Det är för er jag skriver..

Life is up and down känns det som, har inget vettigt att skriva så då låter jag hellre bli ;) Går bara in då och då och kikar in tävlingen, är superglad för att ni är så många som vill delta! :) Fortsätt med det.
Idag har vi bara tagit det lugnt, har inte gjort alltför mycket. Bara alla måsten! Tänkte bara skriva en rad eller två och visa att jag lever, hehe. Nåväl, nu ska jag ringa min kusin och be henne lägga in min nya design hon gjort åt mig men den kommer nog mest troligt inte att hamna på denna blogg utan på min andra som är lösenordsskyddad. Wiiiierd, gjorde mitt allra första inlägg på den bloggen idag. Kändes ärligt talat mega konstigt att bara skriva för sig själv, skriva precis vad man vill utan att få ett gäng med påhopp, skriva ut alla hemlisar ;) Haha! Är ju så himla van vid att blogga för just er, det kommer jag fortsätta med! Men det känns skönt att ha en annan blogg på sidan om, som bara är för mig själv <3 Dom dagar som känns som skit så lastar man bara av det på den andra bloggen, perfekt!

Nåväl, fortsätt tävla i inlägget nedanför som jag har i samarbete med www.3rdhand.se :)

Kram på dig vackra fina du! <3 Du är mer än värdefull, glöm inte det!

Tävling - Bärsele!

Nu tycker   jag att vi kör igång med en tävling i samarbete med www.3rdhand.se :)


Tävlingens regler!!

1. Gå in på www.3rdhand.se
2. Beskriv vad som skiljer 3rdhand´s bärselar från andra?
3. Beskriv en situation där du tror att den kommer till mest användning.


...




3rdHand är en praktisk bärsele för barn som är minst ett år gamla och inte längre ryms i babyselar. Den ryms i fickan eller skötväskan och är lätt att justera. Barnet sitter högt och delar blickfång med dig. Bärselen klarar en belastning på upp till 20 kg. Den hjälper dig att avlasta nacke och rygg och du får händerna fria. 3rdHand passar allra bäst för dig med barn som är ett till tre år men även för dig med barn upp till fem år.








Glöm INTE att lämna er mailadress eller bloggadress i kommentarsfältet till detta inlägg så att vi kan kontakta dig om du   vinner! Tävlingen pågår till den 10e Mars -10! Lycka till! ♥ 




Inget blir som jag vill

Kronisk huvudvärk, börjar faktiskt tro på det. Jag som skulle iväg för att hämta dotterns klädpaket, ja det gick i stöpet direkt. Fick ett brev på posten där det stod att jag skulle bortse den första avin för att paketet inte kommit än, kul! Imorse var Pernilla hit och hälsa på en sväng och busade med ungarna, var så himla länge sen man såg henne! Fotat lite grann med mobilen men min stackars bluetooth fungerar inte så ni får bli utan bilder just nu.

Inte ens batterierna till kameran har jag orkat ladda. Är så jäkla lat idag.


Nåväl, ska vila en stund nu sen är det tvättstuga om en timme. Hej sålänge.

25 Februari 2010

En underbar morgon, är astrött. Skulle egentligen ha fått pengar från f-kassan idag, inga pengar på kontot!
Biljävlen startar inte.
Två bråkande barn.
Stökigt överallt, spelar ingen roll hur mycket man städar för det hinner aldrig vara fint i mer än tio minuter.
Felicias kläd paket har kommit, till OKq8.. behöver bil, bilen startar inte, -30 grader, vägrar gå flera kilometer.


Och för att inte glömma så har vi tvättis i eftermiddag, men med lite tur så blir väl våran tid stulen.
Som i förrgår, när jag skulle ner för att hämta kläderna då var sköljmedlet borta. Varsågod, det bjuder jag på. Hoppas det smakade.



Jag hade kunnat klaga lite till och lite mer men nu väntar disken på mig :)


Godnatt vackra du!

Kikar in lite snabbt för att säga godnatt, hade egentligen inte tänkt att blogga något mer ikväll men jag kan inte svika mina trogna bloggläsare :) Ser att ni har blivit ännu fler som läser min blogg nu och det glädjer mig!
Finns det något ni tycker att jag kan bli bättre på? Kommentera gärna. Kanske mer tävlingar?
Om ni inte har några förslag så lämna bara ett litet hej eller något, det gör min dag och jag blir jätteglad! :)



Mail strul och huvudvärk

Hej vackra du, förlåt för en dålig uppdatering idag. Mina tankar har varit på annat håll, sen har mitt huvud levt sitt egna liv, huvudvärk är absolut inte kul. Min mail lever också sitt egna liv, allt ska väl normalt sätt hamna i inkorgen men alla mina olästa mail hamnar på skickat, utkorgen, raderat m,m. Galet! Så jag har suttit någon timme eller två med min mail idag och raderat, läst, svarat. Om allt går som planerat och min mail vill göra som jag säger så ska jag lägga upp en tävling här inom kort!

Vi hörs när vi hörs.


Puss och kram!

Felicia vill visa er..

Mammas stora tjej vill visa er sina dockor som älskar högt! :)





Hihi ♥

Bloglovin <3

Gillar du min blogg? Lägg till mig på bloglovin, knappen hittar du på höger sida om bloggen :)






Tisdag

Godmorgon sunshines :) Idag har det faktiskt blivit många knop gjorda här i kåken, tvättat kläder sen åtta imorse och nu har jag just hämtat upp det sista. Försöker samtidigt att leta efter "andan", tappade den i trapporna någonstans. Den dyker nog upp snart igen.

Man känner verkligen att våren är på väg, visserligen är det över -20 grader men solen har ju börjat titta fram dom senaste dagarna! Mys med vår!









Tidigare fick jag även ett miserabelt samtal, vissa hade man kunnat ge en käftsmäll åt genom telefonen om det hade fungerat, nu fungerade det ju inte. Jag vet att jag är en bra Mamma, det fungerar inte att trampa på mina tår. Sorry ;)

Finns ingen som är bäst i hela världen, som kan jävlat allt, vet allt, är världens bästa Mamma eller Pappa.
ALLA är bra på något, och är man mindre bra på något så kan man alltid lära sig. Jag är iallafall less.
Kanske dags att införskaffa sig ett nytt mobilnummer, som jag INTE kommer att registrera? Tror faktiskt att det banne mig är på tiden.




Nytt mobilnummer ska införskaffas till min älskade mobil ;) Sony Ericsson F305





Två små fötter

Dagen har bara gått i lugnets tecken, har inte gjort alltför mycket faktiskt. Eller jo, direkt jag vaknade imorse så började jag dammsuga och fixa disken, bad Mathias fixa lite skurvatten men då svabbade han golven också, helt otroligt. Kors i taket? Haha! Vi har iallafall alldeles nyss lagt barnen, hör att den minsta vägrar sova. Får ge det en stund till, annars får jag ta upp henne. Man kan inte alltid få som man vill ;) Låter man kidsen göra allt dom vill och få allt dom pekar på, då blir dom garanterat gangstrar när dom blir äldre, haha. No way!



En Bella och två par fötter, undras just vems? ;)







Min stora tjej och barnens Morfar!  






Imorgon blir det förhoppningsvis dagis för stor tjejen, sen kommer även Sara hit från Boden :) Ska bli kul då vi inte setts sen Bellas dop och det var i Juni -09. Så det är ett tag sedan! Försökte att trolla fram en bild på henne men kunde inte hitta en så ni får klara er utan :)


Kram sålänge!


Lycka

Satt just och kollade på programmet sjukhuset, då visade dom precis en snutt från förlossningen. En kvinna som fick upp sin nyfödde på magen. Jag säger då det, vilken underbar känsla! Visst, jag genomgick två stora operationer men det är precis samma känsla att få upp den lilla älskade på magen. Den första ögon kontakten, mysigt. Det är totalt underbart! Det finns inget större än ens kärlek till sitt barn.





Isabella, alldeles nyfödd. Riktig lycka!

Ska leta fram lite bilder på när Felicia var nyfödd och ett par månader fram, datorn är fullsmockad med bilder så det tar sin lilla tid att leta ;)



Felicia och Isabella, Mammas små underbara hjärtan

Bella skrattar, som vanligt :) En glad tjej!

Här kommer en till film på Bella, då hon skrattar som en tok ;)






Så söt :)

Bella står upp utan stöd!

Bella har lärt sig att stå upp helt själv utan stöd! Hon är så himla duktig min lilla tös.



K-ä-r-l-e-k

Guds gåva till människan!! Typ.














Aldrig mer limewire eller youtube för att lyssna musik ;)



Först svettas lite, sen kommer älskade vintern igen <3

Godegud vad trött jag är, vill bara sova men det kan jag inte göra än iallafall. Ligger iallafall och vilar ;) Barnen och Mathias sitter och tittar på bolibompa i tvrummet och jag kollar på hogan knows best.


Enda dagen på året som solen skiner i lilla is kalla Gällivare, den dagen så är barnen sjuka. Längtar faktiskt lite smått till sommaren fast jag älskar vintern. Nåväl, inte länge kvar nu innan man får ta på sig sandalerna, jeans-shortsten, något snyggt linne, håret i hästsvans. Sitta på ballis på kvällarna med en cigg i hand och något gott att dricka i andra handen!

Ta med ungarna till någon lekpark och gunga, vara ute all day long i solen. Fixa en picknick, vadsomhelst.
Nu vart det mycket drömmar, men drömma får man göra ibland trots att jag-är-lika-med-vinter-tjej!

Fast, hellre vinter, HELT KLART!!!




Vackra Dundret i Gällivare ;)






Riktig vinter!






Eller (om man älskar vintern som jag gör) varför inte ta en tur till ishotellet i Jukkasjärvi och sova under bar himmel eller omringad av en massa vacker skulpturerad is? U-n-d-e-r-b-a-r-t!!




 




En säng gjord av is, likaså väggarna :)




<3 Kärlek


Godmorgon? Godnatt? Du får välja idag.

Morsning korsning, här sitter jag med kräka i håret. Vad vackert. Duschen är upptagen! Vackert det också.
Försökte somna rätt tidigt igår men allt slutade bara med tandvärk upp till öronen, ungefär. När klockan slog nästan halv fem så höll mina ögon på att åka igen men slog upp dom lika fort igen då Felicia började spy. Så höll det på en timme, sen vilade hon och till sist somnade vi allihopa och fick iallafall drygt 2 timmars sömn, man ska inte klaga. Finns dom som har det värre. Sova hinner man göra i graven. Tacka gud iallafall för att vi hade ett dubbel lakan rent, resten i tvätten. Ligger just nu och funderar på om vi med lite tur har tandpetare hemma, eller åtminstone något som får mina ögon att hållas uppe.


Vi hörs när vi hörs. Kram, och godmorgon.


Har du några favoritbloggar?

Tänkte skriva ner för er nu vilka bloggar jag läser varje dag, delvis flera gånger om dagen. Att läsa bloggar har mer eller mindre börjat bli som ett beroende av mig, snart behöver vi inte mobiltelefoner och allt vad det heter för att fråga sina vänner vad dom har för sig idag, det räcker med att läsa bloggar, facebook m,m så vet man :) Haha, nejgud så tråkiga ska vi inte vara va?









Här kommer dom jag läser iallafall ;)


Calle Schulman http://nojesguiden.se/blogs/calle-schulman
Alex Schulman http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen
Blondinbella http://blondinbella.se/
Kenza Zuoiten http://kenzas.se
Hannah Graaf
http://www.bloggfamiljen.se/
Katrin Zytiomerska http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711
Linda J http://lindamadelen.blogg.se/
Lotta Gray http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//
Amanda Hellberg http://amandahellbergsmode.blogg.se/
Evelina http://qwaszx.blogg.se/
15 år och tvillingMamma http://ellamarie.blogg.se/


Har du några speciella favoritbloggar som du läser varje dag?

Det här var bara ett axplock av dom jag läser, kanske hälften av alla :)





Hej sålänge ;)



Pappa på besök :)

Hello :) Nu har Pappa åkt hem, vi har ätit lunch och fikat och lekt med barnen :) Som vanligt när han kommer så hade han handlat en massa gott och lördagsgodis åt barnen! Så snällt.

Gav åt honom min htc också, typ som en Iphone. Jag har då aldrig använt den bara testat den, naaw visst är jag snäll? Tyckte att hans gamla mobil började bli lite föör gammal, inte direkt någon hitech, så nu kan han surfa maila och de :) Perfekt!





HTC P3470 TouchScreen med GPS Navigator ♥

2010-02-20

Godmorgon :) Idag fick jag en underbar sovmorgon, nästan åtta var klockan när barnen vaknade :) Har lust att hitta på något idag men det är sviiinkallt ute ju. Sen kommer Pappa hit också om någon timme :) Så nu ska jag ta och plocka lite här och så.. vi hörs senare ;)

Baby Mama

Kikar in bara lite snabbt för att säga godnatt åt er :) Ligger under täcket och kollar på filmen Baby Mama, har sett den förut men tåls att se igen då den är en väldigt bra film!




En påse godis och en film :)

Just tagit mig en underbar stekhet dusch och nu har jag gosat ner mig under täcket med datorn i famn och en karra påse ;) Försöker samtidigt få ungarna att sova men Felicia kliver upp hela tiden och sjunger och grejar vilket gör att inte Bella heller kan somna! Nåväl, dom somnar nog snart efter lite om och men. Ska ta och packa upp en film jag laddat ner sen ska jag även göra mig en ny mailadress som bara är till för företag! Den jag har nu får vara min privata mail samt msn :) Enklare att hålla koll på allt!


Nåväl, ha en bra kväll allihopa :) Hejsålänge


Kram ♥

En tråkig dag

Känner mig nedstämd och irriterad idag bara. Har dessutom inget vettigt att skriva så därför har jag låtit bli! Började min morgon med att städa, som alla andra morgnar (stavning?)! Sen har dagen bara varit lugn, ska kika i tvättstugan om någon timme om den är ledig iallafall. Sen har jag bara suttit i telefonen en sväng och surrat med försäkringskassan och ätit en glass :) Ska sitta med mailen min en stund nu iallafall, sen är det mellis!


Hej sålänge. Kram

En lista!

TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV
fullständigt namn? - Marie Louise Lindmark
när fyller du år? - 4 Augusti
vad har du på dig just nu? - Underwear, brottarlinne, mysbyxor 
vilken årstid är bäst? - Vintern, och sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovmorgon, frukost framför tv:n
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår
vad är du bra på? - att gnälla
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? - Mathias ligger ju bredvid mig varje natt

TIO FRÅGOR OM DINA VÄNNER
vem vet allt om dig? - Finns nog ingen som vet precis allt
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är väl roliga på sina sätt? 
vem är snyggast av dina vänner? - Alla är vackra
vem är mest partyprisse? - Finns inga "partyprissar" i mitt umgänge
vem är den du helst har filmkväll med? - Mig själv, ingen vill kolla med mig för jag ska alltid kommentera filmer :)
vem av dina vänner är mest "evil"? - Haha, på denna fråga håller jag tyst.
vem tar du med dig om du tar med dig någon? - Barnen

TIO FRÅGOR OM DIN FAMILJ
vem står dig närmast? - Mamma och Pappa
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jo
vem är farligast i din familj? - Min bror, HAHA ;)
vem ser roligast ut i din familj? - ser rolig ut ? Pappa
vem är coolast? - Haha JAG
har ni något husdjur? - Jo en fisk
vem har du mest gemensamt med? - Ingen
vem står för underhållningen? - Barnen såklart ;)
vem sover du oftast med? - Mathias och Felicia oftast i mitten 
roligaste kvällen med familjemedlem? - Minns inte

TIO FRÅGOR OM IDAG
vad har du gjort? - Städat sen kl sex imorse ungefär, vikt kläder, skurat golv, plockat, fixat disken
har du varit glad idag? - Lite
har du varit ledsen idag? - Är det ofta, nästan varje dag
har du gjort något bra idag? - Japp
vad ska du göra nu? - Kolla om det är ledigt i tvättstugan 
har du gjort något dåligt idag? - Inte vad jag vet 
vad har du ätit idag? - Pasta carbonara, smörgårsar, saft 
har du duschat idag? - Nope men tvättat håret ;)
är du trött nu? - Lite
vad händer imorgon - Ingen aning

ANNAT
Hur mår du just nu? - Tack bra, själv? 
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Jodå
Har du piercat dig? - Jo i högra näsvingen men har inte kvar den nu
Vart då? - Fortfarande näsvingen ;)
Gjorde det ont? - Dum fråga 
Har du tatuerat dig? - Nej men vill ha :)
Gillar du punk? - Öh nä.
Har du sminkat dig idag? - Smink är till för dom fula! Jag är snygg.
Isåfall, vad för smink? Nada
Vad har du på dig för kalsonger just nu? - Kalsonger? String kanske det heter, fast kalsonger är sköna dom med
Hur ser dem ut? - Rosa :)

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Kan du ge dig fan på ;) 
Har du kysst någon idag? - Nix
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Inte det inte
Har du ett förhållande? - Jo
När går gränsen vid otrohet? - Det beror på 
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Säkert
Är du romantisk? - Ibland
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Vet faktiskt inte
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Alldeles för många gånger 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Linus
Hur länge höll det? - Haha minns inte, var vääääldigt liten då :)
Har du lekt med någons känslor? - Säkert, när jag var ung och dom :)
Hur länge var ditt kortaste förhållande? - Öhm, någon vecka eller två.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nå nej 
Är du en bra pojk/flickvän? - Man kan alltid bli bättre ;) 
Vem kramade du senast? - Felicia 
När fick du din första kyss? - Hmpf, 14 kanske?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Öhm faktiskt ingen aning.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?- Nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Rent och fräscht! Inga brats!

www.argalappen.se








www.argalappen.se


Haha, är alltid lika kul att se vad folk stör sig på och inte ;)
Nedan kommer 3 stycken exempel!





Lapp nummer 1:










Lapp nummer 2:








Lapp nummer 3:



Jag har bara två armar, önskar att jag hade fler :)

Hello bloggen och alla mina underbara läsare :) Har inte riktigt haft tid att skriva idag som ni kanske märker, har haft fullt upp hela tiden! Städa, tvätta, laga mat, besvara mail m,m! Men nu är jag här.

Har funderat lite, det kanske börjar bli dags för en frågestund? Eller vad säger ni? Så om någon dag så drar vi igång en sådan ;)


Barnens Mormor är här och hälsar på nu så detta inlägg blir inte långt, vi kanske hörs senare?


Kram på er sötnosar!

Sofia Jannok - New Years Eve

En helt underbar låt, den här låten går verkligen inte att lyssna sönder!

Jag är ju "halv" samé så hennes musik passar ju mig perfekt, love it.








Kärlek

:)

Jaha, dags att tvätta dessa kläder igen då ;) Men det behövs, skoj! Så det jag roar mig nu med är att tvätta kläder. Har även lagt att beställa hem en film från www.ginza.se ;) Annars händer det inte alltför mycket här, mina små bebisar liger och sover sin lunch vila.

För någon timme sen så har jag och Felicia fixat i deras rum, ordnat böckerna och plockat leksaker i deras nya leksaksbackar dom fick igår! Nu är det en aningen mer ordning och reda. Är inte speciellt mys att kliva omkring och få något under fötterna.


Nåväl, ska surfa vidare nu en stund innan det är dags att bege sig mot tvättstugan! ;) Kram




2010-02-17

Godmorgon, har sovit som en stock inatt, gudomligt skönt! Plus att jag fick en liten mini sovmorgon och sådana uppskattas alltid. Har en massa planer för dagen så här blir det inget långt inlägg iallafall :) Sitter och lyssnar på Lazee - Calling Out. Vilken underbar låt!



Bara att beställa en ny tid.. och lite kläder.

Yey, vi är så duktiga jag och Mathias. Jag sa åt honom igår att bara för att jag påminner dig nu om tiden imorgon när vi ska till Bvc för att väga lillpigan så kommer vi att glömma bort den, nu är klockan strax efter tolv och vi skulle ha varit där kl elva, great! Nåväl, ska försöka ringa dit och iallafall lämna ett medelande och få en ny tid. Så typiskt oss! Har känt mig irriterad och arg hela morgonen men det löste jag med lite tröst shopping, som vanligt då. Beställde lite pyjamasar och nattlinnen som behövs till kidsen!












Något som verkligen finns lite av i deras garderob, det är nattlinnen och pyjamasar! Så nu är det beställt ;)

Leksaker

Nu är jag dö less på alla jävla leksaker som finns runt varje hörn här i kåken, trots flera leksaksbackar så tycks dom ändå aldrig någonsin räcka till så idag ska det minsann inhandlas åtminstone 2 stycken med lock. Dom hinner aldrig leka med allt och vi har redan bärt ner ett flertal leksaker till förrådet. Likförbannat är det översvämning i deras rum gällande prylar. Barn ska leka, självklart! Men någonstans finns det en gräns.

Nu: läsa bloggar. Har redan gjort bort min städtimme i morse :)

2010-02-16

Typiskt, blogg.se har tjorvat hela morgonen så det har inte fungerat riktigt att logga in! Väldigt störande, min blogg inspiration var på topp och nu har jag glömt allt jag skulle skriva :( Som när jag står ute på ballis och röker då lyckas jag alltid komma på något smart att skriva men sen glömmer jag bort det, det är fan otroligt!


Nåväl, kommer väl på det senare. Ska börja göra Felicia klar för dagis :)



Den här låten är helt underbar!






Hejs!

One love

För att jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva ♥

Du vet väl om att du är värdefull?




En av mina vackra döttrar

Hej på er :) Nu for Mathias iväg på sitt jobb och jag surfar runt och bara tar det lugnt, har städat som en tok idag och gjort en massa andra saker. Har iallafall lagt barnen nu efter mycket tjafs och bråk, man märkte att dom var trötta!


Här kommer några bilder på mig och min äldsta dotter Felicia


    








Tävlingsdags igen ;)

Håll utkik i bloggen, snart dyker det upp en tävling ♥

2010-02-15

Godmorgon :) Eller ja, godmorgon var det ju för några timmar sedan. Har ni sovit gott? Här det är matlagning och städning på gång ;) Tänkte att jag slänger in ett inlägg innan akvariumet ska rensas, det tar ju sin lilla tid! Ska även bjuda er på lite nytagna bilder vid ett senare inlägg, måste bara ladda över korten från kameran! Men ni vet ju hur jag fungerar ;) Precis som Alfons Åberg "Jag ska bara..." ;) Hehe.



Nu nalkas det lunch iallafall till att börja med :) Hur har er helg varit? Kram!

Godnatt och sov gott

Justdet, glömde ju berätta i tidigare inlägg att 3 av 4 fiskar har dött igår :( Så Felicia och Bella ska få nya fiskar.. bara en svart kvar som simmar runt. Otroligt, guldfiskar verkar aldrig klara sig länge.

Nåväl, godnatt på er därute! Nu ska jag kolla på Wallander filmen som just börjat på tv:n!



Sov så gott, hoppas att eran alla hjärtans dag var bra och fylld med kärlek! Min var åt helvete!

Great!!

Wohoooo, internet igen ;) Använder en "dongel" nu som comviq har, great. Men det går lite segt men det får jag helt enkelt ta, man ska inte vara alltför kräsen :) Internet beroende som man är! 


Snart ska kidsen sova, hörs på en stund!




Älskar dig mitt hjärta! :)

Inget internet = ingen uppdatering

Ursäkta den dåliga uppdateringen men har varit utan internet i snart ett dygn - ABSTINENS!! Nu har vi en fungerande router, förhoppningsvis. Vi kommer in på nätet på min dator iallafall men inte på Mathias. Well, ska kika min mail nu iallafall sålänge vi har ett fungerande internet! Kram på er sålänge :)


Dagens bilder :)

Här kommer lite bilder som är tagna idag. Fotade barnen och deras akvarium!














<3 Benny <3

Om en dryga halvtimme är akvariumet här :) Sen blir det att köpa fiskar, Felicia ska få välja vilka hon vill ha sen får hon nog välja en åt Bella också ;) Tack Pappa för bidraget, hihi ♥

Hade ju en hund för något år sedan.. fyfan vad jag saknar lillskiten Benny :( Men det var det absolut bästa för honom att få somna in, en hund ska vara social och glad och inte vara rädd, harig och bitas. Han + alla hans 5 syskon var tvungen att avlivas. En efter en. Fyfan :(

Ett helt år med honom, och det var det bästa året ever!



Mammas lilla sötnos Benny ♥




Snart alla hjärtans dag ;)

Just tagit mig en stek het dusch, fyfasen vad härligt. Speciellt med denna smärta jag har i ryggen! Fick mina efterlängtade kläder idag som jag beställt, en bh, 9 st string och 2 st big-t´s. Så har invigt den bruna big t´n nu. I love it! Sådär stor och mysig ;) Den beiga jag beställde tog jag två storlekar mindre som jag kan ha som ett linne! Är så himla nöjd :)


Ska fixa mig lite kvällsfika nu och invänta att hogan knows best börjar, jag behöver få skratta lite nu mitt i denna smärta som inte är alltför trevlig. BARA ca 4 dagar kvar, then gone!



Snart är det även alla hjärtans dag, och jag VET att den kommer att bli awsome det här året ;) Hihi, jag älskar dig mitt hjärta, du är bäst och alldeles underbar och perfekt!! ♥




Duktiga jag

Herregud jag har inte suttit still en endaste sekund idag, har varit som en duracell kanin hela dagen trots min värk i ryggen! Har dammsugit hela lägenheten, tvättat 4 maskiner tvätt samt sprungit upp och ner för alla trappor ett x antal gånger, vikt undan vartenda plagg, fixat disken 2 gånger, renbäddat sängen, plockat överallt. Nu ger jag och min onda rygg upp för idag!


Skönt att få ha tvättat bort allt då det rådit akut brist på kläder här samt tvätt tider :)


Duktig jag är! ;)

Tvättstuga dag 2

Har fullt upp med att tvätta kläder även idag :) Riktigt roligt speciellt med en mensvärk som liknar inget annat än en skottskada i ryggen. Väldans mysigt.

Tio min kvar innan jag ska gå ner igen så under den tiden ska jag läsa dagstidningarna, se vad folket ställt till med idag :) Kram på er.




Shoppoholic number 1

Dagens vettiga: tvättat kläder!

Annars då, mensvärk till tusen. Dyrt! Hade hellre lagt pengarna på shopping, herregud vad jag älskar att shoppa.
Det liksom ger mig en glädjekick att få bränna pengar, helst på barnen.. barnkläder och kläder åt mig själv!
I love it!!


Jag har iallafall lagt mina girls för en stund sedan och nu väntar jag på att hogan knows best ska börja, haha då garvar man verkligen ;) Älskar verkligen den där familjen..



Nååväl, nu kom kometen ner i brevlådan så ska kika litegrann i den :) Våran älskade vecko tidning!
So long.

Jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar hos www.hotgossips.blogg.se för att vinna en snygg blogg design gjord av: http://adelinez.blogg.se/ :)



En nikotin puss, tack :)

Ryggen värker och jag är trött, ska kolla Hogan knows best som börjar om några minuter. Har iallafall orkat pallra mig snabbt till kiosken för att köpa iskall trocadero, så himla gott! Har funderat framochtillbaka nu i ett par dagar om jag ska sluta röka, eller klart jag vill men frågan är bara hur. Har bara rökt i 9 år drygt men det är lång tid och jag är beroende. Vill inte att mina barn ska börja röka, risken är väldigt stor då min mamma, pappa, bror röker. Även jag. Plåster, piller och allt vad det heter är inget jag tänker börja med iallafall. Ska klura ut något annat sätt, för det ska fungera. Kan alla andra så kan jag också!

Tänker iallafall inte vara korkad att börja snusa istället, det gjorde jag förut och är glad över att jag kunde sluta med det. Fyynej, inte ett till beroende.


Har du rökt/snusat? Om du slutat med det, hur gjorde du?
Är kul att få lite tips och höra andras historier :)


                     





DYRT och ÄCKLIGT!




Nåväl, nu ska jag kika tv och vila ryggen. Jag älskar dig hjärtat, du och jag livet ut ;)
Är glad att jag har dig, utan dig och barnen är jag ingenting! Tills vi blir gamla ;) Hihi ♥


booring

Inget vettigt att skriva idag, tyvärr. Så det kommer att bli glest med uppdateringar!


Jag älskar dig mitt hjärta, du och jag livet ut!



Vi hörs kanske senare.. kram

Godnatt

Kikar in lite snabbt för att säga godnatt och sovgott till er, jag har just kollat klart på Familjen Annorlunda. Ska ta och kika en film snart, fast om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt att jag hade kunnat somna redan nu, haha. Klev ju upp 04.45 imorse. Ska iallafall försöka att hålla mig vaken.

Imorgon är det en ny dag och då ska jag försöka sno mig en tvätt tid, tyvärr måste man ju tjuva när det aldrig finns några tider att boka, fint!


Nåmen, godnatt på er.


"Jag älskar dig mitt vackra hjärta, aldrig en dag utan dig!"

<3 <3

Mina älskade små hjärtan har kommit hem från Hakkas, dom hade då haft det roligt där. Åkt pulka och sådant skoj, Mathias har lagt upp lite filmer och bilder på hans blogg, så dom som har hans bloggadress kan ju alltid kika in där ;) Vi har iallafall lagt barnen nyss, inte en minut efter kl sex ska dom sova för då bryts rutinerna och då går allt käpprätt åt helvete!

Fick bilderna idag som jag framkallat på barnen, var omkring 200 stycken :) Så någon dag blir det att ta fram albumen och sitta och pyssla och greja ;) Blir nog kul för barnen när dom blir äldre att få kolla tillbaka på när dom var små skitungar!




Nu ska jag kika lite tv och äta en frukt!



Mammas glada, stora tjej! ♥







Älskar dig :)

Aldrig mer på ruta ett igen

Är barnfri idag så jag har bara tagit det lugnt, eller ja jag städade imorse och fixade bort disken så att jag kan göra absolut ingenting under dagen :) Så min dag har bestått av en massa vila, surfa lite, postat iväg ett brev till Pappa. Det är det enda vettiga jag har gjort idag haha. Ska senare idag ta och skriva en handlar lista, fy vad tråkigt men det är ett måste!

Mina mediciner gör så att jag blir alldeles slut, vissa dagar är jag totalt sängliggandes medans vissa dagar så är jag uppe och börjar städa innan kl ens slagit sju på morgonen. Ingen dag är den andre lik! Men saker och ting går mot ljusare tider, jag försöker titta framåt och inte bakåt. Blickar jag bakåt en endaste sekund så vet jag att jag snart kommer att stå på ruta ett igen och det vill jag inte göra!


Är mycket jag inte berättat åt er, mycket som jag håller inom mig. Det ni vet är bara en ynka liten del av vad som händer i mitt liv, men en vacker dag så kanske jag blir en liten "Kissie" eller "Blondinbella" som kan skriva ut precis allt i bloggen ;) Men undrar ni något så tveka inte att fråga ;)



.. Det finns anledningar till att mina dagar är rätt tråkiga, då det inte händer allt för mycket. Orken finns inte alltid där! Inte pga av lathet iallafall.

Godmorgon 04.45

Fyfasen vad trött jag är, helt sjukt. Vaknade och klev upp kvart i fem imorse. Somnade igår kväll som vanligt ganska precis kl tio. Måste försöka lägga mig en aning senare så att jag åtminstone får sova till kl sex eller sju. Är inte van vid att kliva upp innan barnen.

Idag åker Felicia, Bella och Matti till Hakkas och jag blir kvar hemma. Ska städa lite och bara ta det lugnt. Försöka sova någon timme hade inte heller suttit helt fel. Men först ska han på gymmet och barnen ska få ta sig en liten vila.


Så, godnatt och godmorgon! :)


Fortfarande tråkigt

Nu har vi just ätit middag :) Proppmätt!

Innan vilostunden idag så fick Felicia sitt hår toppat, hon är så duktig och sitter helt stilla hela tiden och inte ett gnäll :) Mammas lilla tjej håller på att bli en stor tjej! Mitt lilla hjärta!

Ikväll blir det bara en lugn kväll, finns som inget kul att göra. Tänkte även ladda upp lite bilder men det går såå himla segt så jag skippar det.


Bye

Tråk!

Hoho vad jag har det tråkigt, sitter på fb och surrar med Yngbro :) Alltid lika trevligt. Matti och Felicia har gått iväg för att köpa lite fika, och Bella sitter här och ska försöka pillra på alla tangenter. Lär nog ta mig en kvart att skriva detta inlägg. Är ju värsta vårvädret ute nu, jag är sugen på att sätta min rumpa på en pulka och dra till någon backe och åka med ungarna :) Nice!


Är det lika kanon väder imorgon så då ska vi banne mig ta oss ut med pulkorna och bobben!




Ska gå och ta tag i disken nu samt städa litegrann.. det gör man varje dag men ändå syns det aldrig, undras just varför ;)


Älskar dig mitt hjärta

Godmorgon 05.15

Godmorgon, eller ja godmorgon var det för länge sedan här. Kvart över fem imorse vaknade jag. Men då somnade jag också tio igår kväll. Känner mig riktigt trött! Idag ska Felicia klippa sig mest troligt :) Det var ett tag sen sist och topparna börjar bli lite slitna!

Bella ligger och vilar nu iallafall så det ska jag och Felicia också göra så att man orkar med dagen.



Kanske bjuder på ett par bilder senare :) Kram på er.

Vad har ni för nattrutiner för era barn? Hur GÖR ni??

Just nu låter det såhär hemma hos oss "vill iiiiiiiiiiinte sova, vill sova hos Mamma". Samma visa varje kväll. Natten som varit har Felicia sovit hela natten i sin egen säng, utan att komma till oss. Hon är så duktig min stora tjej som snart fyller 3 år! Herregud vad tiden går fort. Oj, nu kom jag av mig igen.. tillbaka med det där med nattning av barnen.

Jag vet att ni är ett antal småbarnsföräldrar som läser min blogg, nu tar jag för givet men eftersom jag har dryga 900 unika besökare så hade det absolut inte suttit fel med lite goda råd och tips på hur man söver två barn utan bråk och skrik varje kväll??

Lämna gärna en kommentar eller två, anonyma eller inte. Alla tips tas emot :)

MEN, är det påhopp eller elakt skit ni skriver så raderas det på direkten!



Nu ska jag göra ett nytt försök med att lägga min stora tjej som har tusen anledningar och frågor, allt för att slippa sova!


"Pappa, jag ramlade ur sängen" fast vi vet att hon klev upp bara för att få komma och sova i min säng.
Hehe, gullunge.

Kycklinggryta ála Marie

Jisses vad mätt jag blev efter middagen, jag lagade kycklinggryta med makaroner.. Man ska väl ha ris till egentligen om man nu ska vara petnoga men det är äckligt så här kör vi på makkisar ;) Egentligen skulle Matti laga dagens middag men det slutade i soffläge för honom, han var trött efter gymmet (inte för att han gör något på det där gymmet) men jaja, snäll som jag är likt alla andra dagar så ställer jag mig och kockar i köket :) Har faktiskt börjat tycka om att laga mat, fast bara lite! Ber jag M att laga mat så blir det korv och makkisar med ketchup och det är jag less på.

Ska surfa runt en stund nu och leta lite kläder att beställa, hittar jag inget åt mig själv så får det bli åt ungarna! Får se vad som finns :)






Felicia och Morfar :)

Dagens bilder

Idag har Pappa varit hit, barnens Morfar men han åkte hem för en kort stund sedan. Direkt därefter gick jag och la mig för att vila en stund med Felicia, Bella sover också men då knackade det på dörren igen och då var det Mamma, fast hon skulle kika förbi lite senare eftersom hon kom mitt i lunch vilan!

Har tagit omkring 50 bilder idag när Pappa var hit. Kan bjuda på en eller två nu så får ni se resten senare!


Felicia, Pappa och Isabella ♥






En trött och sliten Mamma ;)





Haha, en bild på mig då jag ser någorlunda fräsch ut iallafall :)
Det tog verkligen en evighet att ladda upp bilder idag så ni får fler att se vid ett senare tillfälle, kram på er!

Beställda kläder

Dessa plagg beställde jag åt mig igår, allt gick på 319 kr och då är även frakten inräknad :)




Bh 65:-






String 3 pack för 30:- jag beställde 3 paket = 9 st så 90:- då :)






Big T /Nattlinne 35 :- beige







Big T/Nattlinne 35:-



Sen var frakten på 94 kr.. billigt tycker jag! Herregud..

Samma visa varje kväll

Felicia vägrar gå och sova, gallskriker och det ena efter det andra och det resulterar i att hon väcker Bella. Sen sitter vi här med två vakna barn. Allt jag gör duger inte, utan Felicia ropar glatt "Kom Matti, kom". Men när dom somnat då sover dom också oftast nätterna igenom.

Vi har iallafall nyss tagit en dusch jag och gumman, och olyckor händer så lätt. Men det finns ju tvål och vatten förstås, hon råkade göra nummer 1 på Mamma i duschen, men hon är ju bara ett barn.




Jag är iallafall svin trött fast jag tagit en vila på eftermiddagen, hade lätt kunnat somna för natten nu. Inga problem! Imorgon ska jag visa er vad jag beställt från Ellos idag :)

Godnatt på er, kram.

Stulen av kusin Elin

Tio första
Första bästa kompis: Sofi.
Första bil: Citroen Xantia.
Första kärlek: Linus.
Första husdjur: Hamster.
Första semester: Minns inte.
Första jobb: Äldreomsorgen.
Första köpta skiva: Minns inte.
Första riktiga kärlek: Mathias.
Första piercing: Högra näsvingen.
Första konsert: Ingen konsert nej.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider
Sista bilfärd: Hem från Arbets.
Sista filmen du såg: Sommaren med göran.
Sista ringda telefonsamtal: Annikka.
Sista bubbelbadet: Flera år sedan.
Sista spelade cd: Lyssnar aldrig på cd.
Sista kyss: Väldigt länge sedan.
Sista gången du grät: 3 dagar sen.
Sista måltiden: Lunchen.
 

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Haha, JO!
Fått ditt hjärta krossat: Jo
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Säkert
Haft ett one night stand: Ja.
Busringt till nån: Säkert.

Sex saker du gjort idag:
1.
Ätit
2. Rökt
3. Städat
4. Vilat
5. Kollat TV
6. Surfat

personer du kan berätta allt för:
1.
Linda J
2.
3.
4.

Tre val:
Svart eller vit?
Svart
Sommar eller vinter? Vinter.
Choklad eller chips? Chips.

Två saker att göra innan du dör:
1.
Bli miljonär så att mina barn får ärva alla mina pengar ;)
2. Kommer inte på något smart nu.

En sak du ångrar:
1.
Finns mycket jag ångrar men inget jag skriver här.


Vill också ha en katt

Tänk om jag också hade haft en söt liten katt som hade hämtat min post varje dag :)






Såhär skriver ägaren till katten Fix..




"För några år sen när jag jobbade natt o alltid sov på dagarna när posten kom så vaknade jag ibland upp av av att posten låg i sängen (eller precis nedanför på golvet). Funderade på om jag kanske hämtat den i sömnen (läs; yrvakenheten), men så en gång så fick jag för mig att det var mina katter..tog fram mobilen och min kompis fick agera brevbärare. resultatet blev detta. ;)"






Naaw, how cute? Jag vill också ha en söt personlig brevhämtare ;)





Matlagning eller Frasses?

Nu är jag förtjänt av en liten vila samt blogga, har städat som en toka! Har dammsugit och skurat hela lägenheten, fixat disken, plockat överallt, krypit på knäna i flickornas rum för att plocka alla dessa leksaker. Haha, nu är jag slut. Matti tjajar om att vi ska hämta mat från Frasses till lunch, haha ät själv för fan. Herregud vad äckligt! Ja säger då det.

Får nog laga min egen lunch idag tror jag ;) Till middag ska jag slänga ihop en broccoligratäng, fy vad gott! Mums!






Vilket himmelrike alltså, en hel kyl full med grönsaker! :)

Blog lovin <3

Följ mig gärna via blog lovin om du vill ;) Ikonen hittar du på högersida! ♥


:)

Besöksrekord på bloggen igår ;)

Nu har vi sålt en av våra vagnar, fungerar liksom inte att ha tre stycken när man bara har två barn :) Sen har vi redan två förråd fyllda till taket med saker så dags att börja rensa saker och kova in pengar! Så nu är vagnen såld, även skrivbordet, och tv rumsbordet.

Idag klev vi upp kvart över sex, så jag har hunnit plocka lite överallt och fixa disken medans Matti har sålt vagnen. Ska snart ta fram snabeldraken och dra ett par varv runt lägenheten.. Det är ett måste varje dag :)


Jag är iallafall astrött och hade inte tackat nej till att få sova ut ett par timmar till, det hade varit guld värt!!

Brooke Hogan - Hey Yo

Den här låten älskar jag :) Den är helt underbar!



Med lite tjat så går det vägen..

Nu sover barnen och jag ska slänga mig i badet efter en snabb uppdatering här! Försäkrinskassan ringde ju upp mig idag ett tag efter min tupplur, så på Måndag har jag pengarna! Det hjälper tydligen att ringa dit och tjata litegrann ;) 
Har iallafall just betalat lite räkningar, det svider om man säger så men är man vuxen så är man, haha.


Maj var även hit idag så ska ta och mejla henne lite bilder på barnen som jag lovat :) 




Var det den här bilden du vill ha? Lämna en kommentar så jag vet :) 




Hejsålänge. 

Typiskt mig

Det var inte alls dumt med en taktik vila i en timme, det var alldeles underbart! Nu till det sämre, vaknade upp av att jag hade två missade samtal, dolt nummer. Försäkringskassan!! Nog är det väl att man alltid sover när det ringer viktigt folk!



Jag har aldrig haft en sekunds tålamod.

Herregud, finns det något värre än att skriva en handlar lista? Om jag hade fått bestämma hade jag skrivit FRUKT över hela pappret, lätt jag hade kunnat leva på det :)

Sitter förövrigt och väntar på att försäkringskassan ska ringa mig, lämnat två medelanden förra veckan.
Deras policy är att ringa upp efter en till två dagar, ringde dom? NEJ

Ringde dit igår, igen. Förklarade, hon gillade läget och skulle pronto lämna ett medelande till sin chef som ska ringa mig idag. Så nu väntar vi, jag ger dom ett par timmar till sen ringer jag dit igen! Tänker inte gå utan pengar för att dom inte har tid till något.


Det här verkar vara mer en gnäll-blogg än en mamma-med-två-barn-blogg.

Ja, trevligt. Men det är min blogg, gilla läget ;) Fast jag är ju evigt tacksam för alla unika läsare jag har, samt dom nya jag får varje dag :) Är kul att ni vill läsa om vårat liv, alla mina gnäll inlägg m,m..

Vem vet, kanske dyker upp en tävling snart inom kort, sådant gillar ni minsann :)


2010-02-04

Godmorgon på er, sovit gott? Idag är Felicia hemma från dagis, hon är lite små snorig och hostig så då får hon stanna hemma! Är även osäker på om hon har feber eller inte. Just det, igår hämtade M ut förstoringarna på barnen. Dom är svin fina, och jävligt stora! 70*125 var måttet, så jag tror det kan bli lite problem med att hitta ramar, ska kika på IKEAs hemsida iallafall, hittar jag något så går det väl inte att beställa hem som alltid annars!

Idag händer det då inte alltför mycket, ska bara ta det lugnt och städa lite hemma hade jag tänkt. Vi hade ju tvättstuga idag också, på morgonen om jag inte minns fel. Tror även att M har glömt bort det ;) Nåväl, ska gå och ta tag i disken nu iallafall så får M fixa golven :) Leksaker och grejer tamejfan överallt, haha men det är så det ska vara!



Vi hörs kanske senare, om tid och ork finns. Kram ♥

2010-02-03

Godmorgon, halv sex imorse slog Bella upp sina blå så då var det bara att vakna till liv och ställa sig i köket och kocka lite mat ;) Tur att jag somnade halv tio igår då så att jag fått sova ostört hela natten! Underbart.
Vi har en otrolig tur som har två små barn som vill sova nätterna igenom, fast nu på senare tid har Felicia börat få för sig att vakna varannan timme, inte så kul om ni frågar mig ;)

Ska snart bege mig mot tandläkaren, fyfan säger jag bara!! Är så jävla rädd och har alltid vart det, ända sen jag var liten!
Nu är det ju ingen vanlig kontroll jag ska på utan jag vet ju att det blir att dra ut en tand eller med lite tur bara laga den, ja ni hör ju själva, livsfarligt ju! Haha, har lust att banga ur som alltid förr men då får jag faktiskt hålla käft och inte gnälla om jag har ont, hehe.


Ska gå och fixa mig lite frukost nu iallafall, äckelpäckel att äta såhär tidigt men nu har jag faktiskt inget val :)


Godmorgon på er solstrålar!

3 års trots och tandvärk

Felicia har hamnat i 3 års trotsen vilket innebär att föregående natt har jag fått 4 timmars sömn, som om det inte räckte så fick jag tillbaka min tandvärk, så ni kan ju tänka er vad jag gjort hela dagen och vad jag ska fortsätta göra nu. Vi hörs imorgon, då har jag en film att visa er när ungarna busar idag :) Sen ska jag även till tandläkaren imorgon och få medicin som man blir borta med vinden av, sen dra ut en tand ;)


Godnatt
Hej sålänge..


Kram och var rädd om varann!

Familjen Annorlunda

Nog är det väl HÄRLIGT när precis ALLT man skriver plötsligt blir raderat? Nu blir det här tredje gången jag skriver om allt ;)


Har iallafall bäddat ner mig under täcket nu och väntar på att programmet familjen annorlunda ska börja, galet alltså med ca tio barn per familj. Vet inte riktigt om dom skiter ungar eller pengar, möjligtvis både och!
Fast 20 liter mjölk i kylen, 10 pottor raddade efter varann, smutstvätt från golv till tak och en jäkla massa kärlek och kramar ;) Det är nog inte så illa ändå, haha.






Bilden är lånad från google.





Nu rundar jag av här innan inlägget blir raderat igen, haha..


Älskar dig gubben min!


Hallå i stugan

Håller fortfarande på att mixtra med den andra, nya bloggen.. delvis designen men jag lovar att berätta vilken adress det är sen vill jag även ge er tid på att lämna ett medelande ifall ni vill fortsätta läsa!

Nu sover barnen iallafall och jag har (tror jag) fått ögoninflammation, inte säker men det känns då som så! 
Kanske man kan njuta av ett låångt varmt bad nu när barnen sover, får hoppas på att dom inte vaknar, något jag hatar är stress! 


Tack för kommentaren Isabelle U, visste inte att du läser min blogg :) Har du någon blogg? 
Länge sen man hörde av dig! 





Nåväl, nu blir det ett bad ;) Kram på er!  

Äntligen!

Wiiierd, nu funkar min tryckplatta igen på min dator, konstigt.. Har använt en vanlig mus sen igår eftermiddag sen testa jag bara för skojs skull ifall den skulle fungera och det gjorde den ;) Kanske jag slipper köpa en ny dator? Om inte annat så är det något med drivrutinerna.. fast tveksamt, det kollade vi ju igår.

Jaja, hoppas att det fortsätter fungera! Tänker inte använda min dator som om jag vore 85 år ;) Haha!


Nu är det iallafall lunch alldeles strax och jag är vrålhungrig!!

Den andra bloggen.

Håller i denna stund på att fixa min nya blogg, som kommer att vara lösenordsskyddad! Alltså stängd för nyfikna människor! Kommer att medela er idag om vilken den nya adressen är! Jag kommer självklart att uppdatera denna blogg också för allmänheten, men det jag skriver kommer att vara mycket begränsat. I dena andra bloggen kommer det vara mycket privata saker, ni kommer att få ta del om vääldigt mycket om vad som händer i mitt liv.

MEN för att få läsa allt det jag vill dela med mig av så KRÄVS gällande:

- NAMN
- MAILADRESS
- ER BLOGG OM NI HAR NÅGON


Lämnar ni inget av ovanstående, eller falska namn, anonyma kommentarer så får ni inget mail av mig med lösenord och loggin namn!



Återkommer i ett senare inlägg med den andra privata bloggadressen :) Kram på er!


2010-02-01

Godmorgon godmorgon :) Fyfan, den här förkylningen vägrar gå över, jag blir galen haha.. Svettas och fryser om vartannat!! Försökte radera föregående inlägg men av någon misär anledning fungerar det inte. Då jag fick en bisarr kommentar, haha. Ja fyfan! Tydligen får man inte ha åsikter, eller ha dåliga dagar, tydligen ska man buga och bocka när ens barn ligger och sover och när det plingar/knackar på dörren, kan man inte ens vara trevlig utan sucka pusta frusta då blir man själv en aningen knäpp!! Men, jag antar att det bara är jag i detta avlånga land som har dåliga dagar?

För det första, om det står barnvagnar och pulkor utanför dörren då fattar man att det bor barn där, då fungerar det inte riktigt att plinga och knacka tills någon öppnar om klockan är mycket!! Dessutom tror jag inte att vi hade blivit eld och lågor om ni hade flyttat på vagnarna själv. Eller hur V?

But hey, alla är vi olika ;) Vad säger man, tacka fan för det!




Nåväl, nu tycker jag att vi lämnar det där.. ska försöka radda inlägget senare om det fungerar då. Nu ska jag snora vidare och försöka få i mig lite frukost! ;) Godmorgon på er mina söta, snälla rara läsare!





RSS 2.0