el välstädat? Både och
Vad längtar du mest efter just nu? Finns mycket jag längtar efter

Söndag

Har verkligen inte haft något vettigt att skriva idag, var iallafall på konsum nyss och handlade lite kvällsfika/frukost men glömde såklart att handla juice, får se om jag orkar gå dit igen en snabb sväng.. jobbigt värre. Nu är iallafall batterierna till kameran laddade men då har barnen somnat så det finns inget att fota heller, trist. Jag ser ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom så på mig får ni inga kort ;) Äntligen är det Måndag imorgon, tycker att helgerna är så jäkla tråkiga!! Finns absolut inget att göra i denna "stad", eller ja... var ut en väldigt väldigt kort stund med Felicia idag så att hon fick leka lite i snön med spade och hink, men fort fort gick vi in igen, var ju svinigt kallt ute. Men ett foto hann jag ta iallafall. Tyvärr fotat med mobilen, enda chansen att få in kortet i datorn är att jag skickar den till Mattis mobil så att han får lägga upp den.. annars går det inte! Nåväl, kanske bjuder på den senare.. Nu ska jag iallafall ta det lugnt en stund och fundera på om jag orkar gå på affären igen eller inte.



Kram på er.


?

Bloggtorka här, med lite tur så får ni nya bilder senare idag.. håller på att ladda upp kameran som jag fått leta i en halvtimme ;) Har eran helg varit bra, hittat på något skoj? Berätta gärna, jag är nyfiken!


Kram!

Just Glow

Idag har jag köpt dessa två hårprodukter!

Just Glow shampoo och balsam
Tangerine & Lily



Flaskorna som är inringade på bilden är dom jag köpt!






Någon som testat dom och som tycker dom är bra?



Jag tror knappast att dessa produkter slår TREsemme som jag bara älskar, det är perfekt för mitt hår!! Men nu ska jag prova dessa, dom här är ju betydligt billigare också. Är dom inte bra så får jag fortsätta använda mitt favorit shampoo och balsam ;)



Min lördag

Det här är min lördag :) 




Coca cola såklart ;)









Ldb lotion, Guava







Mini-Mellan, nöt och russin mix, MUMS!!








Hejsålänge!

Godmorgon

Lika trött är jag idag som jag var igår, har inte sovit en blund i natt känns det som, har vaknat varannan timme. Mindre trevligt! Kalaset igår vart lyckat tycker jag. Först kom d, e och s efter det dök Pernilla/barnens gudmor och hennes dotter Alva upp, sen kom Maj förbi och efter det kom Annikka hit.. några sekunder senare kom även Farfar och Lisbet hit :) Bella fick ett köksset, böcker, filmer, kläder, sen fick hon en jättefin vårjacka också :) Hon är så glad över alla presenter, trots att det inte var Felicias födelesedag så fick även hon också lite presenter för att inte känna sig utanför.

Idag blir det bara att ta det lugnt, städa lite sen gårdagens kalas, hänga upp lite tvätt sen blir det inte så mycket mer.
Med lite sömn så orkar man inte mycket! Nu hoppar jag över till min privata blogg och skriver av mig lite där ;)


Hejsålänge..



Felicia och Pappa Mathias







Felicia och Isabella





1 goes to 2, 2 goes to 3...

Nu har ungarna hoppat i sina pyjamasar, inte för att dom ska sova ännu men på någon timme eller två. Nu är M här och hälsar på och snart kommer även fröken A hit en snabb sväng, efter det så kommer nog I och L hit ;) Tror inte att någon av ovanstående vill synas i bloggvärlden så jag "skyddar" deras namn för säkerthetsskull! Jag skippade tårtätandet idag, det gör jag alltid. Så jävla äckligt! Som man brukar säga "1 goes to 2, 2 goes to 3, 3 goes to 4, then you have a BIG BACK DOOR"!!  Haha..



Nåväl, ska ta och hänga upp en maskin med tvätt nu, sen mumsa på en frukt. Gott födelesedagsfika för mig? Absolut, klaagar inte. Barnen fick godis, tårta, kakor, dricka och allt som hör till. Det hoppar jag över med STORA steg ;)



Vi hörs senare kanske, ska försöka fota någon dag alla presenter som Bella fick! Kram

Grattis min prinsessa!




Grattis mitt lilla hjärta på 1 årsdagen, Mamma älskar dig såå mycket! ♥






För 1 år sedan kl 08.17 föddes du, mitt lilla bushjärta!


Lite nya bilder

Kikar in lite snabbt bara för att säga godnatt åt er :) Har just hängt upp ytterligare en maskin med tvätt, bara en tvättkorg kvar, haha snacka om att ligga efter. Idag var ju som sagt barnens Morfar hit och hälsade på och gav lite presenter till Bella.. Felicia vart lite små sur för att hon inte fick något, men det är B´s födelsedag och då är det bara att gilla läget! Hon försökte dock med att hämta en av sina ganska gamla dockor för att byta den mot Bellas nya som hon fick, men det gick ju inte lillan med på :) Ska strax ta och kika på sveriges värsta bilförare som börjar om bara några få minuter men först hade jag tänkt hinna bjuda på en eller två bilder!




Ett glatt hjärta med sina presenter ♥







Jag och Bella ♥






Och Mammas älskade gullunge Felicia ♥





Hihi, älskar er så mycket mina vackra barn!



Nåväl, nu börjar programmet. Vi hörs! Kram på er.

Jag är med och tävlar hos rodeback.blogg.se

Jag är med och tävlar hos www.rodeback.blogg.se om denna napp!





Hoppas jag vinner :)

Uttråkad

Hoho vad jag är uttråkad, barnens Morfar kommer hit först om typ 45 min eller nå men först ska jag ha ett möte om drygt en kvart, förhoppningsvis. Bella vägrar sova lunch men Felicia har då somnat iallafall, tur det för hon var inte alls trevlig att ha att göra med, inget duger och gap och skrik.. så när hon vaknar så är hon nog snäll och go och rar igen, hehe :) Funderar på att leta fram en till lista medans jag väntar. Finns inte så mycket annat att göra.. så får det bli!


Namn - Marie Louise Lindmark
Ögonfärg - Grön/Blå
Hårfärg - Brunt
Högerhänt/vänster - Högerhänt
Stjärntecken - Lejon
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Ja
Sport - Tycker inte om sport
Helgdag- Uscha för sådant
Årstid - Vår och vinter

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Jo, är det nu
Blivit dissad - Jodå
Skolkat - Ett flertal gånger (förlåt Mamma och Pappa) :)
Sovit utomhus - Säkert
Använt droger - Nej
Retats - Säkert

THIS OR THAT
Pepsi/cola - Cola
Jordgubbar/blåbär - Bådeoch
Kött/veg - Både och
Tv/film - Både och där också
Gitarr/trummor -Gitarr
Adidas/Nike - Inget av dem
Kinesiskt/mexikanskt - Usch för sådant, det enda som går ner är väl vårrullar haha
Mtv/vh1 - Mtv

SENASTE DU
Skrattade - Igår kanske?
Grät - Igår
Filmen du såg senast - Luftslottet som sprängdes, kom ju inte ihåg det i förra listan, haha.
Tuggade tuggummi -Någon dag sedan
Drog ett skämt - Länge sedan
Sjöng en sång - Idag då, (sjunger alltid i duschen, hehe)

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Smakade av Mattias fil med musli igår, inte alls gott
Rökt - Nyss
Tagit droger - Aldrig
Bakat -Det var ett tag sedan

Och en till när jag ändå är i farten..

Är du..

Arrogant: Nej

Osäker: Ofta

Trött: Väldigt ofta

Intressant: Ibland

Smart: Ibland det också

Barnslig: Hihi, jo

Liten: Nej

Lätt: Jo

Skoltrött: Jo, därför jag hoppade av

Rolig: Ibland

Pratglad: I telefon men inte irl

Frågvis: Ibland

Organiserad: Försöker att vara det

Hälsosam: Något sånär

Blyg: Ibland

Attraktiv: Jo

Lätt uttråkad: JA

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Jo

Filosofisk: Ibland kanske

 

 

Har du..

För många vänner: Man kan aldrig ha för många

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Ibland

Färgat håret: Väldigt länge sedan, håller på att försöka få tillbaka min naturliga hårfärg

Brutit några ben: Nej

Några piercings: Har haft i högra näsvingen

Egen dator: Jo

Gjort bort dig rejält: Många gånger

Bra självförtroende: Jo

Komplex: Nej

Kysst någon: Jo

Haft sex: Antagligen, jag har ju två egna barn :)

Sagt jag älskar dig till någon idag: Jo

Varit kär: Jo, är det nu också. Väldigt kär!

Blivit kär i någon på nätet: Nej

Dumpat någon: Jo

Gjort något olagligt: Jo

 

 

Vem..

Saknar du: För många

Vill du döda: Alla mygg som kommer till sommaren

Slog du sist: Matti, haha

Kramade du senast: Felicia

Skrev du till sist: Matti

Vill du vara som: Ingen annan än mig själv

Sårade dig sist: Tar jag inte upp här

Vill du bli galet full med: Hatar alkohol

Gjorde dig riktigt glad senast: Mina älskade barn

Fick du sms från senast: Matti

Ringde dig senast: Felicias dagis

Får dig att skratta: Finns många :)


Lista

Vilken svordom använder du mest? Fan
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Äger ingen väckarklocka
Hur många resväskor äger du? 2
Använder du flip-flops? Sällan
Var köper du dina matvaror ifrån? Copp Forum eller Konsum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och
Vilken var den senaste filmen du såg? Kommer inte ihåg
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Både och
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett hus
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, jodå
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Äger ingen cd-spelare
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Chris Brown, Alicia Keys, Akon
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej
När var senast någon stötte på dig? Två dagar sedan, när jag sålde iväg akvariumet så sa Matti sen att han som köpte den hade rå stirrat på mitt arsle, det kallar jag att "stöta". Tacka fan så såg jag inte det, stekpannan är nära ;)
Vad åt du till middag senast? Inte ätit middag idag men det blir korvstroganoff
Använder du huvtröjor? Ibland
Kan du vissla? Jo
Vem var den senaste som ringde dig? Felicias dagis
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Haha, ingen alls, hatar karuseller
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det händer säkert, vem fan bryr sig
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0970
Tittade du på tecknat när du var liten? Jo
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ööh, litet. Domus gallerian? 7 affärer och alla är lika värdelösa
Hur många syskon har du? 1 storebror
Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag
Äger du några band t-shirts? Nej
När flög du senast? Oj, det var många år sedan. Kanske 12 år sedan? Om inte mer.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 2 vanliga, en kökssoffa, en barnmatsstol
Läser du för skojs skull? Ibland
Pratar du några andra språk? Engelska, lite finska
Diskar du din egen disk? Nej, det tar diskmaskinen hand om ;)
Har du gråtit offentligt? Ja
Har du en stationär dator eller en laptop? Mini-laptop :)
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ibland
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jo men törs inte, haha
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jo
Kan du kasta macka? Jo
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Coca-cola, något gott att förtära, och ett bra sällskap
Vem var din favoritlärare och varför? Margareta Åhlin, förstående, ärlig, hjälpsam, rättvis
Har du dejtat någon av en annan religion? Jo
Vad har du för väder? Snöigt
Har du en blogg? Har 2 st
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Matematik
Gillar du att flyga? Säkert inte, bara gjort det en gång. Läskigt.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor
När sov du senast på golvet? Minns inte
Vilken är din favoritdrink? Tycker inte om drinkar
Gillar du din boende-situation? Nej
Vilken är din mammas hemstad? Kiruna/Gällivare
Din pappas hemstad? Svappavaara
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 6 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland
Vilken är din favoritfrukt? Apelsiner
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? HAHA, aldrig
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ohja, folk som inte kan stava kan väl ändå låta bli!
Tror du på liv på andra planeter? Faktiskt inte
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Minns inte
Tror du att Gud är man eller kvinna? Ingen aning hurru, och tänker inte gissa eller något heller
Vad var det senaste du åt? Lunch
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Har för mig att dom berättat det men jag minns inte, har så dåligt minne :)
Gillar du senap? Jo
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Allt löser sig, det kommer en dag imorgon också 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? Beror på vem
Skulle du säga att du är trendig? Nej
Äger du en digitalkamera? Jo
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ibland
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Minns inte
Tycker du att du är attraktiv? Ibland ;)
Vad är du allergisk mot? Pälsdjur, mjölk, pollen
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla



Fanfanfan, just när jag fyllt i sista frågan så ser jag ju att jag fyllt i denna lista för bara någon vecka sedan. Fint. Får lägga upp en helt annan då också :)


....

Idag är det två möten som står på schemat, jag måste men det känns inte riktigt som att det finns tid för det. Kalaset är imorgon och jag har en del saker kvar att göra. När Felicia fyllde 1 år så hyrde jag en lokal till hennes kalas, alldeles perfekt att göra så. Slippa stöka ner sitt eget hem, haha. Dessutom legade lokalen i samma trappuppgång som jag bodde i, här finns tyvärr inte den möjligheten :( Det hade ju varit perfekt!


Hittade en svinsnygg och säkert goda tårta när jag googlade, tänk om man själv kunde skapa ett sådant här mästervärk? :)





364 dagar sedan..

Godmorgon, alla vackra snälla trogna underbara läsare! Har ni sovit gott? Här klev vi upp just efter kl fem då två nyvakna barn var allt annat än trötta :) Har hunnit stryka lite gardiner till köket som jag hängt upp, satt på en tvättmaskin samt vikt undan det stora berget med ren tvätt, fixat disken och sådant kul. Har ännu lite kvar att göra tills morgondagens kalas! Idag kommer iallafall barnens Morfar hit och firar Bella då han ändå ska till stan idag för ett ärende, då är det onödigt att börja köra hit imorgon också :)

Tänka sig, idag är det exakt ett år sedan som jag åkte in på BB/Förlossningen för att få min ?kanyl? (minns inte om det heter så) in i armen. Och imorgon kl 08.17 är det ett år sedan som Bella kom till världen, världens goaste lilla busunge ;) Hehe, nu står hon och snuttar på mitt täcke samtidigt som hon suger på sin lilla tumme, hihi sött.


Nåväl, ska påbörja skriva min lista nu på vad som ska göras så att jag inte glömmer något! Mathias skulle iallafall städa, tvätta, fixa disken, skura golven, mm,mm,mm.. HAHA, sen vaknade jag.




Vi hörs, puss och kram på er fina!

En Lillmian

Här kommer en bild på mig, tycker bilden vart bra. Vissa kanske kan tycka att den bara "är för mycket" men jag gillar den ;) Haha, det handlar om att bjuda på sig själv med lite halvknasiga skämt bilder :)



Såhär het ser man ut när man fött 2 barn :) Och NEJ, bilden är inte photoshoppad!




Fotograf: Mathias B


Den sista bilden låter jag bli att lägga ut för den var verkligen för mycket! Haha

Tycker att ni borde läsa denna kommentar..

För er nyfikna och lata som inte orkar klicka er in på kommentaren jag nyss godkände så ser ni den här som Maj skrev! :)


Maj Ömlén   (tog bort hennes mailadress för er nyfikna) om HALLÅ :):

Hej!
Jag vill bara säga att nog har jag fler barn som jag känner, och tror för allt i världen inte att Mari väljer mig som vinnare bara för att vi känner varann. Vad är detta för avundsjuka???
Ha en forts bra dag, och önskar nästa vinnare lycka till





Jag har alldeles nyss varit i kontakt med företaget, och den värdiga vinnaren är Maj Ömlen! Så, grattis! Och JAG ber personligen om ursäkt till dig för allt strul som varit pga av avundsjuka människor, bittra jävlar med mera.


Finns fler företag som jag nu har kontakt med och som vill ha samarbeten med mig och min blogg, men jag är väldigt tveksam till om jag tänker ordna mer för er, det återstår att se, samt är det upp till er hur ni vill ha det, tycker att vi lämnar detta bakom oss nu! Är bara trist när sådant här händer. Och jag är EVIGT tacksam för alla snälla söta kommentarer jag får från er, utan er så är inte min blogg den den är idag. Älskar er ♥



I min handväska..

Detta inlägg gör jag enbart för Annas skull :) Så att hon ska ha något att roa sig med några sekunder, då hon tydligen älskar att läsa inlägg om vad som finns i andras handväskor ;) Haha! Enjoy!










-  Nagellack

-  Cigg

- Tändare

- Coca cola

- En eller några blöjor, även våtservetter som jag då inte fotade av någon anledning?

- Mobil

- Nycklar

- Tuggummi

- Ventoline puck (astma medicin)

- Börs

- Godis


Haha, det var allt tror jag ;)
Vad har NI i era handväskor?


Väskan köpte jag sist det var Gällivare marknad, för typ 100 / 150 kr! Stor och rymlig :) 


Man ska inte dra alla över en kant..

Känner mig allmänt irriterad och besviken, jag trodde personligen att mina läsare var av bättre slag. Nu ska jag absolut inte dra alla över samma kant, men då det är väldigt väldigt många som läser min blogg så tycker jag bara att det är KUL att anordna tävlingar för just ER! Vi har leksaker till tusen här hemma, mer behövs inte. Jag tycker inte ens att jag ska behöva förklara mig för er, en tävling är en tävling, vinnaren drogs slumpmässigt fram precis som jag skrev när jag presenterade vinnaren, men det dög inte för er. Kanske pga av kommentaren Maj lämnade? Det stämmer mycket väl att min yngsta dotter fyller år på fredag, det gör det. MEN redan lååångt innan vinnaren drogs så hade jag redan bjudit Maj på kalaset! Vi är inte intresserade av någon hoppren, med handen på hjärtat så känner Maj andra småbarn som garanterat vill ha denna hoppren. Som sagt, hade jag haft fler att lotta ut så hade jag gjort det men nu är inte fallet så.


Jag fick ett mejl av företaget, där NI eller ja, några av er hade skrivit att det var fel vinnare som vann, jag hade inte gjort rätt, blaaahaaablaaahaaaa. Då undrar jag, när ni har tävlingar hur brukar ni dra fram en vinnare? Brukar ni låta den som skriver mest smörigt, som det är mest synd om ska vinna? Hade det nu vart så synd om dom och att dom verkligen älskar prylen i fråga då hade dom köpt den själv redan för länge sedan. Eller hur? Alltså, vinnaren drog slumpmässigt. Om ni har några frågor så svarar jag gärna på dom, MEN om det är påhopp och idiotiska meningar så försvinner er kommentar rakt ut i cyber - rymden! Självklart kan man ha egna åsikter, det säger jag inget om.. men det finns en viss gräns, och den gränsen plus denna blogg är nådd för länge sedan. Det räckte med en elak kommentar, sen började jag granska varenda en som kom in, tyvärr men sant.



Nåväl, nu lämnar jag det där för stunden så ser vi hur det blir med en vinnare, om det ens blir en vinnare överhuvudtaget. Det är helt och hållet upp till er! Ingen annan. Nu ska jag fortsätta med det trevliga och glada inlägget jag höll på med innan jag blev avbruten. Kram på er, fina snälla trogna ärliga läsare. Resten, ja ni vet ju vart ni kan ta vägen ;) Puss

HALLÅ :)

Tydligen är folk vääldigt upprörda över att "Maj" vunnit tävlingen jag hade i samarbete med www.kitsch.se därav kommentaren jag fick av henne. Vad i hela världen är det som säger att hon INTE känner andra barn än mina barn? Som jag skrev så drogs vinnaren slumpmässigt. MEN, var inte oroliga.. beroende på vad företaget säger så kommer antingen dom dra en vinnare, om inte fallet blir så så kommer jag att ha en röstning på min blogg, alltså ni får gå in bland tävlingskommentarerna och rösta fram en värdig vinnare! Jag kommer att hålla koll på ALLA ip: adresser så att inget fusk sker!


Tydligen är det ju väldigt många som hört av sig, så nu skulle det ju vara väldans intressant om just DU klagande person kanske kan lämna en kommentar här om vem som ska vinna!? Lämnas ingen kommentar så tar jag det hela som om du är en mycket liten människa på denna jord! Enligt mig så är ALLA värdiga vinnare, men då jag inte har 36 st hopp renar att dela ut så får ni nöja er med en ;) Eller hur?


Nåväl, passa på att kommentera. Nästa gång jag loggar in här vill jag ha miljarders med kommentarer, ser jag ingen så får väl Maj vinna den, right?? Kram på er.

" No air "

Kikar bara in lite snabbt för att kolla läget lite, ska ta och rusa över till min andra privata blogg och skriva av mig litegrann :) Så jäkla nice att den är lösenordsskyddad ♥



Jordin Sparks feat. Chris Brown – No Air duet with Chris Brown 



Tell me how I'm supposed to breathe with no air

If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air
Oh

I'm here alone, didn't wanna leave
My heart won't move, it's incomplete
Wish there was a way that I can make you understand

So how do you expect me
to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe

[Chorus:]
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air

I walked, I ran, I jumped, I flew
Right off the ground to float to you



There's no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even care

So how do you expect me
to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe

[Chorus]

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air
No more
It's no air, no air

[Chorus x2]

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air










Vinnaren av www.kitsch.se tävlingen!

Vinnaren är utvald av tävlingen med www.kitsch.se  vinnaren drogs slumpmässigt. Hon som vann heter Maj Ömlén, grattis! Maila dina uppgifter, adress till [email protected] så skickas din vinst!






Nu är köket klart, är bara gardiner som ska strykas och hängas upp. Det är ett måste, kan inte se ut som själva fan när man ska ha 1 årskalas :)



Nu kommer bilder på köket :)






Bara gardiner som saknas!






Två väggar är mörkgråa och en vägg fick bli en fondvägg i ljusgrått :) Blir nog bra det där.




Nu blir det lunch! Hejsålänge ;)

Godnatt

Fyfan vad trött jag är, nu är det bara en vägg kvar i köket men den tar vi imorgon eller någon dag när vi orkar! Har även hunnit med att tvätta en maskin med tvätt också. Imorgon drar jag vinnaren av tävlingen! Så håll utkik :)


Nu blir det tv en stund eller två om det inte är någon bra film som visas. 
Kram och godnatt.

En vägg klar

Nu är första väggen klar i köket, jag fixade tapeter, lim, spackel ALLT för inte en krona i världen. Great! Så jag började spackla, sen slipade jag väggarna! Mathias har stått nu i snart 5 timmar med tapeterna. Fast det är ju klart, han är nybörjade och då får man räkna med att det tar tid. Jag försökte hjälpa till med att sätta lim, och hjälpa med tapeterna så gott jag kunde (hihi, vet och kan mer än honom) men Mr Jag-kan-själv gav mig bara en utskällning för att jag missat att sätta en droppe lim på några ställen fast jag gjort allt noga som tusan. Det dög inte. Så, jag avlägsnade och gick för att kolla till barnen sen bara ta det lugnt. Hade slutat i krig annars!



Väggen när den nästan är klar




Och här är den helt klar :)





Jag lovar er före och efter bilder senare.



Elaren kom ju hit tidigare idag, dock en timme sen. Han kollade läget, mätte och donade på. Sen sa han att han skulle komma tillbaka halv fyra för att fixa klart allt, han kom 17.05. Han måste vara världsbäst på att hålla tider. Stackars hans omgivning. Nåväl, allt blev klart och som ett tack så slutade internet att fungera för stunden. För tillfället ser lyan ut som ett slagfält, grejer tamigfan överallt, får hjärtklappningar av att bara se köket just nu. Förhoppningsvis blir amtaören klar imorgon med allt, haha ne nu ska jag vara snäll.






Och barnen sover sedan en timme tillbaka, mitt tips för er som har två små barn och som samtidigt ska leka hemmafixare, se till att ha barnvakt eller drick kaffe så att ni kan arbeta på natten istället :)
Pratade tidigare idag med Felicia (Bella är för liten för detta) om att göra oss av med akvariumet, det är jag som rensar det, matar dom, och allt vad det innebär. Barnen tittar inte ens på fiskarna nå mer. Det var kul dom första två dagarna men inte sedan. Tycker inte att man ska skaffa sig mer bekymmer än vad man redan har, right?



Felicia säger att hon vill ha en liten vovve när hon fyller år, dock en riktig. HAHA, det återstår att funderas på. Dyrt och tidskrävande. Nu blir det kvällsfika iallafall, hejsålänge :)



Hemmafixaren Marie!

Ska visa er lite förebilder nu på köket när jag spacklat, ska slipa ikväll sen börja tapetsera ikväll också. Sen får vi väl ta resten imorgon, jag hatar att vänta. Vill att allt ska bli klart nu.


Till bilderna..




Jag spacklar :)








Ena väggen i köket.






Nu ska det bara torka ett tag, satte inte så tjockt lager. Sen blir det att slipa :)

:)

Okej, jag är nervös det måste jag faktiskt erkänna! Hehe, för Matti ska börja tapetsera imorgon, idag blir det att spackla. Bara det inte ser ut som fan, det får det inte göra. Nu har vi iallafall alla grejer man behöver, vi har nyss kommit hem från måleri firman, hämtat spackel, tapetlim, mera rullar :) Ni kan mer än gärna få en före bild men inte en efter! Haha :)

Tävligen som jag och www.kitsch.se håller i kommer att avslutas ikväll eller imorgon! Kram på er.

Dagens outfit :)

Haha idag bjuder jag er på dagens outfit, det lär vara första och sista gången.






- Linne / H-M
- Leggins / Mondo
- Skor / Ellos



Alltid är det något med något

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans jäääääääävla skit, ALLT jag skrivit försvann!!! Okej, jag skriver igen men sen skiter jag fan i detta. Jag är redan så jävla irriterad så det finns fan inte. Han som skulle komma innan helgen och tapetsera samt spackla köket skickade mig imorse ett sms att han inte kan komma pga av jobb och att han sedan inte orkar med kvällsjobb efter sitt fasta jobb, JA MEN LOVA INTE DÅ!! Jag är van!





Okej, nu över till nästa idioti. Elaren jag ringde igår skulle komma prick kl 9.15 imorse, i skrivandets stund så är klockan 10.22 och ingen elare är här, ringde honom och sa att ett jobb hade kommit ivägen och att han KANSKE skulle komma om en och en halvtimme, VADÅ kanske? Flickorna skulle ha varit hos tandläkaren kl tio men jag var tvungen att avboka då vi måste vara två st som går dit med dom men nu måste jag sitta och vänta, så Felicia fick gå på dagis och Bella sover. Fick iallafall en ny tid till tandläkaren i slutet på April och den tiden lär inte heller fungera. Jag är så jäkla less, less på alla möjliga tider, folk som inte dyker upp när man lovat.











Och till råga på allt, tapeterna jag valde igår var en rulle för lite så det kommer inte att räcka till köket, så jag måste tillbaka dit någon dag när jag orkar och byta till något annat!! Fan fan fan, är 16 våder i köket och ALLA rullar tillsammans är bara 12 våder, så en eller två rullar till så är vi på den säkra sidan.






Nääääää, ska vänta tills Bella vaknar nu sen tröstäta en isglass, vem bryr sig jag går ändå inte upp i vikt ett gram. Men först en cigg, som vanligt för att lugna mina nerver.



                                                                                                       


Om ni ser rök eller ånga någonstans, var inte oroliga det är bara från mina öron det ryker pga av irritation och ilska.

Ha det så bra, vi hörs! Kram :)


Äntligen.

Fyfasen vad härligt nu är tvättmaskinen inkopplad, ligger lite sladdar lite härochvar i hallen men det försvinner imorgon då elektrikern kommer. Nu är det mesta bara provisoriskt tills imorgon (ja, jag kan inte vänta) och det för att snälla Farfar Ivan har varit hit och fixat och trixat, fyfan vad härligt med en maskin, visst en jävla tvättmaskin men det är verkligen lycka för mig. Slipp allt spring i trapporna med två barn, bråk om tvätt tider, stulet sköljmedel. Nä, fyfan också.. vad HÄRLIGT!! Årets lätt bästa köp ;)


Ni med småbarn vet precis vad jag menar, antar jag! :)



Morgon - syssla

Hur bor du: I en trea i Mbgt
Brukar du komma i tid: Alltid!
Hur lång är du: 156cm lång
Kan du laga mat: Jo, jag kan men tycker inte om det.
Vad jobbar du med/pluggar du: Mammaledig/sjukskriven
Vad har du på dig just nu: Underkläder, mjukisbyxor, brottarlinne.
Har du någon fobi: Mörkrädd, höjdrädd
Hade du en bra kväll igår: Jodå
Vilket är ditt senaste inköp: En tvättmaskin för 700 kr :)
Din favoritdryck på morgonen: Vatten
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Försäkringskassan
Har du sovit i din egen säng inatt: Det gör jag alltid
Vad hade du sönder senast: Minns faktiskt inte
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: varm choklad :)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: Minns inte
Saknar du någon just nu: Jo!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tjata på mig
Någon jag stör mig på: HAHA, känner du dig träffad? Då är det nog just DIG jag menar! <3
Intressen:
Familjen, shopping, musik
senaste person du kramade: Felicia
Senaste person du ringde: Hittar inte mobilen så kan inte kolla.
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Igår, vatten
Vill du ha barn: Jag har redan 2 barn :) 2 underbara barn som jag älskar högt!
Längtar du till din nästa födelsedag: Inte till min egen men till barnens födelsedagar!
Har rakat dina ben någon gång: Någon dag sedan
Är du sugen på något nu: Frukt, fick ett apelsin suug som heter duga!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Använder du hudkräm: Ldb
Attraheras du av män med skägg: Beror väl på!
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka: Ibland, men jääävligt sällan
Röstade du i det senaste valet: Jodå
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Hade kunnat vara betydligt bättre
Vilken låt lyssnade du senast på: Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
Vad tycker du är äckligt: Folk som ljuger för att verka bättre i andras ögon!  
Har du pengar på mobilen: Alltid!
Vilken svordom använder du mest? Helvete
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Äger ingen väckarklocka, barnen väcker mig :)
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop Forum 
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med på bilden ;)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Ett hus, ett körkort och en bil :)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Tror inte det
Vad åt du till middag senast? Köttfärsgratäng
Kan du vissla? Jo
Tittade du på tecknat när du var liten? Antagligen
Äger du några popband t-shirts? Nope
När flög du senast? Haha, det är måååånga år sedan sist
Pratar du några andra språk? Engelska, kan lite finska :)
Har du gråtit offentligt? Jo
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jo, men är alldeles för feg för att göra en tatto.
Vad har du med dig in på bion? Något gott antagligen ;)
Vad har du för väder? Några plusgrader, tö.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Matte A + B
När sov du senast på golvet? Jag är väl för fan ingen hund?
Vilken är din favorit drink? Fortfarande usch för alkohol
Gillar du din boendesituation? Nej
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Tror du på liv på andra planeter? Nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ingen aning
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig i livet
Tycker du om att krama folk? Beror på
Äger du en digitalkamera? 2 st
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ibland
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Får inte dåligt samvete
Är du mörkrädd? Jo
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, cigg, nycklar




Fyfan det där var jobbigt, nu blir det frukost :)

Snart tinnitus

Jag råkade nyss bränna 700 kr på en sak, vettigt i mina ögon. Men nu funderar jag starkt på om det var ett misstag, jag ångrar mitt köp litegrann då jag hellre lagt mina 700 kr på öronproppar en dag som denna!

Två bråkande barn som absolut inte vill lyssna på varken mig eller M
Elefanter till grannar som utövar OS-grenar i trappen



Trots den stora och starka kärleken till mina barn så känns det ibland som en pinne i röven, allt är inte vackert som rosa moln. Att bara gå ut på ballis för att röka 2 minuter, ja det är riktig lycka!



Okej, nu klättrar buse nr2 på sänggaveln så jag får avsluta detta meningslösa inlägg med "lycko dig som äga öronproppar". Ha det så bra sålänge och glöm för tusingen inte bort tävlingen jag har i samarbete med www.kitsch.se



Puss och kärlek till dom behövande

En kall månad till..

Halloj, haft en bra dag? Känner mig på lite bättre humör nu när solen har börjat titta fram, fast jag håller fortfarande fast vid att vintern är bättre än sommaren! Nåväl, dagen har bara varit lugn.. Har städat lite, sen varit på stan en sväng och köpt en present åt Bella :) Vet att hon kommer att älska den ;) Hon tycker ju om pling-pling leksaker som lever om och sjunger.

Ska strax gå och ta mig en dusch också hade jag tänkt, men inte nu för jag tänker fan inte frysa i duschen, haha iskallt vatten är inte kul alls. Trots att man bor i lägenhet, betalar en hyra på över 5000:- kr i månaden så finns det inget varmvatten. Hoppas den kommer tillbaka lite senare då!


Glöm inte bort att tävla om den supersöta hopp renen jag tävlar ut i samarbete med www.kitsch.se !


Bjuder på en underbar vårbild tills vi hörs nästa gång ;)



Hehe, googlade på vår och då fann jag denna bild. En typisk vår i Gällivare, eller hur? Hade tyvärr inga egna bilder så ibland får man googla sig fram ;)





Bara en skoter och varm choklad som saknas ♥


2010-03-05

Godmorgon, har vaknat med Felicia för ganska precis en timme sedan! Var så himla trött igår och hade ingen blogglust alls mot kvällen fast jag lovade er att uppdatera hur det gick på Bvc! Bella väger 10,8 kg och Felicia väger 12,7 kg och var 88 cm. Minns inte hur lång Bella var. Sen fick Bella något vaccin också, sen en salva utskrivet som ska användas 2/gr dagen! Jag trodde verkligen att Bella skulle väga minst ett eller två kg till, men icket. Felicia hade gäärna fått väga något kilo till hon med.

Var helt slut igårkväll, jag som skulle rensa akvariumet en extra gång också, inte ens det fann jag krafter till. Min energi tog slut ganska snabbt efter nästan en och en halvtimme på Bvc. Sen var det bara middag, tv och godnatt. 


Nåväl, ska fortsätta mysa nu med Felicia innan Bella vaknar. För sen blir det frukost :) 


Var gärna med i tävlingen jag har i samband med www.kitsch.se 

Tävlingen hittar ni ett inlägg ner ;) Kram på er. 

TÄVLING - I SAMARBETE MED WWW.KITSCH.SE

Jag tycker att vi lägger upp en till tävling, i samarbete med www.kitsch.se :) Ni tävlar om ett hoppdjur för barn, röd ren! :) Storlek ca 42*60 cm ( CE godkänd! )



Tävlingens regler!

1.Gå in på www.kitsch.se och hitta din favoritprodukt och skriv det i kommentarfältet till detta inlägg.
2. Lämna ett inlägg på er blogg om att ni är med och tävlar!
3. Lägg till mig på bloglovin :)



Lycka till!

Vinnaren av bärselen!

Jag kommer att dra vinnaren av bärselen redan nu på en gång, ett par dagar tidigare än väntat då det inte verkar komma in fler tävlanden! Måste även tacka alla som varit med och tävlat, fler tävlingar lär dyka upp ;) Nu tycker jag att vi presenterar vinnaren!


Vinnaren av www.3rdhand.se bärselen är: Glenn med motiveringen:

Sele för 1-5 åringar som ser till att man har händerna fria. Barnet sitter högre upp än i en traditionell babysele. Passar fint då jag och sonen skall ut och jaga till hösten. Han ser bra, jag bär skönt och har samtidigt händerna fria.



Grattis!! Maila dina uppgifter, adress så att din vinst kan skickas! Maila till [email protected]


Fräscht och fint!

Fy tusan vad nasty det är att rensa akvarium, men men nu är det gjort! Ska rensa en extra gång ikväll så det ser riktigt fräscht ut :) Annars händer det inte alltför mycket här, väntar att klockan ska ticka på lite så att vi får bege oss mot Bvc, jag är sååå nyfiken på vad brudarna väger, hihi.


Nåväl, ska pysa iväg nu och börja förbereda lunchen! Justdet, får inte glömma bort att kika på en present åt Bella också :) Felicia tror att det är hon som fyller år nu så jag kan ju bara tänka mig vilket liv i luckan det blir när bara B får presenter men inte Felicia. Bara några månader kvar så blir hon 3 år. 


Nu lunch. Hejs!  

2010-03-04

Då jag inte vill sabba min dotters födelsedag med en hemmagjord tårta då jag inte ens kan baka, lär se förjävligt ut om jag ens börjar så har jag alldeles nyss beställt en :) Från Nyfikét såklart. Alla gäster och Isabella blir nog nöjda och glada, jag äter inte tårta.. aldrig någonsin. Uscha. Då kan jag lika gärna ta en spade och börja heva i mig från sockerpaketet direkt, neeeejtack!

Felicia och jag ligger och kollar tv och myser och Bella sover än. Otroligt hur länge den där tösen kan sova på morgonen. Nåväl, sedan blir det frukost sen mot Bvc för vägning och mätning av kidsen :) Det var ju ett bra tag sedan sist.



Uppdaterar senare med resultatet från bvc, ska bli mycket spännande att se vad tösorna väger.. hihi <3

356 dagar sedan föddes du <3

Tänka sig, nästa fredag alltså den 12e Mars blir Bella 1 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Mammas lilla pluttenutte har lärt sig att stå upp alldeles själv utan att hålla i sig, suger tumme titt som tätt tills den ser ut som ett russin, bråkar glatt med storasyster, ger en massa pussar och kramar och är så himla gó! Det var ju nyss hon föddes? Vart tar tiden vägen? Den som visste. Nu är det livat i holken och har varit det mer eller mindre hela dagen. Det tas leksaker från den andres händer, rivs i håret, kramas.. herregud. Justdet, barnens Morfar var hit idag :) Så nu har dom lekt i massor, läst sagor och allt.. Jag har fixat köket och disken, plockat runt här och där. Ge mig ett ögonblick så det likadant ut snart igen.


Nåväl, nu är Mathias på väg hem och snart ser vårat kök ut som en reasturang igen ;) Halle-fucking-lujah!





En inte så liten bebis nå mer :)



3 Februari 2010

Nu är barnens morfar på väg hit för att hälsa på :) Bella sover sin lunch vila, måste ta och väcka henne ganska snart så hon också får äta lite mat :) Och Matti är på jobbet. Nåväl, nu ska jag klä på mig och fixa håret så att man ser ut som folk. Sitter förövrigt och lyssnar på en superbra låt, Henok Achido - High On Life :)


Glöm inte bort tävlingen om bärselen som ni hittar ett par inlägg ner som jag och www.3rdhand.se håller i. Tävla på :)

Kram

<3

Glöm inte bort tävlingen om bärselen ett par inlägg ner ;) Kram


Jag är med och tävlar! :)


Jag är med och tävlar hos www.muppsan.com var du också med :) Världens största goodiebag, värde 40.000 kr :)












1. Iob-butiken - Det mest för barn & baby till generösa priser!

2. Vinn din personliga pusselpall från Bonde of Sweden! Den perfekta doppresenten eller varför inte, en till någon du älskar? Bara fantasin sätter gränser!

3. Vinn ett kalaspaket från Partytajm! Hos Partytajm hittar man allt till alla typer av kalas!

4. Karaktärskläder med barnens favorit figurer från TV/Film hittar ni på Netty.nu

5. Hos Ekokul hittar du coola ekologiska och rättvisa leksaker

6. Sobea - Kryp & Lekbyxa och matchande tröja i underbart mjuk velour. Tack vare det halkfria tyget på knät så hjälper de barnet att lära sig krypa lättare.

7. Celebrations - Dekorationer och tillbehör för bröllop, baby, dop, temafester barn och vuxna.

8. Little Bloom ekologiskt och giftfritt till ditt barn!

9. Swedish Plate barn-shop bjuder på tre mycket fina barnartiklar; barnvagnsskylt med flagga, namnlappar till kläder samt nappar med namn.
10. Vårens hetaste trend - coola strumpbyxor från Fluffbabes, Fluffig och förförande läcker är doften på Fluffbabes egen Body Lotion, Champagne ska vara torr, kall och gratis! (till chillbag)

11. Roligt unisex mönster på body, dregelhaklapp, servetter och kort! “Babyface” av Johanna Lundqvist, Båstad.

12. PlayMais från EkoLeko är det helt ekologiska pysselmaterialet av majs. Forma, bygg och låt kreativiteten flöda. För alla 1 – 129 år.

13. I love Plexi - Unika och personliga smycken i plexiglas.

14. Ecoloco - glada ekologiska barnkläder.

15. Lekfull t-shirt från LipFish i glada färger.

16. Majskrokar & Vaniljkrokar – Ett nyttigt snacks som passar många!

17. Önskefoto - Personligt gosedjur med egen bild på tröjan!

18. Vetenallen Hugo - hur go´som helst. En varm vän att krama när barnet behöver tröst, har svårt att komma till ro eller har småkrämpor. Hugo har en vetekudde i sin "mage" som värms i micro eller i vanlig ugn.

19. Epicare är den enkla, billiga och effektiva medtoden för hårborttagning i ansiktet och härstammar från threading. Epicare avlägsnar hårstråna med rötterna snabbt och effektivt utan att skada eller irritera huden.

20. Strössel barnkläder - Glada kläder till glada priser!

21. Skaloverall ifrån Nanook of Sweden: Klä barnen efter väderlek genom ”lager på lager principen”, vattentät och med en mycket bra andningsförmåga.

22. Röda Hund - Mjuk och skön ekologisk body med hundtryck.

23. WILLVIN´s svenskdesignade skötväskor har på kort tid blivit populära bland moderna föräldrar som söker praktiska lösningar och hög kvalitet då skötväskorna passar papporna lika bra som mammorna.

24. Nicework - Ettt par av dom populära, sköna och snygga Crocs tofflorna.

25. Till alla våra små babygenier har Namnnappen en unik napp med Einsteins relativitetsteori som motiv. Till alla våra små unika och väldigt betydningsfulla vippare presenterar Namnnappen en snygg VIP-Motivnappar.

26. Ängholmen Barnprodukter har prisbelönade, unika och smarta saker som ger närhet och värme.

27. Snygg, smidig och ekologisk höftbärsele från Knyt an!

28. Barnkalaset.se, här hittar du allt till att ordna ett roligt barnkalas.

29. myHeart.se säljer presenter och dekorationer till bröllop och fest.

30. Skicka en personlig hälsning, överraska med ett Nallebud. Gör beställningen direkt på vår hemsida Nallebudet.se

31. Monimo - Tävla och vinn värmande tillbehör till barnvagnen!

32. PaXLuX - väggdekorer till ett betydligt lägre pris, med riktigt bra kvaliet. Vi har något för alla!

33. Älsklingar.se - Hos oss finner ni märken så som Lundmyr of sweden, Teddykompaniet, Spookie, Sock Ons och Danska pippi med deras populära dregellappar.

34. SmartaSaker säljer smarta, funktionella och kul prylar på nätet

35. Nu kan även lillebror och lillasyster vara med på Star Wars kalaset. Hos Kalaspinglan hittar du även dräkter för större barn och hundar, dessutom allt annat du behöver för att ordna ett toppenkul barnkalas!

36. Rarabarn - Leksaker och haklappar på nätet!

37. Hos oss på Simply Colors kan du designa dina barnkläder. Bestäm själv hur du vill att din tröja ska se ut!

38. Nya BabyBjörn Babysitter Balance Organic, med ett tyg av ekologiskt odlad bomull. Se film här!

39. Kullerbyttan Barnkläder - Barbapapa filt + bib

40. Skoor - Barnskor och babyskor från strl. 16 i mjukt skinn med elastiskt vristparti och antihalksula, Handla för 300 kr och få 25% rabatt med kod "Vinter10"

41. Front2backRidef - Bärselen som håller längre! Används på magen eller ryggen.

42. Wiggleworm gym - Babygymmet som inte tar någon plats! Perfekt att ta med till kompisen eller mormor.

43. Twist - Nu är det slut på smutsiga skedar i skötväskan. Twist är enkel att använda och diskas i maskin.

44. Alvaboden - Bra kläder till riktigt bra priser, 0-8 år!

43. Äppel Päppel - Barnkläder i egen design efter dina önskemål!

44. BabySmart.se sponsrar med Mams bröstpump till Goodiebagen. "Ett måste för ammande mammor som vill ha en stund för sig själva lite då och då"

45. Geggamoja mössa för vuxen från Norrbaggen-kläder för alla väder.

46. rabdido - kläder för färgstarka barn!

47. Valfri namntröja/body från Bling my Name – ekologiska barnkläder med tryck av namnhalsband. Alla namn går att trycka!

48. Vilda Victoria – Vilda Smycken På Webben!

49. Innocent drinks - Frukt, frukt, bara frukt

50. Barnbubblan - Fina kläder och praktiska prylar, med barnen i fokus!

51. På Happystore.se hittar du roliga och annorlunda produkter till dig själv och dina barn.

52. Söker du en personlig present till någon så har du kommit rätt - MINIFOLK broderar din egen text på snuttefiltar, kläder, filtar, påslakan m.m.

53. Rock The Dog – Coola prints för coola kids (& deras vuxna polare)

54. Grimbergstryck - Dina foton på canvas, framkalla och förvandla – allt till låga priser och snabba leveranser.

55. För Näsvisa små barn! - NäsFridas första hjälpen kit- nässug och nässpray.

56. Dr.Brown Wideneck Start kit delux. Klassisk BPA-fri nappflaska, perfekt för det lilla barnet, antikolik funktion och widneck.

57. Tommee Tippee Sangenicg Hygiene Plus + Blöjhink - världens mest köpta blöjhink - Älskad av familjer värden över! Tomme Tippee-Explora för dom små upptäckarna. En unik spill-icke mugg för barnens alla utflykter i vår och sommar.

58. Hos Hej Baby hittar du barnkläder med personliga & unika tryck!!

59. Kotteshoppen.se – barnkläder online. Barnkläder, Leksaker, Barnmöbler, DVDspel och filmer mm med Sago- och Filmfigurer. Star Wars, Mumin, Pippi Långstrump mfl är figurer du hittar hos oss.

60. Författaren Anna Kreutz Wirfelt tillsammans med välkända barnläkare och spädbarnsforskare blir dina guider i nio böcker.

61. Ett minnesalbum hjälper Dig att ta vara på de där speciella ögonblicken i barnets liv, och blir till slut en värdefull samling minnen att se tillbaka på, för både Dig och Ditt barn.

62. Bellios ekologiska svensktillverkade tofflor finns både i klassiska enkla och färglada retro modeller.

63. Weleda - Ekologisk, naturlig hudvård för de minsta. Helt naturligt, precis som ditt barn.

64. KL Kids har en mix av märkeskläder i storlek 56-170. Fraktfria leveranser inom Sverige.

65. Kidz of Sweden - Hello Kitty hörlurar som passar alla åldrar.

66. Minbebis.com - För dig som planerar bebis, är gravid eller redan har barn, träffa nya vänner i vårt forum!









Thank you!

Okej, nu verkar det fungera igen att kommentera tävlingsinlägget efter att jag testat! Tusen tusen tack till http://knoddenojag.blogg.se/ som gav mig ett tips till hur jag ska gå tillväga, ett enda enkelt knapptryck så är vi på vägen igen ;) Great!

Tack!


Så, nu kan ni tävla på igen :) Uppstår det ytterligare en gång att det tjorvas så hör av dig så ska det fixas på direkten ;) kram





RSS 2.0