När jag ändå..

.. är i farten här på datorn så kan jag lika gärna berätta om dagens skräckupplevelse! Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare berättat om det där dörrhandtaget i tjejernas rum som är sönder? Justdet. Bella låste ju in sig en gång tidigare men det ordnade sig.. nåja, denna gång så satt jag och vek in barnkläder i garderoben och just när jag var klar och började gå mot dörren så stänger ungarna dörrn, och handtaget sitter på utsidan! Top dom jävlarna har inte orkat fixa den än! Så, därinne sitter vi alla fyra, jag och barnen samt min klaustrofobi :) Ytterdörren var låst så hade inte hjälpt speciellt mycket heller att ringa någon för ingen jävel kommer in.. Iallafall ringde securitas på stört men där sa dom att jag måste vänta en stund så bad Matti komma hit och sparka in ytterdörren så att han kan öppna utifrån till sovrummet men då i rättan tid så kom ju securitas, hon ropade iallafall i brevinkastet och jag gapade att vi var inlåsta haha, nåja, hon hade ju nyckel iallafall så ut kom vi till sist!

Fyyfan vad hemskt, jag hatar att vara inlåst.. barnen gick det ingen nöd på! Mest jag som var några sekunder ifrån att gråta haha.. Och vad tusan hade jag gjort om jag inte hade haft på mig min mobil? Då hade vi fått sitta där.. hoj!


Kock Tina

Tina som är så duktig på att laga mat ja, hon är även duktig på något annat.. som ni ser i videon! Är lite dålig kvalité i början men det blir bättre ;) Och jag som föredrar Gordon Ramsay!




Hehe, som alla ser så är videon ihopklippt av någon dåre :) Men jag och min dåliga humor skrattade då..


31a Oktober 2010

Hej, blev ingen uppdatering igår.. kände att jag inte riktigt hade tid för datorn! Så kan det vara ibland. Har ni haft en mysig halloween? Spenderade gårdagen och idag med att vara uppe hos Mathias, men nu är vi hemma igen och nu är det Mamma vecka för Bella, planerna hade egentligen vart helt annorlunda för morgondagen men som det ser ut nu så lär det väl skita sig, och då inte tack vare mig. Har inte speciellt mycket på hjärtat, ska snart börja göra kväll för Bella  (Felicia sover redan).. men först ska jag visa er en liten frän video jag hittade på youtube! Stay tuned :)


!

Marie har ändrat sin relationsstatus från "gift" till "singel".



..Man kan inte få allt man pekar på ;(





Från blogg.se till wordpress!?

www.lillmian.se kommer jag inte att använda nå mer, har tagit bort min domän! Så tillsvidare är det www.lillmian.blogg.se som gäller, så att ni vet :) Kommer inom kort att flytta min blogg till wordpress, jag har gjort mitt här på blogg.se känns det som. Men mer om det senare ;)


29e Oktober 2010

Morron! Sovit gott? Jag har då det, för en gångs skull.. är som jobbigt med dessa sömnproblem att vakna flera gånger per natt. Vrida runt tusen varv i sängen medans tankarna bara snurrar. Så, är skönt att få vara utvilad faktiskt! Dagens höjdpunkt blir när posten kommer, haha nööördy.. men va fan, jag väntar på skolfoton från Kiruna. Dom hade tagit syskonfoto men glömt att skicka med det så idag får jag dem, o fyfan vad jag längtar! Mina fiina tjejor :) Nånå, ska vänta att Felicia har surrat klart i telefonen med Mommo sen ska vi klä på oss och gå ut med pulkan en sväng, frisk luft behöver vi båda två.

Min älskade tjej som gillar att surra i telefonen :)


My kind of..




Miley Cyrus - When I Look At You





Gillar denna låt såå mycket ♥


28e Oktober 2010

Hej på er, är som sönderstressad under dagarna så för mig finns det oftast bara tid att blogga på kvällarna! Nu är iallafall middagen avklarad och alla spring på affärer, fyfasen för stress.. det värsta är att jag inte ens vet vad det är jag har bråttom över.

 Nåja, idag vart det sista dagen för F på dagis på ett tag för nästa vecka är det skollov, men Bella får gå på dagis då för hon är under 3 år! Min tjej börjar bli stor, herregud är ju inte många år innan F börjar skolan.. då får jag gömma mig i en buske och se så att det inte är nå kioskmongon till killar som ska fråga chans på henne, hahaha :)


Det var ju nyss du föddes min stora tjej!


27e Oktober 2010

Hej på er! Det kommer att bli ett inlägg med blandade känslor så är det inte intressant så sluta läs redan här. Skriver bara av mig, vill inte lasta allt på min familj, allt är nog som det redan är. Så, då blir bloggen ett bra ställe.. eller hur?

Jag är bara så jävla less, så sjukt less på att aldrig få må bra. Jag kräver inte att någon ska tycka synd om mig, för det är det inte. Men hur jävla svårt kan det vara för folk att glädjas åt andra, iallafall någon gång? Jag lever mitt eget liv, jag har blivit rådd till att lyssna på andras idéer och tips men jag har lagt av med det för det fungerar inte, mitt hjärta är i bitar och allt är åt helvete känns det som. Varför får jag aldrig vara glad och bara le för en dag? Och snälla, inga elaka kommentarer nu.. mina barn ger mig glädje, men för att orka med allt annat så behöver man också vuxna att prata med, tycker jag. Men har man blivit sviken och sårad gång på gång så litar man till sist inte på någon, och kan man framförallt inte lita på sig själv så kan man inte lita på någon annan heller. Nu blir det ett sådant luddigt inlägg, allt är huller om buller! Men som sagt, jag vill bara skriva av mig.. Jag vill bli och känna mig lycklig och glad men det gör jag inte, jag kommer aldrig att finna den rätte kärleken.. någonsin! Han stängde dörren och jag blev kvar utanför..






Ska snart iväg och hämta F på dagis, då är det bara att le och se glad ut. Vill inte visa att jag är ledsen åt ungarna, dom behöver inte se det. Det är skillnad att gråta av lycka och gråta av att livet suger!
Det är ju som tur att jag har mina barn, ohja. Men det är så mycket annat runtomkring som gör att jag är ledsen.  Jag kan inte ens minnas sist jag har skrattat och känt äkta kärlek/lycka.. ärligt så minns jag inte det. Det ska inte behöva vara såhär, och allt blir vad man gör det till men det är fan inte lätt alltså.

Och hur mycket vill man skriva ut i bloggen om sina känslor och sitt privatliv inför alla hundratals läsare?

Jag har så sjukt lätt för att börja gråta, känslig kanske? Så att skriva om känslor och att skriva ut om mina andra hälft det svider i hjärtat för det är en saknad.. jag saknar och jag älskar men jag är inte lycklig, jag är inte glad.



Den enda glädjen i mitt liv nu är mina barn, så tro inget annat.. har bara ibland lite svårt för att formulera mina ord så att dom inte missuppfattas av andra! :/


All kärlek mina fina läsare, om ni visste vad ni betyder för mig. Kram kram kram!



26e Oktober 2010

Hejhej! Gudars vilken händelserik dag det har varit idag, not. Nåja, lämnade Felicia på dagis imorse sen drog jag vidare på posten och äntligen fick jag dagiskorten.. dock så hade dom missat att skicka med syskonfotot så den får jag i övermorgon. Efter det drog jag vidare till Matti, åt lunch o så.. sen skulle vi o hämta ut pengar vilket tog 30 min ;) Jag kliver ur bilen och mitt i allt börjar det hagla gigantiska snöbollar över mig, alltså några snorungar på friskolan som adhd under lektionstid tydligen, så Matti blir hysteriskt galen och springer in dit.. sen tog han sig ett snack med rektorn, ungarna, lärarna osv osv.. Det mindre roliga var ju att bilrutan sprack! Men ja, så går det när det finns ouppfostrade barn här i stan! Så ja, efter det där tjafset så drog vi till gve och Matti for o kollade på en ny bilruta.. hallefuckinglujah för denna stad :)

Nu ska jag slänga mig i duschen på stört!



Inte ditt fel..

Fyfan så bra låt!


25e Oktober 2010

Hallå i stugan! :) Har som inte haft tid med datorn idag dessutom föll det en liten bloggtorka över mig.. Typ. Imorse när jag vaknade efter min underbara sovmorgon så hämtade Matti upp oss, så det blev lunch hos honom.. sen gjorde vi stan! Drog en vända på Lindex, och otroligt nog så hittade jag faktiskt något fint där ;) Bella fick en pyjamas och Felicia ett nattlinne, jag är som alltid inne på det där med att köpa likadana kläder åt tjejorna men fanns inte samma storlekar denna gång, rackarns.. nåja, sen blev det lösnaglar åt mig och en halsduk åt Bella! Efter det så rejsade vi till posten för det har hänt nå jox med min post (tusen tack svenskadressandring).. (idioter överallt) jaa, får iallafall inte posten hit och inte posten till Mbgt så om en vecka skulle det kollas upp igen om det ordnat sig.. tills vidare måste jag hämta skiten på deras place varje dag, kul! Sen drog jag iaf hem en sväng medans Matti for på gymmet, sen plockade han upp mig och pigan.. sen vart det middag hos honom o efter det gick jag förbi Jessica och nu är vi hemma!

Felicia somnade som en stock i bilen och än sover hon.. suuupertrött! Jag sitter och tittar på Ullared samtidigt som mina tankar flyger omkring i huvudet. Mitt hjärta är i bitar och inte blir det som bättre av att jag har starka bröstkorgssmärtor, typ som panikångestattack fast ändå inte, svårt att förklara. Ne, nu ska jag lämna datorn och tvn och göra lite vettigt! Ska iallafall slänga in en superbra låt först åt er :)

Btw, har ni haft en bra dag? ;P


Och för att inte glömma! .. Grattis Mamma på din födelsedag :) ♥

24e Oktober 2010

Hejhej! Söndag idag och helgen är över, är även Pappa vecka idag för Bella så hon åkte dit vid halv två tiden! Fyfasen vad jag saknar min lilltjej.. har vart lite kass uppdatering jag vet. Ska fortsätta nu med att sortera alla 7000 bilder i datorn, allt är huller om buller, noll ordning och jag är less på att leta ihjäl mig efter det jag söker! Efter det blir det en klädbeställning :) Bara man hittar något som faller en i smaken! Har du tips på några barnbutiker på internet? Tipsa mig gärna :)

H&M
Ellos
KappAhl
Lindex

Inget som intresserade mig där!

Någon där?

Jahär var det ju livat :) Om jag lovar att stoppa upp latheten i rövas och börjar svara på alla kommentar som kommer in, lovar ni då mig att börja kommentera mer? Känns som lite ensamt här hörrni :(


Föralltid


Min lägenhet!

Här kommer några få bilder på hur det ser ut!

Tv-rummet





Dött på väggarna, yes jag vet.. det ska upp tavlor samt spegeln med små ljushållare som ni ser står lutad mot väggen! Ska visa er den någon dag, såå himla fin!





Och köket!





Flickornas rum, blir deprimerad av att väggarna är tomma haha.. men det kommer! Har bara inte hittat dom rätta tavlorna jag vill ha.

Bella velade också vara med på bild ;)




Och hallen och toan är väl inte så intressant att se så det skippade jag ;P


23e Oktober 2010

Godmorgon, eller ja det har det vart här hela natten kan man säga! En timmes sömn fick jag sen tyckte Bella att det var godmorgon mitt i natten sen dess har vi bara vilat alltså inte sovit. Så idag är jag ingen direkt supermorsa med energi till tusen! Efter lunch kommer iallafall Matti och hämtar ungarna så att jag får sova alternativt vila en stund för jag behöver det. Men trots min enorma trötthet imorse så drog jag igång med att storstäda, bara golven kvar men dom får jag glatt vänta med tills M hämtat barnen, omöjligt att skura med för många fötter springandes överallt^^ Förresten, plockade fram kameran igår och laddade den så nu har jag fotat bilder på min lägenhet!

Ska visa er alldeles strax ;)

22a Oktober 2010

Hej fina du! Jag bloggar lite snabbt innan jag ska ringa min fina och surra lite, men bara en kort stund. Då jag snittat två timmars sömn sammanlagt dom senaste två nätterna pga av min saftiga förkylning så snarkar jag som Göran Person efter en kräftskiva med snaps och internationalen, så det är tur att jag inte har nattsällskap av Mathias för då hade han fått lika lite sömn som jag fått ;) Hoppas förkylningen ger med sig ganska snart, för nu är jag så less!

Dagen har bara varit lugn, förutom några missöden (förstås)! Jag, barnen och Mathias käkade middag och direkt vi ätit klart så kom jag på att jag glömt Felicias vantar på dagis, så jag rusade dit för att hämta dom.. på vägen hem så får jag ett sms av Mathias att han blivit utlåst av tjejerna på min balkong! Det finns nämligen ett handtag på insidan men inte utsidan och dom har lärt sig hur man låser ut någon (jag har själv råkat ut för det en gång här).. Mathias försökte iallafall förgäves försöka få dom två busfröna att öppna dörren.. Bella var på väg att börja öppna men då hade tydligen Felicia sagt till henne att hon INTE får öppna dörren! Så han fick stå där och frysa tills jag hade skyndat mig hem, vet ni vad tjejerna hade gjort mer? Haha, dom hade tagit varsin stol och satt sig på insidan vid dörren och stirrat på Mathias samtidigt som dom hade skrattat ikapp, haha skitkul! ;P

Nåja, efter en stund så for iallafall M hem men just när han hade hunnit till Malmberget så var jag tvungen att ringa honom för tjejernas dörrhandtag på utsidan hade gått sönder så att det gick bara att öppna från insidan, och därinne var Bella och hon hade tryckt igen dörren så jag kunde inte öpnna på utsidan.. jag rusade efter skruvmejslar o allt och började greja men då var jag som sagt tvungen att ringa hit M, bad han trycka på gasen rejält för Bella var ju inlåst i några få minuter! Han fick iallafall upp dörren och fixade handtaget provisoriskt så att inga missöden händer igen. Jag får ringa top på Måndag och be dom fixa, fast jag vet inte.. jag ringde dom idag med ett annat ärende som dom måste komma hit och fixa och dom kom inte.. som vanligt! I värsta fall får jag väl svänga förbi dollar och köpa ett nytt handtag från tyskland för 10 kr samt be att den inte går sönder!


Nånå, nu ska jag ringa mitt hjärta och surra lite, sen sova så att jag får bort min huvudvärk och förkylningen!


Snark snark..

Listor är inte tråkiga

1. Vad är ditt mellan-namn? Louise
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Det namnet jag har duger gott så vill inte byta 
3. Är du i ett förhållande nu? Ja
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Inne på vårat 7e år med varann!
5. Vem var du tillsammans med sist? Anders Dorsch
6. Får man fråga varför det tog slut? Känslorna svalnade och vi blev mer vänner än tillsammans
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
8. Vem vet mest om dig? Mathias
9. Vad gör du på fredagskvällar? Myser framför tv:n
10. Bästa filmen du någonsin har sett? The Blind Side
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja
12. Har du någonsin varit full? Ja
13. Har du testat droger? Nej
14. Röker du? Ja
15. Snusar du? Ibland
16. Saknar du någon just nu? Ja 
17. Hur mår du idag? Inte alls bra, jävla förlylning :( O
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Eh, det minns jag inte..
20. Bästa minnet från sommaren? Kommer inte på något specifikt..
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Finland
22. När var du där? Oj, många år sedan minns inte ens..
23. Är du rasist? Haha ibland tamejfan..
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? Svenska
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja
28. Sköter du skolan? Går inte i skolan nu, och nej jag skötte den inte
29. Vad hade du för betyg förra terminen? -
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? VG
31. Vilket ämne var det? Matte
32. Har du fått ig på ett prov? Oja, många..
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej
34. Anser du dig vara intelligent? Ibland ;)
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? När mina flickor föddes!! 
36. Vilken va den värsta tiden då? Nämns inte här, men dom som känner mig vet!
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Yes, men jag kämpar med det än idag.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Ja
39. Har du haft sömnproblem? Rätt ofta
40. Hur ofta gråter du? Det händer väl
41. Vad gör du när du mår dåligt? Försöker tänka på annat just då..
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Sara oftast..
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Haha nej nej NEJ!
44. Vilken klass går du i nu? Går fortfarande inte i skolan.
45. Vilken skola? -
46. Har du varit otrogen någon gång? Ja, tyvärr..
47. Har någon varit otrogen mot dig? Säkert
48. Är du stolt över dig själv? Ibland
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är omtänksam 
50. Vad får du ofta komplimanger för? Ingen aning, eller ja.. oftast mitt hår haha..
51. Har du lätt att få folk att skratta? Ja
52. Cider elller öl? Men usch, inget av det
53. Har du några talanger? Tror inte det
54. Vet du om någon är kär i dig? Ingen aning, hoppas inte
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jaa
56. Vad står det i ditt senaste sms? Jaha. Nå ha de då. Hör av dig sen om du vill ses.
57. Hur lång är du? 156 cm
58. Hur mycket väger du? 44 kg
59. Vilken storlek har du på kläderna? xs
60. Har du svarat ärligt? Ja


NU blir det en kopp té! Vi hörs ;)

 


Tystnad

Klockan är typ sju och ungarna sover, hallelujah! I vanliga fall somnar ju Felicia vid sju, utan tjafs och bråk.. annat är det med Bella ;) Hon vill bråka järnet tills klockan slagit runt ett par gånger om för att sedan somna på en nanosekund! Så, äntligen har jag lite Mammatid vilket innebär att jag ska koka mig en kopp té och läsa mina favoritbloggar! Händer liksom inte alltför ofta att jag hinner andas ut i lugn och ro på kvällarna! Bjuder er på en söt bild :)

Pappa Mathias leker i lekparken, hur sött?


       


Hihi^^


21a Oktober 2010

Hello :) Mår ni bra? Var rätt så dåsig igår så det blev inget bloggande för min del, är inne nu på min 5e vecka med hög feber och förkylning så jag funderar på att pallra mig till akuten ikväll.. återstår att se faktiskt. Man lyckas alltid komma därifrån sjukare än man var från början. Sitter iallafall nu och väntar på att Matti ska plocka upp oss, sen blir det affärn för att handla lite ;) Kylen och frysen behöver tankas lite.

Har även börjar fundera lite på det där med julklappar, vad man ska köpa åt ungarna! Frågade Felicia vad hon vill ha och till svar fick jag att hon vill ha ett badhus, så.. ja, kanske man ska hålla sig till lite mer realistiska ting istället! Hehe. Förövrigt skippar vi nog jultomten det här året med tanke på förra årets bravader, haha.. När tomten kom så skrek Felicia så högt att jag funderade på en hörapparat, dessutom velade hon gå och sova av rädsla. Kanske borde ringa hit jultomten sisådär varje kväll vid sjutiden? Då slipper vi nog allt kvällstjafs haha.

Är ju faktiskt inte speciellt länge kvar till julen, och jag som hatar den mer än någonsin men man får faktiskt le och se glad ut speciellt när man har barn :) Julen är ju som till för barnen, tycker jag! MEN, jag hoppas att dom sänder något liknande Anna Anka program iår igen precis som förra, sjukt kul ju.

Nånå, nu vart det ett blandat inlägg igen om det ena och det andra, hör att kidsen bråkar nu så nu får jag glatt sätta bort datorn en stund för att lösa ett världskrig :) Ha det bra!


All kärlek!

19e Oktober 2010

Hejhej.. Har lämnat ungarna på dagis för en stund sedan, Felicias förkylning och feber var borta så även hon fick gå på dagis idag. Hon har nog saknat sina vänner tror jag. Nåja, nog om det..

Imorse när jag kollade igenom lite bloggar så fann jag denna blogg! Ibilen

Jag visste ärlig talat inte om jag skulle gråta eller inte, jag vart som helt förstelnad. Fungerar verkligen Sverige såhär? Att socialstyrelsen samt kommunen låter ett barn bo i en iskall bil på vintern tillsammans med sin förälder, utan hjälp från något håll. Jag blir seriöst mörkrädd!

Jag lånade en text från hans blogg! :



"I torsdagsnatt skakade min son så pass mycket att hela bilen gungade, hans sovsäck höll inte temperaturen just denna natt. Jag hade enorm tur att bilen kunde vara på under ett par minuter utan att motorn stannade – detta var vid 4-tiden och vi lyckades hålla värmen resten av natten.
Nu har jag fixat massa värmeljus för jag har hört att de skall hjälpa vid frost, och borde då ge oss lite mer värme i bilen."




Jag blir fanimig mörkrädd i detta jävla land.

Godmorgon förresten..

18e Oktober 2010

Halloj! :) Kan man bli gladare än vad jag är idag trots den hemska förkylningen? NÄ, skulle inte tro de va.. den där hemska kvinnoveckan är över = smärtan borta. Guud så underbart! Längtar verkligen inte tills nästa månad haha. Har iallafall redan börjat med middagen, lite tjuvstart såhär för ungarna är redan nu döhungriga.. jag skippar maten helt idag jag, har ändå ingen matlust och maten smakar ändå ingenting! Felicia har iallafall blivit mycket piggare sen igår, herregudändå.. febern är kvar men annars är hon pigg. Tror iallafall det får bli en hemmadag imorgon från dagis. Men men det återstår att se :)

Min kväll ser ut såhär:

Ett mysigt bad!



Nu ska jag kika till middagen ;) Se yo!

Herreminjäävlar!

Ni MÅSTE se HELA videon! Ok? Snälla gör det, och berätta gärna för mig om någon av er vet om den är sann eller inte.. fan jag blir nervös. Kommer fundera på det där nu hela tiden.
Ja, HELA videon sa jag!!



17e Oktober 2010

Hejhej bloggen! 6 år idag med Mathias, tiden går fort. Och vi har banne mig gått igenom allt tillsammans, och att jag älskar den karln så sjukt mycket ♥ Det bästa och absolut finaste vi vart med om tillsammans är förlossningarna med flickorna, såå vackert!

Förövrigt så är iallafall tjejorna uppe hos Matti nu och jag är hemma och bara vilar. Försöker andas igenom denna jävla värk, bara 1 till 2 dagar kvar så är mensvärken borta. Sitter nu o lyssnar på Rasmus Seebach - Engel. Finns det någon finare låt? Never ever ;P Funderar faktiskt på ett stek hett bad, så härligt.. värmekudden börjar jag bli less på så nu blir det badet en stund, och lite tända ljus och TYSTNAD i mina öron. Lovely :)

Förresten, sa ju tidigare att vi skulle på stallet med tjejerna! Men pga av snoriga näsor o så, så sköt vi upp det ett par gånger om.. men idag var vi dit en jäkligt snabb sväng. Kollade på ponnysarna, tjejerna gillade det iallafall.. men medans vi gick igenom korridoren vart det luktar ren skit så höll jag på att avlida, värre vart det när vi kom in till boxarna.. fyyfasen. Så det vart en snabb visist med andra ord, sprang nästan ut sen.. vad faan skulle jag dit o göra kan man tänka sig. Jag och Felicia gick iallafall in i en box och klappa en liten ponny, jag hade som aldrig vågat om det inte hade vart för att en skötare stod där inne.. ena ponnyn fick barnen inte klappa då den hade en vana att naffsa på fingrarna ;) Och kidsen föddes ju med tio fingrar och dom vill vi helst behålla!

Badet var det ja, vi hörs. Hejs!


När man bor åt topbostäder så kan man inte...

mms_img65950 (MMS)

När man bor åt topbostäder så kan man inte räkna med värme i lägenheterna direkt så tills problemet är fixat (vilket lär dröja till nästa jul) så har jag fått ett fristående element som ger värme :-) Och jäklars varmt blir det. Bastu. Jajjemen!


16e Oktober 2010

Morning! Fuck, min kvinnovärk man har en gång i månaden blir bara värre och värre för varje månad, det stör mig :( Känner mig helt jäkla nere, bara några dagar kvar så är det över. Nånå, bara att hålla ut, le och vara glad ;) Sov iallafall hos mr x inatt ;D Jag vart som sugen på att kika film mitt i natta men han däckade som en klubbad säl vid halv tolv typ.. trevligt sällskap haha :) Nu väntar jag och barnen på att Moffa ska komma hit! Alltid lika skoj, dom verkligen äälskar honom och klänger på honom som om det inte fanns en morgondag.

Felicia ligger och vilar, gav henne lite alvedon sen däckade hon! Förkylningen väägrar gå över och hostan blir bara värre hela tiden, fyfasen också.. hoppas iallafall att hon sover bort en del av förkylningen nu! Om inte annat får jag ringa barnkliniken senare idag så får det bli ett besök dit, måste bara leta fram vårat klippkort först.. haha! Stamkunder med andra ord. Vette gudarna hur många gånger vi har sprungit där med storgumman. För några år sedan hade hon enorma problem med sin mage så då fick vi ett klyx schema att följa, så vi besökte sjukhuset varannan dag och hade vi tur så var tredje! Tömning av magen sen fick vi åka hem, sen upprepa proceduren varannan dag i bra många veckor.. tur att det gick över! Och hur det gick över? Det ska jag nämligen berätta för er.. nu blir det ett sånt här inlägg om en massa olika grejs, men va fan.. läs eller skit i det :)

Ni vet sådana där siare, eller ja.. sådana som tror på gud och sådant tjafs? Jag tror inte på gud, jag tror inte på folk som kan spå om framtiden! Absolut inte. Varför vet jag inte. Nåja, men vi var iallafall på ett fik jag och Felicia för några år sedan.. då hade vi precis kommit från sjukhuset så hon sov i vagnen.. när vi klev in på fiket/loppisen här i stan så kom det fram en äldre dam och surrade med mig.. när vi surrat på en braa stund om allt mellan himmel och jord så frågade hon mig att hon vet att något inte är bra med Felicia, jag berättade om den knasiga magen.. hon frågade mig om hon fick be en bön åt Felicia medans hon legade i vagnen? Whaaat tänkte jag för mig själv.. men svarade javisst. Hon sa till mig att hon kan "be" bort onda sjukdomar och liknande skit.. typ be bort glutenallergi och skit men jaa, allt. Jag tyckte bara att allt lät helt jävla vrickat.. och det låter vrickat också nu när jag skriver det!! Men vet ni vad? Efter hennes bön och när vi kom hem o allt så var det färdigsprunget på det där sjukhuset med magen och klyx schemat plockades bort. Så var det med den saken. Galet, ska man tro på sådant där.. Gör ni det? Typ gud, siare och sånt? Haha man kanske ska bli en troende fan nu när man börjar tänka efter.. eller?


Nu vart det ett låångt inlägg såg jag, fick iaf ett mess av barnens Moffa att han snart är här så nu ska jag lägga bort datorn! Som sagt, ett låångt inlägg om förkylningar och lite allt möjligt.. haha kan bli så ibland. Vi hörs kanske lite senare! Kramkram

-

Mathias ♥


Jag älskar dig!

 


Listjävel

Och så var det ju dom dära listorna igen, stal denna av Anna!


1. Fullständigt namn? - Marie Louise Lindmark
2. Exakt ålder? - Orkar inte räkna *lat*.. men ja, fyller 23 iallafall!
3. Vart bor du? - Gällivare
4. Bor tillsammans med? - Äldsta dottern Felicia på heltid och yngsta dottern Isabella har jag på halvtid!
5. Husdjur? - Ingenting, har dock lovat barnen en hamster.
6. Färg på ditt hus? - Ljusbrun typ.
7. När är du född? - Aug 1988
8. Klass? - Ingen alls
9. Vilket år tar du studenten? - Någon gång antar jag att jag gör det, men när vette gudarna.
10. Något jobb? - Inte än, men snart.
11. När ska du sova ikväll? - Ingen aning.
13. Duschat idag? - Nope
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit? - Frukost och lunch
17. Dagens klädsel? - Slitis kläder.. haha
19. Dagens sötnos? - Kidsen!
20. Dagens roligaste? - Finns nog inget roligt med denna dag  
21. Har du många vänner? - Nej
22. Hur många har du kysst? - För många
23. Vem kramade du senast? - Mathias <3
24. Hur många vill du ha sex med? - Ingen
25. Hur många har varit otrogna med dig? - En vad jag vet iallafall, eller ja.. har fått höra. Men vem brys!
27. Har du pojk-/flickvän? - Njaaa jo nä ja vet inte kanske.. öh många svar!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Matti
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - samma svar som ovan
31. Film? - Oj, har inte sett film på länge så minns faktiskt inte.
32. Låt? - Rasmus Seebach - Engel
33. Mat? - Sallad
34. Dryck? - Isvatten
35. Stad? - Stockholm
36. Land? - Sverige
37. Ämne i skolan? Matematik
38. År? - 2005

SENASTE:
39. Personen du tänkte på? - Matti
40. Personen du kysste? - Matti
41. Gången du spydde? - Minns inte
42. Gången du grät? - Senast idag
43. Pizzan du åt? - Men BLÄÄ för fan
44. Gången du var i göteborg? - 10 år sen kanske?
45. Gången du var i stockholm? - 2003
46. Gången du var full? - Haha oj, det var sviiiiiiiiinlänge sedan.. minns inte ens..
47. Gången du var hög? - Never ever
48. Personen som såg dig gråta? - Matti

ANTINGEN ELLER:
49. Svart eller vitt? - Svart
50. Hund eller katt? - Hund
51. Ut och festa eller hemma och mysa? - mysa
52. Tv-spel eller datorspel? -  tvspel
53. Singel eller upptagen? - upptagen
54. Lunarstorm, helgon eller playahead? -  inget avdera
55. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
56. Big brother eller paradise hotel? - inget av det
57. Svart hår eller blont? - blondt
58. Blåa ögon eller bruna? - bruna
59. Choklad eller lakrits? - choklad
60. Göteborg eller stockholm? - sthlm
61. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
62. Coca cola eller fanta? - Cola
63. Pizza eller kebab? - Kebab om jag måste välja, men helst inget av det.. gillar inte fettomat.
64. Randigt eller prickigt? - inget av det
65. Älska eller älskas? - bådeoch
66. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
67. Personer du älskar? - mina barn
68. Personer du hatar? - hata är ett för starkt ord för mig.. men tycker mindre bra om!
69. Personer som sagt jag älskar dig? - matti
70. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - matti
71. Glassar du ätit på en dag? - minns inte det..
72. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
73. Gånger du haft minnesluckor? - Ett par gånger
74. Piercingar har du? - ingen
75. Personer du saknar just nu? - Alldeles för många
76. Gånger ditt hjärta brustit? - Flera

VEM:
77. Vill du kyssa nu? - Matti
78. Ska du träffa imorgon? - Ingen aning
79. Sjöng du senast för? - Sjunger aldrig för någon
80. Hade du senast en msnkonversation med? - Matti
81. Spelade du tv-spel med senast? - Minns inte.. var så länge sedan jag spelade.. haha.
82. Vill du ta med på en romantisk resa? - Gillar inte att resa..
83. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Finns flera som hade behövt sig en bumling i huvet ;D
84. Förtjänar att dö? - Ingen
85. Vill du sova brevid inatt? - Matti

VAD:
86. Gör dig glad? - Sällskap, hatar ensamhet!
87. Gör dig ledsen? - Finnas mycket som kan göra mig ledsen, men otrohet..
88. Vad vill du helst göra nu? - Sova
89. Önskar du att du slapp göra? - Byta tusentals blöjor varje dag haha
90. Vill du ha nu? - Sömn
91. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Ett bättre och lyckligare liv. Någon som kan ordna det? Tack!  
92. Längtar du till? - Kvällen för jag vill sooova
93. Tycker du om dina betyg? - Öh nej
94. Ångrar du i ditt liv? - Man ska inte hålla på att ångra sig hit och dit 
95. Är det bästa som har hänt dig? - Mina barn


15e Oktober 2010

Helloo! Läget med er? Skönt att det är helg. Jag vaknade upp till kvinno-jävla-skit-värk.. ja, ni vet vad jag menar. Dessutom vaknade jag upp ur en hemsk mardröm, och jag som aldrig drömmer mardömmar.. scaary! Drömde om att det brann ute på gården, alltså utanför porten i en liten lekstuga som inte ens existerar in real life. Fyyfan, betyder det nu då att det kommer att börja brinna på riktigt? Haha fyfan, nojigt värre.

Nånå, hoppas det är färdig drömt med mardrömmar nu.. förövrigt åkte iallafall Bella hem nyss, min lillpiga har vart här några timmar medans M har jobbat! Och på Söndag är det min vecka, fy tusan vad längtar som en dåre. Är sjukt jobbigt att vara utan sitt ena barn, man känner sig inte hel. Tur åtminstone att jag har Felicia, min gullegumma.. annars hade det som varit rätt tomt och ensamt här :( Planerna var egentligen att vi skulle upp till Matti och sova där ihelg, men min lust försvann totaly! Pallar inte med massa bråk o tjafs.. tyvärr.

Ska lägga upp en av mina favoritlåtar lite senare iallafall, ska försöka vila lite med Felicia nu för sen ska vi baka! Har som lovat henne det. Vi hörs. Kraaam

My kind of..






Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

 Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


14e Oktober 2010

Nu jäklars äre vinter ute, var ut igårkväll på två promenader med Felicia i vagnen.. fysatan vad kallt det var! Om det är såhär kallt ute redan nu så vill jag inte bli påmind om hur det kommer vara när det väl är -40 grader som vi ibland brukar ha!? Och jag som sa att jag älskar vintern? Ska iallafall gå och hämta kidsen från dagis om en timme, men först blir det en sväng med dammsugaren och skurmoppen! Passar på att göra bort sådant tråk medans det inte är små barnafötter som rusar omkring överallt!


Förresten, har jag nämnt tidigare att rödakorset inte är så pjåkigt ändå? Tycker inte om att handla på sådana ställen men va fan, jag och Matti var in dit idag och jag fyndade världens sötaste klänning åt Felicia och Matti köpte två vhs filmer, hej och hjärtligt välkommen till år 1990 hahaha ;D


Nä, städa var det ja! Vi hörs senare. Kram på er.

My kind of..



Rasmus Seebach - Engel



Gillar den här låten så jäkla mycket!

Sjukt underbar!!


13e Oktober 2010

Hej! Har verkligen hamnat i en bloggtorka känner jag, har liksom ingenting att skriva om! Trist men sant. Nu har vi iallafall klivit ur förkylningen som varade i typ en månad för mig och för Felicia en vecka.. så idag fick hon gå på dagis! Lite trist att bara vara hemma, men men så är det när man är sjuk.. Funderar nu på om jag ska våga slänga i den bruna färgen i håret jag köpt, är lite tveksam.. tänker alltid på om färgen inte räcker och jag vill helst inte springa på affärn som ett kioskmongo med olika färger i håret haha. Pinsamt.





Pics

Jag vet att jag har lovat er bilder men det fungerar inte att ladda upp här och det fungerar inte på facebook heller, Mathias har lovat att fixa min dator.. hoppas det sker snart för jag märker att jag har alldeles för många skitproram i den här datorn som gör att allt laggar hela tiden, och det drar ner mitt humör rejält!

Ska slänga mig i duschen nu iallafall, vi hörs senare! Kram


11e Oktober 2010 - Svar på kommentar

Tänkte att jag kan svara på en kommentar via ett inlägg då det inte fanns någon mail eller bloggadress med! I vanliga fall svarar jag inte såhär men ibland kan man väl göra undantag! :)



kickan om Bara 7 långa dagar kvar..:
Det är jobbigt att sakna sina barn när de är hos den andre föräldern. Hur känner Felicia när lillsyrran är borta? Saknar inte hon oxå att få vara med sin "pappa" ? för visst har hon väl växt upp med Mathias som sin pappa under dessa år oxå?

Lillmian svarar: Felicia frågar efter Bella heela tiden, klart hon saknar henne! Yes, hon har växt upp med Mathias sen den dagen hon föddes då hennes riktiga Pappa aldrig fanns där för henne! Mathias är världens bästa Pappa, sen vad som står på papprerna ang faderskap eller ej, det brys vi inte i. Vi älskar varandra och barnen älskar vi lika mycket! Och saknar honom det gör hon väldigt mycket, men sen träffar vi ju Mathias sågottsom varje dag, vårat hjärta! En framtid utan honom existerar inte i våran värld.

Bara 7 långa dagar kvar..

Sjuuukt vad jag saknar min Bella, bara en vecka kvar innan hon kommer till mig. Hoj det känns som hundra jävla år kvar! Men jag har ju haft henne nu en vecka plus helgen då för Matti jobbade, och rättvist ska det vara. Han vill ju också ha henne.. Felicia hinner jag aldrig sakna för hon är alltid med mig :) Mina finaste tjejer! Herregud ändå vad jag älskar dom! Mer än ALLT på denna jävla jord. Dom bästa minnena jag har är de när tjejerna kom upp på min mage efter förlossningen! Vilken lycka alltså ♥

Bella




Jag och Felicia


10e Oktober 2010

Godmorgon :) Passar på att blogga en snabb sväng medans ungarna kollar nallepuh film! Ser att det snöar ute, vad myys.. som jag har längtat!! Idag är det även Pappa vecka för Bella, min vecka är slut :( Fyfasen vad jag kommer sakna henne, fast vi lär nog åka och hälsa på tror jag. Jag och Felicia kommer ju sakna ihjäl oss annars!
Kidsen är iallafall nybadade, sen om några timmar blir det pannkakslunch och efter det ska dom på 3 årskalas! Och då ska jag passa på att ta det lugnt och bara andas, känner att jag behöver liite tystnad haha ^^

Kan ju bjuda på en gammal bild ;)

Hur fina? Bilden är tagen 13e Mars 2009! Bella var bara 1 dag gammal här :) Kärlek!


Sick and tired

Jag ska snart rusa ner till tvättstugan och ta upp tvätten! Skönt att få det bortgjort, speciellt efter att Bella verkligen velade dra sin snuttekudde efter backen på vägen hem från dagis, så den fick åka in i tvättmaskinen.. Ikväll blir det bara lugna puckar tror jag, har feber ännu och är hängig.

Tvn och detta ikväll:




Popcorn                                                 Sörgårdsté
                         


9e Oktober 2010

Hej! Förkyld upp över öronen så har knappt orkat sitta på datorn dom senaste dagarna, facebook är väl ett måste men! Man kan nästan tro att niagarafallet finns i vårat hem, näsorna rinner som om det inte fanns en morgondag.
Fick knappt någon sömn inatt o så förkylning på detta + två snoriga gnälliga barn så då kan ni tänka er hur mycket krafter  jag har haha. Ska nog knappt lyfta ett finger idag alls, om inte döden står utanför dörren vill säga..

Hoj, kom just på mig själv att jag lovat tjejerna att vi ska gå till stallet idag och kika på hästarna! Bara orken finns så ska vi göra det. Nånå, ska pyysa iväg för att kolla till lunchen i ugnen nu! Lat mat till lunch idag. Blir nog bra det!


Hejpa hej!


^^Skit också, kom på att jag har tvättstuga kl tolv. Fint!

7e Oktober 2010

Jag önskar jag kunde säga,
att det är en fas vi går igenom.
En storm vi måste orka rida ut,
och jag önskar jag kunde säga
att vi klarar det tillsammans
att allting kommer ordna sig tillslut.

Men hur säger man till nån
att här tar vägen slut?
och hur säger man till nån
att hjärtat längtar ut.
Jag kan inte ljuga för dig,
du känner mig allt för väl
Men om du ser mig i ögonen
så säger dom,
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl
för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl..




Sanningen ska fram, någongång!

Vet ni vad jag är sjukt jävla less på? Att aldrig någonsin bli respekterad för den jag är, att aldrig få ha mina åsikter! Att allt bara ska handla om vad alla andra tycker hela tiden, men jag då? Det är faktiskt mitt liv. Om jag har känslor för Mathias, så låt mig ha det! Om jag älskar honom, vilket jag gör. Så låt mig göra det! Sluta kasta skit på mig dagarna igenom! Majoriteten av vår familj hatar vårat förhållande, men vad har dom med vårat förhållande att göra? Klart att jag blir ledsen, varenda dag nästan. Men om jag skulle lyssna på alla andras pajkastning dagarna igenom så kan jag ligga gärna lägga mig ner och dö på engång!

Fick frågan i en kommentar för någon dag sedan varför jag sagt upp kontakten med dom flesta på Mammas sida.. skrev något om det i ett tidigare inlägg! Ja varför kan man undra sig, alla dessa fördomar, all jävla pajkastning, all jäävla alkohol, allt jävla hat mot mig och Mathias. Varför i hela helvete ska jag ha med dom att göra? Jag är så sjukt less på att alltid bli nedtryckt av dom som ska låtsas vara mig nära hjärtat! Spela förfan inte pajas om du inte är en bra sådan!


Jag gör mina egna val, för varje val du gör så kommer det konsekvenser av det hela. Ibland bra, ibland dåliga. Det är helt upp till dig själv som person.


Vet ni vad mer jag är less på att höra från alla jävlar? Att M är en dålig Pappa, att han inget klarar av, att jag ska lämna honom, han är inte bra för mig.. blaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa and so on! Alla har vi svackor och ups and downs. Men allt går att lösa, glöm förfan inte det! För älskar man varandra så finns det en lösning till varje bråk.

Varför ska jag mygla om saker och ting? Näe, min mor hatar Mathias.. Min bror hatar Mathias.. ochochoch?? Det är mina val once and again!



Jag VET att jag inte borde bry mig om vad alla andra säger, men när allt handlar om dom tydligen ska stå mig nära så blir jag faktiskt sårad. Det är nog. Jag har blivit ombedd tusentals gånger att bryta upp med mina nära, men det är svårt.. jag vill så gärna tro gott om alla. Det kanske är något jag bör sluta med?
Sen att jag kommer få ännu mer skit av min "familj" och mina "vänner" för det här inlägget, det bryr jag mig inte. Någon gång ska väl ändå sanningen fram eller hur?




Det är jävligt fult att spela fin i kanten utåt men i själva verket så är det helt tvärt om!





Döm inte en jävel förens du gått ett par mil i deras skor, för bövelen!!

6e Oktober 2010

Hej :) Började blogga imorse men då råkade jag komma åt någon rackarns knapp så att allt raderades och då gav jag upp! Gör ett nytt försök nudå :) Pappa åkte iallafall hem nyss, fyfan det är alltid lika jävla tråkigt och jag blir alltid ledsen.. fyyfan! Hoj! Nånå.. ska iallafall strax dra iväg på stan en snabb sväng med Matti! Nivet sådana där supertråkiga saker som man bara måste göra. Skatteverket, arbetsförmedlingen, försäkringskassan.. boring!
Sen blire väl kanske att åka upp till honom en sväng, beror helt på hur mycket jag orkar med tanke på att jag har feber än! Hoppas alvedonen börjar hjälpa snart.. hade ju vart kanoners! Hur mår ni idag?

Senare idag ska jag tipsa er om en suuperbra blogg! Hittade den när Kissie länkade henne, ja vem annars :) Vi hörs lite senare, och nu medans jag ändå har lite minne kvar i huvudet så ska jag springa iväg och sätta batteriet till kameran på laddning! Har vart lite bild dött här nu ett tag, förlåt!


Vi hörs. Kram mina fina!

5e Oktober 2010

Det är som märkligt det där när man börjar skriva om sina känslor och hur jävla skit man mår, då går statistiken upp i taket! Gillar verkligen folk att gotta sig i andras liv? Är det så? Hade jag knapprat ner hela mitt liv i den här bloggen, varenda detalj.. ja precis allt, då hade ni myst ända till nästa påsk ;)



Har just kommit hem efter att ha lämnat kidsen på dagis, funderar faktiskt på att ta cykeln in till stan för lite ärenden! För Mathias är ju seg som en råtta, lär nog dröja innan han ska på stan så.. Men först en dusch, haha det behövs. Hoj! Uppdaterar lite senare med lite bilder, måste ladda batteriet till kameran också. Lata jag!


Godmorgon förresten!

Memories

En underbar låt som passar in så mycket.. tycker jag!



- Felicias födelse
- Bellas födelse
- Alla filmkvällar
- Din mysiga famn
- Dina pussar
- Dina kramar
- Alla middagar tillsammans med barnen
- Allt kul vi har gjort tillsammans

Är det bara gone with the wind nu? ;(


Har ni något fint minne tillsammans med er kära som ni absolut inte vill glömma bort? Som ni blir glad av? Berätta gärna :)


4e Oktober 2010

Hej på er! Mår ni bra? Jag hoppas det iallafall, förlåt om det är ett evigt gnäll men jag mår fan inte bra! Jag försöker så jävla mycket med att vara glad och visa mig glad inför barnen, men jag är inte det.. jag mår långt ifrån bra! Jag och barnen och Mathias var iallafall på stan för en stund sedan och handlade dom där jääkla gardinerna m, tillbehör. Efter det så bar det hem till min lägenhet allihopa.. Han stannade en stund men sen när han skulle gå igen då vart Bella jättejätteledsen och velade verkligen följa med Pappa, och jag förstår henne men nu är det ju min vecka! Så.. när han gick så Bella hon var som sagt mega ledsen och gick till hallen för att försöka ta på sig sina skor och sin mössa.. hon velade prompt med! Hoppas iallafall att han kommer förbi senare och säger godnatt åt barnen, bara den där jäääkla tiden skulle räcka till någon gång.

Skulle egentligen på fler affärer än dollar och jysk men med två trötta samt hungriga barn så var det bara att ge upp och bege sig hemåt! Nu har jag ju vad jag gör ikväll iallafall, höjdrädd som jag är så är det bara att ta fingrarna ur arslet och börja klättra vid fönstrera för just nu ser det ut som ett getto här, uscha!


Jag saknar Mathias lika mycket som barnen gör :( Fyfan också. Fyfanfyfanfyfanfyfan!!! Tror inte ni fattar hur det känns det här, ingen förstår känns det som.. känner mig ensammast i hela jävla världen! yesyeysyes jag har barnen, det har jag och det vet jag om! Men man behöver även en vuxen! Helst Mathias. Dessutom är jag inte som många andra, tar det slut med en så börjar man med nästa.. äckligt beteende! Ett beteende jag har haft förut men som jag ändrat på. Jag är inte sådan nå mer. Jag vet vad jag vill ha just nu, och det är Mathias! Oavsett alla andras åsikter så bryr jag mig inte.


Nu vart det ett sådant här känslosamt inlägg igen, och jag som har svårt för att prata om mina känslor. Speciellt här på bloggen då jag vet hur jävla många idioter det finns där ute! Jag är er evigt tacksam för alla era fina kommentarer ni brukar lämna ibland, det värmer mitt hjärta nå fruktansvärt! Även om jag inte är den bäste på att visa det så ska ni veta att så är fallet :)


Nästa inlägg kommer det minnen, dessa minnen man ibland bara vill glömmma men ibland bara vill förvara längst in i hjärtat. Livet är inte alltid rättvist, kom ihåg det!

3e Oktober 2010

Hela min lägenhet ser ut som ett bombnedslag, tillochmed Anna Anka hade vänt i dörren! Hehe. Får bli morgondagens projekt det där med gardinerna, måste bara fixa sådana där upphängningar till stängerna. Hoff! När tjejerna somnat för natten ska jag iallafall sätta igång med strykningen, det tråkigaste fyfan!

Annars har det inte hänt alltför mycket idag, Mamma och hennes kille var hit tidigare idag iallafall.. kirrade upp en kökslampa! Sen fick jag även en massa fiiiiin fint porslin av L och S! Nämner inga namn då jag inte vet om dom vill synas här så. Nånå, ska busa lite med Bellsan innan det är dags för sängen för henne, Felicia somnade dock i bilen på väg hem så hon sussar än.. bara blöj och pyjamasbyte!


Hoho, nu börjar det bli grymt mörkt ute och jag som är fruktansvärt mörkrädd har knappt en lampa här hemma. Förutom kökslampan då och en disco slinga, haha fränt ;) Måste även fixa sådant!


Mmmmmm, nu luktar det smarrens här. NOT! Tror lillan behöver en ny blöja ;) Kul jul!

Första natten på golvet i nya lägenheten.

Hejhopp! Livet suger fortfarande! Okej, bortse från barnen nu i två sekunder bara, jag och ni vet att dom är mitt allt. Punkt. MEN, det är sjukt jävla ensamt här i nya lägenheten, fyfan också. Hursomhelst, Felicia somnade i sin egna säng totalt övertrött. Bella vägrade sova i sin säng så jag tog henne till mig, efter mycket tjorv och svammel så somnade hon på golvet.. Som alltid annars. Kan inte riktigt förstå varför ett golv är så himla skönt, hon tycker ju det så.. har iallafall bärt henne till min säng under täcket där hon sover nu! Det lär nog ta tid innan dom också känner sig hemma.

Jag och Felicia har ju varit hit och kollat nu några få gånger men imorse så förklarade jag för henne att mamma och pappa inte ska bo ihop nå mer och att vi älskar dig och bella mest av allt på denna jord! Hon är trotsallt 3 år gammal, så man kan faktiskt förklara på ett barnvänligt språk. Detaljer kan man utesluta, barn behöver och framförallt SKA inte veta allt! För jag ser och VET att det har varit jobbigt för barnen allt det här. Men det blir bättre, vi måste bara få landa och komma till ro, fixa iordning hemmet osv.. På tal om lägenheten, sågottsom allt är klart. Det enda suuuperviktiga just NU är att fixa upp gardiner i alla rum, sen hämta hälften av alla leksaker från Matti! Jag tycker ju som såhär, att även om jag bor här och han där och vi har delad vårdnad så ska barnen ha det bästa i båda hemmen samt att jag vill att Matti har det fint hemma när Bella är hos honom!

Jag kommer med automatik att plocka direkt jag kommer dit, det vet jag om.. fast det egentligen inte är min grej att bry mig om. Men jag gör det ändå! Ska iallafall kika lite film nu sen vänta att Sara ringer och surrar med mig. Som sagt, det känns ensamt här.. fruktansvärt ensamt.. trots att barnen är här. Hoj, hoppas ni förstår vad jag menar men det tror jag nog! Kram på er..

2a Oktober 2010

Hejhej! Idag fortsätter flyttandet! Har en massa saker hos Mamma som jag ska till min lägenhet, väntar bara att hon ska sluta jobbet så vi kan åka iväg och fixa klart i läggan! Så det här lär nog bli enda inlägget idag, om inte annat kanske vi hörs ikväll via mobilblogg! Sen vid sextiden ikväll ska jag även hämta min Bella, min sötBella som jag saknar så mycket! Även Felicia tjatar hela tiden om när hon ska komma till oss. Vill bara få lite ordning så att lägenheten är beboelig om ni förstår!

Nåja, nog det nu.. hittade iallafall ett minneskort här hos Mamma som var full med bilder från tiden då Felicia var liten, kanske 4-5 månader gammal? Sen även bilder på mig, och fyyyfan hur jag såg ut ;) Galet!


Haha men herregudändå vilken hårfärg jag hade, frisyren saknar jag dock!
Och vad faan gör jag med huvudet? :)




Min söttjej!




Mys med Mamma!


Dagens

Tog denna av Anna..

Humör:
 Jävligt trött 
Gjort: Packat grejer hos Mamma..
Planer: Idol, sen kika om tvättstugan är ledig..
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Tvn..
Läser: Inget just nu, eller ja.. det jag skriver!
Dricker: Inget
Äter: Inget, är mätt..
Kläder: Rosa jeansleggins, vinrött brottarlinne, underkläder 
Bästa: Barnen..
Sämsta: Att mitt hjärta är trasigt..
Önskar mig: Att min familj vore hel igen ♥



Hittade denna bild bland alla mappar!
Bella smakar glass för första gången, gott :)


1a Oktober 2010

Hej! Men gud vad det känns konstigt att skriva Oktober, nu är hösten verkligen här.. märker man även på att mörkret kommer fortare ute! Alltså inte alltför länge kvar innan vintern är här.

Imorgon flyttar jag ut från Mamma och in i min nya lägenhet! Ska bara vika in alla mina och ungarnas kläder samt stryka och hänga upp gardiner i alla rum så är det någotsånär beboeligt iallafall..


Vet ni vad jag saknar allra mest? Alla familjemiddagar, att få krypa upp i Mattis famn. Att jag saknar den där karln nå fruktansvärt mycket, är jag inte knäpp så blir jag snart det. Fruktansvärt jobbigt den här saknaden, att vara med varandra i 6 år och sen rinner allt ut i sanden.. I hate it! Men jag kommer aldrig någonsin vilja ha någon annan än honom, kommer aldrig älska någon annan än honom. Min enda riktiga kärlek. Fyfan, livet suger rätt hårt just nu kan jag säga er.



Skulle ju fota i lägenheten så att jag kan visa er men var helt inne i min egna värld när jag packade upp så jag glömde helt bort kameran, men bilder kommer! Felicia har iallafall somnat nu, rätt tidigt jag vet men hon vägrar ju att vila på dagarna så därför blir det alltid tidiga kvällar.


Finns även en till jag saknar så fruktansvärt mycket ;( Min älskade lilla söt Bella! Fyfan vad jag saknar min lilla tjej. Men imorgon kommer hon ju till mig, vecko byte på Fredagar så imorgon börjar vår "delad vårdnad" på henne. Och fyfan vad vi ska myysa alla tre. Mina fina tjejer! Mina hjärtan, hoff hade inte orkat en sekund utan dom.

Min sötBella!




Storasyster och lillasyster ♥



Den familjedröm jag hade är krossad, men jag vill ändå spola tillbaka tiden till igår.. krypa upp i Mattis famn och bli omhållen! Känna kärlek och trygghet. Jag saknar dig/er.. mina hjärtan. Det var inte det här jag velade!


.. Att skriva det här utan tårar i ögonen, är för mig.. omöjligt!






RSS 2.0