Städ dax igen :)

Haha, jo igen.. tycker inte jag gör annat.. tredje dagen jag tvättar kläder. Och städar gör jag heela tiden men ändå syns det inte. Nåväl, med flera småbarn så får man inte göra annat ;) Tog iallafall en mini paus och satte mig här.. karln har åkt iväg på möte så nu är det bara lilla och jag hemma. Felicia är på dagis. Ska lägga in lite bilder också.. sen fortsätta med det tråkiga men behövliga!



Mina två hjärtan!

Söndag och barnledig.

Hej gulledu :)

Barnledig idag, det behövs kan jag säga.. för att bli en bättre och starkare mamma så behöver man tid för sig själv också. Snart middag och jag har absolut ingen aning om vad jag ska laga för något! Dessutom är jag den som hatar att laga mat, är alltid min vackra som fixar sådant medans jag brukar ta hand om städningen.. Blir nog fil och flingor till middag, funkar lika bra det med. Sen ska jag ta tag i köket och städa det, sen toan.

Och alla dessa nedrans kläder.. jag tycker inte att vi gör annat här än att tvätta kläder. Hujja!
Såå på Tisdag morgon är det tvättdax igen.



Sen kan jag även tala om att dop inbjudningarna är beställda :) Väntar bara på att dom ska komma sen ska vi skicka iväg dom. Skönt att det är bortgjort redan nu fast dopet först är i Juni. Har man fler än ett barn så får man ta vara på varje liten chans att göra bort viktiga saker. Skjuter man på något så blir inget gjort! Såå kom ihåg, ligg alltid steget före.. då kan inget gå snett :)

Well, nu blir det "middag". Och glass till efterrätt ;)



Puss o kram, och var rädda om varandra!

Ett till inlägg..

Flickan sover och jag känner för att skriva av mig ordentligt. Läs eller skit i det ;D
Haha..




Sitter och tänker på min barndom massvis, hur allt har varit osv.. tänkte skriva lite om det. För ska man överväga så har jag mest skit minnen från min barndom. Min pappa bodde ute i byn när jag var liten, där bor han ännu och min mamma bor i stan! Pappa har alltid gjort så gott han kunnat med allt, och det är jag mäkta tacksam över. Jag har två föräldrar, som dom flesta har men ibland känns det bara som om jag har en. VISST, jag är vuxen nu men eftersom jag inte haft en riktig barndom så saknar jag det mycket och tänker på det jämt och ständigt. Fast man är vuxen behöver man sina föräldrar lika mycket som när man var barn. Min mamma tänker bara på jobb jobb jobb och mera jobb.. Pengar pengar pengar. Jämt! Hon frågar mig nästan varje dag hur jag mår, bra säger jag oftast för jag vet om att om jag skulle säga den raka sanningen att jag mår skit innerst inne vilket jag faktiskt gör så ignorerar hon det bara och börjar tjata om sitt jävla jobb och allt som hör till..


Hon säger att allt är mitt fel, jag har nu inne på mitt andra barn men hon påpekar hur man ska klä barnen, hur man byter en blöja. Precis som om jag vore en dålig mamma vilket jag vet att jag inte är. Jag är en bra mamma för mina barn och jag älskar dem högt! Jag gör allt för dem, så som min mor inte gjort för mig. Hon tror innerligt att pengar är allt på denna jord, som sagt det är mycket men inte allt. Så när hon har dåligt samvete för något så springer hon och köper något till oss, fyller på mitt barnkonto eller barnens garderober. Tack! Jag är glad för det eftersom våran ekonomi inte alltid är den bästa. Jag undrar alltid över när fan hon ska öppna sina ögon se att jag behöver henne på andra sätt än så.

Jag vill att vi ska kunna hitta på saker med barnen, typ ta en fika på stan eller bara göra saker utan att alltid bråka! Eller att hon bara kramar om mig när jag är ledsen istället för att börja skrika och bråka. Som t.ex igår när vi skulle åka på stan så hann jag bara sätta mitt arsle i bilen (hon hann inte ens starta bilen) så sa hon hållkäften åt mig och att jag skulle vara tyst hela vägen! ÖH? Normalt. Jag tycker faktiskt inte det. Många gånger behandlar hon mig som ett barn fast jag är nästan vuxen. Eller ja, riktigt vuxen blir man nog aldrig!

Nu låter det säkert som om jag hatar min mamma och hon bara är pesten, så är det inte. Jag saknar min Mamma nå så enormt! Många tycker jag ska bryta kontakten med henne för att börja må bra någon gång, men det är faktiskt inte så lätt.. hon är ändå min Mamma! Det har nu gått snart 21 år och hon bryr sig inte ett piss över hur jag egentligen mår.. när andra är i hennes närhet så visar hon aldrig sitt underliga besvärliga beteende.


Jag vill ha min mamma. Men som en sa, det kan du se dig i stjärnorna med!


Älskar dig Mamma.. önskar trots allt efter 21 års bråk och krig att vi kunde få det bra.

<3 Mathias <3

Vela bara säga att jag älskar dig nå så otroligt mycket hunny, du och jag livet ut!


Den vackraste karln i hela världen är du! :)

Min man Mathias som jag varit tillsammans med i snart 4 år :)

Du är för all tid mannen i mitt liv ;) <3

Lördag

Godmorgon du fina :) Lördag idag och städningen är igång, har bara ett barn hemma nu så då är det lättare att få saker gjorda! Min underbara är i Kalix över dagen, saknar honom som tusan. Han är den enda. Sen innan jag lägger upp lite pics så kan jag även tala om att faderskapstestet på Isabella har kommit för snart en vecka sedan, och hon är dotter till Mathias. Nu vet ni! Så ni idioter som snackat en massa annat kan bara hålla käften, som jag sagt så är jag ärlig och vill behålla min familj för vackrare finns inte! Sådeså ;D

Nu till bilderna som jag lovade! :)



Min vackra och vår dotter Isabella.



Kunde inte låta bli att köpa varsin likadan pyjamas åt dom :)
Dom var så söta!


Älskar er mina barn!

Godmorgon :)

Jag är svintrött som vanligt :( Jag vaknar kl sex varje morgon och ändå sover barnen nätterna igenom, tur vi har! Är så  glad att jag har två friska barn, däremot har Felicia blivit extremt svartsjuk nu när Isabella har kommit till oss.. Hon skriker hela tiden, bråkar om allt.. (blöjbyte/mat osv) säger nej till allt. Inget duger! Hur vi än gör eller säger så är det inget som duger.. försöker ändå ge henne den tid hon behöver så att hon inte ska känna sig utanför.
Tror jag behöver fråga BVC om råd och tips för annars går jag snart in i väggen..


Nu tänkte jag iallfall bjuda på en liten bild :)



Felicia och Isabella :)

Isabella Anna Bäckström <3

Tänkte börja dagen med att skriva ett blogginlägg om hur hon kom till världen, alltså genom ett kejsarsnitt som var planerat. Nu tänker väl ni att ja, det är väl att bara ta ut barnet sen är det klart? Nja, inte riktigt i mitt fall. Nu tänker jag inte vara feg längre utan säga den raka sanningen.. Jag är rädd! Oerhört rädd, nästan så att det blir barnsligt!! För allt vad som har med sjukhus osv att göra med.. jag valde att ändå bli gravid igen fast jag är rädd, abort existerar inte i min värld! Nåja till berättelsen :)

Vi fick ett datum när op skulle bli av, så vi hade fixat klart barnvakt efter många om och men.. så den 5e Mars tidigt på morgonen bar det av till bb där jag fick ett tillfälligt rum tills efter operationen, hoppas i dom fula kläderna och jag rullades in till väntsalen utanför op! Väl där flödade tårarna mer och mer, jag bangade flera gånger om sen vart snittet uppskjutet en vecka! Jag är såå rädd så det är sinnesjukt, men alla har vi våra rädslor, antar jag? Så hem for jag, med magen kvar.. jag med dåligt samvete och alla sura och griniga.

Well, efter ett par dagar fick vi en ny tid för op.. så dagen innan op fick vi åka in på bb för att narkos skulle lägga in en kanyl i min arm som skulle sitta där över natten och tills op var över.. varför? mjoo, allt bara för att slippa gråt och bråk innan op.. så att det blir tusen gånger lättare att söva mig. Sagt och gjort! Den 12e Mars strax innan kl åtta på morgonen åkte vi in på op salen igen, väl där inne fick jag någon spruta in i kanylen sen tog det MAX 2 RÖDA sekunder så snurrade hela min värld, jag slutade gråta genast och kunde släppa kontrollen.. Min underbara älskade var med mig hela vägen tills det att jag började somna med lustgasen efter sprutan. Sen var han tvungen att gå ut och vänta tills bebis kommer. Så 08.17 är Isabella född. Sen hamnade jag på intensiven (post op) tills jag vaknat någotsånär och kunde syresätta mig själv.. då kom mina hjärtan förbi tills det var dags för mig att bli inrullad till våran bb sal. Och än var allt snurrigt som tusan i huvet, men sen klarna det till och vi fick våran silverbricka med gott fika :)

Slutet gott allting gott!



Dessutom kan jag tillägga en simpel sak, har fått höra det förut och det sårar mig oerhört mycket! Att jag pga av min rädsla inte vill föda fram mitt barn! Ta er i arslet!!! Bara för att man är rädd eller liknande så finns det INGET som talar för att man inte älskar sina barn eller vill ha dem till världen..


Hade tänkt skriva i ett tidigare inlägg om varför snittet inte vart av, men eftersom jag/vi mått som vi mått så har jag låtit detta inlägg vänta. Nåja, don`t hate me!



Uppdaterar säkert senare med ett gladare inlägg med bilder, nu tvättstuga!

Stå för din sak..

Stå för din sak
Du kommer att förstå, när du pratar med mig
Stå för din sak
Du kommer att förstå, jag är inte som dig
Det spelar ingen roll för jag vet var jag ska
Jag vet vad som krävs och jag vet vad jag har
Tjäna lite pengar för jag ligger i takt
Jag säger ingenting då har jag ingenting sagt
Jag säger allting så jag vinner min makt
Trött på det mesta men jag hänger kvar
För jag står rakt upp när dom vänder blad

Städ dax ;)

Godmorgon allihopa :) Har börjat ta tag i städningen nu, är just klar med köket! Lika att göra bort sådant när bebis bara sover och Felicia är på dagis.. för sen är det full rulle här i huset ;) Ska strax börja med lunchen sen fortsätta med städningen.. hade behövt ta en dusch också men det får bli när jag är klar, måste städa.. haha det är min enda chans när det är lugnt här..

Nu till lite bilder :)


Karln min innan operation, han fick vara med tills jag hade somnat! Tryggt!
I vanliga fall när man sover under op så får ingen vara med förutom personal,
men jag hade tur!


Här är jag med Isabella i magen strax innan op. Usch vilka otrevliga kläder! 
Och för att inte tala om deras hemska sockar! Jag drog då snabbt av dem!


Första bilden på Isabella :)


Min vackra familj!


Felicias lillasyster Isabella



3140 g och 47 cm


Äntligen är graviditeten över! Allt har bara gått bra och vi har kommit hem i Lördags på tidig hemgång!
Vi fick lilltösa på Torsdag morgon kl 08.17 med ett planerat kejsarsnitt :)



Nu är vi äntligen en familj!

Älskar er mina barn!



aldrig utan er <3

Hejhej :)

Ursäkta för den dåliga blogg uppdateringen ;) Har en massa massa annat att tänka på. Hoj..
Och ingen bebis än heller, men snart! Allt är bra med oss iallafall.. igår kväll var den helt vild och galen! Tok sparkades, tröck mot alla nerver som bara finns.. jag kunde knappt andas, kunde inte sitta, stå, ligga, röra mig.. Allt var bara hemskt hemskt hemskt i dryga två timmar! Fast ändå är det tryggt på något sätt, då vet jag att han/hon lever där inne.. blir bara orolig om den inte sparkar på ett par dagar.. vilket har hänt. Usch..

Ska snart ta tag i att städa köket, sen dammsuga lite.. vilket behövs göras här varje dag.





Känner mig så nere och orolig i hela kroppen.. o inte blir något bättre av att man känner sig ensam :(
Känns som om jag får gå igenom all dynga själv.. jag vill inte!



Snart blir snittet av iallfall, säger än så länge inte när.. just för att jag är sååå less på att min mobil går varm dygnet runt samtidigt som jag är gladeligen tacksam för att jag har många människor runt omkring mig som bara vill mig väl och bryr sig.. men ibland orkar inte jag heller!

Ny tid..

för operation.. den blir av till veckan iallfall. Men vilken dag behåller vi för oss själva, orkar inte med att bli nerringd och med en massa sms som pumpar in.. utan ni lär ju se när jag inte uppdaterar min blogg på ett par dagar, då vet ni :)

Dessutom har jag och karln bestämt pojknamn nu ifall det blir en pojke ;)

Benjamin Ivan Bäckström :)

Benjamin för att det helt enkelt är ett fint namn, Ivan efter Mathias Pappa och efternamnet efter Mathias..


Vette tusan vad bebis ska heta om det blir en tjej :/



Uppdaterar kanske senare med en ny magbild som är tagen idag, nu måste jag vila iallafall..

Dagen som varit :)

Som jag nämnde i tidigare inlägg så var Pappa hit idag, även hans tjej Stina. Så dom kom förbi mitt i lunchen sen vart det glass såklart.. pappa sprang iväg och köpte och medans han var borta grina Felicia och skrek mooffa..



Sen när Felicias glass var slut i hennes skål så flytta hon över sin sked till moffas och tyckte att hon lika gärna kunde äta upp hans glass också :)



Sötunge!


Och början på kommande vecka så kommer bebisen.. så kan bjuda på en nytagen bild på magen :)



8 kgs viktuppgång med denna bebis (denna bild tagen i drygt vecka 38.)

och..

16 kg med Felicia tills förlossning.. denna bild är tagen v.30




Nu vart det ett inlägg med en massa bilder för en gångs skull.. tror nog jag avslutar detta inlägg med en bild på mina älsklingar!


morsning ;D

Godmorgon mina trogna läsare :) Tänkte skriva ett inlägg tidigare imorse men dessvärre for mina tankar åt helt annat.. vaknade strax före sju imorse av att Felicia sitter i vår säng och sjunger tills vi är klar vakna.. sen när hon ser att vi börjar vakna till liv och ska kliva upp.. DÅ börjar hon säga "sova sova sova". Då är plötsligt hon trött igen.. Haha, samma visa varje morgon. Snart är det iallafall lunchdags, tänkte bara skriva lite i brist på annat vettigt.. Har dessutom städat för en stund sedan, otroligt att jag ens orkar.. känns bara jobbigt att röra på mig nuförtiden men snart är det över!

Och.. gårdagens blogginlägg.. Ta inte illa upp för att jag totalt har ledsnat på att min mobil går varm. Orkar helt enkelt inte svara på alla sms och samtal. Hör av mig när jag orkar! :) Bebisen och vi mår bra, nu vet ni :)



Nu till mera tidsfördriv ;)


1. Fullständigt namn? Marie Louise Lindmark
2. Exakt ålder? 20 år och 8 månader
3. Vart bor du? malmberget
4. Bor tillsammans med? mathias, felicia
5. Husdjur? nej
6. Färg på ditt hus? gult
7. När är du född? 19880804
8. Klass? ingen
9. Vilket år tar du studenten? haha den som visste
10. Något jobb? nej
11. När gick du upp i morse? vaknade före sju, klev upp halv åtta
12. När ska du sova ikväll? när jag blir trött
13. Duschat idag? jo
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit idag? frukost bara
17. Dagens klädsel? linne + mjukisbyxor + underkläder
18. Dagens smink? inget
19. Dagens sötnos? Felicia
20. Dagens roligaste? väntar än på det ;P

SOCIALT

21. Har du många vänner? räknar dem inte.. få men riktiga
22. Hur många har du kysst? några st
23. Vem kramade du senast? Felicia
24. Hur många har du haft sex med? -
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen aning, ingen hoppas jag?
27. Har du pojk-/flickvän? jo
28. Vem pratade du med i telefon senast? Anne
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Mamma - samma

FAVORIT :

31. Film? Patrik 1.5
32. Låt? lyssnar på allt ju :)
33. Mat? Sallad :)
34. Dryck? champis
35. Färg? svart/rosa
37. Stad? Sthlm
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Matte
40. År? 2007

SENASTE :

41. Personen du tänkte på? Pappa
42. Personen du kysste? Mathias
43. Gången du spydde? det var ett tag sen
44. Gången du grät? i förrgår
45. Pizzan du åt? minns inte
46. Gången du var i Göteborg? kanske 10 år sen om inte mer?
47. Gången du var i Stockholm? 6 år sedan
48. Gången du var full? minns inte, iaf väääldigt länge sen
49. Gången du var hög? aldrig
50. Personen som såg dig gråta? Mathias

ANTINGEN ELLER :

51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? mysa
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? upptagen
56. Hångla eller puss? bådeoch
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? helst inget av dem.. har ju lunar iofs.  
58. Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? svart
61. Blåa ögon eller bruna? bruna
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? cola
66. Pizza eller kebab? kebab
67. tomt?
68. Älska eller älskas? det ska vara ömsesidigt
69. Leva eller dö? leva

ANTAL

70. Personer du älskar? några
71. Personer du hatar? finns några sådana också
72. Pojk-/flickvänner du haft? -
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ingen
74. Glassar du ätit på en dag? säkert ett par st
76. Gånger du haft minnesluckor? 1 vad jag minns
77. Gånger du varit hög? aldrig
78. Personer du saknar just nu? ett par st
79. Gånger ditt hjärta brustit? flera gånger

VEM

80. Vill du kyssa nu? ingen
81. Ska du träffa imorgon? ingen
82. Sjöng du senast för? sjunger inte inför folk
83. Hade du senast en msn konversation med? mamma
84. Spelade du tv-spel med senast ? ingen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu ? Mathias
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen
87. Förtjänar att dö? tänker inte så om folk
88. Är söt? Felicia
89. Vill du sova jämte inatt? -öh?

VAD :

90. Gör dig glad? ärlighet
91. Gör dig ledsen? lögnare
92. Vad vill du helst göra nu? äta och sova
93. Önskar du att du slapp göra? städa
94. Vill du ha nu? bebisen :)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar pengar pengar
96. Längtar du till? tills bebis kommit till världen
97. Vad tycker du om dina betyg? otroligt dåliga
98. Ångrar du i ditt liv? privat!
99. Är det bästa som hänt dig? my favorites
100. Hur mycket är klockan? 20.39

:)

Äntligen något glatt att tänka på för en stund, imorgon kommer Pappa hit :)


En bild på Felicia och min Pappa.


Slänger även in en bild på min skruttunge :)



imorgon blir hon 1 år och 7 månader :)

Hej eller nå..

Kan börja dagens inlägg med att tala om att det inte vart något kejsarsnitt igår, varför det inte blev av är det bara jag och mina närmsta som behöver veta.. därför behöver ni inte smsa som galningar åt mig och tokringa mig. Slår snart av min mobil! Jag eller karln hör av oss när bebis kommit :) Kan iallafall tala om att det blir i början på nästa vecka senast! Nu vet ni! :)




Sen till lite tidsfördriv medans älskling lagar middag!

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: humöret sviktar
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: surströmming
Kläder just nu: linne, mjukisbyxor och underkläder
Musik just nu: ingen
Sommarplaner: mammaledig och en liten semester
Saft eller alkohol: saft :) är nykterist!
Hur många kuddar sover du med: tre
Favoritväder: våren helst, och sommaren
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Kommer du ihåg din första kärlek: jo
Tror du på mirakel: ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag är ju redan stor :) Har ett barn nu och ett är på leverans ;)
Bio eller promenad: promenad
Stjärntecken: lejon
Rädd för insekter: nej
Största svaghet: har lätt för att gråta
Det här är jag bra på: Är bra på att vara en bra mamma åt mitt/mina barn!
Chips, morötter eller godis: Helst morötter.. fast chips är ändå förjävligt gott ;)
Pizza eller hamburgare: helst inget av det!
Skriver du dagbok: jodå, antar att du läser min dagbok just nu :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig: har haft en piercing i högra näsvingen men tänker inte skaffa några nu
Stökigt eller välstädat: välstädat
Är du rädd för blod: jo
Saltar du på maten: ja
Gillar du att sjunga: ofta, haha så länge ingen hör mig så sjunger jag :)
Anser du att du är stark: Ibland, beror på hur man ser på saken.
Brukar du sola: Inte nu nå mer
Vad gör du om du får hicka: inget
Kaffe, te eller inget: inget
Har du en besatthet: har jag säkert


Deppig :/

Hej, eller nå.. helt slut är jag, som vanligt med andra ord. Idag har vi vart på förlossningen sen på narkos och pratat lite ochsådär.. är så deppig så det inte är sant! Är givetvis glad för morgon dagen men med tanke på att vi vart lovade att Felicia skulle få sova med oss på BB så hade jag även sett framemot det också, hon ska ju få träffa bebis först av alla inom släkt osv.. MEN då säger deras lilla skadade chef eller vad hon nu är att Felicia INTE får sova med oss där utan endast bara vara dagarna.. Jag föll i tårar direkt! Har inte en släkt som ställer upp ens vid sådana här tillfällen att agera barnvakt, sen hade jag tagit mig igenom allt mycket mycket lättare och vart hundra gånger gladare om min älskade lilla gumma får vara där med oss dygnet runt som en riktig familj men tydligen inte! Hatar när jag blir lovad saker och sen hålls det inte, det gör mig bara ledsen.. så otroligt ledsen!

Känner mig så nere nu.. känns som om jag vill skjuta upp allt men det går inte. Vill bara kunna lägga mig i sängen framför tv:n och kunna andas normalt utan att bli nervös och få tungt att andas.. Det går bara inte!
Sitter istället här och skriver blogg/läser andras bloggar medans jag istället kan umgås med Mathias. Känner mig elak!
Vill dessutom slippa tänka på morgondagen för en endaste sekund, JO jag är glad för att få ett till barn men är inte destomer glad över resterande.. då menar jag operation, vara utan Felicia hur mycket som helst. Hon är ju mitt guldhjärta! Nåväl, nu till glädjande saker.


Dagen i all ära har bestått av en massa shopping, denna gång en massa bra att ha saker!

- Bok att läsa på bb när bebis sover osv..
- Amningsinlägg
- Bebis tuttar
- Nan1 (modersmjölksersättning)
- Fruktsoppa
- Kvinno prylar ^^
- Mat

.. säkert en massa annat också.


Nu ser jag att klockan har slagit över åtta vilket innebär att Arga Snickaren just har börjat och jag tänker lämna datorn.
Godnatt!


Tänk på mig imorgon ;)
För på ren j*vla svenska är jag rädd!





Älskar dig Felicia, och Mathias såklart. Och bebisen :)
<3

Morsning korsning ;)

Godmorgon :) Här är vi uppe med tuppen.. vid sju har vi klivit upp. Som vanligt :) Tog fram den nya fårskinnet till bebisen för att se hur det ser ut osv.. men Felicia tyckte att hon skulle ha den istället så dom får väl samsas ;) Snart har vi möte, sen blir det lunch sen möte igen! Imorgon har vi inte ett barn utan TVÅ :) så, om drygt 24 timmar är bebis född.. bara vad jag antar eftersom att när jag vart planerad ett snitt med Felicia så åkte vi in 7 på morgonen och hon föddes 09.21 ;P

Förresten, köpte den där rislampan igår.. ska fota senare idag, måste ändå ta en sista bild på magen :) Ska bli så förbannat härligt att få komma i sina jeans och alla fina kläder efter förlossningen.. är en aningens less att gå omkring i mjukisbyxor och linne hela tiden :/ Ne hörrni, uppdaterar senare. Nu ska jag äta frukt :) Gott!



Dessutom hoppas jag att pappa kommer hit på Lördag så vi kan ta en fika på sjukhusfiket med hela familjen samlad och jag förhoppninsvis kan stå på benen, om inte annat får jag väl låna en rullstol ;) Haha!
Nåja, hoppas han kommer hit.. skulle glädja mig/oss. Älskar dig Pappa!



Tjing!

Baka kaka :)

Snart är tvätten äntligen kvar, ska hämta upp resten vid nio tiden.. får bara hoppas att allt är torrt då! Vi har just fikat kvällsfika.. Felicia tyckte att hon skulle baka kaka med sin sista brödbit så hon la den lilla lilla biten på golvet, tog en leksakspinne och rullade över medans hon sjöng "baka kaka, baka kaka". Haha, sötunge!

Får bli ett litet inlägg ikväll, ska ta och renbädda gummans säng :)

Puss

Långt inlägg denna gång :)

Hamnade här igen en snabb sväng innan jag ska ner till tvättstugan och fortsätta tvätta.. Så tråkigt! Men måste!
Sista barnkläderna att tvätta upp innan den stora dagen.. Denna gång pojkkläder ifall att. Man vet ju inte vad det blir för kön.. Jag och Mathias hoppas iallfall på att få veta imorgon när vi ska på besök på förlossningen, blir en ctg:kurva och mest troligt ett ultraljud för att se att allt är ok! Kan dom se kön så vill vi veta, det är vi överens om!

För om det är en liten kille i magen så har vi ändå några timmar på oss att inhandla pojk kläder.. för just nu drunknar vi i tjejkläder. Har massvis med bebiskläder från Felicia. Nåja, det återstår att se..


Sen när jag varit till den efterlängtade tvättstugan så ska på stan en sväng och köpa en rislampa.. lägger upp en bild senare så får ni se.. Men, bara om jag vart nöjd. Ser det tragiskt ut så får ni ingen bild ;D Haha!




Morgondagen är iallfall fullspäckad med saker att göra :( :)

- Möte tio på morgonen *heemligt möte*
- Möte kl ett på förlossningen.. besök och information inför Torsdagen.
- Packa klart min BB väska, bebisens väska är nästan klar iaf.
- Städa lite i lägenheten så den ser något sånär nice ut när vi kommer hem



Åh, sitter och grubblar över hur jag ska igenom mig nätterna på bb, uschamig!! Mathias är ju inte så direkt positiv till att sova i deras hemska sängar, han stannar helst hemma och sover med Felicia.. Jag har ju en bebis att gulla med men är inte så lätt att ta sig upp ur sängen första dagarna efter op... sen hatar jag SJUKHUS i största allmänhet. Kommer ihåg när jag fick Felicia, var på BB i fyra dagar/tre nätter.. Dom första tre dagarna hade jag såå himla ont att jag vart elak och irreterad på alla. Barnmorskor som läkare osv, alla kunde fara åt satan! Dom gjorde ALLT för mig, passade upp mig mer än dygnet runt och det dom fick tillbaka var utskällning på utskällning.. Förlåt! man blir faktiskt knäpp efter att ha svinont i många dagar! Dom är nog van vid det mesta skulle jag tro men jag har ändå dåligt samvete och ska denna gång bete mig bättre.. försöka iallafall!



Nu tvättstugan ;D

På återseende!

Såååååå tröööött

Lillan har vaknat halv sju imorse, och jag är sviiiiiiiiiiiiiintrött!!!!!! Mina ben är som spagetti, jag är yr och mår illa. Behöver sömn NU. Dessutom behöver jag ladda upp ordentligt innan Torsdag, men det ser väääldigt ljust ut med den saken. Ingen ide att ens gå och lägga sig på kvällarna när man ändå måste kliva upp någon timme senare.


Svimmar snart av utmattning..

Hejpa :)

Hemkommen för en stund sedan,  och kvällsfikat är bortgjort.. jag och fam. har varit och hämtat en hörnsoffa och ett tvrumsbord.. Jag är iallafall nöjd! Nu står MR SNOOK bakom min nacke och glor vad jag skriver.. nåja :) en blogg är ju som sagt en blogg.. som SKA läsas ;D

Nu ska jag göra mig en smörgås, alla andra har redan fikat men inte jag! Ska se Familjen Annorlunda snart :) Älskar verkligen det programmet.. det är väl i stort sett det enda man orkar göra om dagarna, kolla tv.


Nåja, nu till det jag skulle göra!
Om tid och ork finns så uppdaterar jag imorgon med bilder också!


Puss och godnatt!


Godmorgon :)

Gumman vaknde ännu tidigare än vanligt idag, önskar att jag kunde få en enda sista sovmorgon innan Torsdag.. men drömma kan man alltid göra ;) Vi har just fikat o så, tänkte lägga mig och vila en stund sen duscha för att sedan bege oss till Gällivare.. lite ärenden :)

Jag som alltid är såå himla slö gjorde ett ryck igår när karln var på gymmet.. dammsög, skurade och plockade i köket. Hoff.. Men skönt att det är gjort! Och i förrgår har jag och karln renbäddat och fixat klart bebis spjälsäng.. så nu har nedräkningen börjat och jag är faktiskt ganska så nervös. Nog för att jag vet hur allt går till, men ändå.. Det värsta tänkbara jag grubblar på hela satans tiden är att jag inte kommer vakna upp efter operation/narkos och inte få se mina barn växa upp..


Hoj vilka tankar. Ne, nu vidare till annat!



Älskar er!





Trött och irriterad

Som vanligt nästan.. jag kliver upp sju varje morgon och har svårt att somna på kvällarna. Hoj. Blir väl bättre med tiden..
Har iaf vart duktig igår och bakat blåbärsmuffins :) MUMS!

Lite bilder :)

Innan gräddningen :)
Innan gräddningen.

Efter gräddningen :)
Efter gräddningen.



Jag är duktig :) och goda vart dom också!


Ska baka matbröd i eftermiddag tror jag..




Nu ska jag slänga mig i sängen en stund och vila.. börjar få huvudvärk!





RSS 2.0