saknar

Saknar Mathias :( är helt känslig med denna graviditet.. fast han bara är borta någon ynka liten timme eller två så känns det som om jag går under.. har aldrig varit en ensamvarg, pallar inte att vara ensam! Usch! KOM HEM NU!!

Love u

Hejpahejpa :)

Är helt slut i kroppen redan och klockan är bara strax efter ett.. Morgonen började med loppis, fanns bara en massa onödigt skit där så fick bli en snabb sväng på stan istället.. Först Lindex för att kolla en ny mössa åt Felicia, hennes tredje denna vinter.. antingen är dom för kalla eller så går dom sönder. Nåväl, fanns bara skit där och kön var lång.. så vidare till Intersport :) Hittade en väldigt fin rosa McKinley mössa åt gumman, dessutom var det halva priset på den.. så, 60 kr för en sådan vintermössa är värt pengarna. Så den fick det bli! Väntar nu att lillhjärtat ska komma hem så ska hon få sova sin lunch och jag ska vila lite, har städat köket så är slut i kroppen och min rygg värker :(

Uppdaterar senare, förhoppningsvis med bilder också! 


Och glöm inte att lämna en kommentar om bebisnamn! :) Då blir jag glad! 



Kram o puss!  

Namnförslag till bebis?

Ajustdetja, blir det en pojke så blir det nog en Benjamin :) Var ju faktiskt Mathias som valde Felicias namn så nu är det min tur enligt mig :) Meeen.. blir det en flicka så har jag ingen aning vad det blir för namn!? Såå.. ni läsare kanske kan lämna en komentar på namnförslag? Både flick och pojknamn! :)




(givetvis så är det inte min mage utan en lånad bild)


När jag väntade Felicia..

Hej och godmorgon :)
Blir att skriva om graviditeten med Felicia eftersom att denna grav inte är avslutad riktigt ännu.

Tog denna av Nathalie..

När fick du reda på att du var gravid? Minns inte :(
Hur gammal var du? 18
Hade du mycket halsbränna? Litegrann
Spydde du mycket?
Inte en enda gång
Hade du mycket foglossning? Nej
Har du fått bristningar? En liten på vardera bröst

Trodde du att det var en pojke eller flicka? Osäker, men i slutet var jag säker på att det var en flicka
Gick du över tiden? Inte direkt?? Fick henne i vecka 40+0
Födde du för tidigt? Nej
Hur var förlossningen? Enkel, vääldigt lätt med andra ord!
Blev du sydd? Antagligen eftersom hon kom ut genom ett planerat kejsarsnitt
Dragen med sugklocka? Nå inte
Hur många var inne i förlossningsrummet? Ca 7 st personal inne på op/narkos
Hade du någon nära med dig? Nej
Vilket BB födde du på? Gällivare BB
Hur stor var bebisen? 3325 g & 48 cm lång
Vad fick den heta? Felicia


Gravid v.30

Felicia i magen :)


Ytterligare ett..

Blogg inlägg :) Är så kul att blogga nu när allt fungerar vilket det inte gjorde med den andra bloggen jag hade :) Så vänj er nu med en massa inlägg.. som sagt, om allt möjligt! Mig, min familj och vad som händer i mitt liv :)



Wellwell.. En sak mindre att fixa, brickan är klar.. har iaf just fikat med familjen och innan det vart det ett bad med Felicia. Snart börjar Gordons Kitchen Nightmare.. Älskar verkligen det programmet, och efter det börjar Lyxfällan :) Haha, jag och mina älskade tv program.. har faktiskt städat lite idag också, vikt undan rentvättade kläder och storhandlat med familjen.

Ne, har inget mer vettigt att skriva så nu blir det tv:n :)



Puss!


Stress stress

Hamnade än en gång här i brist på annat. Har hur mycket som helst att göra innan BB.

- Fixa ny patientbricka
- Tvätta massa kläder
- Packa klart det sista i mina två resväskor
- Städa lägenheten

+ Barnvakt ordnat
+ Alla blodprover är tagna :)

Är så slö och trött dagarna igenom, känns inte som om jag orkar med något.. en vecka kvar och jag har stressen upp i halsen.


Nu har karln åkt på gymmet, tänkte försöka städa lite och boka tvättstuga för snart kommer Mamma och hämtar upp mig så jag får fixa den där jäkla patientbrickan.. iofs har jag en men alla upgifter på den stämmer inte för fem öre nå mer.




Bjuder på en bild på gumman och mig :)


Godmorgon :)

Jag mår illa :( och inte blir det bättre av att karln står och lagar lunch så det stinker mat os i hela lägenheten.. USCH! Är alldeles för finkänslig med denna grav.. Well, exakt en vecka kvar så kommer bebisen :) Nu kom iallfall posten, fick post av pappsen :) Han ger aldrig upp, förstår liksom inte att jag inte är intresserad av dessa medlemskort till höger och vänster, men han tycker väl att har jag varit medlem i 20 år så kan jag väl fortsätta..

Ska iaf snart ta en dusch sen skriva matlista för vad som behöver handlas hem.. ett måste är iallfall ett gäng med blöjor, och denna gång åt 2 barn ;)




Nu ska jag söka fram lite pics att lägga upp på min dotter.. min älskade sötunge!

hjärtegull!

Felicia nyfödd :)



Snaaart är bebis här!!




Min gullunge! Mamma älskar dig!


En bild och flera kommer..

Min man Mathias som jag varit tillsammans med i snart 4 år :)

Min sambo/man Mathias :)

Laddar upp fler bilder senare..

IKEA och hemska blodprover :)

Skrev ett svinlångt inlägg igår kväll men sedan så började sidan tjorva och allt försvann så orkade inte skriva om allt igen.. nåväl, fick iallafall våra IKEA paket igår :) Vill ju börja få iordning nu innan bebisen kommer.. måste även börja ta tag i det där med amningen också, nu hur det ska gå till :/ Felicia är ju en snålis när det gäller den saken och jag vet verkligen inte hur jag ska få henne att sluta.. för när bebisen kommer så har den förtur. Hoff, mycket att tänka på innan storken anländer :)

Jag har iallfall varit jättejätte duktig idag! Nu lär ni tycka att jag är världens meega fjant, men tacka så är vi alla olika :P
Har tagit blodprover idag ;) och jag är verkligen LIVRÄDD! Inte liksom vanligt rädd att man bara tar dom fast man har en rädsla.. utan jag är en sådan som lägger benen på ryggen och springer om jag kan. Dom här proverna ska ha varit tagna för huuur länge sen som helst men inte jag ne, jag springer dessutom bråkar.
Det värsta är att min älskade söta rara man Mathias måste hålla fast mig när proverna tas.. så rädd är jag! DÅ får jag heta fjant och allt, men men alla är vi olika. Nu har iallafall karln min åkt på gymmet så jag tänkte fixa mig lite lunch, hatar mat!!! Fyy äckligt. Hade velat leva på frukt, grönsaker och isvatten för resten av livet om det hade gått.. är såå himla gott :) Dessutom nyttigt.



Ne, nu lunchen som sagt.. sen hämta mitt hjärta från dagiset. Sen blir det BEBIS SHOPPING :)



Älskar dig hjärtat! Och mina 2 barn :) NI är allt! <3

Äntligen!

Wiiiho :) äntligen är min blogg igång, den andra jag hade fungerade ju inte! Nåväl, nu är det färdigbloggat på lunar och fortsätter här istället när tid och ork finns.. Snaart kommer bebisen våran, längtar :) Och sötgumman min som blir storasyster.. Nu åter till annat :) Skriver säkert mer ikväll!

Puss <3





RSS 2.0