Wf

Fan, det som inte fick hända har hänt! Jag är fast i skiten.. skulle bara prova :/



27e September 2011

Nu jääklars får det sluta regna så jag kan göra mina ärenden på stan! Hämtade tidigare en liten skolbänk av Carola, den har jag nu målat vit.. men tänkte måla lite figurer på den i glada färger! Så ja.. bara det slutar regna någon jääääääkla gång!! Medans hamstern sover som en stock så ska jag passa på att rengöra åt den i buren! :)

När fin fina bänken är klar så dyker det upp bilder här på den!

26e September 2011

I Lördags hämtade vi hem denna söta hamster :) ♥


Men vad den ska heta är ännu ett mysterium!





Suddig bild, jag vet :/ men lyckat att få den där att sitta still.. ;)


24e September 2011

Hejhej! Har inte haft tid alls för bloggen, men nu så.. hursomhelst, kan börja med gårdagen! :)
Matti kom vid fyra för att hämta Bella för shopping o sådär, sen när dom kom hit så tog han med mat från grillen, men jag hade just börjat på andra tuggan så var det bara att kuta på toa! Fick världens största blödning, hum ja ni vet.. sen världens jäkla smärtor i magen som liknar knivhugg typ. Så jag struntade i maten och la mig i sängen för att vila med en varm vetekudde, men inte att det hjälpte!

Bad tjejernas Pappa ta barnen så att jag fick ta mig till sjukhuset men barnen var ju inte prio ETT för honom utan det var ju såklart den berömda flaskan så jag fick ringa ambulans, krampande i sängen.. bortdomnande ben, smärtor i magen och gigantiska blödningar!!  :( Hursomhelst, när dom kom fick jag en kanyl eller vad det nu heter i armen sen bar det av med ilfart till sjukhuset (tjejerna följde såklart med mig) där jag fick dropp, smärtstillande intravenöst.. godegud vad tiden gick sakta där! Så.. när smärtan avtagit och jag hade fått träffa läkaren en tredje gång så fick jag åka hem. Och nu? Jaa.. har ännu ont men inte lika som igår.





Händer samma sak igen så är det ju tur att jag faktiskt nästan bor granne med sjukhuset :) Men annars blir det återbesök på Måndag! Nåväl, allt blir nog bra till sist!


Otrevligt inlägg jag vet, men vi kan ju avsluta det med några otrevliga än dock sanningens ord!

Älskade M, då du verkar vara både döv och blind så får jag skriva ut det här då förhoppningsvis någon annan dumskalle läser det här och förklarar åt dig.. be mig ALDRIG mer om hjälp, tänk aldrig tanken ens.
Och när jag ändå är så vresig.. så sluta upp med dina jävla "tyck synd om mig sms", du får ingen reaktion eller tårar av mig.. och gråter jag mot all förmodan så är det glädjetårar för att jag klivit ur skiten och vet om mitt egna värde ♥


Vad tycker NI mina kära läsare? Som pappa så skiter man inte i sina barn, man ställer upp i vått och jävla torrt!! Eller??



*lugnar ner mig en stund så dyker det snart upp ett trevligt inlägg*


22a September 2011

Egentligen har jag tvättstuga nu men känns inte så värst lockande att gå ut i ösregnet ;) Så det skjuter vi på! Igår kom Mammsen hem från turkiet så idag kom hon förbi på en kaffe och presenter hade hon också med sig, så snällt :) Annars händer det inte ett jäkla jota här.. tjejerna vilar och jag ska göra det jag med!

Justdet.. innan jag glömmer!! På lördag flyttar en liten sötnos in till oss ;) Som vi längtar!! Herreguuuud!






Middagsdags!

Det börjar bli dags att förbereda middagen, kycklingryta och ris! Efter det så blir det någon lekpark så tjejerna får göra sig av med energi! Om inte annat tar vi en långpromenad till coop och handlar, men först skriva en meny med tjejerna :)

Vi hörs lite senare :)



Inte så länge kvar!

Julen närmar sig och jag blir alltmer äcklad! Affärerna har redan plockat fram julpynt, fyfan.. jag har aldrig gillat julen! Men ni som läst min blogg länge kanske kommer ihåg det? Haha t.om julgranen står färdigpyntad i förrådet, bara att bära upp skiten så är det klart :) Hursomhelst jag har redan börjat kolla efter julklappar åt kidsen, internetshopping är ju det bästa.. slippa julträngseln! Det är ju tur det att julen bara är en gång per år och då får man le och vara glad, åtminstone för barnens skull :)

Nåväl.. än är det ett kort litet tag kvar!


Felicia önskar sig iallafall en sådan här ;




Äntligen!

Äntligen är min lillgumma här :) Som jag har saknat henne! Herreguuuuud!!
Innan lilldamen anlände så har jag betat av en gigantisk hög med disk, dammsugit, krypit runt på alla fyra och plockat leksaker som en tok, röjt i tjejernas garderob.. nu höll jag nästan på att säga att vi bara ska ta det lugnt. Men nä.. jag ska röja i städskåpet.. hälften av skiten ska ut! Sen efter middagen beger vi oss nog ut till en lekpark, dagislekparken brukar ju vara en favorit för tjejerna :)



18e September 2011

Det är märkligt det där hurrni, direkt man skriver något som är för privat då skjuts statistiken i taket :) Förövrigt är det Söndag idag och det innebär att lillhjärtat kommer till mig idag = Mammavecka ♥
Ska leta fram en som designar bloggar fort, vill ha en ny design nu.. headern jag har nu ska bort bort bort!



"För varje glåpord från ditt urusla ordförråd gör att jag för varje ord vet om att jag gjorde rätt val"

Jag är värdefull precis som JAG är! ♥





Blotta sitt privatliv?

Det finns oändliga människor som skriver ut om precis ALLT på i denna internetvärld, jag vet en av dom! Varsågod jag bjuder på det :) Sen är det skillnad på ärlighet och smutskastning.
Jag kan vara ärlig med er. Kanske för ärlig, men skitsamma.. jag mår SKIT och PISS kan jag säga. Men efter regn kommer solsken.. Hade jag skrivit här rakt upp och ner om precis allt jag vet mm så hade minst hälften av er tippat av stolen eller så hade ni njutit till nästa påsk!

Igår var jag och tjejernas Pappa till tingsrätten för att fullgöra del 2 av skilsmässan! Den 8e december 2010 lämnade jag in skilsmässa mellan oss, efter det så måste man vänta i 6 månader.. det svider så förbannat i hjärtat. Det kommer göra ont, så förbannat JÄVLA ont! Men då får det göra det.. Jag tänker på mina barn, dom är nummer ETT för mig. Alltid. Att dela allt med en i 6 år och sedan gå skilda vägar är inte lätt.. men det är det heller ingen som säger att det ska vara.

Nu ska iallafall äktenskapsskillnaden upp i domstol och om ca 3 veckor är allt klart!



Och jag vet att DU läser, du gör dina val vännen men det är inte rätt blotta ut allt vi haft, sagt, gjort på fb eller vart det nu kan tänkas vara! Kärlek min vän, kärlek! ♥


Mer än såhär tänker jag inte skriva, just pga av respekt! Man behöver inte vräka ur sig allt, man vet faktiskt inte vem som läser på andra sidan :)






Kan väl avsluta med en fin text, ordspråk.. uuuhm, ja nu vad ni vill kalla det ;)





"För varje gång du är elak med en kvinna så står det en man som väntar på att få överösa henne med kärlek"








Kärlek kärlek.. ?


17e September 2011

Usch på mig som inte uppdaterar här men tiden räcker inte till, jag borde baske mig skämmas ;( Nu finns det tid till att sitta vid datorn en stund iallafall! Felicia tittar på barbiefilm och äter lördagskarra. Bara min fina Bella som saknas :( Men imorgon kommer hon ju till mig, att jag längtar ♥


Fyndade en sådan här på stan igår :) Tycker det är såååå fint med väggord!






13 September 2011 -

Datortid är lyx kan jag säga, har inte haft igång datorn sen sist jag bloggade... typ 3 dagar sedan? Gårkvällen bjöd på en trevlig storhandling med barnen! Ösregn, plocka varje vattenpöl som existerar, handla + bråka med barn samtidigt, bära ut barn med stark vilja från affären = kroppen är som en överkokt spagetti, hem och av med alla blöta kläder, packa upp skiten, få 2 övertrötta barn att sova.. hallelujah! Jag säger då det, gång på gång lovar jag mig själv att aldrig någonsin mer storhandla med två barn för redan innan vi ens har en tanke på att handla så ser jag kaoset bryta ut framför mig :) Meeen vad vore livet utan barn, förjävligt trist och grått. Kärlek tamejtusan. Att jag älskar di där små. Lyckalycka!

.. jag kanske också ska slänga mig på golvet på affärn, gapa samt skrika. Vore väl en idé? Tja.. det kanske är roligare att handla. Nästa gång provar vi.


Nu ska jag hämta hem mina ♥an från dagis och hoppas på att dom gjort av sig överskottsenergi. Vi hörs!


Ett gammalt kort på mina fina!



10e September 2011

Jag har nog loggat in här minst tio gånger idag men dock loggat ut lika fort. Allt står still i huvudet. Jag har nog jordens största bloggtorka i denna bransch ;) Klockan är mycket och jag blir stressad ju mer klockan är.. barnen kliver upp sex, sju på morgonen och jag sover inte ännu! Egentligen behöver jag alla timmar av sömn jag kan få men än är det inte bädden för mig! Ska koka mig en kopp té, slänga mig på soffan och plugga till körkortet tills ögonen åker igen! Sömn är ändå inget som växer på träd, speciellt inte när man har småkids ♥



Letade fram en gammal bild från arkivet så det inte blir så jäkla tomt här :)


En somrig bild på mina fina döttrar!


 



Nu; plugga!



8e September 2011

Förkylningen är så gott som över, bara hostan kvar.. och solen tittar fram. Nu ska man inte klaga! Underbara tider! Kan tyckas att jag är glad, men det är det sista jag är.. jag hatar döden, jag hatar döden så in i helvete mycket! Dom vackraste människorna plockas så fort ifrån oss och vi vet inte vad vi har förens vi förlorat det.

Idag gick en från min släkt bort :( Och jag är så ledsen..


Älskade farbror, vila i frid






Körkortsplugg!

Ikväll när tjejerna somnat så sätter jag mig och pluggar! NU jävlar ska jag ta det där körkortet, herregud normalt folk hade tagit det direkt dom fyller 18 men inte jag nä, nä jag väntar tills jag blir 23.. latjävel är vad jag är :)
Köpte böcker igår av E och imorgon anmäler jag mig till körskolan. Wish me luck! Hehe














Hmm.. funderar på en intensivkurs? Får se hur jag gör :) Men det blir nog det..


3e September 2011

Hittade en artikel om dagiskaoset, eller ja..  varför tjejernas avdelning är stängd :/


HÄR kan ni läsa..





Hoppas verkligen att allt är i sin ordning nu till veckan som kommer, annars får tjejerna stanna hemma från dagis.


.. Och i artikeln heter dagiset tydligen Älvgården, haha jojävlar.. det är ett äldreboende här i stan! Älvensförskola är det rätta ;)


1a September 2011

Kaoset fortsätter, annat hade man ju inte kunnat förvänta sig! Iallafall, tjejernas avd på dagis är stängd pga av sanering.. varför i grund och botten skriver jag inte här men nu är läget så och det innebär att 16-20 barn får gå på andra avd vilket innebär kaos, trängsel till max. Så om inte deras avd öppnar nästa vecka så får dom vara hemma av hänsyn och respekt med tanke på trängsel och kaoset, härliga tider.. nå inte!
Nu väntar jag iallafall på att rektorn ska ringa upp mig så jag får höra om någon från kommunen möjligtvis kan gå in och hämta ut alla tjejernas kläder och väskor från avdelningen. ALLA vantar är där, utebyxor, galonisar mm,mm.. har inte direkt lust att köpa nytt sisådär en gång i veckan nä ;) Men får jag inte ut kläderna så har jag inget val!

Jo, på tal om kläder och kläder.. overallerna jag visade tidigare, minns ni? Tyvärr blev det inte dom trots att jag verkligen velade att dom skulle ha dem.. MEN storlekarna är verkligen knasiga. Felicia har storlek 104 på overaller och Bella 92! Men på didriksson kilimanjaro så finns bara strl 100 vilket blir för lite och 110 som blir för stort, så dom har hoppat 104 :( Eftersom jag vill att Bella ska ha likadant som syrran så fick vi ta ett annat märke, som tydligen ska vara lika bra! North Bend fick det bli. Där var storlekarna perfekta! Så Bella fick 86/92 och Felicia 98/104. Men då behöll vi vantar och mössor från didriksson, även dom likadana åt tjejerna. Herregud vilket tjafs, men så är det.. nu är det bara vinterskor som ska inhandlas! Och där blir det absolut inget annat märke än kuoma skor. Där ger jag mig inte ;)


Nåväl.. såhär ser overallerna ut!









Höll nästan på att skriva att det är färdigskrivet om kläder nu men se det är det inte, för nu ska jag bege mig till tvättstugan och ta hand om två översvämmade tvättkorgar. Kul!






RSS 2.0