Någon med smarta tips, tack?

Försöker söva Felicia men går ju inte bra, hon vägrar.. är alltid samma visa varje kväll, bråk och tjafs. Tusen anledningar till att inte sova.

- Törstig
- Tutte
- VILL INTE
- Docka
- Läsa bok

Spelar ingen roll hur många tuttar, dockor, böcker, eller hur många liter vatten hon druckit så vill hon inte sova. Inte i egen säng, inte i våran säng. Ne, jag måste verkligen börja få henne att somna i egen säng. Är rätt jobbigt att ha henne i våran, sedan bära över henne.

Någon som har ett tips? Tack! ♥

Bara en vääldigt skön låt!

En skön låt :)

 


Hejhallå i stugan!

Hello bloggen.. nu har vi just ätit middag, kyckling vart det idag :) Gott! Nu tar vi det bara lugnt allihopa.. myser framför tv:n.. Ska ta och hämta mig en glass tror jag. Har även beställt en vinteroverall åt Felicia.



Hade helst velat ha den rosa men den var slut så det vart den gula istället.. spelar ingen roll eg, tycker faktiskt att den var lika fin!

Bellsa behöver inte någon i år, hon har så hemskt många att välja på här hemma.



Hihi, vilken sötunge ;)



Nu blir det glass!!

Lite bilder från igårkväll/idag..



Mina älsklingar!



En söt liten Bellsa ;)



Hihi, Mammas gullunge ;)



Bjuder på en bild på mig, hahaha men gud fulare får man ju leta efter ;)



Vilken snygg en, eller hur? ♥


Haha ;P



Nu har ni lite bilder, lär komma fler :) Så jäkla skönt att ha en kamera nu, är verkligen jätte tråkigt att läsa en massa inlägg utan bilder.



Nu ska jag äta frukost iallafall, så vi hörs senare! Kram på er ♥

 


Äntligen en kamera!

Godmorgon, här är vi uppe före tuppen.. det är bara karln som ligger och snarkar ännu, hehe. Egentligen var det min tur att få sovmorgon men det kunde man ju se sig i stjärnorna med! Nånå, fick iallafall igår låna min Mammas kamera så nu blir det minsann bilder till bloggen.. hann ta ett par bilder igår innan kameran dog! ;)

Bjuder på en nu iallafall..


Kram på er!



Min Mamma och Bella ♥

Vinterkläder/födelsedagspresent

Nu har vi vart och lämnat Felicia på dagis, och karln åkte på gymmet. Jag var på lite ärenden med Bellsa :) Väntar nu att karln ska komma hem så att vi kan äta lunch sen om ett tag, sen ska vi nog på stan och kolla på en födelsedagspresent åt en liten buuse som blir 2 år ganska snart :) Justdet, hehe råkade ju beställa dubbelt av jackan och skorna så har ringt och fixat det också.. så senast nu på fredag bör jag ha dem här ;) Häärligt!
Måste även kolla en vinteroverall åt Felicia och skor.. huuva vad dyrt men men måste man ha så måste man ;) Är ju bara vinter 9 månder om året så, haha..

Har även tagit tag i köksgolvet och skrubbat det ordentligt.. ser ju inte direkt vackert ut under köksbordet när barnen ätit.. Så har krypit på knäna och skrubbat och haft mig. Men nu är det rent och snyggt igen, tills nästa gång! Haha!

Nee, nu ska jag ta mig en smörgås eller nå tills det är mat. Hann ju inte med att äta själv imorse. Och så ska jag surfa runt efter vinterkläder åt Felicia ;) Finns ju inte något här i stan så jag ids inte ens kolla på stan! Väärdelöst! Sen vill jag inte att mina barn ska ha samma jävla kläder som alla andra.. För jag kommer ihåg förra vintern på dagis när jag köpt Felicia en ny mössa, då hade alla andra tjejer en exakt likadan så det var bara till att börja märka. Netack, nu blir det något som ingen annan har!


Nåååja, nog tjajat om det där nu. Ska göra annat nu. Hejs!




Bjuder på en bild också, på världens bästa Morfar och Felicia ♥



Och en till bild på Morfar och Bella ♥

Godmorgon på er!

Godmorgon på er sunshines! Här har vi varit vakna ett tag.. Eller ja, Bellsa vaknade alldeles nyss. Hehe, hon tog sig en rejäl sovmorgon! Har även hunnit vara ner till förrådet och leta lite vinterkläder och vinterskor åt Felicia, har ju snöat! Myys. Tycker jag nu ja, men sen när det blir kallare ute så tjatar man efter värmen. Sen är det tvärtom igen när det är sommar. Ovanligt va? Nånå, ska själv ta och äta lite frukost snart.. brukar göra det sist av alla, då kan man äta i lugn och ro. Haha..

Uppdaterar säkert senare ;) Vi seer ju om jag har något intressant att berätta... hehe.


Kram♥

En liten uppdatering innan kvällsfikat!

Nu sover mina små hjärtan som jag älskar över allt på denna jord! Är såå himla skönt när dom sover nätterna igenom.. såhär kan barnens sovtider se ut till 99%!

Bella somnar senast kl 19.00 och vaknar omkring 07.00-08.00
Felicia somnar omkring 20.00-21.00 och vaknar omkring 07.00.. Jag menar, huur skönt är inte det?? Men fast man fått en god natts skön sömn så är det ändå lika jobbigt att masa sig upp när dom vaknar, bekväm var ordet kanske? Imorgon ska iallafall min man få en sovmorgon så kliver jag upp med sötnosarna! :)

Nu till annat..

Jag berättar ju ofta om oss och våra vardagar, (berättar låååångt ifrån allt, men ändå!) Nu är jag ju nyfikna på er :) Kan ni inte lämna en kommentar så att jag även kan läsa era bloggar och få veta vilka som läser min?

Nånå, ska iallafall gå och fixa mig lite kvällsfika nu.. kommentera på! :)


^^

Hellooo på er mina kära läsare! Nu har främmandet just åkt iväg, min moster med hennes man var hit en stund och surrade och busade med barnen :) Och fikade! Ska snart ta och slänga mig i duschen, då kommer Felicia skrika "baaaaadaaaaaaaaaa".. hehe, varenda gång någon av oss ska in i duschen då ska hon minsann bada och arg blir hon om man säger "nej, du badade igår ju men imorgon kan vi bada" eller något liknanade..

Man kan inte alltid få som man vill ;) Jag växte upp med väldigt torr hud trots mycket smörjande så här blir det då inte något bad varenda dag.



Justdeetja, ikväll är det ju ännu ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar ;) Viilket svammel, meen man gör väl som alla andra och tittar. Rätt skoj ändå, faktiskt!




Ne, duschen var det! Tyvärr har jag inga nya bilder att bjuda på heller.. men ska iallafall visa er jackan och skorna jag beställt! Alltihopa för 461 kr med frakt, hur billigt som helst ju!




Hur snygga som helst ju, dessutom billiga! Eller hur? :)


Godmorgon!!

Godmorgon på er, här är vi nyvakna.. jag och Felicia. Bellsa och karln ligger ännu och snarkar! Är så skönt när barnen sover heela natten! Då är man själv utvilad ;) Igårkväll skulle jag ju träffa min bror som jag knappt ser nuförtiden men något hade hänt med hans bil på vägen hit, så har inte hört av honom än.. Han skulle iaf ringa mig senare idag :) Nu ska jag iallafall fixa frukost och sådant! Sen skriva en låååång handlar lista. Jobbigt.

Nåånåå, kanske uppdaterar senare om jag inte hamnar i någon form av bloggtorka igen ;)

Hihi

Nu är jag glad ;) Miiihiiiii, min bror skulle bara åka och handla en snabb sväng sen skulle vi ses =)

SAKNAR!!

Hejhej

Bloggtorka på hög nivå! Dagen har bestått av att tvätta kläder och städa, typ. Men, jag trivs som hemmafru, haha! Har just gett Bellsa middag iallafall, vi äter lite senare. Är skönt nu när hon slutat med nan2 nästan, blir bara knappt en flaska per dag. Till lunch äter hon upp en hel stor burk med pure, samma till middag. Sen är det välling till frukost och välling innan hon går och lägger sig. Hon gillar det verkligen våran matglada tös ;)
Med Felicia är det annat, hon äter men inte tillräckligt så mycket som jag vill hon ska äta. Vill ju att hon ska gå upp ett par kg. Hon väger 11,4 kg och Bella väger över 9 kg. Ni fattar va? Det är ju ca 18 månader mellan dom men bara 2 kg emellan. Måste ringa bvc eller barnkliniken på Måndag för att höra vad man kan göra. Dom lär nog säkert bara säga att vi ska ge henne bara det hon tycker om, men då blir det ju inget annat än korv som hon älskar och det kan man ju inte bara äta.. Nånå, ska höra vad dom säger iallafall..

Ska även be dom ta och testa henne för mjöl och mjölk ifall hon är allergisk, jag tål ju inte mjölk..


Nee, nu ska jag börja klura ut vad vi ska äta till middag!


Denna bild är tagen imorse när det myys i Bellsas säng :)

Hihi, sötungar!


En dag i taget!

Sitter här och har det svintråkigt.. Lyssnar på Britney Spears ;) Haha, var ju ett par år sedan sist! Funderar på att ta ut vagnen och någon av barnen för att få sig en nypa frisk luft, det behövs! Hade även behövt handla hem litegrann ;)

Justdet, har ju hittat ett par jättefina stövlar att beställa men på sidan jag tänkt beställa ifrån så kan man inte beställa förens i eftermiddag. Störande!! Hoppas dom inte tar slut bara, är sällan och aldrig jag hittar något som passar mig och som jag är nöjd med!




Och om nästa vecka, som det har sett ut så skulle jag egentligen vara hemma men som jag känner nu så kommer jag inte vara det! Kommer enbart vara hemma på helgerna, som sagt så vet jag inte ännu utan det är bara lösa planer änsålänge! Som sagt, jag kommer att berätta för er när jag känner mig redo. Är ju min blogg, och då får ni spekulera hur mycket ni vill i vart jag är om veckorna.. jag vet ju vad som är sant och inte. Haha!

Vill bara fly för stunden, men så kan man ju inte heller göra.. alltså att fly från problemen. Det fungerar inte! Jag vet att det här kommer att bli bra, det gäller bara att jag intalar mig själv det. Annars vette tusan! Tur att jag har dom omkring mig som jag behöver, kommer att sålla bort ett gäng med människor som bara finns där för att förstöra och prata skit. Sådant behöver jag inte. Även fast det kanske bara är skitsnack, så nej!! Vill inte ha något sådant nära mina barn! Aldrig!

Det är för dem jag gör det här!



Kan man vara sötare än såhär? ;)



Mina älskade hjärtan! Utan er är inget värt nå mer.


♥ ♥

25/9

Har inte haft så mycket på hjärtat, därav den mycket dåliga uppdateringen! Men nu är jag ju här :) Har haft en myys dag med bara Bella idag för min karl och vår sweet Felicia är i Luleå och shoppar. Förhoppningsvis har B somnat nu så att jag kan kolla nätet litegrann, letar nämligen efter ett par fina vinterskor men verkar inte riktigt hitta några som passar mig.. vet inte! Ska iallafall ringa Fina FINA sen också :) Om nu bryyden her self har tid att surra i telefonen med tanke på kalasandet imorgon, hehe! Nåå, vi ser ju vi ser ju :)

Nu ska jag iallafall leta ett par schyssta dojjor samt vänta att min halva familj är på väg hem! Har saknat dem hela dagen!


Ni får ha det såbra så länge ;) Vi hörs!

Kram♥

Me like!

Hellohello, sitter här och lyssnar på lite bra musik.. Akon såklart ;) Ska snart springa iväg till kiosken, sen ska jag hem och mysa med darling och kolla Lyxfällan som inte får missas, hehe! Vela egentligen bara säga att jag lever! Har bara inte orkat blogga alls idag. Nu blir jag hemma iallafall denna helg som kommer, sen veckan och även nästa helg. Men sen drar jag igen ;) Imorgon blir det nog att umgås med N en lite sväng. Sen kommer nog svullot från Pite hit också om jag inte minns fel, eller om det kanske t.o.m blivit en liten ändring i planeringen? Hahaha. Gud vad snäll jag känner mig! Jaja, jag kom iallafall hem idag omkring ett tiden, har varit och träffat min bror ;) Himlars vad jag saknat honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRAZYYY!

Bild?? Jopp.. men lova att inte titta på mig, hehe jag ser ut som en skata.. blåser ute och allt så att mitt hår flyger omkring.. hehe ;)




Älskar dig min bror! ♥

(hehe, jag ser ju ut som ett misär själv)

Är vi lika varandra? Vi är bara halv syskon!




Hoho ;)

Hello på er. Sitter och kollar på unga mödrar, har tidigare vart och handlat lite gott till Idol som börjar om en timme :) Tänkte iaf gå och ta ett bloss nu och ringa N en sväng och surra lite skiiit! Hahahahah, I love it!
Bara 1 och ½ dag kvar.. me like! Hehe, önskar att jag kunde berätta åt er.. om inte annat får ni väl lyssna på rykterna som alla byfräsare och alla dårar startar igång ;) Haha, det är det dom är bäst på! Men vet ni vad? Jag bjuder på det, helt klart.

Keep on talking!

Jag vet att jag är en bra Mamma, med världens vackraste barn. Slå det du! ;)

*

Nu har vi just ätit lunch, och Felicia verkar vara mycket mycket bättre med förkylningen! Hoj vad skönt! Men imorgon är jag inte hemma förens på kvällen mest troligt. Vi får se! Kände iallafall för att vara hemma idag, Felicia behöver mig när hon är så sjuk! Ska strax ta och gå och lägga båda sötnosarna så att dom får sova lite lunch :) Annars händer det då inte alltför mycket. Har plockat och röjt här som en dåre, tycker inte att jag får göra annat!

Ajustdet, ska ju visa er en bild sen också på mig.. hehe, nu när jag fått min lugg. Måste bara fixa till håret och lägga mascara, visar mig själv sällan på bild. Ser oftast ut som ett misär på kort, sen får man fota tusentals gånger för att bli nöjd! Hehe..

Nåväl, ska lägga kidsen nu. Vi hörs!


20090923 (,")

Godmorgon på er mina söta läsare :) Sovit gott? Trots förkylningar och rethosta som befinner sig här så har natten varit cool lugn! Trodde seriöst att Felicia skulle vakna ett flertal gånger inatt men inte! Skönt det. Idag verkar hon vara piggare, tror nog att alvedonen gjorde sitt igår och tog bort den där febern. Det är nog det man blir helt slut av. Inte nog med bara det, direkt hon blir förkyld så måste hon inhalera astma medicin i sin lilla syrgas grej hon har. Stackarn! ;( Hon tycker inte om det direkt!

Nånå, idag är jag hemma iallafall för att vara Mamma, imorgon är jag något annat! Tolka det hur ni vill!
Kände att hon behöver mig, är alltid mys tycker hon att krypa upp i Mammas famn när hon är sjuk. Så idag stannade jag hemma!

Vaknade imorse av att det var något irriterande i pannan min, hehe hade totalt glömt bort att jag klippt LUGG igår!! Passar faktiskt mycket bättre i det ;) Ska försöka fånga mig själv på kort idag :)


Nu ska jag återgå till frukosten! Vi hörs!

En liten snabb updt..

Skönt att vara hemma faktiskt! Har längtat hem hela dagen, igår också. Speciellt idag för Felicia är förkyld, torrhosta och lite lite feber tror jag. Hon somnar överallt och ingenstans. Middagen har hon missat, väcker henne inte för sömn behöver hon. Hon får helt enkelt äta när hon vaknar upp från soffan. Imorgon är det att resa igen. Jag längtar fan inte! Men på torsdag så då kommer min älskade bror dig och hälsar på när han slutar jobbet, jag längtar! Är så sällan jag träffar honom. Vi svamlar alltid och skämtar, skoj. Men som många inte tror så har han väldigt mycket seriöst i sig också, mycket vettigt i huvudet. Sådant gillar jag! Bara det att jag träffat honom max 7 gånger i mitt liv, om ens det typ. Känner honom knappt, men han är min bror.

Justdet, dagen idag då.. Har varit oerhört jobbig men ändå kul. Iallafall imorse, när jag var på kp!! Hehe, man kände sig som ett barn igen ;) Hehe..

Ska iallafall ta och kolla min facebook nu, sen vila lite. Är svintrött!
Hoppas Felicia blir frisk snart, hoppas verkligen det alltså.. när hon blir förkyld så får hon så tungt att andas och blir jätte rosslig i halsen så hon måste inhalera sin astma medicin ibland ett par gånger om dagen.

Nåja, vi hörs senare, kanske. Hejdå!


Jag måste bara visa er!

Beyonce sjunger låten Halo, på scenen har hon med sig en cancer sjuk liten flicka! Man blir verkligen rörd av att se den här korta videon, kolla ni också!

 

 


Godmorgon!

Hello och godmorgon på er :) Är en ny dag idag med nya krafter! Gårdagen gick sådär, hyffsat. Har just gjort klar mina barn.. sen sticker jag iväg ;) Som det ser ut nu så blir det bara en max två korta uppdateringar per dag. Nu ska jag läsa dagstidningarna innan jag åker.. Kram på er!

Ett snabbt hejdå..

Sådärja, nu har jag ringt comhem så om en kvart kanske så ska mitt mobilabredband fungera igen, härligt! Fyfan, jag har god lust att backa ur nu. Ska nog inte göra det. Om en och en halv timme åker vi. Barnen är klara redan nu och jag har packat det jag ska ha med mig. Kommer bli tungt då jag kommer stå där och säga hejdå till mina älskade hjärtan. Varsin puss och kram sen måste jag gå. Dom finns ju kvar, men kommer sakna så enormt mycket! Kanske att jag berättar för er någon gång senare om jag känner för det. Usch ;( Vill men vill ändå inte.
Jag hatar att ens behöva sitta och vela och kännasåhär. Shit happens, men det löser sig. Det gör det alltid! Nu ska jag inte sitta här och slösa min värdefulla tid, ska gå och krama om mina barn sen leka en stund innan vi hoppar i ytterkläderna och drar iväg.



Älskling, Felicia o Bella... Jag älskar er! ♥



Wish me luck!

En liten uppdatering bara..

Hej på er mina underbara läsare :) Förlåt för den usla uppdateringen, har inte riktigt haft någon ork till att blogga idag, men nu gör jag ju det! Barnen sover, Felicia somnade i min famn för en stund sedan. Riktigt mys! Och söt Bella somnade vid sju halv åtta någongång! Har plockat ihop lite grejer och sådant som jag ska ta med mig imorgon!

- Mobil + laddare
- Dator + laddare + hörlurar
- Hemma nycklar
- Bra bok/tidning att läsa
- Block och penna för att kunna skriva av sig, älskar verkligen sådant. Då bara jag kan läsa och blicka tillbaka sen

Det var en liten del iallafall, ska fixa resten på morgonen. Mitt mobila bredband är helt fucked up! Matti har suttit nu en stund och försökt fixa, men det fungerar inte. Är inte efter med någon räkning eller nå så fattar inte riktigt varför den inte fungerar, så måste imorgon direkt jag vaknar ta och ringa comhem så att dom får se vad problemet är! Vill ju kunna kolla nätet och läsa alla mina favoritbloggar! Det är verkligen ett måste.

Hmm, om jag längtar tills imorgon? För att inte berätta för mycket. Båda ja och nej! Här i livet finns det nackdelar och fördelar med precis allt man gör. Jag vet med mig själv att det här kommer bli great! Nu är jag iallafall lite negativ till allt, men jag har mina barn, det är för dom jag lever!

Måste även ge cred till, vi kan kalla henne för "anonym, eller fina" välj själv. www.nuvilljag.blogg.se För att du finns där, och verkligen förstår vad jag menar med allt. Finns inte många som gör det, och dom som låtsas förstå vänder bara på skiten till något dåligt. Så, thnx! ;) ♥♥

Nåja, nu ska jag ta och kolla en bra film på fyran som börjat för en stund sedan, vill inte missa alltför mycket!
Så nu blir det film och mys med älsklingen ;)


Ni får ha det så bra sålänge, ska försöka uppdatera så mycket jag bara hinner och orkar den här veckan! Annars får jag väl fixa en gästbloggare som uppdaterar? Allt beror på vad comhem har att säga.


Well, godnatt på er! Sov gott, och ta hand om varandra! Vi lever bara en gång

VOvV vOvV

Hellooo igen, snart är mina älskade hjärtan hemma! Har städat för fullt här hemma och plockat och haft mig. Nu har jag just surrat lite granna på msn ;) Tur att det finns någon som fattar vad man menar när alla andra är blinda och döva! Jaja, nog om det nu. Ska snart börja med middagen ;)

Bjuder först på en bild!



Hehe, söt mössa ;) Meen, Bellsa är nog sötare :)

En mobil mindre, trodde jag.

Godmorgon, eller ja godmorgon var det för oss allihopa kl fem imorse. Då var Bella klarvaken! Så då var det bara att masa sig upp, as trött! Började plocka bort en massa rena kläder och städa litegrann i brist på annat, i farten så försvann min mobil! Min käraste lilla ägodel ;) Tänk er en narkoman som verkligen behöver sitt för dagen, så kände jag mig just då. Letade febrilt överallt som en annan dåre.. i alla garderober, tvättkorgar.. Jag letade tydligen inte för ordentligt för den legade ju i den där satans tvättkorgen ändå! Tur det. Den vägrar jag leva utan, haha! Ne, jag är inte 15 utan 21 :P

Nu har barnen och min karl åkt till Hakkas, typ städa bilen och äta lunch och sånt. Jag ska fixa mig lite frukost, läsa dagstidningarna sen vila en stund! Är vädligt trött.

Såå, vi hörs kanske senare :)

Hejs!

En ny bloggare..

Helloo, råkade ta en taktik vila (okej, jag somnade) så därför har det blivit lite glest med uppdateringar här. Vaknade av att jag hörde det leva om i köket ;) Middagen var klar! hehe. Sen har jag bara gjort en massa tråkiga måsten. Typ dammtorkat av våran 5000 krs sänggavel, torkat av skötbordet. Sen hamnade jag här igen, ska kika om det är nå bra på tv ikväll sen handla nå gott till! Vad gör ni ikväll?

Måste ju även välkommna våran nya lilla blogg drottning! ♥



Mammas älskade hjärta!


En ofarlig olycka ;)

Hej på er! Är snart dags för lunch här, men innan det så vart det att skura lite golv och sånt trevligt. Mathias envisades om att Felicia ska vara utan blöja, och inga kläder vela hon heller ha. Hon har ju nämligen börjat ta av sig sin blöja hela tiden och nu fick hon som hon vela. Hehe, meen det hände ju en liten olycka men snabbt var det fixat! Pottan tycker hon inte riktigt om, har försökt ett par gånger men icket! Här för några månader sedan gick det superbra med inte nå mer, jag tänker inte heller stressa på det dära.. det kommer inom sin tid!

Har även ringt och fixat bort lite räkningar, Felicia har ju 15 tim/v på dagis vilket ska vara gratis. Men det skickas ju ut automatiskt räkningar.. skyhöga! Fick en på 400 och en på 500 spänn! Men det ringde jag snabbt och fixade.. Nog för att jag säkert fått tillbaka pengarna om jag betalat in och dom hade sett att jag gjort det ionödan men för att slippa en massa tjorv så!


Nu blir det lunch iallafall! ♥


En söt liten rosa potta ska beställas! Den vi har nu är en ljusblå och det funkar ju inte när man har två tjejer!!

 


Godmorgon på er.

Godmorgon på er, ligger i sängen och bloggar.. har inte orkat kliva upp ännu, är alltid så jäkla morgontrött! Barnen vaknar alltid omkring sex tiden men då sover dom också hela natten igenom. Härligt! Sitter samtidigt och kollar på Vakna Med The Voice på tv:n.. Nu är Kissie gäst där i studion, den blonda tjejen som tror hon är bättre än alla andra och som hatar unga mammor! www.kissies.se !
Förstår mig fan inte på hur man kan sitta och vara elak, genom sin blogg mot andra enbart för att få fler besökare! Idioti. För verkligheten för oss är ju hennes blogg, det man läser är ju det man tror. På något annat sätt känner man henne inte, kanske tacka för det? Men visst, hon verkar ju trivas med att vara super elak mot allt och alla, få vara med på bloggtoppen och vara kändis ett par år men sen då? Hatad av alla, för det där håller inte i längden! Ne, finns bättre bloggar att läsa.

Jag skriver för att det är KUL och för att jag vill. Är inte besatt av min statistik. Vissa dagar bloggar jag inte överhuvudtaget. Nånå, folk gör vad fan dom vill.. men tycker ändå att det är helt galet det hon håller på med.

* Provocera sina läsare
* Pusha sin statistik
* Förnedra unga mammor
* m,m m,m..

Snart vänder det, hoppas jag!


Nu ska jag iallafall fixa mig lite frukost tror jag! ♥

Godnatt

Godnatt och sov gott allihopa! Nu ska jag och älsklingen kolla på Lyxfällan! Älskar verkligen det programmet!

Natti natti!





En liten Felicia! ♥


Kvällsbestyr!

Ikväll har ungarna fått bada tillsammans, för första gången :) Vart ett par kallsupar och smågråt men även mycket skratt.. ne, det där lämnade jag åt Matti.. Jag hade tappat kontrollen med två små livliga i badkaret, jag kör med en åt gången. Blir enklast så, hehe! Bella somnade som en stock och utan mat. Felicia är iaf vaken ännu, hon gallskriker när Matti ska lägga henne samtidigt som Bella ska sova.. så till sist får hon som hon vill och får komma upp och vara vaken en stund med oss för att tillsist somna i våran säng, sen bär man bara över henne till sin egen. Meen, det kräver tålamod vilket jag inte har alla gånger! Alla är vi olika!

Måste även gå ner till tvättstugan nu och dra igång torktumlaren igen :) Var tvungen att tjuva en tvätt tid när det inte finns några lediga. Nånå, vi hörs!

Kraam!



(,")

Känner att jag måste skriva av mig litegrann i denna ilska jag har inom mig. Hellre att jag skriver här än att det går ut över mina nära, right? Känner mig bara så jäkla besviken, arg, ledsen! Jag hatar att bli lovad saker, och sen visar det sig som alltid annars att det är lögn! Tydligen lär jag mig aldrig att läsa av människor, alla verkar kunna det men inte jag. Nu pratar jag alltså om mitt eget kött och blod. Man ska inte behöva bli förvånad, eller ja kanske tillochmed van. Men jag har nog faktiskt blivit det, likförbannat blir jag lika besviken när jag blir lovad. Jag får så mycket glädje inom mig, jag längtar som aldrig förr.. men när väl dagen är inne så blir det bara pannkaka av allt. Samma visa varje gång! Man ska INTE bli van, inte ta folk förgivet. Gud vad jag är less, men framförallt ledsen och sen en gnutta ilska på det hela!

Det börjar bli dags att rata bort folk man verkligen inte behöver i sin närvaro, om så ens egen släkt! I don´t care! Jag har svalt alltdeles för mycket och tagit emot alldeles för mycket skit. Nu ger jag upp!

 

Ska ta och pysa iväg nu och sätta mig på balkongen med en cigg och varva ner litegrann. Kanske att jag börjar packa också litegrann. Who knows.

 

Vi hörs, ha det bra och ta hand om varandra! ♥



Bild lånad från: www.mumintrolletartblog.se


Lite bilder..

Puuuuh!! Då var disken borta, härligt :) Ska snart ta och hämta Felicia från dagis, sen vette fan vad man ska hitta på. Är väldigt uttråkad! Tänkte ikväll, om tid finns vill säga, försöka ge mig på det där med hur man gör en design. Ska sätta mig och ner och försöka lära mig. Ska göra en testblogg så att inte denna blir heelt knas!

Måhåååå, uttråkad!!!!!!!!!!! Ska se om jag kan hitta några bilder att bjuda på iallafall ;)



Felicia i sitt prinsess tält!



Mys framför tv:n



Bella nakenfis ;)



Årets version av lego? hehe


Det var allt för denna gång iallafall, kanske hittar lite fler bilder senare.. har inte hunnit ta några nya kort iallafall ;/


Helloooo

Sådärja, nu har vi ätit lunch o de :) Sitter här och lyssnar på en massa bra musik medans jag väntar att min bror ska sluta jobbet och ringa mig.. Måste även skriva en lista på vad som ska handlas och det, jobbigt! Hmm, vad mer.. har inte alls mycket på hjärtat må jag säga. Blandar ihop dagarna som en dåre, trodde det var idag vi har tvättstuga.. beesviken med andra ord för det var först imorgon! Om jag nu inte tar och tjuver en maskin eller två.. Det skulle ju behövas.

Ne nu går det inte att skriva nå mer, Matti håller på att svamla och tönta sig här. Så uppdaterar kanske senare om jag har något vettigt på hjärtat!


Tror disken ropade på mig nu ;) hehe

Hon måste ju vinna Idol!!!!!

Har ju typ missat vartenda avsnitt av Idol så jag passar på att kolla på nätet litegrann, även på youtube.
Jag har ju inte hört alla men det skiter jag i, för denna tjej SKA vinna IDOL enligt mig! Annars ska jag fan aldrig mer kolla på det där programmet..


4 år och 11 månader idag.

Idag är det exakt 1 månad kvar så har vi varit tillsammans i 5 år ;)



Haha, en bild på mig som är vääldigt gammal!



Hihi, läcker bild ;)





Sitter nämligen på Mattis dator nu, och här finns massvis med bilder av alla de slag ;)


Idol 2009

Hahah tror jag har kollat detta klipp ett par tiotal gånger nu och as garvat varenda gång.. Haha, pinsam jävel.. Men cred till han, dessutom är han från Gällivare :) Men lite seeg, fattar liksom inte att han INTE gått vidare.


Godnatt..

Imorgon kommer min resväska som min Mamma har lånat, så då blir det till att packa nödvändigheter för på Måndag reser jag iväg den korta korta lilla bit jag ska. Är absolut inget jag vill, men något jag måste och som gör glädje för alla i slutändan! Hmm, vad ska jag packa? Typ min mysdress iallafall, kort på barnen så att jag alltid har dem med mig. Önskar att jag kunde berätta mer åt er men det kan jag tyvärr inte göra, för som lilla Gällivare fungerar så vänder man allt till något dåligt, och det vore ju synd. För det här är inget dåligt! Beror på i vems ögon också.


Tänkte att jag skriver ett inlägg nu för sen ska jag kolla på den nya Wallander filmen! Minns inte vad den heter!

Ska även bjuda på lite gamla bilder jag hittat. Älskar verkligen kort, det ger så mycket minnen. Speciellt om man har barn! :)

Nu till korten..



Hur kan man vara så vacker och underbar som denna tös?





Mammas hjärtegull!


Korten vart lite småa, gör jag dem större så blir dom suddiga. Så det får vara såhär.


Godnatt på er! :)



Min åsikt!

Efter dennahttp://www.nsd.se/nyheter/gallivare/artikel.aspx?ArticleId=4873295  artikel om misshandeln i Gällivare på den 16åriga tjejen, så har även jag en åsikt vilket jag sett att även andra bloggar har! Jag är inte den som lägger näsan i blöt om saker som inte jag har att göra med, men, en åsikt har man alltid rätt till! Tycker jag.

Visst, det var fel av honom att göra så. MEN som man läser så har hon varit med honom sen hon var 14 år gammal, alltså 2 år. Detta har ju tydligen pågått hurlänge som helst ett flertal gånger. Synd om henne, right. Men skyll dig själv, hon har vetat om att det här ska komma igen förr eller senare och ändå går man tillbaka till sin respektive. Visst, jag kanske inte är den rätte att öppna käften. Men jag tyckte att jag verkligen behövde göra det. Inga namn, men känner tjejen och vet mycket väl om vem killen är! Synd om bägge två. Den ena behöver inse annat här i livet som är mer värt än spö varje dag och den andra behöver hjälp. Ordentligt med hjälp.

Nånå, nu ska jag sluta med att lägga min söta lilla näsa i blöt.


Någon ynka minut gammal

Nu har vi ätit lunch o de :) Satte mig här igen och hittade två bilder på barnen när dom var nyfödda.. Det är dom första korten som är tagna på barnen!

KÄRLEK♥

Bella alldeles nykläckt ;)







Felicia alldeles nykläckt ;)

Mamma älskar er supermycket!


Nästa vecka!

F.r.o.m Måndag nästa vecka kommer jag åka iväg, haha inte alls långt. Kan och vill tyvärr inte berätta vart. Kommer att försöka uppdatera min blogg som vanligt ändå, sen kommer jag hem på Fredag. Kommer att resa iväg som det ser ut nu iallafall varannan vecka. Kanske berättar för er sedan, vem vet. Men just nu känns det som om det får hållas till vårat privatliv! Dom som vet om det, är dom som jag vill veta om det. Sen får ryktesvägen tala för sig själv. Önska mig lycka till iallafall!

- En glädje för alla i slutändan ;)

 


Goodmorgon!!

Godmorgon, här är vi uppe före tuppen.. Ska nu vakna till liv sedan börja fixa frukost och sådant. Funderar ännu på om Felicia ska till dagis idag eller inte, har ju en kort stund på mig att fundera! Är så myys att ha henne hemma. Sen tror jag också att min Pappa skulle komma hit idag :)






Gårdagen då? Hoho, den var fullspäckad.. Mattis moster var hit och hälsa på i bra många timmar, treevligt. Är så sällan man ses. Sen var Pappa hit och hans vän, sen vart det ju läkarbesök för Felicia.. Hon väger fortfarande bara 11.4 kg men har däremot blivit längre, 82 cm är hon nu. Önskar att hon kunde gå upp lite mer i vikt! Astman var det bra med iallafall, så nå mer återkontroller slipper hon! Skönt.


Nehurrni, ska ta och fixa mig frukost nu sen slänga mig i duschen tror jag. Vi hörs ;)





Avslutar det här inlägget med denna bild, saknar min hund Benny såååå mycket ♥

 



Mammas lillhjärta..


:) updt

Nu har mina babes åkt iväg till sjukan för den där kontrollen! Hoppas det går bra och att hon har gått upp nog mycket i vikt, Bellsa ligger iaf och sover nu. Inte alls ovanligt ;) Fast tycker ändå hon har börjat vara uppe mycket längre nu på dagarna, än förut! Är så himla kul nu när hon har börjat krypa ordentligt, sen äta själv ;) Inte nu mat, det måste man ge men nu menar jag typ rån och att hålla i sin pip-mugg.. det klarar hon själv utan hjälp! Kanske tidig för sin ålder, för hon är ju bara 6 månader. Våra duktiga små töser..

Nu ska jag snoka vidare.. hejs

helloooo

Godmorgon :)

Idag är det läkarbesök som gäller, sen kommer min pappa hit en sväng sen Mattis moster från Jokkmokk. Ska även hämta ut ett paket också som kommit idag, ska vara kreativ.. eller det är jag ju redan, he he fast har beställt lite mera roliga grejer. Ska visa er sedan vad jag snackar om! Det är mitt intresse iallafall, och när det gäller intressen så är jag väldigt svår att börja tycka om saker och ting. Men nu, tror jag ändå att jag funnit något som jag gillar. När jag var mindre eller då yngre så tävlade jag i tennis och även i skytte. Gillade det då, tog upp ett av dom intresserna för några månader sedan för att pröva om det var något för mig igen, men icket!

Nååååväl, ska ta och slänga mig i duschen nu :)

 

 

Hejs!


Hoho, jag vann!

HAH, jag VANN! Okej, nu snackar vi inte miljoner eller en ny Volvo inte, UTAN en ny bingolott!! Hah, detni ;)


Lite snabb update..

Har inge bra flyt här, hehe.. ingen vinst än så länge ;) Ska iallafall se någon film när biiingo slutar!
Imorgon ska Felicia på återbesök för sin förkylningsastma, sen är det ju standard att väga/mäta sig innan läkaren kommer. Vet iallafall att det var imorgon hon ska dit men minns ju inte tiden och pappret har jag slarvat bort någonstans, så måste ringa dit direkt imorgon på morgonen så vi inte missar tiden! Det vore ju inte bra det.
Nånå, vi hörs! Kram



Så vackert! ♥

(Har visat bilden förr, flera gånger... kommer göra det igen, just för att jag älskar bilden men framför allt människorna på bilden)


Natti natti

Nu håller min man på att söva barnen, dom är as trötta båda två.. Ingen av dom hade sovit lunch idag när dom varit i Hakkas. Så eftersom han söver så får han sovmorgon dagen som kommer. Söver jag så får jag sovmorgon osv, en kan inte bara göra allt sen måste man få en hel natts ostörd sömn för att orka med. Imorse var det min tur att kliva upp med barnen eftersom han la dem igår kväll också, goode tungt men man vaknar ju till och blir människa efter en stund så, jag hatar verkligen tidiga morgnar!

Nee, nu ska jag vänta att bingolotto börjar.. Hahahahah, jag är ingen gamling men är så himla länge sen jag spelade, så varför inte pröva lyckan? ;)

20090913



Godmorgon, bjuder på en låt som jag lyssnar på just nu ;)
Den är svinbra :)









Lite framsteg

Hello på er, har vart lite dåligt uppdatering men det är det alltid, tycker jag :) Meen, det är ju min blogg så ;) Dagen i all ära har bestått av disken, inte nådigt.. Men, vi är ju 4 pers så det blir ju en hel del på en dag om man säger så.. Väntar nu att Bella ska vakna sen ska hon få ta ett bad! Måste ju även berätta för er att hon har börjat krya ordentligt, inte hasa sig fram utan KRYPA för kanske en eller två veckor sedan ;) Och fort går det, hon är överallt och ingenstans på nolltid! Är så kul att se barnen göra framsteg, det är lycka det!! ♥

 

Nånå, ska ta och göra iordning litegrann nu inför kvällen. Fixa fram pyjamasar till båda, mat åt Bellsa, tappa upp ett bad. Sen duscha själv också om tid finns. Hade ju inte vart heelt galet!

Vi hörs :) Ha det bra och ta hand om varandra! ♥


Mitt hjärta

2005 10 17 ♥

Min, bara min ;)







Hur jävla snygg får man vara egentligen?



Eller hur?


Cascada

Älskar verkligen Cascada, speciellt denna låt.. fast här lyssnas det på alla låtarna ;)







Godmorgon på er.

Hey och godmorgon på er :) Haha, lite nya besökare har man också fått, välkommen! Här har vi just vaknat, efter en gudomligt skön och lång sovmorgon, det var verkligen välbehövligt! Min hosta vägrar ju gå över så jag somnade runt halv två inatt, Bellsa vaknade fem tror jag men då fick Matti ta henne.. Sen for dom då iväg till Hakkas för att sedan dra vidare på äventyr, så jag och Felicia somnade om :) Häärligt, som sagt!

Idag blir det då inte många knop gjorda här inte, alla måsten bara ;) Eller jo, en ny sovrumslampa till mina döttrars rum MÅSTE inhandlas och det nu! Fast funderar på om jag ska kolla utbudet på internet först för alla affärer i lilla Gve går man igenom på en kvart utan att hitta något! Meen, jag trivs faktiskt här.

Same shit, diffrent name.. Bara man har tak över huvudet, right?


Neehurrni, ska ta och fixa en liten sen frukost åt oss nu :) Vi hörs.

Bvc

Justdet, glömde ju berätta åt er att Bella fått sin 5 månaders spruta idag, sånt där får Matti springa med henne med för jag är alldeles för rädd när det kommer till sprutor fast det inte är jag själv som ska få ;) Sen mätte dom henne och vägde också! Nu väger hon 8740 g och är 64,4 lång! När Felicia var 6 månader gammal så vägde hon något på 5700 g om jag inte minns fel men då var hon en cm längre än Bellsa! Så snart har våran bebis passerat 9 kg :) Sen på Måndag ska Felicia på barnkliniken för en kontrol av hennes förkylningsastma, då blir det vägning och mätning av henne också. Tror hon ligger på snäppet över 12 kg och 80+ cm någonting?

Well, nu vet ni deet också. Ska ta och snoka runt på lite bloggar innan mitt favorit program börjar som inte får missas!

Heelloo

Hello på er :) Sitter här och torr hostar som en dåre, min kusin Elins ide kanske man borde satsa på? Iallafall, morgonen började ju bra för Pappa var hit och hälsade på, alltid lika trevligt! Ska strax ta och gå och lägga barnen så dom får sova lunch, dom är något gnälliga nu.. Men tror jag måste vänta lite tills Matti kommer hem från gymmet, jag väcker dem bara genom att hosta.. hur mycket man än försöker låta bli så går det inte!! Hoja, låt mig bli friiiiisk nu!!!!


Ska slänga mig i duschen nu tills matti kommit hem, sen blir det sovdags för sessorna.


Heejs!

Vackra bilder av Anna Geddes!

Måste bara visa er vilka underbara bilder som Anna Geddes har tagit! Avgudar dom verkligen! ♥




Bilderna är tagna från www.annageddes.com








Är inte bilderna hur söta som helst? Tycker då iallafall jag!



Host host!

Nu sover våra små döttrar :) Matti har lagt dom, hade jag gjort det så hade dom bara vaknat hela tiden eftersom jag hostar som en dåre! Hade iallafall tänkt gå och handla lite coca cola snart, sen kolla efterlyst! Jag är ju så sjukt nojig för sådana program, så jag kollar då inte utan Matti! Hehe!






Jäkla rubrik!!

Sådärja, då är middagen snart klar! Väntar bara på att Bellsa och min man ska komma hem någongång ;) Förkylningen är bättre litegrann, men nu har jag fått världens rethosta och lite lite feber tror jag. Direkt jag lägger mig ner så börjar hostan att irritera mig nå så jävla mycket, hoppas skiten försvinner snart!! Jaja, nog om det.. snart blir man väl en hypokondriker också om man inte redan är det. Med tanke på allt snack och skriverier om svininfluensan, hälften svammel men ändå har jag lite respekt för den! Skulle typ aldrig åka kommunalt.. haha, nejtack!

Nu till annat :)  När vi ätit middag tänkte jag ha en liten rå-om-oss-kväll jag och Felicia. Bada, måla naglarna..
Hon tycker verkligen det är kul! Sen ska vi pyssla lite vilket hon också tycker om :) Haha, även jag!


Och imorgon då, då är det 5 månaders spruta och vägning för Bella som gäller, fast hon är 6 månader.. dom hade som sagt missat att ge en tid för sprutan så jag var tvungen att fixa det där själv, i vanliga fall får man automatiskt hem en kallelse så därför får hon den såå sent.. Jaja, bättre sent än aldrig!



Neeehurrni, nu ska jag gå och ta lite alvedon och hoppas på att febern försvinner!!

Heejs!

En kuse mindre!

Godmorgon, eller ja förmiddag är det ju :) Förkylningen känns bättre idag för mig och barnen så vi hoppas på att den försvinner snart! Ska iallafall ta och äta lite glass nu ;) Sviingott ju!
Har seriöst inte mycket på hjärtat, måste ringa och efterlysa mina farbröder nu som inte hittar hit..


Hejs!


Lite kvälls skrivande med gamla graviditets kilon och skryt! ;)

Såådärja, har just klivit ur en stek heet dusch, gudomligt skönt! Nu känner man sig fräsch igen och som en ny människa, myys! Ska snart ta och leta fram pyjamasar till barnen, har rensat lite i vårat lägenhetsförråd idag som vi har uppe i lägenheten, kan ju säga att jag hittade en massa smått och gott där.. kläder i massor, alla dess storlekar. Framför allt barnkläder, är inte nådigt alltså.. vi drunknar snart i dem! Hehe, hittade även en massa kläder som jag halvt glömt bort att jag ens äger, känns ju fint.. Hade dom en vecka efter att Felicia föddes, är även samma sak nu. Kan ha ALLA kläder som jag haft innan förlossningarna! :) För jag har inte kvar ett endaste mikro mini gram kvar ;) Så det var samma med Bella, eller ja.. det tog väl två veckor innan jag kom i kläderna utan att pressa mig in i dem! Hahaha, jag gick fortfarande omkring i myskläder som var stora, hade som glömt bort att jag faktiskt inte är gravid igen! Så kan det vara, är hursomhelst jävligt nöjd över att slippa slita som ett djur med att få bort alla snuskiga kilon man lagt på sig under graviditeterna..

Med Felicia gick jag upp 16 kg, gick ner 18!
Med Isabella gick jag upp 10 kg, gick ner 12!

Så, jag klagar inte ;)


Nu avrundar jag här med en liten busunge!


Mammas lillhjärta tycker om att smaka glass ;) Fast bara lite får hon! ♥

 



Calippo!

 Hon tycker säkert det är jätteskönt med lite kallt mot tänderna som är på väg upp och som irriterar lite smått.


Hejhallå!

Hello! Har blivit lite tight med uppdateringar men som ni vet så är jag förkyld så därför har jag inte prioriterat bloggen alls, är in lite då och då och kollar kommentarer och sådant! Nåja, för att inte nämna våran Audi som äääntligen gått igenom besiktningen, det var ju på tiden efter ett par x antal timmars skruvande och ett x antal gångers ombesiktningar.. men nu är den laglig iallafall, skönt!

Imorgon kommer min Pappa hit igen, med mopeden.. he he, det tar ju bara 4 timmar turoretur från byn, meen han tycker ju om sånt så visst! Sen kommer även två av mina fem farbröder hit också med sina respetive! Ska bli kul, har ju inte träffat den ena på jag vet inte hur länge, så det ska bli skoj! Nu är iaf Felicia och karln och småhandlar litegrann, får ofta hem gratis grejer från Nestlé barnmat så dom for och hämtade ut det på affärn sen handla lite grann då..


Och lill Bella hon sover, garanterat med tummen i mun, he he! Ska ta och kolla klart på Rent Hus reprisen nu sen fundera på att ta en dusch!


Vi hörs, ta hand om varandra! Vi lever bara en gång ♥

Godnatt!

Kikar bara in och säger godnatt! Är fortfarande förkyld och även barnen :/ Hoppas innerligt att det släpper snart, Bellsa har svårt med andningen och rossligt i halsen, jag snorar och är slut i kroppen, Felicia snorar och hostar! Inte alls kul! Ska bädda ner mig under täcket nu med en pigg Bella, lär nog dröja innan hon vill sova.. nåja, godnatt på er :)


25 månader idag!

Idag blir Felicia 25 månader, dvs 2 år och 1 månad för dom som missade Ma - lektionerna ;) ...

Huuvaligen, är fortfarande förkyld och barnen ocskå.. snuvigt och febrigt! Har just tagit en dusch iallafall så man känner sig lite fräschare. Har även ringt Felicias dagis och sagt att hon blir hemma hela veckan (hon går bara tis-tors annars) så att hon får vila upp sig och bli kvitt förkylningen! Så idag blir det bara lugna puckar, sitter och väntar på mitt favoritprogram som börjar om en timma, Små I Stora Världen :) He he dom är så gulliga, dvärgarna.. eller kortväxta som det då heter :) Well, ska ta och kolla lite tv och vila lite för båda sessorna ligger och sover sin lunch nu! Vi hörs!

Snorigt värre!

Usch, nu har förkylningen brytit ut ordentligt! Hoppas den försvinner lika fort också! Är svintäppt i näsan :(
Jaja, det hjälper inte att gnälla! För en stund sedan har Felicia och Matti kommit hem ockå, sju imorse åkte dom till Kalix och Haparandra för att hjälpa med flytt och sådant sen vart det en IKEA sväng ;) Medans dom har varit där så har jag och Bella varit hemma och snorat ikapp, ha ha.. sen har även min Pappa varit hit en sväng också, hjälpte mig att bära ner en massa grejer till förrådet (tack!).

Nu avrundar jag här, ska gå på ballis och ta en cigg sen lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv. Måste först bara leta upp min astmamedicin, näs spray och sådana nödvändigheter.. och ett stort glas med isvatten! :)


Godnatt på er!

Älskar verkligen denna låt!


Lite att göra :)

Ta fram din telefonlista och blunda, bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar.

Namn: Ballan
När fyller han/hon år?: 12e Mars
Vart träffade du han/hon?: Genom vänner och bekanta
Hur är han/hon som person?: Blyg, dumsnäll
Tycker du om honom/henne?: Som vän
Beskriv honom/henne med tre ord: Blyg, snäll, omtänksam

Namn: Brorsan
Är ni bra vänner?: Haha, vi är syskon
Kan du lita på honom/henne? Haha, det där kan diskuteras i evigheter!
Har du kysst han/hon?: Nå NÄ!!
Hur länge har ni känt varandra?: Sen jag var 8 år
Beskriv honom/henne med tre ord: Arbetsnarkoman, halvt opålitlig, familjekär



Namn: Karolina W
Hur länge har ni känt varandra?: Ett par år
Har du kysst honom/henne?: Nå inte!!
Kan du berätta hemligheter för personen?: Inte nu nå mer men förut.

Namn: Morfar
Är ni släkt?: Han är min Pappa
Hur är han/hon till sättet?: Omtänksam!!
Känner du honom/henne bra?: Yes

Namn: Linda Lindmark
Hur gammal?: 26, tror jag?
Bor?: Gällivare
Hatar du personen?: Nej

Namn: Patrik G 
Har du kramat henne/honom?: Jo
Har du sett personen full?: Hehe, ohja!
Är personen äldre än du?: Nej

Namn: Sara Drugge
Är han/hon vacker?: Kan väl inte jag avgöra?
Minne av personen?: Bra minnen!
Har du hennes/hans msn?: Jo

Namn: Sofia
Står han/hon nära dig?: Hyffsat
Har du kramat personen?: Nej
Har du varit förtjust i honom/henne?: Ne

Namn: Tessan Vanha
This or that:
[  ] Ful      Fin [*]
[*] Glad   Sur [  ]
[ * ] Flicka  Pojke [ ]
[*] Vän   Kärlek [  ]
[  ] Tråkig  Rolig [*]

Namn: Pia J
This or that:
[ * ] Ingen kommentar  Snygg [  ]
[ * ] Flicka   Pojke [ ]
[ * ] Gammal  Ung [ ]
[  ] Oskuld   Pippad [*]
[*] Svensk  Icke svensk [  ]

Ken Ring - Kelian



Ken Ring - Kelian

En otroligt bra låt, lyssna!


Denna går på repeat här ganska ofta :)


Godnatt allihopa!

Hello, igen.. får bli ett snabbt inlägg innan jag ska se film o de. Tänkte visa ett kort på min parfym jag vunnit o de ;) Just för att min Maaamaaaaa läser mig blogg så hon får se ;) Och tro mig, den luktar sviiiingott och inte alls starkt som alla andra parfymer gör..

Yesyes, här är bilden iallafall ;)





Från Johanna Toftby från Ensam Mamma Söker ;) hihi!


(Ska fan fixa en digitalkamera, nu börjar jag bli less på dessa dåliga bilder från mobilkameran, Mamma får jag låna din?) ♥


En simpel maträtt

Såådärja, då var middagen i ugnen :) Tänkte att jag gör den klar tills karln och Felicia kommer hem! Fick bli lasagne idag! Haha, ska inte berätta åt er hur det gick till första gången jag och Matti skulle göra lasagne ihop, jag är ju ganska kass på att laga mat.. okej, jag kan om jag vill men jag vill egentligen inte, booring! Men haah, min mästerkock skulle göra iaf lasagne, jag hjälpte till.. Kokboken legade inte långt ifrån oss men HALLÅ hur jävla svårt kan det vara med en simpel lasagne egentligen? Tydligen jävligt svårt.. Vi glömde den där såsen man ska i köttfärsen, så det blev bara köttfärs och dom där plattorna *piiinsamt* så hela lasagnen gick i bitar när man skulle lasta upp på tallriken, he he.. men men, vi kollade ju i kokboken sedan och då hade vi ju gjort helt fel ;)

Nåånåå, man lär sig av sina misstag! Man kan om man vill! :)

Eller hur, älskling?



Mathias som håller i Felicia på BB, hon var 2 dagar gammal om jag inte minns fel :)

Älskar er mina hjärtegull! ♥




Någon? :)

Någon snäll själ här ute som vill göra en ny blogg design åt mig? När jag själv är totalt värdelös och inte fattar hur man gör, sen med två små kids finns det knappast någon tid över till att lära sig heller ;) Lämna gärna en kommentar om du är den snälle :) 



Foto: Anna Gedde


He he :)

Nu har karln åkt iväg en sväng för att handla hem lite och jag har gjort klart barnen för natten! Hoja, Bella har blivit förkyld litegrann också, stackarn! Hon äter ju o så men det rosslar inte vackert i halsen och snoret rinner lite smått. Hoppas det släpper snart! Nåja, ska fortsätta med det jag höll på med iallafall, men kan bjuda på en gammal bild på karln min, he he! :)



Söt! ♥

(hehe, han hatar när jag lägger upp bilder på honom som han inte "godkänt" först), like I care?

 

Och en 2 år gammal bild på mig med en nyfödd Felicia i famn ;)



Och en av mina favorit bilder som jag såklart måste visa er, Matti och Felicia kastar sten i Aborrtjärn!
Älskar den här bilden, visst är den fin? ♥

 

 


Bilder på nya kläderna!

Här kommer lite bilder på det jag beställt åt barnen! Kläderna då som dom fick igår :)


En varsin likadan tröja i strl 74 och en i 86!




Samma sak här, likadan åt båda två ;)



Skor åt Bella!



Trikåbyxa åt Bella!



Huvtröja åt Felicia!


Sen blev det ett även två par vita strumpbyxor åt Felicia och ett par ljusa stuprörsjeans ;)

Meen det var det iallafall, tyckte kläderna var supersöta!


En snabb uppdatering med nya kläder ;)

Hejhallå i stugan, uusch vad mätt jag blev.. har just ätit lunch! Justdet, fick ju kläderna igår från Hm som vi beställt åt barnen ;) Har tagit en bild på Felicia imorse, dock vart bildens kvalite svindålig men man ser ju iallafall! Bella hinner man aldrig fota när hon har riktigt fina kläder på sig för hon hinner för det mesta dregla ner allt ;) Hehe!



Felicia med sina fina nya kläder :)


Ska fota Bella senare också, har inga fler nya bilder att bjuda på nu iaf!

Nååväl, uppdaterar bättre senare. Nu till annat :) Kram på er! ♥


Tjolahopp!!

Helloooo alla mina läsare ;D Här sitter jag, som vanligt då och har sviiin tråkigt. Bella gör inget annat än sover och åter sover.. tror hon är inne i någon sov-period nu då det är det enda hon vill typ, och äta förstås.. Ha ha!
Snart kommer andra gumman hem från dagis också, förhoppningsvis har kläderna vi beställt kommit! Matti skulle åka förbi Ok och kolla upp det där, men med min sedvanliga tur så har dom väl inte kommit, jaja jag får väl ha lite tålamod den här gången vilket jag sällan bukar ha! Men den som väntar på något.. ?

Fick bli en snabb uppdatering nu, har inget seriöst på hjärtat egentligen! :)






Ni äger mitt..



;)


Fyfan vilka idioter det finns!!

Godmorgon, känner mig en aning trött om man säger så.. båda barnen vaknade omkring fyra imorse imorse, Bella somna om vid fem och Felica halv sex och likaså jag.. Men men det var bara att gilla läget. Nu är iaf karln på gymmet, Felicia på dagis och Bella tar en taktik vila ;) Läste Nsd imorse och fick syn på det här ((   http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4835816 )) jag blir såå jävla förbannad när jag läste, men framför allt ledsen! Kan inte förstå hur fan människor tänker, tror inte ens att dom tänker överhuvudtaget när det gäller sådant här! Barn rör man inte!!!!! Jävla idiotjävlar överallt i den här kommunen.. mord, överdoser flera stycken efter varann, barn som blir brutalt överfallna m,m.. listan kan göras lång!!

Jaa, vad säger man FRISKA GÄLLIVARE?? Det var väl så det hette va? Om jag nu inte misstog mig..





20090902

Såådärja, då var middagen avklarad.. nu sitter jag och gumman och smaskar på glass :) Twister! Supergott ;)
Sitter även och funderar litegrann, typ det här med körkortet.. alla verkar ju ha tagit det och jag råkar vara sist i världen eller nå. Men mitt mål är tills sommaren 2010! Då ska jag banne mig ha tagit det där körkoret, dyrt men det är ju bara en en gångs summa :) Har iallafall börjar plugga lite smått teori o de.. men det går segt!! Hehe.. (Linda du behöver inte skryta, hahaha)!! ;)

Jaja, vad mer då.. min mami är sjuk så jag har faktiskt varit supersnäll idag och skickat blombud åt henne, jag vet ju hur mycket hon uppskattar och blir glad av rosor så jag skickade tre st och ett litet kort! Lite glädje måste man ju få när man är sjuk, eller hur? ♥

 

Nåväl, ska vänta på ett programmet rent hus ska börja strax.. visserligen en repris men det är ändå lika kul att se på grislortarna som aldrig förr har sett en skurmopp ;) hehe!



Godmorgon :)

Godmorgon på er ;) Sovit gott? 

Felicia har just blivit skjutsad till dagis och då passade även Matti på att åka på gymmet en sväng eftersom det ändå ligger i Gällivare, och Bella hon sover.. det var ju inte alls ovanligt! Prövade att ge henne godnatt välling åt henne igår kväll innan hon skulle somna, första gången hon åt det och hon tyckte verkligen om det sen somnade hon som en stock. Tänkte att jag ger lite på morgonen nu också meen icket!! Hon spottade ut och tyckte inte alls det var gott.. så nu har hon inte ätit sen fem imorse, hoppas hon är hungrig iallafall och vill äta när hon vaknar. Men det tror jag nog! Mammas lilla matgalning ;) Aldrig nå problemos med maten när det gäller Bella. Hon äter det som erbjuds för det mesta, och mycket! Felicia äter ju sådan mat vi äter så det går också bra :) Är så himla skönt att dom sover nätterna igenom båda barnen, det innebär sömn för mig och Matti.. 

:) 

Jaja, hoppas iallafall att kläderna kommer idag som vi beställt åt barnen från Hm! Deras garderober behöver förnyas litegrann.. Bella ärver ju en massa kläder av Felicia, eller närmare bestämt allt! Men någong gång måste man ju få lite nytt! 


Nee, ska ta och kolla lite tv nu och vänta på posten som ska sega sig varje dag ;)


Vi hörs! ♥ 


~20090901~

Hallåå bloggen och alla mina kära läsare :)


Dåligt med uppdateringen här, har bökat med blogg designen men jag får nöja mig med denna jag har nu som snälla Veronica gjort åt mig för ett tag sedan. Ska se om jag kan få någon att fixa en ny åt mig då jag själv inte har tid eller ens vet hur man gör. Och jag tänker inte börja utforska själv, då kanske jag råkar radera hela min blogg och det vore väl synd? Sitter iallafall just nu och kollar lite tv medans jag små skriver här.. har inte ens nya bilder att bjuda på, sorry.. men det kommer nog :) Våran laddare till våran kamera är sönder eller hur nu det där var,  men men ska fixa det där med bilder..

Ska iallafall snart börja med middagen sen fortsätta tvätta kläder som en dååre!


Nåväl, vi hörs väl senare.. om jag har något på hjärtat!




Foto: www.fotoakuten.se






RSS 2.0