29e April 2011

Felicias favorit :) Såpbubblor helt klart! En liten flaska räcker inte länge så igår köpte vi en dunk med såpbubblor som man bara fyller på i den lilla med, helt perfekt ju! hehe












27e April 2011

Städning här hemma pågår för fulla muggar för efter en vecka med förkylning så har orken verkligen inte funnits där. Så när jag är klar med det tråkiga blir det sol och fika på balkongen ;) Har ni bra väder?


Två stycken söta som verkligen älskar såpbubblor :)





Nu är det färdigpausat för min del, återgår till städningen :) Lika att greja och dona på medans tjejerna är på dagis för sen är det full rulle här hemma!


26e April 2011

Äntligen har förkylningen gett med sig, är dock fortfarande småsjuk men jag är på god väg nu :) Fyfan vad hemskt det har varit.. nåja, nog om det nu! Jag har iallafall lagt mina barn för en stund sedan. Imorgon ska jag försöka finna tid till att blogga mera! Trots att jag varit och är sjuk än så har jag då inte suttit innanför fyra väggar, såå bilder kommer.. ;p

Nu blir det film.. vad det blir vet jag inte ännu men något iallafall :)


24e April 2011

Men hallådär ;D Mår ni bra? Solen skiner och alla verkar vara ute och grilla men här sitter jag, jag vägrar gå ut förens jag är helt frisk. Är så sjukt less så fyfan :( Jag är iallafall barnledig någon timme till, hoppades på att kunna somna men inte det inte, så typiskt.. när man får sova så kan man inte. Snart är iallafall mina kids hemma och då är det fullrulle igen här i huset!

Får nog bli en vila och tv tittande ett tag.. i väntan på bättre tider!



23e April 2011

Vilken värdelös påsk, nog för att jag hatar "högtider" men ändå.. denna påsk tappade jag min näsa och fick istället världens största snor kran :) Därav min frånvaro här på bloggen! Så nu ska jag krypa ner under täcket igen och kurera mig. Det behövs! Hoppas ni mår bra och att ni haft/har en bra påsk iallafall.. Kram! ♥


Påfyllning till min garderob!

Hittade dessa tre söta plagg på kappahl :)



Denna supersöta kjol (har ett linne som har samma mönster och färg som kjolen)

Bilden gör sig inte rättvis men den är såå himla söt ;D





Och här har ni linnet jag köpte för några veckor sedan!




Ett par vita, tighta jeans med låg midja


Och ett linne


Fotade även dom plaggen också men dom går ju för faaaaaaan inte att ladda upp, wkmdfoeinbgjfkvmöeldk bläääääääääääääääääää jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bilduppladningen ska alltid tjorva, en bild går bra men ska man ha in fler så går det inte!!!!!!!!!!!!!!


Får försöka fixa det snarast på något sätt för jag vill ju verkligen visa er fler bilder än bara en i varje inlägg.. :/



Bruno Banani.. Made for women

Aww vad jag älskar paket :) Jag blir som ett litet barn på julafton, typ.
Iallafall.. denna beställde jag för någon vecka sedan eller ja, det vart fel (typiskt mig) så jag fick göra om och göra rätt! Så idag fick jag äntligen hämta ut den, den luktar sååå himmelskt gott.





Topp:
Björnbär, Grönt te

Hjärta:
Persika, Iris, Viol

Bas:
Marina noter, Hallon, Ambra


21a April 2011

Jisses vilken dag säger jag bara!! Barnen har sina dagar dom är trotstiga och verkligen säger NEJ till allt men denna dag har varit extrem. Det började med att jag la dom rätt sent igårkväll för att hoppas på att dom vaknar lite senare idag, pigga och utvilade men icket!! Sex imorse slog dom upp sina blå sen har dom varit som katt och råtta hela dagen. Vissa stunder känns det som om jag bara vill dunka mitt huvud i väggen och sen falla ihop pladask.. dock vet jag att det bara kan bli bättre. Alla har dagar som inte är perfekta. Iallafall, mamma och hennes kille var hit efter lunch och dom stannade i en timme och precis hela den timmen så var Bella i full fart med att skrika så högt hon bara kan, springa efter mina ben och gråta "mammaaaa mammaaaa". Sen när jag tog upp henne så dög absolut ingenting, hur jag än gjorde och vad jag än sa spelade ingen roll för damen lilla. Till sist somnade hon iallafall utmattad på soffan sen däckade även Felicia fast i sackosäcken.. då fick mina öron vila en stund men dock inte resten av kroppen för jag hade ett gäng med tvätt att ta hand om och en jäkla massa måsten här hemma!!

Nu är dom iallafall badade och nattade så förhoppningsvis somnar dom om en stund! Jag själv ska däremot lägga mig framför tvn. Du är vad du äter börjar snart.. haha sjukt jävla kul att se fetton som gnäller om hur feta dom är samtidigt som dom trycker i sig pizza efter pizza.. wiiiierdo. Rör på arslet säger jag bara!

Visar upp om en stund vad som shoppats idag, dagen slutade ju bra iallafall.. en liten shoppingtur ;)


Som sagt, hoppas på en bättre dag imorgon utan sura miner av mina små hjärtegull ♥



Bigbrother/Basshunter

HAHA jag döööör så jävla pinsam låt, fyfan också.. men samtidigt på något konstigt sätt (?) så är den bra på något hörn. Nåja, detta kommer iallafall INTE att bli min sommarplåga i mina öron! Fast hade jag varit 14 så hade det nog varit det ;)

Vad tycker ni om den?





Och bara för att Gurkan är såå himla skön, man får sig alltid ett gott skratt bara man ser han eller när han öppnar käften :)



Slutat får ni ju inte missa toarulle/kebabrulle :)


Htc Incredible s red

Ååh min älskade lilla bebis, så himla fin och perfekt :) Jag är sååå himla nöjd med denna telefon! Kameran är kanonbra och så resterande av telefonen så nu kan ni räkna med lite fina bilder till bloggen som det ekat så tomt av här på senaste tiden.





20e April 2011

Hej och godmorgon :) Här fortsätter sjukstugan, igår hade jag en aningens panik när vi inte kunde gå ut och aktivera oss i det fina vädret.. febern och snoret rinner här så det var bara att hålla oss inne. Idag är det skitväder ute så då kan vi lika gärna vara inne oavsett om vi är friska eller inte! Ska iallafall försöka ta oss ut och handla lite senare en snabb sväng för kylen börjar eka lite tomt! Vela egentligen bara kika in och säga godmorgon! Det dyker upp några tidinställda inlägg om en stund, bland annat mitt nya inköp som jag är såå nöjd med ;)


18e April 2011

Igår var en sådan där dag då jag inte riktigt hade något att skriva om så det fick bli en bloggfri dag helt enkelt! Idag har jag iallafall varit på en mini föreläsning i nästan en timme så då fick tjejerna vara med Mommo under tiden, träffade även på en gammal bekant där som gjort en piercing på mig tidigare :) Förut hade jag i högra näsvingen, hade den prick en månad men sen tog jag ut den. Nu blir det att göra en ny piercing, dock inte i näsan utan denna gång blir det i naveln! Fysatan så ont det lär göra, men men är väl bara att trycka en jävla socka i mun ifall man lär skrika.. men snyggt lär det bli iallafall :) Haha och jag som nästan bölar om jag får en sticka i fingret ;) hehe..


Bilderna är lånade från google










Nåväl.. tjejerna sover sen en timme tillbaka drygt. Felicia sover lite oroligt.. den där jääkla förkylningen. Vi hinner bara vara friska i en vecka eller två så är vi sjuka igen. Så imorgon lär det nog inte bli dagis. Får se helt enkelt. Hon är inte snorig men har däremot en sjuhelvetes hosta. Hoppas och ber att medicinen fungerar så att hon får lite sömn inatt.


16e April 2011

Gokväll, eller nåt! Har knappt suttit still en enda minut idag så där har ni anledningen till varför jag inte uppdaterat bloggen. Iallafall, vid nio imorse kom min Pappsi hit och han hann bara komma in genom dörren så tog vi med oss barnen och for ut en sväng. Sen hem för att äta lunch sen ut igen.. då blev det den sedvanliga dollarstore shoppingen som alltid när han hälsar på oss! Köpte engångsgrillar ihopp om att vi skulle grilla till middagen men stormen som var ute velade ju inte riktiga lugna ner sig så grillarna får vi spara till en annan dag! Nåväl.. efter att Pappa åkte hem så käkade ungarna lördagskarra och jag dammtorkade :) När karrat var slut så drog vi ut vagnen och tog en tur med den och handlade lite, sen hem för middag och sen ut igen.

Efter denna dag så var ungarna så slut att dom somnade redan halv sju.. så då fortsatte jag med dammtorkningen och vid nio tiden så höll jag på att somna så trött som jag var men tänkte nä, inte sova än så jag började laga mat, fixa bort disken samt baka.. och efter det blev det en dusch och nu sitter jag här.. fortfarande med energi till tusen! Men nu är dagen slut så det blir tv resten av kvällen, kanske!

Och som vanligt när Pappsen varit här så åker ju kameran fram så klart att jag har lite bilder att bjuda på!


Törstig liten Bella!







Detta är iofs en gammal bild, från när vi bodde i Mbgt men jag måste bara visa er den! Den är så himla söt :)





Faaaan att jag blir galen alltså. Har ännu fler bilder som jag så gärna vill visa er men det går inte att ladda upp, så jävla typiskt! Jaja, nu ger jag upp för idag.. förhoppningsvis fungerar det att ladda upp imorgon. Kram och godnatt!  




Akta graco

Ibland blir det en aningens tungt att bära båda barnen när dom bli lata att gå så även en vagn fick följa med oss hem idag från lekia, tjejerna har verkligen en snäll Pappsi :) Bella velade genast åka i den direkt vi kom ut från affären men när det var dags att sätta sig i bilen då vart hon då inte glad.. tills hon såg att vagnen faktiskt ska med oss då blev hon cool lugn, lillgumman ♥


Så sött med små stjärnor och grejs på vagnen, på insidan är den lila! Så fin :)



En sista färgning.

Fick ju lite ångest över färgningen så det fick bli en tur till lindex för att köpa mer hårfärg, såå jag hoppas att det blir liite mörkare den här gången! Eftersom att jag börjat föna håret oftare nu så fick det även bli lite spray till håret för det. Hoppas bara att man inte ser ut som att en skata byggt bo i håret när jag färgat en till gång ;p







Som sagt, lite mörkare färg i håret så blir det nog kanonfint!



15e April 2011

Kikar bara in för att bjuda er på en ny bild :) Passade på att färga håret imorse medans barnen var lugna och snälla.. har låtit bli att färga på nästan 3 år bara för att låta håret verkligen få vila. Har faktiskt liite ångest, men men.. vart ju fint iallafall.




Jag dööööör, typ! Jag hatar att lägga upp bilder på mig själv. Men denna kan jag väl ändå bjuda på :)

Innan färgningen så var det blondt/grått/ljusbrunt typ..


White

Äntligen är pallen färdigmålad och torkad :)
Tyvärr glömde jag helt bort att ta före bilder, men den var typ furufärgad och jävligt ful..

Såhär ser den ut nu, vit vit och ännu mera vit!!



14e April 2011

Whaaat a day.. har typ haft fullt upp ända sen jag slog upp ögonen! Inatt har jag iallafall fått sova ordentligt utan värk dessutom. Såå härligt :) Städ och tvätt har stått på schemat idag.. och efter middagen så blev det äntligen av att ta ut tjejernas cyklar så nu är premiärturen gjord! Och glad blev dom :)


13e April 2011

Heej! Eh, det där lätt ju glatt och trevligt.. allt annat än hur jag mår iallafall. Försökte sova för natten väldigt tidigt igårkväll men det gick inte alls med smärtan jag hade, så vid ett tiden ringde jag akuten och förklarade läget att jag har bröstkorgssmärtor och stickningar och domningar i armar och händer, allt tack vare en jävla pytteliten tand (som sagt tidigare så har jag uuuuber sköra tänder) , iallafall.. dom tyckte jag skulle komma in på stört och tur nog bor jag ju bara 500 meter från sjukhuset så hopp in i dojorna och efter en iskall promenad på 10 min som kändes som en evighet var jag framme, och jag kom ju inte i rättan tid.. var fler än mig som hade hjärtsnörp typ haha.. Där fick jag iallafall kolla ekg samt få morfin och när den började hjälpa så kände jag mig som en riktig knarkare ut i fingerspetsarna, tur då att jag inte är en sådan. Hursomhelst.. smärtan försvann sakta men säkert men innan dom släppte hem mig så vela dom kolla att medicinerna fungerade och att allt är ok med mig..

HAH, kunde fan knappt stå på min prinsessfötter för benen var som överkokta spagettisar så det blev till att ringa sjuktaxi hem dom femhundrameterna. Hade jag prompat själv hem så hade dom fått hämta tillbaka mig, denna gång pga av "ihopsäckning på gatan". Nåväl, tanden är ute efter en sväng till tandis. Och less är bara förnamnet på vad jag är. Spelar ingen roll huuuuur många gånger jag borstar mina bissingar per dag, eller hur lite jag småäter.. för dom är sköra. Dessvärre inget jag kan göra åt. Bara att leva med det, vara glad, öppna fetingbörsen och pröjsa miljoner med kronor för varje besök.

Nu ska jag iallafall hoppa i säng, ne förresten ska lägga mig ner för en liten tupplur.. hoppar jag så ramlar jag säkert, och fler turer till lassa vill jag helst avstå. Natti mina fina! ♥

Gamla bilder

Här kommer några bilder från sommaren 2010!
Älskar att kika i arkivet och titta på gamla bilder när barnen var mindre, dom växer ju sååå fort mina små hjärtegryn!


Söt som socker!





Felicia åker rutschkana med Pappa





Bella grejar på i lekparken






Bella i sandviken





Tjejerna visar sina nya sommarkläder





Teamwork när man cyklar :)






Mitt hjärtegryn hade plockat en fin blomma till mig :)







Bella ritar med kritor man har utomhus!






Ååh, ge mig sommar nuuu!!


Favoriter

Varm dryck: Oboý / choklad
Kall dryck: Isvatten med en citronskiva
Alkoholhaltig dryck: Dricker aldrig alkohol.
Bröd: Vitt
Pålägg: Skinka/paprika
Grönsak: Älskar all sorts grönsaker
Frukt: Äter all frukt, är så himla gott :) 
Bär: Jordgubbar
Krydda: Salt
Godis: Sura
Snacks: Popcorn
Ost: Äter inte ost så ofta så har ingen favorit direkt.
Tårta: Men blää.
Bakverk: Cupcakes, wienerbröd 
Sås: Har ingen favorit. Bea kanske? 
Glass: Äkta vaniljglass :) muuums
Snabbmat: Uuuuuuurk!!!! Nastynasty!!
Flingor: Chocopops
Pizza: vesuvio
Naturgodis/Nötter: Chilinötter
Soppa: Köttsoppa
Utländskt kök: Mexikanskt
Tuggummi: Alla smaker och sorter av Extra..

12e April 2011

Hej på er :) Jag har åkt på en dunderförkylning så det är därför jag inte har varit så "synlig" här dom senaste dagarna. Fixade fram ett gäng med energi imorse och gjorde bort all tvätt så nu när den snart är klar så måste jag bege mig till arbets, fyfan så trist men men det är ett måste ;) Hade även tänkt att ta fram tjejernas cyklar när dom slutar dagis för nu är det ju barmark, kanske även min cykel också får komma ut på en premiärtur.. det hade ju inte vart helt fel inte. Nu blir det lunch för min del! Vi hörs ♥

Felicia lär sig att cykla sommaren 2010!





Bella sommaren 2010!
Två sekunder efter att bilden togs så var cykeln i backen.


(,´´)

Faaaan det här är sista gången jag spelar bingolotto, man vinner ju aldrig!! /dålig förlorare





Vad har ni för er ikväll då? :)


pssst.. pappa? du får gärna ge mig en bingolott till nästa helg också ;)


10e April 2011

Hejhej! Ännu en dag då vädret inte är bra så då passar jag på att måla och baka, snaaart är bänken klar även den med! Kommer bli så jäkla fint. Men nog om det.. just nu har brödet precis åkt in i ugnen. Denna gång fick det bli "familjerostis".. Enkelt och gott :) Här får ni receptet oavsett om ni vill ha det eller inte, hehe.








.
Ingredienser

2 bröd
5 dl Arla Ko® mjölk
½ dl Arla® smör-&rapsolja
50 g jäst
1 msk honung
3 dl havrekli
1 ½ tsk salt
10 dl vetemjöl special, ca 600 g
Till pensling:
1 äggvita
2 msk vallmofrön


(Jag skippade honungen bara för att jag verkligen HATAR honung) men brödet blir nog lika gott utan det.


Och såhär gör du :)
 
Värm mjölk och smör-&rapsolja i en kastrull till max 37°. Smula ner jästen i en bunke, tillsätt degvätskan och övriga ingredienser. Arbeta degen smidig ca 10 min. Låt jäsa under bakduk ca 30 min. Dela degen i två bitar och knåda ut dem till längder. Lägg dem i smorda avlånga formar, ca 1 ½ liter. Låt jäsa 20 min under bakduk. Sätt ugnen på 200°. Pensla bröden med äggvita och strö över vallmofrön. Grädda bröden i nedre delen av ugnen 30–35 min. Låt svalna på galler under bakduk.



Storm ute och stress inne

Fy vilket skitväder.. meeen vi trotsade vädret iallafall för att få en gnutta friskluft annars har vi bara varit hemma och jag har sprungit fyra tusen varv ner till förrådet med en massa grejs att spara samt målat klart pallen, nu ska den bara torka :) Och finfin blev den! Passade även på att "möblera" om i förrådet, blev lite less på att kliva över saker och ting hela tiden, och när jag var klar kändes det som om jag just gjort ett triahtlon.. typ.

Bilderna jag lovade igår kan jag se mig i stjärnorna med för jag kommer inte in på mailen :( Färdigbråkat med den så jag får göra mig en ny.. nu blir det film iallafall. Är helt slut :(

Bjuder på en gammal bild, dock så underbart fin så det finns inte ord ;)




Är väl 1000e gången jag visar den, men finns säkert någon som inte sett den.

KÄRLEK


9e April 2011

Moorning :) Tänkte börja dagen med att visa er vad jag klickat hem för några dagar sedan! Jag använder aldrig parfymer nästan förutom DKNY men då fick jag ett test hem med denna och jag föll för den på stört! Den luktar såå underbart gott.


Bruno Banani made for women





Klicka på bilden så ser ni vart jag beställt den ifrån!


8e April 2011

Hej och förlåt om jag inte uppdaterat sen i förrgår! Iallafall, Pappa fyllde år igår så då kom han till stan och så firade vi han här, som vanligt passade han upp mig och barnen trots att det var hans födelsedag <3 Har bilder att bjuda på men har inte kommit in på min mail på 3 dagar, irri!! Och idag har det varit lugna puckar, fyy vilket tråkigt väder det är.. man har ju inte lust till någonting alls. Men efter middagen så drog vi iallafall iväg och provade Felicias skridskor och det gillades ju inte, tror nog hon får vänta med det ett år till, min blivande isprinsessa :) Och jag själv har alldeles just precis lagt mig under täcket.. har vart i förrådet i en kort evighet och målat om en pall, alla bilder från när Pappa var här samt målning får ni imorgon! Nu är jag alldeles för trött för att börja bråka med min mail, tyvärr.

Hoppas att ni har haft en fin dag, kramkram ♥

6e April 2011

Varför vill aldrig mina barn sova längre än till halv sex? Spelar ingen roll när dom läggs på kvällarna eller hur mycket det kämpas, hade jag fast lagt dom tre på natten hade dom ändå klivit upp halv sex :( Sen går vi omkring och är svintrötta hela dagarna och är irriterade. Nä, det funkar inte. Har ni några bra tips? Allt är provat och inte bara en eller två dagar.. /familjen trött..




Just a smile




Bättre sent än aldrig, eller?

HÄR kommer bilderna från Isabellas 2 års kalas! 12e Mars -11

(D & J, vill ni inte synas i min blogg så säg till så tar jag bort bilderna direkt!!)




Här har ni den äckliga tårtan som jag skrev om tidigare! Visst ser den god ut?





D, E och J





Morfar och Felicia






Födelsedagsbarnet


Skilda världar

Fyfan vad jag älskade denna serie när den visades för flera år sedan och nu ser jag på reklamen att den kommit ut på dvd, jag är i extas.. denna ska beställas omgående!!





Någon mer än jag som gillar/gillade (när den visades) serien skilda världar? :)

Så typiskt, alla bra serier försvinner alltid efter ett tag!


Det finns en av varje sort

Fyfan jag är såå sjukt irriterad, men framför allt sårad! "Ord sårar mer än slag" Och det stämmer så väl!
Jag kommer berätta åt er direkt jag samlat mod vad allt handlar om.

Att respektera och acceptera andra människor är A och O! Klarar man inte av det så ja, då vette fan.. Less.


För att rensa mina tankar så blir jag målning nu, något jag är duktig på men som jag sällan visar! Och lite skön musik på det hela, hoppas iallafall att resten av dagen blir bättre än vad den började. Kramkram



5e April 2011

Dessa datum är dom bästa datumen i mitt liv!

♥ 070807 ♥
♥ 090312 ♥

När ni kom till världen :) Mina små gullebebisar


Älskar er med hela mitt ♥













NI gör mitt liv värt att leva, varenda sekund med er är lycka.

K ä r l e k


4e April 2011

Herreguud vilken lång dag det har varit, har knappt suttit still en enda sekund! Skriver iallafall detta inlägg i rekordfart medans det är reklam i bigbrother! :) Iallafall.. vid nio imorse tog jag med mig kidsen och drog förbi Mamma som håller på att flytta, fick en superfin soffa, litet tvrumsbord, tavlor, en pall, sackosäck, vitrinskåp! Tack Mamma <3 Ett komplett tvrum med andra ord :) Så nu är det inte så eko här inne nå mer, haha :)

Efter en timme drog vi hem igen för lunch och tvättstuga, senare mot eftermiddagen så blev det en shoppingtur! Fick detta av snälla Matti <3 <3


Världens sötaste hårtork, min gamla håller på att ge upp!






Och en våg! :) Har inte vägt mig på över ett år, har inte velat just för att jag vet att jag gått ner i vikt :( 44,1 väger jag och jag vill mer än gärna gå upp i vikt! Men vad jag än gör eller äter så fungerar det inte ;(





Min fina



Älskar dig såå mycket min gullunge!



Lycka

Jag måste bara visa er vad jag fann när jag grävde runt i arkivet bland alla bilder!
Gud vad jag saknar att vara gravid ibland, att det man bär runt på är lycka.. ♥


Liten Isabella

Så gulligt.. man ser hennes små knytnävar och lillnäsan!






Gnuggar sig i ögonen!







3e April 2011

Härliga Söndag :) Trots att det vart en natt med lite sömn för alla så tog vi oss ut här innan en lunch en sväng, ut i vårsolen.. fyyyfan vad härligt väder!! Nu ska man då inte klaga! Ska iallafall försöka få ungarna att vila en stund sen går vi nog ut igen. Hann även med att städa hela lägenheten imorse.. älskar när hemmet luktar gott och är fräscht och fint, det ger mig lugn och ro i kropp och själ haha!

Vad har ni för er? Kram


Snaaart är det sommar och vi längtar!!




2a April 2011

Morron.. vaknade för en timme sen av att Felicia ropade tre miljarder gånger "Mammaaaaa maammaaaaa".. så det var bara att masa sig upp och vara glad, förstår inte varför dom inte sover åtminstone till sju eller åtta? Spelar ingen roll hur sent jag än lägger dom för dom är ändå uppe före tuppen :( Nåja.. nu väntar vi iallafall på att solen ska kika fram lite och att klockan ska gå lite fortare så att vi får bege oss till Hedskolan, förhoppningsvis finns det väl is kvar så att det blir skridskoåkning för pigan! :)



Big Brother

I början av Bigbrother så skrev jag vad jag tycker om deltagarna, alltså det första intrycket man får! Dock har jag ändrat mig heelt om alla.. här har ni dom igen, och vad jag tycker!



Madde: Verkar vara en go tjej, tycker annars bara att hon gav fel intryck direkt i huset..  

Patrik: Eller ja "hunken", fyyfan så elak och jävlig han är mot Annie!! Hoppas att han inte vinner.

Vanessa: Direkt hon visas i tv:n så blir jag irriterad, som en pinne i rövas.. nä usch hon ska ut!! (min åsikt har inget att göra med att hon gått från att ha varit man och sen "blivit" kvinna.

Simon: Tråkig, tycker jag. Tillför inte gruppen något speciellt!

Annie: PINSAM och tråkig, tycker dock synd om henne så som Patrik behandlar henne, fyfan.

Sara: Eh, vem är det? Nemen seriöst.. man ser ju henne knappt i tv:n, och vad tillför hon gruppen annat än att ligga i soffan eller äta?

Peter: Tråååååkjävel.

Rodney: En riktig retsticka är han men dock tror jag att det faktiskt finns en liten snäll Rodney i honom.

Sonia: Tuff brud i lyxförpackning

Martin: Han lär ju vinna skiten med tanke på alla fjortisar som kommer rösta på honom pga av hans utseende.

Katerina: Helt jävla UNDERBAR, ärlig och rak tjej.. jag önskar såå med hela mitt hjärta att hon vinner! ♥

Gurkan: Sjukt rolig kille som man garvar åt i varenda avsnitt, vinner inte Katerina så hoppas jag att Gurkan gör det!

Christian: Men guud, vem fan såg till så att han fick komma in i huset? Booooooooring!!



Detta är MINA åsikter/tankar whatever.. har du egna så dela gärna med dig av dom :)


1a April 2011

Morron morron.. jag verkar ha energi till tusen för jag har redan hunnit rensa kidsens garderob på kläder som aldrig används samt bärt ner ett gäng med påsar till förrådet och det tog ju sin lilla tid! Men nu är det inte kaoZ där inne iallafall :) Nu väntar vi på att barnens Morfar kommer hit och hälsar på, det lär uppskattas av dom!

Och för att inte glömma, jag har nu valt ett domännamn! www. mammamarie .com kommer mest troligt bli det nya, väntar bara på svar av dom för jag vill ju att min bloggadress ska pekas till den domänen annars är det ju som ingen idé! Meen det ska nog gå bra. När den dagen är kommen så uppdaterar jag er! Och denna gång blev det INTE en domän från Binero (dom är inte ens värd en länk i mina ögon)..

Så.. tills vidare, ha en underbar Fredag mina fina!


Se till att inte bli april lurade bara ^^





RSS 2.0