Gårdagen..

slutade med en säng gavel från EM :) Vart inte gaveln som jag la upp en bild på, utan en annan.. lika vacker :) Ska leta fram en bild här senare. Har just dammsugit och skurat tvrummet och hallen, våren drar in såå enormt mycket grus. Huga!
Nee, nu fortsätta städa :) hahahahaahh..

pusslove!

Stressigt

Ohyees! Har hur mycket som helst att göra idag och halva dagen har inte ens gått.. Ska och skriva kontrakt på lägenheten om någon timme, nog för att vi var dit imorse och skulle göra det men som vanligt så tjorvas det från ToP Bostäders sida! Jag vill ha ett hus, ge mig ett? Hah. Sen ska vi hämta mammas hjärta från dagis, sen till Bvc kl fyra och väga båda barnen, hem och äta sen ska jag och Mamma på stan kl fem och kolla säng gavel.. Tänkte att jag bara snabbt slänger in ett inlägg här, sen ska jag fortsätta städa Felicias prinsess rum innan vi åker iväg och stressar runt.. usch, hatar stress!



Mina fina små tjejer!

Lght

Imorse har vi haft besiktning av vår lägenhet som vi nu kommer ta över ;) Fick nya tapeter i vårat sov rum och tv rummet :) Sen ska jag imorgon eller på Onsdag och köpa säng gavel ;) Har hittat den perfekta! Och den är såå himla fin :) Lila tapeter i sovrummet, i tv rummet blir det en fondvägg sen nå annat.. ska i eftermiddag och kolla sådant med karln och barnen :)



Denna blir det mest troligt, från EM :)



Nee, nu sover barnen så jag ska ta och passa på att i lugn och ro dricka ett glas juice medans jag blädrar igenom Vi Föräldrar tidningen som kom med posten idag :)


So long!

Nu är det nog, jag sa NOG!

Varför ens bry sig? Sitter just nu och messar med en "gammal" vän, bekanat eller vad fan man ska säga.. sak samma, korkad iallafall på alla det möjliga sätt.. nåväl, när vi så gott som messat klart så skriver hon "Förresten, vet du om det går rykten om att ditt nya barn inte är din gubbes barn?" HAH, men för guds satans skull jag om någon vet att det är hans barn. Dessutom, dom som har så lite att göra i sitt liv så att dom måste snacka om vårat dom har med största sannolikhet inte träffat oss, vet knappt vilka vi är osv.. Så, lägg ner! Alla gör vi våra misstag, jag gjorde mitt.. men älskar Felicia lika mycket för det. Och Isabella är Mathias barn nu vet ni! Ååh, blirså less på skitsnack så det är otroligt. Lägg ner eran tid på annat istället för vårat liv!

Fredag igen :)

Veckorna går så himlarns fort tycker jag! Igår var Felicia hos min Pappa över dagen ute i byn, hon skulle egentligen sova där en natt men eftersom att jag är så nojig och höll på att sakna ihjäl mig efter henne så bestämde vi att vi hämtar hem henne! Sagt och gjort, när vi ätit middag hoppar vi i bilen och börjar köra.. efter ett par mil säger Matti "hurru, jag tror vi har punka på ena däcket" shiiiiiiiiiit tänker jag ju direkt.. Ännu mera nervös. Well, bilen slutade bete sig konstigt så punktering var det inte! Tur det! Väl framme i byn vart det att surra med min Faster en sväng sen vidare till Konsum där vi mötte upp Sofi lostangellostangel.blogg.se en barndomsvän till mig :) Sedan hämtade vi Felicia och hem for vi.. nu sitter jag här och väntar att den där rackarns tvätten ska bli klar någon gång.. barnen och Matti har åkt iväg ett par timmar så nu är jag barnledig.
Ne hurrni, tvätten kallar!



Ha det ;)

20090423

Godmorgon vackra fina du :) Eller ja, nu är det ju snart förmiddag. Felicia har åkt till byn över dagen med sin moffa "foffa".
Saknar henne såå mycket men jag behöver vila dessutom städa sen är det bara bra att hon får se annat än denna håla också.. min sötunge! Nu när posten kom så fick hon ett paket, vad glad gumman kommer bli när hon kommer hem och får öppna det.. Har nämligen gått med i en bok klubb åt henne (ABC) hon älskar ju såklart att läsa böcker, räkna, sjunga!
Min duktiga tjej!

Idag är vi slöa och äter pizza till lunch, är inte riktigt min grej men bara för att Mathias vela ha det så får det bli det. Jag nästintill avskyr pizza, hamburgare o sådant snusk.. är ju bara fett och åter fett i sådant. Nog för att jag hade velat gå upp bra många kilo, meen inte på det sättet.. uschamig!

Vad äter ni till lunch idag i denna vårvärme?


Uppdaterar senare med en massa massa bilder :)



Ha en bra dag, och var rädda om varandra!


Svappavaara

Ajustdetja, imorgon åker Felicia dit med morfar (eller som hon själv säger "foffa") om allt går bra så ska hon vara där hela helgen, jag lär ju vara nervös som en liten hök och ringa dit hela tiden.. ska försöka låta bli iallafall, ska ta och vila heela helgen! Och städa hade jag tänkt.. För på Måndag kommer ToP och besiktar vår lägenhet, sen tar vi över den..

Några saker jag ska ta upp:

Fläkt till köket (vi har ingen vilket innebär att det luktar os jämt) ;(
Nya tapeter till framförallt sovrummet sen hallen
Köksgolvet får dom minsann åtgärda


Deet var nog allt, tror jag. Ska skriva en lista sen så jag minns allt, brukar oftast vara så att man glömmer säga hälften när dom väl varit..



Bjussar på lite bilder också.. På mina söta prinsessor :) Kan ni se vem som är vem på bilderna?
Haha, sååå lika varandra ;)






Godmorgongodmorgon :)

Godmorgon allihopa :) Sovit gott? Kan säga att det har inte jag gjort, Bells vägrade somna.. efter många om och men sågjorde hon till sist det, meen då vaknade nästa prinsessa.. dessutom flera gånger. Så, jag får väl helt enkelt vara glad över mina 4 timmar med sömn. Hmm, får ta en taktik vila här på dagen ;)

Kan fortfarande inte släppa alla tankar jag har, varför du Malin? Hela livet framför dig..
Det gör ont i hjärtat att sakna en gammal vän, vi har trots allt umgåts mycket i skolan även på fritiden.. fast det är ändå rätt många år sedan. Men jag saknar ändå! Så otroligt! Men samtidigt kan jag inte gråta ihjäl mig och bara låta världen gå under.. har två små sweeties att ta hand om varje dag. Det värsta jag vet är att förlora vänner/släkt! Det finns inget värre.. när man varit med om det nog måna gånger så slutar tårarna att rinna..

Vila i frid Malin!






-




Nu till våra morgon rutiner, frukost sen blöjbyte och byta kläder.. sen borsta tänderna.
Sen börjar vi på ruta ett igen fast med nästa barn :)

Vad har ni för morgon rutiner? Eller har ni inga alls?


;(

Vila i frid Malin!


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1538510/malin-offer-for-natdrog

Hejhej :)

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterat här ser jag, har varit rätt slö på den fronten dessutom har jag haft en massa andra viktiga saker som kommer före. T.ex mina supersöta prinsessor! Åh, kom och tänka på en sak... Felicia har lärt sig att säga Bella :) hon är så duktig när det gäller att uttala namn rätt och sådant, även annat är hon bra på :) JA jag vet att jag älskar att skryta om mina små charmtroll, men sådan är jag!

Nu är påsken över iallfall, skönt! Jag hatar storhelger, t.om Julafton.. hatar sådant! Pyssel pyssel hela tiden, folk är som dårar på stan.. trängs och flåsar en i nacken i köerna på affärerna.. fy! Nå, vad vi har gjort under påsken då? Ja inte har vi då rusat som dårar runt stan, ne.. vi har nämligen varit sjuka! :( Förkylning / matförgiftning. Tråkigt.
 
Igår drog jag och Felicia iväg till min mor (otroligt att jag och Mamma inte bråkade för en gångs skull) och tvättade en massa kläder.. som ni vet och läst i tidigare inlägg så har jag ofta tjatat om våran tvättstuga och allt bråk med alla utlänningar. Så igår tvättade vi hos mamma, delvis för att få lugn och ro och för att det inte fanns nå lediga tider här.
OTROLIGT 1 timme och 10 min tog hela skiten för att tvätta och torktumla alltihopa.. härligt härligt! Här har man tvättstuga i 7 timmar men likförbannat blir inget torrt! Sååååklart är det ju åt ToP Bostäder man har lägenhet.. allt är skit! Mamma hyr genom FaB och där är det fan inte nå skit med något.. så ska det fan vara!

Åter till annat.. ska fortsätta städa lite, har just ätit lunch och Bella sover och Felicia är på dagis.

Ska se om jag hittar nå bilder att lägga upp.. :)




Låångt blogg inlägg..

Hej du underbara vackra! :)

En underbar dag!

Dagen började med att Pappa kom hit, handlat åt oss hade han också gjort, tacktack!
Sen for vi på LEKIA och handlade lite leksaker åt gumman och en nappflaska åt Isabella.. efter det så satt vi och surrade och lekte med Felicia.. sen åkte han hem mot byn igen och jag vart deprimerad och nere likafort som man hinner blinka med ögonen. Hatar verkligen när han åker :/ Nu låter jag som ett litet barn, men han är den ende normala i våran såkallade familj eller vad fan man nu ska kalla den för. Resten kan dra! Under mina 21 år har jag haft max 2 bråk med Pappa.. resten av the family då? Ööh, miiinst varje vecka är det något! Bråk, skitsnack, hot, anklagelser.. folk ber varandra fara åt helvete till höger och vänster när man minst anar det. Och det absolut värsta av allt är att JAG blir inblandad och det är inte på egen begäran! Åhh vad leds man kan bli! Dessutom bryr jag mig inte speciellt mycket om jag skriver ut sanningen här i bloggen, som sagt man väljer själv hur mycket man vill ge ut av sitt liv.. eller hur?

Tur som attan iaf att bebis är född, var grymt orolig där ett tag.. Fick åka ambulans (tack vare min mamma)  i halvt ilfart till akuten sedan förlossningen när det bara var ett par veckor kvar tills snittet skulle bli av. Som tur var så var allt bra med bebisen, fick ligga i ctg:n som registrerade "falska värkar" och sammandragningar.. Det hela började med att jag sovde hos mamma, dagen därpå när vi vaknat och ska äta så blir det krig på riktigt mellan mig och henne.. hon knuffar mig in i köksbordet och med min då stora gravidmage så prickar det rakt mot bordet. Jag får värkar efter en stund.. ondare och ondare.. Jag frågar henne snällt om hon kan köra mig till sjukhuset eftersom hon var den närmaste mig just då med körkort och bil. Till svar får jag nej, jaaha tänker jag.. då är det bara att ringa 112. Vad fan ska jag göra, krypa till sjukhuset? Nå inte! Medans jag plockar ihop det viktigaste och sådant så försvann mamma.. då hade hon hoppat i duschen, visst normalt.. ut  kommer hon och osar schampo. Jävligt normalt att hoppa i duschen och skita i om ens dotter står där med värkar. Och till råga på allt så säger hon, "jaa, ambulansen får då minsann prata med mig innan ni åker iväg" haha, jag skulle inte tro det.. Vad ´FAN tror hon egentligen?? Att dom har all fucking tid i världen när dom ska iväg med ilfart och kolla så att bebis och jag mår bra... ne, inte är det då fel på knäna! Ja hörrni, min släkt/familj är inte normal på något sätt.. ibland önskar jag att jag fick byta, då hade jag inte mått som jag gör.

Trots allt så älskar jag henne, hon är ändå min mamma men någon motta får det väl ändå vara.


Nåväl. ett par veckor senare kom det ju en Isabella som är fullt frisk och som inte föddes för tidigt..


Nu nog, ska städa lite.. och poppa musik så man kommer på andra tankar. Orkar inte lägga all min energi på att vara låg nå mera.

Vår ute :)

Häärligt! Väntar att karln ska kommaf från gymmet så vi kan åka ut en sväng på stan i det fina vädret. Tänkte kolla tapeter och sen köpa hårfärg.. är på tiden att färga håret. Och nästa vecka kommer tvillingvagnen.. kanske. Får la se vad min vän Tina planerat :) den snälla tjejen..

Och snart kommer min superduktiga tjej hem från dagis :) Hon gör sådana framsteg så det är otroligt fast hon är så liten än.. eller ja, liten och liten. Snart 1 år och 8 månader. Hon har börjat prata såå mycket rena ord, sen förstår man också det mesta hon säger.. jag måste även skryta lite om tösa, henne läkare som var med på hennes 18-månaders kontroll tyckte att hon är så duktig och före sin tid med mycket! :)

Här är lite ord hon kan säga .. dessutom kan hon räkna ;)

Hej
Hejdå
Mamma
Pappa
Mommo
Foffa (Moffa)
Gack (Tack)
Gocka (Docka)
Sex
Sju
Åtta
Nio
Tio
Elva
Bebis
Bada
Sesse (Tisse)
Nej
Nähä


.. är säkert en massa andra ord också men det där är dom jag kommer på iallafall.


Och som vanligt kan jag bjuda på en bild ;)



Felicia liten :)





RSS 2.0