Fuck you right back

Det är en jävla lycka och tur att jag har mina barn och min älskade man Mathias, utan dom är jag ingenting! Dom är dem enda jag vill ha. Mitt hjärta tillhör dom. Idioter, lögnare och patrask behöver jag inte i mitt liv. Min familj är allt för mig, och kommer alltid att vara det. Om någon stackars sate har något att invända så lämna en kommentar så får ni en stol uppkörd i arslet!

ANDAAAAAAAAAAAS, nu har jag lugnat ner mig lite, tror jag. Jag är nog inte arg fast så kan tyckas på det jag skriver, jag är nog snarare ledsen.

Är det något som gör ont och ondare än slag så är det lögner och en massa falska ord. Tack, men.. Nej tack! Det här vart ganska osammanhängande, som att jag bryr mig jag velade mest avreagera mig genom att skriva ner en massa jag vet inte vad.. Nu har jag gjort det så nu avslutar jag det här skitinlägget med en cigg på ballis.

Hoppas allt är bättre med er iallafall, och kom ihåg.. gråt inte en ENDA skvätt för någon som FAN inte är värd det! Hejs.


Therese Johansson Rojo

Fick denna kommentar nyss av Fina, eller närmare bestämt www.nuvilljag.blogg.se och jag VILL att ni läser igenom det här. Snälla, det är inte mycket begärt, eller?

Hejsan!

Jag har startat en namninsamling mot de låga domar unga människor får för att ha tagit någon annans liv, just med tanke på domen mot Therese´s mördare!

Ni kan gå in här och klicka på bilden på Therese så kommer ni raka vägen in på insamlingen!

http://nuvilljag.blogg.se/2009/october/namninsamling.html#comment

Tack!

Kram Fru F


Så klicka in er på länken nu, det kommer jag att göra!

 



Therese Johansson Rojo


Inte en bra dag idag

Känner mig irriterad, just för att det är Fredag. Är det inte då man ska vara glad för att helgen börjar och för att knappt finns några måsten? Trodde jag ja, vet ju att det nalkas fest ett par våningar ovanför oss, vilket innebär två sömnlösa nätter för mina barn, vilken tur då att jag fyllt på min mobil så att jag kan ringa ett par x antal gånger så att det blir lugnt, haha jag är inte bangen! Man kan ju bara be på alla sina tår och fingrar att efter förr förra helgen så är det lugnt denna helg, men man vet ju aldrig. Jag är redo iallafall! Uscha för lyhörda lägenheter och dårar till grannar!

Ska ta och vila lite med Felicia nu, Bellsan sover lunch en stund. Sen ska jag ta tag i det stora berget med disk! Skojs.

Hejsålänge.

Julklappar

Snart är julen här, all pynt och trams det är bara onödigt i mina ögon. En julgran och fina julgardiner så räcker det för min del. Julklappar är ju också ett måste, hade det inte vart för barnen så hade jag inte brytt mig om julafton alls. Nu till julklapparna, Felicia ska iallafall få ett dockskåp med tillbehör (tur att hon är för liten för att läsa bloggar, haha) och ett mini boll hav åt Bella. Mera leksaker tror jag verkligen inte dom behöver, vi drunkar i dom. Sen blir det väl lite kläder också. Fast mjuka paket har jag för mig är ganska tråkiga att öpnna, eller?? Sen blir det ju lite speciellt denna jul eftersom att det blir Bellas första julafton ;) Och Felicias andra då.



Sött litet dockskåp!


              

Denna julgran var väl inte fy skam?

                            I år får det bli den gamla vanliga plastgran som står ihop knöcklad i förrådet, haha.. någon riktigt blir det då inte med tanke på att vi har två astmatiker här.. Tyvärr. Jag och Felica..


Nu till annat, nu börjar programmet Inlåst snart. Får som sagt inte missas. Hoppas att dom som sitter där inne nu får fira jul i år och inte behöva sitta inne.. Vore ju inte alltför kul.

Hejs!



Det var ett bra tag sedan..

En sover, en kvar. Sen ska jag ha myskväll och kolla på Inlåst. My babe har varit borta hela dagen, kom hem vid fyra och åt och tog barnen en stund så att jag fick vila litegrann och ha en stund för mig själv. Är mer än ett helttidsarbete att vara med dom en hel dag, dom riktigt suger ur energin på en.. hehe, men jag älskar dom iallafall mina söta små barn. Nu är babe iväg igen men kommer hem om någon timme eller två! Idag är jag glad, haha vääääldigt glad inombords. Står inte direkt och asgarvar men, ni vet. Glädje och lycka i en enda smäll. Som L sa: Marie, det är lääääääänge sedan jag hört dig vara såhär glad!

Jag kan ju tillägga att det stämmer väldigt bra hurrni, förutom mina barn så finns det noll livsglädje. Hade det inte vart för mina hjärtan så vette gudvarna vad jag hade gjort. Dom är ju mitt allt ♥

Nåja, nu lämnar vi det där. Man ska inte vara alltför glappkäftig, haha ;)



Ska äta en massa massa frukt nu, fy vad gott!!

Frukt och grönt är det absolut bästa i matväg som finns!



Det slår allt annat med hästlängder!


... och som ett avslut i detta inlägg..




Hejsålänge!


Jag och rubriker går inte ihop..

Nu är lunchen intagen, hah intressant att veta, NOT. Ska iallafall strax ta och lägga Bella så hon inte är så grinig sedan, medans hon sussar sött så ska jag och äldsta dottern pyssla lite :) Hon älskar verkligen sådant. Modelera, klistermärken m,m.. ;) Hihi, fick just en puss på kinden samtidigt sa hon kjaaamis :) Sötunge!

Har egentligen en massa annat att göra men det får vänta. Väntar även lite superviktiga samtal, vet inte om dom tycker detsamma eftersom dom aldrig ringer upp :)


Seen ska jag även ringa nordnytt också, haha nu vart ni nyfikna minsann! ;)



Hejsålänge!

Picasa 3

Photoshop är alldeles för komplicerat för mig, tycker jag. Eller så är jag bara helt enkelt född i igår. Har nu hittat en ännu bättre program, enligt mig. Dessutom på svenska, som är vääldigt lätt att förstå! Gjorde nyss ett kollage i Picasa. Haha, faktiskt lättare än paint! Haha, yes.

Kan ju bjuda på den tills jag gjort något bättre, finare, seriösare. Justdetja.



Nå, hejsålänge..

- Kan ju även tillägga att jag aldrig någonsin kommer att redigera bort en finne, en för stor arm, blahaa blaahaaa m,m.. Man är den man är, bara att ta helt enkelt. Kan ju alltid vara kul att göra ett collage och mixtra lite, men någon fjortisbloggare är och kommer jag aldrig bli. Heh, nu vet ni det också, intressant va??

Filmtips, tack!

Ett barn kvar att söva sen ska jag kolla film, tror jag.. Tänkte gå och kolla på kiosken om det finns någon bra att hyra! Sitter just nu och svamlar på Msn :) Haha.. Jaja nog om det nu, har ni några bra filmförslag?


Desse filmer älskar jag, kan se dom flera hundra gånger om!

Patrik 1,5

"vadå, vad ska jag kalla er
för då, pappa och pippa eller?"

och



Vi hade iallafall tur med vädret igen

"kastanjetter i...."

Jag kan garva i timtal åt dessa filmer ;)


:)

Måste visa er en bra låt som jag lyssnar på just nu. Ni kanske känner igen killen i musikvideon? Han var med i programmet den Rätte för rosing! Egill eller "Eijjan" som han också kallas för :) Hur fin som helst ju! Hehe.. Matti var inte orolig ;) ;)








Tycker Linda är en hel skön tjej som äntligen hamnat med fötterna på jorden och inte upp och ner.


Hur söt som helst ju!

Den här vinteroverallen ska beställas åt Bella.. den kostar 299:-




Nu ska jag vara lite fjorti aktig och INTE berätta ifrån vart vi kommer att beställa den ifrån, något måste man ju få vara ensam ifrån.. Tycker inte om härmapor!

HAHA


Och ett par Kuoma vinterskor åt Felicia och nya vantar och en mössa åt Bella! Då har dom nog allt skulle jag tro.



Nu ska jag fortsätta kolla sista avsnittet av Färjan #3 sen börjar programmet Matakuten!



Hejsålänge.

God Jul

Nå inte riktigt än va, men snart.. har iallafall just lagt in en beställning åt mina söta gummor!

Det här får bli årets jul outfit.


Bella ska ha denna söta pepparkaksdräkt. 69:-



Och Felicia ska ha denna tomteklänning 129 kr:-



Hade velat att båda två ska ha en tomteklänning men det fanns inte i storlek 74/80 åt Bella så då får hon bli en söt pepparkaksgumma istället ;)

Tack o hej

Okej, nu dog jag. Har mjölkstockning I think, fråga inte om det ens gör ont! Är andra gången jag har det nu. Smärta!!

So sweet!

Har ni sett något sötare? Det har då inte jag! :)



Små nyafödda igelkottsungar! Hur supergulliga som helst ju. Ge mig ge mig får ja får ja!!

Boooring

Sitter och kollar på Hells Kitchen, medans jag smälter maten. Är proppmätt! Skulle egentligen till Mamma idag och fira henne, får hoppas på att hon kommer hit imorgon så att vi får ge en present! Ska ta och ringa henne strax. Sen är det badning av barnen som gäller.. Kanske att man hyr en film och köper lite gott, det återstår att se. Röksugen är man också men orkar fan inte gå ut på ballis, mörkt grått och trist. Ne, jag klarar mig en stund till.

Hur har er helg varit? Kram på er.

Grattis <3

Sitter här och lyssnar på Tokio Hotel - Automatic och samtidigt surfar runt.. Mina ben är som spagetti och mina kinder är röda, har varit ute på en pulk tur med Felicia :) Fått lite friskluft.. plumsat runt i snön, hon satt då skönt och skrattade medans jag pustade och frustade i pulkbackarna.. sen avslutade vi det hela med en dricka och tuggummi "tummi" som felicia säger ;) Ska bjuda på en bild också, om det blogg.se segar sig vill säga..


Faan, det fungerar inte.. fotade nämligen en bild när vi var ute! Får fixa det där lite senare..


Måste även säga Grattis åt Mamma som fyller 53 år idag ;) Älskar dig ♥

 



:)


Jävla nötter!!

HAH, sömn och en film kan man ju fetglömma! Nu är våra alkisgrannar igång igen med sin musik, snart skickar jag en torped dit upp eller något liknande. Samma visa varje helg, efter förra helgen så har my man surrat med personen i fråga men han stank för mycket sprit och var lullig och hade G så det gick nog inte upp mycket i huvudet.. Men men, nu är my man på väg hem med en massa gott.. Lägger dom inte av med musiken och deras jävla måste-ha-sprit-och-volym-på-högsta-volymen så då blir det inte nådigt alls!! HAHAHAHA!!!!!!!! Snart är det måndag och då ska jag se till att dom asen blir vräkta!!!!!!!!!!!!!!!

Mina barn ska fan ha sömn, så enkelt är det bara.. inte svårare än så ;)

Hejpahej!

Hej bloggen, mina läsare.. eller ja alltihopat då. Vela bara slänga in ett inlägg innan jag ska kolla film och äta gott. Måste även tacka för att jag vaknat kl sex imorse, även att barnen har gnällt sig igenom denna dag och bråkat tills dom fått som dom velat. Tack. Tack också för att jag hann duscha idag. Sådant är glädje. Läs det hela med lite ironi och en nypa salt. En fem minuters dusch gör mycket glädje, helst låsa dörrjäveln till toan också. Mitt huvud är helt slut, misstolka mig inte, jag älskar mina barn.. Men fem min extra i duschen, eller bara gå ut med sopor, sitta i telefon och röka på ballis i en tio min det är lycka och glädje ibland. Älskar barnen över allt på denna jord, men ibland behöver man helt enkelt dom där extra minuterna för sig själv.

Justja, Tina skulle också komma förbi men fick just ett mess att hon hade fått feber. Osis. Ne jag tänker inte säga krya på dig, för ingen gör det åt mig när jag snyftar och är förkyld och just petat ut en kuse ur näsan.


Nååånåååå, nu ska jag snart kolla Harry Potter.. skitfilm enligt mig, men min man vela se den såå visst. Han får ju alltid stå ut med mig och mina fjortisfilmer så. Hehe..


Guud vad jag är rolig idag, tycker ni inte? Imorgon blir det bilder, om inte annat får jag väl skylla på att det är slut batterier i min kamera.. Men det är det också faktiskt. Jag är seriös!





Godnatt på er, I KNOW YOU LOVE ME!! xoxo


Haha, ni trodde på det eller?? Så korkad är jag väl inte.

Hejhej

Nu har mina hjärtan kommit hem från dollar och Bella har vaknat. Vart lördagsgodis, festisar, dricka, klistermärken och lera med tillbehör. Felica var inte så jäätteroad av det hon tycker mest om att klistra dom där klistermärkena ;) Sen har även min kusin Pernilla varit förbi och hämtat 2 oöppnade paket blöjor till nyafödda, bättre att dom kommer till användning för här är dom för små. Vi bunkrade upp med blöjor men då hann Bella växa ur dom så snabbt så dom blev över! Ska försöka söva Felicia nu så att hon får sova en stund, hon är lite smågnällig.. Vissa dagar sover hon inte alls lunch och då är det noll gnäll, men nu är det tack och godnatt..

Och medans hon försöker somna ska jag kolla på reprisen av Arga Snickaren ;) Hejs!



Jag hade lite att göra.

Favoritbloggen: www.emiliiah.blogg.se och ( www.storstadspojken.se blondinbellas pojkvän)

3 bloggar jag följer dagligen: 
www.gaybloggen.com 
 
www.elinn.blogg.se  Min kusin!
www.qwaszx.blogg.se Har gått i samma klass för flera herrarns år sedan..

Roligaste bloggen:

Alex Schulmans blogg!! Heelt klart :) http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Mest intressanta bloggen:

Lotta Gray, en stark kvinna med cancer.. http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//

Snyggaste bloggen
:
www.mammabecka.se 18 år, hon har en flicka plus tvillingar :)

Bloggen som inspirerar

www.blondinbella.se  och www.branden.blogg.se branden.blogg.....Hennes hus brann ner, hon förlorade sin man efter ett par månader nu står hon själv med sina två döttrar. Läs och lämna ett avtryck..

Bloggen som uppmanar/triggar till diskussion:
www.falsksanning.blogg.se

Bloggen som borde få mer uppmärksamhet:
www.kissies.se eller vadå, är det ingen som håller med mig eller??

Bloggen med de bra tipsen
:
www.emelieohlsson.blogg.se


Vad jag vill se mer av i bloggvärlden
: Meeeeera föräldrabloggar!

Vad jag vill se mindre av i bloggvärlden:
 Korkad fråga, men okejdå..Små kissisar, www.kissies.se typ sådana människor..  KISSIE MJAOOOOOOUUUUUU!!!!!

Bloggen listan kommer ifrån
: www.elinn.blogg.se




Måste även tipsa er om dom den här sidan med en massa bloggar jag tycker är bra!!
www.bloggfamiljen.se

Hej!

Bilder, favoriter, mallar och limewire är fixat, nu är det bara msn kvar. Sen är allt klart! Håller på att kolla på Idol lite smått medans jag skriver här, Mariette bör vinna hela skiten. Hon är den bästa, resten vet jag inte ens om dom hör hemma där.. Ska ta lite nya kort också att visa er :) Om ni vill ha? Snart är bloggningen igång igen ordentligt och då är allt som det ska igen, det tycker vi om va.. yes.

Nu IDOL.. hej!!

Äntligen..

Idag har jag fått en ny dator av min man ;) En exakt likadan som jag hade för ett par dagar sedan, nästa vecka kommer min andra dator.. En vit, likadan som jag har nu. Köpte den i ren panik från tradera, men idag köpte matti mig en ny.. så ja, nu har vi 4 datorer, det går ju det också.. Hmm, mer då.. Ser att jag fått en till liten läsare, som dessutom lämnade av en kommentar. Tack :) Kommer att bli, ja inga bilder alls på ett tag tills jag fotat nya för alla mina bilder är på min gamla dator eller på Mattis.. Skärmen är sönder på min andra så jag ser inte ett nada och på mattis är det bara gamla bilder. Nu vet ni det också. Ska ta och läsa lite andra bloggar nu iallafall, blogg beroende som jag är. HAH!


Tack jag vet, jag är datorberoende.. behövs inte påminna mig ;p

Snart.. jag lovar.

Nu, eller rättare sagt igår så har jag betalat min dator med lite hjälp av min  Pappa ;) Nästa vecka har jag nog den här.. gud vad jag längtar som en annan tok. Nu ska jag göra kvällsfika sen vänta att programmet Inlåst börjar.. himmel and panncake vad jag älskar det programmet alltså. Nåååmen vi hörs ;)

Och en sak till får jag ju inte glömma, mina läsare såklart! Beröm. I massor ska ni ha! Jag lovar att det blir mer bilder och fleeeera uppdateringar per dag om vettiga saker nästa vecka! Håll ut :) Tack för att ni stannar kvar mina söta läsare.. Kram på er! :)


-

Hej, dålig uppdatering.. Min mini dator är sönder så sitter på Mattis enorma klumpiga dator som jag inte är van vid därför har jag inte ens orkat skriva.. Meen, har köpt en ny dator så den kommer någon gång nästa vecka ;) Nu vet ni..


Kanske blir ett till inlägg senare, vi ser ju. Hoppas ni har det bra iallafall mina söta läsare! Kram

Truly Madly Deeply

Ajustdetja, sitter och lyssnar på Cascada! Är dessutom mätt som jag vet inte vad.. Dagen idag har bestått av en massa kläder som ska tvättas, så det är också gjort! Sen har Mamma varit hit med ett mega stort paket ;) Hon tyckte att vi allihopa behövde nya täcken och kuddar så det hade hon beställt, snällt :) Tusentack! Älskar mig gosiga varma täcke men lite nytt är ju inte dumt ;) Snart är det dags för badning av båda barnen, närmare bestämt om en haltvimme.. Sen är det sängen kl sex! Gårkvällen var ju inte nådig, båda barnen vaknade omkring åtta tiden och somnade om först vid elva typ, sen kunde inte jag somna förens strax efter halv ett tror jag den var.. Sen vaknar båda två kl fem och tycker att dom har sovit klart. Jag var svin irri, klev upp efter väääldigt många om och men, eller timmar kanske det heter? Så jag och karln har fått ta en varsin taktik vila under dagen, skönt att bara ligga och koppla av en stund och vila ögonen litegrann!

Nehurrni, nu ska jag börja plocka fram pyjamasar och handdukar :) Sen är det badkaret nästa!




Förresten, glöm inte att titta på Matakuten ikväll kl nio på fyran, 3 av sveriges bästa kockar ska förändra skolmaten! Jag vet ju inte hur är det är i andra kommuner, men när jag gick i skolan så smakade det då fan inte gott. Så tur att det börjar ordnas upp i något hörn, eller hur?


Hej sålänge!

Med lite tur så..

Hehe, jag vart 100 kr + 2 st sverigelotter rikare ;) Detni! Det lönar sig att spela ibland, faktiskt.. Speciellt med min tur med lotteri/spel.. Nu sover Felicia och förhoppningsvis Bella också snart som vaknade för en stund sedan, när B vaknar så är det omöjligt att söva om henne, tar flera herrarns timmar! Nånå, nu ska jag se om det är något bra på tv iallafall :)

Ha en bra kväll!

En liten tand..

Måste bara uppdetara lite snabbt här, HAH jag har vunnit på bingolotto ;) Sen en ännu större nyhet som jag måste dela med mig av, Bella har fått sin första tand idag :) Den har just "ploppat" upp så man ser den bara pytte lite, men man känner den mer.. Vass som bara den. Kanske därför hon ätit smådåligt idag och tjorvat vid matbordet, jag irri och fattar ingenting! Men nu vet jag ju ;) Så snart kommer nog dom andra tänderna också..




Bella fick ju en ny tandborste, sin första.. av Mattis moster Barbro förra veckan, så nu kommer den till väl användning! Nu har vi en till mun att borsta tänderna på! ;)

Rubrik?

Dåligt med uppdateringar från min sida, men jag ska inte behöva förklara mig bara för den skull.. Har helt enkelt inget vettigt på hjärtat bara! Vi har just ätit middag iallafall, måste ta och plocka fram lite fina kläder också tills Fredag då det är fotografering på dagis! Och Bella ska såklart få vara med, det blir en syskonfotografering! Sen måste jag även ringa barnkliniken imorgon för att boka tid för provtagning på Felicia.. Har inte gjort det än.. Dom ska kolla upp om hon tål mjölk samt mjöl, hon är ofta gnällig vilket kan vara magvärk så det måste också fixas, sen äter hon vääldigt dåligt. Får tvinga och truga i henne maten, eller ja om det är korv då går det såklart ner i en jäkla fart men korv kan man inte leva på varje dag. Idag var det marinerad kyckling och ris/makaroner samt lite sallad till.. Allt kan man inte tycka om, men det är bara att smaka av allt :) Jag är då en allätare! Hoppas mina barn också blir det när dom blir äldre, det skulle ju inte vara fel det! Fast hamburgare, pizza, bullar, kakor, tårta.. NEJTACK!! Det är äckligt, och nej jag bantar inte och kommer aldrig heller att göra det. Det är helt enkelt nasty!! Om vi är typ på kalas o så, då nöjer jag mig med ett glas vatten/saft. Resten får vara för min del ;)



Något jag verkligen bara ÄLSKAR!!!

När vi ändå snackar om snuskig mat så kan vi ju prata lite om vikt också.. Någon som vet hur man går upp i vikt? Har prövat det mesta.. Måste gå upp några kilon, jag förlorade vartendaste litet micro gram efter båda förlossningarna. Platt mage på en vecka! Rör jag på mig så går jag ner i vikt och det vill jag inte. Så, ni mina söta läsare kan väl ta och lämna lite kommetarer?? Vore ju himla snällt! ;)

Nu ska jag göra en to do lista för veckan, sen bada barnen.. sen blire bingoloto. Haha! Jag hoppas på vinst denna gång ;)


Hej på er!

Lite bilder osådär..

Nu är disken fixad, Felicia badad, Bella sover.. Nu väntar vi på att postkodlotteriet eller vad det nu heter ska börja! Sitter här och är små sur över att bilderna jag fotat idag är puts väck :( Var så mycket fina foton som jag velat visa er, men nu går det ju inte.. Fan för det! Men jag har lite andra kort, men dom är tagna igår.. Har inte så mycket på hjärtat, så vi går till bilderna direkt!



Mina små hjärtan leker!



Och en bild på mig och min karl! Min lugg är inte den vackraste då jag inte fixat håret igår ;)




Och en till bild ;)



Felicia sov så oroligt igår pga av våra grannar så hon fick gå och lägga sig med Pappa, där sov hon lugnt! Ifall ni undrar varför det står en säng i tvrummet så kan vi klara upp det på en gång!
Vi har en dubbelsäng, (världens skönaste) i vårat sovrum men Felicia vaknar alltid varje natt, kommer till oss, somnar, börjar toksparka Mathias i sömnen så att han vaknar.. Inte så kul att behöva lägga sig på soffan varje natt så tills hon har börjat sova HELA nätter i sin egen säng utan att komma till oss så får en säng stå i tvrummet! Sömn behöver vi alla, så därför får det vara såhär nu ett kort tag framöver.. tills hon börjat sova hela nätter i egen säng! Nu har vi klarat upp den saken också, ifall ni undrar vilket säkert någon kommer att göra!


Nu ska jag försöka söva gumman iallafall, den andra sover sen en timme tillbaka.


Hejsålänge!


Världens bästa Morfar!

Idag har Morfar (min Pappa) och hans tjej varit hit och hälsat på :) Ungarna verkligen älskar Morfar!

Här kommer det lite bilder ;)




Världens bästa Morfar och en nyfiken Bella!




Det här var det värsta :( När dom åkte hem! Alltid lika tråkigt!! Pappa är den enda inom vår familj/släkt som förstår ens vad man pratar om, resten blundar och springer..


Faaaaaaaan, jag har fotat hur mycket kort som helst idag som jag tänkt visa er men allt är borta!!!!!!!! Fan vad ledsen och arg jag blir. Hoj..  :(

4 år tillsammans med dig!

Idag har jag och karln varit tillsammans i 4 år ;) Snart gifta i 3 år.. Älskar dig så otroligt mycket!



♥ Nu går vi in på vårat 5e år tillsammans ♥

Du och barnen är hela mitt hjärta.

Vad tycker ni om nya designen?

Godmorgon, hoppas på en bättre dag än igår.. Det var lugnt iallafall efter att securitas kom hit och snackade med våra grannar ;) Som gladeligen nekade, ändå hörde sec att musik spelades därifrån! Jaja, nog om det där nu. Vi fick sömn iallafall och det är det viktigaste! Nu sitter vi och väntar på att Pappa ska komma hit och hälsa på :)

Imorse när jag vaknade hade jag åkt på en förkylning, det tycks som aldrig försvinna.. Man blir helt frisk i någon dag sen är man på ruta ett igen. Otroligt. Har iallafall tagit mig en härlig dusch, det brukar ju hjälpa. Sen är det på morgonen det är värst!

Ska ta och käka lite frukost nu..


Bjuder på en bild från igårkväll! :)




Så underbart fin!


Dårar och patrask!

Jävla alkisidioter som bara måste supa varenda helg, dessutom super dom inte för sig själv utan för alla jävla andra och då menar jag deras jävla satans musik!! Våra barn vaknar varje natt på helgerna tack vare den där jävla alkisfamiljen! Har god lust att hämta något och skjuta sönder dom där högtalarna dom har, hälla ut spriten och jag vet gud fan inte vad mer.. Jag är så in i helvetes less så det finns fanimig inte! Jag har iallafall ringt securitas nyss och det är INTE första gången jag gör det ska jag tillägga mot dom.. Ca varje eller varannan helg får jag ringa! Och jag ska tala om för er att det gör jag med GLÄDJE! Jag hoppas med hela mitt mamma hjärta att dom blir vräkta!! Det förtjänar dom för den där satans kärringen m,fam vet om att vi har barn men likförbannat så ignorerar dom det och spelar sin höga musik!! Jag skiter fan i om klockan är före tio, spelar ingen roll för man SKA ta hänsyn till sina grannar! Man får ha EN brakfest i månaden OM man medelar sina grannar, men nu snackar vi inte om EN fest i månaden utan FLERA utan att medela.. Felicia vaknade och då frågade karln om det var pga av musiken som hörs ner till oss, JO säger hon.. Och jag litar på henne ÄVEN fast hon bara är 2 år gammal! NU är jag uuuuuuuber less på detta fanskap till grannar man har!!

Ursäkta om det var 3446 st svordommar, men förstå liksom vad jag skriver/pratar om. Om ni själv har barn så förstår ni, har ni inte så skiter ni garanterat i vad jag menar med det hela.


Är ju inte kul att söva om barnen en gång i kvarten när man vet att dom ändå vaknar tre sekunder senare. Nej, nu ska jag lyssna lite musik själv, i min HÖRLURAR jag har.. Eller så behöver jag kolla lite humor. Typ Alex Schulman på youtube. Då får man sig ett leende varenda jävla gång.


Ungefär såhär såg samtalet ut mellan mig och securitas!

-Hej, jag heter... och bor på..... det här är inte första gången jag ringer er pga av mina grannar som heter....!
- Vad gäller det?
-Störning på hög nivå! Det spelas musik och mina barn vaknar!
-Vilken adress är det på?
- ......5
-Okej, jag skall skicka ut någon som kollar upp det samt medela top bostäder på Måndag!
- Tusentack, du.. en sak till, skicka inte ut någon fjant som inte törs gå upp och kolla läget och som bara vänder ute på gården pga av rädsla.

Hahahaha!!! Är fanimig alltid så, direkt man ringer så kommer dom men dom vänder alltid på gården! JA jag är en förstertittare, men det är du också, ibland.. Eller hur? Hehe..

Till saken iallafall, dom törs inte gå upp... Idioter! Fan, dom också. Så jag bad dom skicka upp någon med lite stake iallafall. Hooj vad less man blir!



Nu ska jag kolla lite youtube och vänta att sec ringer mig :) Då ska jag slänga så mycket skit som möjligt på våra sat grannar!!!


NEJ, jag vet ingen är helt perfekt men lite jävla hänsyn, TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack och godnatt.

Kram på er ♥

Ny design!

Hejhej, ser att jag fått lite nya läsare! Glad jag blir :) Och ni är välkomna såklart! Nu väntar vi bara på den nya designen som kommer upp här inatt någon gång, när vet jag inte! Nu ska jag och karln kolla lite tv och mysa.. Samt äta lite gott också ;) När min design kommer upp så lovar jag med hela mitt hjärta att det blir flera bilder här och mera inlägg med vettiga saker!

Hejsålänge..

Kram!


Tack tack tack!

Snart är min nya design uppe! Min kusin Elin har gjort den och jag är nöjd!! :)

www.elinn.blogg.se

Super tack!

Hehe, hon får en länk för att hon gjorde en åt mig ;)

Designen jag har nu har www.veronicaapelqvist.blogg.se gjort! Kommer såklart att spara mallen ifall jag vill ha den senare för den är också fin! Men ombyte förnöjer bara, eller hur fan det nu heter..

Same shit, diffrent name :)

Godmorgon

Hejhallå! Har ni sovit gott? Det har då jag ;) Idag skulle vi har tvättstuga men vi var för lata för att kliva upp så tidigt på morgonen och tänkte gå ner nu men då hade någon tagit våran tid.. fan. Så det blir till att vänta ett par dagar till då. Funderar på om man ska hitta på något skoj idag med barnen. Men vad? Badhuset låter ju lockande men jag tål inte klor ;( Kliar fan överallt när man har badat och så får jag en massa eksem, det vill jag inte ha! Hade nog av det när jag var liten. Annars då? Hmm, lämna en kommentar med förslag.. för i mitt huvud ekar det!

Läste i gårdagens Nsd att det finns i planerna på att göra om ishallen till ett kylrum för avlidna, ja då flyttar då jag härifrån direkt! Vi bor ju i huset bredvid isladan och jag tänker då fan inte bo granne med en massa avlidna, se en massa likbilar åka framochtillbaka.. Nejtack! Jag hoppas verkligen att dom tänker om litegrann där!


Jojoo, nog om det då.. Nu ska jag fortsätta plocka litegrann här och samtidigt fundera på vad man ska hitta på idag! Är less på att bara vara hemma.. Kram!

Eliiiiiiiiin

Skit också, min mejl fungerar inte som den ska så slänger upp bilderna här som min kusin Elin får sno.. så att min design blir klar någon gång, hon är snäll hon. Fast jag är 6 dagar äldre än hon, hehe.. Ni fattar nog inte, men jag gör.. HAHA

till bilderna..













Elin, nedersta bilden är superviktig att den kommer med.. älskar den som tuuuuuuuusan!! :)



Godmorgon på er!

Godmorgon på er, har ni sovit gott? :) Har just fixat ett berg av disk, dammsugit och skurat! Var så lat igår så det fick bli av idag! Igår fick ju Felicia sin nya overall, ååååhh vad fin hon är i den! Ska visa er en bild sedan. Är helt slut nu efter all städning, sen har jag en liten bebis här bredvid som också vill blogga med sin mamma ;) Meen se det får hon inte.. Hehe.. vill helst ha min dator hel!

Nu ska jag själv ta och äta lite frukost, hinner aldrig göra det när dom andra äter. Då är det upp passning och städa. Städar alltid en timme på morgonen, då slipper man göra det under dagen. Haha, nu vet ni det också!

Snart har kanske min kusin gjort klart min header och då kommer min andra blogg att vara öppen för er också.. denna kommer jag att spara men kanske inte uppdatera på!


Håll ut! :) Kramkram

Sudda bort sura miner!

Hoho ;p Här hemma är det då inga glada miner just nu, dom kommer och går.. Håller på att sluta amma Felicia nu, går sådär faktiskt.. Men jobbigt ;( Hon är såå ledsen gumman min :( Men hon är faktiskt alldeles för stor för att ammas, fast att jag ibland kan tycka att det är sååå himla mysigt! Med Bella är det helt annat, hon bryr sig inte ens om t*ssen.. Noll koll på det, hon föredrar välling. Ammade henne en eller två veckor sen var det färdigt!

Jooojooo.. just det, har köpt schampot och balsamet idag också som jag längtat efter! Äntligen..



Ett tips till er; Skippa dollarstores billiga skit schampo och satsa på det här. Älskar verkligen det!

Haha, jag har ju jobbat på dollar så då dög det mesta, hehe.. Men vadå, man får väl ändra sig för FAN??



Hmm, nu snackas det julklappar här från Mattis sida.. bäst att jag öppnar upp mina elefantöron lite extra nu ;) Haha!





Hejs!


Måste ha

Snart åker mina darlingar och småhandlar lite, har sagt att det är MYCKET viktigt att dom kommer ihåg mitt schampo och balsam, TREsemme märket :) Det är nuförtiden det enda jag kan och dessutom ens vill använda!
Jaja, vi får se vad dom kommer hem med..

20091014

Hejhallå, nu vankas det mat snart.. Köttbullar/potatis/gräddsås :) Gott! Har även hämtat ut Felicias paket, overallen såklart! Sen även mitt paket från Ginza som innehöll en film! Tack Morfar för overallen ;)

Vi fick även besök också nyss från Jokkmokk, Mattis Moster med man kom förbi med en sak åt barnen! En riktigt snabb visit på en minut sen skulle dom hem igen. Dom är så trevliga :)


Funderar på om man ska ta och svabba golven här senare, om jag orkar! Dammsög gjorde jag igår eller om det var i förrgår så det ids jag då inte göra. Men skura golven, oooooooohja att det behövs! Hehe.. Snuskisnuski!



Jaja, nu är det middag iallafall sedan får vi se! Kram på er mina söta läsare.

Akcent - Thats My Name

En bra låt som går om och om här hemma :)


Som en zombie..

Ja herreguuuud vilken kväll och natt det har varit, ungarna har vaknat om vartannat hela tiden.. Bella somnade kl sex men vaknade vid tio och åt 220 ml välling, var vaken ännu till tio åt igen 220 ml sen vela hon ha exakt samma mängd igen strax efter tolv.. Efter det var hon fortfarande hungrig men va fan efter 680 ml är det fan stopp!! Så hon legade och babblade i sin säng tills hon somnade.. Jag och alla i denna familj är nog vääldigt trött idag. Nu har iallafall Felicia åkt på dagis och karln till gymmet! Egentligen ska jag nog inte gnälla för ALLA nätter så sover barnen i ett, eller ja Felicia brukar vakna efter två timmar men hon somnar om direkt. Annars är det aldrig problem, men inatt övervägde jag om jag skulle gå ner till förrådet för att få sova, HAHA.

Fy fan vilken natt alltså! Jaja, nu är det en ny dag. Dessutom har jag blivit små förkyld igen, även barnen.. blir galen på dessa förkylningar. Vi hinner bara bli friska så är det snorigt igen..


Nu vart det ett gnäll-inlägg igen, men så blir det ibland, hehe..



Ska ta och käka lite frukost nu sen slänga mig i duschen så kanske man blir människa någon gång?


Kram på er ♥


Byter snart blogg portal!

Hejhallåå, sitter här och känner mig as irriterad.. varför orkar jag inte ens gå in på! Tänkte att jag skriver här en snabb sväng för alldeles strax ska jag sitta och greja med mina andra blogg, försöka fixa designen och det.. måste lära mig!! När den är klar och jag är nöjd, något sånär så kommer jag nog att sluta blogga här och hoppa över till den andra portalen ;) Såklart så medelar jag er när och framför allt vart jag kommer hålla hus!
 
Nånå, nu ska jag fortsätta med designern/headern.. vi hörs!



Kram

..2009 - 10 - 12 ..

Godmorgon, eller jag morgonen har ju varit och farit! Har just gett vårat matvrak lite mat, hehe Bella såklart! Ska snart börja med lunchen åt oss! :) Har även fått Felicias overall idag.. så ska nog hämta ut den sen, eller ja när jag orkar. Haha! 354 kr med frakt är ju faktiskt billigt!

För övrigt så håller jag på att bli heelt tokig här hemma, båda barnen har inte lyssnat en enda sekund på mig från att dom vaknar tills nu! Hoho ;o)



Justdet, höll nästan på att glömma.. Bella blir ju 7 månader idag ;) Inte länge kvar tills gumman blir 1 år, hihi..

I Mars månad -2010 ser det ut såhär för oss!

9:e Mars - Jag och karln har varit gifta i 3 år!
12:e Mars - Isabella 1 år
25:e Mars - Karln blir 30 år





Kram på er! ♥


Bara för att..

Statistik om kroppen.

-Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.

-Människans hårstrå kan hålla 3kg vikt.

-Längden av mannens penis är lika med längdenav hans tumme gånger 3.

-Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

-Vi använder 300 muskler för att hålla balansen.

-Kvinnor har redan läst färdigt detta.

Männen tittar fortfarande på sin tumme.


Och här säger vi godnatt! ;) Sov så gott alla mina söta läsare!


Lite schampo och två bingolotter på det hela..

Haha, dags för bingolotto igen ikväll ;) HAH, man kan faktiskt vinna.. sådetså! Dessutom frågade även Matti nyss om han också får spela med mig, offcourse, jag har ju två lotter ;) Hehe.. Så nå jävla pensionärer är vi då inte!
Ungarna är nybadade och klara för kvällen redan nu. Bella går alltid och lägger sig kl sex SENAST halv sju! Sen sover hon till sju på morgonen ungefär.. Min andra sötnos somnar omkring åtta eller nio och sover till ca sju hon också! Utan rutiner går det åt fan.. Nu gäller det faktiskt bara att börja söva henne i egen säng, känns som lättare när hon somnar i min säng och sen flyttar över henne. Jojoo, så det måste också ordnas! :)

Idag råder det miljonregn över Gällivare istället för snöstorm/regn.. Alla lär ju vara där och kolla = trängsel av dess like.. Så vi stannade hemma! Om vecka går det ju ändå på tv. Sen vet jag inte heller om det är så lockande att börja klä på två små för att sedan stå och trängas i det kalla för att sedan knappt ens kunna se något (jag är bara 1,56 cm lång).. Haha! Nånå, jag följer iallafall Magdalena Graafs blogg.. diggar den bruden stenhårt! NEJ, inte bara för att hon råkar vara här i stan nu, har läst hennes gamla blogg ett väldans bra tag och även nu också fast hon bytt portal! Här kan ni läsa hennes blogg iallafall www.magdalenagraaf.se


Nu ska jag nog själv slänga mig i duschen!


Förresten, prövade igår ett nytt schampo och balsam som jag fick hem ett test av, jag säger då det himmel och pannkaka vad nöjd jag är! Tror märket heter TREsemme eller något sådant. Try it!!!




Lätt jag kommer köpa deras produkter till mitt hår! Ohja!! ♥

Jävla försäljare/betlare... justdetja..

Hello, snart är det middags dax här. Vad har ni för er då? Vi har gått i pyjamas typ hela dagen ända tills ganska nyss.. Haha, när det är helg så ska man mysa och fast vandra runt i pyjamasen hur mycket man vill, faktiskt!

Hehe, ringde just i våran hemtelefon.. jag orkar inte ens bry mig om att det ringer för det är bara nå jävla företagare som ska trakassera en med en massa värdelös reklam dom ska trycka på en! Well, Matti svarade iallafall och ropade att jag har telefon.. dom sökte tydligen mig. Hehe, ovanligt?! Medans jag var på väg till köket för att surra så ropar Matti högt och tydligt "jävla bögjävlar som ringer hela tiden bla bla bla.." jag tog telefonen, "Hallå hallåååååå" inte en jävel där, antar dom la på luren när dom hörde Matti vara irriterad och svamla i bakgrunden. Haha.. Nu ringer dom inte igen hoppas jag ;)

Dom brukar ringa ett par gånger efter varann om man inte ids svara.. Vi har en hemtelefon bara för att, eller ja mest för att kunna ringa kommunala telefon nummer annars så står den bara där och dammar! Dom som vill mig något får ringa på min mobil.. hehe, thats it! Sen spelar det inten roll om man fixar en sådan där "nix" eller vad fan det nu heter så att just sådana där nötter inte ska kunna ringa, som sagt det spelar ingen roll för ändå lyckas dom få tag i numret och trakassera..

Här kommer ett exempel från igår:

- Hej jag ringer från bla bla bla.. du har tydligen varit med i en undersökning på internet, jag har mejlat dig men inte fått något svar! Varför inte?
- (Jag) Antagligen för att jag INTE ÄR INTRESSERAD!!
- *klick*




Jaja, nog om det där nu.. Dom ger nog upp någon gång!




Nu är nog middagen färdig! Vi hörs!

Haha!!!

HAHA, kalla mig tönt eller vad fan som helst.. Men det här är verkligen en som gör bra låtar! Har jag alltid tyckt och det kommer jag alltid att tycka. Älskar verkligen låtarna han gör :)


En updt bara..

Nyduschad och fräsch, jajjamen! ;) Har inte gjort annat än att städa och plocka, och för att inte tala om den stora högen med disk som jag trollat bort! Härligt :)

Nu är mina barn och karln på väg hem, då blir det middag sen får vi se!





Ibland är hon faktiskt bra!

Har aldrig riktigt tyckt om Britney Spears men den här låten är faktiskt ganska bra, eller okej.. Jävligt bra då om vi ska vara exakta ;)


Mätt i magen.

Mina älskade är på kalas och jag är hemma, har just ätit lunch iallafall ;) Fick bli rester från gårdagens middag.. min man kan verkligen laga mat och gott var/är det också! Ska strax ta och slänga mig i duschen tror jag. Hade ju inte suttit heelt fel inte. Vad gör ni mina läste ihelg? :) Ne usch vad jag vart röksugen såhär efter maten.. måste verkligen sluta upp med att röka, men då går det bara några timmar så börjar man igen! Dyrt och äckligt! Justdet.

Nånå, nu till det jag skulle göra. Hejs!

Godmorgon!

Hejhallå, har ni sovit gott? Jag tackar gudarna för att jag ha fått sova inatt, utan att vakna. Härligt ;) Idag är det tydligen kalas, jag hoppar över tårtan och sådant.. huuuuuuuuuuuuga äckligt!!!
 
Jaja, nu ska jag min morgon cigg! ;) Hehe, annars är inte jag trevlig.. hahahaha


Vi hörs senare! Kram ;)

Hejhej

Kass uppdatering, jag vet.. Mitt huvud lever sitt egna liv, hoff har svinont :( Felicia vägrar dessutom sova, Bella har då somnat för en timme sedan. Väldigt trött var hon. Och karln har gått på affärn och handlat lite. Ska nu fortsätta att kolla på svt24 om debatten om programmet Inlåst som går på torsdagar.. Jag verkligen ÄLSKAR det programmet!!!!! Snart Torsdag igen ;)

Nånå, HEJPA!!

Lite besök..

Hello, nu har vi just haft besök av Farfar Ivan och hans fru Lisbet, har inte alltför mycket på hjärtat så bjuder på lite nytagna bilder istället! :)



Farfar Ivan och en inte så glad Bella som var vääldigt blyg vilket resulterade i grin!



Lisbet, Farfar, Bella och Pappa Mathias :)



Felicia som lånar Bellas gåstol ;)



Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, Bella sover och det är snart sovdags för Felicia också. Sen börjar ju programmet inlåst ;) Älskar verkligen det programmet!!

Isbitar till fötter och tår.

Hooooff, nu är vi hemkomna allihopa eller vad fan man nu säger. Har hämtat Felicia på dagis, banken, varit på arbetsf. tre gånger.. Dom hade någon mässa där så det var proppat med folk så jag återkom flera gånger för att få hjälp med den där jävla handlingsplanen! Så nu är den äntligen inlämnad. Mina fötter värker av kyla, har hållt på att slå ihjäl mig med mina nya skor som är hala som bara den! Fina, visst.. Men tror nog att jag ska ta och leta fram förra årets skor istället och putsa upp dom lite (dom är vita till färgen) så att dom inte är så naasty!! Ska snart ta och sätta mig och vika ihop lite rena kläder, eller ja.. lite och lite. Närmare bestämt 2 proppade IKEA kassar, 2 tvättkorgar med kläder. Med 4 pers så blir det gaaanska mycket kläder!

Jaja, nu ska jag börja iallafall.. eller om en stund när mina fötter blivit lite varmare. Hehe!


Weell, vi hörs!

Kram på er


Fotografering!

Hejhopp :) Nu har vi börjat varva ner för kvällen! Bella sover sen en dryga timme tillbaka men Felicia är vaken! Har även fått en blankett från dagis idag om fotografering! :) Jag älskar verkligen sådant! Såklart så tog jag det stora paketet med alla möjliga kort, är så himla kul med alla möjliga kort på barnen, dessutom kryssade jag i att vi ska ha ett syskon foto så att även Bella får vara med ;) Kommer bli hur fint som helst. Nånå, nu ska jag vänta på att Arga Snickaren ska börja, är helt tokig i det programmet, haha! Kan bjuda er på ett kort iallafall nu som är taget bara för ett par minuter sedan..

 

Jaja, glöm inte att lägga in en kommentar också om ni har något på hjärtat.. eller bara helt enkelt vill fråga något! Har fått en kommentar om att någon vill att jag ska lägga upp bilder på vårat hem, hur det ser ut m,m.. Om jag inte minns helt fel så ska det finnas längre bak om i arkivet. Bläddra och se, om inte så kan jag lägga upp lite bilder vid ett senare tillfälle ;)


Kram på er! Hoppas ni har haft en bra dag ♥


Tävling?

Hello på er mina super söta läsare ;) Har funderat fram och tillbaka här eftersom min läsarstatistik har höjts rejält.. Vi kanske ska ha en tävling? Alltså att vinna något. Skulle det kunna vara något för er så ta och lämna en kommentar, är nog många intresserade så drar jag igång en tävling om någon dag ;)


Hm, annars så händer det inte allför mycket inte. Frågestunden gick ju alldeles utmärkt för att vara första gången för mig! Sådana ska vi ha fler av, eller hur?


Nu ska jag ta tag i den där rackarns disken, hehe..



Men lämna en kommentar, eller flera så drar vi igång en tävling snart! ♥

Och här kommer svaren på era frågor ;)

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

Här kommer svaren! ♥






Svaren på era frågor kommer här!

Hur gammal är du? :

21 år



Tog det lång tid för dig att komma på namnen: Felicia och Isabella? :

Det var min man som valde Felicias namn, det var som en självklarhet, man såg på henne direkt att hon är en liten Felicia ;) Med Isabella velade vi fram och tillbaka, men till sist bestämde vi oss för att det blir Isabella!



Hur lång tid gick det innan du fick veta att du var gravid? :

Ca: 6e veckan med båda två.



Hur tog du det? :

Glad såklart!



Och vad tycker du om abort? :

Nu är jag helt emot det, hade du frågat mig för ett par år sedan hade det nog varit tvärtom!



Hur gammal var du när du blev gravid första gången? :

19 år och 3 dagar ;)



Funderade du någon gång på abort eller var det självklart att behålla barnen?:

Med Felicia övervägde jag abort men behöll :) Isabella var halvt om halvt planerad! Men båda var såklart välkommen till världen ;)



Har du fortfarande kontakt med dina gamla vänner fast du fått barn? :

Jo, vissa av dom.. många av mina vänner har själv fått barn så det finns mycket gemensamt. Men många har jag helt brytit kontakten med!



När fick du barn? :

Som sagt, Felica var jag 19 år och med Isabella var jag 20!



Varför började du blogga? :

Framför allt för att skriva av mig, men samtidigt dela med mig av våra vardagar till er! :)



Vad är det roligaste med att blogga? :

Haha, det måste nog vara bilderna jag lägger upp ;) Få visa er vilka söta barn jag har..



Vad gör du helst när du är ledig? :

Tro det eller ej, men städar.. jag älskar sådant! Får ett par hjärtattacker om det är stökigt. Resa och sådant är inte riktigt min grej!



Drömresmål? :

Okej, nu tänker jag på barnen igen ;) Disney world med ungarna, såklart! Jag hade nog själv haft det lika skoj ;)



Vart skulle du helst bo om du fick välja? :

Helt ärligt, neröver någonstans.. typ Stockholm, Malmö. Meen, jag trivs ändå rätt bra här uppe i Norr!



Hur har du gjort din design, den är superfin! :

Det är inte jag som gjort den utan det är snälla Veronica som fixat och trixat åt mig.. www.veronicaapelqvist.blogg.se



Vad är det bästa med att vara Mamma? : Att se sina barn le, att dom mår bra och har det bra! Det är nog det allra bästa. Lycka!

Vart är din jacka beställd som du visat på en bild? : Ellos :)


Jag bits inte.

Ni törs fråga, jag lovar! ;)


FRÅGESTUND




Fråga precis vad ni vill!

Ingen fråga är för dum ;)

När det kommit in nog många frågor så svarar jag på dem, på ALLA!

Lycka till!

 


Ett måste varje dag..

Något jag är BEROENDE av!!

Coca cola ;)

Dom här flaskorna var ju hur fina som helst, right?


Huhu, nu vart jag sugen på coola igen!

 


Bättre lycka nästa gång?

Haha, sitter och spelar bingolott.. vadå pensionärs intresse? Tänk OM man råkar vinna en massa pengar ;) Men icket, jävla skit lotter denna gång.. hehe, jag är inte direkt den som har som intresse att springa på krogen och sådant skit så då kan jag lika gärna spela bingolotto som den hemmafru jag är. Ska man vara hemmafru så ska man vara det fullt ut också! Eller hur? Nu ska jag iallafall springa iväg till affären en sväng för att handla lite saker.




Myskväll!

Nu är barnen badade, yngsta sover men Felicia är vaken ännu. Vi ska ha en liten myskväll. Har nog bestämt mig, tror jag. Blir nog inte att åka imorgon. Jag vill ju inte! Fan. Ska åtminstone fundera en stund till.. Hm, vad mer då, har faktiskt inte något vettigt att säga förutom att jag ska gå och ta en cigg och ringa ett samtal! Haha, intressant va?

Tycker det är ganska kul faktiskt, jag har hyffsat många besökare på min sida men ingen törs lämna en kommentar.. Jag vill ju ha lite nya bloggar att läsa! Antar att ingen törs? Hehe..


Nååånåå, ciggen väntar.. och mobilen, och en is kall coca cola ;)



En trött Felicia igårkväll, kunde inte låta bli att fota min söta lilla älskade gumma! ♥


Felicias favoritsånger..



Sen tycker hon även om musikvideon på denna sida..

www.babblarna.se


En kort liten stund, bara vi ;)

Sådärja, nu har min lovely bytt till vinterdäck på våran pärla ;) Sen har vi varit en sväng till gve också, denna gång utan barnen.. så skönt att få komma iväg en kort sväng utan dom ibland också. Nej, jag är ingen dålig jävla mamma som vissa påstår bara för att man behöver lite egen tid ibland. Man behöver det för att att bli en bättre och starkare mamma, en kvart kan göra vääldigt mycket! Sådetså..

Nu är det iallafall snart middag, haha matti lagar och jag fixar disken.. hehe, är oftast så men det beror nog på att jag hatar att laga mat. Jag kan, men vill inte. Trååkigt!


Nånå, hör att det är någon som sitter och trycker nu här så jag antar snart att det inte kommer att lukta hallon här nå mer! Haha.


Eftersom att det mest blev en massa trams inlägg idag och inte så mycket vettigt, så kanske ni har något vettigt ni vill säga mig? Lämna en kommentar ;) Alltid lika kul..



Puss ♥

En liten uppdatering, bara..

Nu har min man kommit hem från sitt älskade gym så nu ska vi strax börja med duschen, sitter nu framför datorn med blött hår.. har just tagit mig en mycket välbehövlig dusch.. Har mina aningar om att Bella också kommer vakna snart, våran lilla sömntuta som tagit sig en sovmorgon idag till strax efter halv nio, sen vart hon trött efter två timmar och somnade igen efter en portion gröt. Hon äter så himla bra, aldrig tjorv med maten.. Även Felicia har börjat äta mycket bättre. Är så jobbigt när det ska tjorvas med maten, tack och lov så har det börjat bättras med det nu. Fast lite får man allt truga ibland ;) Ne nu vart jag väldans hungrig så ska ta och börja fixa med maten och kolla om pigan har vaknat än.

Kram på er så hörs vi sen :)

När jag en gång är i farten..

Kan ju bjuda på lite bilder när jag en gång sitter framför datorn! ♥



Isabella



Felicia



Helt tokig i dockor!!



Kan ju bjuda på en gammal bild på mig!

Ne hurrni, nu ska jag börja klura ut vad vi ska äta till lunch! Sen blir det nog att fortsätta städa lite om jag orkar, åker just mest troligt iväg imorgon och blir borta hela veckan, har inte riktigt bestämt mig ännu.. Är verkligen i valet och kvalet om jag ska eller inte. Vi ser!

Kram på er alla därute!


Vintern är här!



Nu är det bara att plocka fram vinterkläderna! ;)


Godmorgon! <3

Nu verkar vintern verkligen vara här, gick ut på ballis imorse för en morgon cigg ;) Var ju hur mycket snö som helst som garanterat inte lär försvinna.. jag längtar till våren! Finns verkligen inget mysigare, och det är enda "årstiden" jag inte klagar på att det är för varmt eller för kallt, då njuter man bara.. Nu i våras föddes ju våran lilla gumma. Det var nog höjdpunkten på våren som varit! Vi har då fått oss en liten sovmorgon, Bella sov tills efter halv nio idag och Felicia vaknade nog omkring åtta tror jag. Så vi har just ätit gröt hela familjen och haft lite mys.

Ska nu glida vidare och läsa lite andra bloggar..


Ha en bra dag alla söta läsare ♥

Sorry!

Hej på er, har inte prioriterat min blogg alls denna helg då jag lagt all min tid på min familj! Jag är verkligen i valet och kvalet om jag ska åka på Måndag eller inte, jag har ingen lust, jag vill inte. Usch, nu börjar jag gnälla igen. Det ska jag inte göra, då jag vet att det finns många därute som har det betydligt värre än mig. Missförstå mig inte! Sak samma, all lycka till er.. särskillt till dig Fina! Hoppas allt går vägen! Men det måste det göra.

Hoppas iallafall att alla mina söta läsare stannar kvar här fast jag inte kommer att blogga så mycket, kanske ett till två inlägg per dag. Jag lovar, with all my heart.. när jag känner mig redo så kommer jag att berätta för er vart det är jag håller hus om dagarna, haha! Bjuder på en sweet bild åtminstone.



Ibland måste man faktiskt få smaka lite päron glass! Och arg blir man om man inte får mera.. hehe.


Ne, nu avslutar vi det här inlägget med en bamse kram åt www.nuvilljag.blogg.se och till alla min söta läsare!


Nu är jag nöjd

Hej och hallå.. Nu har vi just kommit hem från stan :) Hittade dessvärre ingen present i den här hålan så det blir nog kanske till att beställa från nätet, som vanligt.. well, lämnade iallafall in min mobil idag och det var tydligen något fel på programvaran eller hårdvaran.. vet inte, men något av det iallafall så jag fick en helt ny mobil istället ;) Sen hämtade vi ut mitt paket med min jacka och skorna! Fasen vad fina dom är, jag är sjukt nöjd faktiskt! Nu ska jag iallafall ta det luugnt en stund, slå på tv:n och kolla på Små i stora världen!

Haha, dom är så sjukt söta dom där kortväxta människorna!


Vi hörs! Kram på er! ♥

Någon som undrade..

Var någon "anonym" som undrade var min jacka var beställd ifrån.. Ellos :)



 

Fan, min mobil laddar inte.. fungerar som en påse skit. Jag blir galen!! Hoppas verkligen att det var själva laddaren det var fel på, prövar en annan nu som är helt ny! Känner mig som en liten fjortis på 15 år som lever för sin mobiltelefon.. haha, jag hatar verkligen att vara utan den. Känner mig totalt f*cking handikappad.

Nånå, imorgon ska den in på lagning iallafall. Den är ju bara 2 månader gammal min lilla päärla ;)
Inte en vääärsting men jag älskar den som tusingen!




Nu ska jag iallafall kolla på programmet Inlåst som börjar alldeles strax, har längtat som en dååre ;)

Kram på er!


Blogga när man känner att det börjar koka över..

Guuuuuud vad jag känner mig irriterad, lika att jag skriver av mig här så att det inte går ut över mina nära och kära. Sådant är ju onödigt! Snart är iallafall min lilla gumma hemma från dagis :) Hon skulle ju egentligen ha kommit hem kvart över två men eftersom allt gick som det gick så kommer hon ju strax efter tre någon gång med min Mamma..

Annars då, har inte alltför mycket på hjärtat.. imorgon kommer iallafall min jacka och mina skor! Som jag längtar!! Unnar mig aldrig något, eller jo nuförtiden när jag ser hur mycket kläder mina barn har så är det verkligen köpstopp och på tiden att jag börjar köpa åt mig själv..

Nåånååå, här i stan hittar man iallafall inte en vinterjacka, ett par vinterstövlar, en rejäl barnoverall för ca: 800 kr.. Haha, inte en jävla chans..


Kommer hädanefter alltid att köpa från internet nu när man ser hur billigt allt är jämfört med här i stan..


299:-

                                             


Ord pris 599, NU 250:-                                                                  Ord pris 599 NU 240:-  



Lätt värt! ♥

Helt jävla otroligt!

2 punkterade däck på bilen, ett i morse och en för en stund sedan, som om det tydligen inte räckte så gick min mobil sönder. Nu ligger den iallafall i laddaren så får se om den kommer igång sen.. gud vad less jag börjar bli.
Matti är ju inte direkt glad på den sate som tagit hål på däcken! Vi var på väg att kolla presenten sen hämta Felicia på dagis, var bara att vända hem igen innan vi skulle in på affären.. Bara rena turen att min Mamma slutar jobbet tidigare idag så att hon kan hämta hem Felicia för vi tar oss inte en meter med bilen.. gaaaaaaaaah!!!!!!!!!


Ne, nu ger jag upp innan något mer händer.

Hejs!


2009.10.01

Hello.. Här har vi just ätit lunch, hooh vad mätt jag blev, ska iallafall strax ta och bege oss ut mot stan för att kolla på en present. Tror jag iallafall. Om jag orkar, haha känner mig slööö!!

Bjuder på lite bilder iallafall, har inte så mycket annat vettigt att säga...



Sötungarna som för en gångs skull leker snällt med varandra! :)



Hehe, buus!





RSS 2.0