Jag gillar programmet, gör du?

Sitter här och väntar på att Lyxfällan ska börja, alltid lika kul att titta på, tycker jag! 


"voine voine hur kunde det gå så här? Vad skulle ni med en åkgräsklippare deluxe till när ni inte har någon gräsmatta??"


Du är väl smart va? Som jag då ;)

Lite hjärngympa! 






Enadst smtara mäsnknior kan lsäa dteta.

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty  uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig  to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on  !!


Femte Juli närmar sig mer och mer..

Snart är min gumma hemma från dagis, saknar henne så! Fast det bara är 5 timmar hon är där så saknar jag henne direkt hon åker! På Måndag börjar ju jag jobba, sen jobbar Mathias också så det lär inte bli mycket jag ser barnen under dom 15 dagar jag jobbar, men det blir pengar sen som är MYCKET välbehövliga!!!! Visst, jag går miste om tid med barnen men det kan inte hjälpas. Vi har iallafall ordnat en barnvakt som kommer att vara med barnen under dagarna när vi jobbar, som dessutom får betalt för att vara med dom! Så allt ordnar nog sig, jag är bara så ovan vid att jobba med tanke på att jag varit gravid 2 gånger nästan direkt efter varann, så har varken haft tid eller lust till att jobba, men nu är det bara att sätta igång.. Pengar är inte allt men jävligt mycket! 

Förövrigt händer det inte mycket här, Pappa och hans tjej Stina var hit tidigare och hälsade på men dom har åkt hem för lite mer än en timme sedan och Bella hon sover! Jag ska iallafall ta tag i disken sen börja förbereda middagen. Har ingen matlust heller med tanke på alla omständigheter som är men det blir bättre med tiden, det vet jag och hoppas på! Vill man så kan man! ♥ 

30 Juni 2010

Denna är beställd igårkväll!

En CANON EOS 1000D + OPTIK EF-S 18-55 MM


                     

Något jag vill satsa på är fotografering! Så denna kamera blir nog bra skulle jag tro.. vill inte ha en alldeles för dyr och jätte avancerad då jag bara är en nybörjare än sålänge. Men bilderna vet jag kommer att bli superbra, för det är inte kameran som gör hela jobbet, utan den som står bakom ;)

My kind of..






Efter regn kommer solsken

Bodyn är kvar utanför grannens balkongen, ingen öppnar.. och nu börjar det regna! Fint. Dessutom skickade Matti nyss att han ska jobba över idag, svinkul.. så in i helvete heller :( Jag som var så glad imorse och allt, fint väder o de.. men nu är den glädjen verkligen borta!


29e Juni 2010

Förbannat vad less jag blir, jag var så jäkla nöjd imorse och glad.. perfekt väder och allt för att hänga ut kläder på balkongen för att torka! Sagt och gjort, slängde på en maskin för att tvätta, drog ut torkställningen på balkongen.. efter ett par timmar (nyss) gick jag ut för att ta in allt det torra, hade även hängt upp litegrann på galgar på en stång som vi har fast i väggen på balkongen! Lyckat var det då, men inte nu. Höll på att hänga upp en galge med ett plagg på nyss som inte var riktigt torrt, med min tur så råkade en annan galge åka ner (vi bor på 2:a våningen), jag trodde den hamnade i buskarna så jag rusade ner, klättrade som en liten apa i buskarna för att leta, fick sticksår på händerna och svider gör det också. Det också jävla lyckat. Då hör jag någon ropa "Mariiieeeee" från ett fönster, vände mig om och då var det grannen som sa att den inte var i buskarna, utan den hade trillat ner hos grannen på deras fönsterbläck på vänster sida.. bra tänkte jag, så jag rusade till grannen, ingen öppnar! Det är typ 3 meter från backen upp och 3 meter ner så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till annat än att vänta att Mathias kommer hem från jobbet och får försöka fixa, som vanligt!

Haha det är alltid han som får dona och greja när jag klantat till det.. nåja, bara vi får tag i den så är det bara att tvätta om den, jag har alltid sådan tur!


Där ligger den så vackert och väntar, fanfanfan!!


28e Juni 2010





Anna Mina kusiners kusin, dessutom en bra fotograf!
Kenza Vacker tjej, skriver otroligt bra, bästa bloggen i mina ögon!
Isabella Löwengrip Arbetsnarkoman men jag gillar hennes blogg starkt!!
Tinkerbella Bra fotograf!
Spiderchick En typisk humorblogg, jag får mig oftast ett gott skratt!
Dempaz Ung 2 barns Mamma
Foki Gillar hennes blogg trots att det skiner igenom en falskhet av dess like
Vimmelmamman Vimmelfotograf, cancer, Mamma
Katrin Zytomierska En tuff brud som vågar stå för sina åsikter och sitt handlande!
Pinsammaste bloggen någonsin men ändå läser man!? Öh, ja.. eh? Pinsamt, finner inget annat ord just nu.


Min lilla Husqvarna!

Haha aldrig att jag trodde att min gamla cykel som jag fått av min Pappa skulle vara så lätt att sälja, dessutom för 500 kr ;) La upp den på blocket igår och sa att dom får lämna bud. Imorse fick jag ett sms av en tjej som vela ge 400 och nu en som velade ge 500! Så jag släpper den för det.. hade lätt fått mer för den på Antikrundan ;) För det är en Husqvarna cykel, allt är original, t.om däcken! Allt! Sen är den från -1940 också. Så, typ 70 år gammal.. herregud ändå. Den är faktiskt ganska fin men jag har ju fått en Sjödala av min man, dessutom har den här stått orörd för mig i bra många månader! Min pärla ♥



Dom rosa gula pärlorna som sitter på ekrarna satt jag dit när jag var mindre, som ni kanske förstår
men dom är borttagna nu :)

I lekparken med mina tre barn! ;)

Här har vi nästan storm men det hindrade inte oss från att gå till lekparken! Tidigare idag var vi till en badstrand också, trots att det inte var badväder så for vi dit iallafall, dock badade vi inte, men bilder på det kommer senare! Nu kommer det några få bilder från lekparken. Kan ni gissa vem som är barn och vem som är vuxen?

    

                                                         Riktigt vuxen blir man aldrig!

     


                                                                             


Fanta Lemon :) MUMS!

Grymt god och svalkande när det är så varmt ute som det är nu :)

 

Hittade denna bild på google.. Hade verkligen velat testa dom två sista smakerna!

 
Fanta Apelsin, Fanta Grape, Fanta Strawberry!


Har grymt lite att göra som ni kanske märker ;) Ska iaf sätta mig på balkongen nu och bara ta det lugnt.

27e Juni 2010

Hyffsat pigg efter 6 timmars sömn, ganska ovanligt. Man vänjer sig ganska lätt att sova få timmar, sen om man får en 10 minuters taktik vila på dagen så är man ändå rätt tacksam för det :) Barnen är iallafall ny duschade och velade kolla på pippi långstrump film så visst fick dom göra det, så då passar jag på att blogga lite! Men ska strax förflytta mitt arsle till den stora tvättkorgen som just svämmat över. Sen är det bara att invänta att baby slutar jobbet för då är det lunch sen ska vi nog kanske ut..

Kameran följer självklart med! Älskar verkligen att fota utomhus när det är soligt och fint väder! ♥
Sen vad man har för kamera spelar absolut ingen som helst roll, för det är inte kameran som gör jobbet utan personen som står bakom och fotar ;)

Dessa rubriker

Kikar in här lite snabbt för att säga godnatt åt er :) Mitt humör har inte varit det bästa idag (tack vare vädret). Så uppdateringen har inte varit bra. Jag blir helt seg i huvudet och börjar svettas som en annan dåre direkt det är åska i luften. Imorgon jobbar baby, dock bara halva dagen.. smhi har iallafall lovat fint väder imorgon så då blir det att gå ut med dom små, förhoppningsvis badstranden eller något, om vädret tillåter som sagt! På en badstrand ska man ju inte direkt sitta och frysa! Men det återstår att se imorgon!

Min familj har somnat för länge sedan och jag är alltid sist av alla, tänkte läsa några bloggar lite snabbt sen kolla någon film för själva tv:n verkar inte ha några bra program att erbjuda ikväll.



26e Juni 2010

Hej, och godmorgon på er! Hoppas er midsommar var bra igår, och att ni inte är alltför bakis idag :)
Fick en för tidig födelsedagspresent av Mathias igår (jag fyller år i aug), så jag fick en vinröd Sjödala cykel! Grymt snygg. När jag fyller år så är ju sommaren nästan slut så fick den redan nu, den är helt underbar!

Idag blir det bara lugna puckar, ut på en cykeltur med Felicia hade jag tänkt iallafall. Sen äta något gott och bara ta det lugnt. Vill göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt då jag börjar jobba den 5e Juli!

Är så länge sedan jag jobbade så ska bli kul faktiskt, sist jag jobbade så var jag i ca 3e månaden med Bella.. och det är ju ett tag sedan så att säga ;) Börjar bli en aningen less på att vara hemma, fast jag gillar det.. Kommer fortfarande stå fast vid min åsikt att det är männen som jobbar och kvinnorna är hemmafru. Men om det ska bli någon semester eller något annat kul så då behövs det pengar och på en lön så fungerar det inte.

Nu vart det ett ganska så osammanhängande inlägg, men har inte direkt något vettigt att säga.. slänger även in en bild eller två, som också är osammanhängande till inlägget, haha.

Bella och en av hennes 5 kuddar ♥                                Felicia pussar Morfar hejdå! ♥

     

Jag lär mig aldrig..

Haha fyfan att jag aldrig lär mig alltså, ska aldrig mer köpa Liberos blöjor (sagt det förr också)! För något år sedan när jag köpte så var alla blöjor sönder så då fick jag ett stort paket med nya blöjor av dem. Igår hade jag dock blöjkuponger för 90 spänn, bra det men var tveksam redan från början eftersom vi bytt till Pampers för väldigt länge sedan! Jag lär mig aldrig tydligen, för libero är lika värdelöst som sist jag köpte.




     


25e Juni 2010




Idag är det midsommarafton! :) Har ni något speciellt för er idag? Här blir det iallafall god mat, sen ska vi ut med barnen och göra midsommarkransar åt dom.. eventuellet blir det väl att svänga förbi hembygdsgården! Det är som en tradition att åka dit, fast det är tråkigt. Men barnen tycker säkert att det är roligt!



                        



Isn`t she..

"Isn't she lovely
Isn't she wonderful
Isn't she precious
Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as she
But isn't she lovely, made from love"






Samma text, fast på svenska för er som inte orkar översätta i huvudet! :)


"Är hon inte vacker
 Är hon inte underbar
 Är hon inte ädla
 Mindre än en minut gammal
Jag trodde aldrig genom kärlek
vi skulle kunna göra en så vacker som hon
 Men är hon inte vacker,
 tillverkad av kärlek"





Texten av Stewie Wonder såklart..


Sommar!

Nu har vi just kommit hem jag och Bella, var ut ett tag och köpte gottis sen la vi oss i gräset och solade, Bella hon plockade blommor :) Men när min gräs allergi började titta fram så var vi tvungna att gå in! Men ett par bilder tog jag också, riktiga sommarbilder!


© Båda bilderna är tagna av mig!

            


24e Juni

Det blir jobb för mig, den 5e Juli tills den 19e, är bara två veckor men det är ändå pengar! Sen ska jag leta jobb i annan kommun ;) Jag o baby kollade lägenheter igår i Piteå, Luleå, Boden, Kalix.. men inget föll oss direkt i smaken som vi vill ha! Bara vi har jobb så drar vi. Tackade tidigare imorse nej till detta jobb jag har fått nu men eftersom jag fått veta till 110% säkerhet att F´s "pappa" inte bor kvar där vart jag ska jobba så tog jag jobbet.. jag vill inte se honom, vara i närheten av honom, äckel är vad jag ser! Nog om det nu, bara jag slipper se honom så!

Ni som inte vet bakgrunden till allt behöver inte heller lämna någon kommentar och ifrågasätta.. ni som vet, ni vet. Ni andra, trist!


Nåja, ska börja fixa lunchen nu sen ta ut Bella en sväng så att hon får frisk luft! Det är ju faktiskt bra väder idag :) Lite för varmt för min del, som sagt, jag hatar sommaren! Ge mig vinter nu! Haha..



Rubrik torka? Givetvis!

Igår kollade vi ju filmen Farsan, den var faktiskt grymt bra. Må ju vara för att jag gillar sådana filmer! Har inte så mycket andra filmer att se ikväll så ska titta den igen! Vad gör ni ikväll? Har ni några planer för midsommar?

Har inte alltför mycket på hjärtat, hela dagen har känts som om man har fått kriga! Först top, sen när jag skulle hem från kiosken för att köpa cigg så var det bara tur att baby ringde mig, var på väg att ta upp min mobil för att ringa honom men just när tog upp den så ringde han, tacka gudarna för det! Alkis slagsmål bakom kiosken, jag livrädd som vanligt! Hatar alkohol, hatar alkohlister! Jävla dårar. Sitt hemma och sup istället för fan.

Nu bjuder jag på lite trevliga bilder istället för otrevlig text! Det blir bra det! Kan tyckas som om jag bara har dåliga dagar, men tro mig, allt skriver jag inte ut i bloggen! Finns dagar då jag bara ler också.. tur det. Nå nu till bilderna :) 

Snart 1 år sedan drygt, 17/6 -09 
9 mån innan Bella kom!  Gravid eller inte
på detta kort? Ingen aning.
                                            Jag, Matti, liten Felicia på promenad 7/2 -08

     



Tackochhejleverpastej

Fy faaaaaaaaan vad jag vill flytta härifrån! Bort bort bort från den här jävla stan! Nu=in på ams för att leta ett jobb i en annan kommun, jag vägrar bo här i denna lortiga jävla stad! Grisar och svin överallt..

Fick mig ett jobb idag, men det jobbet är "granne" med min äldsta dotters Pappa och jag vägrar att se honom, eller överhuvudtaget ens befinna mig på samma område som honom! Han är NOLL in my eyes!

Nog om det nu, jag pallar inte.. man ska inte fly from the shit, men nu gör jag det :) Leta leta leta leta jobb jobb jobb!! Ge mig ge mig ge mig..


Jag är less.. nu ams! Hörs kanske senare igen.. Och för att absolut INTE glömma! Mina läsare, som finns kvar dag ut och dag in för mig, era söta rara kommentarer! Det värmer i mitt hjärta, älskar er ♥

23e Juni 2010

Nu har top varit hit och kollat tapeterna i vårat sovrum som jag känner äckel över! Jag hatar fettfläckar och jag hatar top! Dom tror seriöst att det där bolaget är privatägt, men det är det inte utan 100% kommunalt. Äckliga jävlar är vad dom är!! Nya tapeter velade han egentligen inte ge oss, ändå är det fettränder efter varenda vägg, mysigt.. och så har det vart sedan vi flyttade in. Frågade honom om han hade velat sova bland maffiga fettfläckar på väggarna, jo säger han.. jävla gris! Men efter lika disskutioner och prat fram och tillbaka så skulle vi få nya tapeter, dock nästa år.. Vi tapetserade ju köket och hallen för inte alltför länge sedan, då påstod han att det är top som betalat tapeter plus tillbehör, HAHA så fan heller för ALLT, precis jävla ALLT har jag fixat själv genom generösa snälla människor hos ett annat måleri företag här i stan ;) Tyvärr måste man ha kontakter för att det ska bli något gjort! MEN 5000 kr i hyra ska man betala för vad fan då?? INGENTING!! Service är det sista det är.

Fryslådorna som är sönder ska ha varit beställda för 1 år sedan är inte beställda fick jag veta imorse, för dom finns inte att få tag i, men ändå så påstod dom för ett år sedan att dom är på väg och beställda, skitsnack! Även dörren i hallen ska vara beställd och upphängd här i lägenheten, skitsnack!! Den gamla med stora rivmärken från förra hyresgästerna hänger fortfarande kvar!! Den där karln som kom hit och tittade på allt stod bara och log och skrattade! Men han fick minsann höra han också.. Ett grisigare och äckligare företag får man leta efter, ingen service alls någonstans! Galen är vad man blir. OCH JA, man ska GNÄLLA sig hes.. speciellt när det gäller sådana här saker för man ska fan inte behöva vänta ett helt jävla år på sådant här!





Bara några tankar..

Känns bara väldigt konstigt att skriva ut såhär i bloggen vad man känner, jag vet ju inte vilka som läser. Bara några. Vet att klockan börjar bli ganska mycket, men ska iallafall sätta mig ute på balkongen en stund med datorn i famn och bara andas frisk luft! För jag mår inte bra, är så j*vla mycket i mitt huvud just nu! Är visserligen storm ute, men det skiter jag i. Önskar så att jag kunde skriva ut hela mitt liv hit men som sagt förut, det går lös 1 psykopat per 100 läsare.. vilket jag såväl brukar märka ibland med dom elaka kommentarer man får ibland. Man försöker intala sig själv att man inte tar åt sig, men ibland när man har sina dåliga stunder så dyker det upp i huvudet. Man tar visst åt sig, på ett eller annat sätt. Alla har dåliga stunder, även jag.

Är så glad att jag inte lever det liv jag levde förut, när jag var ungefär 15 år.. ca. Sprit varje helg, skiter fullkomligt i mina nära och kära, satsade inte på långa förhållanden utan tog bara dagen som den kommer. Så vill jag aldrig någonsin mer leva. Är så glad att jag har mina två barn och en man som jag älskar och som älskar mig! Skulle aldrig någonsin vilja byta ut det jag har mot något i världen. Det liv jag levde då har varit och farit.
Allt är inte bra än men jag vet, jag vet såväl att jag kämpar än idag.. slåss mot mina dåliga tankar, dåliga minnen från förr, all skit som jag ställt till med i mina dagar! Man ska vara rädd om det man har, för man vet inte vad man har förens man förlorat det!


Min man, min vackra underbara man.. som tänker på sig själv i sista hand och gör precis allt för mig och barnen! Så underbar och go, vi har mycket kvar att kämpa men tillsammans blir vi starkare och starkare för var dag som går. Utan dig vill jag aldrig vara, mitt ♥

My love!                                                                                 
                                                                                                 
   


Felicia

Världens bästa storasyster och dotter som är så duktig, Mammas lilla prinsessa!
Alltid hjälpsam och söt och rar, men ibland med ett j*kla humör ;) Så underbart vacker!
Min fina tjej!  





Bella, alltid så kramgo och söt! Och alltid ett leende på läpparna. Som Felicia kallar henne, våran lilla "Bellan".
Även du, Mammas söta lilla hjärta. Världens bästa lillasyster och dotter! Bella, Pappas flicka 100% :) Hihi.. Min söta lilla tös.




Vad hade jag gjort utan er 3? Den som visste.. jag vill inte veta.
Älskar er, med hela mitt hjärta!

?


Jag hatar rubriker

Då var skötbordet sålt, haha börjar få lite ångest.. var samma när jag sålde barnvagnen! Men mina barn är inte så små nå mer så. Men ändå, vill att dom ska vara små, dom kommer alltid vara Mammas små söta "bebisar"!

Väntar nu på att karln kommer hem från affärn, han måste ju ha sin älskade fil morgon som kväll :) Sen blir det nog att se filmen Farsan! Hoppas verkligen den är bra med tanke på hur länge man har väntat på att den ska komma ut!







Inte så små tjejer nå mer..

Kl fem kommer det en tjej och kollar på skötbordet, hoppas hon tar den! Barnen har blivit så stora så dom använder inte skötbordet nå mer, sen tar den bara plats där vart den står! Så hoppas hoppas!

Mina tjejer är inte så små längre ♥



22a Juni 2010





God morning ;) Kan inte minnas när sist som jag fått sova 8 timmar i sträck, fyf*an vad underbart säger jag bara. Tvingade mig själv att somna tidigt igårkväll, så halv tio ungefär somnade jag.. i vanliga fall somnar jag aldrig förens efter tolvtiden ungefär!

Dessutom skiner solen idag! Jag klagar inte. Så efter lunch ska jag då ta en sväng med Bella i barnvagnen, promenera en kort stund.. andas lite frisk luft! Felicia är på dagis, Mommo hämtade henne nyss! Jag har 2 bilar att använda men inget körkort, lyckat.. Och Matti jobbar så då får det bli Mommo som kör, men det går lika bra det också!

Ska ta och lägga lillpigan en stund, får hon inte sova en kort stund vid nio tiden på morgonen så då är hela dagen kaos! Själv ska jag mixtra lite i Picasa.. Lite egentid behöver man! Nåja, vi hörs :)


Skiner solen även hos er idag? ♥


My kind of..





21a Juni 2010

Rackarns bra att det är sol ute idag, vågade mig på att slå igång en tvättmaskin med tanke på gårdagens incident på kvällen! Trodde seriöst att den var sönder för gott.. Så har tvättat upp Bellas favorit kudde + örngott. Haha det man inte vet det mår man inte dåligt av ;) Hon verkar då inte sakna den för stunden iallafall, jag var tvungen att smyga iväg med den igår när hon åt middag! Hade hon sett att den åker in i maskinen då hade det blivit ett jäkla liv, det lovar jag er :) Någon gång måste den tvättas! Lill gumman älskar ju sin kudde som hon får snutta på dagarna igenom, hehe sötgumman! Nu ligger hon iallafall och vilar, vet en till som hade behövt vila men som vanligt vägrar hon! What to do..

Ska hänga upp tvätten nu iallafall, kudden får torka ute på balkongen.. hoppas det går fort banne mig!!

Godnatt

Brukar aldrig blogga såhär sent men kan inte sova än så jag då slänger jag in ett inlägg istället! Min man ligger här bredvid och snarkar så sött, jag var nyss in till mina barn som också sover, dom är så fina! Helt underbart vackra. Är så glad att jag har dom, det är det absolut bästa som har hänt mig! Aldrig aldrig aldrig utan
mina två ♥ ♥: an


    

Det vart en sväng på sommarjippot trots det dåliga vädret..

Det vart Svanparken iallafall, en kort sväng.. det var ju inte speciellt roligt där om man säger så, dock regnade det litegrann också. Mindre kul! Men kikade på loppisen iallafall och fyndade en sak! Kameran följde också med men hann bara få ett kort sen stoppade jag bort den, med tanke på regnet.. vill helst ha en fungerande kamera när jag kommer hem :) Sen träffade vi även barnens Mommo där, så när vi skulle bege oss hem så gav Felicia mig sura minen och sa att hon vill stanna med Mommo, såklart fick hon göra det! Och hon hade haft det svin kul, så det är bra det! Gått på skattjakt och vunnit en Tom&Jerry godis påse ;) Det gillades!

Bella hon sover, så jag passar på att blogga medans.. för Felicia och Matti åkte iväg lite snabbt för handla lite nödvändigheter, som blöjor t.ex som går åt som smör i solsken här hemma :)


Nåja, ska börja förbereda middagen nu för jag tyckte mig höra en Audi 100 parkera på gården! Kram på er!

20e Juni 2010

Godmorgon :) Jag har varit helt inställd på att verkligen inte bry mig om det där bröllopet, alltså att inte titta på tv och sådant.. grattis till dom, men ändå. Haha, direkt jag hade en minut över igår så satt jag bänkad framför tv:n för att titta! Vigseln visades ju precis när vi skulle äta middag här hemma.. jag var dö hungrig men var verkligen tvungen att se! Så vackert! Nog om det nu.

Bara regnet ger med sig så ska vi alla klä på oss för att gå till Svanparken på deras sommarjippo som dom anordnar varje år, men är det som det är nu (ösregn) så då stannar vi inne!


En gammal bild på Isabella, så liten och söt.



Felicia

Min man har hjälpt mig med att föra över alla bilder från min mobil till datorn så nu har jag bilder för ett bra tag framöver att bjuda på :) Hittade även en massa saknade bilder som jag trodde var borta för gott. Bilder på när Felicia var nyfödd-ca 3 mån. Tur att jag fann några iallafall! 

                    Så                   ♥                         Underbart                     ♥                           Vacker

       

Lite bilder

Lite nya random bilder! :) På mina söta prinsessor såklart ♥

Vissa bilder vart stora och andra små när jag skulle spara dom så det fick bli miniatyrer istället, då blir inte inlägget så långt heller, hoppas det går att se iallafall!


               


         



Rumpan i vattenpölen!

Sitter här och väntar tills Matti har laddat upp lite nya bilder på sin facebook så att jag får gå in och sno dom, hehe.. Förövrigt vankas det åska i luften, letar ni mig så hittar ni mig under köksbordet grinandes, haha nejdå skojar bara! :) Men rädd är jag faktiskt, men jag överlever! Har iallafall just kommit hem, jag och familjen var iväg och köpte en stor, fin ampel till balkongen! En sådan som jag hade förra året, får se hur länge den lever då.. hade vart bäst att ha en plastblomma, men vill helst inte ha som mina grannar har! HAHA, fyfan vad pinsamt.. plastblomma i en träkorgs ampel som dinglar så vackert på balkongen! Nejtack, det står jag över.. men gröna fingrar har jag inte men en chans måste man ge det!

När vi kom hem så var vi ute på gården en stund så att barnen fick leka lite och hoppa i vattenpölarna, vilket dom älskade! Jag hade minsann rätt, visste helt säkert att Bella kommer drutta på rumpan i vattenpölen, och det var precis det som skedde! Men kul hade dom iallafall, och det är ju det som räknas!



Ska kika nu om Mathias har lagt upp bilderna ännu.. så ska jag vara en fräck tjuv och ta dom ;) Han har faktiskt en blogg, och har bönat och bett om länkningar av mig men det kommer inte att ske :) HAHA!


19e Juni 2010

Skitväder idag, vaknade av det regnade ute och var mulet.. samma är det nu! Hoppas bara på att det klarnar upp tills senare så att vi kan bege oss ut för att titta på Midnight Sun Meet.. Om inte annat får vi väl stå på ballis och titta för mina två paraplyer är spårlöst borta :( När jag inte behöver dom så kommer dom väl fram! Brukar ju vara så!


Jag vill ha!


Kläd beställning!

Dessa plagg har jag beställt idag åt mig och Felicia! Felicia behöver verkligen byxor/shorts samt klänning/linne. Bella har hur mycket som helst, men nästa gång får hon! Passade även på att beställa två plagg åt mig med! 


Felicias kläder

            strl: 98  129:-                 strl: 98 199:-

                     


     
    strl: 98/104  29,50:-          strl: 98 19,50:-
                




Mina kläder


   strl: 34 199:-                             strl: xs 49,50
               



Dom var väl fina?



18e Juni 2010

Hittade denna låt hos en storbloggare, jag föll för den direkt! Helt underbar låt ;) Ibland har jag lite knasig musik smak men va fan, det har väl alla ibland?








17e Juni 2010

Har haft ganska mycket att göra idag så har faktiskt inte prioriterat bloggen alls! Städat hela förmiddagen sen hade vi en inplanerad sak att göra kl tre! Skönt att det är bortgjort iallafall.. en sak mindre att tänka på. Nu försöker jag varva ner iallafall, barnen kollar på Nalle Puh film och Matti åkte iväg lite snabbt till Jysk för att köpa en rullgardin till vårat sovrum! Lite trist att vakna på morgonen och solen sticker rakt in i ögonen!

Hihi, förresten.. fick en lite smårolig t-shirt idag på posten! Jag säger JA, gör du det? Alltså till kronprinsessan och Daniels bröllop :)

Såhär ser den ut:




Bara två dagar kvar så gifter sig kronprinsessan Victoria och Daniel!


Så vackra!







Justdet, jag höll på att glömma.. Idag är det 5 år och 9 månader sedan som jag och Mathias träffades! ♥





Det var en jäkla lång väntetid, men vi överlever! :)

Funderar på att åka till byn ihelgen med barnen och karln. Hälsa på Pappa, sen kanske Faster också. Och framför allt hämta hem min pärla, som dock är till salu men ingen verkar vara intresserad så då blir det att repa upp den eftersom! Kanske jag blir mer motiverad till att ta körkort också?

Förövrigt händer det inte mycket här inte, har ringt till top igen för 4e gången denna vecka och gnällt lite! Herregud ändå lite service måste det väl ändå vara eftersom man ändå betalar ca 5000 kr i hyra varje månad? För ganska precis 13 månader sedan, JA 13 månader sen.. (ni läste inte fel) så skulle dom beställa 2 nya fryslådor till frysen samt plocka ner innerdörren som är bredvid ytterdörren för att slippa och lacka den, tjaa vad säger man.. Fryslådorna är fortfarande sönder och inte utbytta och dörren hänger kvar!

Top ringde iallafall upp mig idag och då fick jag surra med någon gubbe som jag tror är vaktmästare, det enda jag fick veta var att han inte hade med det där att göra och att den där ordinarie är tillbaka nästa vecka, ööööh jaha det visste jag redan men varför ringer du då om du ändå inte kan åtgärda mina önskemål? Jösses! Jag sa att "någon", då vet jag ännu inte vem denna någon är på det där bygget faktikskt får ta fingrarna ur rumpan och göra något, då lovade han faktiskt dyrt och heligt att om inget hänt tills slutet på nästa vecka så får vi ny kyl och frys!

Det är jag faktiskt glad över :) Så hoppas det börjar hända något nu, lite trist med lååånga vänte tider men sånt händer, jag antar att det har blivit lite kommunikations problem någontans hos dom. Vi överlever iallafall! :)

Mina 3 favoriter

Fick tillbaka lite glädje och energi nu efter middagen så ett inlägg till kan jag göra :) Har inte fotat barnen nå alls, har blivit så glömsk det där med kameran.. alltid när det händer något roligt så har jag aldrig kameran till hands! Ska bli ändring på det! Tänkte iallafall lista mina 3 favorit filmer! Har du några?




                                                          


                                                      

16e Juni 2010

Alla dagar är inte bra dagar, så därför har jag inte uppdaterat idag. För just idag är det en sådan dag.

Velade bara dela med mig av denna underbara söta kvinna som bloggar hos www.amelia.se ! Hon är så grymt vacker! Dom flesta i Sverige gillar nog henne :) Läs ni också hennes blogg, för det gör jag ;) Maria Montazami !

Det roliga är att snart börjar även hennes ena dotter att blogga som VIPbloggerska  på VeckoRevyn!


Sara                             Maria                                  Hanna




Ska gå och slänga lite kallvatten i mitt face nu sen ge mina små barn lite middag! Vi hörs kanske senare.
Kram på er.

Mina hjärtan, mitt allt!

Tog dessa bilder igårkväll när barnen hade somnat! Hur sött?



             




15e Juni 2010

Godmorgon, såg detta när jag läste tidningen nyss på internet :) Häftigt tycker jag, man ska sticka ut.. inte se ut som alla andra, denna klänning har Amanda sytt själv, och den använde hon på sin avslutningsbal!  Jag tycker den var skitfin och hade lätt kunnat använda den på en bal, fest osvosv..  Eller vad tycker ni? Tycker ni att man ska klä sig som alla andra gör??




Här hittar ni artikeln! :)

14e Juni 2010

Nu säljer jag min pärla ;( Men anser att man först ska fixa körkortet innan man har en bil, så ska lägga bil pengarna på en del av körkortet! Nice ;)




http://www.gellivare.cc/ads/ad_pres.php3?nr=200647928 

och

http://kiruna.cc/annons/bil/renault-chamade-92 

Har dessvärre ingen hemtelefon så får inte ut min pärla på blocket heller, rackarns också!

13e Juni 2010

Hejhej :) Lägger upp två snabba bilder från flickornas rum, har inte alltför mycket att säga heller.

Deras rum kommer bli superfint när det väl är klart, en bra bit kvar men sen då är det supermysigt, ska måla deras myshörna dom har och göra fint, sedan får ni även bild på det! Lite lördags mys igår framför barnprogram :)

Dom röda blom lamporna dom har är köpa på IKEA.



Och My Little Pony gardiner såklart, prinsess matta.. ett riktigt tjejrum!


So sweet

Nytagen bild på mina hjärtan!









Dagens outfit

Yey, såhär ser jag ut idag :) Enkel och skön klädsel! Tyvärr visar jag inte mitt fula face idag, haha sorry!

Lila brottarlinne köpta här
Svarta leggins köpta här



När juicen blev till frukt

Skickade iväg min älskling och äldsta dottern för att handla lite :) Haha få se då hur det slutar, kanske som sist?
Ber min älskling köpa småjuicer hem, älskar verkligen smaken apelsin/persika.. Vad tror ni han kommer hem med? Vanliga apelsiner, så jag frågar honom vart persikorna är? Haha då klickar det för honom.. en liknande sak hände för någon vecka sedan, jag ber honom köpa mjöl för att jag ska baka, han kommer hem med mjölK!!

Nåja, haha jag påminde honom nu iallafall att jag ska ha juice och inte frukter. Hans svar på det var:

Var du rolig nu eller? ;)


           Hur gott? MUMS!



Sen sålde dom även färska jordgubbar utanför COOP också ;) Perfekt! Såklart måste man köpa det också, sommarfeeling!!





Om jag får bilderna ikväll att Pappa så ska jag lägga upp några här, han var nämligen här tidigare idag och då är alltid kameran framme! Hörs kanske senare då. Kram på er.

12e Juni 2010

Kom faktiskt att tänka på en sak nu när jag satt ute på balkongen, haha var tvungen att springa in innan jag glömmer bort helt och hållet vad det var jag skulle skriva. Jag är medveten om att en annan bloggerska har skrivit om ganska precis samma sak, men jag håller faktiskt med henne. ( Bella )
Varför ska man omges bland folk med människor som bara vill trycka ner en? Suga ut all ens energi på en nanosekund? Jag håller faktiskt med henne, man ska vara i sin egna bubbla, skita i vad alla andra tycker och tänker och bara köra sitt eget race, bara ha i sin närvaro människor som utstrålar bra energi. Stycket nedanför har jag tagit från Bellas blogg:




Denna text är kopierad av Bella 

"I hela vårt liv kommer vi bli utsatta för kommentarer som försöker få oss att må dåligt (jag hade trott att det skulle bli bättre när man blev äldre men så är det inte). De som gör mest ont är de som är subtila, “små” kommentarer som i första hand ska låta positiva så att man sänker garden när man läser men så har de en elak underton som etsar sig fast. Ovan så ser ni ett exempel från en kommentar som jag fick nyss, visst jag är skitdålig på att skriva det är jag medveten om och det hör inte till saken just nu utan det jag vill poängtera är att visa en visst kommentar-stil som man måste akta sig för. Just de här med att börja vara trevlig och sedan klämma till med något i slutet, eller ge en komplimang som blir elak är så vanligt bland oss tjejer.

“Vad duktig du är som har börjat träna, jag själv har ju aldrig behövt det!”

“Äter du sallad? Jag kan äta precis vad som helst utan att gå upp, men de kan ju inte alla..”

“Vilken fin kjol du har köpt, den modellen täcker verkligen magen bra”

“Grattis till 2 år med din kille! Jag hade dock dött med att leva tråkigt sambo-liv..”

“Va fick du verkligen MVG i engelska?! Skämtar du med mig?!”

De som är svårt men de här subtila spydigheterna är att det är svårt att veta hur man ska handskas med dom. Menade hon verkligen det där? Eller kom det bara ut fel? Med vissa vänner/bekanta/släktingar/klasskompisar vet man och då tycker jag att man ska fråga personen rätt ut. Som den här som gav mig en kommentar nyss, hade en bekant sagt så till mig in real life så hade jag ifrågasatt “Ja, lite hjälp har jag fått det är ju trots allt en bok jag skriver, men hur menar du egentligen? Tycker du att jag är dålig? Vad elakt!”. Att säga så till personen framför dig brukar vara effektfullt eftersom hon (jag skriver inte ens dit han) inte är beredd på det. Oftast blir svaret rätt stapplande och personen ångrar sig. Vill man skippa en konversation med idioten är det fullt okej, bara le och svara inte, då blir personen irriterad över att du inte har blivit påverkad.

Tänk hela tiden på att du har en glaskula runt omkring dig, låt ingen sno din energi!"

Hon har så jäkla rätt tycker jag, kommer alltid gilla Bella, för hennes åsikter och för den hon är, hon är en stark människa med positiv energi. Jag gillar hennes blogg och kommer så alltid att göra. Vad tyckte ni om hennes text? Man ska aldrig beblanda sig med människor som utstrålar dålig energi. FYFAN!!





Precious

Ikväll ska vi kanske se denna film, någon som sett den? Är den bra?

Precious

         


(stulet från google)

Filmen utspelar sig 1987 i Harlem, New York där Claireece "Precious" Jones (Gabourey Sidibe) bor i en lägenhet med sin mamma Mary (Mo'Nique). Precious är 16 år gammal, kraftigt överviktig och kan varken läsa eller skriva. Mary, som nästan aldrig lämnar lägenheten utan lever på socialbidrag, utsätter Precious för ständiga fysiska, psykiska och sexuella övergrepp. Det visar sig snart att Precious flera år tidigare blivit våldtagen av sin egen far och fått dottern "Mongo", som lider av Downs syndrom. "Mongo" bor hos Precious mormor, då Precious är oförmögen att sköta henne.

När det kommer fram att Precious är gravid med ett andra barn, blir hon avstängd från sin skola. Rektorn arrangerar dock så att hon kan få gå i en specialskola, där den radikala och beslutsamma läraren Blue Rain (Paula Patton) stöttar henne och så småningom lär Precious att läsa och skriva.


Här har ni trailern:



Har hört att filmen ska vara bra och den ser bra ut, så få se då. Om vi nu ser den ikväll, har iallafall laddat ner den.

Kaos på vår parkering. Studentfirande!

foto_0680 (MMS)

Kaos på vår parkering. Studentfirande!


Pollen, nyklippt gräs.. fy!!

Om typ 30 min springer studenterna ut sen är det sommarlov, hade verkligen velat gå dit och titta. Inte för att jag har någon att uppvakta men är ändå kul att se :) Tyvärr får jag hålla mig inne, nyklippt gräs just utanför kåken.. kan knappt vara på balkongen utan att få tungt med andningen och nysa, tog ju min medicin men den fungerar inte så värst bra. Barnen har iallafall varit ute med karln min medans jag har rensat förrådet för 95 gången detta år, sen började jag rulla köttbullar.. kul! Föredrar faktiskt köpes, haha men va fan någon gång får man lägga latheten åt sidan, jag är väl ingen äkta kock heller. Hehe.


Nååja, ska hoppa in i duschen nu tror jag. Sen får jag se vad som händer :))

?





11e Juni 2010

Hej och godmorgon :) Känns som sommaren är på väg nu! Nu på Söndag så är det exakt 1 år sedan vi döpte Bella Mbgt´s kyrka, den 13e Juni -09. Tiden går fort märker man, herregud ändå. Och en bild på det :)


Prästen Mats (tror det var så han heter?) gudmor/min kusin Pernilla, hennes dotter Alva, jag med Bella i famn, min man Mathias och Daniel/Mathias bror samt gudfar åt Bella.




Här döps hon till Anna Isabella Bäckström




Nu ska jag återgå till sådana där måsten, hänga tvätt och tömma diskmaskinen, roligt. Javisst! Öh, nä.


Köpt av Anna som köpt dom från Monki

Dessa byxor köpte jag av Anna idag :) Grymt snygga och svinsköna är dom också.. greeejt. Jag behöver utöka min garderob och allt behöver faktiskt inte vara nytt. Dessutom var dessa aldrig använda!


Suddig bild, I know.. men var tvungen att göra den lite större för den vart sjukt liten.. herreguuuud vad mina lår ser feta ut. Mys.


Bloggarna på fortet?

Haha ska bli så sjukt kul att se dessa tre vara med i Fångarna på fortet som visas på tv4 nu i hörst, herregud.. mascara som rinner, naglar som bryts m,m. Bara Kissie som saknas.. haha.

Kanske borde heta "Bloggarna på fortet istället för Fångarna på fortet"?



Tror ni deras blogg-lag kommer vinna?


                    Blondinbella 


                                    
                                  Paulina
                             
      
Foki



10e Juni 2010

Godmorgon, eller god förmiddag? Vilket som. Vilket kanon väder det är idag, alldeles perfekt trots att jag hatar solen! Sol plus mycket starka vindar, det gillas. Har hållt på nu i någon timme med garderoberna i flickornas rum. Har flyttat bort deras klädkorgar till sido garderoberna för den STORA breda garderoben i mitten ska bli myshörna, så hyllor från väggarna har tagits bort, nu är det bara att fixa en mysig madrass dit, lite fina filtar samt kuddar! Sen har kidsen fått en mini tv av deras Mormor som vi ska ha på deras hylla i deras rum, sen sätter jag nog dit min dvd också. Kommer att bli en rejäl mysfaktor, på lördagar såklart.. då är det extra mys + massa gott att äta. Lär dom nog gilla, att ha ett alldeles eget mys krypin.. som dessutom är i deras rum. Nog om det, när det är klart kommer det bilder. Bara hälften kvar att göra, ungefär :)


Min energi är slut just nu för stunden iallafall, hade behövt frakta min roompa till banken också, som vi förövrigt bor grannar med.. Måste ordna mig ett nytt kort, för den jag har, har jag tappat bort härhemma.. någonstans är den, det vet jag men jag orkar allvarligt inte riva ut hela lägenheten, har bökat runt och letat nog.

Sen ska jag även passa på att tipsa er om en sak, att allt INTE behöver vara dyrt (för vissa går det ju inte in), ni som kanske minns mina idiot kommentarer jag fick förut av någon värdelös idiot?

MEN, här hos Anna, mina kusiners kusin har en stor bloppis på sin blogg, kika in där för det har jag nämligen gjort, och fyndat dessutom ;)


Nu ska jag kika vad lillpigan min gör :) Ha det!


Vart är världen på väg?

Först var det Ardi 2 år som röker 40 cigg per dag, nu har han tydligen sänkt sitt rökande till bara 15 ciggaretter per dag MEN nu skriver tidningarna om denna tjej som heter Ya Wen som både röker OCH dricker! Hon är bara 3 år gammal, fyfan vad hemskt :( Här har ni artikeln: http://www.expressen.se/halsa/1.2018171/ya-wen-3-bade-roker-och-dricker


                                                             Ya Wen 3, röker och dricker





Här har ni Ardi, 2 som röker 40 eller ja, 15 cigg per dag..
Pappan hade gett Ardi sin första ciggarett när han bara var 18 månader gammal..
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab




Stackars barn :(


Haha, så sjukt kul!

Zillah o Totte hör ju hemma på bolibompa :) Håll med mig nu, detta är ju ännu bättre.. bättre buktalare tycker jag!


Nejtack!                                                                                 Jeff Dunham and Achmed, the dead terrorist.


                                  





Vad tycker NI?

9e Juni 2010

Mooorning :) Sovit gott? Satt just och läste Nsd och fick syn på denna artikel! Haha jag är en STOLT kusin!

Min kusin Elin och hennes kille är riktiga hjältar haha ;)


Check it out!! http://www.nsd.se/nyheter/kiruna/artikel.aspx?ArticleId=5419725

8e Juni 2010

Har faktiskt inget vettigt på hjärtat, därav ingen uppdatering :) Sitter iallafall och tittar på Unga Mödrar som visas på tv just nu, ni Mammor, brukar ni titta på unga mödrar, 16 and pregnant, Teen Mom m,m ?


16 and pregnant




Unga Mödrar





Jag är med och tävlar..

hos www.hugorosas.se om en obh nordica produkt :) Haha är en krulltång, fan kommer inte på det rätta ordet. Hehe.


Tack Pappa!

Denna underbara fina pärla fick jag av Pappa, finns dock lite att göra på den men det får min hända älskling fixa!










7e Juni 2010

Herregud vad less jag blir, allt jag skriver försvinner. Ger det en chans till sen ger jag upp för denna gång, haha. Har iallafall städat i 5 timmar, förstår inte vart energin kom ifrån. Men efter frukosten imorse så gick jag och barnen ut en stund med vagnen medans karln min skruvade i bilen, trevligt. Har börjat fixa i flickornas rum, organisera upp allt, hatar när det är grejer från golv till tak, typ. Bara gardinerna jag inte är nöjd med, som jag då böt för typ en månad sen. Blir nog ett byte igen.

Ska slänga mig i duschen på ett tag sen blir det nog att gå ut med tjejerna en stund för nu går dom varandra på nerverna verkligen, bråkar om precis allt möjligt så lite energi behöver verkligen göras av med känner jag.


Och jag är inte alls förvånad över att det kom några få snöflingor imorse också, jag som trodde att sommaren var på väg?


Fotot är taget sommaren -09 uppe på femman Dundret!





Och justdet, höll på att glömma bort.. Idag är det exakt 2 månader kvar så blir min stora gumma 3 år. Vart tar tiden vägen?

En värdefull bild

Var just in på min lunar för att kika vad jag har för bilder där, jag vart såå himla glad ska ni veta för vi har haft en cd skiva med väldigt mycket bilder på när Felicia var liten och den är borta, men som tur var så fann jag denna i mitt galleri på lunarstorm, haha att man ens har kvar sin jäkla lunar? Pinsamt. Nåja, nu till bilden. Min lilla Felicia :)


Så liten och så himla söt :)


Storasyster och lillasyster <3

Lat jag är, men nu har jag fixat över bilden från mobilen till datorn :) Måste bara visa er denna söta bild på mina flickor, haha Felicia hon cyklar och Bella knuffar cykeln och Felicia blir sur över det!





Dom är så söta mina små hjärtan ♥

6e Juni 2010

Hallå :) Skitväder idag igen men jag och barnen var ute och lekte redan 8 imorse, haha dom vaknar tidigt så efter frukosten drog vi ut! Bus, spring och en massa cyklande! Det gillas, så när näsorna vart röda och kalla och snön började falla lite då gick vi in igen, sen fick Bella ta sin sedvanliga vila! Jag hann ta några kort innan dom värdelösa batterierna i kameran gav upp. Annars händer det inte mycket, min kusin P var hit nyss och hämtade lite bebis kläder till deras kommande flicka? pojke?. Vi har ju fått hur mycket som helst av dom så nu plockade jag ihop ett gäng med kläder.

Bilderna var det ja!

Bella tyckte mest om att jaga cykeln för att sedan knuffa på där bakom!





Har faktiskt ingen aning om vad tutten gör i munnen för hon använder den
bara en gång i halvåret, typ?





Frågade tösen vilken cykel hon velade ha med sig ut, nya eller gamla?
Gamla fick det bli, den nya gillar hon tydligen inte! 





Nu ska jag pysa ner till förrådet tror jag, leta fram lite bebiskläder och
sommarskor åt flickorna sen kolla en annan sak också :)



Förresten, har ni fint väder eller snöar det hos er också? Please, tell me ♥

Jag har det tråkigt, har du?

Just nu saknar jag min och mina barn mer än någonsin! Men snart är dom nog hemma :) Har så tråkigt så jag avlider, städningen är redan bortgjord. Tvätthögen växer sig very very big, jag blundar så slipper jag se, det är det enda som är kvar! Kul att tvätta om man inte ens kan hänga ut skiten på balkongen, snöväder, heja! Alltid lika roligt.

För att inte glömma, ska kirra fram nya batterier till kameran NU, för det har varit ganska tomt med bilder här i bloggen! Håller ni inte med? Tjoho vad tråkigt jag har det, vi hörs. Hoppas ni har det roligare än mig iallafall!


Big hug! Och till mina norska läsare, som jag vet är ett par styckna iallafall, "stor klem" :)

5e Juni 2010

Godmorgon, och ni har fint väder eller? Kul, för er alltså. Här vräker snön ner och det är Juni, en riktig sommar med andra ord! Bara att vänja sig då man bor i Lappland ;) Vad har ni för er idag då?

Gör ni snöänglar eller kanske solar på altanen med en jorgdubbe i hand?


            eller           









4e Juni 2010

Haha vilken lirare min man är, tidigare idag (när barnen sov) (matti var på jobbet) så messade han mig att han tycker att jag ska göra något vettigt istället för att passa på att sova när barnen gör det, men jag var sååå trött! Men visst, gjorde något vettigt också. Började städa som vanligt, för sova tycker han nämligen att man gör på nätterna!! Men då undrar jag en sak?

Kortet är taget just exakt nu, och vad fan är det här? Hade ingen aning om att natten börjar redan nu, hm. Hehe.


Ska bara vila, sa han innan han somnade! How cute? Haha payback hunny!




Ett ordspråk jag alltid gillat.


Alldrig? Aldrig? Aldriig? Aldrigg? Eeeeh???

Mitt hjärtegull är på jobbet, saknar honom som en tok, men snart.. snart är han hemma :) Hihi, dessutom har han med sig ett paket åt mig. Har mina aningar om vad det kan vara, chansar hej vilt på att det är en stämpel plus en penna till att märka kläder med, tjat tjat från dagis sida men nu jäklar ska det märkas kläder!! Annars händer det inte alltför mycket, min trötthet är borta också för jag fick sova 2 ½ timme på dagen när mina barn vilade, så underbart!

Medans jag väntar på att baby kommer hem så ska jag fixa lite i Picasa 3, under tiden jag gör det så kanske någon av er orkar läsa igenom det jag just skrivit för att sedan lämna en kommentar om det möjligtvis finns något stavfel? Man vet ju alldrig. Visst stavas alldrig med två LL? Eh, nähä inte. Okej ;)


IRONI!!!!!!!!! Puss på stjärten snyggingar!


Skratt, smail, le, var glad, lev livet! Var inte en surbulla :) Och du Stina, eller vem du nu är.. bloggadress eller mailadress kanske skulle vara på sin plats, vill gärna ge ett svar på din kommentar! ;)


Kommentarerna kommer att bli godkända inom en snar framtid, har alldeles just meilat blogg.se för att höra vad problemet är, jag vet att jag inte är ensam om detta. Det stör mig fruktansvärt! Nåväl, nu vidare till Picasa, tjing! Och glöm inte att LE! =)


Vinnaren!

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren är dragen av www.3rdhand.se

Så ett stort GRATTIS till dig http://mmeis.devote.se :) Meila dina uppgifter till: [email protected]

3e Juni 2010

Okej, jag skittrött.. hade kunnat göra precis vad som helst nästan för att få sova några timmar. Natten har varit ett helvete för varenda familjemedlem i våran familj, Felicia har vaknat en gång i timmen inatt vilket resulterade i att hon väckte Bella, sen vart det skrik fest. Dessutom tyckte hon att det var morgon kl tre på natten, både jag och Mathias gav upp till sist.. jag är såååå trött, är nog barnen också.

Igår när Felicia kom hem från dagis så däckade hon direkt i våran säng och sov i nästan 2 timmar, ovanligt för hon vill aldrig någonsin sova en stund på dagarna. Inte ens middag velade hon ha när hon vaknade, så efter att hon vaknat var hon svettig som tusan, så in i duschen med henne sen vart det kväll och godnatt. Hennes hosta och förkylning verkar vara borta med vinden så idag blir det dagis! Bella brukar ju ta sin sedvanliga vila omkring nio tiden och då åker min mobil på ljudlös direkt för då ska jag soooooooooova. Hatar att bli väckt, finns inget värre. Just för att jag har såå fruktansvärt svårt att somna om oftast!


Nu vart det ett sådant där gnälligt inlägg igen, men ibland blir det så. Just det, för att inte glömma så ska en vinnare dras idag av www.3rdhand.se tävlingen! Håll utkik!





Godmorgon förresten ;)

Nya kläder

Nu ikväll fick barnen nya kläder av deras Mormor! Super söta och jättefina ;)


En vit/rosa romper med svarta prickar, en regnbågsrandig romper, en söt body. Det åt Bella.
Och 6 st trosor åt Felicia. Tyckte vi beställde varsitt nattlinné också men tydligen inte, nåja det hinns. Bellas pyjamas låda har börjat sina rejält, antingen för smått eller alldeles för utslitet men nu har hon så hon klarar sig ett tag iallafall, tack Mormor! ♥







2a Juni 2010

Kul jul, börjar jobba om ca 2 veckor inom äldreomsorgen. Hellre det än praktik för då får jag vanlig lön! Naaajs :) Jag är glad. Men det finns ett "bekymmer", Felicia går på dagis och hennes timmar per vecka går att ändras efter mitt schema men Bella har inte dagisplats förens till hösten :( Så kommunen går in och betalar barnvakt om vi hittar en privat eftersom vi inte får kommunalt dagis eller dagmamma än på ett bra tag! Greeejt!! Så vi står utan barnvakt totalt så ska lägga ut en annons på gellivare.cc om barnvakt, såklart måste även vi och Bella få träffa personen i fråga ett par gånger innan det blir aktuellt med barnpassning, mina krav är såklart 18 år och körkort, eller 16 år med busskort, vilket som, ansvarsfull tjej med vett och etikett, snäll men rättvis, barnkär. Såklart blir det timlön, så barnvakten får givetvis lön :) Så nu ska jag bara vänta att hjärtat kommer hem från jobbet så ska vi sätta oss och skriva ner "annonsen" eller vad man ska säga.. Sen får det bli intervjuer, anställer inte vilket patrask som helst. Så får se vart detta bär då!

Men praktik vägrar jag gå på, är ju inte sjukskriven mer! Så ett jobb, vart jag har erfarenheter ifrån passar mig utmärkt, så jag är svin nöjd!!


Har du haft barnvakt någon gång, alltså på det sätt som jag beskriver allt som ovanför? Hur gjorde ni? Fungerade det bra? Berätta berätta!!





Boring

STEG 1
Namn?: Marie
Födelseplats?: Gällivare BB
Bor?: Malmberget
Ögonfärg?: Blå/grön
Hårfärg?: Brunt
Skostorlek?: 38
Civilstatus?: Gift
Höger eller vänsterhänt?: Höger


STEG 2
Skor som du bar idag?: Foppisar!
Dina svagheter?: Noll tålamod 
Rädsla?: Höjder och mörker


STEG 3
Första tanke när du vaknar?: Vad är klockan?
När somnar du?: När jag är trött

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola?: Cola
McDonalds eller Frasses?: Inget av dem, usch!
Vans eller Converse?: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea?: Lipton Ice Tea
Choklad eller vaniljglass?: Vanilj


STEG 5
Svär du?: Jo, vill du höra?
Sjunger du?: Ibland
Duschar du varje dag?: Oftast, men ibland blir det bara varannan, min hud mår inte bra av för mycket vatten.
Röker du?: Jo
Gillar du skolan?: Nej
Har du bra självförtroende?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast

STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol?: Nej
Rökt?: Ja
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej, aldrig smakat ens
Stått på scen?: Nej
Skejtat?: Nej
Bakat?: Ja
Stulit?: Nej
Rakat dig?: Ja
Kysst någon?: Ja
Kramat någon?: Ja


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Nej
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Halvt om halvt
Busringt någon?: Säkert
Gjort något som du ångrade?: Ja
Fått IG i nått ämne eller på något prov:? Ja
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn?: Har redan två, Isabella och Felicia
Hur vill du dö?: Vill inte dö
Vad vill du bli när du blir gammal?: Ingen aning 


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Dom jag älskar.
Antal CD-skivor du äger?: Har många men lyssnar aldrig på dem 
Antal piercings?: Noll
Antal tatueringar?: Noll
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Inte många

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Förhoppningsvis en mini semester sen hinna jobba också.
Vad ska du göra i vinter?: Frysa, fan vad härligt för jag hatar sommaren!
När tar du studenten?: Haha ingen aning
Vad gör du efter gymnasiet?: Hoppade av gymnasiet, jag vet jag bör skämmas!  
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: Öh ja
Vad händer till helgen?: Förhoppningsvis åker vi till stugan om planerna blir som dom ska.
Vad vill du helst göra just nu?: Sova för jag är trött


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: Jag har redan pojkvän, vi är gifta, sambos.
Vad tittar du först på hos killar?: Ögonen
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Ingen aning och bryr mig inte heller.
Vem är den perversaste person du känner?: Haha, nämns inte här.
Hur många gånger har du varit utomlands?: Ingen, eller räknas Norge och Finland?
Vilket land är bäst?: Sverige antar jag


Stulen av www.erniiee.blogg.se :)

Störningsmoment *4

Sitter och läser runt lite på olika bloggar. Kan INTE sluta störa mig på vissa saker, visst det är deras bloggar men jag blir irriterad iallafall, smaken är som baken alltså väldigt delad!


- Folk som inte kan stava ordentligt, det stör mig nå så fruktansvärt. Eller folk som skriver fel i var och varenda jävla mening. Jag blir bara irriterad så jag klickar mig vidare istället.


Vänd på ordet ;)


- Folk som skriver "OMG" i meningar.. t.ex "omg vilken snygg klänning". Vadå omgående vilken snygg klänning?

- Folk som snor andras inlägg, rubriker, bilder. Om det verkligen kliar i dina fingrar så uppge åtminstone vart du har tagit inhållet, svårare än så är det inte. Och glöm inte heller, ingen är först med något.

- Folk som kommenterar anonymt och som är livrädda att visa sitt riktiga namn samt sitt riktiga jag.

Som sagt, detta är mina åsikter, har du något du stör dig på? MEN, alla är vi olika och tur det för annars hade världen blivit väldigt tråkig!



Stackars barn eller föräldrar?

Herregud ändå, kolla på den här videon. Ardi 2 år röker två paket cigg per dag, stackars kropp säger jag bara. Och hur fan tänker föräldrarna?? Njaee, dom tänker inte alls. Fyfan vad arg jag blir!!! Hade det gått att ge föräldrarna en smäll över käften genom datorn så hade jag gjort det.





Jag må vara rökare själv men lite jävla vett måste man väl ändå ha, eller vad tycker ni mina kära läsare? Kolla videon och lämna en kommentar!

1a Juni 2010

Godmorgon, eeeh helt sjukt att det är 1a Juni redan? Fast idag verkar det inte bli regnväder, känns redan som om det är +20 ute.. Ska strax iallafall göra klar Felicia för dagis, men innan det så ska jag sitta i dessa telefontider, jag börjar bli jävligt galen!! Herregud ändå.

Nog om det, ger upp snart.. iaf, när F har åkt på dagis så ska jag och B ta vagnen till svanparken och kika på fåglarna, det lär hon nog gilla. Kaninerna lär väl inte vara ute redan nu, men en lekpark finns ju också.. och det uppskattas av lillbruden!

Mina små prinsessor! Mitt allt ♥







RSS 2.0