Godkväll och..

Gott nytt år! Sådär nu har jag sagt det, som alla andra också. Funderade på att skippa det, haha. Tjatigt värre.

Det bästa med 2009 var att Bella föddes! :)


År 2010 vet jag att det kommer att bli ett bra år, dessutom har jag lovat mig själv det.



Hejsålänge!

En vacker bild.

Imorgon är det nyår, fyfan vad tråkigt och fyfan vilket tjat från höger till vänster. Här blir det då inte något alkohol intag. Nejtack! Förövrigt har det varit en lugn dag, inte många knop är gjorda här inte. Ska ta och söva Felicia snart hade jag tänkt, egentligen har jag en bingolott som hade behövt spelas, fick den + en trisslott + en skvallertidning (som jag älskar) utav en väninna! Kanske man blir miljonär på den där bingolotten, vem vet. Sannolikheten är ganska liten, dessutom såg jag nu på klockan att den börjat för tjugo minuter sen = missat 1ans bingo. Det börjar bra det här.

Kom på en ganska störd tanke, eftersom att det är nyår imorgon och antagligen lär det inte vara en jävel som spenderar sin tid i en tvättstuga så då tänkte jag att jag kanske, då med lite smått tur att det är ledigt hela dagen. Bra va? Så en liten maskin ska jag då köra, haha. Kalla mig grinchen eller vad ni vill, men julen och nyårsfirande är betydelselöst för mig.



Nu ska jag fortsätta messa med Annika medans jag småkollar tv. Förhoppningsvis somnar en förkyld Felicia också.


Hittade en underbar bild på google över dundret/gällivare.




Hur mysigt som helst ju, kommer alltid att älska Gällivare!



Lunchdags

Mums med HEMMAGJORD pizza till lunch, direkt från pizzerian, HAHAHA nejtack! Haha, så jävla äckllig är jag inte! Sen ska jag packa ner julgranen och packa ihop lite annat, haha. Sug på den du! Sen ringa en massa massa superviktiga samtal, och det måste göras idag. Så allt det ska jag ta tag i efter lunchen, bloggar kanske senare med lite bilder! Blir det bra?


Jag älskar dig med hela mitt hjärta, nu och föralltid! 

Vi mot världen hjärtat ♥


20091230

Kallt ute, fryser redan innan man har hunnit tända ciggen. Jaja, fyfan vad jag gnäller men det är så det ska vara vissa dagar. Men det fixar vi med hårdmackor och kaviar, det blir man på bättre humör av ;) Ungarna bråkar som aldrig förr. Ska stänga mina öron nu i ett par minuter, härligt.


Godmorgon förresten ♥


En låt jag älskar högt!

Chris Brown - Forever









Hur kan man inte tycka om den här låten? Jag är besatt ;) Ohja!

Ett litet litet lyckorus.

Ännu en dag har passerat, snart är det nyår. Jag längtar faktiskt, för nu har jag börjat se ljusare på saker och ting. Men, man ska aldrig ropa hej förens man är över bron. Men en dag i taget, det har jag lärt mig. Jag vill aldrig mer leva som jag gjort förut, det är slut på det! Nu kommer jag bara att se framåt. Tittar man bakåt så sitter man i skiten igen och det tänker jag inte göra. Det är mycket ni inte vet om mig men inom sin tid så kommer jag att berätta för er. När jag samlat mod! Haha. Mitt hjärta ska bli helt och det blir mitt nyårslöfte, kan ju inte vara svårt att hålla. Men att svamla och säga på tolvslaget att "detta var min sista cigg förgott" haha, inte ens jag tror på det skämtet själv. Ne, det ska vara lätta löften så att det inte går att bryta dom ;)

Så, mitt nyårslöfte är att sätta mig själv i första hand eller ja efter barnen då såklart ;)
Det är en jädra tur att jag har dom, älskar dom högt på denna jord! Utan dom är jag totalt värdelös.


Och en till sak, JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA ♥



Nu ska jag göra klart barnen för natten, nybadade och allt :) Haha bara jag som behöver mig en dusch.


Som Felicia sa för någon dag sedan när jag bad henne leta en sak som plötsligt försvunnit
- Jag kan INTE trolla


Trollunge ;)








Hejsålänge, ta hand om dig och glöm inte bort att du, just DU är värdefull!


Hmpf, inget intressant att berätta men okey då!

Sitter och skriver nu på mattis dator, är för lat för att hämta min egna.. Haha, ja jag är en latjävel. Det får man vara ibland faktiskt. Ska ta och äta lite frukt nu, fyfan vad gott! Sen ska jag göra en massa hemliga saker, hehe allt kan man ju inte berätta.. Justdetja!

En dusch hade inte heller suttit helt fel, inte.


Nu vandrar jag vidare iallafall, kanske hör av mig senare om det finns något vettigt att berätta. Vi ser ju.


Kram och ta hand om er.


Och du? Jag älskar dig! ♥

Godnatt på er.

Imorgon drar Matti och någon av våra små tösor till IKEA för att shoppa lite, jag blir hemma. Orkar verkligen inte!
Onödigt att slösa pengar såhär efter jul. Såatt, imorgon blir det att bara ta det lugnt. Städa lite här hemma, haha kul men vad har man för val när ingen annan orkar? Tvätthögen ska vi inte ens prata om, hehe.. okej, den har svämmat över för länge sen! Innan jag glömmer bort att skriva det jag tänkte från början så gör jag det nu, måste ju säga välkommen till alla mina nya läsare. Min statistik stiger upp i taket fortare än fortast och det glädjer mig, fast jag är en dålig jävel på att uppdatera. Ska bli bättring på det.








Snart 2010.

Förlåt för en dålig uppdatering, men jag är tröttare än tröttast och nu är det alldeles strax middag. Jag har god lust att redan börja nu med att plocka ner julgranen, har ändå inte haft någon riktig julkänsla, jag hatar julafton och nyår och allt vad det heter, så det stör mig bara att julgranen ska stå där och ta plats. Jag är fortfarande nyfiken, hur har er julafton varit? Berätta jag är nyfiken :)


Nu är middagen klar iallafall, vi hörs väl kanske senare?


Kram på er ♥

GODMORGON!!

Just nu hade jag verkligen inte tackat nej till ett sömnpiller, allt för att få sova!
Somnade fyra inatt efter en heelvetes jävla natt.

Sitter just nu och lyssnar på en massa bra musik på min spotify! Underbart.


En is kall dusch och en smäll på käften så kanske man vaknar till liv, haha!



Vi börjar med en cigg sen en dusch, hejsålänge! Ha en bra dag :) ♥

Bilder Julafton 2009

Här kommer lite kort från våran julafton igår här hemma med Pappa och hans tjej Stina!





Isabella i sin röda fina julaftonsklänning





Bella och Pappas tjej Stina






Mathias och Felicia







Morfar och Felicia






Felicia i sina fina julaftonskläder!






Och en bild på tomten såklart ;)



Det var alla kort jag hade att bjuda på.



Är man inte nöjd så är man inte.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1824658/missnojda-med-paketen-fran-tomten-da-rymde-broderna

Ja våra barn är då hemma och har inte smitit så jag antar att dom är väldigt nöjda med deras julklappar!

Det bästa som finns med julen - tv:n

Sitter och tittar på förortsungar som går på 3:an nu. Det är nog egentligen det absolut bästa med hela julhelgen, alla bra tv-program och filmer som aldrig annars visas! Dessutom var det ett bra tag sedan som jag såg den här filmen ;)
Riktigt vuxen blir man aldrig, tycker jag.






Hör kanske av mig senare ;) Om det nu finns något vettigt att säga, hejsålänge!


Förresten, nyfiken som jag är. Hur har er jul varit? Fått många fina julklappar?

364 dagar kvar tills nästa jul!

Då var denna jul över för detta år, barnen har fått en massa leksaker. Jättefina! Fast det som betyder mest är nog att få umgås med sina nära och kära, så idag var Pappa och hans tjej Stina hit. Först vart det en lätt jul lunch sen vart det öpnnande av paket, och såklart så kom tomten! Bella skrattade högt och mådde så gott av att se tomten, annat var det med Felicia.. Haha, sorry om jag garvar men tyckte ändå att det var lite sött samtidigt som jag tyckte synd om henne. När tomten knackade hårt på dörren då spärrade hon upp ögonen, gick till hallen men vände lika fort igen och sprang upp i min famn, grät som aldrig förr ungefär. Skakade av rädsla. Det var INTE roligt, tyckte så synd om henne. Det roliga var att hon tog emot EN julklapp av tomten sen velade hon gå och sova, grät och grät och grät.. sen hoppade hon upp i Mattis famn medans Bella satt i Morfars famn och skrattade.. vet ni vad Felicia säger eller ja, skriker till tomten samtidigt som hon gråter i högarns skyn? "Ta mig inte, ta mig inte!" Haha, gullunge.. så jag försökte förklara att tomten är snäll och ger en julklappar, så det tog en kort så släppte hon taget om mig och var nära Pappsen och öppnade julklappar.

Så nu vet hon att tomten är snäll!

Matti har såklart filmat också lite grann när tomten var förbi på besök :) Imorgon lovar jag er att leta upp den där kabeln till datorn och lägga upp filmen och lite bilder!


Nu ska jag kolla lite tv, verkar vara en massa bra jul fimer och allt möjligt så något finns det nog att titta på!



Hejsålänge! Hoppas att ni har haft en bra julafton!

Glöm inte bort att DU är värdefull ;)

Hellre Anna Anka än Kalle Anka, eller?

Här ekar det, för fullt. Inget vettigt att säga, orkar inte tjata nå mer som alla andra stackars bloggare gör. 2 dagar kvar tills julafton, jaha det var ju tråkigt. Jag har ändå ingen julkänsla. Granen och lite smågrejs är uppe, enbart för barnens skull. Hade det inte vart för dem hade jag lika gärna kunnat äta en sallad på julen med ett glas vatten, sen slängt mig i soffan för att kolla på "vad-som-helst-men-inte-kalleanka". Visst låter jag tråkig och jävlig? Välkommen till min värld.

Dagens bästa iallafall må ju ha varit att mina tröjor kommit, helt underbart! Lätt värt varenda krona, så tack Matti <3
Älskar verkligen dom, dom är hur fina som helst och jag är mer än nöjd. Punkt. Färdigtjatat. Nu vet ni det.


Jag kan lätt haka upp mig på saker, liksom "stanna upp" i en mening för att fortsätta älta om samma sak tills det känns som om jag fått sagt det jag vill. Så för att göra det hela lite enklare så stannar vi upp här för att säga godnatt!

Har jag något vettigt att säga imorgon, så då hörs vi då!




Godnatt.



ehm?

Svar på tal till kommenatern "ehm"!

På den tiden jag kallades för Mia var den tiden jag startade min blogg, hatar det smeknamnet nu men gjorde det inte då! Marie är mitt namn, smeknamn vill jag inte ha. När jag köpte domänen "lillmian" brydde jag mig inte särskillt mycket om mitt smeknamn men nu gör jag det, det stör mig något så fruktansvärt! Jag vet att det kan vara förvirrande då min blogg heter Lillmian. Om DU "ehm" har ett bättre namn på en blogg som jag kan ha, tala om det då för mig så kanske det blir en ändring.

Det återstår att se då jag som sagt fortfarande har planer på att byta portal efter nyår! Men låt kommentarerna flöda! :)



Haha, nu vet du ;)




4 dagar kvar tills julafton! Och bluetoothen fungerar inte :(

Kommer mest troligt att byta blogg portal helt och hållet, i sådana fall efter nyår men jag berättar såklart för er när det blir aktuellt :) Vill ju såklart fortsätta skriva, och det för er! Just nu är min högsta önskan att min bluetooth på datorn och mobilen kopplar med varandra, hur mycket jag än försöker eller vad jag än gör så går det inte och jag blir bara förbannad. Har miljarders miljoners vackra bilder att visa er, är så trååkigt att läsa en massa utan bilder. Fan vad jag tjatar men så är det! Har bett Matti hjälpa mig och han har försökt fixa och trixa men han vet inte heller vad problemet är.

Snart är det julafton, endast 4 dagar kvar. Julkänsla? Svar, Nej!
Klapparna är klara bara maten kvar att handla. Less är jag redan.



Nånå, nu bråkar barnen så jag måste pysa. Den ena gråter efter den andra.

So long!

Rubrik?

Jag älskar dig ♥

Mitt hjärta är ditt!



En bra låt!


100 frågor, 100 svar

En lång jävla lista; 100 frågor

1. Vad är klockan just nu:
2. Vilket namn står på ditt födelsebevisMarie
3. Smeknamn:
Förut Mia men avskyr verkligen det smeknamnet så lägg det inte på minnet!
4. Civil status
Gift
5. Antal ljus på din senaste tårta:
Använder inte ljus på mina tårtor
6. Husdjur:
Nej
7. Hårfärg:
Mörkbrun
8. Favoritfärg:
Svart, rosa, röd
9. Piericing:
Nej
10. Tatuering(ar):
Nej
11. Födelseort:
Gällivare BB.
12. Bostadsort (vid födelse):
Svappavaara
13. Nuvarande bostadsort:
Malmberget
14. Har du varit kär:
Ja.
15. Har du varit i några andra världsdelar:
Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch:
Ja
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
4
18. Kaffe eller glass:
Inget av det
19. Snuttefilt eller kramdjur:
Kramdjur
20. Salladsdressing:
Vitlök
21. Färg på strumporna:
Just nu, barfota
22. Lyckotal:
Har nog inget
23. Favoritfilm:
Patrik 1,5 och Vi hade iallafall tur med vädret, och stepbrothers.. oj det vart tre.
24. Favoritcitat ur en film:
"Vadå, ska jag kalla er för pappa och pippa eller?"
25. Bästa semestern:
Minns inte
26. Favoritmat:
Sallad med någon god dressing till
27. Bästa veckodagen:
Måndag
28. Senaste låt du lyssnat på:
Fast car - Instyles
29. Tandkräm:
Colgate
30. Favorit TV-program:
Har många bra
31. Favoritrestaurang:
Äter aldrig ute, inte gott helt enkelt
32. Favoritblommor:
Svammel
33. Tycker inte om:
Finns mycket
34. Sport att titta på:
Fotboll tror jag
35. Snabbmatsrestaurang:
Men usch
36. Senaste sjukhusvistelse:
12 mars till 14 mars.
37. Favoritdricka:
Vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
Lila
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
Har inget körkort
40. Vem/var är du om 10 år:
Har jag ingen aning om
41. Vem fick du senast e-mail från:
Ingela
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
Ja
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Idioti med kredit
44. Vad gör du när du är uttråkad:
Kollar internet
45. Fras/ord du använder (för) ofta:

Iallfall, antagligen
46. Vän som bor längst från dig:
Sara.
47. Vad retar du dig på:
Haha det finns mycket
48. Det bästa du vet:
När barnen mår bra, skrattar m,m finns mycket att säga
49. Läggdags:
Olika
50. Snyggaste skådespelaren:
Jude Law
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
Beror på vem som ska äta
52. Vad är klockan:
22.36
53. Bästa artisten genom tiderna:
Nordman
54. Favoritspel:
Wii
55. Favoritfilmmusik:
Vet inte
56. Skostorlek:
39
57. Syskon:
Storebror
58. Favoritpålägg:
Lite olika
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
Kvinnojouren
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
Lycka
61. Bästa bok du läst:
Minns inte
62. Är du internetberoende:
Kan man väl säga
63. Favoritdjur:
Hund
64. Gillar du snö:
Beror på
65. Favoritglass:
Usch
66. När köpte du något åt dig själv sist:
Måndags, två tröjor som jag än väntar på
67. Är du långsint:
Ibland
68. Din sämsta egenskap:
Har inte bra tålamod
69. Vilken är din bästa egenskap:
Snäll men rättvis
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
Körkort
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
Nej
72. Vad gör du i sommar:
Jobbar förhoppningsvis
73. Mest intressanta stad du varit i:
Stockholm, massa flummiga människor överallt
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
Hund
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
Olika
76. Senaste kyssen?
Det var ett tag sen
77. Favoritgodis:
Surt
78. Spelar du nåt instrument?
Nej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Olika där också
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:
Finns många
81. Vilken film såg du på bio senast:
Haha var länge sedan jag var på bio, år sedan sist
82. Senaste köpta skiva:
Nästan samma svar som ovan.
83. Roligaste konserten:
Tycker inte om sådant
84. Bästa känslan:
Trygghet
85. Samlar du på något:
Nej
86. i så fall, vad:
Inget
87. Är du feminist:
Nej
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
En fiol
89. Favoritskiva:
-
90. Bästa kompis:
Linda
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Vem fan bryr sig
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
Att det bara är skit på tv:n
93. Favoritlåt:
Finns många bra
95. Har du en mobiltelefon:
Jo
97. Vad är det vackraste som finns:
Barnen
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?:
Skulle sälja den, hemmakär serru.
99. Är du homo- eller bisexuell:
Fråga min granne
100. Vad är klockan nu när du är klar:
22.45

 

 

 

 

 

 

 



500e inlägget!

Godmorgon, detta inlägg blir mitt 500:e inlägg :) Har just slagit in en massa julklappar, är några stycken kvar att slå in här hemma. Felicia och Matti ska om ett tag åka på frasses och äta lunch, jag stannar hemma med Bella iallafall. Tycker det är vidrigt med grillmat. Smakar inte ens gott! Haha.

Efter jul och nyår kommer det att dyka upp lite tävlingar här på bloggen!


Ska fixa mig lite frukost nu till att börja med! Vi hörs.


Som att skotta snö när det snöar ute

Det ser ut som om det är en bomb som just exploderat här hemma, om jag orkar så blir det att städa lite imorgon. Golven är då rena och nyskurade idag iallafall! Annars ser det ut som fan här. Haha, men så är det med barn. Har god lust att ringa hit en container för att sedan öppna fönstret och bara hiva ut allt, precis allt som ligger överjävlaallt.
Ni som har småbarn förstår nog precis vad jag menar! Småplockar gör man vareviga dag men någon gång lessnar man faktiskt! Eller hur?

Ska ta och fixa bort disken nu iallafall så är det en sak mindre :)




Beställd

Här på Måndag!





Graviditeten med Bella.

Isabella


Graviditeten


- vilket/vilka va ditt favorit plagg? Mjukisbrallor
- vad var din/dina favorit rätter? Minns jag faktiskt inte
- vad var din/dina favorit dryck? Isvatten med citron
- vad tyckte du inte om? Inget speciellt vad jag minns
- var det någon favorit rätt som ändrades? Nope
- vad var du mest sugen på? Isvatten med eller utan citron
- hade du mycket halsbränna? Nej
- hade du foglossning? Nej
- hade du sammandragningar? Nej
- mådde du illa? Nej
- vilken sovställning var bäst? På sidan
- när var din BF dag? 19e Mars - 09
- gick du över tiden? Nej
- hur mycket gick du upp i vikt? 10 kg
- hade du mycket vätska i kroppen? Haha nej, gick upp 10 kg och gick ner 10 kg!
- hur var ditt psyke? Upp och ner!
- hur var du i fysisk kontakt? Vet inte
- gnällde/klagade du? När det var befogat!
- vad trodde du det var för kön? Pojke
- visste du vad det var för kön? Nej
- hur låg ditt SF mått? På mitten, alldeles perfekt!
- var du rädd för något? Nej
- hur ville du att din förlossning skulle se ut? Så som den var planerad, med kejsarsnitt!
- hur ser du på graviditeten idag? Perfekt!!

Förlossningen

- när började din förlossning? Planerat kejsarsnitt så finns inte mycket att berätta.
- hur började den? Haha, samma svar som ovan.
- när åkte du/ni in till förlossningen? Halv åtta på morgonen den 12e Mars -09
- varför? För att Bella skulle komma till världen om jag inte minns fel ;) ;)
- vem/vilka åkte du in med? Mathias
- fick du/ni åka hem igen? Såklart inte, Bella föddes 40 min efter att vi kommit in på förl.
- vilket sjukhus skedde förlossningen på? Gällivare BB
- hur mycket var du öppen när ni kom in? Inte en millimeter
- vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Ingenting alls. En stunds väntan bara.
- vilka/vilken var med under förlossningen? Narkos, läkare, bm m,m..
- tog du nått smärtstillande? Nej.
- grät du? Jo, som aldrig förr.
- vad tyckte du var jobbigast? Att bli nedsövd
- var du rädd för något? Allt
- hur lång tid tog det? 40 min från det vi kom in tills hon föddes!
- hur ser du på förlossningen idag? Minns ju inget! Sov igenom allt.

Barnet

- vad blev det för kön? Flicka
- hur mycket vägde barnet? 3140 g
- hur lång var barnet? 47 cm
- vad var huvudomfången? 35 cm
- hur mådde barnet? Hon var kall när hon föddes vilket inte var så bra men sen började hon må bättre.. så dom fick tempa henne hela tiden för att kontrollera.

Ny soffa.

Ska snart ta och börja rensa upp i tvrummet, ut med soffan och dammsuga litegrann för idag kommer det en ny soffa hit. En divan! Är less på skinnsoffan. Sen blir det att slå in en massa julklappar.. skojs! Det lär ju ta sin lilla tid. Får nog hämta ut klädpaketet imorgon.. hinner nog inte göra det idag. Rackarns.

Nu blir det lunch till att börja med iallafall.

En usel lögnare

Har snokat runt på lite andra bloggar, hittar alltid saker som facinerar mig mycket. Folk som måste skriva om andras liv hela tiden, tydligen är ju det ett bevis på att man själv inte har det bra. Jag kan rabbla upp en gäng med olika saker här som du pysslat med, men då skulle jag framför allt ha visat genom första raderna om vem jag skriver om. Den personens namn är inte värd att ens nämnas här i bloggen ;) Dessutom vill jag inte framstå som en nolla själv. Ingen är perfekt, inte ens jag.. Men om man enbart använder sin blogg till att smutskasta andra, jag läser ju det jag läser och jag är inte född igår. Vet egentligen inte riktigt vad jag velade få ut med det här inlägget, för det spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara för personen i fråga, det går ändå inte in i huvudet.

"Snälla *******, hämta min *****, jag "råkade" ******* den"
"Jag har inte tagit dom, det måste vara ***** men jag törs inte ta tag i problemet för att jag själv är en usel lögnare"

Låter det bekant?  Då tycker jag att du ska ta åt dig.

Ibland trillar det ur grodor ut min mun också ;)





Jag behöver inte vara snäll, för jag tror inte på tomten och jag är inget barn.

Tomten finns inte

Jag har ingen lust att blogga, vet heller inte vad jag ska skriva om för den delen. Vad vill ni läsa om? Kommentera gärna för här är fantasin i botten. Har ingen julstämning alls fast jag passerar julgranen ett par tusen gånger per dag. All lust och ork är borta. Imorgon hämtar vi iallafall ut barnens kläder dom ska få i julklapp, så det blir ju 19 paket att slå in iallafall.. Ligger 5 paket redan under granen, ett stort i garderoben.. Klapparna är inte viktiga, enligt mig, sålänge alla mår bra och har det bra så är jag nöjd. Nu är allt långtifrån bra, allt känns åt helvete. Egentligen har jag bara en att tacka och det är kossan två trappor upp. Far åt helvete. Jag vet inte om hon lider av någon störning i huvudet eller om det helt enkelt är fel på knäna bara, jag blir lika förbannad varje gång. Ja, man ska lägga näsan i blöt, det är ett tecken på att man bryr sig men när det börjar gå alldeles över styr då är det inte bara jag som blir galen här i familjen.

Det finns ingen som är perfekt och det får vi helt enkelt svälja glatt, men att först och främst erkänna sina egna fel och brister och sopa rent framför sin egen dörr är för mig ett plus i kanten.


Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på förlossningskliniken och sakna bebistiden litegrann..



Ta hand om varandra, och glöm inte bort att just du är värdefull!

En film som vanligt

Nu ska jag ta och kolla film, har sett den förr men kollar den igen.. I taket lyser stjärnorna! Måste alltid kolla en film två gånger innan jag riktigt fattar handlingen, haha. Från det ena till det andra, längtar efter mina tröjor. Behöver jag säga mer? Dom är ju hur fina som helst.

Nu är det färdigtjatat, kanske en dusch innan filmen. Glömde bort det också.



Godnatt ♥

Namn, tack?

Fick just en kommentar om vart jag beställt tröjorna, dessvärre så avskyr jag anonyma kommentarer och "falska" namn. Klarar man inte av att vara ärlig så blir man utan svar ;)


HAH.

Kläder till mig denna gång

Passade på att beställa två plagg åt mig för en gångs skull då barnens garderober är proppfulla, hehe.





Denna tröja beställde jag i storlek XS.


.. Och även denna i storlek XS





Ut med det gamla och in med det nya.

Det här får bli årets julklapp till mig själv!


En vit jul

Den här sidan tycker jag att ni ska kika in på, för visst vill vi ha en vit jul? Julen är till för barnen, inte en anledning för att vuxna ska supa. Så, jag har skrivit upp mig på listan iallafall, nykterist som jag är därför ska julen vara VIT! Eller hur?  www.vitjul.se


Nu till något helt annat, om ni inte har sett den här filmen tycker jag verkligen att ni ska göra det. Tycker att den är superbra, och man får många många roliga skratt :)






Hejsålänge och kram på er!

Det ska vara jag till allt.

Jag är så arg arg arg, arg på mig själv. Så jävla otroligt. Dagis hade lucia idag kvart i åtta på morgonen, jag hade plockat fram lucia kläder och allt åt Felicia. När tror ni jag vaknar?? Omkring halv nio tiden. Det var den lucian det.
Typiskt mig att alltid försova sig när det är saker. Och lucia är det bara en gång per år.

Godmorgon förresten!!

Lucia

Undras just när bloggmotivationen kommer tillbaka, den som visste.. Hade planer på att gå ut med pulkan idag efter middagen men som det ser ut nu där ute så vägrar jag nästan. Snöoväder. Nu längtar jag till sommaren, men som alltid annars så när det väl är sommar så gnäller man att det är för varmt och tjatar om att man längtar efter vintern. Man är liksom aldrig nöjd, tycker jag. Då det brister med vettiga meningar och ord så kan jag ju bjuda på en bild istället.





En liten Bella i magen som visar båda knytnävarna. Bara 26 cm lång..
Den 19e November -08 var vi på ultraljud.






Mammas vackra stora flicka!

Hade bra gärna velat veta vart ul-bilderna är på Felicia, vet att jag haft dom i börsen av någon konstig anledning (antagligen för att dom inte skulle försvinna) men tydligen försvann dom iallafall..


En dagens tack!

Dagens vill ha: Julafton!
Dagens klädsel: Mjukisbyxor + linne
Dagens Frisyr: åt alla håll och kanter
Dagens händelse: Inte hänt något spec.
Dagens låt: Promoe - Mammas Gata 
Dagens planer: Städa och vila, haha 
Dagens saknad: saknar inte någon
Dagens dummaste: -
Dagens drog: cigg
Dagens roligaste: har inte hänt något riktigt roligt ännu
Dagens favorit: sovmorgonen
Dagens köp: inget
Dagens godis: Gott och blandat :)
Dagens humör: det svänger



Baby Gap

Har ingen lust att blogga, har inte heller något vettigt att skriva förutom att jag just trollat bort världens ondaste tandvärk genom tiderna. Höll allvarligt talat på att dö för en stund sedan, ja jag trodde verkligen det. Tidigare idag fick jag ett mejl som gjorde mig glad. Och det kommer bli väääärldens bästa julklapp åt barnen. Nämligen kläder från Baby Gap, den affären ligger i Amerika men har man kontakter som har kontakter så då blir man glad. Vill verkligen INTE alls att våra barn ska ha likadana kläder som resten av Gällivares barn har. Fick för inte så länge sen kläder från baby gap och dom var såå underbart fina! Längtar till julafton, haha..

Nu lät jag girig men det ska man vara, tar man sig själv aldrig till new york, amerika och resten av världen så ska man minsann vara glad för att andra handlar åt en ;) Right?

Här ha ni en länk till deras sida ifall ni vill se deras härliga underbara utbud av kläder!
http://www.gap.com/browse/subDivision.do?cid=6487&mlink=6344,1538767,1&clink=1538767 






Kläderna ni ser på bilden är från www.gap.com

Visst är dom såå söta?

Tävling på www.kenzas.se

Jag är med och tävlar om en The Hills dvd-box hos www.kenzas.se

Här är min motivering...

" Skulle så gärna vilja vinna denna dvd-box med The Hills då jag sällan vinner något, bor i lilla skithålan Gällivare och det är låååångt ifrån verkligheten The Hills.. haha ;) "


Hoppas jag vinner då ;)


20091209

Godmorgon på er! Sovit gott? Vi klev upp efter halv nio idag och Bella sov på till ganska precis nio. Så nu har vi just ätit frukost. Är iallafall snart klar med flickornas rum, ska bara upp lite tavlor och sådant så ska jag fota och visa er, om jag nu inte glömmer bort det men det får jag inte göra :) Vart klar igår med ommöbleringen, så nu står garderoben i hallen och tar plats och väntar på avhämtning idag. Skönt att bli av med den, tar bara en massa plats! Idag händer det inte alltför mycket, bara ta det lugnt.. Tavlorna ska upp, sen små städa lite.. fast det gör jag ju varje dag :)

Måste även berätta för er att det INTE är länge kvar innan Bella kommer börja gå. Hon ställer sig upp mot möbler och promenerar runt dom, snart släpper hon taget och går själv. Härligt. Då slipper man detta bärande, hehe..

Dom är såå duktiga mina barn, kärlek!






Bella. (Observera hur gulligt det är när hon håller i snöret som sitter fast i mössan) så gulligt. På kortet är hon bara några timmar gammal och greppar redan ;) Duktig!








Felicia. 1 dag gammal, ligger och sussar inlindad i filten ;)


Visar även denna bild igen och kommer göra det miljarder gånger till, älskar den verkligen!!




Felicia och Mathias kastar "macka" i Aborrtjärn i solnedgången. ♥♥

Underbar sovmorgon.

Dessvärre inte för mig, men för Bella.. Hon sov tills strax efter tio idag ;) I vanliga fall vaknar hon oftast omkring sex eller sju tiden.. Men Felicia vaknade strax innan åtta så det var det bara för mig att kliva upp :) Med ett leende på läpparna.. Ska ta och plocka bort garderoben idag från flickornas rum så att det blir ordning där inne någon gång, för som det ser ut nu så är det bara trångt som tusan! Finns knappt någon plats att leka.. Så det måste verkligen fixas, ska skruva ner den och sätta den i förrådet. Var ju några som skulle hämta den här i dagarna men det lär vi ju se hur det blir med den saken, jag vill ha ordning NU.. och då ska skiten ut ;)







Så nu ska jag ta och gå och gräva lite i verktygslådan sen börja montera ner skiten. So long!


Glöm inte bort att du är värdefull! ♥

Godmorgon

Godmorgon, hade ju en liten gissningstävling för någon dag sedan.. här har vi den som var närmast iallafall på att gissa rätt ;) http://eantonia.blogg.se/ 

Nu blir det frukost! Hejs..

Efter regn kommer solsken?

Tråkigt väder, mörkt och grått.. Hade velat gå ut med ungarna en stund men man tappar orken och lusten direkt. Innan vi ens har hunnit i overallerna och allt så har det hunnit bli mörkt ute. Trist. Men nu är det ju inte så jättemånga månader kvar till sommaren, bara dryga 5 till 6 månader kvar.. det klarar vi va? Har ingen julkänsla alls heller, men det är absolut inte så konstigt. Allt känns bara upp och ner nu. Ska ta och möblera om i barnens rum senare idag om jag nu orkar. En jättestor garderob ska ut från rummet, har flyttat på mina och Felicias kläder så att det blir större plats för dem att leka på :)

Mina säkringar har gått snart känner jag för 3456789 gången idag, barnen bråkar som aldrig någonsin förr. Dom är i luven på varandra jämt och ständigt, rycker från händerna, den ena grinar efter den andra, trösta ena sen trösta nästa sen är man på ruta ett igen. Nu luktar det iallafall inte mumma här, så vi börjar där iallafall sen ser vi vart resten av dagen bär..

Hejsålänge..

Åt helvete..

Åt helvete med bluetoothen, vart så arg att jag tillochmed började bryta mot lagen, så nu sitter jag här och tankar ner film! Dom jag har, har jag redan sett.. Vad gör ni ikväll?


Bluetoothen bråkar med mig

Sitter och smaskar på en massa frukt, amazing vad gott det är men det är det allt ;) Im in love!
Min älskade lilla dotter har också kommit hem nu. Har egentligen en förjävla massa tvätt av vika ihop men orkar verkligen inte fixa det där nu, ska istället kolla upp vad som är galet med min bluetooth på datorn. Vill visa er en massa nya bilder jag har.. Nu ska jag kirra problemet, PRONTO!!


Hejhallå

Nu har Mammas stora tjej åkt iväg på middag med sin Mormor, Matti har sina vänner här och jag ligger och myser i sängen med datorn i famn.. Kollar lite tv och tar det lugnt bara. Har ont i huvudet, tandvärk, varmt överallt.. Så vädrar här. Hatar värme! Helst vill jag somna med fönstret uppe men det gillas inte här hemma, gjorde ju min tabbe för någon vecka sen att vädra hela tiden och det resulterade i att Bella vart förkyld. Så det gör jag inte om igen! Vädras bara en kort stund åt gången. Ska ta och kika lite på web-tv nu tror jag. I brist på annat ;)

Helgen har varit cool lugn, vad har ni haft för er?

ZzZZZzzzZzZzzZZzzZzz.....

Fyfan vad trött jag är, sitter här och skriver nu halvt vaken/halvt sovande. Hehe. Somnade omkring tolv eller ett inatt. Som vanligt då med andra ord. Matti verkar då vara hur morgon pigg som helst för han har redan vart ner till tvättstugan och tvättat.. herregud. Jag blir inte människa förens till lunch. Ska ta och läsa lite bloggar osådär nu så man vaknar till liv. Förhoppningsvis.


Kram fina du ♥

Hjärtegull

Fick just ett lyckorus som bara for genom kroppen, önskar att jag kunde berätta för er men nix, det kan jag inte. Har inte varit såhär glad på jag-vet-inte-hur-länge :) Denna glädje och lycka önskar jag alla! Det finns få som vet och så kommer det att förbli, haha.. Jag är glad, ler hela tiden, mitt hjärta är på väg att bli helt igen..




Nu middag.

Julklappsrim

Ska snart ta och slå in Mammas julklapp.. Här har ni julklappsrimmet som jag ska skriva på paketet :)

"Denna klapp blir bra till tröst, när du saknar vinter, vår, sommar och höst. Njut av minnen som tar dig tillbaks och ger ro, vad planerar vi nästa år mån tro?"

Den som gissar helt rätt belönas såklart med en länk ;) Godkänner inga kommentarer på detta inlägg, hehe..

Fast det förstod ni väl?


Hejsålänge..

As trött..

Godmorgon vackra fina du, sovit gott? Jag har till en viss del, somnade halv två och vaknade kl åtta. Fråga inte om jag är trött ;) Sitter just nu och lyssnar på Black Eyed Peas för att vakna till liv. Snart lunch sen vill jag verkligen hitta på något, ut och göra något skoj :) Är bara så j*vla kallt ute, nog för att jag är van men ändå!
Kan bjuda på lite bilder iallafall.. nya som gamla.




Mammas vackra underbara sötnos!




Världen bästa Morfar med en liten Isabella i famn :)




Söta rara Felicia :) En underbar storasyter!


Nu blir det lunch!

En ny in, en gammal ut.

Rädda din pralin i Aladdin asken :) http://www.raddajulen.nu/ Det har jag gjort iallafall..

Godnatt!

Hej på er :)

Sitter och kollar på IDOL, lite nyfiken är man ju ändå.. Jag tror och hoppas att Calle vinner allt! Inte för att vinnaren väljs ikväll men ändå, vem tror ni vinner? Har även fått besöksrekord igen, alltid lika kul att det tittar in fler som vill läsa min blogg! Hoppas ni stannar :) Det är ju för er jag skriver!

Felicia är då vaken än, tänker inte ens försöka söva henne riktigt än eftersom jag och hon somnade efter middagen från halv fem till halv åtta. Så kan det gå när man är trött och mätt :)
Nu ska jag hälla upp lite dricka och plocka fram lite gott. Vi kanske hörs lite senare? Om inte annat imorgon.

Varma kramar.

p.s Fick Bellas julklänningar idag plus 2 strumpbyxor, dom var så fina! Ska fota barnen imorgon med julkläderna sen visar jag er.

En ny tävling?

Då det gick så bra på förra tävlingen och för att det snart är julafton så ska jag lägga upp en ny tävling åt er här i dagarna, men jag vill fortfarande veta vad NI vill tävla om!

Kommentera på ;)

Vi hörs


Kram!

Godmorgon bloggen och alla läsare!

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Här har vi alla klivit upp strax efter sex, frukosten är avklarad och jag känner mig förkyld och även barnen litegrann, det vill som inte släppa. Felicia skulle egentligen på dagis idag men hon får vara ledig även idag, tror det är andra veckan som hon inte vart på dagis. Vill att hennes förkylning ska släppa helt och hållet. Skickar henne inte på dagis med en enda kråka i näsan, sådant är något jag verkligen ser ner på. Föräldrar som skickar iväg barnen till dagis som fortfarande är sjuka men förnekar det för att jobb och möten kommer före, herregud lite sunt förnuft måste man väl ändå ha? Dagis är ingen barnvakt om man nu tror det.

Nu till något annat, har ni klart alla era julklappar än? Inte då jag iallafall, har bara en klar åt Felicia och två stycken åt karln. Sen beställde vi ju julklappar igår åt ungarna för 2000 kr så det får bli julklappar.. Sen blir det lite leksaksinköp om någon vecka.. Till F blir det enkelt att handla åt, man vet vad hon vill ha. Men med B vet vi faktiskt inte. Noll koll. Men det löser sig nog ;) Bella har blivit sååå duktig, hon har börjat kliva upp mot möbler och förflytta sig runt efter dom. Sen har hon även fått en till tand, denna gång där uppe. Så nu har hon hela 3 st :) Jag vill helst ha mina fingrar kvar men allt man önskar kan man inte få, haha..


Nu ska jag kolla tv en stund och vila lite.. hejsålänge!

Julklappar

Har just beställt lite kläder åt barnen för 2000 kr tillsammans så det ska dom få i julklapp av mig och Matti.. Har just lagt bråkstake nummer 1, hoppas på att hon somnar snart.. och nu försöker jag söva bråkstake nummer 2! Dom har varit i luven på varandra sedan dom vaknade idag ;) Sliter grejer från varandras händer, knuffas och jävlas så att den andra blir ledsen. Så kan det vara, är bara att gå emellan.. men efter den 95:e gången så ledsnar man.

Ska ta och försöka vila en stund nu med Felicia, jag är trött! Hejsålänge.

Godmorgon på er mina söta underbara läsare!

Fick mig en liten sovmorgon idag till åtta iallafall, det var inte dåligt. Har hunnit fixa disken, dammsuga och skura köket :) Så nu ska jag ta och göra frukost åt mig! Sen får vi se vad som händer under dagen. Kanske fixa dom sista juldekorationerna? Julglitter ska upp i flickornas rum och julgardiner i tvrummet.. igår hängde jag upp två julstjärnor iallafall och en ny taklampa till sovrummet ;) Justdet, imorgon kommer ju Bellas julkläder också.. Felicia har redan fått! Ska visa er här längre fram vad fina dom kommer bli, ska pröva kläderna på dom imorgon och fota.. Dom kommer att ha världens finaste julklänningar på sig! :) Mammas små söta hjärtan.

Nu blir det frukost iallafall!


Hörs senare. Kram

Mer roliga lappar till grannar m,m..



















Haha, vissa är verkligen roliga.. ALLA bilder är tagna från www.argalappen.se där det även finns mer roligt att skratta åt :)

Fotografering med båda barnen!

Funderar på att ringa imorgon och boka tid hos www.ninjaphoto.se för att fotografera barnen tillsammans! För till profoto skänker jag inte en endaste krona, haha nix.. Tycker bilderna blir så otroligt fula sen är det hiskeligt dyrt där också. Totalt över saltade priser. Hittade iallafall denna sida "länken ni ser där uppe" genom en av mina kusiner, så dit ska jag boka tid :)


Nu ska jag fortsätta kolla på Vem vill bli en stjärna.. eller vad nu programmet heter. Alla sover för länge sedan, tråkigt. Bara jag som är vaken. Hade egentligen behövt sova för att få mer energi men kan inte sova än inte.


Hejsålänge.


Snart godnatt

Otroligt, äntligen gick det att logga in efter en hel timmes tjorv! Sitter här och lyssnar musik och försöker varva ner. Ungarna bråkar med varandra mer än någonsin. Längtar tills det blir kväll så att jag får gå och sova, är så jääääääävla slut och trött så det är inte sant. Från att vi vaknar så hinner det inte ens bli förmiddag knappt så är mina krafter slut. Ikväll blir det en Otroligt tidig kväll. Direkt barnen somnat så säger jag godnatt.. Nu ska jag iallafall sysselsätta barnen med något medans jag slänger mig i duschen, hejs!







RSS 2.0