Ledig

..Idag :) Men imorgon är det jobb igen! Och jag trivs som tusan. OCH mina kollegor är bara för härliga, vi har sjukt kul ihop.. vad finns att säga? Vill aldrig sluta där :)

Nu däremot väntar disken här hemma.. heejja vad roligt!

På Söndag har vi iallafall planer, skyltsöndag ;p Felicia vill ju såklart träffa tomten igen och åka häst med vagn :)


Tanken var egentligen att jag skulle ha åkt till byn ihelg men mina planer brukar ändras rätt jäkla fort!
Nu blir det ist förhoppningsvis mys en snyggjävel ♥


Kaos i vanlig ordning!

Haha ja det hade man ju fan kunnat tro ;)

Hursomhelst.. en förälder på dagis (nämner inga namn) hade tagit båda tjejernas vantar och märkt dem med sin dotters namn!! Då undrar ju jag såhär.. ett par, okej.. shit happends! MEN TVÅ PAR? I mina ögon så är man fan blind då om man inte kan se att dom är märkta!! Nåväl.. hon lämnade till dagis två par nya vantar, helt olika färger.. jag vart lite snopen kan man ju säga. Förväntade mig likadana tillbaka.. provade ringa henne men fick inget svar efter 75e gången så då for jag och Matti förbi och surra, inte mer med det och då löstes allt :) Sen drog vi iväg på eriksson och kirrade nya vantar åt tjejerna!

Hoff.. per år går det minst 10 mössor och 5 par vantar per unge hos oss :/ Det slarvas bort hemma, slarvas bort på dagis, går sönder.. and soooo on!

Hah nä hurrni, nästa gång köper jag hem en hel pall med likadana mössor och vantar! Lika och hamstra ;)



Alla gör vi misstag men what a f*ck två par? Plus sin egna barns vantar märkte hon samtidigt..


-


:)

Medgång skänker vänner. Motgång prövar dem.



Så.jävla.sant !!


Fuck u med alla fingrar


!


<3 <3 <3

Hej på er :) Är först nu jag öppnar upp datorn.. klickade direkt på "nytt inlägg"! Skippar nog att läsa kommentarerna efter gårdagens blogginlägg! Jag besparar mig helt enkelt all pajkastning, för jag behöver det helt enkelt inte. Jag är sårad, thats it! Jag är såå innerst glad att jag faktiskt har 3 hjärtan som bryr sig om mig och är riktiga vänner och inte fuckar mina x!

Bella, Sara och Sofia ♥ NI är ju som lätt bäst.. jag är så tacksam för att ni alltid finns där för mig, aldrig sviker, alltid förstår. Friends forever ♥ ♥♥


i hate u

Hur hade DU mått om  en av dina bättre vänner säger till dig såhär: "jag lovar och svär.. jag och ditt x är bara vänner, det har aldrig hänt något och kommer inte att hända något för jag springer inte efter mina vänners x!".. efter några månaders intensivt umgänge så händer det ändå.. jamen ni vet, strul, puss, kram and so on.. är det äkta vänskap? Denna brud har även hon ett x, jag frågade henne hur hon hade mått om JAG hade kutat efter hennes x, lovat och svurit på alla gravar i världen att vi bara är vänner och sen hippsvipps så börjar vi strula? Hon hade nog inte blivit glad och lycklig! Det roliga i det hela är även att Mr M lovat att inte springa efter mina vänner.. gång på gång på gång har jag fått höra "näämen sluta nu, jag och hon är bara vänner det är inget mer".. vem fan hade rätt om inte jag?

OCH NEJ, jag har även sagt åt Mr M att jag inte bryr ett smack i vem han håller på med och inte håller på med men ge fan i mina vänner!! Och denna "vän" har jag även påtalat för att jag hatar inte henne, jag kommer aldrig mer vara hennes vän men däremot kompis och det om något är två helt skilda saker! Berättade även att mitt förtroende för henne är som bortblåst! Och det kommer aldrig mer tillbaka..
Jag har varit så jävla äcklad av alla denna soppa så jag har t.om spytt upp maten och det händer aldrig någonsin.. hoff.


och du, nu vem du nu än är som sitter och skriver anonyma kommentarer om att jag inte ska vara så jävla hård och att jag måste förlåta.. glöm det kära du! I vissa lägen MÅSTE man förlåta men ALDRIG glömma.. såklart och givetvis så beror ju allt på vad det handlar om, men hur hade DU gjort i denna situation? Just fucking tell me!

Hade du helt enkelt inte brytt dig, tagit tillbaka vänskapen, glömt allt?


Jag har inte tappat tron på vad vänskap är men tyvärr får man sålla bort människor i ens liv som inte tänker längre än vad näsan räcker och som inte har alla hästar hemma ;) Ibland funderar man på om det är en liten ponny eller två som är på vift ;p





Tomtarnas vinterspel 2011

Ni kan ju försöka ignorera datumen som är på bilderna, min käre far tycker ju att der ser sååå fint att brännmärka precis alla bilder med datum, dessutom med RÖD text :) Är han som mailat mig bilderna!




Min yngsta dotter Bella och barnens Morfar!





Äldsta dottern som väntar på tomtarna :)





Bella och Morfar





Och hästen tjatas det om ännu här hemma.. "snällaaaaaaaa Mamma kan inte jag få en häst"? Jovars säger Mamman, den får bo i garderoben :)





Mamman själv :)





HAHA, höll på att garva ihjäl mig då när bilden togs.. samma nu, hoff pinsamt ;)






En jäkla massa tomtar med tillhörande "renar" och sånt inne i stan :)






Bella blev plötsligt väldigt klängig på mig, hade jag varit två år så hade jag också blivit en aningens rädd om jag stött på en sådan här ?tomte? :)




Kl ett skulle tomtarna komma till hembygdsgården men typ kvart i två hade vi fryst färdigt och drog därifrån, då kände vi att det fan var färdigväntat! Så vi begav oss in till stan istället för att se om dom var kvar där.. men när vi kom dit ja då hade dom dragit till hembygdsgården :) Nåväl, barnen fick se tomtar iallafall.. och det var det som var meningen, och det fick dom :)


Hooohooojaaajaaa!

Vilken jäääädra helg och äntligen är den slut!! Fredagen var perfekt och likaså lördagen! MEN denna dag hade jag lätt kunnat radera, eller ja helst hade jag velat slita bort mina öron från skallen. NU vet jag vilka som är mina vänner och som INTE är det! Ett förtroende (i min värld) kan aldrig byggas upp igen. Jag ger inte en människa en andra chans, någonsin! Jag försöker att inse mitt egna värde, att inte gråta över spilld mjölk men ändå så är det jag som står där i slutet med tårar som rinner!

Hursomhelst, nu glömmer vi halva den här helgen! Imorgon är en ny dag! Jag börjar på mitt nya jobb iallafall ;) Att jag längtar. Och jag vet redan nu att jag kommer att trivas som fisken i vattnet :)


Bilder kommer också, ska tidsinställa ett inlägg åt er här på ett kort litet tag :) Men nu.. eeeh, törs jag berätta utan att bli kallad för pensionär? OKEJDÅ.. va fan, en bingolott hit eller dit ;) Mitt söndagsnöje :)

En underbar helg!

Än är den ju inte slut men hitills har den varit helt.jävla.underbar!!
Igår åkte jag och barnen till byn, till Mommo och Kjell blandannat :) Tacos, bad, film, mys för mina små damer <3
Imorse åkte vi mot stan igen, hann bara landa hemma och packa upp så kom Morfar förbi! Då drog vi på grillen och åt och efter det blev det handling av mat och sen iväg för att kolla på tomtar :) Ska på ett litet strax kolla min mail för att se om Pappsen skickat bilderna åt mig!

Så jag får visa er såklart :)


Någon som kan gissa vad som sker nästa helg? ...


BYYN såklart ♥






Bellabus <3









16e November 2011

Hej :) Fotograferingen gick som en dans! Först togs gruppfotot sen bad jag dom fota mina barn först så vi fick kila hem sen på stört.. enskilda bilder samt en syskonfotografering ;) Åh vad jag längtar tills bilderna kommer!! Dom hade likadana kläder på sig, såklart!


Detta hade dom på sig:

En beige/ljusrosa klänning från Vintage Stories - Kappahl


Röda tights från Lindex.. skulle eg haft svarta men dom var i tvätten.. lyckat!

   









:)

Skummade igenom kommentarerna jag fått efter sista inlägget jag publicerade.. BAAAAAAAAAAAAM rakt ut i cyberrymden med den kommentaren! Poff, borta, gone with the wind! Små jävla apor som själv inte har barn ska absolut inte kommentera mamma/barn bloggar med sina jävla åsikter hit och dit om att man inte ska göra si och jävla så.. off vad less jag är!

Har man själv inte barn så vet man heller inte någonting, då är det ingen idé att börja tala i nattmössan.


Jahapp

Jag glömde ju såklart säga att den största pricken över det där jävla i:et är ändå att imorgon skulle jag ha börjat på mitt nya jobb men dessvärre så får jag börja med att VABa :) Härliga jävla tider! Inte mycket att göra åt.
Meen en gladare nyhet i dessa värdelösa dagar som råder så är iallafall skorna jag vann på väg hem till oss nu :) Åh så jag längtar, dom är så fina.. tycker jag :)





Mee like :)


Ytterligare en (skit)dag!

Det kan man ju lugnt säga!! Bella har vart dålig i magen sen i Lördags, igår vart det bättre så jag trodde verkligen att vi var på bättringsvägen men inte det inte! 05.00 imorse vaknade hon, satte sig upp och började spy.. så det var bara med grus i ögonen att börja torka kräka, byta blöja såväl som kläder.. nu har jag bäddat åt henne här i tvrummet framför tvn på en filt, en hink, nappflaska med vatten! OM jag är trött? OM jag önskar att detta kaos bara tar slut nu, gärna, gärna mina vänner! Felicia har hållt sig någorlunda frisk iallafall, inge kräka iallafall.. änsålänge! Samma med mig. Men det kommer väl om jag känner oss rätt.. ärligt så hade jag hellre varit förkyld i 365 dagar och lite till än detta. Åh så skönt det är att beklaga sig ibland :) Jo, bytheway.. kan inte dagarna gå liiiiiite jävla fortfare just nu? Varför? VILL BLI FRISK!!!!

Och pricken över i:et är att det är dagisfotografering imorgon.. hejaheja!!!!!


Ja fyfan..

Typiskt nog varje år vid den här tiden så närmar sig magsjukan, även här.. eller ja, jag vet inte om det är det som barnen har.. men kanske! Hoja ;( Dessutom börjar jag jobba på Onsdag samt att det är dagisfotografering den dagen.. passande att bli sjuk just nu? Hoppas och ber att det bara är tillfälligt dåliga magar och inte magsjuka..

Härligt att få beklaga sig på bloggen ibland, vore ju alltför jävligt om man lastar allt gnäll på alla man känner..


Vi hörs när vi hörs.. önskar just nu att dagarna kan gå en aning fortare så vi slipper detta kaos !!


11/11 2011

Glädje! Fick just veta att jag ska ha min Bella nu från Söndag och två veckor framöver ;) Egentligen är det bara en vecka men eftersom Pappa Mathias ska jobba repstopp/natt whatever så är jag gladeligen med henne :) ♥

Hurrni, ni som vet mycket och sådär.. när törs man börja julpynta utan att grannarna tror man blivit knäpp? Till första advent väntar jag då inte.. märkligt nog, jag som hatar julen har en jääkla julfeeling i år ;)


Glad tjej

Hej och hallå :) Idag är det slut på lovet för Felicias del, dagis började igen och hon var superglad! Dock vääldigt trött imorse då jag lämnade henne där tidigare än vanligt! För Mammsen själv har varit på arbetsintervju och jobbet blev mitt :) Är såå glad!

Sen kom Pappa och hämtade upp mig, sen for vi iväg till sjukhuset och tog en fika medans vi väntade på min farbror! Blev ju ytterligare en fika när han var klar hos läkaren :)


Lillian och farbror Sven-Olov :)





Pappa




Därefter blev det en shoppingtur på dollar innan det blev dags för dagishämtning! :)


Medina - Sagoland








Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


<3 <3

Ååh vad jag älskar den här låten ♥



????

Snart är julen här, fyfan så hemskt.. MEN jag har lovat tjejerna en rosa julgran iår! Och vart hittar jag en sådan, som jag kan beställa? TIPSA MIG, PLEAAAASE!!!



Godmorgon <3

Godmorgon! Här var det dött, sry.. imorgon åker Bella till sin Pappa igen (fan, en vecka går fort) och då vill jag hinna umgås med henne så mycket som möjligt! Igår var vi iallafall och fyllde på garderoberna med lite kläder. Långärmade tröjor som tjejerna behöver men även klänningar som Felicia gillar.. hon går helst runt i klänningar året runt! Mina prinsessor ♥ Hursomhelst, skitväder ute idag.. regnet står som spöt i backen så idag myser vi på här hemma, vad gör ni? :)


Tur!

Jag verkar ha tur i tävlingar ;) Det glädjer mig! Förutom att jag vann en dator hos Mogi så vann jag nu dessa söta skor hos tiobarnsMamman Mirka Norrström från familjen annorlunda :) 

 


Är såå glad :) Taack ♥






RSS 2.0