Tävlar hos hugorosas.se

Jag är med och tävlar om en grym goodiebag hos www.hugorosas.se


31a Maj 2010

Mooorning, känns som om någon i min bekantskapskrets fyller år idag, eller så var det kanske igår. Minnet sviktar, facebook nästa haha.. Har inte alltför mycket på hjärtat förutom att disken ropar "heeeeeeeeelp me". Bara att pysa iväg och lyda.


Vill ni ha lite humor? Kolla tjejens videobloggar, jag garvar tills jag banne mig dör..
www.anagina.blogg.se

Ett smakprov..








Haha, antingen är dom svin roliga vissa av dom eller så är det bara jag som har dålig humor? Diggar tjejen iallafall hursomhelst :)

Tired

Min morsdags present var att få vara barnledig ett par timmar idag och få lite kraft och energi så jag har faktiskt sovit i 3 timmar på förmiddagen sen bara tagit det lugnt. Saker och ting är inte viktiga för mig, blir hellre glad av att få sova någo timme, haha..  Just kirrat klart middagen så nu väntar jag bara på att min familj ska komma hem.

Var dödligt trött imorse så dom där 3 timmarna var välbehövliga för mig :) Till alla Mamma läsare där ute, har ni haft en bra Morsdag och blivit uppvaktade?



30e Maj 2010

Morsdag idag så grattis till mig själv och grattis till alla underbara Mammor där ute som gör det så jäkla bra :)

Och även ett grattis till min underbara Mamma! ♥




Mina små hjärtan, mitt allt

Lägger in en bild lite snabbt på mina prinessor i deras nya nattlinnen som deras Mormor köpte åt dom igår :)
Älskar er mina hjärtan med hela mitt hjärta.


  


Det där med rubriker, är inte min grej.

Nu har Mamma åkt hem, hon hade nämligen vart till Kiruna igår och då hade hon shoppat lite åt barnen :) Superfina sommar kläder och nattlinnen. Sen hade ju även Felicias regnset kommit idag, dom var superfina och kommer bli väl användna.. Jag försöker iallafall att få barnen att vila och varva ner lite nu men det går inte så bra! Energi till tusen, så efter middagen blir det nog lekparken en sväng så dom får leka av sig.

My man har åkt till Dokkas en sväng men är nog förhoppningsvis hemma snart, han skulle och hämta P & T därifrån. Namn som inte är värda att nämnas här i bloggen, haha ;)


Ska fortsätta mixtra med Picasa3 nu iallafall ;P



När man har lite att göra..

Äntligen har jag lärt mig hur man lägger in nya typsnitt och laddar ner dom och sådant.. nu kanske bilderna blir lite mer roliga ;) ?



29e Maj 2010

Det är inte många dagar kvar av tävlingen som jag och www.3dhand.se har så skynda att tävla nu, den avslutas den 3e Juni! Inlägget hittar ni ett par inlägg ner bara :)

Ska återgå till städandet nu! Godmorgon förresten.




Dessa rubriker

Just tagit mig en underbar dusch, minns när barnen var riktigt små, så gott som nyfödda. Då fick man duscha på rekord, två minuter max, hade man riktigt med tur så hann man torka av sig innan man hoppade i kläderna. Nu är det annat, en låååång dusch. Härligt. Provade produkterna igen som jag fick igår och jag är lika nöjd idag som jag var igår! Tog och gjorde en hår behandling igen med den där hair mask eller vad den heter, luktar super gott och gjorde håret verkligen fint och lent.

Kylen ekar hooohooooo så en handlingslista har också skrivits, fy vad trist. Mat och räkningar, finns det något tråkigare att lägga sina pengar på? Jaja, sådant måste också göras. Tänkte ta och kika hur min web cam fungerar, eller jag vet hur den fungerar men vet inte hur man tar kort med den. Orkar verkligen inte hämta kameran utan det får bli en hel normal bild på en sliten Mamma :)

Inget verkar ju fungera, eller jo fungerade att ta kortet men sen när jag skulle spara så fattade jag noll, som vanligt då.



28e Maj 2010

Nu har jag städat i två timmar, gör som alltid det på morgonen! Så nu är golven fräscha igen, disken fixad, sängkläder bytta, kläder tvättade och upphängda, plockat överallt. Nu är jag klar! Ska strax börja göra klar lunchen tills älsklingen kommer hem från jobbet. Efter lunchen blir det nog att gå ut med flickorna en stund medans det är någorlunda varmt ute, hela veckan har det ju ös regnat så har inte vart ute något alls.. eller ja, Felicia har ju vart det på dagis men annars har vi hållt oss inne. Så nu får man passa på!

Vad har ni för er idag, har ni fint väder? Berätta :)

www.miltonsprodukter.se

Gick ju inte att somna så klev upp istället och tog en timmes "ta-hand-om-mig-själv-timme"! Passade då på att använda produkter från www.miltonsprodukter.se

Min hud tål inte mycket och framför allt inte starka parfymer, men dessa gick bra faktiskt. Huden vart len precis som den ska vara dessutom luktade alla produkter gott! Blir nog att använda hårprodukterna istället för tresemme jag alltid använt, håret verkar inte bli fettigt och jävligt, det gillas starkt! Så dom här produkterna får plus av mig! 


 Aphrodite Dusch & Bad-Gel med Kamomill  99 :-  
Flaskan räcker länge märker jag nu, behövde inte en mega stor klick som med andra produkter, sen luktar den såååå gott.. kanske ta en till dusch bara för att? Hehe..
                                               


                   





Aphrodite Hårinpackning med Olivolja och Kamomill 119:-
Vårdar mitt slitna hår som behöver sig en riktig upp fräschning av dess like, gilla!!
  







Aphrodite Body Lotion med Olivolja & Kamomill 129 :-
Luktar himmelskt gott och gjorde min hy baby len ;)







Aphrodite Body Scrub med Kamomill 119:-
Rengjorde verkligen min hy ordentligt, kände mig riktigt fräsch efter användning av denna!




Så, tuuusen tack www.miltonprodukter.se för dessa produkter, jag gillar dom och rekomenderar alla att köpa dessa, dyrt är inte alltid bäst, kom ihåg det för dessa är verkligen prisvärda enligt mig.


TACK ♥

~ 17e Oktober 2005 Du och Jag älskling <3 ~

Fick världens gulligaste sms av min älskling imorse ;) Nästa månad ska vi förnya våra löften genom att köpa nya vigselringar och hela baletten :) ♥

Jag älskar dig mitt hjärta



27e Maj 2010

Godmorgon, har vaknat strax före klockan sex.. är väldigt trött med andra ord! Dessutom har jag blivit förkyld och fått världens hosta. Barnen likaså :( En positiv sak med denna dag iallafall är att "the girl week" är över.
Även solen har börjat titta fram som man inte sett skymten av på en vecka, bara regn och åter regn!

Sitter förövrigt och väntar på att klockan ska bli åtta så att jag får ringa ett gäng med viktiga samtal, blandannat min läkare så att jag får ett nytt sjukintyg! Sen försöka få tag i arbets för 4 dagen i rad, sen ett annat viktigt samtal. Måste kanske först fylla på min mobil, hatar kommunala samtal för då vet jag att pengarna flyger iväg i telefonen. Sen är det bara pinsamt och snålt att be dom ringa upp mig, ibland erbjuder dom det och då tackar man inte nej.. är faktiskt dyrt att ringa dom, tycker jag.


Tills vidare kan jag bjuda på en bild från gårdagen när Pappa var här :)





Ni glömmer väl inte bort tävlingen som finns ett par inlägg ner? Som jag har i samarbete med www.3rdhand.se


www.coolstuff.se

En sida som har grymt mycket häftiga saker, dessutom till vettiga priser! Här kan ni kika in deras blogg :)

http://blogg.coolstuff.se/289/Lanka-till-oss-och-fa-ett-prylpaket?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_campaign=Nyhetsbrev+26+maj

Sådana här har jag och älsklingen! :) Hehe.


www.coolstuff.se/Forspelstarningar   tagg


26e Maj 2010

Var tvungen att starta om datorn ett par gånger för att kunna blogga, nu verkar den fungera iallafall :) Allt för er, hehe. Har haft min Pappa på besök här idag sen har jag lagat mat, städat och bakat så har verkligen inte hunnit med att blogga!

Ska ta och beställa en mössa åt Bella och inneskor till dagis åt Felicia, beställde tidigare idag ett regnset åt Felicia, sen varsin pyjamas, och 6 par trosor åt Felicia. Tack Mami ♥


Min älskade familj!





Nu facebook sen kika runt på barnklädes sidor.. hoppas jag finner det jag letar! Ger mig då inte ut här på stan, meningslöst då jag vet att det bara finns skräp rakt igenom på varenda butik! :)


Det tar bara 3 sekunder..

Är inte mycket begärt men snälla SNÄLLA kan ni gå in och rösta på Isabella, min yngsta dotter! Vi är med och tävlar hos ViFöräldrar. Klicka bara på länken så kommer ni fram direkt.

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=34993


Med denna bild tävlar vi!




Tack!

Tävlingsdags!

Tycker att vi kör igång med en tävling, för det var ju ett tag sedan sist! :)
Denna gång i samarbete med www.3rdhand.se

Jag tycker ju inte att det är speciellt mys att lägga sin handväska på golvet, t.ex när du är ute och fikar eller äter.

Här är en till finurlig produkt från 3rdHand AB, som tillverkar bärselen för barn som är så kompakt att den ryms i fickan. Det här är en nyckelring som du kan använda för att, som i Asien, hänga väskan från bordskanten när du äter lunch eller fikar. Snygg, kul och praktisk med viss imponerings-faktor när du tar fram den och hänger upp väskan, och ännu mer när du visar flasköppnaren undertill. Den kommer att kosta 146kr. Vi lottar ut en av de första i Sverige till dig som bäst beskriver i vilken typ av butik den borde säljas.

Här kommer några bilder på produkten!



 








Glöm INTE att lämna din bloggadress/mailadress så att jag kan nå dig om det är just DU som vinner! Tävlingen avslutas den 3e Juni 2010! Lycka till ♥

25e Maj 2010

Godmorgon, har ni sovit gott? Har just gjort klar Felicia för dagis så nu väntar vi bara på att min Mamma ska hämta upp henne, min man jobbar så jag är ganska låst och någon buss sätter jag mig inte på! Har inte alltför mycket på hjärtat så bjuder på två mobil bilder jag nyss förde över ;)


En liten Bella som gnager på min hand, tror tänderna var på väg där!





Nu ska jag ringa lite viktiga samtal, vi hörs!

24e Maj 2010

Man blir verkligen nere av det här skitvädret, regn och rusk ute nu. Inte alls mysigt. Har iallafall bakat nästan 60 bullar nyss, gjorde samma sak som igår eftersom att dom gick åt ganska fort! Min familj verkar då gilla dom.. annars händer det inte alltför mycket här, ska strax glida in i duschen iallafall.

Mitt sjukintyg skulle ha varit inlämnat idag, det var ett måste enligt arbets eftersom detta är dag 7 jag är borta från jobbet men har inte fått tag i dom överhuvudtaget så då får det vänta tills imorgon. Är sjukskriven tills den
29e denna månad, mest troligt blir det förlängt. Men det återstår att se, hoppas på det iallafall. Tänker inte jobba förens jag är helt återställd.



Nånå, ska dra vidare nu.. kraam på er.

Döm inte bilden, utan innehållet

Nu är muffinsen klara, dom ser inte goda ut men det var dom verkligen! Haha är inte någon bagare och det syns! Helt vanliga choklad muffins med daim i, lär göra dom fler gånger..

Fotade snabbt med mobilen, sååå himla goda, men ser då inte ut som det, haha! Min man älskade dom rakt av.



Chokladmuffins med daim i.

Hoh, är helt slut.. stått i köket hela dagen. Till middag fick det bli köttfärsgratäng, gott! Och nu har jag just satt i ugnen två plåtar med choklad muffins med daim i ;) Blåbärsmuffins har jag gjort förr.. så det fick vara! Nu kikar jag på 16 and pregnant, älskar det programmet.. får bara inte glömma bort muffinsen som är i ugnen!


Vi hörs ;) Förhoppningsvis med bilder på mina bakverk sen! Haha..

Syskonkärlek

Regnväder igen, vad annars.. så jag har passat på att städa hela dagen, har just börjat med middagen. Väntar bara att hjärtat kommer hem från affärn, handla det som behövs. Barnen har varit som katt och råtta hela dagen, bara en massa bråk så har fått gå emellan hela tiden! Det sägs att man inte ska gå emellan utan låta dom bli sams själv men är ganska svårt att låta bli, dom slåss ju inte men knuffas och skriker åt varann, värre lär det väl bli när dom blir äldre, hehe.

Annars händer det inte alltför mycket, har tagit lite nya bilder på barnen också. Ska ta och visa dom er sen, ska fortsätta med middagen nu, finns det tid senare så blir det även att baka blåbärs muffins, enkelt och gott!






Vi hörs senare, bara jag får tid över :) Förresten, tycker ni om bakverk, och vad i sådana fall?

23e Maj 2010

Godmorgon, sitter här i soffan och bara tar det lugnt. Mina febertoppar verkar ha gett med sig litegrann åtminstone. Barnen kollar sitter älskade bolibompa och jag har städat hela morgonen. Nu försöker jag få inspiration till att skriva min krönika om föräldraskap! Ska bli kul, för det är första gången jag gör det. Sådant man skrev i skolan räknas inte, dessutom minns jag inget av det heller. Ska berätta åt er senare, om jag blir hel nöjd över krönikan, om vart den ska publiceras! Blir den bra så lägger jag även upp den här! 

Ska fortsätta lyssna på Cheryl Cole nu och finna inspirationen medans tiden finns! Kram på er. 

Sjukskriven!

Känner mig helt snurrig i huvudet, fråga mig inte ens vilken dag det är för det vet jag inte. Blev samma sak igår efter att jag fått pencilinet, iochmed att jag får det rakt in i blodet direkt. Så nu är det samma sak, men jag är ju på bättringsvägen. Pratade iallafall nyss med akuten igen om ett sjukintyg så det skulle dom fixa åt mig på en gång, så ska dit och hämta det ikväll sen är jag sjuksriven en vecka till att börja med sen får det förlängas ifall det behövs! Iom att jag ska arbeta med kunder så innebär det att jag måste prata, vilket jag kan.. men surrar jag för mycket så börjar värken krypa sig fram och det vill jag inte, så jag försöker hålla käft så mycket det bara går nu. Pratade nyss med han som äger stället för att uppdatera honom lite om hur läget är. Om jag ens hinner vara där något alls, det återstår att se!


Nu är det vila iallafall som gäller, ska ta och plocka fram rena sängkläder och byta iallafall. Har bytt i barnens sängar för en stund sedan så nu är det bort! Och stackars Pappa vart orolig sa han igår, hur det ska gå i Sunderbyn ifall jag skulle dit.. med tanke på att jag sa att det kanske kommer bli en operation, var ju tvungen att fasta och allt. Men en resa dit blev det inte, och det för att jag började bli bättre direkt efter medicinen.


Nä, byta sängkläder var det.. men först en bild eller två ;)


På balkongen med Pappa :)




Felicia äter glass :)



5 min blev till 45 min

Nu är jag och älsklingen hemkomna kom från akuten, fick min sista intravenösa dos sen tog dom ut kanylen också. Skönt! Hon skulle sen pysa iväg och leta plåster, vilket jag vet hade tagit minst 4 timmar att leta upp med tanke på att akuten just idag verkade vara en samlingsplats för hela kommunen, fullt med folk.. så lite papper och en tejp bit fick duga tills jag kom hem, bara jag fick komma hem. Det är nog väntan som är värst där borta, allt jävla folk. Ärligt så klarar jag inte av det, däremot döljer jag inte heller att jag är extremt folkskygg, jag undviker all sorts folkmassor, kan handla om att det bara är 5 pers i samma rum till en stor jävla marknad. Kan jag undvika det så gör jag det, men ibland får man släppa efter för att bli av med folkskyggheten!

Det som i vanliga fall skulle ta på sin höjd 5 min från ankomst till hemkomst tog nu 45 min.


Hade ju med mig kameran dit, men glömde bort den mitt i all nervositet. Nu är det lunch iallafall, men en och annan bild har jag att bjuda på sen :)

22a Maj 2010

                                                                        
 

Godmorgon, har ni sovit gott? Vaknade strax innan kl sex när hjärtat åkte på jobbet, har städat hela morgonen, nu har jag nämligen gett upp. Min kropp börjar säga emot känner jag, börjar få tillbaka mina febertoppar, denna natt har fått sova men förra var verkligen hemsk, vaknade en gång i timmen av att jag svettades. Dessutom började the girl week igår också, så min mage smärtar nå fruktansvärt. Hade helt glömt bort att det var den 21a igår.

Svullnaden har iallafall lagt sig, så direkt när baby kommer hem från jobbet så ska vi till akuten för att få pencilin i armen, mest troligt sista gången jag får intravenöst.. dom var inte helt säkra ännu, så vi får se om nålen åker ut idag eller inte. Känner mig bara trött hela tiden. Fick iallafall i mig mat igår och det klagar jag inte över för jag var verkligen hungrig, direkt efter att jag ätit och blivit mätt så vart jag hungrig igen, så tror det gick bara en halvtimme eller timme mellan alla måltider där mot eftermiddagen, haha det märks verkligen att jag har haft så gott som noll näring. 


Haha, aldrig i helvete att jag drar ut en tand igen.. för det här vägrar jag att vara med om igen, hemskt med andra ord. Önskar ingen detta!

Den ena tandhyginesten sa att detta händer sällan och tyvärr drabbade det mig, den andre sa att det händer precis varenda en, som har en infektion i samband med utdragning av en tand, jaha så då får alla en käklåsning, det tror jag faktiskt vad jag vill om, men läste i förrgår i dagstidningen att en 9 åring hade dött av en tand, blablalba det var något iallafall.. fy vad hemskt, fick faktiskt en klump i magen. Nåja, ska sluta tjata nu och gå och plasta in min arm rejält och tejpa så att jag kan ta en dusch iallafall, vill inte blöta ner allt, kanylen och bandaget och allt.



Vi hörs senare. Förhoppningsvis med bilder :) Ska ta med kameran till sjukhuset, haha..

Mina små hjärtan, mitt allt!

Mammas älskade hjärtan, jag älskar er mer än allt ♥
Den bästa lyckan i världen är få upp sin lilla bebis på bröstkorgen och känna dom små hjärtslagen! Det är kärlek och äkta lycka. Det absolut bästa som hänt mig, dessutom 2 gånger om!



                                        ♥Felicia♥                                         ♥Isabella♥



Bara jag?

Är det bara jag som alltid lyckas få dåliga erfarenheter från sjukhusvistelser, eller är jag helt och hållet ensam om det? Sist jag var dit hade jag lust att ge alla en spark i arslet, nu var det nästan samma sak.. har och hade sviinjävla ont i kinden, det var DOM som frågade mig om jag velade ha is till kinden (brukar hjälpa en stund), jag  grät medans jag svarade.. snyftade fram ett ja. Sen kom läkaren igen efter EN OCH EN HALV TIMME in på rummet, jag frågade då om isen och han sa återigen att han skulle hämta.. jotjena, ingen is fick jag!

Först var jag ju på vårdcentralen, därifrån fick jag en remiss omgående till akuten för att få dropp, och det skulle jag tydligen få direkt jag kommer in. Så, när jag väl kommer till akuten fick jag en kanyl, dom skulle bara vänta på läkarens utlåtande sen ge mig dropp, efter några timmars väntande, fick jag dropp?? NEJ. Var ju för fan därför jag skulle dit, men icket.. blev bara pencilin sen hem. Finns en endaste därborta som är trevlig, resten borde säga upp sig direkt och jobba någon annanstans, man märker verkligen att det enbart är för pengarnas skull, för patienterna skiter dom i!

När jag skulle få pencilinet innan hemgång så kom det in en kille, han var sköterska tydligen.. han började med att klia sig i skallen som om han inte fattade ett jävla skit av vad han skulle göra, jag frågade om det var han som skulle ge mig det, jo säger han det är jag.. HURSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ? Undrar bara.. Hah, bad till gud (om han nu finns) att detta skulle gå fort, så dirre vi var klar så rusa jag ut till bilen.. vägrar sitta där och vänta som ett misär på bättre tider.



Fyfan vad less jag är, t.om han jag pratade med i Sunderbyn tycker att dom här i Gällivare inte kan sin sak alls överhuvudtaget, jag kan inget annat än att hålla med! Har ni också någon dålig erfarenhet inom sjukvården i övrigt, berätta gärna!?

Haha ;)

Haha vill bara visa er vilken kul bild jag var tvungen att sno från www.desireenilsson.blogg.se




Om ni INTE förstår texten, så läs den ett par gånger till tills ni förstår ;) Annars är ni banne mig tröga, hehe..

Yey

YESYESYES, jag slapp sunderbyn, LYCKA!! Däremot ska jag på akuten ikväll kl nio samt imorgon sviiiiiiiiiiiiiintidigt på morgonen för att få pencilin intravenöst (genom kanyl i armen).. vet att det finns ganska små folk i låga ålder som läser denna blogg så därför förenklar jag vissa ord som jag vet är svåra för er! Om jag kan gapa mer imorgon så åker kanylen ut och jag får börja äta tabletter. Nu har jag iallafall fått i mig ett glas med nyponsoppa och ska snart börja äta en banan sen börja koka mig lite tomat soppa eller kantarellsoppa, kan inte bestämma mig. Just nu längtar jag efter ett stort mål mat, fyfan vad gott!

Nåja, åkte in på akuten idag halv elva och fick komma hem halv två någon gång, fick pencilin där samt en kanyl. Så nu den senaste timmen har jag surrat med käk avdelningen i Sunderbyn.. blir det ingen bättring så ska jag dit på Måndag.


Nu ska jag försöka äta iallafall, glömde jag säga att jag har pizza i frysen?? Men gud vad gott, och jag som hatar sån där äckel mat, men nu lockar det rejält faktiskt.. känt mig som ett gatubarn i en hel vecka som inte kunnat äta, men nu jävlar.. soppa eller pressa pizza?? Gaaaaaaaaaah nu mat!!!!!!!!!!! Kram på er sweetiesar



21a Maj 2010

Hejhej, sitter här och väntar på skjuts av Mamma, fyfan vad jag hatar att vänta. Har iallafall just kommit hem från vårdcentralen där dom sa att jag har hög näringsbrist och att jag skulle få en remiss omgående till akuten, så nu är jag på väg dit snart. Då blir det dropp samt pencilin intravenöst då jag inte kan gapa, får inte i mig vatten eller mat eller medicin :( Tråkigt men sant, så jag vet inte hur det blir med uppdateringen idag eller ens när jag blir hemkommen därifrån! Dom står iallafall och väntar på mig därborta så direkt jag kommer in så får jag behandling! Jag hatar sjukhus, men ibland måste man! Än värre är det när jag inte ens har med mig min man han och barnen åkte iväg för att äta men dom skulle komma direkt pronto till akuten när dom är klar. För det här gör jag absolut inte ensam :( 

Vi hörs när vi hörs. Kram och hoppas att ni mår bra.

20e Maj 2010

Jodå, jag lever.. nästan! Har bara inte prioriterat bloggen alls, finner ingen ork eller energi. Just nu handlar det mest om att överleva känns det som. Börjar idag på en ny pencilin kur, så har dessutom fixat sjukintyg, surrat med arbets och min chef! Vet dock inte när jag kan börja jobba, förhoppningsvis nästa vecka. Är inte speciellt kul att inte kunna äta, dricka och bara gå omkring och ha ont och vara uppsvälld :( Har inte ätit något alls eller druckit en enda droppe något idag. Så jag känner mig en aningens uttorkad och svag, förhoppningsvis vänder det snart. Pratade idag med en tandhygienist, hon säger att jag en "käklåsning", alltså kan inte öppna munnen alls. Är mer hemskt än vad det låter.. Så nu blir det Kåvepenin 10 dagar :)


Nånå, ska ta och kirra iväg och ta mina mediciner nu sen bara ta det lugnt hela kvällen. Hoppas ni mår bra iallafall!

19e Maj 2010

Ah, lite störande.. det jag skrev nyss försvann och jag har inte all ork och energi i världen, blir bara irriterad! Nåväl, morgonen började med stress för jag skulle vara hos tandläkaren tio över sju imorse, lyckat som fan för vi kom dit först strax efter åtta tror jag klockan var. Min kind är fortfarande svullen, kan inte gapa mer än en halv centimeter.. så dom spolade med koksaltlösning och satte dit en tuss med smärtstillande vart tanden varit, så den ska jag ta ut imorgon ikväll. Om inget har blivit det minsta bättre så skulle jag få en remiss till Sunderby sjukhus, så då blir det kanske en resa dit nästa vecka till käk och hals. Hoppas verkligen jag slipper åka dit, vill bara bli bra igen. Känns bara som en endaste ångest allt, skulle jag ha skitit att dra ut tanden? Känns som så faktiskt. För det här är fan värre än tandvärk, det lovar jag er.

Nu är det snart middag här iallafall, gott för dom andra men lär smaka skit för mig.. om det ens smakar något, om jag ens får in en endaste liten bit i munnen! JA, jag älskar att gnälla.. skiter i om någon lyssnar eller inte, men ibland hjälper det faktiskt! 


Annars händer det inte alltför mycket här inte, Felicia har kommit hem från dagis för ett tag sedan och Morsan åkte hem nyss, hon var hit med mina ballerina skor hon beställt åt mig. Jag köpte ett par från Nelly.com men dom var för stora så Mamma köpte dom av mig genom att hon tog dom och beställde ett par nya i rätt storlek åt mig :) Så nu passar dom äntligen. 



Är hungrig som en varg, fyfan också.. det enda jag fått i mig idag är en liten smörgås, två klunkar vatten, en halv isglass. Det är allt! Vill inte gå ner i vikt, för det är precis det som håller på att ske, jag har fruktansvärt svårt för att gå upp ett endaste gram medans vissa bara behöver titta på en tårta så har dom lagt på sig bra många kilon, så vill jag också ha det. Vill inte bli smalare än vad jag redan är, inte snyggt alls. Vill ha lite former.. Men fortsätter det i denna takt med att jag inte kan äta knappt så då lär det gå åt andra hållet. Väger 46 eller 47 kg nu, inte ett gram ner tack.



Ne, ska sluta tjata hit nu.. läs inte om ni inte vill! Skönt att få skriva av sig och gnälla lite. Vi hörs senare idag om kraften, orken finns. Viljan är där, men inte resten. Kram på er, vackra ni!



18e Maj 2010

Hej på er :) Nu är det verkligen sommar ute, trodde det skulle börja regna idag med tanke på att himlen inte var speciellt blå heller.. Men sol vart det då, så har bara knatat runt i ett linne som är lika långt som en klänning. Sen har jag även gjort iordning våran balkong, så nu ser den riktigt mysig och hemtrevlig ut, måste bara införskaffa mig en ampel samt två små blom lådor! Då är det klart. Så där har jag och Bella suttit ett bra tag idag och myst och ätit isglass ;) Smarrigt!

Annars har det inte hänt alldeles för mycket idag förutom att jag och älskling vart på ett möte, vi har missuppfattat tiden så vi var sena, som vanligt. Tog iallafall inte lång tid därborta, vi vart bara irriterade och arga på personerna i fråga..  så tack och hej och kör upp era möten i rövas. 



Nu är kidsen i lekparken med älsklingen, jag har redan halvt värmeslag och ska slänga mig i duschen samt häva i mig en massa vatten.. Har ni fint väder? Vi var nog sist i landet med att få sommar.


Sommaren 2009



Video - Isabella

Här kommer en liten video på när Bella gungar för första gången, videon är inspelad igår :)



Vincent Shoe Store

Som vi har väntat och äntligen har Bellas paket kommit :) Hon verkar då vara såå nöjd med dom för hon vill inte ta av dom och springer runt med dom, gillar hon inte ett par skor så då går hon inte utan står bara still och vägrar röra på fötterna! Men dessa gillas ;) Så, tuusen tack www.vincentshoestore.com   för dom söta skorna!


Skorna heter LORY - FUCHSIA och kostar 499:-






+ Lätta att gå i
+ Verkligen anpassade för småbarnsfötter
+ Mycket prisvärda
+ Gjorda i skinn samt gummi, det är ett stort plus!

- Finns inga minus!





Bella säger tusen tack till www.vincentshoestore.com ;)


17e Maj 2010

Kanon fint väder idag, därför prioriterar jag inte bloggen så högt! Imorse var jag även förbi jobbet en sväng med flickan, börjar på Onsdag eller Torsdag istället, t.om han som äger stället tyckte att jag var uppsvullen på min stackars kind, haha.. sju imorse ringde jag min tndl så att dom fick skriva ut ny pencilin, vart en billig resa det där.. bara pencilinen går på 600 kr ;) Haha så jävla kul!


Nåja, ska sluta svamla på här nu och gå och göra något annat, typ vänta på att min man kommer hem.. han åkte iväg på något ärende samt till macken för att hämta ut ett paket från www.vincentshoestore.com ;)



Just det, för att inte glömma.. Idag har jag och min älskade vart tillsammans i 5 år och 7 månader! ♥


Mami

Mamma, här är länken. Klicka på den.

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/nelly-shoes-427/adina-427413-14/

Blandad kompott!

Snart blir det att kika en film, bara det inte blir för sent för jag känner att mina ögon börjar åka igen snart med tanke på att jag inte fått så mycket sömn dom senaste dagarna, vilket jag förklarat tidigare! Bara Mathias skulle ta och komma hem från gymmet snart som han förövrigt varit på i snart 2 timmar, sen ska han ännu handla lite när han är klar.. så, halv tio kanske han är hemma.. Funderar på att ta mig en liiiiten powernap tills han är hemma, eller så vänder jag på det hela och hoppar in i duschen så kanske jag blir piggare. Baby har köpt mitt älsklings balsam åt moi idag, väldans dyrt tycker jag men såå jäkla bra!


Och jag som börjar jobba imorgon, förhoppningsvis.. ska iallafall ringa tndl tidigt som tusan imorgon på morgonen för att förhoppningsvis få en tid för att kolla upp min pinsamma hamster kind. Jag vägrar att vara bland kunder, stå och sälja, plantera blommor m,m om folk ska se mig med detta, finns inte en chans!


Är det inte så, mannen försörjer kvinnan medans kvinnan är hemma och tar hand om barnen, disken, tvätten m,m? Jag vet att vi lever på 2000 talet, men ändå liksom? Jag vill inte jobba, ser ingen glädje i det alls om jag ska vara ärlig, förutom pengarna då men pengar är inte allt enligt mig. Karln ska jobba, inte frun!


Var ju på akuten i Torsdags (då jag hade tandvärk), man blir direkt negativ och grinig när man kommer dit, dom borde sparka varenda jävla en därborta. Grin kärringar hela jävla bunten, jag och Bella satt och väntade, då kom det en tant och hämtade oss för att visa oss in i rummet, vi gick in.. det sista jag sa var "stäng inte dörren, jag hatar stänga dörrar, skiter i om folk hör att jag har ont i tanden", okej säger hon.. kort därefter går hon ut och PANG smäller hon igen dörrjäveln, fan vilken idiot tänker jag. Sen kommer läkaren som då är av kvinnligt kön, hon frågar hur pass ont jag har (var inte så svullet då), "ja, jäävligt ont", okej.. ska inte röra bara titta lite hur det ser ut om det är infekterat och så. Visst tänkte jag, jag gapade, och hon började med att titta lite för att sedan fråga om hon får känna försiktigt.. Varpå jag svarar, jo men var försiktig. Vad tror ni hon gör? Trycker som om det inte fanns en morgon dag.. avslutade det hela med att säga att det var en infektion som om jag inte redan visste om det?

Sen skulle jag få pencilin samt smärtstillande. Hon sa att alvedon brukar hjälpa, hmm..

Jag: Alvedon fungerar inte för mig, det är fan för bebisar
Hon: Neeee, vuxna kan också ta det.
Jag: Jaaaaa jag vet men det fungerar inte på mig.


Fan vilken trög jävel.. well, hon gick iväg för att hämta allt och jag påminde henne att jag inte kan svälja tabletter (är trång i halsen), den pencilin jag skulle få VET jag finns i flytande form, jo säger hon jag fixar! Hon kommer tillbaka stressande med stora tabletter... sen var det tack och hej, och nu sitter jag här med en svullen fet kind, ont som fan, har pencilin som jag fick med mig men som är totalt värdelöst för mig..


Inte ens citodonen fungerade (smärtstillandet). Men dagen därpå som kom, den var DYR men grymt välbehövlig!

1900 :- för att dra en tand
- 600 kr rabatt


Billigt och jävligt bra!!

Video - Felicia och Bella

En litet videoklipp när barnen är i lekparken, åker rutschkana och har kul :)





Mammas små hjärtan!

Hamster hamster hamster, vilket jääävla tjat.

Det är ju mäkta kul att folk allvarligt tror att jag är en hamster, shame on you.. well, väntar nu på att klockan ska ticka på lite mer sen börja laga lite mat, hamster mat får det bli idag! Provade på soppa igår, smakade skit.. Innan jag kan äta ordentligt så har jag nog rasat bra måna kilon och det får inte ske, har såå svårt för att gå upp i vikt, hur mycket jag än vill så går det inte. Förövrigt händer det inte alltför mycket här inte, bara ta det lugnt.. förtjänar det faktiskt!! För imorgon börjar jag jobba, bara svullnaden släpper så blir det jobb.. ser jag fortfarande ut såhär så visar jag mig inte ute, aldrig.


Ska ta och kika vad mina små prinsessor gör nu, vi hörs senare.. kram på er.

16e Maj 2010

Godmorgon på er, känns lite bättre idag med kinden.. törs knappt titta mig i spegeln fast det lockar rejält att få se om svullnaden lagt sig, lite iallafall.. Jag vill ju ut, men törs verkligen inte visa mig ute för folk glor som aldrig förr! Har ju fått mina nya ballerinas, såå fina men dock för stora :( Får se hur jag gör med dom. Om inte M köper dom imorgon av mig så får jag ringa Nelly.com och be om att få byta.. herregud vilket fint väder det var igår, jeans shortsen åkte på, sandalerna på fötterna, och ett linne på! Ett av dom nya jag fick av älsklingen!

Snart kommer baby hem från jobbet och då blir det lunch, sen ska vi hitta på något.. förhoppningsvis. Vill verkligen inte visa mig ute, skamligt hur jag ser ut :( Men det blir nog bättre, om inte så får jag ringa tandläkaren imorgon och höra vad dom säger om det inte lagt sig ett nå tills imorgon.. vi får hoppas på det bästa!


Enligt deras beordran så får jag inte lyfta tungt, inte lyfta barnen, inte röka, inte snusa.. Ja herregud. Kanske beror på min infektion?


Nåja, en hamster är också söt :) För det är precis så jag ser ut nu.



Jag har tråkigt

ALLMÄNT...
Namn: Marie
Piercingar: Nej
Tatueringar: Nej
Längd: ca 156 cm.
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Brun.
Är du kär i någon: Jooodå ;)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Sådär
Tänker du på självmord: Inte nu men förut
Tycker andra att du är attraktiv: Ingen aning
Vilket shampoo använder du: TRESemme.
Vilken parfym använder du: DKNY-Be Delicuos
Vad är du rädd för: Döden, höjder
Gillar du att tvätta: Haha vem fan gör det?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Nej


SENASTE...

Film du hyrde: Allt för min syster
Film du köpte: Köper inte filmer
Låten du lyssnade på: Lady Gaga-Telephone
Låten du hade på hjärnan: Samma som ovan
Låten du laddade ner: Laddar aldrig ner, använder mig av Spotify
Personen du ringde: Maj
TV program du tittade på: 16 and pregnant
Personen du tänkte på: Baby <3


FAVORIT...

Mat: All husmanskost
Låt: Ååååååååh minns inte vad den heter :(
Sak att göra: Allt jävla möjligt
Sport: Inget, tränar inte..
Dryck: Vatten, juice, cola
Kläder: Leggins, brottarlinnen, hoodies, mjukisbyxor
Film: Allt för min syster
Bil: Audi


ANTAL...

Gånger du varit kär: många riktigt. 2
Gånger ditt hjärta brustit: Många gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Säkert någon gång
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ett par gånger då jag vunnit tennis + luftgevärs skytte tävlingar!
Ärr du har på kroppen: 2, som sitter på exakt samma ställe.. kejsarsnitt.


SENASTE...

Bok du läste: Minns inte
Personen du fick mail av: D7.se
Personen du fick brev av: Pappa
Personen du fick sms av: Mitt älskade hjärta
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Legat och ojat mig över smärtan
Var det kul: Jävligt kul
Hur tidigt stiger du upp: Sex eller sju på morgonen
Gillar du att slåss: Beror på, haha var kul att slåss i fyllan med L-L.
Vad ska du göra ikväll: Mysa

Är du seriös: Oftast, men folk som inte har humor kan fara åt helvete..
Vad är du allergisk mot: Mjölk, pollen, pälsdjur
Var har du ont: Kinden
Använder du hårspray: Nix
Kan du stå på händer: Nej
Favorit serie: Familjen annorlunda


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Både och
Gillar du ketchup: Nej
Är du glad nu: Inget av det
Var du glad igår: Verkligen inte, hade kunnat döda igår, ungefär.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Flera
Vad dansar du till: Allt möjligt
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: En fin stad.
Kan du sjunga: Alla kan sjunga. Så svaret är ja!
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Både
Ett land jag helst vill besöka: Olika
Ska bli skoj: Ingen aning
Ska inte bli skoj: Att jobba arslet av sig för att spara!
Sparar till: Min resa i September.
Väntar på: SEPTEMBER!
Pålägg som gäller: Försöker att inte äta mackor, men ja, ägg tar jag väl på iså fall.
Dagens dryck: Vatten?


Vira blåtira

Någon som minns den drycken? Hittade iallafall två drickor idag så jag passade på att köpa den, lär väl dröja 10 år tills nästa gång ma ser dom igen ;) Men dom är såå goda!





Nånå, ska vänta att mitt hjärta kommer hem nu.. miss him!

Bitch

Usch vilken idiot, kollade ni på bellatyrashow igår? Gårdagens gästvar ju Kissie.. sen på eftersnacket så var det precis som "dom 3 vännerna och jerry". Fyfan vilken bitch hon är .. elak och jävlig.





Vad tycker ni om henne? Kommentera gärna ;) Gå gärna in och kolla på när hon gör bort sig.. www.bellatyrashow.se



15e Maj 2010

Har verkligen inte prioriterat bloggen dom senast 3 dagarna, har haft alldeles för ont.. men värsta smärtan var nog igår tror jag, men det var värt hoppas jag! Förövrigt har jag försökt sova och åter sova så mycket jag bara kan, har ingen ork till något annat heller. Tacka gudarna för att jag har en sådan underbar man som finns där för mig. Ni kanske minns hur jääääkla rädd jag är för smärta, sprutor, tandläkare? Haha, först 2 mega feta sprutor upp i munnen, sen dra ut en tand... fyyyyyyyyyyyyyyyyy fan vad ont det gjorde. Men såå jävla värt. Jag hade ju med mig min vackra underbara så då gick det bra. Har inte kunnat äta ens på 3 dagar, först 2 dagar med tandvärk sen igår drog dom ut tanden så då varken fick eller kunde jag äta.. så nyponsoppa, saft, vatten är det enda jag fått i mig.


Fick ju en söt kommentar tidigare också, av en David! Haha, töntjävel som måste göra en blogg enbart för att kommentera min med några fula ord!! Och tönt på dig ännu mer som inte törs stå för vem du egentligen är.. scaaaaaaary. Jag tar och använder mig av det ordet som genererar din ålder *LOL*.


Nu ska jag ta och mysa med barnen lite, och verkligen tvinga i mig en smörgås.. I need it. Hoppas er helg blir bra!
Hör av mig senare med lite bilder ;) Kram på er, söta fina underbara läsare.

En hemsk dag idag, jag berättar mer imorg...

En hemsk dag idag, jag berättar mer imorgon. Inatt vart det noll sömn men idag var det värt allt. Jag älskar dig gubben <3 Vi hörs imorgon. Nu ska jag fortsätta sova. Ont och trött.


Mot akuten!

foto_0606 (MMS)

Mot akuten!


13e Maj 2010 / Lite att göra ;)

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i England
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag röker.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIS
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min ring                                                  


Några bilder

Noll blogglust, bråkande barn, trött.. Förhoppningsvis är blogglusten tillbaka imorgon. Tills vidare kan jag bjuda på en eller två bilder från tidigare idag när jag och Bella var ute på promenad.


Mammas lilla sötnos

 


Som förstelnad, står och stirrar några minuter sen blir det fart på henne igen ;)
Hehe, gulligt.. ärmen åker alltid ner, får väl dra upp den ett tiotal gånger ute.




Hålla handen med Mamma, just när vi skulle gå in så kom Felicia och Pappa hem!






Näe, nu börjar Unga Mödrar igen, reklamen är slut.. vi hörs!

12e Maj 2010

Boooring booooring, snart är Felicia hemma från dagis också, har saknat min stora gumma! Bella sitter och smaskar på en glass iallafall, känner mig döö uttråkad, har redan tvättat bort allt idag, disken är borta, hunnit vara på ett hemligt ställe med baby samt rusa in på arbets för att lämna en underskrift. Ska nog ta och gå ut med Bella en stund nu när hon smaskat i sig sin glass ;) Hon älskar att stapla omkring utomhus, mitt i allt kan hon bara stanna till, stå där i tio min och glo på allt och inget, men sen ser hon en vattenpöl och då blir det fart på henne, eller ja även på mig som då får springa efter ;) Hehe..

Näehörrenija, vi hörs senare.. har inte något vettigt att skriva just nu. Tror lillbruttan har smaskat färdigt så nu ska jag byta batterier i min kamera, sen klä henne och mig själv och pysa ut. Frisk luft behövs!



Kram på er.

Skor

Jag som är sko galen fick skor av Mamma idag som hon inte använder, glaaaad! TACK :) Riktiga sommar skor!


Kommer att bli perfekt nu i sommar att använda.



Jag som älskar skor med klackar på! :)





Sen fick jag även ett par gympaskor, perfekt att springa i :) Sen ett par jeans också, fina men dessvärre 8 storlekar för stora på mig! Drunknar i dom rakt av.

Förlossningen, mitt i värkarbetet, HAHA

Haha dom måste ju verkligen vara genom korkade på statistiska centralbyrån, iallfall något om någon undersökning dom vill göra, dom har ringt mig minst 15 gånger under igår och idag, jag har nekat samtalen, nästan alla.. tidigare idag svarade jag och gav dom en utskällning, dom la på luren.. nu ringde dom igen, en kille denna gång. Jag sa klart och tydligen att det låter ointressant i mina öron samt att jag inte har tid! Var seriöst tvungen att dra en jäkla nödlögn i sista sekund, han tjatade verkligen om att det BARA tar 3-5 min denna undersökning så jag klämde ur mig att jag legade på förlossningen mitt i ett värkarbete och han sa "Men oj, ja då har du annat att tänka på nu än detta, jag hör av mig igen om 3 månader".. sen började jag såklart garva i slutet åt min dåliga usla lögn, så han frågade varför jag smågarvar (garvade åt skämtet), men när jag och hjärtat väl hade kul åt detta så drog jag på med att legade med lustgas, därav garvet.. Haha, tre sekunder senare så sa han tack då och lycka till..

Haha, det fungerade ju iallafall :) Nu kanske dom inte ringer igen, kan vi ju hoppas på.. är såååååå less på dessa samtal hit och dit. Jag gillar inte lögner, men små vita går bra, ibland ;)


Och NEJ jag är inte gravid, för dom som inte förstod det hela jag nyss skrev.

Skitväder och balklänningar

Skit väder ute så man har ingen lust att gå ut, så här sitter jag.. Bella sover och Felicia surrar i telefonen med Mommo.. ska mest troligt efter middagen ner till Morsan och hämta lite skor samt min grundal bals klänning, om jag hittar skorna jag hade till klänningen så kan ni väl få en bild ;) En enkel svart lång klänning, uppsydd för mig. Med en tillhörande sjal också. Haha herregud ändå vad många år sedan det var man gick ut nian.. typ 2004? Minns inte riktigt, men kul var det på balen iallafall men skulle verkligen inte göra om det igen.. hehe.



Imorse var flickorna till tandläkaren, inga hål här inte! Tur det.. Själv ska jag också till tandläkaren för att fixa några hål, trist och dyrt, fyfan dessutom hemskt.. haha, den där borren dom har blir man ju liiiite rädd för ;) Bara jag inte får komma till den där haggan jag hade för några år sedan, då vänder jag i dörren pronto!



11e Maj 2010 / Studentklänning - Champagnefrukost

Någon här som behöver en vit, snygg klänning till studenten? Har lagt ut den även på gellivare.cc !

Vill du köpa den så lämna en kommentar ;) Strl: Small/Medium. 150:-



Godnatt

Kikar in lite snabbt här för att säga godnatt! :) Ska krypa ner under täcket snart med min älskling och kolla film. Måste bara visa er en good grej jag och baby smaskade på nyss..

Den var god så den måste ni verkligen prova!


  



Bella vägrade sova så hon fick komma upp en stund nyss och mysa lite med oss så jag passade på att be karln min fota mig och Bella. 

Hehe, bad Matti ta ett kort på hennes söta små fossingar när hon legade i min famn.. gullungen!





En bild på mig och gumman! Fyfasen vad sliten jag ser ut :( Herregud ändå..





Och en bild på mig tidigare idag..




Nu vart det tyst från flickornas rum, så jag tror Bella somnade om.. nu blir det film och mys med baby, svenska-hollywood-pretto-dårarna visas nu på tv3, orka se det..


Godnatt på er.



En glad jag!

Hela dagen har känts som om den hade kunnat raderats, men nu är jag faktiskt glad efter detta samtal! HAHA, jag fått jobb :) Fyfan vad lycklig jag är.. Så på Måndag kl nio börjar jag ;) Vad tror ni jag ska jobba med?
Det är iallafall något som jag älskar men som jag har lite av hemma.. dom dör bara, så plast är väl att föredra här hemma.. Hehe..



Just some random pics

Bara några random bilder, haha snacka om att ha tråkigt när man åker bil ;)


En väldigt trött Bella i baksätet..





Haha, jag kanske är helt bäng i huvet.. men jag bara äääälskar våran tågstation, alltså hur den ser ut.. sådär gammal och mysig, så jag var tvungen att fota, hur det ser ut på insidan ska vi inte tala om, fy och usch.





Och en bild på Mamman själv.. lite sliten efter bara drygt 5 timmars sömn.






Måste pysa iväg nu, men vi hörs senare! Kram på er ♥

10e Maj 2010

Hohooo, stressigt värre imorse! Men jag lyckades ändå klämma in en liten sovmorgon med tanke på att jag somnade drygt halv två inatt :( Barnen la sig vääldigt tidigt igår så jag befarade att dom skulle vakna vid femtiden, mycket riktigt men min älskling var gullig och tog upp dom så att jag fick sova ut. Hatar att inte kunna somna på nätterna! Nåja, frukost, sen hopp i kläderna och in i bilen för att bege oss mot stan.. möte 1 är nu avklarat så nu är vi bara hemma på lunch en sväng så att barnen får i sig lite mat, nu på en stund ska vi på möte 2. Sen är det banne mig nog för idag.





Jag har redan huvudvärk och känner mig yr, blir alltid så när jag blir stressad :( Morgon dagen ser inte heller bättre ut för då ska flickorna till tandläkaren, dessutom på två olika tider.. Förstår inte riktigt hur dom tänker, hade gått fortare och blivit mindre besvärligt för alla om tjejerna hade fått komma på en och samma tid, för då har dom ändå varandra där.. plus oss. Jaja, man får inte alltid som man vill.


Nåväl, jag har tagit lite bilder också här för ett tag sedan när vi var på väg mot stan, men jag är alldeles för lat dessutom vill jag hinna ta det lugnt en stund innan vi åker iväg igen och inte sitta på datorn, men jag lägger upp the pics later! :)


Vad har ni för er idag? Skola? Jobb? Lata er i solen kanske ;) ?

Rubrik?

Kallt och jävligt ute, det förvånar mig inte alls.. men nu blir det iallafall film kväll med hjärtat! Tog ju bara ett liiiitet tag innan Karro och Martina tog sig hit, haha och jag såkart tog ett kort på henne :) En snabb rök och lite surr, sen in igen för jag höll på att fryysa ihjäl.


Lika galen som förut! Minnen... Haha..



Myskväll

Och här sitter jag och väntar på att Martina och Karolin ska komma förbi på en cigg, sen blir det myskväll + film med älsklingen! Vad har ni för er för skoj ikväll?


Haha, så jäkla söt bild ;) Funnen på google, vad annars..






Nelly.com

Jag och baby har klickat hem varsitt par sommar skor från Nelly, dom här fick det bli åt mig!

 

Adina                                                                                  JJ


                                        


Mina                                                                                       Älsklingens ;)



Har ni några favoritskor på sommaren?  Ballerina skor är så himla sköna att använda ;)

9e Maj 2010

Haha, snacka om att bli nedstämd det första man blir när man vaknar.. det SNÖAR ute igen :( Resten av världen har väl strålande sol och äter goda jordgubbar, här är det snöväder än en gång! Fyfan vad less man blir. Yeeyy, kul jul. Ska strax ta och dra ner till förrådet och hämta upp lite kartonger, ska ta och rensa i alla skåp vi har.

Jag som hade hoppats på att göra lite roliga saker idag, lovade ju Felicia igår att vi ska ut och cykla idag, joootjeeena, cykeln har då inga vinterdäck inte. Och Bella har blivit förkyld, hostar och snorar! Trevligt. Plus ett gäng gnäll på det också. Näääeee, nu vill jag ha sommar! Jag må älska vintern mer men lite byte behövs.

Inga korviga och jobbiga jäkla vinteroveraller, snoriga näsor. Nejtack, sommar NU!


Vad har ni för väder? Please, berätta.. gör mig avundsjuk.

100 saker jag tycker

1. Tre namn jag lyssnar till: Marie, gumman, älskling


2. Någonting jag tycker om med mig själv: Mitt hår och min mage ;)


3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Haha min näsa och mina händer


4. Detta är jag rädd för: Höjder, sprutor


5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kärlek, mat, och mina barn såklart


6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Äta från grillen/pizzerian, dricka alkohol, vara på höga höjder


7. Detta tycker jag om att göra: Städa, vara med barnen, mysa med gubben min


8. Detta vill jag göra just nu: Vet inte om jag vill något men hade snart tänkt att lägga barnen


9. Bästa känslan: Lycka


10. Värsta känslan: Lögn


11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Vackra ögon, snäll, trogen


12. Är jag kär just nu? Jo


13. Jag vill gifta mig: Är redan gift


14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Haha bli miljonär ;)


15. Min käraste ägodel: Min mobil, och ja datorn också..


16. Något jag vill ha i present: Pengar och ett körkort


17. Detta har jag på mig just nu: Mysbyxor, myströja, underkläder


18. Favoritkläder: Mysbyxor, leggins, linnen


19. Favorit djur: Hund


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lyssnar på det mesta


21. Favoritlåt just nu: Iyas - Replay


22. Roligaste ämne i skolan: Matematik A+B


23. Tråkigaste ämne i skolan: Engelska


24. En bok jag gillar: Läser aldrig böcker


25. En film jag älskar: Stepbrothers


26. Favorit tv-program? Teen Mom


27. Favoritdoft: Hm, måste vara parfymen DKNY, green


28. Detta äter jag gärna: Sallad


29. Dricker helst: Iskallt vatten


30. Favoritgodis: Surt


31. Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand


32. Färg på mina ögon: Grön/blåa


33. Min längd: 156 cm


34. Jag tror på: Mig själv


35. Jag spelar: Inget


36. Person jag beundrar: B-bella


37. Så här bor jag: 3 rum och kök, lägenhet


38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inte en enda, den jag fick av Mattis Pappas fru, den dog dessvärre :(


39. Det här tänder mig: Vackra ögon


40. Det här gör mig avtänd: Killar som biter på naglarna, FY


41. Favoritfärg: Svart


42. Favoritcitat: The home is where the heart is


43. En hemlighet jag vet: Haha det är många det ;)


44. Bästa present jag fått: Mina barn, heelt klart!


45. Senast köpta skiva: Minns faktiskt inte


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt hår och min mage


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina händer och min näsa


48. Udda förmåga/egenskap: Vet inte om jag har några


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel


50. Vad lyssnar du på just nu? Mattis knapprande på tangenterna


51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Inte alltför mycket, umgåts med Pappa och barnen


52. Var är dina föräldrar födda? Svappavaara/Gällivare


53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Något bildprogram


4. Vilken är din favoritrestaurang? Äter aldrig ute


55. När badade du i en pool senast? 2003 i Stuvsta/Stockholm! SAKNAR!!


56. Har du varit med i någon skolpjäs? Jo, flera


57. Hur många barn vill du ha? 3 eller 4, så två till då


58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Skrik musik, opera m,m.


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Jodå


60. Vad har du för TV-kanaler? Orkar inte rabbla upp alla, men har ca 50 st


61. Har du åkt moped någon gång? Ja


62. Har du busringt någon gång? Jo


63. Har du fått felparkeringsböter? Nej


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Göteborg och Stockholm


66. Har du en egen trädgård? Nej


67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Kollar inte tecknat


68. Kan du alla orden i nationalsången? Ja


69. Badkar eller duschkabin? Duschkabin


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Oj, har sett många bra


71. Favoritpizza? Usch för pizza


72. Chips eller popcorn? Både och


73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift


74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha nej


75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej


76. Apelsin- eller äppeljuice? Äpple


77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Minns inte


78. Favoritchoklad? Marabuo


79. När röstade du senast? Sist det var val, när jag var 18 tror jag det var


80. När åt du en hemodlad tomat sist? Minns inte


81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jo ett par gånger, har tävlat i luftgevärs skytte samt tennis!


82. Är du bra på matlagning? Jo, om jag vill


83. Klarar du att tanka själv? Ja


84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nej men däremot jobbat åt dom


85. Pepsi eller Coca Cola? Cola


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja


87. Vad var det senaste du handlade? Cigg


88. Har du kräkts offentligt? Säkert


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Har redan hittat den sanna kärleken


90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja


91. Har du ringt något betalnummer: Ja


92. Kan man vara vän med sitt ex: Nej


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Minns inte


94. Hade du mycket hår som liten bebis: Nja sådär


95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Minns inte


96. Vad har du i din väska: Allt möjligt nödvändigt


97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Inget speciellt


98. Vad är du tacksam för idag: Att mina barn mår bra och har det bra


99. Var hittade du den här listan: På listboxen


100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Den som vill!



Sno gärna listan om du vill, men uppge vart du hämtat den ifrån ;)  


Bilderna!

Här kommer några få bilder från tidigare idag.


Hihi, ett kort på min Pappa!






Felicia och Pappa vilar!






Nääeehörrni, nu ska jag bada barnen! Det behövs verkligen, vi hörs! ♥

Tack! :)

Fyyy vad mätt jag är, jisses! Slängde ihop köttbullar, makkisar och en grrrymt god sallad till! Sallad=kan inte leva utan! Ska slänga upp ett inlägg strax med bilder på när barnens Morfar var hit tidigare idag :) Sen blir det att bada två lortiga små barn..



Måste även säga 






 för alla fina kommentarer jag fick i föregående inlägg, vad glad jag blir! ♥



8e Maj 2010

Godmorgon, har inte alltför mycket på hjärtat just nu förutom att barnens Morfar kommer hit idag! Helt sjukt, för imorse när jag stod på balkongen så funderade jag på om han kommer hit idag eller inte, sen tänkte jag "njaeee, han kommer nog inte, han var ju hit ganska nyss" sen åt vi frukost och då fick jag ett mess av Pappa "Är ni hemma idag?" Haha glad jag vart :)

Kameran har använts flitigt nyss så jag har lite bilder att bjuda på!


Jag och älskling ♥





Och en bild på bara mig ;)





Bella kollar bolibompa!





Felicia läser bok och Bella är helt inne i bolibompa :)





Nåväl, ska glida vidare nu.. hänga upp en tvätt, för andra gången denna morgonen samt slå igång en diskmaskin :) Kul Lördag!

Lista

Stulen av www.qwaszx.blogg.se :)


Vad heter du? - Marie
I mellannamn då? - Louise
Vart bor du? -  Malmberget
Trivs du där? - Både ja och nej
Brukar du läsa horoskop? - Sällan och aldrig
Har du körkort? - Nej
Äger du några converseskor? - Nej
Favoritdjur? - Hund
Vad spenderar du dina pengar på? - Hyra, mat, räkningar, kläder
Senaste konserten? Dont like it!
Festar du? Aldrig någonsin
Sprit, cider, vin eller öl? Usch för alkohol
Brukar du bli för full? Nej
Antal kuddar i sängen? - 8
Kan du baka bullar? - Jo om jag har ett recept framför mig
Bläck eller blyerts? - Bläck
Mc donald's eller burger king? - Haha fyfan inget av det!
Är du allergisk mot något? - Pollen, pälsdjur, mjölk
Äger du ett busskort? - Nej
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Tål inte
Vad åt du till frukost? - Äter aldrig frukost nästan 
Hur ser du ut idag? - Du vill inte veta
Har du haft sex idag? - Nej
Nästa mål i ditt liv? - Jobb
Vad såg du senast på tv? - Lyxfällan
Hur svarar du i mobilen? - Hej
Vem ringde du senast? - Baby <3
Vad sa den du ringde? - Hemligt ;)  
Antal timmar sömn inatt? - 6 tim kanske
Sov du ensam? - Nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? Äter inte mitt i nätterna

SENASTE PERSON SOM:


Sov i din säng: Mathias
Såg dig gråta: Mathias
Fick dig att gråta: Minns inte
Du delade en drink med: Länge sedan så minns inte
Du gick på bio med: Herregud, flera år sedan så kommer verkligen inte ihåg
Skällde på dig: Haha Matti
Skickade ett e-mail till dig: Reklam

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja
Bråkat med ditt husdjur? Har inget husdjur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Säkert

SAKER:

Tar du droger? - Nej
Dricker du? - Nej
Vem är din bästa vän? - Sådant hade man på dagis
Vad är du mest rädd för? - Att det ska hända mina barn något hemskt :(
Vilka kläder sover du i? - Underkläder
Vart vill du gifta dig? - Är redan gift
Vad hatar du verkligen? - Haha det är många saker det
Har du varit kär? - Jo
Kör du - Bil, nej..
Gillar du att ha folk omkring dig? - Helst inte
Är du ett hälsofreak? Njaaee, men ääääääääääälskar frukt och grönt!!

STUFF:

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Säkert
Är du ensam nu? - Nej
Några piercings/tatueringar? - Nej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Inga alls
Vill du gifta dig? - Är redan gift
Vill du ha barn? - Har redan 2 st

FAVORIT:

Rum i huset? Sovrummet
Typ av musik? Det mesta lyssnas på
Månad? - Augusti och Mars

DE SENASTE 48 TIMMARNA:

Gråtit? - Jo
Köpt någonting? Jo
Varit sjuk? - Nej
Sagt "jag älskar dig"? Ja
Velat säga till några att du älskar dem? Nej
Träffat nån ny person? - Nej
Saknat någon? - Nej
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? - Ja

SENASTE:

Låt du hörde: Ilyaz - Replay
Film du såg: Mall Cop
Drink du köpte: Usch för sådant!
Sak du stal: Är ingen tjuv
Mat du åt: Korv och makaroner
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig ätit det, låter dessutom äckligt


SENASTE:

Senaste människa du slog: Matti
Senaste stora bussresesan: Åker aldrig buss
Senaste långa telefonsamtal: Igår, arbets
Senaste dusch: Igår
Senaste irritation: Inget för tillfället

Mina glassfavoriter!

Detta är mina favoriter, har DU några favoriter?





Sandwich Jordgubb               Top Hat                           Frutz

                              

7e Maj 2010

Hej på er :) Äntligen är Felicia frisk, bara lite lite hosta kvar men den märks knappt! Nu kan man äntligen gå ut genom dörren, har hållt henne hemma hela veckan.. vill ju inte att det ska bli värre än vad det varit! Nu har vi iallafall packat ihop dom sista paketen, så min älskling drog just iväg för att posta dom, hade vart väääldigt bra om min baby hade kunnat svara i telefonen någon gång så hade han kunnat ta ut mitt paket med min linnen som äntligen kommit! Fyy vad lång tid det har tagit, brukar det inte göra.. inte när man beställer ifrån Ellos iallafall.. Med hm går det då fort, ganska wiierd då det är "samma företag" i stort sett.. eller ja, den ena är dotterbolag till den andre. Wierd.. så dom ska jag ta ut ikväll. Min garderob behöver verkligen förnyas.


Vad har ni för er idag då? Party ikväll? Jobb? Kanske en hög med läxor som bara växer?

Ska ta och lägga barnen nu så att dom får vila lunch, ska fixa ihop ett inlägg med mina glass favoriter nu när sommaren börjar närma sig! :)





Just det, idag är det ju bara 4 månader kvar så blir min stora gumma hela 3 år ♥

En piggare Felicia

Såhär såg det ut tidigare idag, likaså igår och i förrgår, men nu verkar då Felicia mycket piggare! Hon har börjat få tillbaka matlusten och härjar på här med lillasyter :)





Justdet, höll på att rensa skåpen igår i köket så då fann jag Bellas dop inbjudningar som vart över från när hon döptes, så jag passade på att fota dom så att jag får visa er, visst var dom söta?

Framsidan!




Och när man öppnar kortet!





Tänka sig att tiden går så fort!

Tomtens verkstad, skulle man kunna tro..

Här är det som tomtens verkstad, nästan.. vi håller på att packa ihop en massa paket som ska skickas, har haft ute en gåstol, en gåvagn, barnkläder på Tradera plus lite annat smått och gott så det är nu färdigpackat och ska iväg imorgon! Sen ska jag lägga upp en laddning till med barnkläder!

Min man gick just iväg för att handla resterande som behövs till middagen! Blir hamburgare med strips. Kan ju vara gott sålänge det är lagat hemma, är då inte spec sugen på att trycka i mig frasses mat eller något liknanade som dryps i fett, haha fyfan i mig vad jävla äckligt! Riktig lat-mat.

              

Vad annars då, i helgen blir det att göra klart mitt walk-in-closet =P Rensa ut en massa skit därifrån, måla i min favoritfärg, sen hänga upp långa hyllor på väggarna så att jag får ha min alldeles egna stora garderob! Kommer blir så himla mysigt och fint!


Tyo såhär, dock finns det inget fönster sen är det mycket mindre också! Men jag vet att jag kommer bli nöjd.. och rosa ska det då inte vara som Matti gissade på, lila tror jag det blir iallafall..




Nu ska jag gå och kolla till stripsen ;) Vi hörs senare!

Tävling hos LindaJ

Hejhopp, jag är med och tävlar hos www.lindamadelen.blogg.se om smycken som hon har i samarbete med www.adamantus.se :)


6e Maj 2010

SKITVÄDER än, fy vad less jag är. Ska förfan inte snöa nu, är ju snart Juni! Felicia är då sjuk ännu :( Så det vart inget dagis idag heller.. Hoja. Jag har då inte ett nå vettigt på hjärtat just nu iallafall, förutom att jag ska surfa runt lite och beställa lte underkläder till stora gumman, hon har ju slutat använda blöja nu på dagis, så det måste inhandlas! Hello Kitty får det väl bli, men om hon får bestämma så ska allt antingen vara rosa eller Bamse, som vanligt :) Dessutom är det bara jobbigt att skriva, just nu.. brände handen igår i ugnen när jag skulle ta ut maten, så jävla lyckat alltså.. så det bränner ännu som tusan och värker :( Synd om mig, jo tack jag vet.

Lovar att uppdatera lite bättre senare, med bilder också.. ska surfa vidare nu medans barnen vilar, det gäller att passa på!


En bild kan ni få iallafall, på Felicia och Mommo!





Nääähörreni, vi hörs senare med ett inlägg eller två.. om inte annat ett inlägg med bara bilder om det inte finns något vettigt att skriva. Tjing!

Svetsutbildning

Justdet, har ju glömt att berätta för er en kul sak! Jag ska börja svetsutbildning! Förstå vad glad jag är! Kul att prova på manliga jobb också..


                                      



Det ska bli hur jävla kul som helst! Så efter utbildningen så är jag utbildad svetsare, hihi.

Lista

Bara för att.. jag har tråkigt.


Vilken svordom använder du mest? Fan
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Inget just nu
Hur många resväskor äger du? 2
Använder du flip-flops? Ibland på sommaren
Var köper du dina matvaror ifrån? Coop Forum eller Konsum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta
Vilken var den senaste filmen du såg? Minns inte vad den hette, 18 blablalbllbla något...
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Beror på.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Inte köpa, spara!!
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha jodå.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Använder inte cd-spelare.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? David Guetta
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej
När var senast någon stötte på dig? Minns inte.
Vad åt du till middag senast? Pannkaka
Använder du huvtröjor? Sällan
Kan du vissla? Jo
Vem var den senaste som ringde dig? Orkar inte hämta mobilen för att kolla och minns inte.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Haha, ingen alls.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Garanterat, men det bjuder jag på så gärna :)
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0970
Tittade du på tecknat när du var liten? Antagligen
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Litet och värdelöst
Hur många syskon har du? Ett
Är du blyg inför det motsatta könet? HAHA, nä
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen alls, tror jag?
Äger du några band t-shirts? Yes
När flög du senast? Oj, det var länge sedan.. en endaste gång iallafall när jag var liten, på flygets dag eller något sådant.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3 plus en köks soffa
Läser du för skojs skull? Ibland
Pratar du några andra språk? Engelska, lite lite lite finska
Diskar du din egen disk? Jo, för inte är det då någon annan som gör det ;)
Har du gråtit offentligt? Jo
Har du en stationär dator eller en laptop? Latop ;)
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ibland
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej, har haft men har inte nu.. och funderar inte på det heller så värst mycket.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Beror på
Kan du kasta macka? Jo
Har du någonsin varit på Jamaica? Haha nej
Vad har du med dig in på bion? Dricka
Vem var din favoritlärare och varför? Margareta heter hon men kallas för Maggie! Snäll, men rättvis.
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
Vad har du för väder? Regnigt, snöigt, jävligt
Har du en blogg? Har två, denna är min offentliga blogg och den andra är privat
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Matematik A + B
Gillar du att flyga? Nej
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet. humor.
När sov du senast på golvet? Det minns jag inte
Vilken är din favoritdrink? Nykterist ;)
Gillar du din boende-situation? Vill ha en villa, ge mig!
Vilken är din mammas hemstad? Gällivare
Din pappas hemstad? Svappavaara/Kiruna
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 6 timmar minst
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland kanske 
Vilken är din favoritfrukt? All frukt som bara finns
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Haha nä vekligen inte, ät och njut.. du lever bara en gång!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ohja, hatar folk som stavar fel
Tror du på liv på andra planeter? Nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Minns inte
Tror du att Gud är man eller kvinna? Den som visste
Vad var det senaste du åt? Lunch
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Samma
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det har dom berättat åt mig men jag minns inte
Gillar du senap? Ibland
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Snälla, tyck synd om mig, någon? 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
Tycker du om att krama folk? Ibland
Skulle du säga att du är trendig? Ibland
Äger du en digitalkamera? Jo
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen alls tror jag
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror nog på vad ärendet är.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen tror jag
Tycker du att du är attraktiv? Jo
Vad är du allergisk mot? Pälsdjur, pollen
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha verkligen inte
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning faktiskt
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? www.erniiee.blogg.se och www.lindamadelen.blogg.se

5e Maj 2010

Godmorgon, fyfan natten har varit nästan hemsk för mig.. somnade vid halv två men vaknade vid tre igen, svettades och hade ont i magen, direkt jag blundade så började hela världen att snurra, fy också. Sen vaknade jag vid åtta igen av att älsklingen hade gett mig en sovmorgon och klivit upp med barnen, 90% av alla mornar så är det jag som kliver upp med dem, byta blöja, klä dom osv..sen när baby vaknar så fixar han frukost. Jag hatar att se mat i största allmänhet på morgonen, blir så jäkla äcklad. Så jag struntar alltid i frukosten, tyvärr.. inte ett bra odöme för barnen! Men allvarligt så mår jag skit av att äta på morgonen, det fungerar som sagt inte.. Så jag tar alltid min städtimme på morgonen, helt underbart att få skiten bortgjord ;) Haha nåja, nog om det nu.

Idag blir det ytterligare en lugn dag då Felicias förkylning verkar gå som en bergochdalbana för tillfället, på morgonen verkar hon frisk men senare mot dagen så är hon så trött och dåsig och orkar ingenting och snoret bara rinner! Sa redan igår när jag ringde dagis att om hon inte kommer idag dit så då vet ni att hon är suk, hon var ju även borta igår.. skulle aldrig någonsin falla mig in att skicka barnen på dagis när dom är sjuka, bara för att jag själv har fullt upp, så jäkla ego är jag inte. Blir tokig på föräldrar som "tror" att barnen är friska, skickar iväg dom till dagis, sen smittar dom ner alla andra barn sen blir det bara en enda ond jävla cirkel, fyfan också. Egoister till tusen finns det! Vad tycker ni om det?



Verywell, min fantasi för att blogga är minimal just nu så jag ska ta och bjuda på två bilder som jag tog igår iallafall, på mig och mitt hjärta..

Min, bara min! ♥





Och en bild på Mamman själv :) Herregud hur jag ser ut i håret, men jag vägrar att färga det.. vill såå gärna ha tillbaka min riktiga hårfärg, avfärgning är uteslutet då jag inte vill se ut som en platinablond fjortis.. haha ne, tack ;) Nu får det helt enkelt se ut som fan tills det helt enkelt ser bra ut, men en klippning hade inte alls vart dumt, men vill ju ha mitt låånga hår :) 





Och förresten, tusen tack för alla kommentarer igår :) Det värmer i mitt Mammahjärta att veta att jag inte är ensam om att vara rädd för sprutor! Ni är så himla gulliga ♥

Blodproverna är tagna! Duktiga jag.

Hallå, det blev ett evigt hattande där på morgonkvisten till vårdcentralen.. men nu är proverna tagna, fy fasen vad härligt ;) Haha med tanke på hur kusligt rädd jag är! Direkt jag var klar så spatserade jag ut därifrån, utan jacka och tröja.. velade bara ut ut ut!! Typ omgående. Herregud, jag som alltid brukar vilja ligga kvar ett par minuter för att dricka lite och vila lite så att jag inte sen bara ställer mig upp och ramlar ihop, typ svimmar eller något. Nog för att det var nära även denna gång men mitt mål var bilen, dit skulle jag FORT! Hehe, sådan är jag! Finns bara en enda som jag tillåter ta prover på mig, hon är såå jäkla gullig och förstående, jag hatar när det är stressigt och allt sådant.. det är typ då jag flyr om jag kan.

Är ni rädd för sprutor? Haha eller är jag helt ensam om det, fast det tror jag nog knappast..

Barnens Mommo var iallafall här tidigare och var barnvakt så att jag och älskling kunde åka iväg, skönt ibland att bara få komma iväg vi två bara om så för en liten kort stund bara, även det behövs!


Har även lite bilder jag tagit idag att bjuda på men kameran ligger i tv-rummet och jag är alldeles för lat och yr i huvudet för att ens orka kliva upp och hämta den, så det får bli i nästa inlägg! Nu ska jag iallafall vänta att arbets ska ringa upp mig, så få se vad det blir av detta då, blir tokigt snart!! Arbetssökande eller sjukskriven? Det är frågan det..

4e Maj 2010

Hejhej, har inte riktigt haft tid för bloggen idag.. har vart på vårdcentralen redan nio imorse för att ta prover, fick ju en tid dit men när jag väl kom dit så var det ingen där, kafferast.. så återvände igen vid tio. Då hade dom inte tid så nu ska jag dit efter lunch igen! Väldigt märkligt tycker jag eftersom när jag ringde dit igår så sa dom att nio idag ska jag vara där. Nu är klockan halv elva och inga prover är tagna, nåja.. dagen är inte slut ännu!

Felicia har iallafall fått tillbaka sin röst men då har snoret börjat rinna istället :( Hoppas så att hon blir frisk snart, lite energi för bus har hon iallafall, hoppas bara att hon vill äta lite lunch så att hon får i sig något då hon ätit så fruktansvärt dåligt dom har dagarna hon varit/är sjuk! Bella har då klarat sig undan förkylningen än sålänge, lite smågnällig igår hela dagen men det verkar vara borta.


Ska gå och kika till lunchen nu som är i ugnen, förhoppningsvis blir det bättre med uppdateringen senare idag! Haha, så rädd för sprutor som jag är så lär jag väl ligga däckad all day long när dom är tagna, vi ser ju!






Hoppas ni får en underbar Tisdag ♥


Updt.. Lunchen som jag hade i ungnen, eller rättare sagt pannkakan, den vart bränd så nu blir det att börja på lunch två, faaaan.. jag hatar att laga mat, jag som var såååå sugen på ugnspannkaka, fan fan fan.

3e Maj 2010

Godmorgon, känner mig nådigt trött idag. Felicia var ju sjuk hela gårdagen, så mot kvällen var rösten hennes helt borta, även hennes andning var nedsatt så det vart alvedon och inhalera astma medicin. Jag var ju orolig så jag funderade starkt på att vaka hela natten ifall det är något. Men vid tolv tiden så hörde jag att hon sov ordentligt så då kunde även jag slappna av och somna. Nu på morgonen så är hon ganska okej ändå, rösten är någotsånär tillbaka men hon får då vara hemma från dagis iallafall!


Min vackra tappra tjej





Själv sitter jag och väntar i telefonen på att det inte ska vara upptaget nå mer, fyfan för telefontider! En halvtimme har man på sig att ringa men ändå är det bara upptaget eller så fungerar inte telefontiderna och det gör mig banne mig galen!

Denna dag kommer då bli lika lugn som igår, vill inte dra ut Felicia för då blir det bara värre.. så det får bli en mysig hemma dag igen, igår var hon ju helt utslagen stackarn. Åt inte något men drack, legade bara på soffan hela dagen. Inge bus och lek :( Krafterna var som bortblåsta! Min vackra tappra tjej!


Nååväl, ska fortsätta ringa sönder min telefon nu, men innan det ska jag tömma min kamera och bjuda på en söt bild från igårkväll :)

Jag & mitt hjärta ♥




Föralltid du och jag baby ;) 

2a Maj 2010

Godmorgon :) Idag lär det inte bli många knop gjorda här inte, Felicia har blivit småförkyld och är på väg att tappa rösten sen är vädret också galet tråkigt så det blir att stanna inne hela dagen! Vissa av er trodde inte att vi hade såå mycket snö som jag beskrev, så jag har tagit ett foto från min balkong ;) Haha jag antar att ni som bor neröver har gröna gräsmattor och strålande sol? Kul för er :)

Ser lite ut på bilen men det är mer, dessutom snöar det också för fulla muggar vilket det inte heller syns på bilden! Om en månad är det Juni och vi har såhär mycket snö, häärligt!






Efter frukosten idag så åkte kameran fram, fotade barnen lite o så ;)

Bella




Och Felicia med sin älskade docka :) Finns nog inte en enda docka hon inte hunnit rita dit en liten mustach på :)





Bella kramar om dockan




Nåväl, nu ska jag gå iväg och sätta igång en tvättmaskin, finns inte så mycket annat att göra heller än att städa när vädret är åt helvete och min älskade gumma är småsjuk :( Vad har ni för er idag? Har ni bättre väder än oss? KOMMENTERA <3

1a Maj 2010

Hej och godmorgon, var er valborg bra igår? Våran var då inget att hänga i julgran direkt, var snöigt och regnigt ute så det vart bara en ragg med bilen för att kolla runt lite sen hem och lägga barnen! Mer än så vart det inte, även våra planer att åka ut och grilla gick i stöpet, tack vare vädret. Så jäkla typiskt! Så när barnen somnat på kvällen så kollade vi två filmer jag och hjärtat och mös, eller ja vi försökte iallafall.. våra kära grannar hade sväng igår så det var ett gäng med 13 åriga brudar som sprang omkring i trappen och gapade, haha Matti vart ju inte direkt glad, han öppnade ytterdörren och bad dom dra åt...... sen vart det tyst, hehe. Haha det var våran valborg!





Sitter just nu och tittar på Teen Mom som visas på Mtv medans jag har lunchen i ugnen.. Haha jag är helt beroende av detta program, fy tusan också!





Vädret är lika värdelöst idag som igår men börjar bli lite less på att sitta hemma! Nåja, medans jag ändå sitter här så tänkte jag visa er en sida som man kan redigera sina bilder på, online, utan att behöva ladda ner något till datorn, då sparar man ju plats iallafall :)

http://ztrixq.se/webbverktyg/20-verktyg-for-redigera-era-bilder-online/


Vi hörs! Lämna gärna en kommentar eller två, då blir jag glad ;) Hihi..






RSS 2.0