Tv besatt!

Ligger just nu i sängen och kollar på Paradise Hotel, vilket svammel. Supa, kn*lla, supa lite mer.. Men ändå så kollar man, var ju samma som bigbrother förut. Helt besatt av programmet. Kollade även på Ullared ikväll, jag må tycka om att shoppa men att skicka iväg över 50.000 kr är bisarrt. I nästa program visar dom hur mycket den där Ros-Marie och Kjell hade shoppat för på deras 2 veckors semester i Ullared. Det måste man ju kolla.. karln är en livsnjutare, dricker lite alkohol, bråkar med skohornet och prövar sig på kanot.. Medans Ros-Marie och hennes små kycklingar spränger budgeten ett par gånger om. Dit måste jag bara någon gång, det verkar ju vara så himla stort det där shopping "palatset". Nånå, det återstår att se.. Nu har Paradise Hotel börjat iallafall efter den där jäkla reklamen.. hejsålänge.

Har ni några program ni följer? Som verkligen är ett måste..

Störande grannar, hehe

Nu sover Felicia iallafall, men Bella är vaken. Enligt henne duger jag aldrig utan det är verkligen Pappas lilla flicka.. Bellabuus! Kom på att man inte kan sova nu för kl åtta börjar ju Ullared, måste nästan kolla det. Tror jag. Kanske.

Tänkte iallafall visa er lite roliga lappar jag hittat på google som folk hängt upp till sina grannar. Ni vet ju hur mycket mina grannar gjort mig galen? Med tvättstugan, tiderna, spela tokhög musik..

Så här kommer lite roliga bilder, hoppas att ni kan se vad som står.. :)














Haha, några lappar skrattar man extra mycket år.. vissa är verkligen roliga eller så är det bara jag som har dålig humor.


Trött och slut

Jag är så jävla trött, så jävla less.. helt slut i kroppen. Bella sover iallafall, tacka för det. Ungarna har bråkat heeela kvällen!! Man får säga åt dom en gång i kvarten att sluta bråka, sen går det en stund så har dom glömt bort vad man just sa. Direkt Felicia har somnat så ska jag sova.. och jag hoppas det är snart! Är så jävla trött, hade inte klagat om man hade fått sova tio timmar i streck. Men det kan man ju drömma vidare om! Håller redan nu på att somna nästan framför datorn. Vi har iallafall, efter många om och men satt upp den där jävla julgranen! Ni vet dom där ljusen man har på granen, alltid alltid trassel.. spelar ingen roll om man rullar ihop dem fint och ordentligen när man tar ner granfan för när dom ska upp igen så är det lika mycket trassel ändå. Tog bara över en timme att fixa granen, gav upp en gång med en låååååång paus..sen tog jag tag i skiten igen. Nu är det bara jul gardiner kvar i köket och tv rummet, orkar verkligen inte börja fixa i alla andra rum. Nej.

Nu ska jag fortsätta kolla tv och bara ta det lugnt.. tackochhej!


Sovsågott förresten! Kram

En liten jag.

Ett kort på mig då jag var 1 år gammal :) Visst var jag söt?




Tycker att mina barn är såå lik mig när jag var liten ;)

20091130

Skulle ni vara intresserade av en till tävling? Och vad skulle ni vilja tävla om i sådana fall? ;)





Har lust att göra en massa saker idag men det är jättekallt ute, höll på att avlida när jag gick ut med soporna bara.. och snön bara rasar ner. Idag skulle egentligen barnen få sin vaccinations spruta men jag har bokat om dom tills den 15e Dec istället! Tyvärr har jag inte tusen armar, och (nu låter jag fjantig) jag måste ha med mig någon.. Först för att jag är livrädd för sprutor oavsett om dom tas på mig eller andra, sen att gå själv med två små barn.. Då jag VET att dom blir ledsna efter sprutorna, trösta.. vill kunna ge ensam tid till dom var och en.

Igår var det första advent och här finns det inte en enda julgrej framme. Men snart så.. Har ett par förråd att kolla igenom efter den där julgranen med dess tillebehör.. har varken haft ork eller lust till det, tydligen inte Matti heller.


Nu ska jag läsa runt på lite andra bloggar! Lämna gärna en kommentar om vad NI vill tävla om! Kram

Helt underbar låt <3

Fanns bättre versioner av denna låt men dom gick inte att bädda in så denna får duga, tycker denna låt är helt underbar!!


VINNARNA!!

1:a pris en STOR fyndlåda går till David Gustavsson!
2:a pris en liten fyndlåda går till www.lindamadelen.blogg.se

ETT STORT GRATTIS TILL ER FRÅN MIG OCH WWW.IOB-BUTIKEN!! :)

Tävlingen är avslutad!

Nu är tävlingen avslutad som jag och www.iob-butiken.se håller i! Medelar vinnarna senare eller imorgon! ♥


Är barnen lik mig när jag var liten?

Hello, har en barnledig dag idag.. så jag tar det bara lugnt. Min Pappa har även varit hit idag med lite julklappar, min fick jag redan nu men dom andra väntar vi med till julafton! Fick en Soda Stream + olika safter till :) Den är så himla fin, tack! Sitter samtidigt och kollar på en film som jag skriver här.. Ska strax ta och gå och skura lite golv, är inte så lätt att göra det när det är 8 fötter som springer omkring samtdigt överallt.. hehe. Ska bjuda på lite gamla bilder också.. men bjuda på sig själv ska man göra!




Haha, skratta fan inte åt bilden ;)


Tycker ni att mina barn är lik mig när jag var liten?




Felicia




Bella



Kommer mer bilder sen, väntar att Pappa ska skicka kort åt mig :) Hejs!


Vad vill NI att jag ska skriva om?

Kom och tänka på en sak nu när jag fått besöksrekord på min blogg, vi kanske kan göra så att ni väljer ett ämne som jag skriver om? Mina tankar, åsikter med mera.. Välj vraka bara så skriver jag :)

Ämnet kan handla om bl.a fetma, rökning, unga mammor, alkohol/droger.. Helt enkelt VAD som helst, ni väljer!


Lämna gärna en kommentar, lämnar ni INTE eran mailadress, bloggadress eller erat riktiga namn så raderas kommentaren direkt. Är inte så svårt att genomskåda någon falsk jävel. Nu vet ni!



Nu ska jag ta tag i disken, än en gång ;) Hejs!

Promoe - Mammas Gata

En väldigt bra låt, fastnade för den direkt! :)






20091127

Dagen har knappt börjat men här har det redan hunnit julbakas, inte jag då såklart.. men Felicia har minsann bakat pepparkakor ;) Hon tyckte mera om degen och att svamla.. och jag höll koll på ugnen och allt som hör till. Det där med att baka är inte min grej, inte att äta heller.. usch! Vad negativ jag låter, men ärligt ska man vara.. Bakverk, kakor m,m är helt enkelt inte min grej. Fyy!!

Fick ju även Felicias kort idag som dom knäppt på dagis, hon vart så fin!! Tycker bara det är lite lite underligt att vi plus två eller om det var tre till som fick vänta en vecka mer än dom andra på samma avdelning.. var nå tjorv med korten men skitsamma, nu har vi dom så nu slipper jag ringa dit igen en sista gång. Hehe..

Hade velat sova, är så himla trött så det är inte sant.. Bella sover då lunch men Felicia vägrar somna och då måste jag hålla mig vaken. Finns som inget val..


Nu blir det web-tv iallafall.. som vanligt. Hejsålänge..


Mammas stjärtgossar

Har just kollat klart programmet Mammas pojkar! Man blir nästan besatt av sådana här program, samtidigt tycker jag det är fjantigt att ens Mamma ska vara med och välja bland tjejerna och lägga sin näsa i blöt, tjata ihjäl sig på sina pojkar om vilka dom ska välja och bli kär i. Nu börjar iallafall Kniven Mot Strupen! Ideén kommer väl från Gordon Ramsay´s program antar jag.. nånå, nu ska jag fortsätta titta ;) Hade bara lite boring under reklamen så kunde lika gärna skriva ner lite svammel hit, hehe..


Gamla bilder.. väldigt gamla.

Var just inne på min lunar, och det händer inte ofta ska jag säga er. Pinsamt att jag ens har kvar den. Syftet var iallafall att ta lite bilder som jag vill ha, dom är iofs gamla men kan vara kul att kolla på.. Så ska visa er :)





Fanfanfanfan vad jag hatar när bilderna blir små, skit samma.. hoppas det syns någorlunda iallafall. Kortet är taget i Kiruna i Januari -06 :) Jag t.h och min bror t.v :)







Den här bilden tycker jag om, är inte ofta det finns kort när alla är samlade tillsammans! Det är farbror Knut, farbror Stig, faster Ann-Sofi, Pappa, farbror Sten, farbror Sven-Olov, farbror Sixten :) Haha, det var alla det :)







Och min bror igen, kortet är vääldigt gammal. Jag var då inte gammal då, vet inte ens om jag var född.. :)




Haha, måste ju bara visa er "världens längsta hus", min Pappa bor i en av dessa lägenheter..


Älskar verkligen kort som är gamla, ska försöka fixa lite kort på när jag var liten så jag kan visa er.. så får ni se om mina barn är lik mig när jag var liten eller inte! :)

Haha, sug på den du!

Och här sitter jag och har det tråkigt, Bella hon sover och Felicia kollar på bolibompa och karln är på jobbet, funderar på att hämta upp julgranen när han kommer hem. Nu ska den upp! Tycker jag. Under tiden kanske man kan ta och roa sig med att lägga upp lite gamla bilder, folk verkar ju störa sig på det enormt mycket. Like I care.. Eller jo, visstfan bryr jag mig.. Det gör jag. På ett ironiskt sätt, humor till folket! Driver folk mig till vansinne så ger jag tillbaka med samma medicin 33456789 gr värre, det ska svida. Mycket, ordenligt! Då blir jag nöjd. Riktigt nöjd. Just dom gångerna då jag VET med mig att jag just tryckt på dom rätta "knapparna", det är då jag njuter. Haha, har man lite att göra så har man.. men vad fan, folk får väl skylle sig själva, tycker ni inte? Jo ibland, det tycker ni visst det.






Kan ju även påminna er om tävlingen jag har!Fortsätt tävla tills på Söndag, för på Måndag presenterar jag dom 2 vinnarna!





Och på Lördag vankas det kalas, barnkalas för att vara exakt.. det ska man vara! I Hakkas.. Roligt roligt, rosa ballonger och prinsesstårta. Paketet är inslaget i lila papper, rosa snören.. även en grattishälsning har vi skrivit, med rosa penna såklart. What else, är det tjej party så är det ;)


HAHA ;p

Nu ska jag göra annat, typ scrapbooka litegranna! Hejsålänge..


- Ibland är ska man läsa mellan raderna, älskar att trycka på rätt knappar. Klick klick!! BOOOM

Snart..

Passa på att tävla nu för på Söndag avslutas tävlingen och på Måndag presenterar jag vinnarna!

Kramsålänge..




TÄVLING!



WWW.IOB-BUTIKEN.SE






GLÖM INTE ATT LÄMNA ERAN MAILADRESS!!!!


Alla småbarnsföräldrar, se hit ;)



www.iob-butiken.se

Snart dyker det upp en tävling här, håll utkik!

Annat än supernöjd kan man inte bli :)


Nu slipper vi stryka med..

Nu har jag bokat tid för vaccination åt båda barnen! Lika bra det. Vi vill ju inte dö eller börja gå baklänges..
Gå in och boka en spruta du också ifall du inte vill dö! http://www.bokavaccination.se/ 

Hejsålänge!

Tack och godnatt!

Vissa hade man kunnat ge en käftsmäll utan att ens behöva fundera en endaste nanosekund efteråt om varför. Hela dagen har varit ett rent helvete, jag hatar att ha denna röda vecka, jag svettas frenetiskt mycket.. så mycket som jag gjorde under mina graviditeter. Jag blir äcklad. Jag tackar gud, om han nu finns för att mina små hjärtan somnade på en röd utan att bråka och tjafsa en endaste minut. Tack! Det är bara skit på tv, desperata hemmafruar är ju just nu.. Förstår inte riktigt vad som är så värst intressant med det programmet? Folk blir som helt paralyserade och får inte störas under några omständigheter när dom tittar. Jag är ju en mer, ja vad fan heter det.. skitsamma, men ni vet en sådan som bara äälskar program som Ullared, sen dokumentärer av alla dess slag. Desp. hf, gossipgirl, the city, the hills.. blaaaaaaahaaaaaaaaaa, det låter som jag vet fan inte vad i mina öron. Jovars, snart Lördag. Jag längtar lika mycket som barn gör när dom väntar och längtar tills tomten kommer, då är nämligen röda veckan över. 7 dagar, även det tackar jag för. Funderar på om man ska kolla den nya Wallander filmen som vi har, den absolut nyaste som kommit ut men som jag totalt glömt bort vad den heter.. Frågan är bara om jag törs titta på den ensam, nervös som jag är. Grät som en liten bebis när jag var liten och kollade på baywatch för att en båt brann! Ja herre, nu bölar jag samtidigt som jag kollar på mina barn. Glädje, lycka, leenden.. Jag älskar dom! Röda veckor, skit på tv vem bryr sig egentligen.. jag kan sitta och titta i flera minutrar på barnen när dom sover, mina två vackra hjärtan!

Mitt hjärta tillhör er.


Godnatt!

Tisdag

Hela jävla dagen har tjorvat, dessuom har jag inte haft något internet på flera timmar och det stör mig. Nu sover iallafall mammas lilla grinunge ;) Hoppas på ett gladare humör när hon vaknar! Min lingonvecka är inte heller den bästa, är halvt sängliggandes.. vill bara att detta ska få ett slut nu, bara tills lördag kvar! Sen äntligen. Jag längtar!

Ska ta och lyssna lite musik nu och läsa lite bloggar.. kanske uppdaterar mer senare med bilder. Vi hörs! Kram :)

Bilder på kläderna!



Svart tunika blomma storlek 86/92 139 kr :-



Nattlinne i storlek 92 med en ko på 139 :-



Joggingbyxa åt mig själv i storlek S 129 :-

Från: www.iob-butiken.se

Kan även tillägga att kläderna är av bra kvalité! Fick ju som sagt kläder därifrån idag, och jag är nöjd ♥

Lite mera barnkläder..

Tror ni jag kunde låta bli att beställa ännu mera kläder? Haha, nej. Beställde en tunika åt Felicia och ett nattlinne samt ett par mjukisbyxor åt mig ;) Från www.iob-butiken.se
Beställde även förra veckan kläder åt barnen som jag fick idag, bodysar och pyjamasar. Jag är nöjd, hur nöjd som helst. Billigt som tusan dessutom är kläderna hur fina som helst!

Gå in och kika du också :) www.iob-butiken.se

Ett par tusen bilder

Nu har jag fört över ett par tusen bilder från karln dator till min, tog sin lilla tid med tanke på hur många bilder det är. Så nu blir bloggen aldrig utan bilder nå mera, visserligen är det gamla men för er blir det ju som nya med tanke på att ni inte sett dom.



Har så få bilder på Bella, därför blir det oftast kort på Felicia här på bloggen. Men nu hittade jag minsann en bild som är hyffsat ny iallafall! :) Mammas lilla busunge!

Hello

Har inget vettigt att skriva, egentligen. Barnen och karln min är i Hakkas så jag är ensam hemma.. vilket innebär att jag ska ta vara på tiden och det tänker jag göra! Kanske uppdaterar mer senare! Kram.




L.A. GIGOLO

Alla sover, förutom jag. Har hyrt en film så den ska jag ta och kolla på nu, det verkar ändå bara vara en massa skit på tv. Hoppas på bättre väder imorgon, var ju väldigt kallt ute idag. Hade planerat en tur ute med pulkorna men det vart inte.


 

Fan för småa bilder, gör jag den större blir den suddig och då syns det säkert inte. Nånå, hoppas ni kan se iallafall! Godnatt! 

 



Beställt hem!

Jag är helst besatt i mjukisbyxor, jag klär mig hellre skönt och bekvämt än snyggt.. tror att det där ännu hänger kvar efter mina graviditeter, hehe. Fattar inte riktigt vad folk ser i Jimmy Choo produkterna som hm släppt idag, jag gör faktiskt inte det. Netacka vet jag sköna härliga kläder! Så dessa mjukisbyxor har jag just klickat hem, samt lite smycken!



149 kr på Hm, storlek XS.

Tog storlek S på mina andra mjukis velour byxor, dom är nådigt stora.. så det fick bli xs denna gång.

Tror dock att jag får åka förbi Lindex barnavdelning någon dag, kolla in deras sortiment med småa storlekar. Kanske man hittar sig ett hello kitty linne? Vi får ju hoppas på det.


Hallå, det var ett skämt för fan..

Mums!

Himmel vad mätt jag är, ännu.. fast det var ett tag sedan jag åt. Karln har lagat köttbullar, potatis med gräddsås. Gott som tusan! Sen fixade jag lite sallad till, det är ett måste varje dag. Nu äter jag physalis, mums!



Det var ett jäkla ätande här ;)

Snart ska lilla sova också, funderar på om jag ska ta och bada Felicia först.. saken är den att hon skriker högt som tusan när hon badar, eller ja när hon får vatten i ansiktet och barnens sovrum ligger bredvid toan så då lär inte Bella sova om jag badar Felicia, så får nog göra det imorgon på dagen. Jag kommer alltid på att göra allt så himla sent fast jag haft hela dagen på mig.

Imorgon SKA iallafall den där jävla julgranen upp, nu har jag tjatat sönder min karl så jag hoppas att han ger med sig snart! Hehe..

Nehurreni, nu ska jag göra annat. Vad vettegudarna, har tråkigt iallafall.. hejpa!!

Rumpan bar!

Har inte orkat blogga något imorse, har liksom inte haft något vettigt att skriva heller.. passar på att göra det nu när karln åkt iväg för att småhandla lite, sen vet jag att han just läst min blogg och inte kommer göra det på ett tag nu också. Haha. Tänkte berätta en kul grej.. Kan börja med att säga att min man är vädligt glömsk av sig när det gäller saker och ting. Men idag var det droppen, jag garvade som aldrig förr..

Bella hade gjort nummer 2, han tog bort pyjamasen, torkade rent och allt. La henne i sängen bredvid mig för lite morgonmys.. hon lägger sig på mage, jag upptäcker att hon inte har någon blöja på sig. Så han hade bara tagit på henne pyjamasen igen UTAN blöja!! Herregud, tur att hon inte gjorde något i sängen för han hade då inte orkat byta sängkläder utan låtit mig göra det. Hehe, slarver!





Sitter iallafall här nu med Felicia som är astrött och som vägrar sova, inget duger alls.. Inte något, sesse vill hon ha men när jag ger henne då biter hon mig bara. Säger åt henne, då blir hon arg och blir ledsen. Jag själv är också jättetrött fast jag fått sova ut imorse lite mer än vanligt.

Ska ta och pröva lägga damen nu iallafall, sen ger jag upp..

Aquamarine

Kikar in lite snabbt för att uppdatera, alldeles strax börjar en bra film på tv4+. Aquamarine heter den! Så den måste jag bara se, sen sover barnen också så då ska jag kolla filmen. Nu är det helg igen, tycker verkligen att veckorna går så himla fort!

Tänkte även dra igång en frågestund snart! Sist trillade det in en massa frågor, så snart kör jag igång igen och då får ni minsann fråga på igen om allt mellan himmel och jord.

Nu börjar filmen! Hejsålänge.

Och kram på er! ♥

Är du nyfiken?

Vill du granska vilka som läser din blogg, vart dom bor exakt, vilket land, ålder, hur många sidor dom tittar på, hur länge dom stannar, vilka websidor de kommer ifrån, och tex villka sökord dom använt sig av för att hamna på just din blogg. Gå då in på denna sida och registrera er, läs och lär! http://www.google.com/intl/sv_ALL/analytics/

Uppe i högra hörnet finns en ruta, där det står det registrera mig.. klicka på den och fortsätt.. Om ni vill.

 

 

Vissa är verkligen nyfikna!


Tror ni jag kunde låta bli?

Jag kunde verkligen inte låta bli att beställa hem denna pyjamas, varsin åt flickorna. Den är ju hur fin som helst, dessutom superbillig! 69 kr bara! Från www.iob-butiken.se Så dom fickvarsin, en i storlek 80 och den andra i 86.. Så när Felicia har växt ur sin så har Bella en till :) Fick ju inte bodysarna och den andra pyjamasen denna vecka, hoppas på nästa! Några av plaggen får bli julklappar, ju mer att öppna desto roligare! Såklart vart det rosa pyjamasar, den som visas på bilden!



Hörde att min Pappas tjej Stina redan fixat upp julgardiner och allt som hör till, så om ni tycker jag är tidig så har ni fel. Ihelgen ska julgranen upp, karln håller verkligen inte med mig men jag får övertala honom! Måste först bara gå igenom alla våra 3 förråd och se om jag hittar den, nya julgardiner måste jag verkligen köpa. Som jag skrev tidigare så tvättade jag dom andra en enda gång och dom ser verkligen nötta ut och gamla.. sen kanske dollar har fått in lite nya ;) Får ringa min gamla boss och höra, får hon lägga undan dom finaste åt mig.. haha!

Jobbade ju på dollar två veckor efter att dom öppnade, måste säga att jag trivdes verkligen kanonbra! Där hade jag verkligen kunnat börja jobba igen :) Jobbade på lagret, prismärka varor sen köra ut varorna till dom olika sektionerna som dom heter!


Nånå, nu ska jag göra annat! Hejsålänge..




När barnen leker..

är det alltid lika kul att höra vad dom säger åt varandra. Nyss sa Felicia åt Bella såhär: "Dumman, stanna där. Ligg!!" Bella svarar såklart med något joller, noll koll på vad hon säger. Bella äger inga egna leksaker, enligt Felicia. Inte ens sina egna kläder. Det är också Felicias tycker hon, fast dom är för små på F.. När B fick sin nya overall så fick inte B ha den utan den var också Felicias, hon tyckte nämligen att B skulle ta hennes overall så att hon fick den nya.. Haha lustigkurrar där!


Godmorgon

Halv sex imorse har jag och barnen vaknat, nu har båda två somnat om efter att vi ätit frukost. Själv är jag as trött, vill mer än gärna ha ett par timmars sömn, hade inte alls suttit helt galet. Ska ta en taktikvila när karln kommer hem från jobbet.. Idag händer det inte alltför mycket, Felicia skulle egentligen på dagis men så vart det inte, jag var nådigt arg imorse. Skönt iallafall att min babe är ledig i helgen från jobbet, har knappt sett röken av honom på dom senaste två veckorna. Så något kul måste vi hitta på ihelg tycker jag! Är så himla trist att vara ensam dagarna igenom, visst jag har ju barnen men dom går det ju inte att prata med om ni förstår vad jag menar.. då leker man bara och pratar om dockor, bilar, rosa färg medmera, haha.. :) Det går ju det också..

Ska ta och kolla klart filmen jag hyrde igår medans barnen vilar, törs inte somna nu för jag har mina aningar om att Bella kommer vakna snart! Har inte direkt någon lust att sova nu och bara få sova tio min en kvart eller nå, ne då får det minsann vara.. hehe.

 

Nu vart det ett svammelinlägg igen, men så kan det också bli ibland.. Nu blir det film! Hejsålänge.


11 Budord för att bli en succé bloggare!

Denna text har jag lånat av Charlotta som är chefsredaktör på tidningen chic.. från hennes blogg alltså.



11 BUDORD FÖR ATT BLI EN SUCCÉBLOGGARE!

1:a budordet: VÄLJ RÄTT GENRE (OBS! Uttalas "schanger", inte "jennrä"). Det finns bara 3 genres/kategorier som gäller om du vill att bloggen ska bli populär/ha stor trafik: 1. Modeblogg. 2. Provokativ fjortisblogg.  3. Kändisblogg. Det finns dock vissa kriterier för att du ska kvala in i dessa genres. Kriterier för att du ska kvala in som en modebloggare: • Du bör vara max en storlek 36. Stl 38 i nödfall om du råkar vara över 180 cm lång. Ingen vill se bilder på mulliga/tjocka modebloggare. Du kommer dessutom få svårt att kränga i dig provkollektionsplaggen i mindre storlekar som modeföretagen tänker muta dig med. • Ja, det var nog allt. Modeintresse/kunnande? Äh, det kan du lära dig under resans gång! Kriterier för provokativa fjortisbloggare: • det underlättar såklart om du är fjortis. Med fjortis menas även 18-19-åriga unga kvinnor med begränsat intellekt och förvrängd självbild. • Om du redan nu har massor av fiender, alltså tjejer i din närhet som avskyr dig av olika skäl, är det jättebra. • Är du en mobbartyp? Toppen! Bonuspoäng för det. • Är du mobbad för att du är så pretentiös/förmögen/plugghäst eller liknande? Toppen - då är du också provokativ, på ett annat sätt! Kriterier för kändisbloggare: • En klar fördel är givetvis om de flesta i Sverige redan vet vem du är. • Om du inte redan är kändis, se då till att bli det fort. Det finns flera snabba knep: sök till alla dokusåpor som finns. Bete dig vulgärt/forcerat om du nu inte råkar ha någon särskild talang du vill visa upp. Ha sex i TV, har funkat för flera - ur kändisaspekt, alltså. • Bli ihop med en kändis.

2:a budordet: STAVA SOM EN KRATTA. Detta gäller oavsett vilken bloggkategori du satsar på. Säg EN succébloggare som kan stava (förutom Alex Schulman)? Nä, just det. Korrekt svenska är sååå 2001. Om du redan råkar vara bra på grammatik och att uttrycka dig, kan du kasta in en särskrivning här och där och något fiffigt felstavat ord med flit. Varför? Dels för att dina läsare ändå med stor sannolikhet är ordblinda (läser man folks kommentarer är det inga ljushuvuden direkt om vi ska vara ärliga) så det kvittar om du är korrekt eller ej. Och dels för att du inte retar någon genom att vara lätt dyslektisk: de som är lika usla på stavning som du känner sig lättade över att du inte är så "perfekt" och de som ser stavfelen får känna sig smartare än du. Du retar alltså ingen, alla blir nöjda!

3:e budordet: FIXA EN IMPONERANDE HEADER. Headern är själva introbilden, den som läsarna möts av först då de kommer in på din blogg. Headern får gärna vara lika stor som en tredjedels A4-sida. Då visar du att du vill ta plats och att du menar allvar! Lägg ner tid på headern. Tänk på vad den ska skicka ut för signaler. Tänk på vilka rubriker den ska skapa. Ingen söndagsskole-look här alltså. Skreva, se lagom mystisk ut, ha halvöppen mun, se absolut inte för glad ut, se SEXIG ut. Ingen är sexig som flinar - åtminstone inte i bloggvärlden. Tillhör du kategorin modebloggare är en helfigursbild att rekommendera. Och jag behöver väl knappast poängtera vikten av att du retuscherar maximalt innan du lägger ut bilden, okej? Kan du inte retusch, så be någons lillebrorsa/lillasyrra som är haj på Photoshop att ta sig an din bild. Vill du göra brösten lite större, håret lite längre, ögonen lite vitare, läpparna lite fylligare och midjan lite smalare är det ett plus. I bloggvärlden ser alla syntetiska ut, följ strömmen! Testa att visa bilden för din mamma eller mormor. Om hon börjar gråta och vill hindra dig från att publicera bilden så har du en bra header! Då det gäller layout/form i övrigt av bloggen är det faktiskt skitsamma. Ja, om du är modebloggare kan du försöka dig på att vara lite estetiskt edgy genom att använda apastora versaler med spärrat typsnitt i rubrikerna. Men de flesta kategorier vinner på att vara vulgära, tjejtjejiga och Barbie-plastiga. Gulligt rosa, som en scrapbook ungefär. Det ska se ut som om en 12-årig Hello Kitty-flicka har lekt ihop färgerna och designen på sin dator. Då får du oftast bäst resultat! Lär av stjärnskottet Foki! Ordet stilrent existerar liksom inte i bloggvärlden. Less is bore.

4:e budordet: VAR SJÄLVA DEFINITIONEN AV NARCISSIST. VARJE DAG. Om du inte vet vad ordet betyder kan du googla det. Med andra ord: ha enbart fokus på dig själv. Ingen annan. Vem bryr sig om andra? Du ska ju bara bry dig om dig själv! Ego rules! Utgå ifrån att precis alla är vansinnigt intresserade av precis allt du tar dig för. Fotodokumentera allting noga, som om du skulle göra en världsomfattande utställning om dig själv. Gå till överdrift: fota dina tånaglar, din svanktatuering, din fika, din lunch, dina sopor, dina spyor, ditt badrumsskåp, ditt kylskåp - dig själv i tvåtusen poser (där du ser mystisk ut, inte glad, mystisk - och sexig). Den ambitiösa bloggaren går ett steg längre och lägger ut allt detta fast som videoklipp.

5:e  budordet: GLÖM ALLT VAD SJÄLVDISTANS HETER. I bloggvärlden existerar inte begreppet "genant". Hylla dig själv, annars får du skylla dig själv. Skryt gärna om allt du gör och få det att låta som om du är bäst på just den saken, även om du är medelmåttig, eller kanske rentav dålig. Skapa bilden av dig själv, annars gör andra det åt dig.

6:e budordet: PASSA DIG FÖR IRONI OCH HUMOR I ALLMÄNHET. Folk tar dig på orden. Minsta ironiska glimt i ögat kan få katastrofala konsekvenser. Skulle du skriva "Jag dog av skratt!" finns det risk för att folk skickar blommor till din begravning. Din publik tillhör med stor sannolikhet den generation där ironin är stendöd. Humor är också enormt överskattat. De flesta succébloggare idag har inte nått dit de är genom att vara roliga. De har blivit framgångsrika för att de tar sig själva på sjukt stort allvar. Många skrattade i början åt Mogi eftersom man trodde hon var ett skämt, och var ironisk. "Äntligen någon som driver med den här bloggvärlden!" sa flera. Sedan fattade man att hon inte alls driver med någon utan är helt seriös med det där. Då blev hon RIKTIGT stor.

7:e budordet: SKAFFA ETT BLOGG-ENTOURAGE. Varje succébloggare med självaktning måste ha ett entourage av hjälpredor. För det vet ju alla att det är så sjukt stressigt, tidskrävande och jobbigt att skriva fyra inlägg om dagen på ett par hundra tecken per inlägg. Det ger dig status att nämna vilka som arbetar åt dig i bloggen. Gärna med bild på dig och dina slavar. Är du modebloggare behöver du minst en assistent. Vad dessa assistenter egentligen har för uppgifter är lite oklart, men de fixar och donar med sånt du inte hinner. De lånar kläder åt dig, svarar i telefon, sorterar dina mail, rensar bland dina kommentarer, tar "Dagens outfit"-bilder på dig, retuscherar sedan dessa bilder åt dig, bär din väska då du rusar till "viktiga möten", håller koll på dina "viktiga möten". Ja, sånt där. Provokativa fjortisbloggaren och kändisbloggaren bör förutom en assistent ha en stylist. Om du inte vet vad en stylist är så är det i bloggvärlden precis vem som helst som går till en butik, lånar/köper ett plagg och sedan kommer hem till dig och hjälper dig på med kläderna. I tidningsvärlden är stylist något helt annat, "men vem bryr sig om det? Det är ju bloggarna idag som har makten och inte magasin som exempelvis ELLE", för att citera Signe i denna "dokumentär" som Fashion Tale har gjort. Ingen i ditt bloggentourage får betalt. Men det är ju en superbra och kul erfarenhet! Och det ska du banka in som ett mantra när dina slavar gnäller över 14-timmars arbetsdagar eller helgjobb.Det finns undantag, som då exempelvis kändisbloggare som Carolina Gynning tar in RIKTIGA stylister från tidningsvärlden, som hon dessutom betalar. Men så är också Carolina en udda fågel.

8:e budordet: FEJKA FÖR ATT BREJKA. Alltså, låt dina kompisar skriva kommentarer på dina inlägg. Ingen vill liksom vara den som skriver först. Men har 89 andra personer före kommenterat något (helt meningslöst) om din outfit eller din lunch, så kan du räkna med att det lockar ännu fler att ge sig in i "debatten". Du kan såklart ägna dig åt att skriva dessa kommentarer själv också, anonymt. Men det tar lite tid. Så utnyttja ditt entourage till detta (se ovanstående budord). Om du är modebloggare eller kändisbloggare så finns det vissa kommentarer som du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

You go girl!! Keep up the good work!

I just lööööve your blogg! Du är en sann förebild för mig! Puzz

Vad fin du är på bilden - du är min idol!

Om du däremot är provokativ fjortisbloggare så är det de hatiska kommentarerna som ger bränsle till din bloggeld. Om dina riktiga läsare inte är tillräckligt elaka finns det några sköna standardhatkommentarer du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

Du är så jävla ful! Och fet!

Fan vad du är pinsam. Kan du inte bara lägga ner den här kassa bloggen.

Hmmm - inte så många som kommenterar här längre, har folk flytt eller?!

9:e budordet: TA INGEN SKIT - NÅGONSIN. Du har alltid rätt - alla andra har fel. Om någon angriper dig, finns det flera sätt att bemöta kritiken på: 1. Sätt hårt mot hårt - anfall är bästa försvar! Var arrogant, dryg och starta ett bloggkrig. Ja, du kan till och med starta ett bloggkrig UTAN att ens ha blivit provocerad! Allt krig är bra för trafiken. Lär av Kissie, Gynning och Katrin. Vänd dig till övrig media och säg att du är besviken. Och upprörd. 2. Kör Dalai Lama-stilen och le dig ur kritiken! Blondinbella är expert på detta. Kenza likaså. De är säkert asförbannade innerst inne så att det kokar över, men utåt sett fyrar de av ett robotleende, är förlåtande och vänliga. Hyfs av den högre skolan. 3. Låt artikelkommentarerna "försvara dig". Om de nu inte råkar göra det, så klistra in de positiva peppkommentarerna från 8:e budordet. 4. Bli förnärmad och säg "Åh, det är den typiska svenska avundsjukan! Folk kan helt enkelt inte hantera att jag är så framgångsrik." Detta försvar funkar JÄMT, oavsett vad du blir anklagad för. De som går på dig framstår som gamla, bittra - och avundsjuka - även om de hade helt andra avsikter med sin kritik. 5. Överkurs: låt någon som är bättre än du på att argumentera ta hand om skiten, förslagsvis en begåvad släkting, PR-byrå eller annan med skarpt intellekt och en förmåga att formulera sig så att du får alla på din sida igen (även om du faktiskt hade fel från början). Många kända bloggare oavsett kategori använder sig av denna hjälp när de ska stå till svars för något. Man brukar märka det på att det tar lite tid innan det inlägget publiceras (en till tre dagar, så man hinner komma överens om arvode först), plus att inlägget är betydligt längre än vanligt OCH dessutom rättstavat och har korrekt grammatik.

10:e budordet: BLI EN COPYCAT. Har du inget att skriva om? Skriv om det som alla andra skriver om då, vetja! Detta gäller främst om du är en modebloggare. ALLA modebloggare med självaktning vet att följande regler gäller: A. Hylla Acnes förträfflighet - minst fyra gånger i veckan. B. Namedroppa något jobb som någon kreddig fotograf gjort i senaste numret av italienska Vogue (som du stavar fel och skriver "Vouge"). C. Använd uttryck som "min klädstil är klassisk, med en tvist". Vilket är helt felaktig svenska då man försöker direktöversätta det engelska ordet "twist" (betyder typ "knorr") - tvist betyder konflikt. Men skitsamma, det fattar inte dina läsare ändå. D. Hylla allt som Chanel och Alexander Wang har gjort, även det som är fult. E. Skryt om alla inbjudningar till modevisningar och pressträffar du får (och om du inte får dom, ljug och säg att du fått dom men inte hinner gå). F. When all else fails - kör en given klassiker: stå med taskig hållning i skinntajts och oversized skjorta i den kissnödiga bloggposen och skjut av en Dagens Outfit.

11:e budordet: UNDERSKATTA INTE INAVELNS MAKT. Ensam är INTE stark i bloggosfären. Du bör alliera dig med så många som möjligt. Man måste länka för att så småningom blänka. Fjäska för dina konkurrenter som har större publik än du; skriv snälla kommentarer på deras inlägg, länka till deras bloggar och hylla dem för ditten och datten. Vanligast är att man kör inavel inom sin egen genre/kategori. Alltså - kändisbloggare håller andra kändisar om ryggen och modebloggare sitter och fnissar ihop på front row på Berns under modeveckorna och de provokativa fjortisbloggarna splittar på limokostnaden då de ska göra en spekulativ entré till nån galapremiär. Crossover-inavel är mindre vanligt, men förekommer. Du kan även starta krig mot någon av de stora bloggarna, och sedan sluta fred. Detta går såklart bra att göra upp på förhand, som ett spel för gallerierna. Apropå inavel och nepotism kan du även självklart utnyttja din bloggposition till att lyfta fram släktingar/syskon/kusiner/pojkvänner och kattungar som gärna också vill börja blogga. Och i slutändan så inavel-länkar alla fram och tillbaks till varandra och slutet gott - allting gott!


Beställt åt barnen!

Detta har jag beställt från www.iob-butiken.se

Två bodysar åt Bella i storlek 80!



Sen beställde jag även en pyjamas åt Felicia, den rosa såklart i storlek 86/92!




Gå in och kika på deras hemsida, finns hur mycket fint som helst åt barnen, sen är vissa plagg vääldigt billiga också och fina såklart! :) www.iob-butiken.se

Och här säger jag godnatt! Glöm inte att lämna goda tips och råd angående det förra inlägget! Kram

Ni kanske kan hjälpa mig?

Vill ha tips av er nu mina läsare, ni är ändå rätt många som läser min blogg så några tips kanske jag kan få?
Min äldsta dotter, Felicia har börjat gå i sömnen, hon går in i möbler.. det här pågår åt gången i kanske en till två minuter sen vaknar hon till och gråter. Till saken, ska jag väcka henne medans hon går i sömnen eller INTE?? Jag har hört eller kanske läst att det kan vara farligt att göra det, därför har jag hitills låtit bli. Så lämna gärna en kommentar på vad ni tycker.. Då jag själv inte vet. Kollar ju självklart hela tiden så hon inte gör sig illa på något tills hon vaknar då hon alltid sover bredvid mig i min säng.

Så, tips tack! Kram på er :)


8 månader idag!

Har inget alls vettigt att skriva, och inga bilder heller för den delen.. har letat lite smått efter den där data kabeln så att jag kan ladda upp en massa bilder och visa er, blandannat Felicia nya frisyr, var första gången hon klippte sig igår :) Eller ja, luggen har hon ju klippt förr men inte hela håret. Sitter just nu och kollar runt efter en tårta åt Bella, visserligen är det 4 månader kvar innan hon fyller 1 år men det är inte långt kvar..

Här är några fina jag hittat! Från www.cakecentral.com

Tänkte ge mig på att baka någon, mycket piller göra men det ska nog gå bra.. får göra en test tårta innan själva födelesedagen.




Kanske denna, verkar inte vara så svår att göra ändå tycker man. En bebis som ligger på en filt, och söt tycker jag också att den är, vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar om vilken NI tycker är finast..



Eller kanske denna, fast då ska det stå Isabella istället för "girl". Ni hittar massvis med exempel på www.cakecentral.com

Vanliga tårtor, dop, bröllop, barn m,m.. inga prinsesstårtor här inte utan det det är något riktigt proffs som gör dom tror jag :)

Ta en titt och kolla..

Nyklippt och fin!

Hejhopp, har varit tjorv med internet så har inte kunnat uppdatera förens nu och segt går det också. Nåväl, jag är ju inne så. Idag har Felicia klippt sig också, eller ja Maj gjorde det åt henne snäll som hon är sen vart det superfint också.. och en till sak, välbehövligt med andra ord! Karln har försökt fixa igång min bluetooth som jag gnäller om jämt och ständigt men det fungerade inte så nu måste jag börja leta fram min sladd till datorn så att jag kan föra över bilder, har varit lite tomt på det på senaste tiden.. Har ju fotat Felicia medans hon vart klippt sen resultatet efteråt. Funderar iaf på en dusch nu sen invänta att Arga Snickaren börjar!


Ny adress!

Nu hittar ni mig på www.lillmian.se :) Så att ni vet.. blir lättare att hitta mig, sen ser det inte så slaffsigt ut heller med den nya adressen som det gör med blogg.se haha!

Vi har iallafall just ätit lunch, snart är det sov dags för Bella och då ska jag kolla klart filmen som jag hyrde igår! Nu busar dom för fullt :) Ibland blir det bråk mellan dom (tar leksaker från den andres händer och då blir det grin och bråk), men det löser dom oftast själva.. hehe.. Måste kika till dom nu. Vi kanske hörs senare! Kram på er.

Det här önskar jag mig av "tomten"!

Det här önskar jag mig i julklapp :) (Mamma och Pappa, jag vet att ni läser)   :)

   En juicepress :) Då jag älskar frukt och färsk pressad juice!


  En Soda Stream :) Billigare att göra läsk hemma än att köpa, dessutom är det gott också.. med två barn vinner man i längden på att göra läsk hemma :)

Nu vet ni vad jag önskar mig, hehe! Inget annat! :)

Svar på tal till den "anonym" jolt cola drickaren!

Haha, jag fick världens sötaste kommentar nyss! Ååååh, jag måste bara visa er :) Älskar sådana här glädjespridare!

Kommentaren: snaka fan inte gójja du till andra om mig

1: DU kan INTE stava, dyslexi kanske?
2: Du är anonym, vilket gör det hela mycket roligare med tanke på att du är livrädd för att visa vem du egentligen är!
3: Du är säkert en liten minifjortis som sitter bakom din dator och dricker jolt cola, finnar i hela ansiktet, ditt rum stinker skit. Oj, kom jag åt fel knapp nu? Hehe
4: Skriv din blogg/mail adress så ska du få se att du får en mycket trevligare respons från mig!

Passar inte mig blogg för just dig, så tvingar jag dig inte att läsa. Och en till sak, vill jag snacka skit så gör jag det av rätt anledning.. det är min mun, min blogg, mitt tangentbord m,m.. Kommentera igen, det glädjer mig!


Vissa speciellt utvalda människor känns verkligen som en pinne i röven ibland, tycker inte ni det?

En sådan där uppdatering ni vet?

Middagen avklarad, hade velat ta mig en kort promenad med barnen i varsin pulka men den minsta är kvar hos Mamma från förra vintern, så får se när jag får den då. Orkar verkligen inte börja dra ut vagnen i snön, det är för jobbigt. Felicia velade ha köttbullar till middag, (hon tjatar om det varje dag) när vi väl lagade det så då åt hon inte. Otroligt! Istället matade hon Bella med efterrätt, det var roligare än att äta själv. Grisigt överallt men det gör inget, är van vid att städa köket var och varannan timme och ändå märks det inte. Ger oerhört mycket beröm till dom som har fler än två barn!


En mindre..

Nu har jag sålt min andra mini pc, behöver ju inte flera stycken.. har försökt sälja den nu hur länge som helst men har inte fått iväg den men när jag väl får det så börjar det hagla in mejl och sms.. Folk som vill byta mot digitalkameror, mobiler och allt möjligt! Gick ju lite back på datorn men man kan inte göra vinst varje gång inte!
Ska nog lägga undan pengarna eller möjligtvis köpa julklappar redan nu så är det bortgjort! :)


Det blir lättare att hitta..

Vill ni också peka om eran domän från den adress ni har nu till .se ? istället för blogg.se? Då kan ni göra det här www.binero.se eller om det var.com kolla själv ;) För 144 kr tror jag det var så får man en egen domän i ett helt år. Sen får man per automatik hem en faktura efter ett år som man betalar in. Idag eller imorgon kommer min adress vara lillmian.se

Ska ta och mejla dom nu för lite andra frågor också. Vi hörs!

Kiss och bajs, läs inte om du är finkänslig!

Godmorgon, idag är en ny dag men Felicia verkar ha lika ont idag som igår i benet. Vill såklart inte att hon ska ha ont så jag får nog ringa läkaren kl åtta och boka en tid samt kräva en röntgen! Stackarn. Känns som om vi återigen kommer få ett "klippkort" dit så mycket som vi har sprungit där och gör det än idag igen. När hon var endast några få månader så var hon totalförstoppad varannan dag, ja varannan dag så fick vi åka in på barnkliniken för en tömning, den vart hon helt slut av och somnade varje gång. Sen åt hon på bra igen sen var det åter samma visa, in på barnkliniken och tömma. Till sist fick vi ett "dom kallar det för klaxschema" för att komma in och tömma henne var tredje dag.. Nu ska jag berätta en ganska kul grej, så nog om det där bajandet nu för en stund. Vi var och fikade på växthuset tror jag det heter (detta är alltså för mer än ett år sedan) där började jag och en annan tjej prata med varandra.. Hon såg på Felicia som sov i sin vagn att det var något, jag berättade vad. Den här tjejen var troende nå så skyhögt så hon gick ner på knäna, haha ja på knäna (jag tänkte men herregud vad gör hon nu) då bad hon en bön. JAG är absolut INTE troende, men vad tror ni händer?

Felicas mage blir bra, och alla sjukhusbesök behöver vi inte nå mera. Jag tycker det var otroligt! Jag är inte troende men det där lyckades hon bra med iallafall.. tyckte det var så otroligt synd om lillgumman. Varje gång vi kom in på sjukhuset så visste hon vad som väntade henne! Nåmen, vad säger man slutet gott allting gott.. Nu är det bara det där benet som ska kollas, hon ska inte gå omkring och ha ont. NEJ!


Min lilla gumma..

Felicia sov bara i två timmar drygt sen vaknade hon, hon har berättat tidigare idag att hon har ont i sitt ben.. Hon säger ofta att hon har ont överallt för att få uppmärksamhet, men denna gång ser man att det är allvarligt, ont på ritkigt med andra ord. När karln kom hem gick till hallen men hon började gallskrika och föll ihop på golvet, ont som aldrig förr.. Får se hur det är imorgon på morgonen om hon har lika ont då så får jag ringa läkaren och se vad dom säger, kanske ta en titt på benet. Gör ont i mitt Mammahjärta när ens barn har ont! I Fredags var Bella till barnkliniken. Slutet gott allting gott där iallafall.. Och för Felicia hoppas jag att det inte är något helt galet med benet! Vi får se imorgon helt enkelt!

Nu ska jag kolla på Grannfejden!



Mammas hjärta

Jag är, är ni det?

Beroende..

Jahapp, vad gör man nu då när båda barnen sover.. Felicia hade inte sovit idag på dagis så hon somnade tio i fem och Bella åt välling och somnade nyss. Karln jobbar. Ska ta och läsa runt bland lite bloggar nu, det är lite som ett beroende (inte alla bloggar dock men vissa), är man verkligen så nyfiken? Jag är då.

Eller om man helt enkelt skiter i dom där bloggarna och slår på en bra film istället, hade jag haft en tvättmaskin i lägenheten hade jag lugnt vetat vad jag hade haft för mig. Snart är det jul iallafall då kan man alltid önska sig att badkaret försvinner av sig självt från toan sen köper man sig en maskin, eller var det tvärtom. Nej det var det inte. Hm, en film får det minsann bli.. Men först Blondinbellas blogg som varit hackad nu i tre dagar drygt, undrar hur hon har det? Måste ju vara hemskt att inte kunna blogga alls, med tanke på vad hon iallafall sa imorse när hon och hennes "haj" pojkvän Nils var med i Efter Tio med Malou.. "Ja jag skriver då minst 7-10 inlägg om dagen" My ass säger jag bara!! Men jag tycker om henne faktiskt, men det är fult att ljuga!

Faktiskt så är det det. Men ändå gör jag också det, nu ska jag läsa bloggar, mohahahahahah fast jag sa att jag inte skulle. Gud vad jag är rolig idag :)



Sitta eller stå?

Fyyfan vad jag är trött!!!!!!!! Hade kunnat somna just nu fast stående, vart som helst.. Uppdaterar mer senare ikväll, nu är det middag iallafall.  Och den där jävla storhandligen, just det.

Fan, tuppen hann före mig..

Godmorgon på er! Här har vi varit vakna sen strax efter sju imorse, frukost och även disken är bortplockad.. men det var bara en gång, ser nog likadant ut i eftermiddag, haha.. Trodde ju även att min man skulle vara ledig idag men då ringde dom tjugo över sju och frågade om han velade jobba halvåtta så det vart en till dag för mig ensam, tråkigt! Snart kommer mamma iaf och hämtar Felicia och kör henne till dagis, jag har ju inte det där berömda körkortet som hade varit välbehövligt nu när man har barn. Det får nog bli mitt nyårslöfte, att plugga stenhårt till körkortet sen göra teorin och uppkörning samt allt annat. Jag är ju ingen plugghäst så det lär nog ta tid, men bara jag börjar seriöst så! Höll på att fråga vilka av er mina läsare som har körkort, men eftesom majoriteten av mina läsare är väldigt blandad.. från tio år till över femtio (haha, min mamma och pappa läser faktiskt) sen vet jag ju vilka av mina läsare som har körkort, haha bara jag kvar eller? När Bellsa sover lunch idag så ska jag snabbt rusa ner till förrådet och hämta upp julgranen, hehe då vi inte har någon baby vakt eller vad det nu tusan heter så får jag ringa upp från min mobil till hemtelen så jag hör ifall hon vaknar.. haha, det är ju ingen dålig idé eller? :)

Det där med korten måste jag också fixa, tycker att det har blivit en massa inlägg nu utan kort och det är bara tråkigt. Ni får härda ut med gamla bilder tills vidare..



Myys med Felicia då hon var 2 dagar gammal! :) Kan inte göra bilden större då den blir suddigare, men hoppas ni ser ändå!

Jag hann före tuppen

Just det, haha.. Har vaknat med barnen ungefär halvsex så vi har redan hunnit äta frukost så nu har vi det mys och kollar barnprogram/leker.. Hyrde ju en film igår, började smått kolla på den men eftersom Felicia inte velade sova så vad jag tvungen att "låtsas sova" bredvid henne, då somnade hon och även jag med så det vart inget filmtittande! Idag är det Farsdag också, måste ringa och gratta min Pappa också, sen blir det mest troligt att åka till svärfar m,fam och gratta också. Så vi skulle nog äta middag och fika där också, I think. Och en storhandling måste vi också försöka hinna klämma in, är nog tråkigt att bara skriva den där listan.. Man glömmer ändå hälften! Haha, nu kommer ni nog tycka att jag är helt knäpp men till veckan tänkte jag ta och hämta upp julgranen från förrådet och börja pynta den tillsammans med barnen! Måste köpa julgardiner också, köpte iofs förra året från dollar men efter att ha tvättat dem en gång ser dom ut som om dom är tio år gamla och det är ju inte vackert! Julpynt skippar jag verkligen förutom granen då, hatar verkligen sådant där.


När börjar ni julpynta?


Hejsålänge!

Ropa inte hej..

Jag börjar tro på det där med att inte ropa "hej" förens man är över bron, i förra inlägget skrev jag att båda barnen somnat.. Felicia vaknade, så nu ligger hon här bredvid mig klarvaken.. Hoppas verkligen hon somnar sen, jag har iallafall hunnit ta mig en dusch och innan det var jag och hyrde en film jag kanske tänkte kolla ikväll.. Haha, vet ni vad gulleungen sa nu? "Mamma, jag är jättetrött", jag svarade med "Ja men då får du sova" till svar fick jag ett "nä".. Hon är så duktig som förstår allt och har börjat prata flerordsmeningar. Nu ska jag iallafall fortsätta läsa lite bloggar under reklamen av reprisen Ensam Mamma Söker..

Vad gör ni ihelg?

Fyyy för rubriker!!

Skrivbordet är på plats, även alla fotoramar på barnen, fotoalbum, kamera, våra bankdosor som har en vana att försvinna, pennor, korgar med mitt och Felicias pyssel m,m.. Så nu är det mesta på plats! Härligt. Önskar att jag kunde visa er en bild men jag får inte igång bluetoothen i min dator. Barnen somnade omkring sex tiden, båda två.. Tror att våra grannars spelare och bas har gått sönder eftersom det är lugnt, haha man kan ju alltid hoppas eller hur?


Och glöm inte att uppvakta era Pappor imorgon på Farsdag! Det tänker då jag göra :) Älskar dig Pappa!






Gnäll inlägg, läs inte om det inte intresserar dig!

Nu börjar jag koka igen känner jag, vet ni varför? Jo men det vet ni, eller? Det är ju LÖRDAG, och vad innebär det? Jo, våra grannar, än en jävla gång.. Har dom inget liv eller vad, det är som om dom pinas igenom veckorna för att vänta på att helgen är kommen och då åker alkoholen fram (skiter i om dom dricker, inte mitt liv) vilket innebär hög musik med ÄNNU högre bas! Jag blir lika jävla galen varenda gång! Visst, klockan är bara fyra och vi äter middag.. jag har ingen matlust, jag tappar matlusten för precis ALLT! Då jag själv inte är någon festprisse/råalkis så stör jag mig på våra grannar som ni förstår efter även många tiotals tidigare inlägg. Ska ta och köpa öronproppar åt mig och hörselkåpor åt barnen så att vi alla får sova om nätterna, sen ska vi fortsätta betala 5000 kr i hyra varje månad!!!! Hoppas någon fattade den där sista meniingen :) Nej, men seriöst.. jag är fan less, man spelar för sig själv inte för resten av kommunen! Tycker inte ni det, eller är jag för gnällig? Lämna gärna en kommentar, helst ni som har  barn.. har ni INTE barn så gör er tack inte besväret för då har ni noll koll på vad jag pratar om, right? Nåånåå, nu ska jag vänta ut idioterna sen försöka äta lite middag förhoppningsvis i lugn och ro..

Haha, hejdå!

Skrivbord!

Idag blir denna min, har köpt den från blocket för 350 kr, tycker det var billigt faktiskt! Tänkte ha min mini pc där, fotoalbum och en massa viktiga grejer.. då vet man vart man har allt! Så i eftermiddag kommer den :)


lillmian.se

Till veckan kommer min nya adress till bloggen att vara lillmian.se jag har nämligen köpt den domänen! Så att ni vet. Men såklart så medelar jag er när allt är klart, om inte annat så lär ni märka själv.


Haha

Seriöst klicka på länken om ni vill ha ett gott skratt! http://www.expressen.se/1.61702

Kolla ni också..

Kom på en grej, orkar inte börja ändra i det andra redan skrivna inlägget så jag skriver ett nytt, haha det är ju min blogg så. Jag som då är galen i sådana här tvprogram måste även tipsa er, men det är väl för att jag har barn man blir mer intresserad, I dont know? Nu 14.40 på fyran börjar Jon, Kate och 8 barn.. Är imponerad över hur dom orkar med åtta små barn, förstår verkligen inte. Cred. Först fick dom tjej tvillingar, sedan fick dom sexlingar.. Myygad!!!!!!!! Dom gör det bra må jag säga.



Äntligen..

Yes, nu har jag äntligen fått pengar!! Wiihoo.. Det var på tiden ;) Dessa utbetalningar, fjorton samtal bort. Man blir inte klok på det, men nu är det kirrat iallafall. Karln var tydligen tröttare än mig dessutom huvudvärk med tanke på hans bara 3 timmars sömn så får han vila en timme och jag är med barnen, sen är det tvärtom. Hade ju vart mys att vila tillsammans men man får inte alltid som man vill. Jag vet iallafall vad som väntar på mig, om jag nu orkar!! Nämligen en massa rena kläder som behöver plockas bort!

Justdet, igår har Bellas vinteroverall kommit. På www.pippilotta.se så var overallen hur fin som helst men jag är inte riktigt nöjd med den, är mycket finare på bilden. Man blir ofta lurad! Samma med min vinterjacka, den var grå på bilden och det var INTE sådant där grejs mojs i nacken men när jag fick den så var den mörkgrå mer mot svart sen med sån där päls eller vad det nu är. Nåja, den är varm iallafall så man ska inte klaga..


Nehurrni, nu blir det nog att vika kläder... haha, ska fundera ett par nanosekunder till om jag orkar eller inte.


Barnkliniken och ena jävla långa fingrar!

Hej på er, det vart en sen lunch idag och jag är astrött.. har bara sovit 5 timmar inatt ungefär, jag behöver 6 eller 7 timmar, så trött är bara förnamnet på vad jag är. Barnen tjorvade igår kväll..somnade i vanligt tid och ordning men vaknade omkring nio tio tiden och var vakna någon timme. Jag somnade ett tiden tror jag vaknade tjugo över sex, så ge mig sömn.. haha. Nu har vi som sagt iallafall ätit en väldigt sen lunch, Bella och karln har varit på barnkliniken från strax efter halv tio till halv ett. Nog om det, hoppas allt är och blir bra iallafall.. Nu ska jag iallafall slå på en film och vila till den. Inväntar också fortfarande pengar som bör komma idag, så få se då. Hade behövt handla lite hem, blir tokig minst sagt när dom strular med utbetalningar. Skulle ha haft pengarna i slutet på Okt mån nu är det ju Nov.. Galet. Jag som var så sugen på att läsa Blondinbellas blogg, som jag gör varje dag men då hade den blivit hackad. Hoppas den kommer igång snart. Det är ena jävla långa fingrar har alltså!! Klippa av dom borde man verkligen göra. Fy!



Nu film! Eller, först läsa lite bloggar.. hejsålänge!


Ny domän!

Myy gaaad, jag har verkligen bloggtorka på riktigt men samtidigt känner jag att jag måste skriva ner något här iallafall, just för mina läsares skull! Bella sover och Felicia ligger bredvid mig och pillar sig i näsan fast jag tillrättavisar henne om hur äckligt det här.. frågar om hon hittar mycket guld i näsan, så som min Pappa frågade mig när jag var liten, JO säger hon, hehe gullunge.. hon är ju bara barnet. Har försökt få min man till att skaffa sig en egen blogg, men inte vill han det sen har jag även frågat om han vill gästblogga hos mig men inte det heller.. Ska även berätta åt er att jag inom en väldigt snar framtid, exakt när vet jag inte men jag medelar er såklart, jag kommer att byta adress till min blogg, så istället för www.lillmian.blogg.se så kommer den att heta www.lillmian.se så jag har köpt den domänen ;) Bra va? Så jag hoppas att mitt bloggande kommer blir mera seriöst, kommer att kännas mer som mitt "eget", förstår ni? Jo, det gör ni.

Ska även tippsa er om lite bra bloggar jag läser, dagligen.. flera gånger om dagen. Inte skräp bloggar som kissie, dessie.. jo jag läser dom också, just för att få ett gott skratt, och ett gott skratt förlänger livet, right?

Dom här bloggarna är bara en minimal del av dom jag läser varje dag! :

www.blondinbella.se Isabella Löwengrip, sveriges största bloggerska!
www.fokis.se Hon vann 3 priser på BlogAwards2009, dessutom skriver hon om intressanta saker!
www.bloggfamiljen.se Där läser jag Hannah Graafs blogg och hennes killes blogg pappabloggen.
www.kenzas.se Helt enkelt en bra blogg, lite av allt.. Ingen svammel blogg!
www.elinn.blogg.se Min kusin, kan vara kul ibland att läsa om vädret i Kiruna och om hennes bilfärder, eller varför inte läsa om när hennes Pappa "min farbror" som är rörmokare lagar rör med tuggummi.. Hehe :)

Där har ni ett litet axplock ur dom jag läser.

 



Och bloggarna som skriver för att provocera andra, I hate it! Nej, jag är inte avundsjuk!

www.kissies.se  och  www.desireenilsson.blogg.se och www.paow.se

Rena rama skämten ala 2009!

Nu ska jag kolla på programmet Halv Åtta Hos Mig som börjar om bara några få minuter!
Hejsålänge.






Dåligt med uppdateringar..

Jotack jag vet, men jag har inget vettigt att säga så då får det vara tills det dyker upp något intressant. Som nu tillexempel, måste bara säga att det är fanimig inte länge kvar innan Bella kommer börja gå.. Hon har börjat ställa sig upp hur mycket som helst, hon är så duktig. Justdet, nu ser man båda tänderna ordentligt. Och Felicia då, hon har gått upp i vikt vilket jag är evigt tacksam för, sen har hon även utvidgat sina ord och meningar rejält, det gäller att inte prata allt för öppet om allt möjligt för hon härmar allt man säger och lägger ord och meningar på minnet rejält, haha sötunge! Nu börjar Unga Mödrar iallafall och den får inte missas, är det något dödsviktigt så har ni ju mitt mobilnummer, ni som har det.. men pleeeeease, stör mig inte nu iallafall. Tvn/datorn/mobilen=kan inte leva utan, så är det bara! Hehe..

Hejsålänge!

En helvetes dag!

Det här är en helvetes dag av dess like, halva dagen har inte ens gått. Har sovit två timmar inatt, barnen vaknade strax före nio tiden, tänkte att Felicia får vara ledig från dagis idag, jag glömde helt bort att ringa och berätta det, fan! Dessutom vaknade vi utan vatten på morgonen vilket resulterade i ingen gröt till frukost åt barnen. Så det fick bli smörgåsar.. tills lunchen, tur att vi hade rester att värma eftersom man alltid behöver vatten nästan till matlagningen, nu är iallafall vattnet tillbaka.. till råga på allt så kollade jag på klockan när den var tolv, kom på då att vi missat Felicias tandläkartid som var tjugo i tolv, bra där. Och slutgiltligen har jag inte fått några pengar ännu så nu väntar jag på dom också, blir tokig snart här om jag inte redan är det. Snart kommer karln hem så då ska jag slå på en bra film och försöka somna till den. Med två timmars sömn eller okej, två och en halv då för att vara exakt så är min energi totalt borta. Är trött som fan. Enda dagens vettiga är att jag fixat bort disken, haha.. tur det så slipper jag se den åtminstone.

Tur att det inte är fredagen den 13:e, det känns nämligen som det.

Nu en cigg iallafall för att lugna mina nerver, haha..

Nånå, imorgon är det dagis iallafall.. och vatten i kranen! Hejsålänge!



400

Detta är mitt 400:e inlägg i min blogg, vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu.. fick iallafall en kommentar om att någon vill se bilder på hur vi bor, har fått den kommentaren förr. Det ska väl gå att ordna, tycker jag väl. Bilder på vårat sovrum finns läängre bak i bloggen. Men, jag ska fixa det någon dag, jag lovar.. Kanske "Anna" som kommenterade har en egen blogg? Att skriva anonymt under namnet anna säger mig inte ett nada, jag är ju också nyfiken!

Idag har min Pappa varit på besök och även min farbror med fru. Ska visa er en bild på byborna och folket från Norge ;)


Bjuder på en bild iallafall, min farbrors fru Lillian och min yngsta dotter Isabella.
Dom andra korten var det antingen mat runt munnarna, eller bara halva personer med på bild.




I bakgrunden skymtar min farbror! Och Lillian sätter ner Bellsan i stolen..



Snart miljonär.. kanske?

Måååh vad segt bloggen är, gick knappt att logga in.. gav det ett sista försök så nu är jag äntligen inne, vill ni veta jag gör? Förutom då att söva en liten söt gumma som vägrar sova, haha jag spelar bingolotto.. inte alls pinsamt för fem öre, är ju typ samma som att köpa en jävla trisslott eller nå, man kan ju faktiskt vinna vilket jag ofta gör, faktiskt! Fast lite pensionärsvarning är det ändå ;)

Våran halloween helg har bara varit lugn, vad har ni gjort?

Tycker inte om dom där läskiga halloween pumporna, men hittade denna bild på google. Hur fin som helst ju! En söt liten pumpa vagn ;)



Nu ska jag kova in miljonerna, haha wish me luck!

Ajax doft överallt..

Storstädning här. Min man håller på att städa tvrummet, igår tog han köket ;) Han är så duktig.. han ligger alltid på latsidan men när han väl sätter igång med städning då gör han det minsann noggrant! Hehe, sweet.. Ikväll blir det filmdags iallafall, nu ska jag umgås med barnen lite och busa.. Golven är blöta ännu och då passar vi på att ligga i sängen och mysa litegrann, inte speciellt kul att få blöta kläder.. Nehurrni, om ni har några bra filmtips så dela gärna med er av dem! Kram.

En bild av Anna Gedde! Hur fins som helst ju..


Felicia och Isabella








Felicia ♥






Isabella ♥

Mamma älskar er mina små hjärtan!

Aldrig utan er!


Lill skruttan ;)

Justdet, jag har ju glömt att berätta för er att Bella har fått en till liten tand, den har inte riktigt kommit upp helt än men man ser den så nu har hon två. Dessutom har hon börjat ställa sig upp och sätta sig själv upp helt själv. Hon är så himla duktig min lilla tös ;) Snart börjar hon bita oss och springa omkring och riva ner allt i sin väg.. haha ;) Gullunge!

Så, nu vet ni det också..

Ska fixa igång min bluetooth på datorn så att jag kan föra över bilder från min mobil. Har en massa nya kort att visa er! Kram sålänge.

Godmorgon.

Godmorgon på er, sovit gott? Här har vi just vaknat iallafall, och jag är astrött.. Ska strax ta och plocka fram lite frulle sen kika om tvättstugan är ledig, hoho vad kul. Snart är det Måndag och gud vad jag längtar, faktiskt! Nu ska jag läsa lite bloggar och vakna till liv iallafall.. till att börja med. Hoppas att er allhelgona/halloween helg varit bra! Uppdaterar mer senare..Nu är jag bara så trött så kommer inte ut något vettigt alls från mig, haha..

Hejsålänge.. ;)





RSS 2.0