31a Maj 2011

Har inget på hjärtat så bjuder på denna :)


Antingen eller
1. Pierca näsan eller tungan?
- Inget av det, fyfan vad fult!
2. Vara seriös eller rolig? - Både och
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Inget av det, äckligt.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar

Svara ärligt
1. Tycker du om någon?
- Ja
2. Sol eller måne? - Måne
3 Vinter eller höst? - Höst
4. Vänster eller höger? - Höger
5. Soligt eller regn? - Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Vanilj

Senaste 24 timmarna.. Har du..
1. Kysst någon? -
Ohja.
2. Sjungit? - Ja
3. Blivit kramad? - Ja
4. Känt dig fånig? - Ja
5. Saknat någon? - Ja
6. Dansat galet? - Nej
8. Klippt håret? - Nej
9. Gråtit? - Ja
10. Ljugit? - Nej
11. Blivit kysst? - Ja


Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 22.45
2. Fullständigt namn? - Marie ************
3. Vart bor du? - Gve
4. Hur många barn vill du ha? - 3
5. Vill du gifta dig? - Jo, i en kyrkjävel och inte i ett tingshus!!!! :)
6. Rullar du spagettin eller skär du den? - Rullar
7. Har du ätit sushi? - Nej och vill inte smaka heller!  
8. Favoritglass? - Har många favoriter! Minns ni den där blåa skattkistan som fanns för typ 15 år sedan? Med jordgubbsglass och vaniljglass, sen en grej i botten. Saknar den!!! Sååååå god!!!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3 tror jag?
10. Humör? - Glad, chockad

Grejer
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
- Nja, inte jagad men blivit bedd att stanna bilen ett par gånger om!
2. Har du en hund? - Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? - Hatar att sova själv!
4. Tror du på spöken? - Nej



Fem SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - Ja
2. Skulle du vilja väga mer? - Verkligen inte, hade inte velat vara tjock.. skamligt!
3. Skulle du bli arg om din pojkvän/flickvän gjorde slut om du har/hade någon? - Skulle aldrig ske!
4. Skulle du vilja ha sex nu? - Nej
5. Skulle du vilja sova nu? - Typ

Tio KAN
1. Kan du röra på öronen?
- Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja till 100%
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Eh nä
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Yes! Inte druckit en droppe på 6 år, springer inte på fester heller för den delen.
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ja, det är planerna men tyvärr får jag skjuta på det ett tag..
9. Kan du suga? - På en jordgubbsklubba, jo jajjemen..
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Jo



Femton HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? -
Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? - Ja, en äldre bror
4. Har du någonsin sovit ett dygn? - Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Säkert
6. Har du varit full den här månaden? - Nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Nej
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? - Ja
9. Har du pussat någon som är mer än tre år äldra? - Ja
10. Har du haft sex med någon som är mer än tre år äldre? - Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? - Ja
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger eller gjort det? - Nej, vill inte ens veta hur det känns att vara "hög"
13. Vad är du bäst på? - Att lyssna
14. Har du haft sex med mer än tre personer? - Ja
15. Har du ljugit på någon fråga än då? - Nej



30e Maj 2011

Att livet kan vända på en enda minut, eller ja mindre än det är en självklarhet! Det fick jag se med egna ögon igårkväll. Och det var ju jäkla tur att jag inte var ensam heller för det hade jag inte klarat av. Hade dom två bästa här och det är jag glad över :) Nu ska bara beslutet tänkas igenom ett par gånger om för imorgon ska allt kollas upp och jag är nervös, det blir heller inte bättre av att googla sig till svar mm, för det blir bara värre än man redan trott från början! Hade jag berättat åt er nu en enda mening om vad allt handlar om så hade ni kunnat skriva resten av texten själv så därför låter jag bli. Än sålänge låter jag bli att berätta för alla utan hitills är det bara dom allra allra närmsta som vet om och det är dom som jag vet inte är som öppna dagböcker, som inte säljer nyckeln på svarta marknan. Sätter punkt här för nu har jag disk att fixa, två barn som ska ha pyjamas, rena blöjor, borstade tänder och teletubbie filmen igångsatt!





Barnkläder

Shoppingen fortsatte igår och även idag, äntligen fann jag supersöta sommarkläder åt barnen :) Hade inte tänkt gå in på lindex först då jag vet att deras utbud av barnkläder suger men sedär.. jag fann sjukt mycket fint! Här kommer en del av det iallafall, hittade inte bilder på allt och min kompaktkamera är sönder :(































Sen vart det lite söta bodysar, strumpbyxor och fingervantar! :) Allt från lindex och kappahl.



29e Maj 2011




























Och grattis till mig själv också ;)


Shopping utan kaos

Hejhej :) Nu har äntligen barnen somnat, eller ja den lilla är på väg att somna tror jag (och hoppas). Dagen har bestått av shopping, likaså gårdagen fast idag blev det inget kaos som igår. Hoff!! Efter handlingen var klar så tänkte jag belöna mig själv med världens finaste blombukett bara för att jag är en sådan jävla bra Mamma men typiskt nog kom jag 4 minuter försent och dom hann stänga :( Finns ju en morgondag! Nu väntar iallafall duschen på mig och sen blir det tv tills även jag däckar :) För imorgon kommer barnens Morfar hit, min Farbror och hans fru sen skulle nog även barnens Mormor komma förbi också, och mot eftermiddagen Bellsa2 och Adrian! Man hade kunnat tro att det är kalas på g, icke det inte ;)

Min Bella är 1 så du Bellsa får vara Bellsa nr 2, blire bra det? Gräjt! Vi hörs när vi hörs, nu väntar som sagt duschen! Kram på er, mina fina ♥


26e Maj 2011




Vill du också ha bloggsvar på din blogg? På ena sidan av min blogg så finns det en ruta, där kan du ställa frågor som jag svarar på.
Jag har 1 inbjudan kvar, lämna en kommentar så drar jag en som får den ;)

Detta är inget du själv kan skaffa utan helt enkelt så måste du bli inbjuden!




Därför är inget svar, här har ni en förklaring! :)

Som ni märker så är det inte alltför detaljerat jag skriver om mina barn och det är inte ofta jag gör det heller och jag hoppas att ni förstår varför, som sagt så är detta egentligen en mamma-barn blogg men med tanke på jag vet att det finns en eller två kioskmongon bland alla er så väljer jag att låta bli att skriva allt för privata saker, även om mig själv. Vissa har ibland en tendens att vrida och vända på saker och ting!

Kan ta ett exempel..

Skriver jag att idag har jag verkligen inget tålamod med barnen och att jag fan får gråa hår på en sekund pga av mycket bråk med barnen + lite sömn! Då kan det dyka upp liknande kommentarer som denna;

"Herregud det är bara att orka om man har barn, orkar man inte varje dag så ska man heller inte ha barn, tänk på det innan du skaffar fler"



Det är inte ALLA som förstår att trots sin kärlek till sina barn så har man ibland dåliga dagar där man är helt slut, och vet ni? Det FÅR man vara. Man får tycka att dagen ibland är totalt kaos och att man är less så det brinner i knutarna. Därav skriver jag inte mycket om barnen just för att jag inte vill att dom ska få skit pga av att jag startat denna blogg. Utan jag skriver det jag känner för och sådant som jag vet att dom inte tar skada av.


Isabella

Mitt älskade hjärta





Isabella min söta tös, nyss fyllda 2 år :) Min lilla härmapa.. hon härmar ALLT vad syrran säger och gör. Hon väger 13 kg. Har just börjat med 4a ordsmeningar men har ännu kvar det där bebispratet litegrann. Även hon är besatt i hellokitty :) Hon är alltid snäll och glad, dock ingen trotsålder ännu men det kommer väl snart ;) Snuttekudden och tummen är hennes favorit, liksom hennes Pappa! Hon är VERKLIGEN Pappas flicka.. hehe jag duger ibland, men alltför sällan. Min söta tös!


Felicia

Mitt älskade hjärta







Felicia min Felicia, så lillgammal! Hon fyller snart 4 men man hade lätt kunnat tro att hon är 10 år vissa dagar. Medt tanke på hur hon pratar och använder sig av sitt ordförråd så är snart 4 år lite. Hon väger 15 kg och är 97,5 lång. Hon är duktig och en otroligt snäll och beskyddande storasyster dock är hon i trotsåldern vilket innebär minst ett par hundra nej och bråk per dag ;) Att sjunga och spexa är det hon gillar allra mest, för att inte tala om hellokitty och klistermärken vilket hon avgudar! Hon är mer Mammas flicka än Pappas.
Hon kan räkna till 27, klär på sig helt själv, knyter skorna själv med lite hjälp.


25e Maj 2011

Godmorgon :) Eller ja dom flesta sover nog ännu men inte vi inte! Barnen vaknade fem imorse och verkar vara hur pigga som helst, det är däremot inte jag. Dessutom inte med min snoriga näsa :( Och jag som har ett gäng med ärenden att göra idag, ska blandannat på en kort föreläsning vid fem tiden idag. Får se helt enkelt hur jag orkar men som det är just nu så får jag skjuta på det tills nästa gång. Inte alls ovanligt.

Medans barnen är lugna (än sålänge) så tänkte jag skriva ett inlägg som bara handlar om dom, vilket jag sällan gör! Framsteg, personligheter, vikt och ja sånt! Helt enkelt bara saker om kidsen.


Godnatt!

Passar på att blogga lite medans det är reklam i bigbrother! Jag är så sjukt trött så herregud, ställde alarmet på 5!! imorse bara för att jag skulle vakna tidigare än barnen. Så det var bara att masa sig upp och piggna till tills dom vaknar, and why? Allt tack vare min ljudkänsliga granne som kanske även är en barnhatare? Vem vet. Tills jag visste att jag har rätten på min sida så var jag tvungen att vakna före dom för att sen se till att dom inte "stampar" i golvet på morgonen, leker och skrattar osv. Annars när dom vaknar så väcker dom inte mig utan dom leker en stund och jag vaknar kanske tjugo? min efter att dom klivit upp. Men efter att jag ringt mina samtal idag så kan jag andas ut! Det gäller ju ändå att alla ska trivas, samt respektera varandra. Men som sagt, jag letar fortfarande febrilt efter ett annat boende, större. Att bo i en tvårummare med två barn är inte tänkbart i längden. Enligt mig. 

Nähörrni, nu ska jag krypa ner under täcket och kika lite tv! Godnatt på er :)



Barn ska få vara barn.

Igår vid två tiden på dagen så plingade det på dörren, oväntat besök med andra ord! Det var en granne i detta hus som var nådigt irriterad och arg, på mina barn! Nåväl, när jag öppnade dörren så stod Felicia bredvid mig.. ( snart 4 år och förstår det mesta), denna granne tycker inte att mina barn ska få vara just barn, dom ska absolut inte "trampa" i golvet eller leka på morgonen för det stör honom så jävla mycket! Jag i min tur tyckte ju att vi kunde fixa det så att han inte blir störd och så att mina barn får vara barn. MEN det tyckte inte han, utan bara han fick säga sin mening så vände han på klacken och gick! Personligen tycker jag att han kunde ha haft ett någorlunda bättre ordförråd med tanke på att jag faktiskt hade ena dottern bredvid mig som förstår sågottsom allt. Eftersom jag inte fick säga vad jag tyckte och tänkte så fick jag ta fram penna och papper. Knåpade ihop ett brev att man faktiskt får tåla litegrann när man har barn som grannar och barn inte alltid lyssnar på regler osv osv.. Jag var absolut inte otrevlig eller elak i brevet. Tycker faktiskt inte att man ska sjunka lika lågt som den andre :) Iaf, han hotade med att ringa dom som äger lägenheterna ifall detta lekande och trampandet i golven avtar! Så innan han hann ringa så ringde jag själv imorse, och jag har dom på min sida. Barn är barn och så är det bara, lite får man minsann tåla. Däremot mellan 22-06 ska det ju vara tyst.. herregud man ska väl inte behöva trippa omkring på tå i sin egna jävla lägenhet, eller? Hursomhelst så är detta bara helt sinnessjukt.

Frågade honom ifall han inte kan ha öronproppar när han sover då så han slipper bli så himla "störd" men det var inte primärt då det inte var hans barn som lekte, stampade i golven osv.. det där jävla ordet primärt fick jag höra minst femton gånger i minuten. Jaja, det roliga i det hela.. vet ni vad det är? Fanskapet är BARNLÄKARE!!

Herre min geeeeeet säger jag bara!! Kan man inte acceptera små barn som dom är så då ska man inte jobba med barn heller, det är precis samma sak som det här: Ska ett fetto jobba i receptionen på ett gym? NEJ, det passar sig inte. Ska en som har väldigt mycket finnar och dålig hy jobba på en hudvårdsklinik? NEJ, det passar sig inte.

Samma sak gäller den här människan, nä fyfan.. han borde flytta ut i skogen så han får sin jävla skönhetssömn.

Och det är en otroligt stor skillnad på att härja runt dagarna igenom och att små barn leker, skrattar, hoppar runt osv osv, ni förstår vad jag menar va? Så bra :)

23e Maj 2011

Halloj bloggen :) Härligt väder ute men dessvärre är barnen ännu småfebriga, hostan är lika hemsk som för en vecka sedan så tyvärr får vi hålla oss inne :( Så himla tråkigt, och less blir man! Inte mycket att göra åt! Jag har iallafall ringt runt som en dåre imorse.

-Bolaget som äger lägenheten jag bor i.
-En chef på sjukhuset som har hand om andrahandslägenheter som läkare hyr
-Företag som hyr ut lägenheter

Ska berätta åt er i ett annat inlägg om en märklig sak som hände igår, därav alla ovanstående samtal.. dock viktiga sådana!

Nu vilar ett av mina två hjärtan så förhoppningsvis dyker det där inlägget upp om en stund.


22a Maj 2011

Happ, jag hann vara frisk i en vecka från förkylningen och nu är jag sjuk igen :( Så jävla typiskt! Skulle inte ha suttit på ballis igår när det var kallt på kvällen, fan också. Sen har säkert ungarna också smittat mig.. Men men är bara att gilla läget. Men nå fler balkongkvällar blir det då inte förens det är riktig sommar!! Nu blir det sängläge, krafterna är redan slut och dagen har knappt börjat. Blir alltid så sänkt när jag är sjuk :( Vojne vojne..


Jag tävlar hos

Jag tävlar hos tiobarnsmamman om ett paket från Libero!





Jag är med och tävlar hos Mirka, ni vet hon från programmet Familjen Annorlunda? :) Tävla ni också! Hoppas jag har turen med mig denna gång.

Ni vet ju vad jag sagt förut, den som gnäller när man har ett, två, tre barn borde ta sig i röven och läsa hennes blogg istället! TIO barn, älfte är på väg.. och hon gör det så in i helvete bra!


Blunda

Jag bjuder sällan och aldrig bilder på mig själv, men denna är väl ändå okej så jag lägger upp den här! Blunda gärna :) haha









Bara ett litet tips

Som ni vet går snuskmat och sådant fetbort för mig, blä! MEN däremot är jag svag för godis, ibland.. äter sällan det men när jag väl hittar mina favoriter så är jag fast! Som denna tillexempel, har ni provat den? Om inte, gör det :)


Polly Summerberries





Såå himla goda :)


19e Maj 2011

Godmorgon, nu har jag tid att skriva ett litet inlägg såhär på morgonkvisten! Annars brukar tiden inte finnas till då barnen ska på dagis o så men idag är dom hemma, snorigt och väldigt hostigt! Felicia ligger däckad på soffan och Bella går runt och leker i lugn och ro med alla leksaker, i vanliga fall är det krig om allt mellan dom två så hon passar på hehe. Regnet öser ner, så himla tråkigt! Det är väl typ 4e dagen eller något.. så less man blir! Dessuto är det "förskolans dag" idag eller något sådant, alla barnen skulle iallafall klä ut sig och tåga genom stan med sin dagisavdelning men som vanligt när det är något roligt på schemat så är mina små sjuka, det slår aldrig fel! Dock har dom inte feber eller så men jag skickar dom ändå inte på dagis trots hosta o det. Då är det lika att krya på sig hemma :)

Förresten, är det någon mer än jag som tror att jorden går under nu på Lördag, 21a Maj? :) Jotack jag vet, jag är en nojig jävel ;)






Btw, tidningarna säger 2011 men om jag inte minns fel så var det väl ändå 2012 jorden ska gå under? JA JAG TROR PÅ SKITEN!!


18e Maj 2011 / Recept - Familjerostis

Som sagt, bakade ju igårkväll ikväll! Tror att jag har visat er receptet tidigare. Men för er som inte sett den så visar jag igen, ni MÅSTE prova den. Så gott och så enkelt att baka, tillochmed för en klåpare som mig i köket ;) 


Ingredienser

2 bröd

5 dl mjölk
½ dl smör-&rapsolja
50 g jäst
3 dl havrekli
1 ½ tsk salt
10 dl vetemjöl special, ca 600 g

Till pensling:
1 äggvita
2 msk vallmofrön




Gör så här

Värm mjölk och smör-&rapsolja i en kastrull till max 37°. Smula ner jästen i en bunke, tillsätt degvätskan och övriga ingredienser. Arbeta degen smidig ca 10 min. Låt jäsa under bakduk ca 30 min. Dela degen i två bitar och knåda ut dem till längder. Lägg dem i smorda avlånga formar, ca 1 ½ liter. Låt jäsa 20 min under bakduk. Sätt ugnen på 200°. Pensla bröden med äggvita och strö över vallmofrön. Grädda bröden i nedre delen av ugnen 30–35 min. Låt svalna på galler under bakduk.


17e Maj 2011

Jaha nähe, ytterligare en dag med dåligt väder! Så, imorse lämnade jag barnen på dagis sen drog jag hem. Och vet ni? Jag har inte gjort ett enda jävla vettigt ting idag.. sååå härligt och välbehövligt att bara lata sig :) Däremot när tjejerna kom hem från dagis så lagade vi fiskgratäng! Det lär vi göra fler gånger för det var såå jäkla gott. T.om tjejerna gillade det och dom brukar inte gilla fisk. Iallafall.. efter middagen så kom Bella förbi oss en sväng och umgicks ett tag. Sen drog jag och tjejerna ut en sväng i detta tråkiga väder. Och nu på kvällen drog jag igång med att baka matbröd, så sjukt gott så jag dör :) Det var min dag det. Imorgon däremot har jag lite ärenden inne i stan så får se hur det blir med det! Känns inte alltför lockande att cykla om det är regnväder igen.

Nu ska jag kika klart bb :) Lovade ju mig själv att aldrig mer titta efter att min favorit Katerina åkte ut men vaafan man blir ju beroende på något sätt. Man liksom bara MÅSTE titta på skiten varenda kväll. Nåja.. jag hoppas Simon kommer vinna bb nu när min favorit åkte ut för några veckor sedan.


Hoff, folk kan fan inte rösta vettigt alls. Varför inte rösta kvar någon som är vettig och som framför allt står för sina åsikter? NÄ istället röstar alla fjortisjävlar på vem som är snyggast och vem som svinar och super mest i huset. Idioter!!



Katerina / bild lånad från google




Har/hade ni någon favorit? Berätta berätta :)


Mums!

Jag är inte den som riktigt gillar popcorn, men med popcorn krydda så blir det faktiskt supergott :)

Någon av er som testat?




Den i mitten har jag provat, Nacho Cheddar. Finns säkert fler kryddor än dessa tre..


16e Maj 2011

Regnet har öst ner precis hela dagen så jag har passat på att tvätta kläder sen nio imorse och blev just klar, sen även städat och röjt lite :) Det behövdes. Saknar ju solen en aning :( Man blir så deppig av det här vädret, håller ni med mig? Haha vänta bara tills i sommar då åskvädret sätter fart då får ni se en som gömmer sig under täcket av rädsla.. *hosthost*. Nåväl, än är vi inte där :) Har ni haft en bra helg? Iaf, i lördags var vi och grillade hos D & J, supergott :) Sen slipper man disken hemma, hahaha ;p Och barnen gillar ju att vara där så ja, vi hade det trevligt tycker jag. Skriver fortfarande bara deras första bokstav i namnen då jag är rätt säker på att dom inte vill synas här i bloggen :)

Har ett gott tips till er.. om en liten stund! Så kika in här då ;)


Utmaning

Vad är det första DU tänker på när du läser dessa ord? Du får endast använda ett ord.

UTMANA SEDAN TRE STYCKEN DU VILL SKA GÖRA DETTA:

U T M A N A D:

Choklad: Ljus
Cirkus: Usch
Sol: Sommar
Kallt: Is
Läskedryck: Cola
Stekpanna: Mat
Kärlek: Barnen
Stuga: Semester
Sorg: Döden
Hav: Bada
Cykel: Motion
Tv: Bb
Ångest: Dygnet runt
Chips: Sourcream
Säng: Trött
Stenar: Glashus
Champinjoner: Äckligt
Mörkt: Mörkrädd
Promenad: Barnvagn
Liten: Bekymmersfri
Rädd: Döden


Utmanar dom som orkar och vill :)


Jag

1. Din mobiltelefon: HTC Incredible S red
2. Din bästa vän: Sara
3. Ditt hår: Mörkbrunt
6. Det bästa du vet: Shopping
7. Din dröm inatt: Minns inte
8. Din dröm/ditt mål: Ett tryggt, friskt liv med mina barn
9. Rummet du är i: Tv/sovrummet
10. Din hobby: Haha tror inte jag har någon
11. Din skräck: Döden
12. Vill du vara om 6 år: Utbildad, rik
13. Var du igår kväll: Hemma
14. Vad du inte är: Egoistisk
15. En sak du önskar dig: Att min sjukdom slutar härja med mig
16. Var du växte upp: Gällivare/Kiruna
17. Det sista du gjorde: Åt frukost
18. Dina kläder: Rosa mjukisar, lila tröja
19. Din TV: Platt, 32, svart
20. Ditt husdjur: Har inga
21. Ditt humör: Trött, men glad.
22. Saknar du någon: Jo
23. Din bil: Har ingen
24. Något du inte har på dig: Jacka
25. Favoritaffär: Kappahl/hm
26. Din sommar: Semester
27. Älskar någon: Yes
28. Favoritfärg: Svart
29. När skrattade du senast: Igår
30. När grät du senast: Igår


14e Maj 2011

Godmorgon :) Det är såå härligt väder ute så att sitta vid datorn är inte att tänka på alls. Därav min frånvaro :) Har ni också bra väder? Vi ska snart bege oss ut till lekparken och sedan dra iväg för att köpa lördagsgodis samt jaga lite banankartonger. Ska ju inte flytta men däremot håller jag på att fixa mitt förråd som är allt annat än fint och prydligt, dessvärre är allt i säckar och när det flyttas omkring nog mycket så går dom sönder.. så, kartonger är  jag på jakt efter. Började lite smått igår att greja men kom inte så långt då tre kartonger inte räcker.. nåväl, nu är det färdigsuttet här på datorn. Hoppas ni får en fin dag :)


12e Maj 2011

Bjuder på min favoritlåt (haha har många favoriter..) medans jag rensar och städar här hemma :) ♥



Mike Posner - Please Don´t Go







Just run away
From these lies
Back to yesterday
Safe tonight
I feel the sun creeping up like tik tok
I'm trying to keep you in my head but if not
We'll just keep running from tomorrow with our lips locked
Yeah you got me begging begging baby please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't
Baby please don't runaway
From my bed and start another day
Stay instead
I feel the sun creeping up like tik tok
I'm trying to keep you in my head but if not
We'll just keep running from tomorrow with our lips locked
Yeah you got me begging begging baby please don't go



If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't
I stay running from tomorrow
I stay running from tomorrow
Well I stay running from tomorrow
Said I stay running from tomorrow
Baby please don't go (please don't go)
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you (I'm gone, I'm gone, I'm gonna find you)
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go (don't leave me, leave me)
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't
Runaway


TLC / Brandos

Jag är med och tävlar om 40 par skor :)

Klicka HÄR för att tävla du också!



11e Maj 2011

Hej och godmorgon, eller kanske förmiddag? Passar på att blogga nu medans tiden finns och barnen är på dagis. Är ju kanonväder ute så jag blir inte länge alls på datorn utan ska ta tag i balkongen och göra den mysig, städa och greja lite. Är såå mysigt att sitta ute på ballis på kvällarna när det inte är kyligt. Nu är verkligen sommaren inte alltför långt borta, dessutom är det bara 1 månad kvar till sommarlovet :) Längtar ni? (ångest att jag hoppade av skolan, var det dummaste jag någonsin gjort)

När tjejerna slutat dagis och middagen är lagad och uppäten så kanske vi åker förbi min kusin lite snabbt och lämnar lite bebiskläder, vi får se helt enkelt då dom fått komma hem från BB idag! Känns liksom lite wierd att hälsa på direkt.. fast dom bett mig komma förbi, men ändå. När jag fick tjejerna uppskattade jag besök, det droppade in vänner och familj hela tiden. Men alla är vi ju olika :) Nåja.. nog om det. Nu skuttar jag ut till balkongen och börjar innan solen hinner gå ner och innan mina barn kommer hem för då är det allt annat än lugnt här hemma haha!


Förra sommaren




9e Maj 2011

Halloj bloggers! Tiden räcker inte till märker jag så bloggen har hamnat längst ner på prioriteringslistan! Idag har vi iallafall varit på BVC och vägt/mätt barnen! Bella fick jag inga mått på alls då hon totalvägrade, hon kände väl igen sköterskan sen sist då hon fick vaccin så hon var lite rädd och velade som sagt inte! Felicia väger iallafall 15,6 kg och är 97,5 lång. Min stora tjej! Iallafall, efter det så blev det middag och sen bokade jag en tid hos optikern för synkontroll! Sen blir det även att välja ett par brillor.. för dålig syn det har jag!

Och innan BVC så var Bella och Adrian hit och hälsade på en sväng, såååå himla söt han är.. herregud! Nu vart det så stressigt men förhoppningsvis får vi umgås bättre någon annan dag.

Nu har ni iallafall fått en miniuppdatering om vad som hänt, händer inte alltför mycket roligt just nu men men så är det ibland :)


Slänger även in ett STORT Grattis till min kusin Kjell som blivit Pappa till en liten tös :) Så mina tjejer har fått en andrakusin, hurreeeeeyyyy!!


Godnatt på er :)





Summer?

Hejhej :) Fytusan vilket underbart väder det är ute, love it!! Riktigt sommarväder sen lätta vindar, precis som det ska vara! Jag och tjejerna har nyss kommit hem iallafall.. handling av mat och lite lördags gott. Samtidigt fick vi en barnvagnspromenad och frisk luft, jag klagar inte! Är såå skönt att slippa dra på ungarna tjocka lager med kläder och overaller! Igår var det verkligen skitväder, regn + snö hela dagen.. så tråkigt!

Vad har ni för er idag? Har ni också bra väder? Tell me :)






7e Maj 2011

Trots att jag är en klåpare i köket vad gäller bakning så gillar jag att läsa bakverksbloggar, eller vad man nu säger! Jag vill ju lära mig, såklart.. men ja.. det får bli i mitt nästa liv eller något, haha!



Tänkte iallafall tipsa er om mina favoritbloggar vad gäller bakverk! :)


Bakfnatt

Cheesecakedream


Kakbloggen







Video - Isabella

Här kommer den utlovade videon på en av mina sötungar ;)







Måste även passa på att visa er, för er som inte sett denna video! Jag har lagt upp några på barnen men denna verkar vara populärast av er och youtube tittare ^^




Älskade sömnproblem

När man inte kan sova så kan man ju alltid passa på att blogga! Jag hatar sömnproblem :( Känns som om jag är ensammast i världen om att ha det, det vet jag att jag inte är  men när alla andra sover så känns det som det, jag har ingen energi och är trött men jag kan bara inte somna :( Vissa kvällar är det lättare än andra men ibland går det inte. Sen när klockan tickar på så blir jag "sovstressad" just för att jag vet att barnen kommer vakna tidigt och då kan jag absolut inte somna, för då lär dom ändå vakna när som helst vid fem sex tiden på morgonen. Funderar på att värma min vetékudde och ha under täcket, varmt och mysigt och då brukar det vara lättare att somna! Värt ett försök iallafall. Annars får jag krypa ner och sova med Bella eller Felicia, jag HATAR att sova ensam. Tråkigt, kallt, ensamt :( Men men.. så är det.

Nog tjatat om sömnen nu, som är en viktig del här i livet.

Iallafall, tidigare idag var Mamma hit.. även hennes kille och hans barn och då vill ju gärna tjejerna visa alla deras leksaker, göra en massa konster och ja, helt enkelt kriga lite om uppmärksamheten! Dom älskar verkligen mommo, och moffa såklart! :)

Passade på att filma tidigare när dom var här, då hämtade Bella mikrofonen och stativet till den och satte igång med att sjunga och nynna på lite sånger! Sötungen min.

Lägger upp filmen i nästa inlägg. Måste bara ladda upp den på youtube först ;)



Hos tandläkarn!

HAHA jag döör, måste fan berätta åt er om tandläkarbesöket som vi var på! Iallafall, Bella hade tid hos tandläkarn så Mamma hämtade upp mig och barnen. Väl därinne så vägrade Bella gapa, inte en enda tand velade hon visa men däremot Felicia så efter ett par om och men så la hon sig i stolen och gapade jätteduktigt så att hon fick titta på tänderna!



Sen när Felicia var klar så sa hon högt att ja Felicia var ju så duktig på att gapa så hon får en tandborse, Isabella gapade ju inte så då får inte hon en! När Felicia fått sin så stod Bella bredvid och liksom väntade att hon också skulle få en! Nåväl, när hon funderat sjuhundra gånger om så hämtade hon en åt Bella också MEN då gav hon en tandkrämstub åt Felicia också, va faaan.. alltså, missuppfatta mig inte nu för jag tycker Felicia var duktig som gapade men inte fan gör man väl skillnad på barn, eller har jag helt fel?

Klart man ska belöna för att dom ska våga sig tillbaka, men liksom stå och säga sådär högt inför den ena att "nä jag vet inte om du får någon tandborste för du gapade ju inte". Jag vart helt besviken, det blev även min Mamma!! Hade inte hon fått en tandborste så hade jag fan gått och köpt en åt henne. Visst, hon gapade inte men Bella la sig faktiskt i stolen, och att vara sådär liten som hon är och ligga själv i stolen trots att man inte gapar tycker JAG är duktigt!


Visst, det var ju inte Felicias tid utan Bellas men ändå.. vad tycker ni? Jag tar alltid med mig båda kidsen, och det är ju klart vill ena vara hos tandläkarn så vill den andra. Ni förstår vad jag menar va?

Nä.. inför nästa besök hos tandläkaren så går jag först och köper med mig varsin tandborste åt dom och har i väskan så blir dom belönade av mig iallafall!!

Och för att liksom tillägga en sak, tandborstar har vi hemma flera stycken.. utan det jag velade komma fram till är att man inte gör skillnad på barnen, speciellt inte om den ena står bredvid och liksom väntar. Näfyfan!!


En inte så liten tjej nå mer som börjar förstå ganska mycket!


Video - Isabella

Halloj :) Här händer det inte alltför mycket inte.. hade ju som tänkt visa er en supersöt video på Bella men som vanligt när jag ska göra något så går det inte att lägga upp! Gör ett par till försök sen ger jag baske mig upp!


Tadaaa, det fungerade!!

Såhär kan det se ut när man frågar Bella om man får smaka gottis av henne, men den snåle säger alltid NEJ! Var bara tvungen att filma och visa er min snåla, men söta dotter :)





Inte ens en enda liten ostbåge fick Mamma smaka :(



Nya skor åt flickorna

Igår efter tandläkarbesöket med Bella så for vi snabbt förbi Eriksson Center med Mamma och kikade på vår/sommar skor åt flickorna!

Dessa fick följa med hem, visst var dom söta?







Älskade barn

Livet är inte alltid en dans på rosor när man har barn! Det är inte alltid sockersött, kan jag säga er! Trots att man älskar dom högt över allt på denna jord så finns det dagar då man verkligen blir gråhårig. Typ en kväll som denna.. man lägger barnen vid sju tiden men dom vägrar sova förens klockan blir tio. Sen ropar dom på en fyrahundra gånger i minuten.. och när man väl kommer in i rummet så är det inget viktigt utan dom vela bara dra dit en. Trots regler och rutiner så går det ibland åt pipsvängen ändå! Är man småbarnsMamma så är sömn superviktigt och får man inte dom timmarna man behöver (jag behöver 6 timmar) så är man helt slutkörd och dagen blir bara trist och bråkig när ingen fått sova. Vet egentligen inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, velade nog mest bara skriva av mig.. och ja, berätta att livet som småbarnsförälder inte alltid är en dröm på rosa, små fluffiga moln!

Dom som bara har ett barn att ta hand om och gnäller över att allt är så jobbigt, än det ena än det andra.. vad gör dom om dagarna? Hur tänkar man där?

Ni vet familjen annorlunda med ca tio barn i varje familj? DOM gör det otroligt bra, jag själv hade inte orkat mer än fem minuter så hade jag sprungit. Två kids räcker gott, iallafall för mig. För som sagt, man har det man gör!

Arbete och ansvar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året! MEN det är arbete och ansvar som ger något tillbaka, obeskrivlig kärlek.. Jag älskar mina barn mer än någonsin. Vad hade jag gjort utan dom? Om gudarna visste..


Smycken!

Tänkte visa er några söta smycken till naveln som jag ska beställa :) Vilka gillar ni? ♥


Dessa blir det iallafall.. (vill ju ha några st, byta ofta o sådär)
I början blir det ju vanlig läkningsgrej som man måste ha men sedan när man får byta då är det ju kul att ha några att välja mellan, eller hur?











Och en bokstav för för mina barn! I och F :)




Imorgon är det dags!

Imorgon är det dags för piercingen i naveln :) Egentligen skulle den ha blivit gjord för några dagar sedan men hon som gör jobbar ju o så, sen vill jag helst göra den när barnen är på dagis och inte är hemma.. men imorgon så ;) Längtar så sjukt mycket trots att jag vet hur ont det kommer göra! Men det kommer vara såå värt ♥

Har ni piercingar? Gjorde det ont?
Jag lär gråta med en liten socka i mun, typ.




2a Maj 2011

Hej och godmorgon på er :) Det här är ett tidsinställt inlägg åt er, hann inte blogga imorse! Vaknade tidigt, städa fort som tusan, klä på ungarna sen lämna dom på dagis för att sedan bege mig till en kurs som håller i idag, tisdag och onsdag även torsdag som det ser ut nu. Sen kan det ju ändras! Hursomhelst, idag när barnen är hämtade och middagen är fixad så ska vi nog bege oss ut på affärn en sväng! Kidsen gillar ju dom där fake tattosarna, ni vet som man bara gnuggar på huden med lite vatten på? Dom sålde på dollar typ hundra st för en tjuga, lätt värt om man vill roa brudarna en stund :) Man får bara vakta att dom inte sätter några i ansiktet hehe.


Bruno Mars - Grenade

Fyfan vilken underbar låt! Eller hur?





Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no


1a Maj 2011

Tror jag har fått en rejäl bloggtorka, den största någonsin.. typ! Nåväl.. den försvinner väl hoppas jag :)

Uurk vilket blä väder det var idag så vi har för det mesta hållt oss inne faktiskt! Förutom en tur till affären imorse och en liten sväng till lekparken så att ungarna fick göra sig av med lite energi! Hursomhelst.. jag vaknade kl sex pga av en vana att vakna så jäkla tidigt (ungarna vaknar alltid då) men när jag hade vaknat så sov dom ännu och ja.. ni vet, man blir sådär superstressad!! Törs man somna om och om jag gör det då lär ju barnen vakna en kvart efter bara därför liksom, men somnar jag inte om utan liksom är vaken och väntar att dom ska vakna.. nä då jäklar sover dom på ända till klockan NIO!!! Det är som en chansning det där med att somna om eller inte, det brukar som aldrig slå fel. Är jag typ ensamast i världen med att ha barn som vill somna supersent och vakna än tidigare än tuppen?

Märker att det blir otroligt mycket sömnsnack i den här bloggen men wtf, det är en mamma/barn blogg.. samtidigt vill jag inte skriva alltför mycket om barnen just för att jag vet att det finns minst ett kioskmongo av alla mina läsare som är helt kokobäng och ska anmärka på allt och då låter jag hellre bli. "Ytliga" saker kan man väl skriva om, shopping, aktiviteter osv osv.. men jag har dragit en gräns! Jag vill ju verkligen dela med mig av saker och ting men det går bara helt enkelt inte.
 Hoppas ni förstår vad jag menar!


Kan vi inte göra såhär då.. NI väljer något av dessa alternativ jag ska skriva om! Välj fast flera av dom :) Så väljer jag något..

Förlossningen
Min barndom
Skolan/betyg
Uppfostring
Alkohol vid barn

Ja, helt enkelt vad som helst.. kom gärna med egna förslag! Vore skitkul, tycker jag! :) Såå kommentera nu, om så fast anonymt denna gång!

(hatar anonyma kommentarer, men denna gång går det väl bra)


Kram så länge, mina fina! ♥






RSS 2.0