27e Februari 2011

En sån där söndagslista ;D


Hur gammal är du om fem år?  28.. jiisseeess..
Hur lång är du? 156
Vilken var den senaste film du sett? i rymden finns inga känslor  
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? en vecka sen typ?
När vaknade du idag? 0600
Har du någon gång hittat en katt? jo
Vad skrämde dig som barn? mörkret
Vem fick dig att skratta senast? Säkerligen Mathias
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? beror på
Hur många kuddar har du i sängen? 4
Hur många landskap har du bott i? bara norrland
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
Är du social? sådär
Tycker du om kaffe? aboslut inte
Sover du på någon särskild sida? höger sida
Kan du spela poker? njaeee, intalar att jag kan det men det resulterar i att jag alltid förlorar.
Är du homofobisk? nej
Vem skickade du sms till senast? matti
Skrattar du åt dina egna skämt? alltid
Har du bra vänner och äkta vänskap? få men riktiga vänner. 
Skulle du kunna gifta dig nu? är mitt uppe i en skilsmässa.. vill iiiiiiiiiiiinte :( vill att allt blir som förr, typ nu!!
Tycker du om att mysa? jo
Vill du ha barn? har redan 2 så vill nog inte ha fler, inte just nu iallafall..
Kan du byta olja på bilen? ja

Dag 17

Dag 17: En ovanlig bild

Haha ovanlig och ovanlig, mer söt kanske?



Dag 16

Dag 16: En bild på dig själv

Mwhaha får bli en ap gammal bild från när jag var preggo och smällfet ;p Hittade inte någon bild som jag ser någorlunda normal på så denna får duga, är ju ändå jag på bilden!



Gravid med älskade Felicia ♥






Dag 15

Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med


Always and forever..



Dag 14

Dag 13 hoppar jag över, så här kommer dag 14.. känner att jag måste komma ikapp litegrann med utmaningen så jag tidsinställer några inlägg åt er ;)


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


Det känns som igår men det är ändå snart 3 år sedan.. när jag och pigan flyttade in till schaktmästaregatan!





26e Februari 2011

Väntar och väntar på mailsvar ang ett hus som ska hyras :) Hoppas verkligen att det går som jag vill, hade ju varit peerfekt!!

Men den som väntar på något gott.. väntar aldrig för länge! ♥



Dag 12

Dag 12: En bild på någon du är kär i




25e Februari 2011

..och här sitter jag och har det tråkigt som tusan! Alla sådana där jädrans måsten är redan gjorda. Började direkt jag vaknade imorse med att beta av tvätthögen, fortsatte sen med all porslin jag köpte igår.. det diskades upp och det gamla åkte ut! Ska en sväng till på dollar idag om jag orkar för att köpa ett till sånt där porslins paket, och även lite mer glas :) Billigt och bra! Även ångestblifattigpåenkvart är också bjortgjort, betalat räkningar med andra ord :/ Och vad äts det till middag? Idétorka på hög nivå!


Kan inte ni ge mig några riktiga goda recept? Eller fast förslag på maträtter så googlar jag upp recept själv. Och färdiga köttbullar, korv o makkisar och sånt fabriksskit äts det inte här!



Måååånga förslag vill jag ha :) Please?






24e Februari 2011

Godmorgon! Här kommer några bilder på mina prinsessor :) Har inte så mycket på hjärtat..










Mina vackra prinsessor ♥


23e Februari 2011

Hejhej! Morgonen började med ytterligare ett besök på akuten för Felicia. Jag kände mig liksom tvungen att ringa dit och höra hur länge man egentligen ska vänta på den där jäkla muttern, dom tyckte att det var färdigväntat och att vi skulle komma in. Sagt och gjort, så medans jag lämnade Bella på dagis så kom Matti från jobbet och hämtade Felicia och åkte med henne på akuten.. MEN.. inte faan gjorde dom något trots att jag krävde en jäkla röntgen!! Men inte det inte. Men fan pengar ska dom ha för varenda besök! Sinnesjävlasjukt tycker jag!

Nåja.. efter en snabblunch drog vi iväg allihopa på stan! Kollade in lite olika reor men fann inte ett skit, så det blev en runda på dollar istället :) Där hittar man alltid bra att ha saker.

Och muttern.. ja, den får vi vänta på!

.. känner jag min dotter rätt så kommer det blir ett lååååångt väntande då hon bara gör nummer 2 typ var 3-4e dag.

Vi hörs lite senare kanske.. lasagnen får inte brännas upp i ugnen!

Big Brother 2011



Mina åsikter är mina åsikter, det glädjer mig om du har egna :)








22a Mars 2011

Halloj och godmorgon på er :) Lämnade småbrudarna på dagis strax innan nio imorse! Det var ju dags för maskerad och disco. Felicia tog på sig prinsessutstyrseln utan problem men med Bella var det annat, hon gillar verkligen inte sånt där men jag gav det en chans åtminstone och tog fram hennes prinsesskläder men inte det inte, hon vägrade! Det enda hon velade ha var sin snuttekudde sen var hon nöjd, inte ens prinsesskronan vela hon ha. Hon kanske är liite för liten ännu. Men det kommer nog senare att hon vill klä ut sig till allt möjligt! Förövrigt så sitter jag här och skriver halvt i blindo :( Tror jag har åkt på ögoninflammation i båda ögonen, sjukt irriterande för jag ser knappt vad jag skriver och ögonen bara rinner hela tiden! Hoppas bara att det inte blir några stavfel, fyfan för sådant!

Förresten, såg ni bigbrother igår? En liten åsikt om alla deltagare kommer på en stund, även min åsikt om programmet i helhet. Skratt..

Dag 11

Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för


Världens bästa Sara! Hon är den jag litar mest på bland alla mina vänner, och hon är nog även den som också vet mest om mig!

Vänner som inte är som öppna dagböcker, det är dom som står mig närmast hjärtat ♥


21a Mars 2011

Fytusan vad trötter jag är :( Hade utan problem kunnat somna för natten nu. Dagen har varit låång. Efter lunch kom iallafall Pappa hit och hälsade på och busade med ungarna sen drog vi på stan och handlade prinsesskläder för barnen ska ha maskerad/disco imorgon på dagis och mina tjejer ska vara prinsessor :) Annars händer det inte alltför mycket här inte.. förutom ett evigt väntande på den där jäkla muttern. Hur länge ska man vänta egentligen?

Nähoj nu fortsätter jag på utmaningen istället.. sen blir det att slänga mig själv i duschen!


 


Dag 10

Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll


Sofi :)




Haha ;p

Blondinen ringer pojkvännen: "Kan du hjälpa mig? Jag har ett jättepussel och vet inte hur jag ska göra" Han: "Vad ska det bli då?" Hon: "En tupp enligt bilden." Han kommer, hon visar alla bitarna och han tittar en stund: "Det går aldrig sätta ihop det här till något som liknar en tupp." Han tar hennes hand och fortsätter: "Nu tar vi en kopp kaffe och sen stoppar vi tillbaka alla cornflakes i kartongen igen!






Är det bara jag som garvar åt dåliga blondinskämt? ;p


Ajax från tyskland och en gnutta pro feeling!

Bilderna tidigare gick ju inte att ladda upp, får väl göra ett nytt försök senare ikväll då :) Dagen började iallafall med morgonmys sen tog Matti med sig tjejerna upp till farbror Daniel för lunch och bus med lilla E och efter det så plockade han upp mig för en shoppingtur på dollar! Jag fick ju mina tyska ajaxflaskor som luktar citron, en sminkväska, nagellack åt tjejerna, lotion och en massa annat onödigt skräp men som ändå är bra att ha på något konstigt sätt :) Nu sitter jag och väntar på att bingolotto ska börja, haha jag kanske borde joina pro snart?

Vad har ni för er ikväll?






Och lottlös är jag inte, köpte faktiskt två st :)


20e Februari 2011

Morgon på er! Alltid lika kul att få nya läsare, välkomna ;p det glädjer mig! Happ.. muttern har fortfarande inte kommit ut men vi väntar fortfarande. Dagen är lång och hoppet finns kvar. Felicia klagar ännu på magvärk, det gjorde hon även igår just innan middagen så då for Matti in med henne på akuten och jag stannade hemma med Bella. Tyckte det var nog scary att åka ambulans igår. Iallafall.. dom tog sänkan på henne och klämde på precis hela magen återigen för att känna att den verkligen inte fastnat i "systemet" så att säga.. så ja.. nu får vi bara vänta och åter vänta. Börjar hon däremot må illa eller kräkas så får vi åka in omgående! Tydligen räcker det inte att dammsuga 2 gånger om dagen, får nog dubbla det.. tidskrävande men nödvändigt!!

Tänkte göra ett inlägg om gamla bilder på barnen, när dom var små.. som ni inte sett :) Så medans kidsen sitter lugnt och tittar på deras barnfilm så ska jag ta och gräva lite i alla bildalbum jag har!

FIREFOX AK - BOOM BOOM BOOM

Måste bara visa er en låt jag verkligen gillar :)




19e Februari 2011

Morning! Morgonen började vääldigt tidigt för att vara Lördag, redan kl sex var vi vakna så då blev det frukost sen tvättstuga. Åtta imorse råkade Felicia svälja en m8 mutter, hon fick väldigt tungt med andningen så jag ringde 112 direkt och då kom dom hit och kollade och bad oss följa med!



Mitt Mammahjärta var i bitar när vi klev in i ambulansen, tur nog så tog Matti och Bella bilen och kom efter för jag hatar sjukhus mer än någonsin.. så tur dom kom med :) Turligt nog gick allt bara bra, läkarn sa att det kommer ta några få dagar så kommer den ut av sig själv, iallafall till 99,9% av gångerna. Så vi får hoppas på det! Får ha lite extra koll på henne idag. Dom kollade även syremättnaden i blodet med en saturationsmätare och klämde på hennes mage och allt var bra..


Raketen som tog oss till sjukhuset!





Sen när vi var klara där så fick gumman en nallebjörn för att hon varit så duktig!
Och hem kom vi omkring nio tiden!


Mitt Mammahjärta var i tusen bitar tills läkarn sa att allt var bra, och Felicia fick även lova läkaren att aldrig någonsin mer stoppa in småsaker i munnen!


L.o.v.e

Den 14e Februari 2007 förlovade jag och Mathias oss! Idag har vi vart tillsammans i 6 år och 4 månader.






17e Februari 2011

Godmorgon! Börjar dagens bloggande med att visa er skorna som jag fick av Matti igår  

Såhär ser dom ut! Såå sköna och underbart fina! Love them.









Skoshopping

Hej på er! Haft en bra dag? Jag är såå slut att jag lätt hade kunnat somna för natten men det tänker jag inte göra, än iallafall. Efter middagen idag blev det en kort men dyr shoppingtur. Jag, tjejerna och Matti var på sko shopping! Snäll som han är fick jag världens finaste wildflower stövlar (visar er bild imorgon på dom). Letade efter wildflower by kenza men hittade inte några som föll mig i smaken helt enkelt. Är heller inte så sugen på att börja köpa sommarskor redan när det är -30 grader ute så det får vänta faktiskt. Nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på att mitt favoritprogram börjar! Kate & 8 barn ;)


Dag 9

Dag 9: En bild på någon i din släkt


Haha det får bli min söta Faster som får äran att vara med :) Hon är världens snällaste!



Dag 8

Dag 8: En bild på någon person som du saknar

Person och person, snarare min lilla hund! Min älskade lilla Benny, går knappt en dag utan att jag tänker på honom! ♥ 

;(





Dag 7

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp



Såå liten hon var på det här kortet, just lärt sig att stå upp och fått några små tänder som syns litegrann..

En liten förkyld Bella



16e Februari 2011

Började morgonen med nätshopping :) Smakade bättre än frukost!
Detta klickade jag hem!


Jag verkligen älskar söta toppar och mysiga skjortor! Har även letat och letat efter ett par svarta, snygga och tighta jeans och äntligen fann jag dom :)












Freeeeeeeazzzing!

Det kan man ju lugnt säga att det är ute nu! På dagis sa dom att det var -36 ute och här hos oss är det -41.. Haha man känner ju att man lever. Tur att vi inte har några tunnelbanor här i stan, då hade det väl vart mer kaos än vanligt.. delvis bilar som inte startar :) Hehe. Nånå.. jag var iallafall vääldigt tveksam till att dra ut ungarna för att dom ska till dagis i den här kylan. Men eftersom vi suttit inne som fångar i nästan 2 veckor med alla sjukdomar så kände jag att dom måste få göra sig av med all energi dom har nu, sen bor vi ändå granne med dagiset så nog överlever vi ett par kalla minusgrader alltid! Jag däremot ska slänga mig i en varm dusch sen bara ta det lugnt. Har egentligen ett par ärenden att göra inne i stan men dom får vänta till en annan dag!



15e Februari 2011

Svar på kommentar!

(klicka på utropstecknet nedanför så bör ni komma till inlägget kommentaren handlar om)





fundersam om !:

du verkar inte särskilt ledsen över att du e singel, vad har hänt?



Lillmian svarar:

Kan börja med att säga att den anonyma kommentaren handlar om inlägget jag skrev i Oktober -10! Då jag flyttade från Mathias hem till Mamma, då det tog slut mellan oss. Jag antar att denna anonyma inte läst hela bloggen utan bara grävt efter smaskigheter i arkivet! Finns ingenting som tyder på att jag är singel. Och svaret är såklart, NEJ jag är inte singel. Och har inga planer på att bli det heller ;) Jag och Mathias har gått igenom precis allt man bara kan gå igenom i ett förhållande, jag vet att vi är oerhört starka tillsammans och älskar man varandra riktigt mycket som vi gör så finns det en lösning till precis ALLT!

Så.. nej. Jag är INTE singel och absolut inte ledsen över något.
Hoppas du fick ett någorlunda bra svar på din fråga.


Godnatt

Så trött så jag stupar men kan inte riktigt somna än! Ligger iallafall under täcket och kikar tv och knaprar halstabletter. Dagen har spenderats inomhus med tjejerna då det var typ -30 grader ute. Det blev en massa filmtittande och allahjärtans dag pysslande. Det uppskattades. Får visa er bilder imorgon :) Fick även en "märklig" kommentar nyss, svarar och godkänner den imorgon för nu ska jag sätta bort datorn och kika tv.

Hoppas ni haft en fin allahjärtans dag!

14e Februari

Tröttare än någonsin men är bara att kliva upp o se glad ut :) Sviiinkallt ute idag så vi håller oss inne och tar fram pysslet och gör lite fina alla <3 dag kort jag och tjejerna! Vi hade verkligen behövt ta oss ut och göra något men sjukdomarna avlöser varann en efter en.. och när man väl börjar bli frisk då är det alldeles för kallt för att ens sätta näsan utanför dörren. Nåja.. alltför uttråkade blir vi väl inte för det finns huuur mycket som helst att göra här hemma ;p Igår vare iallafall pensionärsafton här hemma, eller ja inte riktigt men nästan.. ska ALDRIG mer köpa en bingolott.. hmm.. *hosthost* nästa helg sitter jag väl med tio st bara för att få vinna, eeeh. Ja.

Nu blir framplockning av frukost sen börja sysselsätta tjejerna, jag förstår inte vart all deras energi kommer ifrån. Den verkar aldrig heller ta slut!!

Hoppas ni får en alldeles underbar alla <3 dag :)

Dag 5

Dag 5: En gammal bild på dig själv





Haha en grymt gammal bild på mig, var kanske 2 år gammal? Jag och Mormor ♥


12e Februari 2011

Godmorgon.. eller ja, här var det godmorgon redan kl sex imorse. Den vanliga tiden tjejerna vaknar och då är det full rulle här! Har redan rensat deras garderob och det är inte nådigt alltså vad kläder dom har, fick iallafall bort en fullproppad påse med kläder som är för smått.. försöker samla lite krafter till att bära ner en massa skrot men som inte får slängas till förrådet. Idag är det iallafall pappa dag för dom små brudarna.. dom ska ut och käka sen handla lördagskarra.. Eller ja, som Felicia säger "vi ska på fiket".. (frasses). Och medans bustrollen är borta så ska jag städa :) Det gör man bäst när inte dom är hemma hehe.. tidinställer några inlägg åt er tills senare. Känner att jag legat lite på latsidan med den där utmaningen men det finns ju förklaringar till det!

Ha det bra.. kram






10e Februari 2011

Woho lugna puckar i familjen kaos liv! Ne, faktiskt inte. Det går som inte en enda dag utan att det är just NÅGONTING.. hursomhelst, gårkällen. Var på väg att gå och lägga mig men innan jag gör det så går jag alltid in till kidsen och ger dom en puss på kinden.. direkt jag öppnade deras sovrumsdörr så såg jag blåa lysen typ som disco som sken in i deras rum från fönstret. Såg att det brann i huset mittemot, så det nerpacke jag är så kunde jag verkligen inte gå och sova förens dom ambulans/polis/brandkår hade åkt därifrån. Min första tanke var väl att utlänningarna haft grillparty i tvrummet, min gissning var inte långt borta heller.. nämen seriöst, var iallafall en torrkokning så lägenheten hade börjat brinna rejält. Fyfan vad hemskt :( Jag hatar bränder mer än någonsin!

Såå.. imorse var det ju som givet att gå in på nsd´s sida och kika om det stod något. Dom efterlyste en läsarbild så turligt nog tog jag en igår från fönstret ståendes på en stol! Bara kikarn som saknas, hehe..

Fotade denna bild från fönstret, dålig kvalité men vad fan man ser ju ändå!




Dom som bor högst upp i högra hörnet i huset hade pälsat på sig rejält med kläder och ställt sig på balkongen ifall dom hade behövt evakuera. Jisses. Tur nog blev ingen allvarligt skadad :)

Har gjort en pil så ni ser vart det brann.. för er nyfikna.


9e Februari

Hej på er! Vad dåligt samvete jag får när jag inte uppdaterat men det finns en anledning. Ni vet samma kväll som jag kom hem från akuten? Det tog inte många timmar förens nästa sjukdom knackade på dörren. Felicia började må dåligt på kvällen sen dagen därpå var det alla andras tur men nu är vi på bättringsvägen iallafall. Har faktiskt inte mycket på hjärtat.. velade mest bara visa att jag faktiskt lever :) Fortsätter med utmaningen och lite roligare inlägg imorgon om tid och ork finns! Kram


5e Februari 2011

Helloo.. inget speciellt på hjärtat idag inte så tar istället och visar lite snabbt vad jag beställde från denna sida :)

En rosa HelloKitty nagellacksfläkt åt Felicia

120:-




Felicia äälskar ju att få sina naglar målade men hatar verkligen att sitta still en bra stund så att det torkar!


Sen även denna till mig själv, har ju två st redan. En som det står Felicia på och den andra står det mitt och Felicias namn på, dock har jag ingen på Isabella men nu är det beställt!




Det var på tiden

Äntligen är jag hemma efter ett par vändor till akuten, eller ja kom hem för typ en timme sen! Var ju som lite orolig att inflammationen var kvar då jag kände att jag hade hög feber, var yr osv.. så iaf då skulle jag dit halv sex men när jag väl var där så hade dom inte tid med mig utan bad mig komma tillbaka kl sju! Så fort som fasen var jag tvungen att kirra skjuts dit då ungarna sov o allt så då fick Matti vara med dom, annars brukar han vara med mig. Alltid alltid! <3 Iaf, nu följde Anne med för jag hatar som tidigare sagt sjukhus. Sånt gör mig ypperligt nervös. Slapp blodprover, enligt dom ingen feber och inflammationen hade pencilinet trollat bort. Så, friskförklarad! Ska iaf ta pencilinet ikväll och sen 3 gånger imorgon sen äre klart. Såå härligt!!

Nu blire iallafall kvällsfika och film! Vad har ni för er ikväll? Hoppas ni är friska och mår bra ♥



Dag 3

Dag 3: En bild på någon i din familj





Mina barn såklart! ♥


Men neeeeeeeeeeeeeej!!

Men nääää, fanskithelvete också. Världens bästa skådespelare enligt mig har avlidit :( Fyfan vad trist. Blääää.. Älskade filmerna hon medverkade i, blandannat drömkåken och att göra en pudel.


Lena Nyman




Läste denna artikel på aftonbladet, fick ju mig en smärre chock.


Dag 2

Dag 2: En bild på någon du älskar





How cute? Naaaw ♥


4e Februari 2011

Halloj bloggers!! Lever ni? Inte jag, eller jo men det är fan knappt alltså. Febern är back on track och inflammationen går då inte över alls känns det som. Ska iallafall in på akuten i eftermiddag och få en ny starkare pencilin eller så blir jag inlagd, det sistnämnda hoppas jag verkligen att jag slipper! Dagen har knappt börjat men mina krafter är totalt slut, haha skämmigt värre men tog fan 2 timmar att diska.. tur att den skiten är bortgjort iallafall för nu kl tre så kommer det en kille och ska kika på den här lägenheten, sen blir det väl att kolla på hans lägenhet också. Han har ju en 4a och jag en 2a. Min högsta dröm är ju att ungarna får eget rum, nu delar dom ju och jag vill att dom ska ha ett eget krypin! Tackagudarna för att den andra läggan iaf ligger centralt, typ mitt i smeten. Dock blire ju en liten bit att prompa till dagis men hey det får man faktiskt ta. Denna lägga är på toooook för liten, vi är för många. Så ja.. vi får hoppas att det går vägen :) Sen om han vill ha denna och jag hans så då äre bara kontraktsbyte och sånt skit kvar. Nu ska jag fortsätta på utmaningen! ;p

Dag 1

Dag 1: En bild på en person du saknar just nu


Pappa saknar jag, usch att han ska bo sålångt bort i den där byn. Huga! Saknar alltid Pappa, pappas flicka helt klart det är jag det :)



Ny utmaning

Denna utmaning verkar vara mycket roligare än den andra, nu blir det ju en bild på varje utmaning och bilder brukar det ju vara ganska dött av här i bloggen :) Här har ni utmaningen! Lägger upp första om en stund.

Dag 1: En bild på en person du saknar just nu
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du är kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Listjävel

1. Hur gammal är du om fem år? 28 år
2. Vem var den sista du träffade? D
3. Hur lång är du? 156 cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg? I rymden finns inga känslor
5. Vem ringde du senast? Matti
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Privat
7. Vad är dagens planer? Laga middag och sen baka med tjejerna
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? blågröna
13. Har du någon gång hittat en katt? nix
14. Vilken är din favoritplats? hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hus och fler barn
17. Vad skrämde dig som barn? antagligen mörkret och spöken under sängen
18. Vem fick dig att skratta senast? Mathias
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? linne o trollor 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? njaeee sådär
27. Vilken är din favoritglass? rullo
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? spara
29. Tycker du om kinamat? mjoo
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? vatten
32. Sover du på någon särskild sida? vänster
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? ja
35. Är du en beroendemänniska? ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? har redan 2 men vill gärna ha fler om bra många år
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska o så förstår jag finska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder åt barnen  
42. Äger du dyra smycken? nix
43. När känner du dig lycklig? när barnen är glada och mår bra, då är jag lycklig!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? cocacola
45. Vem är den roligaste människan du känner? haha det MÅSTE nog vara min gamla arbetskollega Laila, finns fan ingen roligare människa än hon :) 
46. Välj ett ärr på din kropp? Hm har bara ett ärr, eller ja egentligen två men det är kaka på kaka om ni förstår? 2 kejsarsnitt iallafall, andra snittet öppnade dom mig på samma ställe men är bara ett ärr som syns.
47. Vad har du för ringsignal? ingen aning, någon av sony ericssons iallafall..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej men önskar jag hade det
49. Flirtar du mycket? nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på torget i mbgt
51. Kan du byta olja på bilen? ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix
53. Vilken var den senaste bok du läste? Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser 
54. Läser du dagstidningen? yes
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? nix
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mixmegapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? minns inte det
59. När var du i kyrkan senast? oj var länge sen sist, men ska dit igen om lite mer än en vecka då lille Albin ska döpas :)

2a Februari 2011

Fan vet aldrig hur man ska börja ett inlägg som är blandat med allt möjligt, less att säga hej.. får fundera ut något annat ;D Iallafall.. har ganska precis kommit innanför dörren. Var och hämtade tjejerna sen prompa vi hem och hämtade en till pulka då dom hatar att sitta i famn på varann sen gick vi och handlade lite. Nu sitter tjejerna och äter glass iallafall. Glassbilen var hit igår, som alltid annars när man hör den där melodin dom spelar så kutar man till hallen, hopp i skorna och kutar ut.. samma igår, superstress för att få dom där jäkla glassarna.. två sekunder ifrån bilen så börjar den köra iväg men tur nog så såg hon mig och stannade :) Köpte rullo glassar, vet ju att brudarna gillar sådana.. även jag med. Men har inte ätit dom på typ 10? år. Av någon märklig anledning så började det alltid att blöda i käften på mig när jag var liten och åt dom men provade ta en igårkväll och det funkade, jag som äälskar dom glassarna. Har ni någon riktig favorit?

Kommentera nu tills fingrarna blöder dom också, man kan ju tro att ni ligger och sover än ;p



Denna utmaning var den tråkigaste någonsin

.. så dom sista kör jag i ett och samma inlägg! ;D



Dag 27 - anledningen till att du gör en sådan här utmaning i dagarna 30
Försökte trolla bort min bloggtorka, vet inte riktigt om jag lyckades men..



Dag 28 - en bild på dig förra året och en från nu - hur har du förändrats sedan dess?

2010 slutade ju nyss så tog en bild från 2009 istället.. huuuuga hur man såg ut.





Denna bild är tagen sommaren 2010.. hur jag förändrats? Inte alls tror jag, inget vad jag märker.  




Dag 29 - vad har du lärt dig denna månad
Att det finns gott om idioter!



Dag 30 - dina favoritlåtar

Har nog bara en enda favoritlåt..

Henok Achido - High On Life




Dag 26

Dag 26 - din absolut favorittid på året

Så svårt att välja en enda årstid :( Men ja..
Vintern och våren!! Helt klart.



Dag 25

Dag 25 - vad man hittar i din handväska


Handsprit, nycklar, cigg, tändare, börs, tuggummi. Kul innehåll va? ;D



1a Februari 2011

Så härligt att det är en ny månad för nu är våren ännu närmre :) Att jag längtar! Hämtade iallafall ut mitt paket tidigare idag som innehöll ett linne, en vårjacka, en bustier och en mössa med tillhörande vantar och jag är dööö nöjd med allt, speciellt jackan. Fyfan så härlig den är! Och jag är inte den som alltid är nöjd i första taget. Nu håller iallafall kidsen på att somna och när dom somnat in så blir det lite wii, så otroligt kul!! Känner mig som en litet barn haha.. men jaja, riktigt vuxen blir man ju aldrig, eller?


Min fina Felicia! ca 5? månader kanske. ♥






RSS 2.0