En liten biltur!

Vi är alldeles nyss hemkomna, eller ja vi har just lagt barnen men just innan det så kom vi innanför dörren! Var iväg och drog raggen en sväng och kollade in dom småa majbrasorna samt kollade på nya området för att dom nya husen som byggts där, inte illa må jag säga :) Lär nog bli ett populärt område än det var innan, om det inte redan är det.

Sen var det även premiärdags för Bella att få gå utomhus med ett par skor på fötterna, har ju inte hänt tidigare med tanke på att hon börjat gå alldeles ganska nyss. Såklart fick kameran följa med :)


Med skor på fötterna, gissa om hon vart överlycklig när hon såg en vattenpöl? ;)





Och en bild på Mammas andra gumma i bilen!







Tog även en bild på dom tillsammans tidigare idag :)





Nu ska jag göra annat så vi hörs!

Hudvårdsprodukter! Yves Rocher

Ska tipsa er om dessa tre produkter som jag endast hunnit använda bara 3 gånger men som jag redan älskar!
Huden blir verkligen baby len och ren :) Helt perfekt för min hy iallafall, alla har vi ju olika. Dessutom var dom superbilliga! Dessa tre produkter gick på 110 kr tillsammans!


Dag/Natt créme Fuktgivande (Purecalmille)


Ta hand om din hud naturligt tack vara ren och mild ekologisk kamomill!
Den Fuktgivande crèmen är fet och full av extrakt av ekologisk kamomill och blomstervatten av romersk kamomill:
- återfuktar* din hud och ger den mjukhet och välbefinnande.,
-huden blir smidig, fräsch och sammetslen.
För alla hudtyper, används morgon och kväll året runt för en verklig känsla av välbefinnande!
Extra plus: En mild crème som lätt tränger in i huden och respekterar den!
*tränger igenom de yttre hudlagren



Ansikte & Kropp Mjukgörande créme (Purecalmille)

Mjukgörande crème Ansikte & kropp är berikad med extrakt av ekologisk kamomill och blomstervatten av romersk kamomill. Dess behagliga konsistens är både fuktgivande och fet och ger din hud mjukhet, välbefinnande och skydd.
Mjukgörande crème Ansikte & kropp passar alla hudtyper och är perfekt att använda dagligen, både i ansiktet och på kroppen..





Rengöringsgelé Ansikte (Purecalmille)

För dem som föredrar att avlägsna smink med vatten: en frisk gelé berikad med ekologisk kamomill avlägsnar alla orenheter utan att torka ut huden!
En enkel rengöring att göra varje dag för att få en perfekt hy!
Extra plus: Innehåller inte tvål och torkar inte ut huden.







Jag är då nöjd som tusan ;) Dessa kommer då användas dagligen! Och nej, för er som undrar detta är inte gratis produkter som är sponsrade för att skrivas om!

Video - Felicia

Felicia river sönder toalettpapper och jag försöker få kontakt med henne men hon är såå koncentrerad i det hon gör :) Söthjärtat mitt! Alldeles liten och go! ♥



30e April 2010

Hej och godmorgon :) Våren eller ja, sommaren verkar vara väldans långt borta då det snöar här uppe i Norr nu! Inte mycket men lite iallafall, tråkigt. Idag är det iallafall valborg så ikväll blir det nog att åka och kolla på lite majbrasor! Tanken var att vi skulle åka och grilla efter E.10:an idag vid lunch men vi tappade suget direkt när vi såg vädret så nu åkte Matti iväg för att handla lite lunch medans jag har städat och röjt lite grann, samt tvättat en massa kläder. Så nu är det bortgjort! Igår kändes det (eller om det var i förrgår, haha mitt minne) som om det var sommar i luften, var varmt och härligt och nu snöar det :( Har ni fint väder?


Ska försöka ladda upp ett videoklipp på Felicia, när hon var ganska liten.. så får ni se vad hon tyckte var kul, haha! Vi hörs.


Läskigt

Hejhallå, här sitter jag och har tungt att andas, så går det när man ska smaska på godisar, råkade svälja hela, eller ja den fastnade så jag fick halvt panik, svälja eller hosta upp? Svalde. Så nu sitter jag här och funderar på om jag kommer kvävas eller inte, haha ne inte riktigt men tungt att andas har jag iallaflal :( Läskigt som tusan!

Har fotat kläderna också som barnen fick från amerika, så nu kommer det en ordentlig bild! Den förra hade Pappa fotat lite hastigt så.. men här kommer den ;)



Den med regnbågar på är Bellas samt den gula kjolen, den med "bollar" på samt gröna kjolen är Felicias :)






Nu ska jag fortsätta oroa mig här och ha tungt att andas som jag vet inte vad samt mysa med min älskling, så vi hörs! Ha en bra Torsdagskväll om vi inte hörs senare ;)

29e April 2010

Godmorgon godmorgon, har ni sovit gott? Jag somnade nog omkring två tiden inatt, vaknade strax innan halv nio.. otroligt. Lite smått försenade var vi med tanke på att Felicia ska på dagis kvart över nio. Så det var bara att stressa sig upp ur sängen, famla i mörkret och gnugga ögonen. Sen frukost och hopp i kläderna fortare än fortast!
Trött och irriterad är jag nu, men det går över! Har försökt ringa ett viktigt samtal! Den enda chansen att få prata med den man vill ha tag i, i detta bygge är att ringa på deras jäkla telefontider men ändå kommer man aldrig fram. Man får aldrig lämna medelanden i recpetionen heller! Sen när man väl får tag i personen i fråga så gormar dom om att man aldrig någonsin hör av sig och medelar hur allt går osv osv.. MEN DET GÅR JU FÖR FAN INTE!!!!! 
Ååååååååh så less man blir. Nåja, allt löser sig. Åt helvete med telefontider iallafall, det kan jag konstatera åtminstone ;)



Igår var ju barnens Morfar hit, så tänkte bjuda på lite bilder :) Ett inlägg utan bilder är så tråkigt så man läser bara första meningen sen klickar man på krysset som finns i högra rutan!


Isabella och Morfar :)






Min älskling Mathias!





Morfar och Felicia äter glass ;) Precis hemkomna från dagis!






Nu ska jag fortsätta lyssna musik sen börja med lunchen! Åt ju ingen frukost imorse så jag börjar bli lite hungrig nu!


Vill ni lyssna på bra musik så har ni här :) http://www.myspace.com/michaelsongwriter 
Låten som heter Im coming home, den är sååå jäkla bra! Lyssna och njut!

Barnkläder - Baby Gap

Dessa barnkläder vill jag ha åt barnen, någon som har lust att skjutsa mig till Amerika fram och tillbaka? :)
Måste bara visa er, dom är såå söta.. älskar det mesta av deras sortiment.
  Alla bilder är lånade från www.gap.com


Några klänningar


     




Och linnen                                                                                              En (parkas?)


       


Pyjamasar 


    



Jumpsuits


  



Vilket eller vilka plagg tycker ni var finast?  



28e April 2010

Hejhej, har inte riktigt haft tid att skriva något inlägg imorse! Har plockat och städat sen ringde Pappa och sa att han kommer förbi, så han har vart här nu någon timme men nu åkte han iväg för att hämta Felicia på dagis, som en liten överaskning! Hon kommer bli såå glad när Morfar hämtar henne! Nu är iallafall Mathias och Bella på väg ut. Har fotat en massa idag, lägger upp lite bilder senare när tid finns! Nu ska jag surfa vidare medans tid finns för snart är stora gumman hemma och då blir det full fart!


Kram på er.


27e April 2010

HAHA, Pappa ringde mig alldeles för någon sekund sedan och detta gjorde min dag alltså :) Hihi!!!! Vad glad jag är. Kidsen har än en gång fått kläder från Amerika ;P JAG ÄR GLAD!! Haha, då vet jag med 100 procents säkerhet att inte en jävel från denna stad har likadant som mina barn, man ska inte härmas ;) 


        ♥


Här kommer en bild som Pappa nyss fotat med tjejernas kläder ;)





Hur söta?? JÄVLIGT SÖTA!


Hmm?

Nu klargör jag detta en gång för alla så kanske, kanske jag slipper förklara en endaste gång till. För det är jobbigt, inte bara psykist utan även fysiskt! Det händer inte bara en gång, och inte två eller tre gånger utan mycket mycket fler gånger än så att det dimper in kommentarer som rör Felicias riktiga Pappa, vem han är, hur jag kan ha varit tillsammans med Mathias i snart 6 år men även ha barn med en annan!? Jag kommer aldrig godkänna kommentarer som överhuvudtaget rör hennes riktiga Pappa, vet ni varför? För mig och Felicia är han DÖD i våra ögon, hon har en Pappa som alltid finns där för henne och det är Mathias, ett riktigt guldhjärta!

1: Ni kan alltid göra som alla andra fårskallar och leta reda på egen fakta, därefter dra eran egen slutsats!
2: Var nyfiken som alla andra och gräv i arkivet så kanske ni hittar lite att läsa, då myser ni till nästa jul ;)
3: Det som har varit det har även FARIT och det anbelangar inte er det minsta!


Med tanke på mitt mående så har jag varken lust eller ork att ens tänka på det som har varit, jag och min familj lever här och nu och blickar till framtiden, skulle aldrig falla mig in att titta tillbaka på det som har varit, för dåligt är det sista jag tänker må igen!


Så, nu vet ni.






"Kan man inte ens ta hand om sig själv så hur fan ska man kunna ta hand om ett barn?"




Ny pärlan.

Begagnad men ny för oss :) Den är MYCKET finare och fräschare än dom andra två röda audisarna vi haft ;) Eller ja, en har vi kvar och den andre sålde vi!

Bilderna får tala för sig själv. Och du, Evelina? Bmw kan slänga sig i väggen, hihi ♥


Mycket fräschare och finare i lacken än dom andra vi har/haft.






Och såklart en bild på min snygging!







Nu blire kvällsfika sen invänta att Håkans Bar börjar ;)

Typiskt också

Var på banken tidigare idag (efter att ha tittat på min internetbank) ang ett inaktiverat konto jag har med pengar på, försökte få ut dom men det gick ju inte, då man måste ha en bankbok, jag fattar nada.. så den är ju då antagligen borta, har inte sett röken av den på snart 22 år. Dom sa iallafall att det säkert är ett konto som min mamma öppnat åt mig när jag var väldigt liten men som nu är mina pengar, wiierd. Så, ingen bankbok = inga pengar. Då hänvisade dom mig till polisen, haha okej.. så jag har gjort en förlustanmälan, så banken vill ha ett papper på att jag gjort en anmälan för att kunna få ut mina pengar, konstigt. Nåväl, nu är anmälan gjord iallafall. Skiter i hur det går med den, ett papper får jag iallafall och det är det som räknas!


                

                                     

Hade köplats 36 i telefonen (16 minuters väntetid), när det sedan var 2 före mig så kläcker dom ur sig att jag kan göra en förlustanmälan på deras hemsida om jag vill. Men gaaaaaaaaah, spilld tid för mig då! Så in på deras hemsida och klicka hit och dit, nåja nu är den gjord iallafall. Fyfan vilket bök!!


Kom igen då klockjävel

Hoohooojaaajaaa vad jag har det tråkigt, kidsen sover, Matti sitter och surrar i köket med Patrik. Och här sitter jag! Kan inte klockjäveln gå en aningens snabbare, vill att klockan ska bli sju så Matti får åka iväg och hämta nybilen, sen stressa sig iväg till jobbet och göra bort det som skall göras för att sedan komma hem till mig och mysa! Finns nog absolut inget mysigare än att få somna i hans famn varje kväll, bara hålla om varann och mysa. Kärlek!

OM vi köper audin som det är tänkt att göra så får ni se en bild sen, beror på hur den är att köra och hela baletten. Tre röda audisar har vi haft, kombin sålde vi för en timme sen till en gammal klasskamrat till mig.


Näääääää, nu får klockan ticka på lite mer tycker jag, framför allt längtar jag som en labil jävel tills imorgon på morgonen, äntligen få rycka ut denna tandfan som stör mig, den har förstört hela helgen! Har inte gjort något vettigt alls, vilat och åter vilat, grinat av smärta. Fyfan.


Vi hörs, den som orkar räkna alla jävla satans svordomar i detta inlägg belönas med en länk. Haha..

Brooken Door - Angel

Medans jag ändå orkar sitta vid datorn så kan jag passa på att slänga in min nya favoritlåt! Fyfasen vad jag älskar den ;) Helt amazing!






I never ever felt like this before

If you believe in a future
when we're together, I won't let you down.
(wont let you down)
If you want to stay close
I'll never let you down.

Cause we are ready to make it (uuuuh)
Oh forever, that´s for sure

Chorus
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more

If you're ready to move on
Let life give you energy
You keep me safe from darkness
And you show me how to be a better man. (better man)

Cause we are ready to make it (ahhhh)
Oh forever that's for sure.

Chorus
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more

Cause you are my angel I'm sure
I never ever felt like this before
Cause you are my angel I'm sure
I never ever felt like this before
Before .. I'm sure

Chorus
Cause you are my angel you saved me from danger
With you I'm no stranger I won't suffer any more
Cause you are my angel you saved me from danger
With you I'm no stranger I won't suffer any more
(repeat)

26e April 2010

Hej på er, har verkligen inte prioriterat datorn idag för fem öre! Min dag har bestått av att göra alla måsten, sen vilat så mycket jag bara kunnat.. tandvärken vägrar gå över, är bara att härda ut tills imorgon 07.50 för då ska jag befinna mig inne i stan på folktandvården :) Kul jul, jag och min älskade tandskräck. Den får gärna försvinna imorgon och komma tillbaka när jag är klar där för morgondagen, haha!

Justde, Felicia fick ju sin sommarjacka idag, hon vart då såååå glad! Och hon passar verkligen i den, min stora gumma!


Kvalitén är inte den bäste, fick bli ett snabbt kort.. suddig vart den också, men hoppas man ser iallafall någotsånär! Och NEJ hon visar inte "fingret" för dom som råkar undra, hon tog upp armbågen sekunden jag fotade. Visst är hon fin min älskade gumma?





Några bilder..

Här kommer några snabba bilder från idag när vi  var ute en sväng :)


Felicia och Bella!





Jag och Felicia





Jag och älsklingen ♥





Nu nalkas det middag snart, noll matlust men äta bör man annars dör man ;) Vi hörs!

Ut

Nu ska jag bege mig ut i solen med barnen, kameran följer såklart med! Nu orkar jag inte bry mig om denna satans tandvärk nå mer eller "kvinno-värken" man har en gång i månaden, nu trotsar jag smärtorna och beger mig ut med min älskade familj. Vi hörs senare! Kram

25e April 2010

Godmorgon på er sötnosar, nu känner jag att jag lever något sånär iallafall.. har fått göra bort min morgonstädning som är en rutin ;) Gårdagen var som sagt INTE den bästa, jag åt eller drack knappt, och det lilla jag fick i mig smakade bara skit.. så jag gick runt och skakade och svettades. Fick ju tag i en akuttandläkare man kan ringa dygnet runt tydligen för att han bor granne med tandläkare och har tillgång till stället dygnet runt o sådär så jag provade att ringa då det står på deras sida att man kan ringa vilken tid på dygnet man vill om det är akut. MEN med min tur så var han i Stockholm och kommer hem först nu ikväll (Söndag). Rackarns då! Men men, snart Måndag och då banne mig ;)

Har iallafall tagit mig tiden medans jag har lite ork kvar att svara på era kommentarer, så nu är det gjort!
Ska strax ta och börja förbereda lunchen så att den är klar, då äre bara att äta när baby kommer hem från jobbet för sen ska vi gå ut med barnen så dom får friskluft! Annars har dagen inte alltför mycket att erbjuda. Jag hoppas iallafall att nästa helg blir bättre än vad denna varit. Herregud ändå, men men klaga ska man göra när något är åt helvete.. hehe.


Ska ta och fixa mig lite frukost nu, magen kurrar!


Vad brukar ni äta till frukost?





Gott ;)




Jag lever, nästan

Att jag blir glad av era söta kommentarer! Ni är så himla underbara, förlåt för att jag inte orkat svara eller godkänna era kommentarer, ska göra det direkt jag har orken tillbaka, vela bara visa att jag lever efter en dags helvete med denna tand :( Snart är det Måndag, bara två dagar kvar sen blir det tndl, bannemig också!

Hela dagen har gått åt att vila och sova, har inte ens orkat äta eller dricka något. Skakar och svettas av denna värk. Men men, en liten skithåla som Gällivare har verkligen inget att erbjuda direkt det är helg. Då dör hela "staden" ut.. Visst, jag hade kunnat få tanden fixad idag men då hade jag vart tvungen att åka till Luleå, när jag ringde akuten och hörde så var kl 09.58 och i Luleå hade dom en tid kl 10.00.. haha jävligt lyckat. 30 mil på 2 minuter, HEJJA!


Nä hörreni, ska trolla bort värken nu iallafall.. den var borta för några minuter iallafall, var skönt så länge det varade :)

24e April 2010

Förlåt för den usla uppdateringen, lovar att gottgöra er! Har hela morgonen försökt få tag i en akut tandläkare, dessvärre utan framgång. Är bara på helgerna jag får ont, dumt nog på veckorna när det finns tillgängliga t-läkare så verkar det som om jag alltid har en massa annat för mig och då blir det aldrig av att ringa dit, sen är det samma visa igen när det är helg. Dumma jag!

Felicia sover lunch nu och Matti och Bella är ute på äventyr så jag ska ta och sova en stund nu, känns som om jag har vakat en vecka eller något. Bara grötigt i huvudet, vi hörs senare! Hoppas att din Lördag blir underbar!


Kram på dig, glöm inte bort att du är värdefull ♥



Profil info.

Gaaah jag blir tokig när jag inte får som jag vill eller när allt blir galet, har försökt och åter försökt med den där jäkla profil informationen, men det fungerar inte ändå efter ett par försök :( Får miljarder kommentarer om hur vi kan ha varit gifta/tillsammans i sex år? Jag fyller ju bara 22? Justdet. Vi har vart gifta i 3 år och snart 2 månader, men däremot snart varit tillsammans i 6 år :) Så informationen ska ändras, antar att det skrivits i stressandets stund eller något liknanade. Hehe, nu vet ni det så då slipper ni fråga för 75e gången!
Haha jag får väl be Linda om hjälp än en gång när jag själv är för trög för att ordna en sådan simpel sak!




Till sommaren baby ♥



Sammy P – Listen - Feat. Jon Young & J Cash

Ni som har spotify kan ju njuta av denna underbara låt, och ni som inte har SP, SYND ;)

23e April 2010

Godmorgon, har vaknat för drygt 45 min sen så jag är nådigt trött, har dessutom sovit dåligt inatt, vaknat hela tiden :( Baby har åkt på jobbet iallafall, fy saknar honom redan! Gårdagen var inte den bäste så det blev inte så mycket mycket uppdateringar!

Idag ska vi iallafall till bvc igen med Bella för att kolla upp hennes lår, dom är inte bättre vad jag kan se iallafall så hon lär få antibiotika mot det, sen nästan direkt efter vi är klara där så ska båda tjejerna till tandläkaren för kontroll ;) Har inte alltför mycket på hjärtat, ska ta och fixa fram lite kläder till kidsen sen försöka vakna till liv och bli människa! Tog ett gäng med fina bilder igår som jag ska visa er, Felicia var på dagis igår när kameran väl hade fungerande batterier så det vart bara kort på Bella.. Ska bli bättre på att fota, lovar!


Bella äter glass!





Gott men kallt ;)





Lite mys med Pappsen






Ölsejdel och isgitarrer!

Nu slår jag ihop två recensioner i en! :)

Fick ju en "ölsejdel" av företaget www.coolstuff.se för någon vecka sedan, dessvärre läkte den så idag fick en ny! Jag har provat den och jag gillar den, jag dricker ju inte öl överhuvudtaget någonsin men den fungerar alldeles utmärkt till när du vill kyla ner vatten eller läsk snabbt! Positivt! Det enda negativa var att den nya jag fick var en spricka i botten på, så jag undrar verkligen om det bara är en slump att det är fel på båda två eller om dom verkligen håller det dom ska, man vill ju inte att vattnet börjar läka ut, då finns det liksom ingen mening med denna produkt! Men för övrigt gillar jag den ;)






Och vill du ha din läsk eller ditt vatten snäppet kallare så slänger du i två st "is-gitarrer", MUMS ;) Kallt ska det vara! Vill ni också ha dessa produkter så finns den att köpa på hos www.coolstuff.se !


Än en gång, tuuusen tack www.coolstuff.se :)

22a April 2010

Goodmorning, här sitter jag :) Ska ta och besvara lite mail, och det måste göras helst idag om man ska komma någon vart. Efter det har jag lite papper att fylla i som sedan ska skickas iväg, alltid lika roligt, javisst! Lika bra att göra bort det nu för Felicia är på dagis, Bella hon sover och Mathias, jadu jag har faktiskt inte en endaste aning om vart han är eller vad han gör. Han kommer väl hem någon gång söthjärtat!

Är iallafall välförjänt av att sitta på datorn nu en kort stund, haha har städat som en annan dåre i nästan 2 timmar imorse. Det är det absolut ALLRA första jag gör direkt efter morgon ciggen, då kan man äta frulle i lugn och ro sen och bara ta det lugnt när städningen är bortgjort ;) Inte ens nya bilder har jag att bjuda på :( Fy vad trist, min kameras inställningar är helt weeirdooo så alla bilder blir jättemörka och då är det ingen idé ens att lägga upp dom! Nåväl, det fixas väl det också någon gång, antar jag..


Igår gjorde jag och baby en nervös sak tillsammans, fyyyyyfan vad jag skakade men det gick över! HAHA, hade jag berättat åt er nu då hade ni myst ända till nästa jul ;)


Nu åter till mailandet sen pappers skrivandet, men först en liten bild!



Gullungen min :)




Vad har ni för er idag då? Kommentera, då blir jag glad ;)

Taio Cruz - Break Your Heart ft. Ludacris

Gillar denna låt starkt, gör ni det också?








Woah Woah

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

Woah woah

Theres not point trying to hide it
No point trying to erase me
I know i got a problem
By doing this behavour

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

21a April 2010

Hej och godmorgon, passar på att blogga nu innan det är dags att bege sig mot Bvc, vi har fått en ny sköterska därborta då den andra inte var så speciellt pålitlig! Så dom ska se om Bellas lår har blivit bättre, har smort in dom nu varenda dag, så vi hoppas på förbättring om inte annat blir det väl antibiotika och det är ju inte alls kul :(
Annars händer det inte alltför mycket idag! Väntar iallafall på att mina linnen ska komma, då blir jag glad, haha ;)

Vad har ni för er idag? Ska ta och tömma kameran på lite kort nu och se om jag har en bild eller två att bjuda på. Blogginlägg UTAN bilder, boooooring! Håller ni med mig??



Jag och mitt hjärta!






Och en bild på mig!

Haha min lugg håller på att sparas ut, däför ser det helt knas ut.. ska ha den lika lång som allt annat hår. Samma med min sexiga utväxt, ska försöka få tillbaka min vanliga hårfärg ;) Sen aldrig mer färga!



Lite nya bilder

Här kommer ett par nya bilder!


Mitt hjärta när vi var ute och böt till sommardäck :)






Isabella sitter snällt i vagnen och tittar på!






Och en bild på Mamman själv






Ska surfa vidare nu, lite nya bilder är alltid kul att se :) Vad gör ni ikväll förresten? Plugga, jobba, umgås med vännerna?

20e April 2010

Godmorgon, har ni sovit gott? Idag händer det inte alltför mycket, bara ta det lugnt. Det gillas! Matti åkte iväg nyss för att köra Felicia till dagis och jag är hemma med en liten Bella som behövde ta sig en vila! När hon vaknat så ska vi bege oss ut hela familjen för att byta till sommardäck, eller okej jag och gumman tittar på och Mathias fixar! Nehurrni, har inte alls mycket på hjärtat men har ett gäng med nytagna bilder att bjuda på, för igår fick jag nämligen en digitalkamera av baby ♥ En liten och behändig, såhär ser den ut.


Nikon Coolpix 4600







Nu till bilderna!


Felicia idag innan hon åkte iväg till dagis ;)








Mathias och Isabella för alldeles en liten stund sedan!







Felicia





Nånå, vi hörs :) Ha en bra dag!

Mitt fina hjärta

Jag älskar dig mitt vackra hjärta! Som vi alltid säger åt varann, "tills döden skiljer oss åt".
Vill alltid vara med dig fina du ♥


Min älskade fina sötnos.


 




Vi för alltid!




19e April 2010

Godmorgon! Idag blir det att vara ute med barnen igen, ute på gården så dom får åka vagn och cykla.. kan inte åka hemifrån heller.. eller vill inte rättare sagt. Min Pappa är här i stan idag på något seminarium eller vad det heter och han visste inte om han skulle hinna komma och hälsa på och när i sådana fall så jag håller mig hemma.. vill ju ses, om det finns tid för honom vill säga, hoppas! Vad ska ni göra idag?

Igår innan Felicia gick och la sig så tog vi lite svammel bilder, ska bjuda er på en bild iallafall!


Min sötgumma ♥





Ska gå och göra något vettigt nu, vi hörs :) Ha en fin dag!

Fint väder!

Mathias är ute med kidsen nu en stund jag ska ta och vila lite, har klivit upp såå tidigt imorse. Jag var ut en stund iallafall, samt hämtade upp Felicias cykel som hon vägrade cykla på utan hon velade knuffa Bella i vagnen istället!
Lite bilder fick det bli iallafall :)



Min duktiga tjej! Så glad. Är så stolt över dig gumman!






Lillgumman i sin nya vagn, så trött så förhoppningsvis slumrar hon till i vagnen!






Och såklart en bild på Mamma och Pappa ;)





Nu ska jag vila och förhoppningsvis slumra till en stund jag med. Hoppas ni får en fin dag i det underbara vädret.


18e April 2010

Cheryl Cole - Fight For This Love


En underbar låt, lyssna gärna!



Flying Alarm Clock

Även denna UNDERBARA produkt är ifrån www.coolstuff.se


Denna bild är tagen av mig!




Jag provade att fota den när själva proppellen flög omkring, men det vart bara misslyckade kort.. tyvärr. Så det fick bli en stillbild!

Jag är INTE den som hanterar en snooze knapp som man ska hantera den utan missbrukar den rejält, därför är denna produkt superbra! Du MÅSTE verkligen kliva upp ur sängen, jaga propellern som flyger iväg och stoppa den på plats. Då först slutar den att tjuta! Lågt ljud enligt mig? Nej. Jag stressade som ett misär för att få tyst på den. Av mig får den mer plus än minus! 


+ Högt ljud
+ Svårt att försova sig då du måste kliva upp
+ Den är inte ful som alla andra väckarklockor, haha

- Propellern flög inte iväg då larmet gick, detta har endast skett en endaste gång men jag tror starkt på denna produkt!!
 


Nu slipper jag försova mig till viktiga möten, dagislämningar m,m.. För, man måste helt enkelt kliva upp om man förstås vill ha lite lugn och ro ;)

Tuusen tack www.coolstuff.se



Bilden är lånad från deras hemsida!





Så, jag är meeer än nöjd! :)

Nervöst sammanbrott

Visst, jag är medveten om att folk har det värre men här är det verkligen värre än värst, trodde jag! Mitt i allt när jag och Mathias satt och surfade så dog all elektrisitet i hela lägenheten men kom tillbaka snabbare än 2 sekunder. Sen dog internet, herregud tänkte ja. Ja jag är internet beroende, beroende av min blogg samt alla andra bloggar jag läser dagligen! Hooja, trodde verkligen att routern hade gått eller något. Ytterligare en utgift, som vi nu slapp, tur det!

Vad har ni för er ikväll? Här är det bara lugnt, barnen ska sova nu och jag tror Mathias ska åka på gymmet sen efter det, är inte säker! Jag hade behövt ta mig en dusch också, är jag för lat så tar jag det på morgon kvisten. Känner för att bara ta det lugnt ikväll.

Det vart iallafall lite shopping idag också!


En brun/svart sulkyvagn åt Bella




Ett par rosa TRETORN stövlar åt Felicia




Tyckte att dom var lika fina som dom från vincent shoe store! :)

17e April 2010

Godmorgon, uppe före tuppen idag så jag satte igång med städning av kök och toa så nu är det klart, så nu kan man ägna resten av dagen till att göra något kul, typ åka och köpa barnstövlar. Hade helst velat beställa från www.vincentshoestore.com  men känner att vi inte riktigt har tid att vänta tills dom anländer!

Dom hära hade väl vart fina?



Alcazar Pink                Frog Pink             Maggie Pink


Maggie Pink var faktiskt finast, nåja ett par stövlar behöver dom iallafall.. faaan också att det alltid ska vara så lång leverans tid, dom behövs nu!! Hoppas det finns något liknanade här i stan, men det lär det väl inte göra. Vilka av dessa hade ni valt?




När jag ändå sitter här och skriver så måste jag bara visa er vilken gullig bild jag fotade på mina älsklingar för drygt en vecka sen eller något. Haha, titta.




Båda två somnade framför tv:n så det var bara att bära Bella och sin älskade snuttekudde till sin säng ;) Hehe




Hej sålänge! ♥

Brottarlinnen

Kikade in på ellos hemsida om jag hittade något skoj, två brottarlinnen fick det bli. Fanns 8 färger, och jag har redan svart, röd, rosa, vit, grå..blåa har jag dock inte.. . men dessa två fick det verkligen bli! Dom var hur fina som helst! Ska kika in på hm en sväng nu, se om dom har något fint där!



 




Jag om någon älskar brottarlinnen!


Felicias nya cykel!

Som Felicia har tjatat om en ny cykel, herregud ändå.. sötunge ;) Så idag fick hon äntligen sin cykel! Hon är såå glad. Hon har en snäll Mamma och Pappa, hihi.. Hon förtjänar den min duktiga tjej! 


Bilden vart lite suddig, typiskt nog. Men det går ju att se :)


 

Irriterad

Min design ser ut som skit just nu och det har jag bara en enda att tacka för! Men förhoppningsvis kanske gulliga och kunniga www.lindamadelen.blogg.se kan fixa detta! Då blir jag glad ;)


Uppdate: Nu är designen fixad och allt ser helt ok ut, först såg det helt cp ut innan den kom upp.. alltså inte den gamla designen.. men det var något som hände däremellan. Långfingrar finns det gott om! Men tuuuuusen tack Linda för hjälpen!! Hennes blogg hittar ni där några rader upp! ♥

16e April 2010

Godmorgon, piss väder idag.. snön har bara vräkt ner igen under natten! Vi lär nog inte få någon riktig vår inte. Idag är det löningsdag, härligt. Så idag blir det storhandling.

- Ny cykel åt Felicia
- Mat
- Blöjor
- Skurmedel och sådant skoj från Dollar




Nu till något annat, ni kanske har hört (men inte är lika orolig som jag) om den där vulkanen, herregud jag är faktiskt livrädd och det är enbart baserat på att både jag och Felicia har astma. Senast imorse sa dom att man ska hålla sig inne, dom som är sjuka. Jaha, kul. Hur ser ni på det här? Är ni oroliga? Haha jag ber bara att det här går över.. jag var då inte lika nojig när svininfluensan kom, jag tog inte vaccinet iallafall.. men såg till så att Felicia fick sina båda doser. Nåja, igår hade dom iallafall en chat öppen (tror det var på aftonbladet), så nojiga jag skrev ju in en fråga hur farligt det är att andas in om det kommer hit, INGET SVAR.. såklart, för hög belastning, såg att det inte bara var lilla jag som var orolig.



Allt var så förstorat i media, hoppas det är det denna gång också.. men vem vet. Jag har iallafall nog med mina tunga andning, (JA, jag vet att jag är rökare)! Jag vill så gärna sluta, då vet jag att jag så gottsom hade sluppit alla mina mediciner jag tar vid behov, men det är lättare sagt än gjort.


Kommentera gärna, oroliga? Haha, jag är! Just pga av astman, inget annat.



Massage gubben

Jag har fått äran att testa denna produkt som heter: Massagegubben och kommer från www.coolstuff.se

Grymt mysig att använda, dessutom har den en inbyggd vibrator. Hehe, då min älskade gillar att bli "smekt" på ryggen vareviga kväll i timtal så är ju denna perfekt då han även har problem med ryggen. Så lite mysfaktor samtidigt som man får en gnutta massage med vibration! Dock domnade mina händer bort efter någon minut men det får man ta! Jag gillar denna produkt och kommer att använda den dagligen :)


Bild tagen av mig.




Bild lånad av www.coolstuff.se






Om jag rekomenderar att köpa den? ABSOLUT!!

15e April 2010

Godmorgon, fytusan vilket fint väder det är idag! Idag blire minsann att hitta på något i denna tråkiga "stad", förslag? Min fantasi är inte den största. Morgon städningen är iallafall bortgjord, Mathias åkte på gymmet efter att han kört Felicia på dagis och Bella hon sover. Ganska förståeligt med tanke på att dom vaknar så rackarns tidigt på morgonen! Då går hon och tar sig en taktikvila när resten av världen brukar kliva upp ;) Imorse kollade vi lite bompa på tv:n innan frukosten och myste på!




Jag försökte sno en puss av Bella men det gick inte så bra!





Imorgon är det iallafall storhandling som gäller, så ska ta och skriva mig en stoooooor handlar lista, annars glömmer man väl hälften som vanligt! Justdet, måste även ringa apoteket NU och beställa mer medicin åt mig för annars blir jag utan och det gillas inte, sen ringa stallet också och kolla upp OM Felicia får rida än, med tanke på hennes ålder. Såklart inte ensam, herregudnej.. en ledare måste såklart vara med. Men jag tror faktiskt att hon skulle gilla det starkt, vill hon pröva den ena efter den andra sporten så ska hon få göra det för röra på sig ska man göra! Inte bli en latmask som Mamma sin ;) Hehe.


Måste även bjuda er på denna underbara fina bild på mig och äldsta dottern! ♥






En liten jag, Bella har små drag av mig.. Haha är jag inte söt?





Mitt älskade hjärta och min stora gumma! ♥





Nåväl, nu har ni fått lite bilder, nya som gamla.. ska börja skriva handlarlistan nu, det lär ta ett bra tag!
Vi kanske hörs senare :) Hoppas ni får en fin och solig dag. Kram

;(

Faan, så jäkla typsikt mig. Var enda gång jag skriver ett inlägg så raderas allt. Blir galen på det här! Vela bara visa att jag lever, har som sagt vaknat 4 imorse så jag är otroligt trött trots att jag sovit en stund på dagen, dessutom har min älskade tandvärk kommit tillbaka! Smärtstillande och vila är det som gäller tills jag tar mig till en tandläkare, trevligt trevligt!

Ska godkänna samt svara på era kommentarer direkt jag orkar och värken är borta, hoppas ni får en fin kväll!
Kram på er.


14e April 2010

HAH, jag som skulle få sovmorgon idag sitter här med två st superpigga barn och Mathias den jäkeln sover, har försökt väcka honom ett tio tal gånger nu men det går väl inte in där uppe ;) Inte nog med det så vaknade jag 4 imorse av att det var blött i hela sängen (eh, nä jag hade inte kissat på mig, alltså ifall ni undrar) utan Felicia hade kommit till oss inatt och med sig hade hon sin flaska med dryck i (alltid törstig nattetid) och den hade hon såklart sparkat ner i sömnen så att den hamnat typ nästan under min rumpa, så he var bara att kliva upp och börja byta överdraget på mitt täcke. Snopet, jag trodde jag bör sängkläder igår men vad vet jag.. shit happens!


Har bara vart vaken i 3,5 timme och är redan ap trött! Ungarna kollar bolibompa och leker. Frukosten är nyss intagen för dom, jag är inte ens nästan hungrig.. snaaaaaaark.... vill sova... snaaaaaark. Meeen det kan jag glatt se mig i stjärnorna med!




Såhär trött är jag, ungefär..





Kan ju bjuda er på en låt som jag lyssnar på iallafall, hoppas ni har spotify ;)

Sara Varga – Born To Fly - Dance Remix

Fyfan vad underbar låt! ♥

( 20070807 <3 ) ( 20090312 <3 )

Du är världens bästa Pappa till våra vackra barn! Och jag älskar dig mer än ord beskriver ♥




( Hehe, kolla Bellas frisyr.. Bakåtkammat ;) )


Äntligen

Nu har barnen gått och lagt sig, dom var trötta dom! Idag har vi även fått våran nya spis ;) Så den har vi invigt med glädje, fyfasen vad jag är nööjd! Med induktionshäll, frääänt :) Den gamla spisen var ju inget att hänga i julegranen direkt.


Så här ser den ut :) Fiiin!


Nåväl, nu ska jag surfa vidare.. förhoppningsvis dyker nya designen upp snart! Kram på er.

13e April 2010

Godmorgon på er :) Var på väg ut med Felicia och cykla, men då påminde Matti mig att hon ska på dagis idag, snacka om att vara snurrig! Hade faktiskt helt glömt bort det med tanke på att hon varit ledig nu i mer än en vecka.. ( hon går bara tis-ons-tors ) Så har bökat på henne kläderna, galonisar och allt vad det heter så nu skjutsade Matti iväg henne till dagiset! Hon behöver få göra sig av med lite energi och träffa sina kompisar hon ofta tjatar om här hemma ;)

Kom på en briljant idé igår att göra med F, stallet! Men den idén sket sig ganska snabbt då jag tog mig in på deras hemsida och läste att man måste vara minst 4 år för att rida.. och Felicia blir ju bara 3 snart. Men gillar djur lika mycket ändå. Nåja, det närmsta året får hon nöja sig med att titta på hästar och vill hon börja rida senare så är det en självklarhet! Så till stallet ska vi minsann ta oss någon dag hon inte har dagis, jag tål eg inte pälsdjur och framför allt inte hästar men jag får offra mig, jag har ju faktiskt mina mediciner att ta innan jag och när jag väl är där. Man behöver ju inte stanna hela dagen och utsätta sig mer än nödvändigt, right?





Ska ringa och efterlysa våran efterlängtade spis nu, den skulle ha kommit igår men icket det! Och efter det ska jag kika efter lite kläder att beställa. Har hittat en bra sida med kläder åt mig men då stod det att det bara är företag som kan beställa, jävlars skit! Nånå, vi hörs :)

Förresten, snart kommer den nya designen upp. Jag längtar!

12e April 2010

Godmorning sunshines! Sovit gott? Inte då jag, dom senaste nätterna har jag sovit dåligt, funderar på att ta igen det på ett tag när barnen och Mathias åker till Hakkas! Har nämligen städat hela förmiddagen så det enda som är kvar att göra är att hänga upp en maskin full med tvätt. NU är våren verkligen här, fast vem vet man kanske blir lurad igen som för någon dag sedan! I ett inlägg så var vi ute och lekte i snön, dagen därpå var det bar asfalt så då tog vi fram cykeln! Så får se, kanske jag låter pulkorna stå framme några dagar till, man vet ju aldrig!





Känns lite knas att gå och lägga mig nu när det är fint väder ute men jag har inget val, är så trött och för att orka med resten av dagen så behöver jag vila ett tag! Barnens Morfar skulle egentligen ha kommit hit en snabb sväng idag när han och ...... hade ett ärende hit ändå men tiden räckte inte till, tyvärr..
Bella är helt tokig i honom, direkt han kommer hit och hälsar på då skriker hon av glädje och kryper fortare än fortast till hans fötter för att få komma upp i famnen! Gullunge :)






Hörde just att litegrann av min städning var förgäves för nu hällde Felicia ut alla leksaksbackar på golvet :)





Nåja, ska ta och göra iordning barnen så att dom är klara tills Mathias kommer hem igen, så vi hörs!

Jag saknar, saknar du?

Herregud vad goda dom här dryckerna var :) Dessvärre har dom slutat sälja dem för att försäljningen inte gick så vidare bra.. iallafall vad jag läst! Nåja, hoppas innerligt att dom kommer tillbaka för fy tusan vad dom är goda. Håller ni med?


                      

Ni betyder <3

Jag vet att jag är usel på att tacka er, a just du! Du som läser det här. Tack för att ni finns här för mig och stöttar mig när vissa dagar inte är dom bästa, jag blir glad av att logga in här på bloggen och mötas av era fina kommentarer.

Det värmer i mitt ♥

Vad hade jag gjort utan er?


Här är några fina kommentarer jag fått! 




Postat av: Jennie

Det är först och främst det vanligaste och det de tror ska funka bäst är att säga att man är en dålig mamma . Och oftast kanske de längtar efter barn själva så att det handlar om avundsjuka eller så är de dåliga föräldrar själva och VET OM det undermedvetet (eller kanske medvetet) och så gör de så att de försöker beskylla andra för att vara det , det är ytterst vanligt när man själv mår dåligt ..

Ta inte åt dig , för du är ingen dålig mamma och det vet du ju också . <3

2010-04-08 @ 19:59:21
URL: www.mammatillvidar.blogg.se  



Postat av: Ida Törnqvist - konstblogg

en del människor är så jävla dumma och trångsynta och ser bara det dom vill se.. synd att det ska vara så.
efter att ha kikat runt i din blogg tvivlar jag inte för en sekund på ifall du skulle vara passande som mamma! du verkar vara en bra förälder :)

2010-04-08 @ 21:59:53
URL: www.myblueword.blogg.se

 


 

 

Postat av: kimlarsson'

bry dig inte om den som skrev det där :o
så jävla elakt och lågt!

2010-04-08 @ 16:21:52
URL: www.kimlarssons.blogg.se  

Postat av: Jennie

Alltså jag blir så fucking sur på dessa anonyma människor som så gärna har mycket att säga det är ju så sjukt att de inte ens vågar säga vilka de är , det är förmodligen rädda för att stå för sin egen åsikt och detta är ju ganska patetiskt . Visst att de kan tycka allt de dem skriver till dig om dom nu vill det , men ska de yttra det tycker jag tamejfan att de ska stå för vilka de är också .

Jag tro definitivt inte du är en dålig mamma , verkligen inte . Och jag tror inte du har samma kläder heller, men ifall du vill ha det , soooo what . Inte mitt problem och verkligen inte anonyms problem heller , eller hur ?

jag blir verkligen sur . Haha , jag har fått endel anonyma kommentarer också . Jag är också en dålig mamma som gråter hela tiden :S hmm .. vilken tur att anonym vet det .. :S haha ..

Jag tycker om din blogg iaf och jag är en utav nyare prenumeranter . Jag tänker hänga kvar och håller tummarna att anonym går och dör någonstans , den personen kan ta med sig mina anonyma också . :-)

kramar från Jennie
(
www.mammatillvidar.blogg.se)

2010-04-08 @ 16:40:59
URL: www.mammatillvidar.blogg.se  

 


 

 

Postat av: Matilda

finns gott om idioter i denna värld !

2010-04-08 @ 18:14:59
URL: www.matildasundkler.blogg.se

 


 

 

Postat av: Emma

Det är bra att du står på dig! :D

2010-04-09 @ 10:24:35
URL: www.oursketchbook.com





    

Ny design ;)

Bilder till nya headern, bara att kopiera dem ;) Och än en gång TUSEN TACK!! http://annablommberg.blogg.se/




Isabella





Isabella




Felicia





Felicia




11e April 2010

Godmorgon på er, idag känner jag mig inte alls pigg. Kan ju bero på att jag somnade strax innan ett inatt och vaknade strax efter sex imorse när Mathias åkte på jobbet! Fyfan, alltid lika tråkigt. Såklart har jag ju barnen att busa med men dom går det inte riktigt att prata vuxen saker med ;) Solen lyser ute nu iallafall men är rätt kallt, blir det bättre efter lunch så går vi självklart ut en stund så att barnen får sig lite frisk luft, det är bara bra! Då blir dom inte så vilda sen. Haha.

Håller iallafall på att rensa minneskortet på kameran, haha det behövs kan jag säga.. fotade en del igår, sålänge batteriet höll och det var inte länge men ett par bilder fick jag iallafall!








Nåväl, nu ska jag återgå till det jag höll på med, tog bara en liten paus här. Håller på att rensa och städa i flickornas rum! Snart klart..

10e April 2010

Hej på er, mår ni bra? Vilket jäkla kanon väder det är idag :) Det utnyttjade vi direkt vi hade ätit klart lunchen, då drog jag och Felicia ut en sväng så att hon fick cykla, det gillades starkt! Såklart fick kameran hänga med ut också ;)



Min vackra duktiga tjej!








Fullt koncentrerad på cyklingen!



9e April 2010

Godmorgon på er :) Vi har nyss kommit innanför dörren, vart lite less att typ bara sitta hemma så vi trotsade det dåliga vädret och den väldigt tidiga tiden. Så vi gick ut i snön för att leka lite, bygga snö kakor och sådant kul! Men Bella började frysa och bli lite grinig så det fick bli en kort sväng, men nu har vi iallafall fått oss lite frisk luft! Hoppas bara att det är bättre väder imorgon för det är inte alls kul att vara ute när det snöar inte.


Jag och äldsta dottern! Snöigt värre.







Felicia vill såklart visa kakorna vi byggt, fick bara med 3 st på bild men det vart väl kanske att göra 20 st.. barnen tycker det är såå kul att vara ute i snön :) Bella tyckte bara att det var mer roligt att ta sönder dom och äta snön.. busunge!!







Fullt koncentrerade så ingen tittade ens på mig när jag bad om att få ta en bild ;)






Om det börjar klarna upp och sluta snöa efter lunch så då går vi ut igen, då har nog även barnen förhoppningsvis hunnit vila en stund också, mina små morgonpigga sötnosar! ♥

-

Har egentligen ingen lust att blogga överhuvudtaget. Men jag gör det, ikväll, för er skull! För att ni ska ha något att läsa. Hat kommentarerna flödar in likt aldrig annars, jag kommer aldrig någonsin att godkänna en kommentar som är anonym! Klart som fan att man blir ledsen, annars hade man väl inte varit människa. Men att jag inte älskar mina barn, det är rent skitsnack. Fast man inte mår bra så finns det inget i denna värld som inte säger att jag inte älskar mina barn, det är det enda jag gör. Jag lever för dom! Rakt av.

Personligen tycker jag, att det är fegt. Väldigt väldigt fegt att vara anonym, varför inte skriva vem du är? Törs du inte stå för vad du skriver om jag skulle råka konfrontera dig irl? OM jag nu är en sådan dålig och elak Mamma, skiter i mina barn, du tycker så synd om mig, att jag går ut och handlar och lämnar barnen, jag lämnar dom aldrig någonsin. Går jag och handlar så är Mathias alltid hemma. Så och om jag är rökare? Jag är inte den första på denna jord som tänder en cigg, jag tycker inte alls att det är fel att gå ut på ballis två min för att röka! Jag är nog nära barnen ifall det är något och uppsyn det har jag.

Men du? Är jag nu allt ovanstående, som jag skrev. Då tycker jag att du ska göra en soc anmälan så får dom kolla upp allt skit du skriver, det tycker jag låter vettigt. Du vet väl om att man kan göra en sådan anonymt? Mig gör det inget, anmäl om du vill du som verkar tro dig veta så mycket om mig och mitt liv, jag vet att jag har rent mjöl i påsen!


Och det där med att jag har svårt att ge och ta emot kärlek, vad exakt har det med mina barn att göra? Jag älskar dom så oerhört mycket, som jag skrev tidigare så lever jag för dom! Vill du mig något så kan du jättegärna maila mig ANONYMT om du nu vill fega dig, skriv till [email protected]  :)

Mailar du inte så behöver du inte heller göra dig besväret att lämna ytterligare en kommentar här! Eller förresten, lämna hur mycket du vill.. till sist övergår allt till trakasserier och det finns något som heter "anmäla". Glöm inte att du aldrig är helt osynlig för du lämnar efter dig ip: nummer ;) Screw you sweetie.

Ni är underbara!

Jag är så jäkla dålig på att säga tack tack tack till er underbara fina snälla rara läsare, det är för er jag skriver! Är glad för alla snälla kommentarer jag får, det glädjer mig och jag blir superglad ♥ Det ska ni veta!

NI är värdefulla, glöm aldrig det!







1 psykopat per 100 läsare

Jag ska inte ens behöva förklara mig, men jag gör det helt enkelt för att jag känner för det! Fick en ganska kul kommentar nyss, jag kommer inte att godkänna den. Klarar man inte av att bevisa vem man är, ja helt enkelt vara anonym då har denne bara skit att komma med, klart jag blir ledsen. Men har man en blogg så får man helt enkelt ta elaka kommentarer, eller? Som sagt var, det går lös 1 psykopat per 100 läsare, jag antar att det är du? Just DU som nyss kommenterade.

Du påpekade att jag utger mig för att vara en shopoholic, men att det är pinsamt att köpa en tvättmaskin för 700 kr!
JA, jag tycker om att shoppa! Haha, vilken tjej gör inte det? MEN varför ska allt man köpa kosta en förmögenhet? Berätta det för mig. För du som skriver är garanterat den största fattiglappen som gått i ett par slitna skor! Vill du låna mina?

Jag är en så jävla dålig Mamma och du hoppas på att soc tar barnen ifrån mig!
OM jag nu hade varit en så jäkla dålig Mamma så hade dom redan tagit dom ifrån mig, dom bor hos mig och kommer så att göra. Why? Jag är en bra Mamma, en sjuhelsikkes bra Mamma med bra värderingar, jag älskar mina barn. Med mig och Mathias har dom det otroligt bra. Känner du ens oss, vet du ens vilka vi är?

Du påstår att min blogg är ett skämt?
Varför läser du den? När har jag tvingat dig?

Jag har ALLTID samma kläder på mig, (enligt dig) och det inspirerar ingen säger du!
Mig veterligen har jag bara lagt ut 2 st "dagens outfit", det är inte riktigt min grej. Jag gör det som en kul sak, sedan om någon inspireras av det, vad kul säger jag bara :) Men att jag alltid går i samma kläder, skitsnack! När jag däremot bara är hemma så skiter jag ärligt talat i hur fan jag ser ut, herregud.. men när man går ut och sådant då är det annat. Men jag har aldrig samma kläder på mig, shopoholics brukar inte ha det serru ;)



Det var mitt svar på tal, nu spärrar jag ditt ipnummer ;) Synd va? Vill inte ha sådana as som dig i min närhet. Du är för feg för att ens kunna skriva ditt namn. "Anonym" säger mig absolut ingenting.



Nämn mina barn igen, och du kan se dig i stjärnorna med att du kommer se morgondagens ljus igen, den bittra dagen jag får tag i dig. Hehe.


8e April 2010

Godmorgon, eller mjoo det var det här strax innan kl sex imorse! Morgon bjöd på frukost och påklädning av barnen, sen min städtimme jag alltid har. Det är ett måste ;) Ser även att solen tittat fram nu, vilken jäkla tur att jag städat klart då. Felicia vill kolla bompa och Bella hon sover så jag funderar på att sätta mig på ballis med en cigg några minuter och något gott att dricka och bara njuta av tystnaden! Något jag längtar efter är sommaren, inte pga av värmen för den hatar jag.. men slippa det där med alla halsdukar, vantar, tjocka skor, sockar, overaller, snoriga näsor. Det är just DET jag längtar efter, ett snyggt linne och mina jeans shorts och ett par snygga sandaler.

Annars händer det inte alltför mycket här inte, väntar på att Mathias ska komma hem från jobbet, sen blir det lunch dags och efter det har jag hoppats på att vi kanske skulle hitta på något med familjen! Jag är lite småsugen på att dra med pulkorna, bobben, ungarna till någon pulkbacke och åka lite, är faktiskt grymt kul fast man är vuxen. Så jäkla noga och fin i kanten behöver man fan inte vara ;P Och riktigt vuxen blir man tamejtusan aldrig, right?


Ska ta och bjuda på en grymt bra låt som spelas om och om igen här hemma i min dator ;)

David Guetta - Memories




7e April 2010

Godmorgon godmorgon! Idag fick jag mig (okej, jag tog mig en) sovmorgon ;) Somnade nämligen omkring ett tiden inatt. Trodde Pappa skulle komma först som vanligt omkring tio tiden men när jag gick ut för att ta den sedvanliga morgon ciggen så passade jag på att ringa honom och då var han redan halvvägs, halv åtta på morgonen! Så nu har Felicia och Pappa åkt till dollar för att shoppa lite, Bella hon vilar och Matti är på gymmet! Jag har fixat klart våffel smeten, tänkte göra det idag till lunch. Vi fick ett nytt våffeljärn av Pappa idag så den ska vi inviga :) Våffeldagen har väl redan varit och farit? Så vi är lite sent ute men det gör inget, lika gott ändå..

Idag fyller även Pappa 60 år, så grattis på dig :) Älskar dig!







Det svider i mitt hjärta /// du kanske kan hjälpa mig??

Har just sålt iväg barnvagnen, bara ilar i mitt hjärta.. fytusan också! Men mina små prinsessor är inga bebisar längre, så nu ska vi köpa en lättare mindre sulkyvagn som inte tar mycket plats. Uscha, saknar redan vagnen som tusan men det är bara materiella ting! Sålänge man har varandra och alla mår bra så ska man banne mig inte klaga, eller hur? Men, som sagt det svider i mitt hjärta.. men en ny vagn ska dom få. Någon slags sulky, så det ska jag googla efter nu. Blir dock inte att beställa en nu men närmare sommaren blir det då en iallafall. Felicia vill nog inte åka vagn nå mer men det blir det för Bella, hon går ju än sålänge bara 5 meter åt gången så hon behöver nog åka ett tag till iallafall för bära henne tänker jag inte göra, hehe.


Nåja, ska googla lite snabbt nu sen lägga mig framför tv:n! Myspys ♥


Då ni är otroligt många som läsare min blogg så kanske, bara kanske det råkar finnas en liten "siare" bland er alla, haha värt att fråga iallafall.. har tappat bort mina älskade förrådsnycklar och finner dom inte, har inte lust att bryta upp ett tredje lås. Please, skulle vara guld värt om någon liten rackare där ute kanske vet. OM ni kommenterar och vill hjälpa, hittar jag den på det stället just du säger så kan jag belöna dig med en fet länk ;)


Puss på er!

6e April 2010

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Ringde just dagis för att säga att Felicia blir ledig idag, inget mer med det. Men då ringde dom upp igen och sa att hon är ledig hela veckan, haha jag har bra minne men kort.. förra veckan ringde dom ju mig och hörde om Felicia vill vara ledig eller vara på dagis när det är påsk vecka och allt sånt. Så jag sa ja, vilket jag glömde bort idag. Tur då att vi inte körde henne på dagis idag, så hela denna vecka är hon ledig iallafall. Kanske inte så kul att vara på dagis när det bara är några få barn där och resten har påskledigt även denna vecka!

Jag är så uttråkad så det är inte klokt.. vill verkligen hitta på något skoj med ungarna men VAD?? Denna "stad" är så tråkig så det fan finns inte.


Nåväl, ska ta och göra annat nu.. typ tömma diskmaskinen o sånt kul, men först kolla mailen ;) Kram på er.


Svaren kommer här!

Svaren!

 

 

 

Vad för depression lider du av?

: Jag har drag av något som kan liknas borderline, samt att jag har panikångestattacker, jag äter ju medicinen för det så jag är på god väg, är dock inget jag skäms över då jag vet att jag inte är ensam om detta!

 

Vad sa dina föräldrar när du berättade att du är gravid och tänker behålla barnet (n) ?

Dom vart glada, men varnade mig för vilket oerhört stort ansvar det är att vara Mamma!

 

Hur gammal är du?

Jag fyller 22 nu i Augusti :)

 

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?

När jag fick Felicia var jag 18 år och 3 dagar!

 

Hur svår är din depression, fått någon diagnos?

Jobbigt att vara ute bland folk, svårt att ta emot kärlek samt ge kärlek, listan kan göras lång!

Har inte riktigt fått någon "rak" diagnos men har enligt dom tester jag fått göra så är det små drag av borderline! Google it.

 

Vad fick dig att börja blogga?

Enkelt svar, hade jag inte haft mina barn så hade jag nog inte börjat blogga alls. Detta är ju en mamma/barn blogg för det mesta helt enkelt :)

 

Är det jobbigt att vara Mamma när man är ung?

Jobbigt vet jag inte, men det är mycket ansvar och det finns hela tiden någonting att göra. Man får ge otroligt mycket kärlek samt får kärlek. Det finns vissa dagar man känner att man blir gråhårig, men det är bara att samla sig :) Dom är mitt allt mina små hjärtan..

 

Vad tycker du är det bästa med påsken?

Jag hatar allvarligt dessa traditioner som man måste fira, bara svammel!

 

Var barnen väntade eller kom dom som en slump?

Felicia var inte "väntad" då men när hon väl kom till världen vart jag världens gladaste Mamma, Isabella var mer planerad ;)

 

Har du många besökare?

Allt mellan 400-900 per dag, beror helt på.

 

Jobbar du eller går du skola?

Inget av dem, tyvärr.

 

Hur länge har du bloggat?

Vet inte exakt, men över 1 år iallafall :)

 

Vilka bloggar läser du?

www.kenzas.se och www.blondinbella.com

 

Hur många fler läsare fick du när gossips.se länkade dig?

20 kanske?

 

Har du kontakt med barnens Pappa?

Har inte kontakt med äldsta dotterns Pappa, och det har sina anledningar till det. Med yngsta dotterns Pappa är jag gift med! 

Vilka av dessa storbloggare tycker du om?

Kenza, B-bella, Kissie.

Helt klart Blondinbella och Kenza, absolut inte Kissie.


Frågestunden avslutad!

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag varit dåligt på att uppdatera, men har legat med tandvärk hela dagen så min energi har inte varit på topp! Frågestunden är avslutad nu iallafall, ska börja besvara frågorna nu sen publicera allt när jag är färdig om någon dag eller två :) Vad har ni för er ikväll då? Här blir det bara att ta det lugnt, kolla film.. barnen somnade alldeles för en stund sedan, det var på tiden det.. egentligen ska dom vara i säng redan halv sex! Men nu sover dom så :)

Nåväl, ska börja svara på era frågor nu! KRAM på er ♥




Jag är på 7e plats ;)

Bubblare
 


1.
THE KILLING MOON

THE KILLING MOON

2.
showjumper

showjumper

3.
Nyheter24

Nyheter24

4.
Annies blogg

Annies blogg

5.
♥Claaaudia♥

♥Claaaudia♥

6.
nawie

nawie

7.
lillmian

lillmian

8.thelifearoundadam

thelifearoundadam

9.
anagina.blogg.se

anagina.blogg.se

10.
LOVICIOUS

LOVICIOUS


5e April 2010

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Kikar bara in här lite snabbt i min städpaus, har som rutin att varje morgon städa en eller två timmar, då slipper man göra sådant tråk under dagen! Fyfasen vilket underbart väder det var igår, hoppas bara att det blir likadant igen idag :) Igår blev det även att fixa balkongen så att den ser lite vår fräsch ut så att man kan sitta där ute i solen med en cigg i hand, underbart! Justdet, imorgon är det ju tisdag.. härligt, då kanske vi får våran nya spis? Det skulle inte alls sitta fel ;)

Nåväl, ska ta och fixa lite frukost nu och klä barnen sen fortsätta med städningen så att det blir klart någongång.. kram på er!





Haha, kul bild!

Dags för..



Fråga vad som helst som ni undrar över! Jag svarar på allt när det kommit in nog många frågor!

Några exempel...

- Hur är det att vara ung Mamma..
- Förlossning
- Allmänt om barn
- Depression (jag lider av depression)
- Min ålder
- Skola


Ni kan fråga PRECIS vad som helst, svarar på alla frågor!


Kram på er ♥


4 April 2010

Nu är påsken snart över, äntligen.. samma dravvel varenda år. Barnen vill ha påskägg, klart dom får det men annars ser jag inte något mer nödvändigt i denna påsk "yra".. det räcker gott och väl med att man firar jul och nyår, tycker inte ni det?

Verkar bli bättre väder ute nu än vad det var imorse, då var det grått och mulet men nu har då solen börjat titta fram och all snö är borta från våran balkong! Kanske får vi lite vår i också, förhoppningsvis snart och sist av alla städer.. haha. Funderar faktiskt på om man ska hitta på något idag med barnen när vädret tillåter det. Men vad? Finns inte så mycket att göra förutom pulkturer som man redan är less på, Felicia längtar iallafall till sommaren då hon får åka rutschkana, cykla, gunga :) Tror inte att det går en enda dag utan att hon tjatar om det, hehe..


                        


Haha, vilka usla bilder men hittade verkligen inga bättre.. alla gung och cykel bilder från förra sommaren är i min mobil och som jag sagt tidigare så fungerar inte min bluetooth tyvärr. Så då får det bli google bilder, men ibland fungerar ju det också :)


Måste även passa på att välkomna alla mina nya unika besökare ;) Hoppas ni ska trivas! Nu ska jag ta och klä på äldsta dottern sen fundera ut vad dagen har att erbjuda, hoppas eran påsk har varit bra! Kram på er.


Glad Påsk




Jag önskar ALLA mina läsare en Glad Påsk ♥



Video

Godmorgon, här kommer videon som jag lovade er!



Bellas första steg, 2:a April 2010

Förstå vad stolt jag är alltså, idag tog hon sina första steg.. mitt lilla hjärta! Har ju bara fått se det på film idag när Mathias filmade och skickade åt mig men nu när jag hade gjort klart Bella för natten och satt ner henne på golvet för att börja göra klar Felicia då ställde hon sig upp och gick omkring. Det är ju lite vingligt och sådär.. men det är flera flera steg :) Om ett par dagar springer hon nog omkring här! Har lovat er en film och den är på väg, Mathias håller på att tanka ner ett program så att man kan klippa filmen.. åh jag är så himla glad :) Är ju inte alltid man lyckas få det på film heller, det blir ju ett minne för livet. Som tur är hann vi fota när båda barnen tagit sina första steg. Lycka! ♥




Stolt Mamma!

Bella har börjat gå, fick nyss en film på henne där hon tar ganska många steg.. filmbevis kommer direkt jag fått in filmen i datorn..


Jag är så glad :)

En liten jäkla knapp

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, som vanligt när man skriver något så försvinner allt. Fattar fan inte varför, antar för att jag skriver så fort hela tiden så att jag kommer åt någon rackarns jävla knapp! Jag som var så glad nyss, just för att vi ska få en fungerande spis, haha en sådan kan ju vara bra att ha om man nu inte vill koka soppa på en spik eller laga mat på en låtsas ugn?






Förresten, det är ju 1a April idag.. Har ni lurat någon och hur?

Godmorgon

Gud vad less jag blir, allt jag skriver försvinner.. denna gång för att datorn hakade upp sig och jag vart tvungen att slå av den. Är så jäkla trött, men jag får faktiskt skylla mig själv när man ställer sig och bakar och lagar mat halv sju på morgonen. Normalt. Har inte heller sovit så rackarns bra inatt heller, vaknat kl tolv, två, fyra, sex.. så mina krafter är så gott som slut. Nååväl, ska ta och vila en stund nu medans barnen också gör det!




Tänk om mina muffins hade blivit sådär fina?





RSS 2.0