Videofy.me

Från och med nu laddar jag upp mina videos på videofy.me istället! Ansök du också om ett medlemskap! Och det gör du här!

Dessutom tjänar du pengar på att lägga upp videobloggar på din blogg! Inte illa :)






Finkläder

Tjejerna fick varsin likadan klänning som dom ska få ha vid jul! Till det blir det nog röda likadana strumpbyxor och tomteluva :) Dom blir nog så söta så mina prinsessor!

Bilderna gör det verkligen inte rättvist :( Blää, jaja ni förstår hur jag menar! Dom är mycket sötare och finare i verkligheten..






30e November 2010

Hej på er! Jag hade en alldeles för stressig dag igår så jag hann knappt sitta på datorn :( Har inte ens hunnit läsa dagstidningarna så jag har noll koll på vad som händer i världen nu, haha! Nemen dagen har iallafall gått åt till tusen samtal åt allt och alla, är uppbokad på möten precis hela veckan.. skönt att få beta av en efter en! Efter denna vecka slår jag av mobilen med jämna mellanrum :) Förövrigt väntar jag att klockan ska rulla på lite mer, så när klockan börjar närma sig sju så är det godnatt för barnen och då åker alla oinslagna julklappar fram. Så det ska jag fortsätta med ikväll hade jag tänkt!

Ska även visa er 2 svinsöta klänningar som tjejerna ska ha på dagis omkring julen.. dom har alltid någon slags julfest så jag passade på att inhandla lite finkläder! Visar dom alldeles strax..

Felicia Julen 2008




Felicia Julen 2008





Så liten hon var ^^  ♥


Fattiglapp!

Hej och godkväll! Eh, nä INTE godkväll här inte nä. Det är ena jäävla tattargrannar man har, riktiga fattiglappar. Jag var på väg till tvättstugan och fick just en pikébuss bakom arslet och framför mig samt en polisbuss, same shit diffrent name? Iallafall, fixade tvätten sen gick jag hem.. men jag höll på att svimma av i trappen för fyyfan vad det stank mäsk och sprit :/ Kukhuven som är så fattiga och måste koka och sälja åt små fjortisar för att få tjäna sina få hundralappar! Gick iallafall ut på balkongen en sväng och kikade och då bar polisen ut väldigt bra många dunkar med mäsk och sprit samt en kokare ;) HAHA säger jag!! Så går det serrni! Det var det det.

Jag kommer ALDRIG någonsin att sätta alkohol i min mun, inte ens en jävla folköl! Alkohol är till för dem svages psyke rakt av. Och jag kommer hålla fast vid mina ord ända tills jag fan är pensionär och sen dör!

Nåja, jag överväger iallafall att klä barnen och åka iväg till Mathias och sova där inatt om inte denna stank försvinner snart! Och soppan är ju inte billig i kallstart så jag funderar på (om fallet blir så) att skicka faktura på soppan till idioten som kokar, fast det har han väl inte råd att betala nu när hans extrainkomst försvann, skrattskratt..

Hoppas fanskapet flyttar ut självmant eller alt blir vräkt, lycka!





Sovasovasova!

.. Det är just precis det jag tänker göra just nu, sova! Är barnledig någon timme eller två så då passar jag på att sova. Får jag inte alla mina timmar med viktig sömn så blir jag helt jävla galen till sist :(
Mathias tog båda barnen upp till sig, jag är otroligt tacksam!

Justdet, sovasovasova var det haha. Godmorgon och godnatt!


Söt tjej med en söt mössa

Denna söta mössa fann jag på Lindex! Kunde inte låta bli att köpa den ;)

Min söta tjej.




Rosa söta mössan 99:- här


28e November 2010

Ååh jag bara älskar den här videon på min yngsta dotter ;) Söt som socker med hennes skratt!
Har lagt upp den här videon förut men lägger upp den igen för dom som inte sett den :)






Godmorgon förresten!


27e November 2010

Igår fick flickorna ett piano (eller vad det nu heter, haha.) av mig och Mathias! Så idag spelade jag in ett litet klipp åt er!

Min stora duktiga tjej!

Visst är hon duktig?





26e September 2010

Jösses vilken stressig dag, är först nu som jag satt mig ner i lugn och ro! Jag har just lagt Felicia och Mathias håller på att söva Bella, blir det inte alltför sent så ska vi surra lite, slå in julklappar och fika.

Alla julklappar är så gott som färdiga nu iallafall, tur det.. jag hatar att vara ute i sista stund. Jag hade bara behövt två mega stora, tomma kartonger. Det får bli morgondagens letande kanske.


Medans Mathias försöker lägga Bella så ska jag ta tag i disken sen rusa ner och boka tvättstuga, kul liv va? Har man barn så är det ens verklighet att städa, tvätta dygnet runt.

Är ni klar med alla julklappar?


Haha t.om julgranen har vi ju satt upp ;)

25e November 2010

Godmorgon från ett iiiiiskallt Gällivare :) Tror det är närmare -30 grader ute. På en halvtimme beger vi oss mot dagis sen måste jag hem på direkten och städa fort som tusingen, får nämligen besök vid tio tiden :) Måste även ringa högsta chefen inom top, nu får det fan hända något med denna kyla i min lght :( Är som liite less på att behöva frysa dagarna igenom, min förkylning försvinner ju aldrig.. deras fel, säger vi.

Nånå, ska plocka ihop allt som ska med nu.. hörs sen! Kram på er och frys inte ihjäl där ute ;)



Clementinberoende

Snart sprutar det mandariner ur öronen på Felicia! Hon verkligen äälskar mandariner och kan äta hur många som helst per dag ;)

Frukt är ju nyttigt!







Verkligen hennes favoritfrukt..


Julklapp

Denna söta fotölj får tjejerna också i julklapp av mig :)



En rosa såklart ;)


24e November 2010

Hej på er :) Hur är det med er? Själv är jag mest bara irriterad och väldigt fundersam! Ni kanske minns att jag skrivit om mjölkallergin och mina misstankar om att Felicia har det som Bella har? Så jag bokade tid till barnkliniken, så halv elva imorse skulle Felicia vara där.. Mathias gick dit med henne, och en timme innan dom åkte satte jag ett emla plåster på vardera arm men när dom kom dit så hade läkaren sagt att det inte är nödvändigt med provtagning (fast det var det vi fått tid för) utan vi skulle smörja med miniderm istället på utslagen! Såja, jag är som nådigt jävla irriterad. Jag tål inte mjölk och Bella tål inte heller mjölk. Därav mina misstankar SAMT Felicias extrema torra hud, precis som med Bella.. är huden som blir irriterad av mjölk! Men NÄ, dom velade inte ta prover utan som sagt skulle vi smörja.. men då funderar ju jag på hur fan dom tänker?

Dom ger oss en tid för just allergiprovtagning, dom skickar hem emla plåster som måste sättas på en timme innan. Men inga prover tas :( Fyfan för denna jävla sjukvård!! Nåja, vårdcentralen sa iaf förra veckan att om dom på barnkliniken inte hjälper oss så ska vi höra av oss till vårdcentralen och då fixar dom allt.. eg brukar dom inte göra det utan hänvisar alla barn till barnkliniken. Men dom hjälpte ju oss inte så då får det bli vårdcentralen!

Enda pluset var att Mathias faktiskt gick dit med Felicia (jag är seriöst livrädd för sprutor och vill INTE föra över min rädsla på barnen)..

Sen hade dom även vägt och mätt henne och min piga har blivit stor, har tyckt hon blivit lite tyngre och jag hade minsann rätt :)

14,6 kg och 94 cm lång!

Min stora fina tjej!


<3


23e November 2010

Herregud vilken helvetes natt, somnade rätt tidigt och vaknade vid fyra med världens jävla tandvärk.. tänkte att jag tar med mig pigan vid sju på morgonen så går vi tillsammans till tandis. Men jag somnade vid halv sex tiden och vaknade HALV TIO!! Vilket jäävla kaos alltså, Felicia börjar ju dagis kvart över nio och jag hade ett möte direkt efter lämningen samt tvättstuga tidigt på morgonen sen skulle jag även hinna till tandis innan hela kommunen står där med tandvärk. Men så blev inte fallet nä utan jag blåste på till halv tio som sagt, sen var det bara att stressa iväg till dagis sen hem igen och boka om mötet. Hoj, känns som om hela dagen blir förstörd när man sover sålänge fast skönt är det ju iofs. Nåjo, ska ta och bege mig snart till tvättstugan som jag bokade om..

Jag tycker att jag inte gör annat än och tvätta :( Så trist men måste man så måste man.

Imorgon är iallafall F ledig från dagis för då ska hon på blodprovtagning, jag tog äntligen fingrarna ur rö... och bokade en tid. Så nu ska det kollas upp om hon tål mjölk eller inte. Mathias går dit med henne medans jag går på mötet jag var tvungen att skjuta på tack vare min försovning.

Jag saknar att kunna sova bort hela dagar utan att få ångest över det.



22a November 2010

Hejochhallåå! ;p Snart ska stora tjejen hoppa i säng och när hon väl somnat så ska jag slå in lite julklappar :) Efter det börjar ett fruktansvärt pinsamt program som jag absolut inte får missa!





Bland annat en sådan här ska slås in, en rutschkana som ungarna önskat sig ;)


Smoby Rutschkana




Nu i veckan fortsätter julklappsinhandlingen, men vad ska man köpa åt dom små? Än sålänge har jag inte en aning..



Vad har ni för er ikväll?


50 sanningar om mig!

1. Jag har inget tålamod.
2. Jag är livrädd för höjder.  
3. Jag ogillar folk som skryter.
4. Jag är livrädd för mörker.
5. Jag har två barn.
6. Jag har en handledssjukdom som gör att jag inte kan böja/använda min högra handled.
7. Jag har väldigt svårt för att gå upp i vikt.
8. Jag har ett bmi som visar undervikt :( 
9. Jag hatar lögner.
10. Jag är gift. 
11. Jag är beroende av päronsoda.
12. Jag har 1 storebror.
13. Jag hatar snabbmat.
14. Jag är arbeslös.
15. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år.
16. Jag gillar cigg.
17. Jag hatar folksamlingar.
18. Jag lider av depression.
19. Jag hatar alkohol mer än någonsin.
20. Jag älskar våren.
21. Jag gillar inte mina bröst. 
22. Jag ska göra en bröstförstoring direkt jag sparat ihop 40.000 kr.
23. Jag ogillar smala killar.
24. Jag har aldrig testat droger.
25. Jag är oerhört svartsjuk av mig.
26. Jag har en bästa vän som heter Sara
27. Jag älskar rosa, svart, vit, grå
28. Jag önskar att min släkt hade något mellan axlarna. 
29. Jag äter medicin mot min depression
30. Jag kan inte leva utan ovannämnda
31. Jag har lämnat mitt gamla värdelösa liv bakom mig.
32. Jag har fått ett nytt intresse, bakning!
33. Jag är absolut inte samma person idag som för ca 6 år sedan. 
34. Jag har blivit dömd.
35. Jag är nöjd med allt på min kropp förutom mina brön ;p
36. Jag har en svaghet för choklad. 
37. Jag älskar mitt långa hår.
38. Jag är kort.
39. Jag har inte körkort. 
40. Jag blev en ung Mamma.
41. Jag älskar hemmakvällar.
42. Jag vill hoppa fallskärm men törs inte.
43. Jag blev mobbad i grundskolan. 
44. Jag har dålig humor.
45. Jag hatar droger.
46. Jag är en djurälskare. 
47. Jag sminkar mig aldrig. 
48. Jag har ofta ont i magen.
49. Jag är mer en kvällsmänniska än morgonmänniska. 
50. Jag kommer alltid stå för mina handlingar och vara den jag är.

21a November 2010

Natten var återigen ett helvete där en stund! Ungarna somnade rätt tidigt men vaknade en efter en! Bella vaknade vid tolv och var vråltörstig, dock somnade hon om på direkten.. 40 min senare vaknade nästa. Hela sängen var genomblöt, och blöjan genomkissad.. mys, not. Så där mitt i natta fick jag börja med att  byta sängkläder och natta om flickan. Sen kunde jag inte somna om själv.. vid sju vaknade dom, Felicia väckte mig och sa att hon spytt! Trevligt. Nu är hon mycket mycket piggare och har energi till tusen, tror då inte det är magsjuka för hon har bara spytt en gång o så..

Nu kollar hon bolibompa iallafall och Bella har åkt till sin Pappa vid halv ett idag :( Tomt och ensamt här nå fruktansvärt. Sån himla tur att jag har Felicia mitt hjärta :) Fast nu har hon ingen att bråka med, hehe..



Tre saker




Tre saker jag inte förstår mig på:

1. Tiden
2. Varför samma ballad är bra ena dagen och dålig andra dagen
3. Magont

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
1. Mobiltelefon
2. Datorn
3. Olika laddare

Tre saker jag gör just nu:
1. Sitter inburrad i täcket
2. Svarar på denna lista
3. Lyssnar på musik

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Simma med delfiner
2. Bli miljonär
3. Gifta mig i en stor kyrka och allt ska vara snordyrt

Tre saker jag kan:
1. Uppfostra mina barn
2. Hålla tider
3. Laga mat

Tre saker jag inte kan:
1. Baka 
2. Gå på händer
3. Slicka mig på armbågen

Tre favoriträtter:
1. Sallader av alla olika sorter
2. Plättar
3. Lasagne

Cocacola Lypsyl

Vart finner man denna underbara sak? Hittar den inte i stan och inte att beställa :(

Just tell me!


Jag vill HA denna lypsyl!



Sjukt less på denna blandannat, smakar ju skit.. inte för att man brukar äta den men ändå ;p


20e November 2010

Nu blir det ett godmorgon i rätt tid och inte ett på dagen :) Äntligen en natt utan att Bella lever om hela natten, vid tolv vaknade hon en gång sen har hon sovit ända till morgonen! Så skönt att känna sig någorlunda utvilad förengångsskull ;) Idag ska vi fixa upp julgranen jag och barnen! :)

Kan ju visa vad som köptes igår på apoteket ;p Tydligen så är det bara deras produkter som verkar fungera ^^


Demons & Angels ansiktskräm

 

Natuvive Essentials Papaya handcream



Perfektion

Vet ni vad som hade vart så jävla perfekt? Ni vet som man kan göra på facebook, blockera människor! Hade vart super om det hade gått via bloggen också. Bara blockera folk som man inte vill ska kunna läsa, det enda man typ kan göra nu är att modifiera ipnumret så att inte dennes kommentarer kommer fram eller så slutar man blogga! Liksom antingen eller.

Och kom ihåg vart ni hörde den idén först!





Skithåla!!

Hela dagen har jag varit nedstämd, inget har dugit nästan. Enda glädjen var när pappsen var hit på förmiddagen! Då blir man alltid glad. Sen barnen, dom gör mig alltid glad. Men resterande av denna skithelvetes-whatever-the-fuck-vaddetnuär-för-dag!! Den har bara vart skit rakt igenom. Jag är bara så jävla less, tänka sig om man hade vågat ta det där jävla steget att flytta från stan. Men så jäkla kul att flytta själv? Och vart någonstans? Fast ja, allt kan bara bli bättre än vad det är här. Förvarenda liten människa i den här stan är totalt dängd i väggen i mina ögon. Är hellre ensam någon annanstans än omgiven av nötter här.

"Älska dina fiender, det gör dom mer galna än vad dom var från början"


Har sagt det förr, men nu menar jag det.. nu letar jag lght någonannanstans.. vartsomhelst men inte i denna kommun!


Blogglista

Lista

1 - Hur länge har du bloggat? I Juli 2008!  


2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Haha, var inte intresserad ett dugg tills en dag då jag började läsa B-bellas blogg.. efter det utökades bloggarna i min favoritlista.. allt handlade om mode tycker jag, nu skiter jag i modet och följer nästan bara mammabloggare! Ett kort tag efter att jag börjat läsa en massa bloggar så startade jag min egen!
 

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Blondinbella


4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Tramsiga och totalt jävla värdelösa. 

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Har uppemot 300 bloggar på min bloglovin om inte mer men följer kanske 100 av dem regelbundet..
 

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 95% dagboksbloggar och 5% ämnesbloggar.


7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om! Haha det måste nog vara Foki!


8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Dempaz!
 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Har jag inte den blekaste om, och ärligt så skiter jag i det! Är min blogg, passar det sig inte så behöver man inte läsa ;) Enkelt men ärligt.


10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
En tycker inte det, men resten gör det. Nämner inga namn ;)



11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Jag vet vad jag ska utelämna i bloggen och inte, allt skriver man verkligen inte ut då jag vet hur många dårar som existerar i denna internetvärld! Så med andra ord, ja jag har hittat en fungerande gräns!  

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Mycket av mitt privatliv lämnar jag ute, samt en massa om mina barn skrivs det inte heller om och absolut inte jämförelser bland mina barn samt andras. Alla är vi olika!  

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Är inte i behov av bekräftelse men jag blir ju såklart skitglad när statistiken höjs samt när kommentarerna flödar!  

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Det tror jag inte, för det finns nog inte en enda bloggare här i världen som skriver ut precis allt om sig själv. Känner varandra gör man inte över internet!! 

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Det tror jag, men samtidigt så är det isådana fall så jävla självförvållat. Är ingen som tvingar dig att blogga, börjar man må dåligt av att blogga så lägg ner skiten helt enkelt :)  

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Klart man blir ledsen, vad annars.. jag försöker låta det rinna av mig alla gånger. Men när det är påhopp på mina barn blir jag arg, ledsen och besviken! Men inte annars.


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Ohja!  

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Nackdelen med mitt bloggande är att jag blir totalt sönderstressad om jag inte uppdaterat på en dag, annars finns det nog inte nackdelar. Haha eller ja, alla elaka kommentarer som kommer ur värdelösa käftar. Det är 2 nackdelar. 

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Ingen aning faktiskt, men jag hoppas det iallafall! 

21 - Nämn 5 bloggare som du tycker skriver bra! :)

Kenza

Foki

Dempaz

Hannah Graaf

Evelina
(haha när hon väl uppdaterar ;) )

19e November 2010

Hej och godmorgon, eller kanske godförmiddag :) Morgonen började med ett besök till apoteket, handla järnet där sen gasen i botten hem för Pappa var på ingång och skulle hälsa på! Sen när han for iväg och vi hade ätit lunch så drog vi iväg till lekia/jysk/dollar för lite julklappsinköp! Fick bli en rutshkana och en stor godismaskin åt kidsen, sen tog det stopp.. hjärnsläpp!! Vad mer kan dom tänkas vilja ha? Nånå, julen är ju inte riktigt än men julklappsinköpen har iallafall börjat, ska inte bli som alla andra år.. stressköpa allt dagen innan!

Nu är det bara den där jäkla julgransfoten jag behöver så åker julgranen också upp, har inte riktigt ro känner jag att vänta tills 1:a advent eller när man nu eg ska börja pynta. Nä jag vill ha jul nu!

Längtar ni till julafton? :)



Nästa år blir det INTE en grön gran, vill ha en rosa eller lila.. möjligtvis en vit! Så himla fina ;)


18e November 2010

Svar på tal;


Ang salvan om bröstörstoringen utan kirurgi!



Sofi skriver:

lilla gumman de där funkar bara för ett tag medans du använder den de är ungefär som botox eller en rynk kräm de blir inte ett bestående resultat så är de med alla krämer och sånt som är åtkomligt på internet bara ett tips:)


Jag svarar:


Haha vem vill inte ha stora bröst? Fungerar det inte alls eller om det inte blir bestående så då lägger jag mig direkt under kniven! Men salvan kan vara värd att prova iallafall, jag hatar små bröst och kommer alltid att göra det.


(
Haha förlåt mamma och pappa, nu är det färdigsnackat om bröst! Hädanefter blir det barnprat m,m)


Binero.se



Efter att ha funderat fram och tillbaka efter en massa mailtjaffs så har jag bestämt mig för att ha kvar min domän!

Wordpress får bli tanke tills jag får hjälp med det och det blir handling av det!


Vill du också ha en egen domän?  Typ från blogg.se till .se ?

Gå in på
Binero så hjälper dom dig. På deras sida står även priser samt information :)

Trots lite mailtjorv så är jag ändå kanonnöjd!


16e November 2010

Godmorgon, har ni sovit gott? Som vanligt när det är min vecka så får jag alla helvetesnätter med Bella! Söt som socker javisst men på nätterna är hon Mammas bebis from hell!! Så med andra ord är jag dödstrött nu :(
Väntar iaf på att Mathias ska komma förbi här sen får jag se vad som händer resten av dagen, möjligtvis ta tag i pluggandet! Nånå, ska hoppa snabbt i duschen nu iallafall.. det dyker upp ett tidsinställt inlägg åt er här vid ett tiden :)


15e November 2010

Denna har jag beställt! Hoppas verkligen den fungerar annars blir det en förstoring med kirurgi. Fast är inte så himla sugen på att lägga mig under kniven, har redan gjort det två gånger (kejsarsnitten) och är absolut inte sugen på det igen, men ja fungerar inte den här krämen då gör jag fan det :)




Bröstförstoringsgelen FemDream Gel ger dig snabbt en stram och större byst.

Kombinationen av noga utvalda, naturliga ämnen ger ett fantastiskt resultat. Gelen tränger in i huden och stimulerar bildandet av fettvävnad liksom blodgenomströmningen. Samtidigt stramas bindväven åt och ger på så vis en vackrare och fylligare urringning. I synnerhet ämnena allantoin, Cell Active-form, aloe vera, hyaluronsyra und mangostanfrukt utlovar ett optimalt behandlingsresultat .

 Allantoin: Det naturliga ämnet allantoin förekommer i plantor som exempelvis vallört, lönn, vetekli och svartrötter. Det stimulerar celldelningen och bistår vid inre och yttre läkning av sår.

CellActive-Form: CellActive-Form är en kroppsvårdsprodukt som används speciellt för behandling av bröst och dekolletage. För det första återskapar det dekolletagets konturer, för det andra förbättrar det fettvävnadens struktur samt tillför värdefulla näringsämnen.

Aloe Vera: Aloe Vera-gelen har en positiv verkan på läkningen av sår samt stramar åt huden och ökar blodgenomströmningen.

Hyaluronsyra: Hyaluronsyran har en fuktighetsgivande effekt och främjar cellbildningen i bindväven. Ämnet transporterar näringsämnen dit blodkärlen inte når.

Mangostanfrukt: Mangostanfrukten innehåller antioxidanter som xanton och stilben. Denna frukt är den största naturliga producenten av xanton. Ämnet används som en kraftfull substans i syfte att motverka åldrandet.


399:-






((Någon som vet om den fungerar?? ))


Kokostoppar med chokladöverdrag

Mathias verkligen älskar dessa så jag och Bella tog och gjorde 116 st ikväll! Nu är jag helt slut och ska natta lillpigan sen bara ta det lugnt resten av kvällen.






Ingredienser (20st)

4 st
 ägg
 
5 dl
 kokosflingor
 
100 gram
 choklad
 
75 gram
 smält smör


1 dl socker
 
 
  
 

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda allt i en bunke förutom chokladen!
3. Smält chokladen
4. Klicka ut topparna. Grädda i 10 min.

När dom svalnat en aning så häller du den smälta chokladen över :)


14e November 2010

Då det är ett riktigt skitväder ute idag så stannar vi inne och småbakar lite, nyss blev det ischoklad och nu fortsätter vi med pepparkakor samt kokostoppar! Enkla bakverk för mig som varken gillar eller kan baka! :) Haha..




Ingredienser (60 st)

250 g mörk eller ljus blockchoklad av bättre kvalitet

125 g kokosfett


Tillagning

1. Värm vatten i en kastrull med en skål i.

2. Dela chokladen i mindre bitar och lägg det i skålen.

3. Dela kokosfettet i bitar och lägg det med chokladen.

4. Låt chokladen och koksfettet mjukna.

5. Rör om väl så att det blandar sig.

6. Fyll chokladsmeten i ischokladformar av aluminium och ställ dem kallt så att de stelnar.

7. Förvara ischokladen i kylen

 

 

Barnens favorit!

Är det något som barnen verkligen älskar här i livet så är det klistermärken! Totalt besatt av det :) Så tidigare iag när Morfar var hit så hade han självklart med sig några paket med klistermärken och barnen vart gladare än gladast! :)





Felicia





Isabella


13e November 2010

Hej! Idag har barnens Morfar vart hit och hälsat på :) Och det uppskattades som vanligt av barnen. Nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen! Kan bjuda på en bild som jag lånade av min far från hans facebook!

Felicia och Isabella 2010





Hihi visst är dom söta mina små troll?


12e November 2010

Hej! Hela dagen har gått åt till att bråka med sjukvården ang min medicinering, har blivit runtskickad överallt.. efter att ha skällt ut varenda kotte jag pratat med så var det till sist en som tog mig på allvar! Så nu är det fixat, jag har inte ens fått i mig middag än, noll matlust! Jag är verkligen nere i en svacka just nu, fyfan. Sover som ett arsle på nätterna, eller ja jag somnar ju men vaknar alltid vid två, sen tre och ibland vid fyra sen somnar jag vidare.. vaknade halv tio idag! Helt sjukt.

Det jag vill ha allra jävla mest just nu är:

 En normal jävel inom sjukvården som finns där och tar en på allvar!

En endaste hel natts sömn


En stor sallad då jag inte får i mig riktigt mat


Mathias famn att krypa upp i ♥


Sömntabletter


Helkroppsmassage


Och en semester..


Ge mig!



Stulen lista

13 HAR DU
Ett förhållande: ja
En bästa kill-vän: nej
En bästa tjej-vän: nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: ja
Fått ditt hjärta krossat: ja
Haft ett one night stand: jo
Skrikit åt en lärare: ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: jo
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja
Snusat: ja
Druckit alkohol: ja

11 DAGENS:
Klädsel: Leggings, linne
Frisyr: åt alla håll och kanter
Vill ha: pengar som gräs typ
Låt: rasmus seebach - lidt i fem
Drog: cigg
Saknad: -
Sjuka: trött trots 8 timmas sömn
Köp: lite allt möjligt på jysk
Godis: kinapuffar
Attityd: irriterad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: inte hunnit kolla i den än, stressat runt hela dagen

10 FÖRSTA
vän: sara
Bil: citroen
Kärlek: linus
Husdjur: hamster
Semester: -
Jobb: äldreomsorg
Köpta skivan: minns inte
Piercing: näsan
Konsert: -
Fylla: minns inte

10 SENASTE
Personen som sms:ade dig: matti
Personen som du kramade: matti
Personen som ringde dig: mamma
Personen som du ringde: matti
Personen du sa 'jag älskar dig' till: felicia
Alkoholdrycken: ingen
Bilfärd: till stan och hem igen
Filmen du såg: haha minns inte
Gången du grät: igår
Måltiden: fiskpinnar makaroner
Du hånglade med: matti

9 SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: nej
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: nope
Kalla dig själv lycklig: nej
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: nej
Ljuga för någon: allt beror på vad det handlar om
Kunna springa 50mil: nej

8 VAD:
Gör du just nu: svarar på denna lista
Ska du göra imorrn: har en massa möten jag måste på
Säger du till dig själv när allt känns svårt: säger inte mycket utan tänker att allt blir bättre med tiden
Har du med dig in på bion: något att dricka
Är det för färg på dina byxor: ljusblåa
Är det för väder hos dig just nu: mörkt kallt snöigt
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: ögonen
Skulle du göra om du vann på lotto: shop until you drop

4 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. underkläder
2. tröja
3: byxor
4: linne

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 23
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: nej
Använder du huvtröjor: väldigt sällan
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: tatuering
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: bådeoch
Vilken ålder har varit bäst hittills: 18
Sova på sida, mage eller rygg: sida
Kramar eller kyssar: kramar

Illusion

En illusion.
Av något som inte finns.
Så långt bort att jag aldrig kan nå det.
Jag kan inte låta bli att drömma.
Att önska.
Önska att den värmen fanns här.
Att du var verklig.
Och fanns i min värld.

Du är svaret.
Ljudet som får mig lugn.
En kärlek som bara blir.
Har aldrig velat något så mycket.
Du får mig att sväva.
En kärlek där man skulle ge upp allt bara för att få känna.
Men allt är bara en illusion.
Inte på riktigt.




11e November 2010

Nu blir det ett sådant där blandat inlägg igen, lika det så man inte hinner glömma bort allt haha :) Nånå, har iaf lämnat Felicia på dagis så alldeles strax ska jag dra fram snabeldraken sen skura fort och efter det ska jag bege mig ut på stan och leta efter en lampa till flickornas rum till taket ;) Snacka lat alltså, har ju som bott här ett tag nu men har inte fixat en lampa dit, shame on mee!

Sen halv två så ska vi på bvc och väga/mäta samt kolla upp Bellas lår och snacka lite om mjölkallergin!

Denna ska också inhandlas på stan idag! Jag är alltid så jävla trött så ska prova med denna!

Mivitotal Premium




Ska även kika på lite kosttillskott så att jag börjar gå upp i vikt! Blir nästan äcklad av hur smal jag är :( 42 kg är lite för mig, gjorde bmi test för några veckor sedan och då visade den på undervikt! Så jag måste upp bra många kilon, men ska se till att dom hamnar på rätt ställe också och inte på magen, haha nasty nasty!!


"För att öka ditt kaloriintag krävs att du äter mer kaloririk mat, välj då inte i första hand skräpmat som pizza och hamburgare. Dessa maträtter innehåller stora mängder transfetter som är ohälsosamt."




Blääääääääääääääääääääääääää säger jag!!








Sen måste jag börja röra arslet mot gymmet också, haha lär ju ge upp på en kvart eller nå ;)



Nu blir det tidig lunch sen stan, hörs senare igen med ett icke blandat inlägg haha..

10e November 2010

Hej och hallå :) Ekar tomt i blogghuvudet idag så jag bjuder istället på ett gäng bilder som jag tog nyss ;)

Flickornas rum









En vit lackhylla ska även skruvas upp!





Min stora, fina tjej!





Lilltjejen på dagiskort!




Hejsvejs sålänge! Ha en fin kväll allihopa om vi inte hörs senare!


9e November 2010

Hejhej! Och typ där tog orken slut, idag vid tolvtiden började Matti skruva ihop flickornas nya säng.. höll på till tre tiden och gav upp. Så när han for hem så fortsatte jag, fyfan vilket slitgöra! Sen strax efter fyra kom han hit igen och gjorde klart, jag vart slut av att bara se att det fortfarande var kvar 400 skruvar haha.. nu är den klar iallafall och bilder på det kommer imorgon! Nu ska jag kika på något program som går på ettan om christer sjögren, haha kul? Not! Handlar iallafall tydligen om en tant från min hemby som är släkt med honom eller nå och då har det blitt tv av alltihopat! Såja, Pappa tyckte jag skulle kolla så jag får väl göra det då!




Sen är det hopp i duschen så att man är någotsånär representabel imorgon när jag ska på adviva :) Huh, jobbigt att sitta där men jaja, jobb behöver vi alla! Jag som tänkte börja plugga men då kom ju det här ivägen! Nånå, blir det bara pannkaka av det här så då sätter jag fart med att göra min dröm till verklighet!


Ambulanssjukvårdare




Rädd som en hare är jag men det försvinner, för jag vill verkligen jobba med det här!

Rädda liv och veta att jag får ut något bra av mitt jobb!!



Och jag VET att det kommer krävas extremt mycket av mig för att nå mitt mål, men vill man så kan man!


;(


8e November 2010

mms_img22528 (MMS)

Nu börjar det roliga! Montera ihop flickornas säng. Jag som är den mest ohändige och hatar beskrivningar..


!!

From nu så fungerar endast www.lillmian.blogg.se och INTE www.lillmian.se så lägg det på minnet mina kära! Nu i veckan ska jag kolla upp hur jag flyttar allt till wordpress? Vill inte göra mig en ny blogg, vill ju såklart att hela mitt arkiv ska följa med!

Någon av er som har koll på detdär?


Hmm?

Läste tidigare idag att Blondinbella ska medverka i Bigbrother 2011! Kan det stämma?
I sådana fall ska det bli ett nöje att se. Fast å andra sidan så verkar det inte vara "hon" att vara med i sådana tvprogram.












Mums!

Har just lagt Felicia efter en snabbdusch, får hoppas hon somnar snart för trött är hon!
Jag ska vänta på att Ensam mamma söker börjar, men innan det ska jag göra en..



Bad memories

Denna bild fann jag i arkivet, hemska minnen på ett sätt.. jag minns det så klart alla gånger vi vart på sjukhuset med Felicia och hennes dåvarande elaka mage :( Tur att det blivit bättre..


Utanför barnkliniken/infektion..


7e November 2010

Det är som lite tomt här hemma :( Bara jag och Felicia här för Bella har åkt till sin Pappa, veckorna går så himla fort :( Men snart syns vi ju igen, rättare sagt imorgon och jag längtar så jävla mycket!
Som nästan alla andra nätter så vart även denna natt sömnlös så ska ta och försöka vila en stund! Känner att jag behöver det, är helt snurrig i huvudet av sömnbrist. Tragiskt! Sen har min älskade förkylning kommit tillbaka, alldeles underbart.. nästan så att jag har blivit van ;)

Hur har er helg varit? Nu ska jag sooova! Ska bara gräva lite bland alla bilder o se om jag hittar något att bjuda på, tycker det har varit lite bildfattigt här i bloggen på sista tiden!


5e November 2010

Hallåj! Har inte alltför mycket att berätta så tänkte istället att jag visar er en säng som ska hämtas i början på nästa vecka åt tjejerna! :)

SANDRA våningsäng





2800:- JYSK


Var först tvungen att kolla med Felicia om hon velade sova på övervåningen och det velade hon absolut, Bella är ju för liten så hon får nedre platsen  :)

Helst hade ju sängen fått vara rosa, men då den är i trä så kanske de går att måla om, eller vit!

Var den fin?


She went to sleep without war

Hallefuckingluja säger jag bara, nu sover lillflickan UTAN en massa krig innan! Hon kröp upp i min säng, satte sin snuttekudde under huvudet och drog täcket över sig och somnade! MEN, man ska inte ropa hej förens man är över bron så att säga :) Nånå, hoppas hon sover nu iallafall för natten..

Felicia somnade som vanligt runt sju tiden. Jag vet att det är mycket sömnsnack nu i bloggen men förhoppningsvis blir det bättre med sömnen med tiden.. hope so!

Lista



Dryck: - pärondryck
Telefonsamtalet: - matti
SMS: - matti
Sång du lyssnade på: - Bruno Mars - Just the way you are
Gången du grät: - Idag



Dejtat någon två gånger: - Yes
Har någon varit otrogen mot dig: - vet inte säkert
Varit kär: - jo
Förlorat någon speciell person: - flera
Varit deprimerad: - Jo
Varit så trött att du somnat sittandes: - jo




färg 1: Svart
färg 2: rosa
färg 3: lila



Lärt känna en ny vän: - Ja
Fått ditt hjärta krossat: - Ja
Skrattat så att du har börjat gråta: - Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: - Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: - OHJA!
Fått reda på att någon har pratat om dig: - Jadå
Kysst en kompis av samma kön: - Nej




Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: - nästan alla
Hur många barn vill du ha: - 3, så en till då.. har ju redan 2
Har du några husdjur: - nej
Vill du ändra ditt namn: - nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: - fikade o så
Vilken tid vaknade du idag: - halv sju
Vad gjorde du igår runt midnatt: - försökte lägga bella 3000 gånger om
Någonting som du längtar till: - en helt natts sömn
Senaste gången du träffade din pappa: - några veckor sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: - liv och liv, utseendet iaf.. my boobs ska bli större!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: - ja
Vad gör dig irriterad just nu: - sömnbristen

Vad är ditt namn: - Marie Louise Lindmark
Singel/upptagen: - upptagen
Stjärntecken: - lejon
Kille eller tjej: - tjej
Grundskola: - Malmsta skolan & Myran skolan
Gymnasie: - Välkommaskolan
Högskola: - ingen
Hårfärg: - brunt
Långt eller kort: - långt
Längd: - 156
Vad gillar du gällande dig själv: - nästan allt, men min mage iaf och min rumpa. 
Piercings: - ingenstans
Tatueringar: - ingen alls
Höger eller vänster: - höger




Operation: - 2007-08-07 kejsarsnitt nedsövd
Piercing: - Näsan
Tatuering: - har ingen
Bästa vän: - Sara
Sporten du spelade: - tennis/skidor
Husdjur: - hamstern
Vaccination du minns: - minns inte 
Alkohol du drack: - minns inte, dricker inte sånt skit



Äter du: - inget
Dricker du: - inget alls
Är du på väg att: - duscha
Lyssnar du på: - tvn
Väntar du på: - bättre tider haha


Vill du ha barn: - ja en till
Vill du gifta dig: - är redan gift



Läppar eller ögon: - ögonen
Kramar eller pussar: - pussar
Kortare eller längre: - längre
Romantisk eller spontan: - bådeoch
Snygg mage eller snygga armar:  - spelar ingen roll
Tatueringar eller piercingar: - tatueringar
Känslig eller inte: - spelar ingen roll
Ragg eller förhållande: - förhållande
Bråkstake eller tveksam: - bråkstake



Kysst en främling: - ja
Tappat glasögon eller linser: - nej
Haft sex på första dejten: - nej
Krossat någons hjärta: - ja
Har du blivit arresterad: - nej men nästan, däremot dömd ett par gånger om..
Dissat någon: - haha jaa
Gillat din killkompis (mer än som vän): - nope



Dig själv: - ibland
Mirakel: - ibland
Kärlek vid första ögonkastet: - ja
Himlen: - njaaa
Tomten: - nå nä
Änglar: - nä




Haft mer än en pojkvän på samma gång: - nej
Tror du det är möjligt att vara trogen hela livet ut: - tror inte på att två människor är med varann livet ut, ärligt. 
Vad kan du verkligen INTE leva utan: - barnen
Vad vet inte så många om dig: - kan jag ju inte berätta här 




Didelidoo

Jag måste tipsa er om en gammal klasskompis till mig som är sååå duktig på att sy barnkläder, tänka sig om jag hade vart lika duktig.. haha bara att drömma vidare :)

Här hittar ni henne! Didelidoo

Lånade bilden från hennes blogg!




Kika in hos henne och se vad duktig hon är!



Hej sålänge.. kram


Hoppas det fungerar..

Om allt fungerar som det ska så kommer det upp ett tidsinställt inlägg åt er kl ett! Då ger jag er ett tips på barnkläder som en gammal klasskompis syr.. Nu ska jag rusa ner till tvättstugan :)


4e November 2010

Hej och godmorgon! Blir inget dagis idag för den lilla, natten var ett helvete.. Jag är såååå trött!! Det är nog hon med skulle jag tro..

00.01 Hon somnade
00.05 Hon vaknade
01.40 Hon somnade..

.. sen har hon fortsatt så hela natten ända till morgonkvisten, ska försöka få henne att vila en sväng innan lunch!

Och som en liten bonus på det hela så kom jag på att jag hade tvättstuga 7 imorse :)


Den söte som vägrar sova!


HAHAHAHAHAHA!!!!

Jag DÖÖÖÖÖÖR av skratt, haha dålig humor tack jag vet :)



Snuttandet börjar gå överstyr :)

Ni vet ju hur mycket Bella älskar att snutta, speciellt på sin älskade kudde? När vi bodde hos Mamma för lite mer än en månad sedan så började snuttandet gå lite överstyr! Så.. jag hittade Bella när hon snuttade på gardinerna.

 Var ju tvungen att fota :) Hur sött?


Jag är ingen supermorsa!

Hej på er! Dagen har vart milslång känns det som, med tanke på min sömnbrist så har det inte varit nådigt :( Vid halv tre tiden tog min energi slut så var tvungen att be Mamma komma hit efter jobbet och vara med ungarna en stund, jag stupade i säng direkt och slocknade på en nanosekund, somnar sent och vaknar fem eller sex varje morgon. Det tär på en! Detta är ju som ingen skönhetsblogg där jag skriver vad jag har för färg på trosorna och liknande, utan den handlar om mig samt barnen och våra vardagar, går inte under stolen med något!

För jag tror verkligen inte att det finns någon supermorsa som har energi dygnet runt, idag var det min tur att gråta av sömnbrist.. allt var skit och inget dög! Nu har iallafall Felicia somnat, bara Bella kvar sen ska jag med sova :) Jag längtar!


Men först ska jag gå igenom min mail och kontakta blogg.se med ett litet ärende ;)



Kram

3e November 2010

Godmorgon! Ytterligare en tidig morgon, men känner mig ändå inte så hemskt trött idag som igår! Gårdagen gick i shoppingens tecken! Jag, Mamma och Felicia gick bananas inne på Lindex (jag som aldrig hittar något).. vart barnkläder till tusen samt 3 tröjor åt mig :) Jag är faktiskt nöjd, vilket jag sällan blir.

Snart är det iallafall dags att bege sig mot dagis, eller ja.. en timme kvar! Blir nog att ta pulkan dit idag, annars lär inte Bella orka sin lunch med tanke på hur mycket hon tjuväter snö bakom min rygg!! Hehe.

;P

2a November 2010

GODMORGON!! Galet trött, men det är jag varje imorgon! Tror Bella är inne i en period nu, har läst att i den här åldern kan dom vakna mitt i natten och börja leka och det är precis det hon gör! Nu inatt sov hon som en stock för att i nästa sekund flyga upp ur sängen och börja leka. Ska läsa lite mer om det där. Hoppas iallafall denna period är över snart för jag HATAR när sömnen blir rubbad :( Ända sen dom föddeshar båda sovit nätterna igenom, aldrig nå uppesittarkvällar/nätter, men nu börjar det minsann!

Nånå, ska plocka fram kläder och frukost nu sen invänta att vi får börja gå mot dagis :)

Video - Isabella

Nu går ögonen verkligen i kors på mig, övertrött.. men slänger in ett snabbt inlägg innan det är godnatt för mig!

Bjuder er på en söt video på Isabella.
När hon pratar så delar hon som upp ordet så att det blir ett långt mellanrum i ordet.

Mam---ma
Pap--pa
Tut--te

Ni får höra i videon! "Snutten" är hennes snuttekudde som ni kanske förstår..





Godnatt och sov gott!


1a November 2010

Hejhej! Haft en bra dag? Jösses, redan 1a November! Jag tyckte det var igår som jag skrev 1a Oktober, tiden går fort! Men.. det har inte denna dag gjort inte. Har verkligen varit en lång dag. Flickorna vaknade fem imorse :) Hur jag än försökte aktivera dom så fick dom bara meer och meer energi, tog som aldrig slut.. sen på morgonkvisten blev dom alldeles övertrötta men vägrade sova!! Så efter lunch hopapde vi i overallerna och gick ut en timme, det gjorde susen för när vi kom in igen så tog jag tag i disken och Bella hon somnade! Nu är det ÄNTLIGEN kväll, så ska snart ta och lägga tjejerna sen slänga mig i duschen tror jag!

Imorgon är det iallafall dagis för B, F är ledig då hon har skollov.. tydligen så är det någon regel att är man över 3 år så måste man vara ledig på skollovet då man tillhör skollagen, blablabla.. fan, jag och mitt minne!! Men B ska iallafall dit, min lilla bebis :)

Nånå, ska lägga kidsen nu.. åtminstone försöka! Vi hörs ;) Kramkramkram..


Och en fin bild ur arkivet!






RSS 2.0