Dinner For Schmucks

Den här filmen tänkte jag kika på ikväll, någon som sett den och isf är den bra?





Enligt trailern så verkar den ju sevärd iallafall.. tycker jag!






Jag har aldrig varit en "filmnörd" men den dagen jag träffade Mathias så blev jag en typisk sådan, för han gillar att titta film efter film efter film och sen satt jag där själv.. men, vem gillar inte mysiga hemmakvällar och en bra film? ^^


H j ä l p

Satan så irriterad och förbannad man kan bli! Ni vet ju att jag haft domänen www.lillmian.se ? Den domänen kan ni glömma, även jag med för den delen! Någon dumskalle har snott domänen av mig, fråga mig inte hur och varför.. så nu mina vänner kommer snart "lillmian" att försvinna. Bloggen kommer stanna kvar precis som den är MEN jag kommer att ordna ett nytt domännamn, alltså en .se adress! NI ska få hjälpa mig att välja!!


Dom här namnen får ni välja mellan, flest röster vinner ;)

www. mammatilltvå .se
www. mammamarie .com alt .nu


så, hjälp mig nu.. eller så kanske just du har ett ännu fiffigare namn till en mammabloggare som mig?


31a Mars 2011

Gokväll, eller nå´t! Har liksom blivit en vana att blogga på kvällarna.. men jag antar att det är för att tiden inte riktigt räcker till på dagarna! Vi har iallafall nyss kommit innanför dörren. Först blev det en sväng på Kappahl för ytterligare shopping (var ju där igår med barnens mormor) och där fyndade vi 2 söta pyjamasar åt Bella och 1 nattlinne åt Felicia samt varsitt par mockasiner och ett par strumpisar! Men nu är det iallafall färdigshoppat kläder åt dom för ett kort litet tag framöver :)

Så.. här kommer två bilder på vad tjejornas pappa köpte, han är såå snäll <3


Felicias nattlinne





Och pyjamasar till Bella! Blev denna och en annan i rosa, var två till priset av en.. men hittade inte en bild på den så.




Och mockasinerna och strumpisarna fann jag inte heller någon bild på men dom var verkligen supersöta! Vita mockisar med röda rosor på, sweet <3


Iallafall.. efter kappahl shoppingen så drog vi till eriksson center och där köpte Matti sig en dator, för typ.. ja vad blir det, 397e gången det här året (som knappt börjat).


Och när penga brännandet var färdigt så drog jag förbi min kusin Kjell och tog en cigg och surrade lite :) Det var den eftermiddagen! Förmiddagen var inte så händelserik :)


En lång dag

Men en trevlig sådan! Kvart över nio lämnade jag kidsen på dagis sen hem för den obligatoriska städningen! Sen blev det lunch och en taktikvila! Vid ett tiden hämtade Mamma upp mig och då for vi på stan för att leta lite fina barnkläder, eriksson center är snordyra och har inga storlekar till Bella så då for vi på KappAhl och där fyndade vi bland annat detta:


Denna åt mig :)






Och varsin sådan här till tjejerna!





Och varsitt par hängselbyxor åt dom!






Sen drog jag hem och väntade att tjejerna kom från dagis, efter det blev det middag.. sen ringde Faffa och Lisbet och sa att dom har presenter åt tjejerna! Så dom kom utanför affärn och där fick dom varsin söt t-shirt från kanarieöarna? tror det var där dom varit och semestrat. Tacktack säger vi!

Sen efter det blev det en sväng på dollar och nu är vi hemma igen. Ska alldeles strax börja göra klar barnen för natten sen vet ju jag vad jag ska göra. Diska.. haha så tråkigt men ett måste!


Här kommer en bild på mina fina tjejer när vi var på väg för att möta Faffa.





Nya vårkläderna invigdes också! Klart dom ska ha likadana kläder, är ju såå sött! :)

Mina hjärtan.


30e Mars 2011

Såg på blogg.se ´s första sida att det var driftstörningar så innan jag skriver ett låångt inlägg så testar jag bara att publicera denna först.. som ett test, typ!

Och du "Johanna" ? Din långa näsa kan du ta och begrava.. för det som är mellan mig och Matti är som sagt mellan oss två. Mig veterligen så måste du ha blivit tappad i backen när du föddes. Lägg dig inte i sådant som du inte har med att göra, och speciellt inte om du är så feg att du inte törs lämna varken mail eller bloggadress, men ip numret finns ju.. tackar och bockar!

29e Mars 2011

Så kul att det inte bara var jag som tyckte att tröjan i inlägget nedanför var superfin! Provade den idag hemma (provar aldrig på affärer) och den satt som ett smäck, alldeles underbart!!! Måste även tillägga att den inhandlades på barnavdelning, jag är supermega kort och smal så att hitta något snyggt på vuxen avdelningen kan jag oftast glömma..




Postat av: sofi

Guud vilken härlig sommar tröjja tror bestämt att jag måste kika in på kappahl och se vad dom har att ebjuda:) har du några bra tips på sidor där man kan hitta snygga kläder?

2011-03-29 @ 10:54:47
URL:
http://sofivanha.blogg.se/



Lillmian svarar;


Ellos, HM m,m tycker JAG är nog uttjatat och där hittar jag nästan aldrig något åt mig själv. Däremot www.nelly.com där finns det baske mig fina kläder, och dom har ofta en sjuhelvetes rea! Så där kan man fynda rejält.

Sen är även denna sida att rekomendera varmt!! www.dalala.se finns lite allt möjligt där, mest underkläder! Och speciellt dyrt är det inte heller.


Och sen även www.smartgirl.se


Dessa tre sidor gillar jag allra bäst, dock bara tre ynka sidor men men ;) Hade du däremot frågat om barnkläder så hade det trillat fram tusen olika sidor med kläder haha!


28e Mars 2011

Hallåå här i huset :) Dött vare här, kan man nästan tro.. ni törs kommentera. Åtminstone ett litet "hej" skulle göra mig glader!


Jag och tjejerna har just kommit hem efter en shoppingrunda! En snygg tröja till mig och varsin mössa plus solbrillor åt dom! Visar upp mitt köp lite snabbt för nu ska kidsen hoppa i säng om en kvart ungefär för imorgon är det förhoppningsvis dagis.


Skulle egentligen inte handla något åt mig denna gång men vafaan när jag såg denna så vet jag att jag hade ångrat mig som tusan om jag inte hade köpt den! Och förbannat snygg är den!!



KappAhl 129:-



27e Mars 2011

Hejhej! Jag har inte mycket på hjärtat så jag tänkte att jag istället kunde visa gårdagens köp!

Älskade handdammsugare, varför har jag inte köpt dig för länge länge sedan?


Electrolux Rapido 499:- på Eriksson Center





Ska man ha något får man göra det själv!


Nu ska ni få höra, mina vänner..

när Bella fyllde 2 år så beställdes det en mjölkfri tårta som skulle hämtas kl 10 på Åhults (klåparnas klåpare)! Jag var där kl tio för att hämta den, men den var inte mjölkfri för fem öre så dom fick göra en ny.. den hämtade jag kl elva, hem till alla gäster MEN tårtan hade runnit ut totalt i kartongen (bor 1 minut från åhults).. dessutom stank den soja och smakade skit. Så den åkte i soporna. Jag ringde o klagade och till svar fick jag "men herreguud min karl fick enkomt åka på coop och köpa sojagrädde och du gnäller?" "dessutom behövde du inte betala för den nya tårtan" hmm, nånå.. hämtade iallafall en tårta idag eftersom Matti fyllt år. Jag beställde en helt vanlig jävla enkel prinsesstårta men istället för grön marsipan så valde jag svart, sen sa jag även att jag vill ha FLERA färglada blommor överallt på tårtan.. Fort hem med tårtan och öppnar kartongen som den ligger i, där ligger en svart tårta med TVÅ små blommor på, en orange och en gul.. helt ihopknöcklade i mitten. Vadå färglatt och flera stycken? Nääfyyfan när dom kan kyssa sig i röven med sin egen käft så ska jag beställa därifrån igen.. tills dess får jag baka själv, vill man så kan man!!


Ful och jävlig. Klarar dom inte av ens att baka en simpel jävla prinsesstårta?? Jag undrar bara.





Efter det så drog tjejerna på frasses och jag drog på loppis och fyndade ett par nya skridskor till äldsta pigan! :)

26e Mars 2011

Woho vilket sjå att försöka skriva fort på tangenterna när man har lösnaglar, men det får gå! Den här dagen gick verkligen fort.. vaknade halv sex imorse (som vanligt) sen blev det frukost och ett jävla väntande på att klockan ska ticka lite snabbare och just precis tio var vi inne på gallerian.. vårkläderna vi köpte igår fick bytas, eller ja iallafall Bellas byxor! Så böt till ett par rosa stl 80 (hon är väldigt kort, annars har hon 92), men snabbt insåg vi att stl 80 kommer bli på snäppet för små så det var bara in med ungar och shopping kassar på Lindex IGEN och göra ytterligare ett byte, denna gång ett par likadana, röda i stl 92! Då får hon växa i dom..

Och förresten, glöm det där jag sa igår om KappAhl.. fyyyyfan jag borde skämmas alltså! Var ju in dit idag och vad faan hittar jag? Världens mest vackraste, samt billigaste vårytterkläder till kidsen.. men eftersom dom redan hade börjat använda jackorna och ett par av byxorna från lindex så var det försent att byta dom. Jaja, bara att gilla läget. Surt säger jag bara!!

Efter det drog tjejerna på frasses med deras far och jag drog på loppis, fyndade ett par nya skridskor åt äldsta pigan!! :)

Mini shopping!

Hej hopp :) Imorse kom som sagt Pappa hit och då lagade han min favoriträtt, såå gott! Och efter det så drog vi på stan med tjejerna, blandannat Lindex och KappAhl.. kappahl, haha ja vad fan ska jag säga! Hittade inte ett enda plagg åt varken mig eller tjejerna, är nog ingen affär för mig tror jag!? MEN inne på Lindex fick jag mig en feting chock typ, dom har alltid haft svinfula kläder så man har inte ens orkat gå in dit men nu jäklar!! Hittade superfina vårjackor + byxor åt tjejerna ;) Sen fick det bli en röd bh åt mig utan axelband.. nöjd tjej!

Var även på jakt efter utemöbler till balkongen (haha dock inte på Lindex) men det fann jag inte, får leta bättre imorgon! Får bli något billigt crap för jag glömmer alltid skiten på balkongen över vintern och sen ser det ut som "hej kom och hjälp mig men ingen kom" snön börjar smälta bort..

Och efter våffelmiddagen så drog jag, tjejerna o Matti ut på stan och hämtade kläderna på Lindex som jag la undan! Velade visa honom hur kläderna ser ut innan det blev köp. Och nu sover Felicia och Bella är ute på äventyr med Matti.



Såhär ser kläderna ut!



Rosa överdragsbyxa åt Felicia och ett par svarta åt Bella







Och så fick dom varsin likadan jacka!





Snygga och prisvärda vårkläder! I butik kostade jackan 249:- men nu på deras hemsida gick den på 186:- !
Mindre kul.



En längtan som inte är långt borta

Att jag längtar efter sommaren när jag ser dessa bilder, fy tusan också! Tänk vad skönt.. slippa alla jädrans overaller, kläder lager på lager.. Men snart, inte många månader kvar ju!


Mina vackra barn, mina hjärtan.. jag älskar er mer än allt ♥









Grattis <3

Grattis på 31 års dagen ♥

Mathias




;)


Nelly - Just A Dream

Ååh vad jag älskar denna låt! Helt underbar ♥




I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and I was like I’m at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My lover, my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

When I be ridin man I swear I see her face at every turn.
Tryin to get my usher over, I can let it burn.
And I just hope she notice she the only one I yearn for.
Oh I miss her when will I learn?

Didn't give her all my love, I guess now I got my payback.
Now I'm in the club thinkin all about my baby.
Nelly Just A Dream lyrics found on http://www.directlyrics.com/nelly-just-a-dream-lyrics.html

Hey, she was so easy to love. But wait, I guess that love wasn't enough.

I'm goin through it every time that I'm alone.
And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone.
But she made a decision that she wanted to move one.
Cuz I was wrong.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

If you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.
I said, if you ever loved somebody put your hands up.
If you ever loved somebody put your hands up.
And now they're gone and you wish you could give them everything.

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

And I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.


25e Mars 2011

Godmorgon mina fina! Kanonväder idag så inte blir det då att sitta inne inte, Felicias vattkoppor har dessutom "torkat" så nu smittar hon inte nå mer.. om ett par timmar är iallafall barnens Morfar här och efter det blir det shopping på KappAhl :) Undras bara om man törs bege sig in dit, lär ju vara knökfullt med folk men jaja, här ska shoppas barnkläder iallafall.. om inte annat lär det ju eka inne på Lindex haha ;p Vad har ni för er idag? Har ni bra väder? NU är verkligen våren här.. fast igår kunde man ju knappast tro det då det började toksnöa igen.. but hey, det är ju Lappland så vad förväntar man sig liksom?


Tidsinställer några inlägg till er ;) Blandannat min favoritlåt jag bara måste visa er, samt att det finns en som fyller år idag ♥

B L O G G T I P S

Min lista för favoritbloggar uppdateras jämt och ständigt (storbloggarna läser jag varje dag).. men vänner/bekanta/random bloggar byts ut för jämnan! :)

Här har ni dom!

Johanna 1


Johanna 2


.. finns en tredje Johanna också men tror inte hon vill bli länkad.


Evelina




Denize




Bella
älskade brorsdotter










24e Mars 2011

Godmorgon :) Fick mig en riktig sovmorgon så jag har vaknat alldeles nyss, såå härligt och välbehövligt! Väntar nu bara på att klockan ska ticka på lite så ska jag lämna lill pigan på dagis. Stora får vara hemma ännu iallafall tills nästa vecka någongång! Nu har vi nog haft alla sjukdomar och hoppas inte fler! :)


Förkylningar



Magsjuka


 Vattkoppor


 3 dagars feber



Nu hoppas vi att vi förblir friska.. less på att sitta i "karantän" typ vecka in och ut.





22a Mars 2011

Gokväll.. eller nå´t! Morgonen började ap tidigt här så mina ögon går redan i kors :/ Kidsen vaknade halv sex redan vilket inte är okej!! Strax innan sju hoppade vi i kläderna och sedan begav vi oss till tandläkarn, denna gång slapp jag hemska behandlingar för nu togs bara stygnen bort! Och det gör ju inte ont alls.. vilket man inbillar sig.. när vi var klar där så blev det utelek för barnen ett tag innan vi gick in för en mega frukost. Och nu ja.. nu har vi det tråkigt som tusan! Men finns inte heller så mycket vi kan göra när pigan har vattkoppor (förra veckan hade lilla).. så det är bara att hålla sig hemma tills det inte smittar nå mer.


Ska försöka roa dom små nu för även dom är jättetrötta men dom får då inte somna för natten än inte! :)

70 frågor och 70 svar!

1. Har du körkort? Nej

 2. Hur många uppkörningar gjorde du? -

3. Drömmer du? Det gör väl alla?

4. Om ja; minns du dina drömmar? Oftast
 
5. Tror du på nåt övernaturligt? Både ja och nej
 
6. Om ja; vad: Spöken

7. Röker du? Jo
 
8. Spara eller slösa? Vill kunna spara men är nog mer en slösa
 
9. Har du investerat pengar? Nej

10. Spelar du sällskapspel
? Ibland
 
11. Favorispelet? Monopol.. haha är lika roligt nu som förr.
 
12. Favoritsemesterställe: Borta bra men hemma bäst
 
13. Drömresan skulle vara: New york
 
14. Länder jag har varit till: Finland, norge
 
15. Semestertips? Drick aldrig vatten från kranar, alltid vatten på flaska! Fyfan för matförgiftningar!!!!!
 
16. Semestermardröm? Att få magsjuka
 
17. Vad skulle du INTE göra på din semester? Ligga och sola timme efter timme 

18. Vem diskar hemma hos er? Jag
 
19. Storhandlar du? Sällan och aldrig, handlar lite här och lite där..
 
20. Är det något du är bra på? Kommer inte på något specifikt, alla är bra på något :)
 
21. Är du praktisk? För det mesta

22. Är du teknisk? Absolut inte!

23. Har du besökt nåt nöjesfält? Liseberg, gröna lund
 
24. Gillar du det? Ja

25. Favoritkarusellen? Gillar inte karuseller..

26. Dusch eller badkar:
Dusch 
 
27. Färg på ditt duschdraperi? Genomskinligt med färglada prickar på

28. Syr du dina gardiner själv? Hah, aldrig!
 
29. Musikfavoriter / favoritartist: Är en "allätare"

30. Tittar på TV:
 Varje dag
 
31. Hur mycket tittar du på TV? Varje dag typ

32. Äger du nån leksak?
 Har ett helt rum med leksaker, dock inte mina utan ungarnas! 
 
33. Varför har du sparat dem? Sparat och sparat, köpt däremot för att jag har barn.
 
34. Lekte du med Barbies som liten? Ja
 
35. Äger du en kamera? Ja 
 
36. Vilken sort? Canon
 
37. Fotografera du mycket? Nix
 
38. Högtid du gillar? Gillar inte högtider, tyvärr..
 
39. Har du prestationsångest? Nej 
 
40. Har du drömt sanndrömmar nångång? Jo det har väl hänt. 
 
41. Har du en brevvän? Nej
 
42. Dricker du mjölk? Nej är allergisk mot det
 
43. Varför då? Eh, därför!

44. Vad anser du om kungahuset?
Har inte lagt ner nån tanke på det så jag vet inte
 
45. Läser du skvallertidningar? Ja

46. Tror du på allt det står i dem? Nej
 
47. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Nix
 
48. Skvallrar du ibland? Beror på, det som är sanning i mina ögon kanske inte är det i andras!
 
49. Hur kör du bil? Kör inte bil
 
50. Har du ett motto du lever efter? Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

51. Öppna en bok du har i närheten, slå upp sidan tolv och citera den fjärde meningen:
 "Jag ska ha fem lakan. Rostfritt" Ur boken: Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser
 
52. Favoritfika på café? Dricka :)
 
53. Ljud du hör just nu: Bolibompan på tvn
 
54. Vad finns på väggarna i rummet du sitter i? Tapeter, har inte hunnit få upp tavlor o sånt än :(
 
55. Har du en bra relation till dina föräldrar? Hyffsat bra

56. Gillar du att betala räkningar? Nå inte
 
57. Har du koll på din ekonomi? Önskar jag hade bättre koll

58. Har du vunnit pengar nångång? Bara småvinster
 
59. Spelar / tippar du på nåt? Haha bara bingolotto..

60. David Bowie eller Beatles?
 Usch inget avdera!
 
61. Favoritämnet i skolan? Matte

62. Världens fulaste ord
? -

63. När du svär; vilket ord använder du då? Oftast blir det fan och jävlar
 
64. Världens vackraste ord? Lycka

65. När rengjorde du din ugn senast?
Ja inte var det igår i alla fall..

66. Berätta om det värsta du varit med om: När pigan var 10 dagar gammal och vi var tvungna att ringa ambulans, fyfan så hemskt det var :(

67. Är du social?
 Ibland
 
68. Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? Nej
 
69. Vad är det mest romantiska du vet? När något spontant sker, överaskningar från sin andre hälft, rosor

70. Barnprogram du avskyr sen du var liten: Oj minns inte..


21a Mars 2011

Halloj! Blir ytterligare en vecka i "karantän" typ.. jag är van :) Upptäckte igår att Felicia har fått vattkoppor. Så nu har vi en jobbig vecka framför oss med gnäll, feber och ett jäkla kliande, men det är ändå bra att hon har det nu så är det bortgjort! Är ju inte så kul att ha det som vuxen då Mathias har det nu, såå jobbigt :( Jag hade det när jag var liten och det är jag glad över.

Hur som helst.. igår var iallafall Mamma hit och hennes kille! Dom hjälpte mig att hänga upp ett drapperi i tvrummet som avdelar rummet (tvrum på en sida och sovrum på andra sidan). Så skönt att det kom upp till slut, är såå less på att polis/lesbiska grannarna stirrar sig blind dygnet runt hit in! Så nu är filmen slut för denna gång, haha..

Och som vanligt spelades det bingolotto igår och jag vann, dock en hundring bara men sak samma.. är ju kul att vinna oavsett beloppet :)


Nu väntar tvättstugan iallafall..


20e Mars 2011

Helloo.. helgen är snart över och marknaden också! Jag och barnen och Matti var dit en mini sväng igår. Kidsen fick godis, sen fick jag syn på hello kitty tshirts till barnen så två sådana fick dom också av deras snälla Pappa :) Till mig själv blev det 15 par sockar för en hundring, inte illa.. dom håller ju precis ett år tills nästa marknad. Märkligt märkligt! Idag står det inte mycket på schemat faktiskt.. vi ska iallafall bege oss ut i vårsolen och efter det blir det kanske bingolotto och sen se fnask tv/bigbrother! Är liksom givet varje Söndag haha.

Vad har ni haft för er ihelg? Har ni bra väder? Kramkram

17e Mars 2011

Godmorgon :) Sov nästan som en stock inatt, har bara vaknat två gånger med smärta.. tanden drogs ut igår och jag blev sydd, hoff.. men det kan bara bli bättre! Just nu finns det andra probs som snurrar runt! Sitter och funderar över dagiset, känns inte alls bra att ha barnen där för fem öre. Jag och fröknarna kommer som inte alls överens och jag är less på att fake le varenda gång man är där för att hämta och lämna! Så alternativet nu är att jag har dom hemma tills jag hittat ett annat dagis eller möjligtvis dagmamma! Ett jobb jag mest troligt fått har jag fått tacka nej till, tjing tjong med fast inkomst varje månad! Bara att vara glad och kämpa på..

.. som sagt, det kan bara bli bättre! Nu en liten snabbvila innan jag ska hämta barnen mycket mycket tidigare än vanligt! Eg ska dom hem kl tre men måste hämta dom kl tolv, och det är inte tack vare mig. Såå less man blir. Men det ska nog lösa sig det här :)

B"gn"älla

Typiskt bellfisen att lägga sig vid ytterdörren och gallskrika "Pappaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" trehundraelva gånger om när hon märker att det inte går att köra med mig!

Nu blir det bädden för di små!



*privata tandläkare sket sig, hitta bara turkar och dom vill jag inte gå till..

**kräsen, yes!


15e Mars 2011

Jag vet inte riktigt vad som är värst: Att tandläkarna inte vill dra ut min "friska" tand eller att det gör så förbannat jävla ont i den 24 timmar om dygnet! Efter 6 besök hos dom, en satans jävla smärta, 21 sprutor med bedövning utspritt under alla jävla besök, en halv mun som är totalt förlamad och inte hänger med alls. Ja.. vad säger man? Just nu försöker jag iallafall få tag på en privat tandläkare, betalar gärna guld och gröna skogar för att dom ska dra ut den. Då mina vänner hade lyckan varit total!!

Förövrigt har jag två megasupergnälliga barn här hemma som gör allt för att testa mina gränser, jag har noll tålamod när smärtan är som värst.

Jag hade verkligen mått så förbannat gott om alla tandläkare/tandhygienister själv hade lagt sig i dödens stol och plågats i flera jävla timtal efter varann för att sedan betala tusentalskronor för ingenting, samt gå hem varenda gång med en smärta värre än någonsin.


Nåväl.. vi hörs när vi hörs för nu fortsätter letandet efter en privat tandläkare. Håll tummar, tår, öron och näsa för mig. Tack.


Video - Isabella

Här kommer en liten video på Matti och Bella när dom åker bob nerför en backe (som kanske var lite brant enligt mig)! Bella gillade det, men inte Felicia.
Och ignorera slutet på videon, vette gudars vad jag håller på med.



14e Mars 2011

Halloj! Mår ni bra? Im not.. ;( I lördags morse var jag ju som sagt till tandläkaren med en förhoppning att komma ut därifrån utan värk.. det gjorde jag till en början, men senare på dagen kom den tillbaka igen! Så imorse var jag dit igen och då fixade dom och trixade med tanden men värken är fortfarande kvar. Efter att ha försökt vila som inte gick så tog jag en prommis dit igen och då fick jag en tid imorgon, då ska samma procedur göras om igen.. fyyyfan!! Har aldrig varit med om värre.. huuuuuvaligen! Iallafall.. igår då. Då var jag o Matti med barnen på dundret och åkte lite pulka och bob, jag försökte ignorera värken så mycket som möjligt och försökte ha kul med barnen.. och det fick jag fan för nu inatt, sov 2-3 timmar sammanlagt. Resterande tid var jag uppe och vandrade och suckade och ojade över värken. Nånå nog om det nu.. förhoppningsvis klarar dom av att ta bort smärtan imorgon.

Här kommer iallafall 3 bilder från dundret.








Så duktig jag är!

Jamenvisst, haha med tanke på min hemska tandläkarskräck (funderar om jag ens har det, det gör ju inte ont). Iallafall, dom rotfyllde tanden och borrade och grejade, så det gick bra och min smärta är borta. Fyfasen så hääärligt!! Som sagt, jag har nog verkligen dom svagaste tänderna någonsin!

Vi har iallafall just fikat klart, grabbarna började spela xbox så jag satte mig framför datorn en snabb sväng :) Nu är D, E och J på väg hem och på ett tag eller två kommer Mamma hit. Tidigare var även Pappa hit och snäll som han är kom han förbi tandläkarn och höll mig i handen, japp ni hörde rätt. Så tönt jag är :) Och efter det så gjorde han pottipalt här, så jäkla gott!!

Bilder från kalaset får ni se senare, kanske ikväll! Väntar bara på att Pappa ska maila dom åt mig då jag fotade det mesta med hans kamera.


Aj aj!

Och Bellas födelsedag firar vi med en hejdundrande tandvärk, jag har nog världens mest svagaste tänder. Ska iallafall till tandis nu strax innan nio.. sån tur att jag bor granne med dom ;p efter det ska tårtan hämtas sen hem o invänta alla gäster! Vi hörs senare för just nu är jag bara irriterad och grinig på den här smärtan, fyfan.



12e Mars 2011

Idag blir min älskade gumma 2 år gammal ;) Grattis mitt älskade hjärta.



11e Mars 2011

Godmorgon :) Bara en enda dag kvar tills min lilla tjej blir 2 år. Tiden går så fort och jag vill bara stanna den. I mina ögon kommer hon alltid vara mammas bebis, hihi speciellt när hon kommer med sin snuttekudde och tummen i mun, gullplutt! Morgonen började tidigt även idag så jag är trött men förhoppningsvis får jag vila en stund på eftermiddagen, om barnen vill sova förstås men det är ju tveksamt. Ikväll när dom somnat blir det iallafall att förbereda det sista inför kalaset dvs blåsa upp en massa ballonger (tacka gudarna för ballongpump).. sen städa o plocka lite så att inte folket imorgon får sig en chock hehe.. 


Lilleplutt ca 4 månader gammal






Vad har ni för planer i helgen?


Äkta vänskap!

Alltså ni bara måste se den här videon! Den är så underbart söt! Bättre vänskap finns nog inte, håller ni inte med?

 


10e Mars 2011

Jiihoo vilken under natt, not!! Är så förbaskat trött så jag hade lätt kunnat tippa omkull när som helst. Lillpigan tyckte att det var godmorgon 04.40 inatt.. det mina vänner tyckte inte jag! Jag har blivit så otroligt bortskämd med att båda tjejerna alltid sovit nätterna igenom sen det dom föddes med undantag för sjukdomar, så när dom sover dåligt nu så gnäller man. Så typiskt när man vet att det alltid finns andra föräldrar där barn aldrig vill sova på nätterna. Jag hade blivit gråhårig! Nåväl.. kidsen hade energi till tusen imorse (vaknar ena så vaknar automatiskt den andra) så jag satte igång med att vika bort gårdagens feting lass med tvättade kläder sen påbörjade jag en liten mini städning och gud ända in i london vad det är häärligt med ett rent hem. Jag får typ tourettes syndrom eller något om det är stök och smuts, blähää.. kika in om en stund här vettja då dyker nämligen väärldens sötaste video upp! ;)

Så avslutar redan här innan det här inlägget blir 10 A-sidor fulla med gnäll om sömn, hehe.


Hon som vaknar före tuppen!


9e Mars 2011

Gokväll eller godnatt kanske man ska säga. Dagen har varit... ja, inte okej iallafall! Bella är supergnällig med tanke på att hon har feber och vattkoppor. Felicia har feber och är förkyld. Jag har feber och börjar bli förkyld + tandvärk! Så idag har vi gått varann på nerverna allihopa känns det som. Har egentligen ett jäkla massa måsten kvar innan jag somnar men tror jag skjuter på det. Orken tog liksom slut :(

Svarar och godkänner era kommentarer imorgon! Nu blir det bigbrother iallafall. Hoppas ni haft en bättre dag än oss.

Kram mina fina!

All kärlek.

Felicia o Isabella

Ihelgen satte jag och tjejerna upp detta på deras sovrumsdörr, dom måste ju veta vart dom bor hihi^^









Förändringar har skett i deras rum, så denna bild är gammal.



Dag 24

Dag 24: En bild som gör dig glad


Jag blir alltid så glad när jag ser den här bilden på Felicia, hon är så himla söt! ♥




Felicias favorit!

Måste bara få visa er vad Felicia verkligen älskar, även Bella!


Nagellack till tusen! Prinsessväskan som står bakom är smockfull med olika färger! Och varje dag vill hon ta bort den gamla nagellacken och måla på en ny.. då kommer även Bella och säger mojsa mojsa vilket betyder "måla".


Och hellokitty nageltorkaren gillar dom verkligen.. ett perfekt köp!




Bichon Havanais

Igår var vi och tittade på såå söta hundvalpar! Eventuellt, alltså kanske så blir jag delfodervärd till en sådan här liten söt vovve ♥


Felicia velade verkligen inte gå därifrån utan en liten valp under armen men sa ju att vi får se helt enkelt!





Bild lånad från gellivare.cc


En sån där lista bara för att ;p

Din/Ditt första:

Operation:
Kejsarsnitt 070807.
Piercing: Högra näsvingen
Sport: Tennis
Husdjur: Hamster och vattensalamander samtidigt
Semester: Sthlm
Konsert: Aldrig gillat sånt så ingen då!  

Just nu:

Äter du:
Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: börja göra lunch åt di små
Lyssnar du på: love the way you love
Väntar du på: att Felicia ska få vattkoppor 
Tittar du på: datorskärmen
Har du på dig:  mjukisbrallor o linne


Har du någonsin:

Kysst en främling:
 jo
Tappat bort glasögon eller linser: nix
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Jo
Röntgats: Jo
Krossat någons hjärta: Jo
Nobbat någon: Yes
Gråtit när någon dött: Jo

Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet:
Ja
Gud: nix
Mirakel: sometimes
Aliens: nope
Magi: nej
Ett himmelrike: nej
Tomten: givetvis inte
Änglar: jorå

Blandat:

Är du kär i någon:
Ja
Önskar att du bodde någon annanstans: Jo
Dricker du: Nej
Använder du droger: Nej
Vad är du rädd för: Höjder!!
Gillar du att tvätta: Nå inte men tyvärr äre ett måste här flera gånger i veckan!

Dag 23

Dag 23: En bild från i somras







7e Mars 2011

Hej och godmorgon! Sovit gott? Trodde seriöst inte att Bella skulle sova hela natten med tanke på att hon vaknade två gånger igårkväll. Stackarn :( Igår hade hon iallafall feber och sen det där jäkla klådan! För varje kvart som går så får hon bara mer och mer prickar! Vore ju väldans bra om även Felicia hade kunnat få det samtidigt så har vi det bortgjort.. hoppas bara att vi kan ha kalaset på Lördag när pigan fyller 2! Det återstår att se. Vill ju inte smitta ner alla gäster heller med vattkoppor!

Förövrigt köpte jag det där babypudret igår men inte fan hjälpte då det mot klådan så idag köper vi den där sprayen som dom på barnkliniken rekomenderade, hoppas såå att den lindrar litegrann iallafall.


A-Derma Cytelium.





"A-Derma Cytelium. En uttorkande och klåddämpande spray som känns kylande på röd och irriterad hud. Den är även fri från alkohol, paraben och parfym, vilket gör att den inte svider. Den rekommenderas även till vattkoppor."


5e Mars 2011

Hejhej :) Har bara väntat på att detta ska ske, och imorse upptäckte jag att Bella börjat få små små prickar.. vattkoppor!! Är dock inte helt säker än, hon har bara två prickar på ryggen och två på bröstkorgen! Läste iallafall på vårdguiden om det där! Tur iallafall att jag haft vattkoppor.. hoppas INTE att Felicia får det men risken är väl stor! Och det är ju garanterat från dagis det kommer men man kan ju inte hålla dom hemma därifrån bara för att det är en massa sjukdomar som går, göra sig av med energin är ett måste! Nu är det iallafall alldeles strax middag och efter det ska jag tokleta efter det där pudret man använde på babyrumpor.. mitt minne är bra men kort men ni vet nog säkert vad jag menar, det ska tydligen lindra klådandet!

Visste ni..

att min senaste kyss - var igår
att jag funderar på - framtiden jämt och ständigt!
att jag pratar - alldeles för mycket, så mycket att folk ibland garanterat stänger öronen.
att jag inte gillar - lögner
att min första riktiga kyss - var... (minns inte)
att jag avskyr när folk snackar - så jävla mycket skit att lögnerna bara trasslas ihop en efter en!  
att kärlek - är det bästa som finns!
att jag gillar - mysiga hemmakvällar.
att jag alltid kommer att - älska mina barn. 
att sist jag grät var - igårkväll i den vackraste famnen som finns.
att min mobiltelefon är - den jag är mest nöjd över av dom jag haft.
att när jag vaknar på morgonen - så är det morgonmys med kidsen.
att innan jag går och lägger mig - så kollar jag att ytterdörren är låst tremiljarder gånger!
att idag har jag - inte gjort ett skit!
att jag just nu tänker på - alldeles för mycket!  
att i kväll ska jag - mysa med finaste <3
att i morgon kommer jag - ja den som visste det..
att jag hoppas - att jag och barnen förblir friska och lyckliga livet ut!

3e Mars 2011

Vårväder ute, fytusan vad härligt! Enda stora minuset är väl stormen.. höll på att bli knäpp inatt när jag försökte somna för det gick ju absolut inte när fönstrerna knakade och huset vibrerade av dom hårda vindarna så jag letade upp ett par öronproppar så jag slapp höra skiten och sen somnade jag så gott ;) Nu väntar jag att tvätten ska bli klar, då äre bara ut i stormen igen :) Men man ska fan inte gnälla nu.. för nu är verkligen våren på väg. Som jag saknat den!!


Hello Kitty

Nu den 12e fyller ju Bella 2 år och hennes födelsedagspresent är redan klar :) Felicia fick också en likadan annars blir det bara krig, men den får hon öppna först när Bella öppnat sin!



Hello Kitty mikrofon + stativ (?) tror det heter så!





Mina kids älskar ju att sjunga och dansa så en sån här passar ju perfekt. Eller vad tycker ni? Visst var den söt?


2a Mars 2011

Herre min get vad jag tröött jag är! Känns som om jag inte ens har gått och lagt mig, och gårdagen ska vi inte ens tala om! Ungarna verkar då ha energi till tusen.. får se om det blir dagis idag eller om dom får vara lediga och mysa med sin mami ;) Tänkte iallafall visa vad jag beställt till mina prinsessor! Fick hem dom i förrgår, såå söta.





Klart prinsessor ska dricka ur prinsessglas ;p Så, 6 st sådana här blev det. Eller ja.. Bellsan råkade ta sönder en direkt vi packat upp dom så nu är det en mindre, men men olyckor händer!






RSS 2.0