Rubriker är inte riktigt min grej ;)

Hej :) Hur har helgen varit? Har just kommit innanför dörren, var förbi Linda en snabb sväng.. resten av min fam åkte till Hakkas, som vanligt då! Jag stannar då hemma, för då får jag tid för mig själv.. Men innan dom gled till byn så köpte jag ett par rosa converse åt gumman på stan ;) Dom är så söööta, och glad vart hon! :)

Nu blire att dammsuga och skura, hahah.. ovanligt va? Är inte så värst mysigt när fötterna fastnar i golvet..
Har man småbarn så har man :)



Lite skit i hörnen har faktiskt ingen dött av ;P tror jag..




Adios ;D

Godmorgon :)

Sovit gott? Sitter här framför datorn och Felicia lekar, alltid tidigt uppe ;) Bella sover än sålänge iallafall!
Ihelg kommer ju min bror hit, så blir att träffa honom innan jobbet kallar, vad ska ni göra ihelgen?

Är ju Malins begravning idag, har ännu inte bestämt mig om jag ska dit eller inte.. har dessutom ingen barnvakt, sen vet jag inte om det är så smart att ta med två barn dit när jag vet hur det slutar.. skriker ena så skriker nästa!


Nåväl, ska fundera ett tag och försöka få tag i någon barnvakt..



Nu ska jag plocka fram lite fruksot iallafall!




Skriver väl mer senare om jag har något på hjärtat. Kraam!


På Söndag..

Mhmm.. då lär jag böla glädjetårar som tusan! Min 40 åriga storebror kommer nämligen hit ;)
Han ska jobba i Aitik i dryga 2 månader om inte mer, vet inte ännu. Kul ska det bli! Känner ju inte honom, eller jo.. men inte så värst mycket. Var omkring 10 år gammal när jag fick veta att jag har en bror, skoj! Så.. har väl träffat honom 5 gånger på rak arm typ. Surrat då och då i telefon. Han var iallafall på Felicias dop :)


Jag längtar!!!!!

Nu är jag trött, ska läsa någon tidning sen sova.. snart är Matti också hemma, måste somna innan han kommer hem iallafall.
Godnatt mina söta läsare ;)

Kommentera gärna, massvis :) Är bara kul!



Kraam!

Dagmamma, snöstorm och tårar..

Hello :) Blir så besviken på det här skitväder, halvt storm ute och SNÖ!! Neeej, ska ju vara sommar och sol ju ;) Fast inte för varmt, då gnäller jag bra då också..
Lunchen är just avklarad, har hela morgonen vikt kläder och fixat och donat i äldsta flickans garderob.. sjukt mycket kläder! Men nu är det ordnat. Ska snart ta mig en dusch sen kommer väl Linda hit. Hade tänkt ringa till dagmamman idag också som Felicia fått plats hos till hösten. Vill verkligen INTE byta från hennes dagis, kanonfina fröknar och barn.. hon trivs som fisken i vattnet! Så igår när jag ringde hennes dagis och medelade det här så fick både fröken och jag tårar i ögonen. Uscha, vill inte men jag måste! Matti jobbar och jag har inget körkort därför finns det ingen chans i världen att kunna ha henne kvar i Gällivare när vi bor i Malmberget.. därav byte!

Men men, har fått en jättefin dagmamma som jag känner sedan tidigare. SÅ det blir nog bra det här skulle jag tro. Nu duschen! Sen ringa lite samtal..


Nu drar karln iväg till jobbet igen..



Ha det :)

Äldsta dottern..

Godmorgon har lite att göra såhär på morgonkvisten, började kolla en film men satte mig här istället. Karln åkte just på jobbet.
Tänkte kladda ner lite ord som Felicia har lärt sig.. och det är en massa massa ord! Hon är så duktig..
Sen har hon lärt sig 2-ords meningar och meningar med flera ord i.. tydligt och klart hör man dem också! Min supderduper duktiga tjej!


Mamma
Pappa
Mommo
Foffa (Moffa)
Hej
Gack (Tack)
Sluta
Nej
Oppa (Hoppa)
Gunga
Bada
Sova
Tutte
Sesse (Tisse)
Gicka (Dricka)





Seth och Felicia :)




(Namn kan hon uttala på alla i familjen) förutom sitt eget namn ;)

Lite meningar:

Lilla snigel akta dig annars tar jag dig
Mommoågunga



Sånger kan hon också...

Blinka lilla stjärna
Bä Bä Vita Lamm
Lilla Snigel




Övar en massa ord med lilltösen varje dag hur mycket som helst, säg ett ord och säger det tillbaka klart och rent :)

Sweetie ;D

Puuh..

Puuh, svetten lackar! Just kommit hem från affären, har storhandlat.. Felicia sover och tvätten ska hämtas upp. Jag är helt slut! Ska iallfall strax ha möte.. imorgon blir det att ringa rektorn över felicias dagis och bråka med tiderna! Jag ska ha det som jag vill, så är det bara.. nu tvätten. Skriver mera senare. Snurrar bara i huvet ;D


Saknar dig B..

Mitt hjärta kan gå itu..
Mitt hjärta är inte helt, mer än så behöver jag inte berätta.. har gråtit nog nu! Och jag saknar redan.
Jag vill inte men jag måste.

Liite blandat ;)

Äntligen har jag blivit klippt ;) Härligt, hatar när topparna blir slitna.. ah, intressant att veta? Tydligen läser ni ju så ;P
Snart middag, är hungrig som vanligt! (Ne jag är inte gravid) tacka fan för det iallafall.. räcker med två små busar här i huset!
Funderar på om jag ska följa med till Hakkas efter maten eller om jag ska stanna hemma och umgås med Mamma och dammtorka Felicias rum, oohja det behövs! Är som om man glömmer bort det rummet, hon är ju knappt där förutom när hon sover.. Nåväl, kom och tänka på en sak! Felicia och Bella delar ju rum, tillsvidare.. Men till saken, jag är oerhört chockad!!!
Igår la vi Bella i sin säng i deras rum strax före sex på kvällen, sen la vi Felicia strax före kl sju.. Bella sov ända tills tio i tolv där inne. Otroligt. Var lite orolig att Felicia ska vakna när Bella vaknar för sin mat och prutt stund, men nejdå.. hon snarkade vidare!

Imorgon börjar Matti jobba, guu vad trist ;( Vad fan ska man då göra om dagarna? Felicia är ju på dagis och Bella i Hakkas..
Kanske VILA UPP MIG? Skulle behövas.. har fått ganska lite sömn dom senaste månaderna, men men så är det med småbarn!
Älskar dom så högt såå!!


Nu är nog maten klar snart så jag ska börja avrunda här.. men, ha det så bra :)

Puss o kram!

Förresten, glöm inte morsdag.. haha vilket min karl lär göra ;)


Det här med lögner..

I hate it! Nå så fruktansvärt mycket! Sitter här och funderar, eller ska nog göra slag i saken! Vänner är något man behöver för att orka stå upp, men mina kan lätt slänga sig i väggen.. går inte att lita på någon. Lögner åt alla håll och kanter, lögner och svek! Ne, släng er i väggen! Ni är inget att hänga i julgran! Ska skaffa mig icke lögnaktiga vänner!

Någon som vill bli min vän? hihi ;P



Nuu bilder..



Vårat sovrum efter tapetseringen, och vår nya sänggavel :)



Morgonmys med barnen :)



Nyvaken Felicia och Pappa.

Ajustdetja.. ?

Skulle ju som sagt klippa mig, men tror närmare bestämt att Maria somnade hemma när hon skulle hämta saxarna.. hmm, hon hade tydligen inte sovit på hela natten. Wiiiierd. Well, hon vaknar nog till liv senare och ringer eller nå.. tänkte kanske ta och färga håret strax. OM jag orkar. Eller så blir det film! Sitter nu iallafall och laddar ner musik och sådant. Usch vad jag är olaglig.

Och inga bilder blire heller.. har faktiskt tagit en massa morgonmys bilder igår morse på barnen men kabeln sitter inte i datorn och jag är den mest otekniske så har ingen aning om hur man kopplar in den hahahah så det där får Matti fixa när han kommer hem!

Adios ;D

Hellooo

Godmorgon och ursäkta än en gång för den dåliga uppdateringen, får bli ett snabbt inlägg nu sen måste jag börja småstäda lite.. får besök av Maria :) Hon ska nämligen klippa mig, äntligen! Jag skäms och mår dåligt av att ha det stökigt.. hah. Sådan är jag. Sen när hon åkt så ska jag SOOOOOOOVA!! :) Slår nog på en film och somnar till den.. som vanligt då. La familia är i Hakkas, inget ovanligt... snart börjar ju karln att jobba så då är jag ensam med barnen. Så passar på att ta igen mig redan nu. Nå nu ska jag städa! Vi hörs!

Ha en superbra helg :) Puss och kram!

Pizza och en massa bus och stoj!

Dålig uppdatering, jag vet! Förlåt. Är jättetrött och sliten, har sovit så dåligt dom två senaste dagarna. Idag är älsklingen och Bella hela dagen i Hakkas så jag och Felicia har haft det såå mysigt efter att hon kom hem från dagis. Busat och stojat massor sen har vi ätit pizza ;) Någon gång måste man festa till det litegrann iallafall :) Tror hon behöver ha dagar med bara mig, annars kommer den där svartsjukan fram hos henne.. söötunge!
Nu ska jag bara tjejen sen ska vi vänta att Pappa kommer hem, sen ska vi ut en sväng med bilen ;)

Ikväll är det ju rent hus på tv, haha får inte missas! Alltid lika kul att se på dom där små snuskiga människorna som inte har en enda aning om hur fan man städar... huuuuuuuga hur kan man leva sådär?
Jag personligen skulle inte orka med något alls om hemmet ser ut som fan, så minst en timme om dagen städar jag här hemma. Nu duschen!


Blir inga bilder idag, har inte hunnit fota så mycket nytt.. men jag lovar att det blir bättring på det :) Snart är det ju Bellas dop, och då kommer bloggen vara fylld på bilder.

Ha det så länge! Ta hand om varandra, vi lever bara en gång :) KRAM!

Trött & sliten..

Hello, sitter här som själva äcklet själv.. ska strax hoppa in i duschen sen kommer flickan hem från dagis. Är svintrött, la mig strax före elva igår kväll och vaknade vid fem sex tiden imorse. Jag vill sooova! Har prövat tusentals gånger sen tio imorse men misslyckas bara. Jag menar, vem fan kan somna mitt på dagen när det är ljust ute? Inte då jag inte. När karln kommer hem från sitt älskade Hakkas så ska vi kika på lite recept till smörgåstårtor.. måste börja bestämma oss för snart är dopet! Jag är döö nervös. Sådan är jag.

Nee färdig pladdrat, nu duschen!

Mitt älskade hjärta!

Hello och godmorgon! Sitter och småläser igenom en massa regler och paragrafer vad gäller vårdnad om barn osv.. Innan folket börjar lägga sig i alldeles förmycket kan jag skriva en del här men inte allt.

Jag och Mathias kommer söka gemensam vårdnad om Felicia, hennes riktiga Pappa har inte haft med henne att göra sen hon var 4 månader och han kommer inte att få ha det heller.. nu tycker ni säkert att jag är elak osv, men jag tänker enbart på vad som är bäst för min dotter och det bästa för henne är att inte ha med honom att göra överhuvudtaget. En människa som inte kan ta ansvar för varken sig själv eller sina andra två barn ska inte ha med barn att göra. Alkohol och droger vill vi inte ha i närheten av våra barn! Felicia kallar Matti för Pappa, han ser henne som sin egen dotter, därför gör vi det här valet. Enbart för Felicias bästa! Hon ska få vara det barn hon är, växa upp i en trygghet hon förtjänar att ha.

Kommentera gärna, jag svarar på precis allt! Så fråga och kommentera på! Kommenterar ni anonymt så svarar jag tillbaka i bland mina kommentarer.

Ha en bra dag, nu ska jag fortsätta läsa igenom alla sidor jag har kvar sen kontakta familjerätten.. förhoppningsvis slipper jag kontakta hennes Pappa, jag vill inte helt enkelt. Utan det får dem sköta! Jag vägrar!



Vi älskar dig Pappa Mathias!

:)

Hej och godmorgon :) Lika stekhett ute idag som det var igår.. puh, jag nästan hatar sommaren! Alldeles för varmt för mig!
Kikade nyss i en annan blogg, något som gjorde mig så hiimla glad! Ska visa er senare, inte ännu.. ni får minsann ha tålamod ;)

Nu ska jag och gumman äta apelsin :)

Adios.. pöss!


Pappa Mathias :)

Världens bästa också! Som ni kanske vet så är han inte riktig Pappa åt Felicia, men han tar hand om henne precis som sin egen dotter, Felicia kallar honom för Pappa.. Han är så underbar så det finns inte! Vi älskar dig jättemycket!



Mohaha han lär ju inte digga den här bilden ;) Hah

Hello :)

Godmorgon :) Vart inte att skriva så mycket igår, hade hur mycket som helst att göra.. men det verkar det som att jag alltid har :)
Idag har vi iallafall loppis, hah kul. Sen ska jag byta gardiner i sovrummet, än en gång.. Och städa Felicias rum. Karln har åkt till byn med vår andra bil, får se när han kommer hem då.. haha han kan verkligen inte hålla tider. Försöka duger ju ;)
Nu ska jag fortsätta städa Felicias rum, sen ta en promenad med vagnen.. Morgon promenader är härligt, inte en kotte ute nästan.. lugnt och skönt! Förresten, det verkar som om det ordnat sig med dom där rackarns smörgåstårtorna, får se :) Hoppas!


Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag :)


En underbar dag med solsken..

Härligt när sommaren börjar titta fram ;) Idag var Pernilla (min kusin) hit med hennes dotter, vi prövade dop klänningen på Bella och surrade lite.. sen for vi med henne till mellanområdet och köpte oss en Audi, efter det hämtade vi upp mat.. Sen hem och äta, sen drog vi till Pernilla. Surra massa mer skit, hoppade studsmatta med barnen och lekte :) Och för att inte nämna deras söta kaniner dom fått idag, ååh så gulliga. Felicia kallade dom för vovvar ;) Sötunge!

Nuu bilder ;P




Pernilla Isabella Alva



Alva



Felicia

Godmorgon ;)

Godmorgon, uppe före tuppen som vanligt.. Sovit gott?
Funderar på att gå och vila en stund, får se vad mina barn säger.. haha. Dom verkar vara hur pigga som helst :) Men det är dom alltid tidigt på morgonen. Updt mer senare :) Kram!

:(

Sitter här och är allmänt deprimerad.. vet eg inte varför. Blir nog bättre med tiden! Handlar bara om att vara stark och börja stå på egna ben, vilket jag har en vana att inte göra.. är van vid att luta mig mot andra. Nåväl, med tiden blir nog allt bättre.. nu blir det iallafall blöjbyte. Sen vila och fortsätta fundera och grubbla..

Ta hand om er, man lever bara en gång!

Snälla grannar..

Kan man ju säga! För en stund sedan så plingade det på dörren, tänkte vad nu.. vi väntar då inget besök! Hatar oväntade besök.. Där står våran granne, garanterat 80 år med en liten intersport påse i handen. Här får du till dina söta barn säger hon, lite kläder.. ååh tack så mycket, vad snällt! Öppnar påsen ivrigt när jag stängt dörren. En svart/vit body med en tunga på.. hahahahahaaaaaaaa!!!!! Plagget ser ut som ett pojkplagg, stl: 80.. felicia har stl:86/92.. Hon sa söta barn vi har, ett plagg i påsen. Ska dom dela eller? Hahah så sött ;) Nu låter jag säkert kräsen, men jag är det när det kommer till kläder åt barnen. Tar ICKET på dom vad som helst.. men tanken var snäll.. ska pröva bodyn på felicia senare. Den var ändå inte så ful, bara lite.. haha tur att tanten förhoppningsvis inte läsar bloggar iallafall.. mohaha..



Tanken var ju nice, men enligt mig ett pojkplagg.. sweet!

Ohja ;D

Lilla skrytmåns är i farten igen ser jag, vräker och slänger ur sig kommentarer precis som om hon är drottningen herself ;D Men vad tycker jag egentligen om det? Keep on going! Det gör mig starkare ;)


Haaaaaah. SO LONG!!

Någon där?

Finns det någon snäll själ där ute som läser min blogg som hade kunnat tänka sig att baka 2 smörgåstårtor?? Ska ha dop ganska snart men hatar att baka själv, kan inte, vill inte, VÄGRAR! Nu lät jag som mina små barn ;D haha.
Släng in en kommentar om ni vill hjälpa mig, giiiivetvis betalar jag :) Ja jag vet att jag är slö och allt..
Sitter även och funderar på vad man ska hitta på åt en liten sötunge som är laktosprotein och ägg allergiker?? Hmmf, ingen aning faktiskt.. något ska jag trolla fram med mina knän ;P

Mihiiiiiiiiii..

Nu hänga upp gardiner, och glöm inte att kommentera.. svarar på allt ;D Deee ni!!


Äntligen ; D

Märkte att jag fick många kommentarer igår, fortsätt :) Elaka som snälla, svarar på alla ;)
Nu är lägenheten klar! Ska fota och lägga upp bilder idag (om jag hinner) :) Hhahahahaha.. stressigt som vanligt. Uppdaterar senare om nå annat skoj, ska klä barnen nu och köra till dagis sen till Mammsen och säga hejs.. hon åker till Sthlm över helgen. Vill också ;)

Nåååwell, vi hörs! Ta hand om varandra!

Puss ;D

Sorry

Läste just min mail, hade fått ett brev av den personen jag hoppades på skulle skriva! Nämner inga namn osv.. men som sagt. Hon gav mig en länk som jag lägger ut även här..

http://www.brukarforeningen.se/ Drogberoende? Hjälpen finns..


Såå du som skrev mailet läser garanterat detta inlägg också, ber än en gång om ursäkt.. men har man barn, så är det inte bara att släppa allt och springa. Sorry!

Svar på tal!

Hejhej :) Kände att jag måste slänga in ett inlägg till angående droginlägget jag skrev.. känns som om det är en viss person som inte riktigt förstod vad jag menade utan hastigt läste igenom allt bara för att få fortast möjligast kommentera nå idiotiskt! Nåväl, jag är emot droger men jag kan inget göra!! Hade gärna varit med på tåget igår men med två SMÅ barn så kan man inte få allt man vill, MEN jag var där igår iallafall och visade upp mig. Bara det är väl ett tecken på att man bryr sig! Eller?

Nu nog tjatat om det där.. fast visst, är bara kul att någon taggar upp sig på det jag skriver. Med lite elaka kommentarer så blir man bara starkare, dessutom får man sig ett gott skratt.. och det är väl det som förlänger livet?



-


NU är det färdig tapetserat här.. bara det roligaste kvar, att städa! Hoff! Men härligt som tusan kommer det att kännas sen när vi fått iordning, allt kommer bli så fint.. men jag är ju den som inte har ens en gnutta tålamod. Vill få allt gjort nu, och helst vill jag att någon annan gör det åt mig.. men så bra kan man väl inte få det. Som sagt, man får inte allt man pekar på :)

Har världens vackraste familj, och det är jag tacksam för! Älskar er :) Nu en cigg :P Blir heelt svettig av att städa..

Ha det ;)

:)

Idag får vi tapetserat, fan vad härligt :) Så ikväll kan vi börja ställa iordning våra möbler och sådant ;) Shiit vad jag längtar.. får bli ett snabbt inlägg nu ska hoppa in i bilen och köra iväg till dagis. Tänkte bara länka till en annan blogg också, en superfin vän :)
här kommer den.. http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=100494 :)

Drogmanifestation?

Just det! Kom just hem därifrån.. har själv inte gått med i den där men var där och kollade iallafall! Är starkt emot droget! Nolltolerans med andra ord. Nåväl, var kanske på sin höjd 20 ungdomar med i hela tåget, resten hade paserat 50 sträcket.. vart är resten av ungdomarna? Alla dom som gått ut till Nsd med att dom sett droger på festerna, att dom är så emot det och allt? Såg inte ett endra tryne där! Tycker att allt är ett enda stort jävla svammel, för vad händer sedan efter att denna manifestation är slut? Precis ingenjävlating. Drogerna stannar kvar. Såg även polisen där, undras egentligen varför? Dom visar ju sig aldrig ute.. men nu plötsligt så är dom där och låtsas bry sig. Underligt! Nu tänker ni säkert att varför jag sitter och skriver här och inte gör något själv åt all denna skit, vad kan jag själv göra? Är för liten för att ens kunna göra något åt allt.. har faktiskt inte ett bättre svar. Men, droger hatar jag. Nå så fruktansvärt! Det förstör liv, för familjer osv..

Nu ska jag gå och natta Felicia som är övertrött.. och tänka på annat! Ha det, och var rädda om varandra!

Kram

Lady Gaga

Hon gör såå härliga låtar så det är inte sant, sitter här och lyssnar på låten Lovegame. Jag och karln har just blivit klar med sovrummet, tömt det.. så nu ska vi sova fyra st i ett enda rum (felicias rum) i en natt max två.. innan allt är klart. Målaren kommer väl om en timme eller två och spacklar rummen och målar taken, sen imorgon blir det att slipa och tapetsera.. Blir så jädra fint när det väl är klart! Jag kommer bli nöjd.. Gaaaaaaaaah vad det är varmt, sitter här och toksvettas. Har datorn i köket tillsvidare, dööhett ;( Ska strax käka lunch och ge lilla mat sen dra iväg till soptippen och slänga en massa skiit! Förhoppningsvis kommer mammsen hit efter jobbet och är med barnen en stund så att vi får pula på lite här :)


Nåväl, nu är det lunch.. sen kommer dom. Adios!

Stök & bök

Men hoj, kan man bli mer stressad? Hela lägenheten är upp och ner.. fyy!! Imorgon kommer målaren och tapetserar tv rummet och vårat sovrum.. blir galen av att ha det såhär stökigt. Vill bara bort härifrån! Visst, det handlar om 3 dagar max men det är nog.. alldeles för många dagar. Jävla amatörer som inte kan göra allt på en eller två dagar... gaaah, jag blir så irriterrad. Eller blir och blir, jag är det redan som ni kanske ser i texten :/
Och hungrig är jag också, som fan.. men maten är på g ;) Jag hatar verkligen det där med matlagning, det stinker och osar dessutom är det svintråkigt! Så min sweetie får sköta om det där så fixar jag det andra! JA jag KAN laga mat, men det handlar om vilja.. vilket inte finns! Men ibland måste man faktiskt :) Nååja, nog gnatat om det dära nu.. Neeeeeeeej nu vart jag sviiiinsugen på massa frukt ;) Guu vad gott! Det vill jag leva på resten av mitt liv..


Ska fortsätta plocka i sovrummet nu.. så att det blir tomt. Jag vill att dessa dagar går fort utav bara saaaatan!
Jag är inte den människan som kan leva när det är stökigt. Det äcklar mig enormt!


Adios!

Tvillingvagn :)

Ni kan nog inte förstå hur glad och tacksam jag är! Fick igår en tvillingvagn av Ante och Tina :) Såå himla snällt! Tacktacktack :)
En vagn från babyproffsen, tre däck :P Sviiinlätt att köra, men det bästa av allt är att nu kan jag gå ut med båda barnen samtidigt.. såå härligt! Hoho jag är GLAD :)




Haha, förresten.. nämnade ju i ett tidigare inlägg att vi köpt ny dammsugare, en rosa.. den ni ser bakom vagnen. Erkänn att den är hur söt som helst?

Söndag

Godmorgon :) Sitter här med Felicia i famnen, hon är så datorintresserad redan :) Tänkte lägga in ett inlägg snabbt bara med lite bilder, sen ska vi vika ihop rena kläder och dammsuga lite :) Sen måste man nog nästan ta en promenad med vagnarna nu när det är så soligt ute, är så less på detta regnväder.. men men, efter regn kommer solsken var det någon som sa?
Uppdaterar mera senare.. Nu till bilderna :)

Måste fota mera, har blivit så dålig på det.. är mest Mathias som pillrar på kameran varje dag :)





En glad Bellfis.. :)




Felicia liten :)

..glömde ju bilderna



Sötunge!



Här bråkas det! Syskonkärlek kanske det kallas?

20090508

Vet ni vad jag hatar allra mest? Lögnare och folk som absolut inte kan vara ärliga.. spelar ingen roll hur mycket fakta och svart på vitt man visar ändå så måste man göra allt till det sista med lögnen. Blå neka och fortsätta ljuga. Vad är det för fel egentligen? Tycker inte ni att det är lika att vara ärlig från första stund? Blir ju bara värre senare. Jag kan gott säga att jag inte varit ärlig alla gånger, jag har ljugit.. bedragit och allt detdära. MEN folk kan ändras.. fast man själv inte kan tro det ibland. Fast hur många chanser som helst ger man väl inte? Jag blir riktigt illamående av lögner och skit! Jag har varit med om alldeles för mycket för att lita på någon överhuvudtaget, att öppna mig för mycket för någon.. jag vet att detta stämmer "vet en så vet alla". Då kan man lika gärna hålla käft om sina hemligheter.. Ååh vad leds jag blir på allt ibland. Jag har nu insett vilka som är mina vänner och inte. Jag har hellre få men riktiga än många och falska.

Nu till annat, annars blir jag bara mer irriterad. Vela bara skriva av mig litegrann!

Ha det, och var rädda om varandra! Livet går inte i repris.


Vad tror ni?

Vad kommer först, hönan eller ägget?

Låt höra..

Tandis :)

Mathias var till tandläkaren med Felicia, allt gick riktigt fint! Förstod inte riktigt varför i det stora hela om varför vi egentligen skulle dit, jag menar.. hon var där för ett halvt år sedan och då skulle hon bli kallad igen efter 1 år.. Meen, då var det så att dom velade kolla upp en tand om den hade tagit någon skada efter olyckan. Éfterkolla så att inget hänt med tanden och så men allt såg bara bra ut vad Matti sa iallafall. Själv var jag på ett möte så kunde inte följa med.. Nog om det, sitter här och mår illa och har ont i kroppen. Precis överallt! Ska försöka städa köket nu, har egentligen ingen lust.. vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över mig. Bara låta allt se ut som det gör, skita i att boka tvättstuga, låta disken stå tills nästa sekel. Bara helt enkelt inte bry mig om något.. meen tyvärr så fungerar det ju inte riktigt så när man har småbarn :)



På återseende! Puss

Dammsugare

Mohaha, kom inte på någon bättre rubrik, delvis ska vi faktiskt köpa en ny sådan idag :) En riktig fin en, en rosa med massa blommor på :) Nåja, nog om det! Har just klivit upp från badet, innan jag hoppade i badet ställde jag fram pottan åt Felicia, tänkte ifall att hon vill göra något i den.. sen hörde jag hur hon gick till Matti och sa "uschusch".. då hade hon kissat på golvet, han visste ju inte vart så hon visade gladeligen.. då var det bara till att börja städa ;) Meen inte gör det nå, hon är ju bara ett barn! Och barn ska dom få vara :) Och en riktig snååling har hon blivit, kan ta ett exempel åt er... Felicia har 3 st tuttar, Bella skriker och vill ha en, då säger jag snällt och vackert åt henne att Bella kanske kan få en tutte av dig? Nä säger hon!! När Bella väl fått en tutte och vi vänder ryggen till då är Felicia där och tar den ;) Busar!! Hah, men det är så det ska vara. Älskar mina barn så mycket så.. Och Mathias såklart, ibland blir han ett barn själv när han leker med ungarna, haha!


Nu ska jag borsta håret och göra mig klar. Har möte kl 11 ;) Och medans jag är där så ska resten av fam till tandläkaren med Felicia för någon kontroll. Hoppas det går bra där, men det gör det nog ;D



All kärlek till er!

20090505

Godmorgon, eller god förmiddag.. välj själv :) Här är städningen igång, eller mjaa.. jag vart väl just klar. Bara skura kvar :) Och en massa musik som pumpar ut ur högtalarna, utan det kan man verkligen inte städa.. allt blir genast mycket roligare med bra musik! Bells ligger och kollar MTV i sin babysitter och karln lagar lunch, sedan ska vi iväg och handla lite. Ååh, kan inte posten komma snart.. väntar på ett paket åt Felicia. Böcker och åter böcker vilket hon verkligen älskar!
Älskar mina små sessor så sjukt mycket, älskar att se dem le.. det gör mig varm om hjärtat! För jag tror, eller rättare sagt vet att kärleken till ens barn är obeskrivlig! Nåja, svårt att förklara utan det måste helt enkelt upplevas!


Isabella <3




Felicia <3





Mina prinsessor!













Rackarns buuuusunge säger jag bara, nyss kom Matti hit till datorn med en tutte och säger "känn!" "Jaamen känn då" Jag känner på nappen, den är IIIIISKALL!! Jag har mina aningar om vem som lärt sig att öppna frysen ;) BUSE!

Glass :)

Kan ju vara gott ibland, eller vad säger ni? Felicia smaskar i sig glass, karln är i duschen och här sitter jag.. och Bella försöker sova, men är ganska omöjligt verkar det som.. Ska snart åka ut med bilen en sväng. Köpa en hjälm åt Felicia, sedan dra en ragg så Bells somnar.. Har inte så mycket att skriva just nu så fick bli ett svammel inlägg bara :)

Hoppas ni haft en bra valborg!



Blogg design :)

Det var ju på tiden! Den jag hade tidigare såg ju inte alls bra ut, men nu är den fixad någotsånär iallafall.. tack Linda :)

Nu blir det nog genast mycket roligare att blogga om bloggen ser bättre ut också.. sen en till sak, jag är huuuuungrig som en varg!! Men maten är på g ;) Kyckling o ris o currysås... hatar ris och curry sås, men lovely vela ha det så visst..



Imorse var vi till Hakkas, var min idé att åka dit.. ovanligt för att vara mig faktiskt. Inte jag som brukar komma med den idèn att åka dit, men bara för att det var så fint väder och få vara ute så.. Nu ska jag snoka vidare på andra bloggar innan det är middag..




Skriver väl senare något inlägg, om tid finns.. puss!





RSS 2.0