Mobilbloggning

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag men jag har inte varit 100% idag! Får bli ett snabbt inlägg nu iallafall, ligger i sängen och kollar på Grannfejden.. Hoj vilket svammel det där är om allt möjligt. Jaja, har man lite att göra så;) Imorgon blir det att storhandla och sådant sen fixa klart det sista innan kalaset! Hatar att göra allt i sista sekund, sådant plågar mig. Nåväl, skriver bättre och mera imorgon.. Delvis med en massa bilder också :) kram, sov gott allihopa!

Helloo..

Hejhallå i stugan! Kikade bara in snabbt för att kolla läget litegrann, idag har pappsen varit hit en sväng med hans vän.. Fikade och surra lite :) Sen fick ungarna massa presenter, som vanligt! Ska nu ta och göra klart barnen för natten.. blir säkert ett till inlägg senare men då blir det mobil bloggning ;D


Vi hörs!


Fyyy vad hemskt!

Hoja, sitter just och läser det här.. http://www.aftonbladet.se/wendela/article5577189.ab hoj vad hemskt!
Tycker inte man ska banta utan man ska fan vara nöjd med den man är, annars är ju något helt galet!


Jag önskar seriöst att jag gick upp några kg i vikt, med båda graviditeterna har jag gått upp sammanlagt 26 kg och gått ner sammanlagt 30 kg. Man ser inte ens att jag har väntat två små barn! Nee, ge mig fler kilon..



Kämpar med att gå upp i vikt men det går inte hur jag än gör, jag antar att jag har en bra ämnesomsättning!
Meeen, något jag vägrar är att gå upp i vikt genom att trycka i mitt en massa snuskig mat, då avstår jag hellre!





Ge mig några kilon, någon? haha..

^20090729^

Godmorgon :) Sovit gott? Just kirrat frukost så nu sitter jag här en stund innan det blir en massa blöjbyten och sådant, sen kommer ju Pappsen hit idag också :) Var ett tag sedan man såg honom, så det ska bli skoj! Sen ska jag fortsätta med gårdagens projekt! Fotar senare så får ni se.. Måste först ladda batterierna till vår kamera! :)

Nu ska jag fortsätta här med barnen, men vi hörs säkert senare! Puss och kram!


Ha det bra sålänge ;)










Hejsvejs!

Godnatt!

Fan, hade skrivit ett långt inlägg men råkade klicka på någon rackarns knapp så att jag fick lov att börja om igen:) Bra där. Ligger i sängen nu och kollar på spårlöst, verkar som om det är en repris, booring! Imorgon eller i dagarna så kommer min mini dator:) Längtar ju:) Avrundar här med ett godnatt, och sov så gott allihopa! Hörs imorgon om tid finns.

Snart 2 år gammal, tiden går fort!

Hej allihopa :) Nu är vädret på vår sida, eller vad tycker ni? Fast gårkvällens åskväder gjorde mig något nervös, som alltid då :)
Här är iallafall städning/tvättning igång sedan tidigt imorse ;) Ska putsa fönster och sådant tråk idag, hmm.. tycker att dom som flyttar in efter oss kan putsa så slipper vi (nej vi ska inte flytta), fast det mottot höll inte min mor med mig om.. så hon kommer hit och fixar det om ett tag eller två ;) Ska snart ta och rusa ner till tvättstugan men först måste jag ta tag i att ringa lite viktiga missade samtal! Sen rensa igenom pojk/flick kläder tills när Sofia får sin lilla bebis :) Några plagg ska jag kunna trolla fram, som sagt.. vi drunknar i kläder!


Igår fick prinsessorna mina varsin Mumin pyjamas av sin Mommo :) Tack snälla!
Ska fota här någon dag..
Vi var även och köpte den sista presenten åt Felicia också.. hon blir ju 2 år den 7 e aug och jag blir 21 den 4e aug :) Så då blir det massa tårta och sådant :) Rent av äckligt, men klart gumman ska ha tårta.. jag avstår med glädje! Nåväl här är en lista på hennes presenter vi köpt:

En stor skrollan docka
Barbie dockor
Ett rör med flera dockor i
En spjälsäng till dockan/dockorna

Hahahah, min lilla dock fantast ;) Tur att hon är liten och inte kan läsa min blogg! hihi.. Vart mest massa dockor och sådant, men det är ju det hon tycker om så då får hon det också, vägrar att köpa sådant som JAG tycker att hon behöver, är ju trotsallt hennes födelsedag fast vi firar oss båda samma dag :) Meeen, tårtätandet slutar nog inte där skulle jag tro, min mans Pappsi fyller ju år samma dag som Felicia så det blir nog mest troligt att uppvakta honom också! Återstår att se :)


Nu ska jag slänga mig framför tvn och ringa runt lite medans sessorna små/stora ligger och sover :)


Uppdaterar kanske senare om tid finns! Ha det bra sålänge ;)


KRAM!

En snabb uppdatering!

Hej, igen! Nu är familjen på väg hem, så jag passar på att uppdatera medans tid finns! Jag och Mamma har städat som dårar i drygt fyra timmar så nu är det rent ;) Eller okejdå, hon har gjort det mesta! Tack! Nu sitter jag här och håller på att flyta iväg, håller på att laga en riktig go middag åt oss :) Som ni vet så hatar jag att laga mat, det är pesten! Men någon gång får man faktiskt offra sig!

Så nu ska jag gå iväg och fortsätta med salladen och sånt ;) Sen blir det duschen nästa, känner mig inte direkt fräsch om man säger så!



Nåväl, kanske blir en till uppdatering senare, vi ser ju!






Ajustdet, snart blir ju Sofia Mamma igen ;) Måste köpa en present åt lillbebi också.. nog för att det är bra många veckor kvar, men lika bra att påminna sig själv! Haha..

Är så mysigt med bebisar, fast det är otroligt tidskrävande.. ;) Som sagt så är det ett ansvar i vääldigt många år. Men det är det lätt värt :) Man gör inte mer än sitt bästa för sina barn och det är så det ska vara, annars är ju något helt galet.. hm, nu kom jag av mig.. middagen var det :P

Eller salladen rättare sagt!


Hejs! ;D

20090726

Godmorgon :) Hoppas allt är bra med er. Sitter här ensam, resten av familjen har åkt till Hakkas ;) Ska städa Felicias rum idag, tror jag :) Då menar jag storstäda, det behövs.. haha. Det verkar bara vara det enda jag gör, eller? Men men, det är ett måste. Sitter iaf här och dunkar musik, så kan ju även passa på att blogga litegrann.. måste även fixa klart den andra bloggen jag har som kommer att förbli lösenords skyddad ;) Hmm, ska försöka fixa in bilderna från mobilen också så att jag kan visa er lite nya bilder :)



http://www.youtube.com/watch?v=zPj_QPyov0I

Mellony - You And Me

En väldans bra låt också.. lyssna och njut medans jag bråkar med dessa bilder ;)
Förresten, nu är allt fixat med comhem så nästa vecka kommer datorn.. tio samtal senare!














Nu fungerade det, tog visserligen ett tag men det gick ;)

Nu ska jag göra annat :) ha det!

Bilder i oordning ;)

Hej och godmorgon :) Sitter här och överväger om vi ska åka till byn eller inte, har egentligen ingen lust men men.. får se vad det blir!
Vad har ni för er ihelg?

Försöker lägga in lite bilder från min mobil till datorn men det fungerar ju såklart inte som jag vill att det ska göra!!

Gaah, det fungerar inte och jag har inte tid att sitta här hela dagen ;) SÅ det får bli bilder från datorn istället ;)

Nu blir det bilder som är tagna för länge sedan och huller om buller, men ett inlägg UTAN bilder är inte speciellt kul att läsa ;)






Felicia, Linda och Keely :)



Det här var första gången Felicia stod upp mot någon möbel om jag inte minns fel :)



Felicia målar med fingerfärg vilket hon tyckte var superskoj :)



Hittade även denna bild i samma mapp som dom andra bilderna, var bara tvungen att visa hur gulligt
det är ;) Bella i magen och hon visar tydligt knytnävarna ;) haha



Ska visa er dom nya bilderna senare idag bara jag får in dem i datorn så ;) Nu ska vi börja göra oss iordning iaf..
Så varsågod, här har ni en massa bilder.. som sagt, huller om buller!






En arg mamma med två trötta barn!

Comhem kan ju dra åt satan! Beställde ju datorn för ca tre veckor sedan, den har inte kommit än. Pratat med dom nyss så dom skulle försöka fixa skiten och sen ringa upp mig.. är nådigt arg!

Bellsan har iallafall somnat men inte Felicia, väntar bara på eftermiddagen då hon lär vara as trött.. Skulle egentligen storstäda flickornas rum idag men det kan man ju se sig i stjärnorna med! Är så jävla irriterad just nu så det fan sjunger om det.



Har inte lust att prata med någon just nu, är så jävla arg så det kokar i mig..



Alltid är det något.




Ska lägga mig framför tvn en stund och lugna ner mig.. behöver nog ta mig en långpromenad och rensa huvudet på en  massa tankar. Vi hörs :)

En till blogg..

Hello på er :) Tråkigt väder ytterligare en dag till, fy! Snart åker min karl till Luleå, fast han kommer ju hem senare ikväll.. Hatar att vara utan honom, är såå tråkigt! Har iaf just ätit lunch, ska strax ta och gå och lägga felicia så att hon får sova lunch.

Nu till annat.. funderar på att göra en annan blogg också. Kommer såklart att ha kvar den här för allmänheten och denna blogg kommer såklart att uppdateras lika mycket som nu om inte mer, men kommer dra ner på att berätta för mycket i den här bloggen om privata saker m,m.. den andra kommer förbli lösenords skyddad och dom som förtjänar lösenordet får det såklart! Det kommer nog att bli en blogg där jag skriver av mig om precis ALLT mellan himmel och jord!

Är ju helt klart och tydligt att jag inte kan skriva om vad jag själv känner om i den här bloggen, folk pratar för mycket om saker och ting dom inte har med att göra! Nog om det nu, ska iaf ta och fixa det dära ikvälls.. Ni lär ju märka ;) Men jag hoppas ju att ni som läser den här bloggen kommer hänga kvar ändå :) Då med mera bilder =) Har varit dålig med det på den fronten men det ska bli bättre!




Nu luktar det ju inte hallon här direkt så ska göra blöjbyten på barnen sen får dom sova en stund! Annars blir eftermiddagen inte trevlig, gnäll dagen lång och det vill vi ju inte ha :) Här ska det vara glada miner!


Kram! <3

Ge mig min dator och mera sol, tack!

Hej :) Guud vilket tråkigt väder det är idag, usch man blir så deppig. Men efter regn kommer solsken? Sitter iallafall här med två trötta barn, ingen av dom vill sova.. vet ju hur det här kommer sluta, båda kommer vara övertrötta inom kort och vara jättegnälliga! Har försökt söva Felicia i drygt två timmar utan resultat, Bella somnade efter maten men sov bara en kvar max.. Funderar på att dra ut tvillingvagnen och ta en promenad. Får se hur jag gör. Något blir det iallafall, här inne vägrar jag iallafall sitta. Tråkigt..

Sitter också och funderar på om man ska dra till byn i helgen som vi alltid gör varje sommar, men vet inte ännu. Beror på vädret, hatar regn! Men men, det är ju några dagar kvar till det också..

Och min dator är spårlöst borta, väntar nu att comhem ska ringa upp mig dom skulle försöka ta reda på vad som hänt.. blir galen på det här väntandet! Hmm, nu vart det mycket gnäll men så kan det vara ibland ;) Under väntandet kanske man ska ta och ringa och boka en tid för vägning av barnen. Bella väger nog långt över 8 kg nu.. hon om någon är matglad så det sjunger om det :) Felicia väger nog strax under 12 kg skulle jag tro.. är inte så stor viktskillnad mellan dom!



Nu blir det en dusch iallafall, sen göra ett nytt försök med att söva barnen!

Ha det :)

idioter

Hm, än är dagen inte över.. har suttit i mobilen och surrat med comhem i närmare en kvart! Vi har ju hemtelefoni genom dom, men vi har inte fått en enda räkning eller nå. Så jag tog och ringde upp dom, jag hann nog rabbla upp alla världens svordomar innan samtalet var slut! Efter mycket disskuterande fick jag till svar av idioten på andra sidan luren "Enligt lag har vi ingen skyldighet att skicka ut fakturor" Nehe, säger jag.. hur fan ska man då kunna betala? Ett skratt var allt jag fick i telefonen. Gapade iaf tillbaka att jag inte tänker betala för andras misstag. Sen avslutade jag samtalet med "hoppas att jag inte behöver ringa er igen" klick..


Sitter iallafall här nu och äter middag och funderar lite! Är sviiiintörstig, vem blir inte det efter en kvarts intensivt samtal. Och röksugen.. Hoooohoooojaaaajaaa säger jag bara!!


Ne, comhem kan fara åt helvete.. har iofs dumt nog beställt en dator genom dom, ångrar mitt misstag. Skulle ha tagit genom ett annat företag.. Man kanske inte vet om man får en faktura eller inte. Ne hörrni, svammel av allt!




Nu ska jag ta en cigg ute i det kalla. Vi hörs när min lilla ilska har lagt sig!!

Godnatt!

Vela bara säga godnatt allihopa och sov så gott :)
Nu blir det film, ska kolla theHoliday. Hoppas den är bra iallafall, annars lär jag somna som jag alltid annars gör när jag ser film, haha.. inte ovanligt så att säga.



Min söta dotter. Var bara tvungen att fota henne när vi var och gungade, hon tycker att det är såå kul :)
Skrattar alltid när hon gungar, och glad som aldrig förr blir hon när jag frågar om vi ska gå till någon lekpark!




Frågade henne hur man gör när man kramas, tog då en bild på henne ;)
Så här visar hon er hur man gör när man är snäll!

Vilket hon alltid är :)



Nu blir det film! Nattinatti..

<3

Bus bellsa ;)

Hej på er :) Här sitter jag och har det tråkigt efter ca en timmes intensiv städning, det behövdes ;) Nu kan man ta det lugnt.. haha!
Fick mitt mitt modem idag så jag antar att min dator kommer imorgon, jag är lycklig :) yesyes!!
Är hur störande som helst att sitta på den här stora, vill kunna ta med mig den och snart kan jag det.. bara den kommer någon gång!
Ska iallafall ta och slänga mig i duschen nu, sen bege mig ut och handla lite.. sen blir det middag och efter det hämtar vi hem våran nya frys ;)



Nu lite bus med Bellsa duschen hinner jag ta sen :)
Hon har blivit såå duktig såå, hon har lärt sig att vända sig från rygg till mage, greppa tag om sina leksaker.. fast hon tappar ju dem lika fort igen men ändå ;) Och skrattar gör hon heeeela tiden, non-stopp på bruden :) hihi, det är så det ska vara! Finns nog inge mer lycka i än att se sina barn skratta och busa, då mår jag bra!



Förresten.. så vill jag också medela att jag har väääärldens finaste, snyggaste, starkaste, gooaste karl!
Nu är vi äntligen en liten familj, eller ja.. det vart vi ju när barnen kom till värlen. Mammas små hjärtan! <3

Snart blir det tillökning i familjen.... sen får ni helt enkelt tolka det där hur ni själva vill. Men lägg inte näsan i blöt för mycket bara ;) hihi!




Hejsvejs! =)

Tack!

Då var reklamen borta ovanför min header som ni ser, har själv försökt klura hur man ska göra.. men jag har inget tålamod sen har jag inte tid att lära mig heller. Meen, finns faktiskt snälla själar där ute i världen ;) Så, TACK Linda för att du fixade bort det dära ;)

Haha, nu får du sova vidare ;)





Nu ska vi iallafall börja med middagen, jag är huuuungrig!!!




Hej sålänge!

Uppdatering mitt i bloggtorkan ;)

Mjaooo, till veckan kommer denna söta lilla sak till mig ;) Som att jag längtar? Yes!
Slipper då denna stora klumpeduns till dator ;)




Så liten att den ryms i min rymliga handväska :)






Kan ju även bjuda på lite bilder när jag en gång är i farten :O)



Mattis briljanta idé, inte min ;) Men sött ändå.. haha



En törstig Felicia ;)



Och en bild på mig och Felicia ;)



Det var allt för nu, uppdaterar väl när jag har något mer att dela med mig av..
Ha det sålänge!

Ett till tråkigt inlägg..

Sitter här med Felicia i famn, snart godnatt för henne.. Har badat ungarna så nu är det min tur! Sorry för dålig uppdatering, men vet faktiskt inte vad jag ska skriva egentligen.. Blir det bara tråkiga inlägg utan bilder så finns det ju inte en själ som vill läsa.. Därför kan det verka som om bloggen är på is ibland men det ska bli bättring på det :) Nu är nog min karl hemma snart, då blir det film!

På gott och ont finns det nog massvis jag hade kunnat skriva om, men jag har faktiskt ett privatliv så allt behöver jag inte dela med mig av ;)


Hihi..


Godnatt på er så hörs vi säkert imorgon!
Förresten, ögoninflammationen har försvunnit, men nu är den back on track på andra ögat.. myyyys!




Nattinatt! Puss

<3

Dåligt med uppdatering, sorry! Har helt enkelt inte haft något att skriva om. Ni kanske har något förslag? Sitter iaf här just nu och snokar runt och lyssnar musik.. Är barnledig idag så har passat på att vila lite samt städa ;) Så är det när man har småbarn.. får liksom inte göra annat att städa :) Meen det är det värt! Hade inte velat byta ut dom mot något i världen, lever för mina barn! Älskar er mina små hjärtan <3 Mamma gör allt för er!

?

Hello igen, ska strax börja med lunchen ;) Får bli ett snabbt inlägg medans jag sitter här och funderar.. Fick just två biobiljetter hemskickade med posten =) Noll koll på av vem/vilket företag heller.. Stod bara mitt namn på brevet och i det så var det en biljett för två personer ;) Nåmen, tack iallafall :) Får gå på bio någon kväll med karln! Ska bli mysigt :)

NU lunch! Uppdaterar mer senare ;)


Kramen!


Det jag lovar, det håller jag!

Godmorgon allihopa :)

Sitter här med äldsta dottern, uppe före tuppen är vi. Låter karln min ta en sovmorgon ;) Han brukar ju låta mig göra det så det är nog inte mer än rättvist, eller hur? Mitt öga är fortfarande inte bra, ni kanske har något tips som gör att det här försvinner snabbare? Är inte alls speciellt kul att vara halvt blind på ett öga :/ Haha..

Och som jag lovade er igår, (försöker hålla det jag lovar så länge tid finns när det gäller bloggen) så ska jag lägga upp en massa bilder ;) Gamla bilder som nya på barnen. Nu till bilderna!





En alldeles nykläckt liten Isabella (min yngsta dotter). Kanske 1 timme gammal max?




Felicia, (min äldsta dotter) en dag gammal kanske.




Felicia igen ;) Redan här ser man vilken busunge hon är ;)



Jag och Felicia



Isabella :)



En trött liten Isabella :)








Nu ska jag fixa lite frukost sen slänga mig i duschen, uppdaterar nog mer senare under dagen ;)

Puss o kram!


Min vackra små! <3

Karln min gick iväg för att natta Felicia så jag sitter här med den yngsta (Isabella) :) Hon sitter här bredvid mig i sin babysitter och jollrar om dagens bekymmer ;) Hihi hon är så söt.. Ni ska höra hur hon skrattar, låter så jäkla kul så man själv börjar skratta.. haha, så kan det vara. Dagen i all ära har inte bestått av allt för mycket, mest tagit det lugnt och gjort en massa måsten. Mitt öga vägrar ju bli bra ;( Har åtminstone varit på en kort barnvagnspromenad med Felicia, sen gungat lite på hemvägen.. Det tycker hon verkligen om!

Flera flera gånger om dagen får vi höra tjat om gungor, att hon vill hoppa m,m.. Sötunge!
SÅ minst EN gung tur om dagen blir det ;)


I PROMISE, bilder kommer imorgon!


Nu ska jag slänga mig i duschen, sen blir det filmdags!


Något filmförslag? Lämna en kommentar ;)


Natti natti <3 <3

Kommer fler bilder ;)

Hittade en ny bild iallafall ;) Den är på Felicia, min äldsta dotter.
Så underbart fin är hon :)



Bilden är tagen uppe på Dundret (femman).

Och en bild på min man och Felicia :)




Flera bilder kommer, nu är det nattning av barn här i huset!
Ha det superbra sålänge, och fortsätt kommentera ;) Det gör mig glad!

Puss!

Sömntuta! ;>

Hej :) Vette gudarns vad jag skriva i det här inlägget riktigt, men något blire iaf :D Längtar som sagt till helgen, då blire bad med barnen och kusinen min! Ska bli svinigt kul ;) En som aldrig sviker.. mohahah! Har iaf just gett Bellsa mat och nu blir det badet nästa för kidsen! Just det, vart även lite chockad idag må jag säga.. Bella har sovit från igår kväll (halv nio) tills idag ungefär kl ett. Hon måste ha varit väääldans trött. Nu får hon då inte sova förens till kvällen, vill ju ha henne vaken och busa i massor :)

Hon luktar såå otroligt gott, BEBIS!!! :P Kom ihåg när Felicia var liten, luktade lika gott.. man kan aldrig sluta lukta och goosa med ungarna! Dom är de vackraste på denna jord..


Evig lycka säger jag bara! Går inte att förklara nog med ord utan måste helt enkelt upplevas!


Tror jag rundar av här, badet kallar! Jag vet jag vet, jag ska bli bättre på det där med bilder.
Har faktiskt fotat en massa nya kort men när jag sätter in dem i datorn så typ "försvinner" dom.. hittar dom aldrig. Wiiiierd! Fast jag sparar dom i de mappar jag vill ha dom i. Nåja, får be darlingdarling kolla upp det där sen.



NU badet! :) Pussen!

Nedrans öga :/

Hejhallå! Har inte orkat eller varken kunnat uppdatera så mycket som jag vill! Har fått ögoninflammation så ser knappt något ;(
Jävligt irriterande med andra ord. Nu vet ni..

Hm, alltid något att skylla på, eller hur?


Vi hörs!






Hallå där i stugan!

Sitter här med världens tandvärk, döör snart! Hursomhelst, har iaf varit uppe på femman med darlingen och barnen, så vi är nyss hemkomna..

Matti: Nu är vi uppe i fjälls!
Jag: Sure bacon!!
Matti: Vadå, tror du att det är en jävla åker eller?


Hmm, jag är faktiskt inte en dum blondin ;)

Gratisbio.se

Hej :) Haft en bra helg? Den har ju just börjat nästan, men ändå ;)

Har just beställt hem ett gratis presentkort på Lindex a´ 450:-  :)


www.gratisbio.se

Bli medlem du också och tjäna poäng som du sedan byter in mot present kort m,m :)




Barnen + amning!

Är du totalt ointresserad av att läsa om amning och bebis snack så läs inte!
Eftersom jag fått flera kommentarer på sidan av bloggen av några som nyfiket läser min blogg, om min amning m,m så tänkte jag ta och skriva lite om det då eftersom den här bloggen ändå är tänkt att det ska skrivas mycket om barn, hur det är att vara ung mamma med så..

Bella ammar jag knappt, bara ibland.. Oftast innan nattning!
Inget mer med det.

Felicia, 2 år snart hon ammar jag mer! Det är hennes trygghet på ett sätt, det vill jag ge henne! Hade ju inte tänkt amma i år till men så länge som hon vill ha så ska hon få! Kan inte riktigt sätta finger på vad det är riktigt som är så störande för er med det? Om jag vill amma så gör jag faktiskt det! När hon föddes ammade jag henne i någon månad sen övergick jag till flaska + amning, slutade med flaskan och hon fick vanlig mat men amningen hängde på i vanlig ordning! Har fått kommentarer som denna "är det inte dags att sluta nu tycker du?" eller "Bella borde ammas mer än Felicia" eller "ja nu när andra bebisen kommer (bella) så måste du sluta amma Felicia"... Men vilket tjat!!! Jag ammar precis hur mycket/lite jag vill, eller hur? Kommentera gärna så får jag höra eran åsikt!

Bellsa har aldrig varit den som har velat ha, hon har knappt vetat hur man gör i flera månader.. enda gången hon vill ha är när hon ska sova! Så, så länge dom vill ha så ger jag. Speciellt felicia, för det är en del av hennes trygghet och den ska hon få ha kvar!

Tutte och tumme är inget som duger för henne, däremot Bella.. där åker tummetott in i munnen hela hela tiden. Tycker det är faktiskt ganska bra, för då har hon alltid "snuttisen" med sig.. haha ;D sötungar!



Såå, kommentera på! Kommenterar ni anonymt så svarar jag tillbaka bland alla komm..


Nuu vet ni!

Kram, ha det så länge ;P













En oerhört trött mamma!

Sketans åskväder!

Huhu jag är verkligen livrädd, hela jag bara skakar av rädsla när det väl sätter igång. Ligger som en stel pinne i sängen under täcket och väntar på att det ska försvinna! Och tårarna är inte långt bort dom heller. Hah, jag är som ett litet barn, jag vet! Har alltid varit dödsrädd för det, kan inte göra något åt det.. sorry! Men det konstiga är att jag är rädd för mullret, inte blixtrarna. Hmm, ska väl vara tvärtom va?



Har städat hela dagen idag, skönt att få det bortgjort! Det bästa som finns är att lägga sig på kvällen med rena sängkläder och nyvädrat i sovrummet, skurat dammsugit.. Och en bra film! Bättre än så kan det nog inte bli..

Hmm, på tal om det där med åska! Vissa hade man kunnat ge en knogmacka åt.. typ min kära man, han älskar att reta gallfeber på mig när jag är rädd. Well, det finns något som heter payback time? Mohaha, du vet nog vad jag menar baby! Vet hur mycket du diggar alla bilder på dig jag lägger upp utan ditt godkännande ;D



Sitter iallafall här och lyssnar på Pitbull - I Know You Want Me

Så grrymt otroligt bra låt!




Och lite bilder såklart ;D


(Sugmärke av Matti) Hm, sånt gjorde man väl när man var typ 12 13 år? Hah, tydligen inte va?

En otroligt ful jag med en underbart söt dotter!





Lite snäll kan jag ju vara att täcka över ;D Enligt mig är han vääärldens snyggaste karl, dessutom den starkaste.. hahahah!
Den nya Hulken kanske??





Rabarber med socker och kalas!

Kan väl slänga in ett till inlägg medans jag väntar på karln, sitter och googlar runt medans jag äter rabarber som jag doppar i socker. Suuurt som tusan fast det är socker till! Men himlarns så gott det är :) Jag och darlingen har bollat med tankarna flera gånger om vad man ska ge åt Felicia som fyller 2 år om mindre än en månad, ingen aning iallafall än sålänge.. Det är ju hursomhelst nu det är kul med födelsedagar, hon förstår ju så hiiimla mycket! Ni ska veta hur mycket hon har börjat prata nu. Det är då inget bebis snack nå mera, allt i klara och rena ord. Flera meningar bildar hon också.. Kan ta ett ex, "Ja inte sova, pappa sova hejdå pappa gockan"
Allt det då i en mening ;) Hihi sööötunge! Är hon mätt så klappar hon på magen och säger mätt, säger jag ett ord, långt som kort så upprepar hon klockrent! Duktig tösa! Mamma älskar dig..

Hmm, som vanligt kommer jag av mig. Var ju födelsedagspresent jag skulle skriva om ju? Har ni några idéer eller förslag så lämna kommentarer, flera st ;) Bra som dåliga, här svaras på allt! Fan, glömde bort min rabarber nu.. ska fortsätta smaska i mig det och fortsätta googla runt litegranna, får hoppas på att det blir film sen för jag är uttråkad.. och snart vääldigt vääldigt trötter!





Mamma älskar er mina underbara döttar, Felicia och Isabella :)










Natti! <3 <3 Sov gott och dröm sött ;)

Hello :)

Bloggtorka, förlåt! Därav ingen uppdatering på snart en vecka, men snart blir det bättring på det också!
Nu ska jag iaf kolla någon bra film, om det nu finns någon? Har en bra i datorn, men vette gudarns bara hur man bränner filmer? Får be Matti fixa det när han kommer hem från sitt älskade j*vla gym!




Uppdaterar bättre när jag har något vettigare att dela med mig av :)

So long!!


BVC :)

Skulle uppdatera redan direkt efter att vi kom hem men var vrååål hungrig så det var bara till att äta och nu sitter jag här och halsar i mig litervis med vatten. Är såå jävla varmt ute så jag dör! Hatar sommaren!!! Är rena pesten.

Nåväl, Bella vägde 7110 g och var 62,5 cm lång.
Och Felicia vägde 11400 g och var 80 cm.

Som det ser ut nu så är det Bella som ärver kläder av Felicia men snart blir det nog tvärtom! Vill att Felicia ska lägga på sig några kilon men det ser mörkt ut på den fronten.. Hon verkar stå stilla i sin vikt medans Bella bara ökar och ökar. Nästan 10 g per dag.. Otroligt!






Nu blir det massa mera vatten sen fortsätta städa litegrann medans yngsta sover..
Vika tvätt, dammsuga, skura, disken.. Less med andra ord, imorgon ser det likadant ut!


ha det sålänge ;)

Dags för..

vägning och mätning av barnen kl halv elva idag :) Ska bli otroligt kul att se vad dom väger.. den 9:e Juni vägde Bella 6350 g och var 59,5 lång och då är det nästan en månad sen.. så jag tippar på över sju kg idag.. mammas lilla tjockis ;)
Och Felicia har jag faktiskt inte den blekaste aning om vad hon kan väga o så, är flera flera flera måååånader sedan hon stod på vågen. Uppdaterar mer senare så får ni veta exakta kilon och längder :P

Nu ska jag göra iordning barnen ;D


OM jag hittar kortet till kameran så tar jag med skiten och fotograferar så får ni se.

Jag menar, hur kul är det egentligen att läsa ett blogg inlägg utan några bilder? Inte kul alls om jag får säga det själv!




Ha det sålänge!

Jag vill inte, jag vill verkligen inte!!

Som jag berättat i ett tidigare inlägg så ska ju Felicia sluta från sitt dagis i Gällivare och byta till en dagmamma ist i Mbgt, men nu är jag i valet och kvalet.. Jag vill verkligen inte! Hon trivs så jäävla bra där, jättefina barn och fröknar!
Idag är hennes sista dag på dagis, sen sommarlov.. sen kommer hon börja hos sin dagmamma!!


Hon är ju mitt gullebarn lillgumman min.. igår när jag hämtade henne från dagis så strejka hon lite smått. Tror hon har fattat vad som komma skall :(


Någon som vet här, kan man ändra sig när det gäller en sådan här sak? Alltså jag menar, kan man ta tillbaka "uppsägningen" av dagisplatsen?


Kommentera på!!

ZzZzzZzz...

Hahah så här kan man ju också se ut när man sover ;) Han lär ju inte bli glad över detta kort som är smygfotat.. han är ju en riktig snookare min karl så han lär nog läsa/se det här inlägget snart! (Får nämligen inte lägga ut bilder på honom som inte ser bra ut enligt honom) ;P

Ser jag ut att brys mig speciellt mycket i det?


Hihi love u :P





<3





RSS 2.0