Gooodnight!!

Hej hopp, ska kirra lite kvällsfika nu.. tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att bloggen itne riktigt är klar än, den blir nog klar imrogon.. Suuuper tusen tack!! Har lagt in en länk till hon som är så snäll och fixar i inlägget nedanför! :) Nu en cigg sen lite kvällsfika.

kram på er

Ny design!

Förhoppningsvis får jag en ny design ikväll av http://egosidan.blogg.se/


:)

Veckans blogg! :)

:)


http://hondaremelie.blogg.se/


Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Emelie, rösta på mig Nr; 11 :) Ha ha







;>


En seriös, resten beter sig som 12!!

Guuuud vad jag har tråkigt, hade behövt ta tag i disken också men fan bara att tänka på det gör det ännu jobbigare. Sitter här och läser fjortis bloggar, idoter rakt av! Folk som provocerar genom att få mer besökare, korkat. Jag trodde att man bloggar för att det ska vara KUL? Sitt eget race ska man köra men att vara elak med sina läsare, behandla andra som skit rakt av jag förstår helt enkelt inte poängen med det hela.. Brukar vara in på dessa bloggar ibland, och det finns bara en endaste i världen som imponerar mig rejält! Hon är ärlig, kör sitt eget race och har kommit jävligt långt här i livet, är Blondinbella jag skriver om nu. Vilken tjej!

Ni kanske kan lämna en kommentar om vad ni tycker om dessa bloggar? Kul att veta om vi delar samma åsikt eller inte!

www.blondinbella.se



www.kissies.se



http://paulinadanielsson.blogg.se/



http://desireenilsson.blogg.se/



OBS, bilderna är tagna från deras bloggar!!

Nå, få höra nu eran åsikt! Vad ni tycker!! Som jag skrev ovanför så är det bara Blondinbella som jag tror på, ärlig och seriös med sin blogg. Handlar inte om färgen på håret utan vad som finns innanför. Jag personligen tycker det är fullkomligt galet att som 15 åring sitta och provocera, supa sig as kalas varje helg, skita i skolan, skita i sina läsare på bloggen delvis behandla dom som skit. Det är fan pinsamt!!

Typ.. Blalalala jag vet att alla älskar mig och JAG äR tHe OnE aNd OnLy!!!!!



Kommentera nu så fingrarna blöder!! ♥






Ett utslaget kassa system och en stulen moped!

Hello, vart ingen uppdatering igår.. hade helt enkelt ingen lust bara! Sen har hela gårdagen också varit som den varit, mer galen än vad jag var igår mot eftermiddagen kvällen har jag nog aldrig varit, haha!

Well, jag tog med mig Bella på pressbyrån för att hyra någon bra film.. visst, tog en schysst film gick vidare till kassan för att betala.. Råkade sätta in mitt kort i den där apparaten innan hon hade dragit varorna vilket man inte får göra. Så då kraschade hela datasystemet, bra gjort Marie! I väntans tider med bella i famn så återkom jag senare, allt gick galant.. hyrde äntligen min film, gick hem.. fixade den feta disken som glatt väntade på mig, hoppade in i duschen.. Barnen sov som stockar, så tänkte att jag tar och kollar den där jäkla filmen med karln min. Öppnade fodralet, vad är det jag ser? INGEN JÄVLA FILM DÄR I!! Hmm, hoppade en gång till i kläderna (bor som tur är granne med kiosken) gick dit och förklara då, hon i kassan svor med ett leende på läpparna, gav mig filmen.. åter igen så bar det hemåt, i med filmen i dvd spelaren. Hann bara lägga mig under täcket så började våra skadade grannar borra i väggarna i drygt en halvtimme (klockan var typ tjugo i tio eller nå) visst man får leva om till tio men hur normalt är det att leva om när man vet att man har småbarn till grannar som garanterat sover innan tio?

Jag vart meer än galen, tyckte ju att det var nog med den där film historien och nu så detta.. Ringde till kärringen ett par våningar ovanför oss som förut ringt soc på oss med falska anmälningar, frågade henne snällt i telefonen om det är dom som lever om med borren såhär sent, var tvungen att ringa eftersom våra barn vaknade av oljudet. Hon förnekade ju såklart och lät irriterad i telefonen, skiter väl jag i tänkte jag. Sen när vi väl surrat klart dom få sekundrarna.. DÅ vart det helt plötsligt tyst, hmm då fatta vi direkt att vi kommit på deras lilla lögn. Hennes skadade unge har haft fest varenda helg i några månaders tid vilket har resulterat i att vi varit tvungna att ringa securitas för att ungarna har fått ostörd sömn, antar att dom är livrädda nu att bli vräkta. Nåväl, dom har slutat partajja och borra och allt skit dom håller på med på nätterna! JA jag räknar tjuo i tio på kvällen som natt just när man har småkids som vi har. Hooooooja!

Jaja, kollade iallafall våran film sen som började hacka när den var som mest bra så nu måste jag gå tillbaka med skiten..


Hehe, vem lyckas springa på en kiosk 4 gånger angående en endaste jävla film? Tydligen jag! Hehe





Har gjort en god gärning idag iallafall (nej, jag har inte lyckats med att slå ut ett kassa system idag också nej!) har ringt en människa som lagt ut en annons på gellivare.cc angående deras stulna moped.. Matti hittade ett stulex exemplar utanför våran lägenhet i morse så jag tänkte att jag är schysst och ringer och mycket riktigt så var det deras moped som var slaktad. Dom skulle iallafall ringa mig när dom hämtar mig.. HAH, säger bara en sak.. ALDRIG MER att jag hjälper någon liten stackare som blivit av med något när man inte ens fick ett jävla TACK ens! Nee, leta vidare nästa gång..

Ser jag en stulen moped nästa gång så ska jag blunda så mycket och bara gåå förbi. Är ju inte speciellt svårt att se om något är stulet eller inte, den var ju inte i ett fint skick om man säger så!


Nix, ingen hjälpsamhet från min sida nå mer.



Hejdå!

Ett hjärta..

Sådärja, nu har jag flyttat mitt hjärta till hennes egen säng, ska kika runt lite grann på nätet sen springa iväg för att hyra den där filmen o de :) Surrade just med Terese, kanske att hon och Oliver kommer förbi imorgon, blir nog kul :) Då har Bellsa någon att att flörtas med och visa sin tumme som hon glatt suger på och Felicia med sina dockor.. söt ungar!

Nu till annat, är såååå less på att bo i Mbgt.. uscha!!!!! Hela huset skakar till flera gånger i veckan, den där jääkla gruvan. Förut så kändes det bara på nätterna omkring tolvtiden men nu är det mitt på dagarna när man är som minst oförberedd. Är inte alls länge sedan som jag höll på att tappa datorn i golvet när jag legade i sängen och surfade runt. Vojvoj.. Snart rasar väl vi också ner i gropen själv ;/



Ska kika lite andra bloggar nu tills karln och Bella kommer hem!



Hejdå!




Snabb uppdatering!

Hej igen, nu har Felicia somnat här bredvid mig.. ska snart ta och flytta henne till hennes egen säng! Sitter även och väntar på att Matti och Bella ska komma hem, dom är och rantar som vanligt... när dom kommer så ska jag iväg och hyra en film, om jag orkar! :) Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, är lite smått trött.. tycker inte att jag har gjort annat idag än att städa. Oooohja, det behööövdes verkligen! Hatar verkligen när det är stökigt och grejer överallt!!

Nåja, nu ska jag fortsätta surra lite med Terese på msn sen ta ett bloss och invänta resten av familjen!



Godnatt mina kära läsare :)


Godmorgon!







Helloo, morgonen började med krig mellan ungarna.. den ena skrek högre än den andre, rycka lite i håret knuffa varandra så den ena börjar grina. Syskonkärlek och svartsjuka i en enda sörja. Nåväl, nu sover dom små rackarna och jag hoppas på ett gladare humör på dom båda när dom vaknar. Ska snart börjar klura ut vad vi ska äta till lunch, har även egentligen tvättis nu men jag har ingen ork och eller lust alls till det och det verkar inte min karl heller ha så ska ta och boka om tiden.. Måste även dra mig ner till förrådet för att sätta barnvagnen dit som nu står utanför våran dörr. Vill inte att någon jävel ska stjäla den av oss, är ändå 5500 kr den kostar så.. Nååväl, har faktiskt inte alltför mycket på hjärtat!

Kan ju även tillägga att jag är glad för dom nya besökarna jag fått hit :) Fortsätt gärna att hänga med i våra vardagar, som sagt med både bild och ord! Och kommentera på. Tycker bara att det är kul och svarar såklart på allt! (förutom på min mans ibland lite underliga kommentarer han brukar lämna av här, hehe) ♥






 


Torsdag

Hello på er mina kära läsare :) Sitter här framför datorn medans jag samtigt kollar lite smått på Grannfejden som går på tv, tydligen en repris som jag lyckats missa.. Fick ju min parfym idag som jag vann av Johanna Tofty från programmet Ensam Mamma Söker som visats på kanal3 (snart börjar nästa säsong, nämligen om lite mer än en vecka, får inte missaas!) well, parfym luktar hur gott som helst :) Inte för att jag använder parfym men någon gång blir det väl :) Annars har det väl inte hänt alltför mycket, eller ja.. skrikfest har vi haft idag! Felicia och Bella har skrikit och gnällt all day long! Tror nog båda två vann faktiskt. Gjort allt i min makt som går att göra när det gäller barn.. inget duger! Det blir lite mer av en domino effekt det där, skriker ena så börjar nästa! Sen tvärtom!

Nu sover båda två iallafall. Tänkte ta och se klart programmet nu, sen leta den där jäkla mysdressen som jag vill beställa men inte hittar!




Mamma älskar er så mycket mina prinsessor, ni gör mig lycklig! ♥




Världens bästa Morfar busar med Bella! ♥



Mammas älskade lilla busunge ♥

Nu ska jag fortsätta kolla programmet sen läsa nya Mama tidningen jag köpte idag :)
Godnatt!



Ett prinsesstält för två prinsessor!

När väl är inloggad här så kan jag ligga gärna lägga upp bilderna på en gång för nu strax börjar ett svinbra program på tv som jag bara måste se, så då finns ingen tid till att blogga inte! :)



Fan, en suddig bild med skitsamma :) Måste bara visa er vilket gullig prinsess tält Felicia har :)



Här sitter gullungen inne i sitt söta tält :)



Dricker saft och har just bjudit åt lillasyster ;)



Meera törstig! ;)


 
♥Vi hörs! ♥

Ett tomt hjärta

Bloggtorka igen ;D Kommentera om ni vill något så skriver jag såklart tillbaka direkt, har helt enkelt inget på hjärtat och har inte haft det på hela dagen :) Kanske bjuder på lite nya bilder senare, vi ser ju :) Har iallafall fixat ihop Felicias prinsess tält idag, hon vart superglad när hon såg det.. Som sagt, bilder kommer sen!

Såå kommentera på  om ni har något på hjärtat ;) Alltid lika kul att lära känna nytt folk!


Kram ♥

Godnatt!

Kikar bara in och säger godnatt allihopa! Ska se om det är något bra på tv nu :) Om inte annat blir det en film som vanligt.

Natti natti, sov så gott ♥








Felicia
♥ Isabella

Mammas små älskade hjärtan! Älskar er mer än allt på denna jord!

Att se er skratta och må bra, det om något gör mig glad!


Manipulerade bilder!

Hej, igen.. Har lite att göra så tänkte visa er lite coola bilder jag hittat ;)

Bilder tagna från Google.se

Ser ni skorna, hörlurarna, kepsen?
Vilsen? Det hade jag blivit!


"Skjortan" eller vad det nu är flyter iväg!

Har flera bilder att visa er, men hinner inte göra det nu.. för nu kommer mitt hjärta hem från dagis!
Avslutar iallafall det här inlägget med världens sötaste bild på nyfödda igelkottar ;)


Nu ryker det ur mina öron! ;)

Det vart en jäävla massa inlägg idag om den där satans diskmaskinen, vill ni veta en sak? Här kommer ett till.. läs eller skit i det, måste skriva av mig för jag är så satans jääävla arg! Här köper man en diskmaskin för 4500:- när matti hämtar den (diskmaskinen är i ett embalage så man ser inte hela maskinen) så bär han upp den till våran lägenhet, jag nyfiken som jag är börjar ju genast att granska den.. Mina ögon ser genast den fetaste bucklan ever i luckan, snyggt! Prövar iallafall ringa dig, efter några trakasserande samtal så svarar dom på ELON ;) Och när jag är arg då är jag arg, jag menar herreeeeguud är det så jääkla svårt att kolla så att det är helt innan man säljer.. Det är ju inte lite pengar det handlar om heller. Är ju ett par tusenlappar, och det är ju inte direkt som hittat! Nååväl, hoppas det löser sig iallafall och att dom har kvar en till likadan så att vi får byta.. Matti skulle och kolla upp det där nu och samtidigt hämta Felicia från dagis!


Och Bellsan har somnat igen, tror det är nå tänder som håller på att växa fram när hon är så små gnällig hela tiden och små trött, hon somnar lite här och var den lilltösen ;) Så när man minst anar det så får man bära henne till sin säng och dit somnar hon på direkten utan några om och men!


Har även passat på att tvätta bort lite kläder också, det är fan det enda som saknas och som hade varit välbehövligt en tvättmaskin och en torktumlare! Dessvärre har vi ett badkar som upptar hela toan och som jag vägrar ta bort för barnens skull..




Jaja, förhoppningsvis var det här den sista uppdateringen om den där älskade diskmaskinen ;) Hehe.


Hörs senare! Skriver om något annat kul då, jag lovar!

Det vart en ny diskmaskin, hehe..

Det vart en ny jävla diskmaskin, jaja man kan inte hjälpa att det ibland kommer oförutsedda kostnader :( Men det lönar sig i längden som sagt. Den vi har nu så ser det ut som om det är kretskortet som har gått, iaf vad snubben på hushålls service sa och det skulle tydligen kosta tvåtusen jävla spänn att byta, hah din jävla utsugare det kan du glömma! För dom pengarna får man en helt ny maskin! Ska ta och ge Bellsan mat snart, sen kommer ju min lilla gumma hem från dagis snart! Saknar henne som en tok direkt hon åker dit, är så van att ha henne hemma ;) Mammas älskade små söta hjärtan.



För er går jag genom eld och vatten! Ett par gånger om.. ♥




Tatuering :)

Justdetja, är så himla sugen på att göra en men är faktiskt lite rädd ;) Och om jag väl törs, så vem ska jag låta tatuera? Dom som tatuerar här i stan är bara slarvisar.. och mina ska vara välgjorda. Det är ju faktiskt något man ska ha hela livet!

Här kommer lite ex som jag hittat på google som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att ha :)




Bild lånad från gaddad.se

Funderar på att göra en sådan, en blomma för varje prinsessa jag har :)



Bild lånad från gaddad.se

Eller kanske en sådan här, fast då med två hjärtan och barnens namn såklart!




Bild lånad från gaddad.se

Eller en sådan här :) Tyckte den var hur j*vla fin som helst! En för varje dotter jag har!



Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker!

Skriv gärna med anonymt, det visar bara hur tööööööntiga ni är ;)

(,")

Jäävla skit diskmaskin som inte värmer vattnet, fan också jag blir galen här och jag vägrar drunkna i disk! Nu har stora gumman åkt iväg till dagis sen skulle Matti förbi Comfort butiken och se vad dom säger, i värsta fall får vi köpa en ny diskmaskin! ;) Skitsamma, bara vi har en fungerande!


Känner på mig att Bella kommer vakna snart så det här får bli ett kort inlägg. Uppdaterar nog senare ;)



Förresten, idag bör jag nog få min parfym som jag vann! Visar bilder sen, om jag får den idag vill säga ;P





Ladda ner den här låten.. 

Ken Ring - Kelian


Såååå gullig låt ;)






Nåväl, vi hörs!  

En diskmaskin mindre..

Godmorgon på er, här är vi en diskmaskin mindre. Rackarns!! Det är verkligen något som jag inte klarar av att vara utan.. Vi är ju fyra st i vår lilla familj, och att diska tills man stupar är inget jag är sugen på att göra. Går ju minst två maskiner per dag, hehe! Hoppas Matti kan fixa det där, annars vette gudarns vad vi ska göra.. :(

Jaja, det löser sig nog med den biten ;)


Ska kirra lite frukost nu åt mig själv, lillpigan har somnat och stora är klar för dagis. Är ju iofs lite mer än en timme kvar innan hon ska åka.

Film + coca cola ;) Och ett godnatt!

Kikar bara in här för att säga godnatt ;) Ska nog se någon film nu eller nå och ladda upp med en massa gott! Vi hörs imorgon! ♥




Coca cola ♥

Nätshoppa ;)

Hellre gör man det än att springa runt i lilla Gällivares butiker som inte har något.. intalar mig alltid att det finns något på stan åt mig, men när man väl är där så finns det bara skit o så åker man hem tomhänt. Söker nu en mysdress på internet, verkar inte hitta någon. Har en rosa, men vill ha någon till färg också och i en mindre storlek tack! Denna jag har nu är från Ellos tror jag det var och det är storlek S på den men ändå är den svinstor, vill ha en i XS. Det skulle vara perfekt ju! Men verkar inte hitta någon att beställa.. Ginatricot har säkert men kommer inte in på deras sida, fan också!

Någon här som kan tipsa mig om vart man kan finna en mysdress på nätet? Förutom Tradera, haha fet glöm det!




Filmdags!

Justdet, så heter den filmen vi ska se på ikväll ;) Om jag får bestämma då. Matti är nog mer sugen på att se Wallander - Tjuven.. Får väl se vad det blir då ;) Oftast får jag min vilja igenom ;P Men någon gång måste han också få bestämma, men inte när det gäller filmval.. fast det är ju klart, Wallander har jag sett förr och gör det gärna igen ;) Svin bra filmer, fast vissa är lite läskiga. Eller så är det bara jag som är rädd som en hare för allt? hehe


Nåväl, nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar innan det är läggdags för barnen! Dom är trötta båda två så snart blir det välling/leta dockan vs tutten dags :)




   vs

Fina bilder förgyller gråa dagar som denna!

Hej, hur är det med er? Hoppas det är bra. Vilket det inte är här, men vissa dagar är sämre än andra och denna dag är en sådan. Är iallafall superduperglad att jag har Felicia, med hennes tusentals kramar och pussar varje dag så kan man inte bli annat än glad och lycklig, det behöver jag verkligen!  Utan mina barn skulle det inte finns något värt att leva för.

Älskar er mina prinsessor! :)



Nåväl, efter regn kommer solsken iallafall!




Mammas älskade ♥ !



En liten söt Bella i sin nya hoppgunga! ♥



Världen bästa Morfar som läser bok åt Felicia ♥



Världens bästa storebror! ♥♥



Isabel som jag är Faster åt :) ♥



Isabel och Simon, som jag är Faster åt ;) ♥ 



Hihi, måste även visa Felicias fina naglar som jag fick måla iförrgår, vi hade en liten mamma/dotter kväll med mys, äta gott, måla naglar m,m :)



Nååväl, nu har ni fått en massa bilder!
Ska se om det är något bra på tv nu, har inte ork med något annat. Blir nog kanske en tur till lekparken sen med Felicia om det inte börjar regna vilket det ser ut att börja göra (om det inte redan gör det också), återstår att se!


Ta hand om varandra, vi lever bara en gång! ♥

Hallå i stugan!

Har helt enkelt ingen lust att blogga! Därför har det inte varit någon uppdatering heller. Har iallafall tagit en massa bilder igår på barnen o så, men lägger upp dom vid tillfälle, som sagt när bogg lusten is back again ;) Kanske bjuder på en eller två bilder på mig själv också, händer ju inte alltför ofta. Piiinsamt!!


Nåväl, vi hörs!



Kommentera gärna, hur mycket ni vill.. men anonyma kommentarer, alla har en åsikt även jag!


Låt bli att kommentera om ni ändå inte törs visa vem ni är. Svammel!

Fyyyyyyyyyyfan!

Mycket får man iallafall höra innan öronen trillar av!
Inte mycket att göra, mer än att säga vila i frid! :/

Ytterligare ett självmord plus en överdos..




Vila i frid! ♥

Jag vann!!!!

Hihi glad jag är! Har vunnit en parfym av Johanna Toftby från ensam mamma söker ;)
Kolla här! http://www.mama.nu/blogg/johannas-blogg/ så ser ni mitt namn lite längre ner bland alla vinnare ;)

Parfymen är från märket Make Up Store och heter Kristall!




Make Up Store

En trött prinsessa!

Anna Geddes bild lånad från google



Hej igen allesammans, nu har karln min varit och handlat massa gott fika för vi får snart gäster. Mina kusiner ska komma och uppvakta Felicia i efterskott.. Och Bellsan hon sover som vanligt, det här är hennes femte sovstund idag. Hon har bara ätit, fått ny blöja och myst lite sen har hon varit gnällig och velat sova. Så, visst.. har lagt henne i hennes säng och dit har hon stupat direkt. Undras om det är någon tillväxt period hon är i eller nå? Är ju ett bra tag sedan Felicia var så liten så jag kommer knappt igår hur det var, har iaf ringt Bvc nyss och väntar att dom ska ringa upp.. inte för att hon sover mycket utan just för att hon inte fått tid för sin 5 månaders spruta hon ska ha, wiiiiierd? Dom brukar ju skicka ut brev för sådant men tydligen har dom väl missat och hon är ju över 5 månader så. Tänkte även boka en tid för att väga min stora gumma men då fick hon idag med posten en tid till läkaren för att kolla upp hennes förkylningsastma som dom så fint kallar det för, jag har ju astma så jag ber över att hon inte får det. Tydligen så kan denna förkylningsastma försvinna med tiden, få se då. Jag hoppas då det!

Nååväl, nu ska jag göra mig klar.. Ligger här med blött hår så måste fixa det sen plocka fram fika och grejs innan dom kommer :)






Igår kväll innan läggdags ;) Mina små Mumin troll!



♥ Och en bild på Felicia imorse när hon skulle iväg till dagis ;) ♥



Nu till annat, vi hörs!




Kram på er!

En rädsla som aldrig försvinner..

Hellohello! Har just ätit lite go mat så nu hamnade jag här, Bellsa sover och Felicia är på dagis. Sitter samtidigt och kollar på sjukhuset som går på tv nu, handlar just nu om någon operation.. usch, jag törs knappt titta! Kan knappt fatta att jag gått igenom två operationer, dvs kejsarsnitt.. men jag sov ju mig igenom allt men ändå. Smärtan man vaknar upp med är olidlig. Man är som helt förlamad dom första dagarna, måste ha hjälp med precis allt! Hehe, är ett par barnmorskor jag bett fara åt helvete när dom tjatat på mig om att kliva upp och försöka gå omkring och röra på mig. Ehh, nää. Varför ge sig själv mera smärta. Nix. Men smärtan jag fick gå igenom var lätt värt, båda gångerna! Men, aldrig mer igen.

Fast funderar man så är nog graviditeten värre än själva förlossningen. Tror nog inte att jag är ensam om att tycka så, men som sagt. Aldrig mer igen!

Med Felicia vart det kejsarsnitt pga av rädsla från min sida sen också för att jag inte fick föda henne vanligt, det var sätesbjudning och här i denna kommun får man inte föda med fötterna neråt!

Med Isabella så valde jag helt själv ett snitt just pga av rädsla! Felicia vela ju inte vända sig i magen, jag vart erbjuden en vändning på utsidan av magen men jag tackade nej! Hon hade ändå vänt sig tillbaka och då hade det ändå slutat med ett snitt ;)


Nee, allt smärta är det värt att plågas igenom. Har ju fått mina små barn som jag älskar mer än allt! ♥


Så, nästa gång det blir operation så ska fan döden stå utanför dörren innan jag gör något sådant igen, haha!





Här längre fram när jag har tid ska jag sätta mig ner och skriva min förlossningsberättelse med båda barnen, är kul att läsa senare om inte annat och jämföra.. som sagt, det vart snitt med båda två men man får inte glömma att det ändå är en förlossning fast man inte föder vanligt! Well, färdigsnackat om det där nu.. Nu ska jag ta en cigg sen städa litegranna!


Kraaaaam på er!

Natti natti

Näähurrni, nu säger jag godnatt till er iallafall, ska hämta något att dricka sen kolla en film.. vad det blir har jag ingen aning om men något iallafall.. verkar bara vara skit på tv! Så, godnatt och sov allesammans! ♥

Kram

Två trötta barn ;)

Nu är det nattning av två trötta barn som gäller.. dom gör allt för att slippa sova. Alla knep är bra förutom dom dåliga! ♥


Photoshop + jag?

Äntligen har jag fixat photoshop till min dator, eller ja.. jo jag fixade faktiskt det meen som vanligt blev det galet så Matti fick ta över och fixa ett annat program. Bra. Så nu är det bara till att lära sig det också, och som det ser ut så tar det inte några minuter.. får ta och sitta någon kväll och lära mig, vilket jag faktiskt vill också. Jag + tålamod = iinte så bra hurrni!
Sitter iallafall här nu och lyssnar på bra musik och myser med min stora gumma, hon är så goosig så! Väntar också in lite samtal, men det verkar dröja.. inte alls förvånande om man får säga det själv!

Och en bild bjuder jag såklart på.. är as tråkigt att läsa ett inlägg om det inte finns en endaste bild, eller hur?




Hehe, Felicia lånar Bellsans gåstol en sväng ;)

Mina gummor två!

Nu ligger lillgumman här bredvid mig och sover så sött.. och snart kommer Felicia hem från dagis :) Ska fixa världens goaste mellis åt henne till hon kommer. Fruktsallad! MUMS!
T.ex så kallar hon apelsiner för "siin".. haha och när hon vill ha mera så säger hon MEEEAAAA!! Jag förstår verkligen allt hon säger, hon babblar på dagarna igenom.. är såå gulligt, hehe. Min gullestumpa ;) Och Bella, hon äter bara och sover.. som nu också.. detta är hennes tredje sovstund idag. Trötter. Och så har hon lärt sig att vända sig från rygg till mage och tvärtom, fast det lärde hon sig för lite mer än en månad sen.. då var hon kanske 3 och en halv månad bara.. Min lilltöös håller på att bli stor.. eller mina töser rättare sagt :) Nååväl, skryta om sina duktiga barn måste man faktsikt göra ibland.. hehe.


Ne, nu ska jag gå och sätta mig på ballis en stund med en cigg och lite juice ;) Vi hörs!



Nya bilder!

Hello, har inte alltför mycket på hjärtat så dagens inlägg får bli i bilder istället på mina två hjärtegull!
 
♥Felicia♥
♥Isabella♥







Bella :)



Somnade i min famn igår efter maten ;)



Hihi Mammas gullunge ;)


Kommer fler bilder sen.. bjöd på några nya nu iallaflall :)

Hadet sålänge

~ B l o g g t o r k a ~

Ingen uppdatering idag, har inte haft lust helt enkelt.. imorgon ska jag visa er en massa nytagna kort på barnen. Dom är så söta min sessor :) Nåväl, godnatt och sov så gott!

Natti natti!

Kikar in och säger godnatt!



Bild på mig och gumman :)

Egentligen inget vettigt att skriva, men något blev det iallafall ;) Hoj för mina rubriker, borde inte få finnas sådana!

Nu sover Felicia, förhoppninsvis för natten. Hon har varit igång sen tidigt imorse.. Bella är då ute på äventyr med Matti. Dom lär nog dyka upp om en stund skulle jag tro, hon lär nog somna sent ikväll med tanke på hennes längre sovstund idag. Tycker det är så himla svårt att få till rutiner när hon är såå liten ännu, men det kommer nog. Går inte riktigt heller att hålla mattider för henne eftersom att hon äter så rackarns mycket, 210 ml sveper hon i sig på någon ynka minut.. ibland mer. Sen lite burkmat, ibland nästan en hel mosad banan efter eller innan.. MEN, när hon väl ätit allt det dära så vill hon ha MERA! Så man får ta och hejda våran lilla 9 - 10 kg´s prinsessa ibland ;) Ska bli mäkta intressant att se vad damerna väger vid nästa BVC besök ;) Vi hade ju en tid för några dagar sedan men kommer bara ihåg datumet inte själva tiden så den missade vi ju såklart, måste ringa dit imorgon (påminnelse till mig själv) för en ny tid!

Måste även dra förbi Johanna någon dag med dom utlovade blöjorna till söta Ella!

Vi köper alltid flera paket samtidigt men nu har Bellsa bytt storlek på sina blöjor så dom andra är för små, även oöppnade så dom har jag lovat bort :) Bellsan och Felicia har samma storlek på blöjorna, haha.. jaja, alla är vi olika! Det är ju bara 2 kgs skillnad mellan barnen, meen det är väl släktet tror jag.. Eftersom båda barnen har olika pappor.. Felicias "pappa" är smal, likaså jag.. Matti har varit goo och stor som en nallebjörn därav Bellas vikt, vad jag tror iallaflal.. inget fel med det.. Men ibland måste man hejda det där ätandet också för lilltösa.. hihi.. Gulleungar!


Neeehurrni, nu ska jag ladda upp med lite coca cola och dra vidare till facebook.. haha, vi hörs!


Älskar er, min underbara familj! ♥

Ge mig ett par kilo, någon?

Hellååå igen, nu har jag prövat nykläderna o sådär.. tog den minsta storleken som fanns, vilket jag alltid gör dvs stl 34/36! Är inte heelt nöjd om man säger så, kläderna hängde som påsar och var stora.. missnöjd är jag med andra ord! Kanske dags att börja äta upp sig litegrann, men huuuur?? Går ju inte upp ett gram någonsin.. Springer jag upp för ett par trappor så har jag tappat några gram där. Bra ämnesomsättning, who knows? Hursomhelst så är mitt mål nu att gå upp i vikt från 45 kg till 55.. men ska sätta kilona på låren, armarna, rumpan.. inte på magen iallafall! Den är jag faktiskt supernöjd med fast jag fött två underbara barn, vet ni varför?? DET SYNS INTE, hahahah :) Förlorade allt på två veckor utan att röra ett finger.. bra där på ett sätt. Vill inte ha en flubbermage, inte för att det är fult men jag hade inte passat i det så kort som jag är, haha.. dvärg.

Nååååvääl, nog snackat om skönhetsideal och allt kravs.. det är mitt mål iallafall, att pressa på mig tio kilo.
Nuu vet ni det också. Mycket berättar man men inte allt!


Nu blir det middag iallafall.. heejs! (,")

Ett leende :)

Godmorgon :) Snart är hösten här, och jag längtar bara mer och mer.. tycker inte alls om denna värme! Förstå hur mysigt det är att slänga sig på soffan framför en bra film, något gott att äta och dricka sen bara mysa på samtidigt som mörkret är utanför. Hur härligt som helst!

Nåja, drömma vidare kan man göra sen.. nu har karln iallafall åkt för att hämta ut mina kläder som jag beställt och som jag även visat här i bloggen åt er. Sen skulle han på några andra ärenden också! Mina små sessor sover lunch, tur det.. annars är det sura miner och tårar här senare och det vill vi ju inte ha!





Det där med att lägga upp videoinlägg här har jag också hunnit klura ut hur man gör, kommer hela vägen men sen ska det tydligen finnas en uppdatera knapp som gör att videon läggs upp men jag hittar den inte. Fandå, jag har hur mycket videoklipp som helst på barnen som jag vill visa er :) När dom busar, stojar, spexar sig.. när Felicia tar sina första steg.
Vilken underbar känsla, och vilken tur att jag hann filma det också när det väl hände.. det är verkligen ett minne för livet. Att kunna spola tillbaka tiden ibland och bara sitta och le och kolla på sina duktiga barn! Vilken känsla. Men fler sådana kommer.. snart börjar ju Bella också gå, fast det är nog ändå ett tag kvar fram tills dess.


Nu ska jag iallafall ta tag i disken och fortsätta drömma mig vidare om mörka/mysiga höstkvällar och barnminnen..


Vi hörs! ♥♥



Har visat den förr, men gör det igen! Sötbild :)



.. och en till sötbild :)

20090816

Hello på er! Sitter här framför datorn nu och hör inte ens vad jag själv tänker, Matti busar med ungarna så att hela huset skakar.. haha, jaja dom tycker ju det är kul så då får dom härja, jag evakuerar väl om mina öron ramlar av eller nå, haha! Har städat o så, as usual! Meen, det var faktiskt väldigt välbehövligt.. Måste börja fundera på middagen också. Jag hade velat ha en endaste dag utan några måsten. Hade varit väldigt härligt det, men man kan inte alltid få som man vill!

Har även hunnit ta en liten lekparks tur idag med Felicia, hon älskar ju gungor o sådant :) ♥

En bild kan man ju också bjuda på!




Hihi, min sötunge vinkade godnatt till solen här för någon kväll sedan när jag satt ute på balliis.

"Onatt solen onatt"




Hörs senare!


Bilder från idag och ett stycke godnatt!

Hej hopp, kikar in här snabbt bara för att säga godnatt till mina kära läsare! Ligger just nu och kollar en film som jag ska forsätta kolla på! Hörs imorgon ♥






En glad Bella!





Och en lika glad Felicia!



Vackra älskade gumman :) ♥



Natti natti

Anna Geddes bilder, så hilma unika och vackra!

Hello på er :) Känner bara att jag måste visa er denna söta bild från Anna Geddes!

Me like :)







Jag menar, halllåååå hur jäkla söt är inte denna bild egentligen? Ska visa er lite flera bilder också som jag googlat fram, dom är bara så otroligt fina vackra underbara!

Alla har vi olika smakar och tycken så tur då att smaken är som baken, delad i två.. haha!




Huur gulligt som helst ju :)

ELLER HUR??

En ny dag med nya krafter när gårdagen inte vart som den skulle!

Godmorgon på er! Vart en dålig uppdatering igår, grät mig igenom gårdagen.. har aldrig någonsin haft så ont som igår. Uscha! Kunde knappt stå eller gå och gjorde jag det så vart jag bara mer och mer yr.. Känns iallafall bättre idag men nog har man lite pain ännu, måste måste måste ringa tandis på Måndag. Har nog inga val dessvärre även fast jag har smått tandläkarskräck, haha.

Funderar nu på att göra mig lite frukost iallafall, resten av familjen har åkt till Hakkas så jag passar på att stanna hemma och vila och göra sådant som jag tycker om att göra när man är ensam.. typ städa och sånt. Funkar liksom inte när man har två barn hemma samtidigt som kräver ens uppmärksamhet hela tiden, mig gör det faktiskt inte mycket då men när jag städar så måste jag göra det ensam annars blir det bara slarv av allt och då blir jag ändå inte nöjd i slutändan. Så kan det vara!


Nu blir det frukost iallafall och läsa lite bloggar, kanske hörs senare! Kram på er.

Ajaj!

Det går inte att beskriva med alla tusen ord i världen som finns hur jäävla ont jag har i min tand just nu, har tagit alvedon som verkar hjälpa litegrann iallafall, måste ringa tid till tandis nästa vecka innan jag avlider.. fyfan! Jag har värsta tandläkarskräcken, sen vet jag om också att dom kommer ta bort tanden och det gör mig bara ääääännu mera rädd än jag är från början.. Hoj, men jag måste annars blir det tusen gånger värre den där värken. Någon som vill följa med och hålla mig i handen? Haha..

Ska ju lägga upp lite bilder också men jag har verkligen inte haft ork, varför förklarade jag just.

Meen det kommer under dagens lopp..



Nu måste jag vila en stund iallafall, kanske värken försvinner om man somnar till en stund.




Nattinatti ;D

Godmorgongodmorgon :)

Godmorgon, uppe före tuppen som vanligt. Har vaknat för drygt en timme sen eller nå.. hoppades på en sovmorgon idag men icket! Nåväl, får ta en vila under dagen när Felicia sover lunch. Tänkte ta och lägga upp en massa bilder hit när jag ätit frukost, lite nya på barnen o de :) Jag brukar vara lite slö med det dära, skärpning!

Nåväl, uppdaterar mer senare.. kraaam! ♥

Jävla idiotfan!

Hm, min man vet verkligen vilka knappar han ska trycka på för att få igång mitt heta humör!! Han bad mig kika in på nll.se för att se vem som har fått en liten.. han sa att jag inte tycker om personen i fråga, jag nyfiken som jag är klickar ju in givetvis in.. Hmm, givetvis hans ex!!!! Vad är det han vill, att jag SKA bry mig desto mer eller vad?? Jag kommer personligen alltid tycka mindre bra om henne, samtidigt måste jag acceptera deras förflutna men fan sådär jävla nasty elak behöver man fan inte vara som han är när han vet hur allt är.. dååre!!

Jaja, värre hade det ju faktiskt kunnat vara.. Nu ska jag fortsätta kolla Unga Mödrar utan att bli störd!

Att vara Mamma, är en lycka!

♥♥ Måste bara skryta litegrann <3

När jag sjunger Bä Bä Vita Lamm åt henne så brukar jag medvetet hoppa över några ord.
Typ, bä bä vita ..... har du någon .....

vet ni vad hon gör då? Hon sjunger dom orden jag medvetet missar, haha snacka om duktig tös jag har :) Hon har blivit såå stor nu och har lärt sig så otroligt mycket ord, meningar, sånger m,m.. är så himla kul!

Finns eg inte mycket att säga än om Bella eftersom hon är så liten ännu förutom att hon pruttar äter och sover.. hihi, men det är så det ska vara! Ska bli kul att få se henne ta sina första steg.. jag vart helt överlycklig när Felicia gjorde det!



Jag minns att vi satt hos min Moster, jag halvlega på soffan och läste kometen.. då sa både matti och Moster "titta vad Felicia gör. MEN TITTA DÅÅÅ"!!!! Jag var som i min egna värld, men hahh när jag såg det.. jäääklars vad STOLT jag var. Vilken upplevelse.. kanske är smått i era ögon, men att vara förälder och att få se sina barn göra nya framsteg för varje dag som går, det finns inget mer underbart <3



♥ Felicia
♥Isabella


Mammas små hjärtan..

Lite musik att bjuda på :)

Hello på er därute mina kära läsare, dåligt med uppdatering idag jag vet men så kan det vara vissa dagar.. Tänkte lista lite låtar till er som jag bara älskar!

Nightwish - For the heart i once had
Delerium - Silence
Lady Gaga - Starstruck
Soulja Boy - Kiss me trough the phone


Var några stycken iaf som jag lyssnar dagligen på..








Just detja, för att inte glömma bort så har jag fått en jättefin köksskänk också som eg ska stå i köket men jag tyckte den passade bäst i vårat tvrum med tanke på våra tapeter så då fick den hamna där också..



Ramarna sitter lite snett, haha jag är en riktig liten noggrann jäkel ;)



Nååväl, nu ska jag fortsätta lyssna musik och mysa med min gumma.. hejdå!

Inte en dag utan dig mitt hjärta <3

Vissa dagar är bättre än andra, har inget vettigt att skriva idag sen har jag ändå ingen lust.
Vi hörs kanske senare, eller så inte.. vi ser ju!



Mamma älskar dig lillstumpan <3 Tur att jag har dig mitt hjärta!

Utan dig är jag ingenting..




Att skriva av sig när man är nere är inte fel, sen vad som skrivs det varesamma!

Hello igen, ligger i sängen och småkollar tv samtidigt som jag snokar runt på nätet. Har inte ens matlust. Känner mig bara ledsen och nere, pga av många orskar som jag inte tänker ta upp här utan vela bara skriva av mig litegrann, kanske känns bättre sedan. Vem vet. Funderar seriöst på att ta en vääääääääldigt lång promenad och rensa tankarna litegrann med musik i öronen samtidigt, hade inte suttit helt fel. Just nu är jag iaf låst med två barn så det får bli när karln kommer hem från sitt älskade lilla gym. Hm, vad mer finns att säga.. justdetja, jag har börjat med körkortet, igen! Betalt och allt ;) Inte illa, inte illa hurrni.. SÅ nu är man mer motvierad också till att ta det. Tycker inte om att vara så beroende av andra, och buss vägrar jag åka.. haha, inte en chans på världskartan! Tycker inte om dom där krypen som flåsar en i nacken hela tiden, ni vet säkert vilka jag menar.. slibbiga små äckelmänniskor!

Nååväl, nu är Bella vaken så ska gå och göra iordning en flaska sen byta blöjor på barnen.



En semester i en vecka utan barnen hade suttit fint, JA jag älskar dom högt över allt på denna jord men för att bli en bättre och starkare mamma med ny energi så behöver man tid för sig själv ibland vilket jag sällan och aldrig har.


Nu barnen, vi hörs säkert senare.. kram på er, ta hand om varandra!
Man lever bara en gång.


Annat är det med katter, dom har nio liv.

Äntligen :D

Nu har ääntligen posten varit! Och jag har fått min skins till datorn :) Så när ungarna sover lunch ska jag ta och fixa det där.. kommer blir hur snyggt som helst. Men kan inte göra det när det är två barn omkring mig som vill ha all min uppmärksamhet! Så det får bli ett projekt när båda två somnat, visar er sen!


Nu ska jag vila en stund, är så himla trött.

Hur gör man?

Godmorgon på er, måste bara fråga er om någon här vet hur man lägger in videoklipp i inläggen?
Någon snäll som kan visa/förklara? :)

Lämna en komentar om huur man gör.. ;D så vore det ju supersnällt.






Efter en morgon med mycket bus så somnade Bella om, även Felicia hade lugnat ner sig så jag funderade vart hon var när det var så lugnt..


Här hittade jag henne :)



Hihi sovandes med Pappsen :)


Nååväl, i väntan på hjälp ska jag själv försöka klura ut hur man gör det där med videoklipp.. hmm.

Kläder..

Just beställt lite kläder åt mig själv för en gångs skull, händer inte alltför ofta om man så säger!

            

Mysjacka + mysbyxa


        

2-pack linnen, så det vart 4 st.. bra pris också!

Allt är beställt på www.ellos.se




Köper oftast kläder till bara barnen, aldrig åt mig själv men nu är det på tiden..
Just det :) Någon gång måste man faktiskt unna sig själv också något.


Jag vet att bilderna vart små, men jag hoppas att det går att se ändå :)




Nu ska jag se om det är nå bra på tv.. hejs!

Sov gott

Störningsmoment!!

Hej hopp, vart just reklam i programmet Paris Hilton, My New BFF så jag passar på att updt litegrann här då.. dagen har bestått av städning, lekpark en sväng med Felicia.. ska bjussa på en bild också :) Känner mig sviin trött fast jag tagit en taktik vila här på dagen i någon timme, blir verkligen gaalen här på alla dessa snorungar som gasar omkring utanför huset med sina fjortis mopeder.. Hade jag haft vapenlicens hade jag nog missbrukat den för längesedan, hade suttit och lurat genom fönstret och skjutit sönder däcken.. hahahahahha, ne så elak kanske jag inte hade varit men nog fan har man god lust. Kör dom inte omkring med sina mopeder så använder dom våran trappuppgång som ett slags hak för fjortis snack osv.. nådigt störande, så när jag kommer hem med ungar i famnen och matkassar på armen så får man stå och köa för att ta sig upp för trapporna till sin lägenhet!! Nåååååväl, färdig gnatat om detdär nu.. dom mognar nog och skaffar körkort inom sin tid då slipper jag snorisarna.. mohahaha...

Nee nu ska jag ta och fortsätta kolla programmet..

Juuustdetja, en bild var det också utlovat. Såklart håller jag det jag lovar ;)



Sååhär GLAD blir man när man gungar, hon riktigt älskar gungorna.. och kaana som hon säger ( rutschkana) :)
Sötungen min, hihi Mamma älskar dig min stora och duktiga tjej!

Lite bilder.. <3

Nu sover barnen lunch så jag passar på att uppdatera lite hära.. får nog mest bli bilder. Har inte så mycket på hjärtat heller..



Liten Bella



Bella sitter i Alva´s famn




Syskonen :)




Mina två små älskade hjärtegull!


Mamma älskar er <3


Hmpf? *

Hmpf, där försvann min matlust up in the air.. mer behöver man väl inte säga!
Ligger nu i sängen och surfar runt bara och känner mig irriterad. Folk som stör sig på andras lycka och framgångar, sådana människor borde inte få existera! Stoppa upp era klagomål och sopa rent framför eran egna dörr istället, det gör nog mer nytta skulle jag tro. Hoffa!

Ska snart försöka äta iaf, sen sitta och vänta tills jag får promenixa iväg och köpa den dära hoppgungan åt Bellsa, hon har så mycket spring i sina ben så en gunga gör nog nytta skulle jag tro, bara personen i fråga hittar den så går jag och köper den :) Har hört mycket dåligt om sådana där gungor men det kan vara värt att testa iallafall.. man ska nog inte lyssna på allt vad man hör.


Nee, skönt att det vart städat också.. en grej mindre att tänka på. Fy vad man mår dåligt när det är saker och stök överallt, sådan är jag iallafall!





Jojo, nu är nog maten snart klar.. sen hamnar jag nog framför datorn igen innan det är dags att söva Felicia.. annars blir hon så rackarns trött mot eftermiddagen om hon inte får sova lunch minst en timme.


Heejs :)







20090811

Godmorgon, ligger här stendöd i sängen.. är såå himla trött. Bella vaknar alltid vid sex tiden på morgonen och är hungrig, då vaknar jag för att sen inte kunna somna om.. tio min senare vaknar Felicia vilket innebär att hon gör allt tänkbart man inte får göra ihopp om att jag ska flyga upp ur sängen vilket inte alltid är det lättaste. Upp tog jag mig iallafall, kirra frukost åt Felicia sen hamna jag här igen! Justdet, som jag skrev igår så fick Felicia tillbaka sin dagisplats i Gve, förstå hur glad jag är.. Jag sa upp hennes plats där för att hon skulle börja hos en dagmamma inte långt ifrån vart vi bor men efter många om och men så börja jag ångra mig mer och mer så det vart till att ringa tusentals samtal, vänta några veckor sen ringa igen och äntligen löste sig det.. Visst, är ju en bra bit till gve men hon trvis så kanoners och jag är nöjd med barn och personal, så nöjd att jag börja böla sista dagen  Felicia var där.. ne, tacka fan för att allt ordnade sig till sist! Puuuhh...

Nu ska jag iallafall försökna vakna till liv här och bli människa sen gå och ta tag i gårdagens disk och skura kök m,m.. om jag orkar. Hooj, men det behövs ju när man har smååisar som spiller på golven o allt sånt. 

Nåväl, hejdå!




Bella höll på att små krypa på golvet igår men då somna hon på vägen med tummen i munnen ;)


 

Mina två törnrosor :)

Nu sover mina gullungar, som jag sa så kommer felicia vakna törstig.. mycket riktigt. Men hon somnade om, även Bella somnade. Nu ligger jag i sängen och fryser, har öppnat fönstret men det går inte att stänga så nu måste jag stå ut med alla underliga nattvandrare här utanför som gapar i mun på varandra, spelar hip hop musik i sina mobiler och sjunger med, trimmade mopeder som gasar som dårar.. nåja, tur att jag håller på att få dålig hörsel och tacka gudarna för att jag har ett dun täcke ;) MYYS!



När man har tråkigt..



Jag har insett att min senaste kyss: Mohahah, jag minns fan inte..
Jag lyssnar på: Idioter som gasar med sina bilar här utanför, störande!
Jag pratar: Ibland alldeles för mycket..
Jag tycker om: Mina barn!!
Jag avskyr när folk: Ljuger och kryddar på lögnerna lite extra!
Min bästa vän är: Förmodligen hemma med sin fet kagge ;) mohahahah
Min första vän heter: Sofi
Kärlek är: Underbart när det är äkta
När jag borstar tänderna: Gör jag det länge och noggrant 
När jag lagar mat: Alltid min man som lagar ;)
Jag tänder på: -
Det sexigaste yrket är: -
Det är charmigt när: Finns mycket som är charmigt! 
Jag är rädd för: Åskan, ja jaaaaaaaag vet!!
Den värsta känslan är: Att somna utan den man älskar bredvid sig 
Den bästa känslan är: Att vakna med ungarba bredvid sig och få tusen kramar och pussar..
Jag är bäst på: Inte på något, men kan lite om allt ;)
Jag är sämst på: Att laga mat men det är enbart på ren slöhet!! Annars är jag nog kung på det ;)
Om jag va ett djur skulle jag vara: En fjäril, tror jag :)
Jag kommer alltid att vara: Världens bästa Mamma åt mina två döttrar.
Det finaste som finns är: Korkad fråga, mina barn såklart!!
I sommar gjorde jag: Absolut ingenting, bara tagit det lugnt!
Sist jag grät var: Igår tror jag.
Jag kan: Som sagt, inte allt men LITE om allt.
Jag kan inte: Sova när det är mörkt och tyst i rummet.
När jag vill tänka går jag: På promenad eller ut på balkongen med en cigg
När jag bakar så bakar jag: Muffins ;) Gott, även med frukt och bär i =)
Min mobiltelefon är: Ny och fin!
När jag vaknar på morgonen: så är det blöjbyten och mat.
Innan jag går och lägger mig: blir det dom vanliga måstena sen tvn/datorn
Just nu tänker jag på att: funderar på när min älskling kommer hem och på om jag är hungrig eller inte..
Bebisar är: Såå mysiga!
Idag har jag: inte gjort alltför många knop!
Ikväll ska jag: Sova
I morgon kommer jag: Mest troligt att gå och väga mina prinsessor, samt mäta dom.
Jag vill verkligen: Att min babe kommer hem NUU!! 




Godnatt, sov gott allihopa! Kram


All ätaren..

..Bellsa vägrar sova, hon vill hellre ligga och gnaga på mitt täcke eller på sina kläder.. fast det är sovdags för längesedan, Felicia sovder då men hon lär nog vakna omkring halvtio tiden (törstig) som vanligt.. sitter här och funderar på om man ska ta ett bloss en slå på en film och kolla.. hade ju inte varit alltför dumt inte. Hoppas bara att b somnar, haha min sötunge.. Nu ligger hon här bredvid mig och suger tummen samtidigt som hon lyfter ena benet åt sidan och lutar med med hela kroppen för att släpa en mök.. hahaah, huuuuuuuuva det luktar ju inte gott inte. Nu en rök sen blir det nog fim med ett blöjbyte däremellen ;)


Hörs senare, om inte annat imorgon.. ha det sålänge ;)


Såå söt :)

Måste bara visa er vad jag har beställt till min mini-pc :)

En jätte söt skins ;)




Så nu sitter jag här och väntar på posten som snart bör anlända hit :)

Beställd från: http://www.skinz.se/


Yeeeeeeeeeeees!!

Haha jag hann bara uppdatera här så fick jag mitt efterlängtade samtal!! Felicia får börja på sitt gamla dagis igen, fyyyyyfan vad glad jag är :) Nu ska jag ringa dagis och planera tider m,m..

Bättre dagis finns nog inte, älskar verkligen alla barn personal o det, heelt underbara! Och Felicia hon trivs som fisken i vattnet, är så det ska vara :)



Finbesök!

Hejhopp, nu fick vi finbesök också :) Bjuder på en bild så uppdaterar jag mer under dagen..

heeejs!





Min pappa, Bella, Felicia :)


Nåväl, nu ska jag vara lite social iväntan på att rektorn ringer mig angående dagisplatsen m,m.. får jag inte som jag vill så blir det inskolning idag hos den nya dagmamman Päivi. Nåväl, vi får se vad det blir av allt.. bra hoppas jag!

Vi hörs, ta hand om varandra.

Morsning!

Nu är dagen kommen som jag inte vill ska komma.. orkar inte ens skriva något så hejs! Hoooooooooojjjjjjjaaaaa

Jag och rubriker går inte ihop..

Dålig uppdatering än en gång, har varit så jäkla varmt ute idag så har inte riktigt haft lust till att blogga. Har just ätit middag och nu sitter här och kollar runt efter lite linnen att beställa på nätet.. det behövs verkligen! Snart kommer också gumman hem, hon är på äventyr med Mommo.


Ikväll blir det nog film/mys kväll med älsklingen. Uppdaterar nog mer senare, kanske.. nu vet ni att jag lever iallafall :)


Ha det bra!

Frågestund :)

FRÅGESTUND!


Om ni är intresserade så har jag gärna en frågestund. SÅ fråga på, ALLT  mellan himmel och jord!


När det kommit in nog många så svarar jag på dem, på ALLA!!



Såå fråga på :)


Godmorgon!

Godmorgon på er :) Sovit gott? Jag har iallafall just ätit lunch, har börjat imorse med en utrensning av vårat förråd i våran lght. Så ska ta och fortsätta med det nu hade jag tänkt, barnen och karln har just åkt till hans Pappa m, fam och äta och sådant. Jag passar på att stanna hemma, ska fixa förråd sen försöka hinna vila också hade jag tänkt! Har klivit upp kvart över sex imorse.. Hade velat ha en endaste sovmorgon typ till tio eller nå. Hade inte alls suttit helt fel ;)

Bjuder även på en ny bild på Felicia, dom supersöta kläderna hon har på sig fick hon igår i födelsedagspresent av en gäst som var här igår och uppvaktade henne ;) Kan visa er senare om jag hinner resterande presenter..





Lite dålig bild, jag vet men det får duga för tillfället. Ska sätta igång nu så det blir något gjort  :)


Vi hörs! Ha en superbra dag :)

En snabb updt.. mer mera bilder.

Hej igen allihopa.. slänger in lite mera bilder åt er från idag sen ska jag kolla på tv3play.





Felicias söta prinsess tårta



Dålig bild, jag vet... smörgåstårta, hur gott som helst..



Och en bild på födelsedagsbarnet och resten av familjen..



Nu en cigg sen tv3 play.. kommer nog mera bilder imorgon, om tid finns. Tycker jag har blivit bättre på att uppdatera nu, dessutom med mycket bilder! Eller vad tycker ni?


Godnatt!

Min duktiga tjej!

Håhå vad duktig felicia är, hon tog just på sig sina byxor heelt själv! Haha fast det blev fel väg om man så säger. Ska visa er med en bild.. haha sötnos, men duktig är hon!




Haha gylfen och knapparna på rumpan, det är så det ska vara :)

Lite söta bilder från igår! :)



Felicia sötnos :)


Alva håller i Bella :)



Busunge 1 ger en bamsekram till busunge 2 ;)



Lägger upp mera bilder senare.. hejsvejs!


Ballongblåsning på hög nivå, yes!

Sådärja, nu har vi prydit balkongen fylld med ballonger på räckerna.. här inne snavar man bara på dem. Pappa och Stina har också kommit hit nyss och firat oss, fast kalas är ju kl fyra först och dom trodde det var kl tolv, jaja men dom är välkomna ändå såklart.. fast tårta fick dom inte. Dom är inte klar förens tre tiden någongång. Blir smörgåstårta och vanlig, jag hatar vanlig tårta, bullar etc.. äckelpäckel! Ne, smörgårstårta blir det för min del iallafall. Uscha vad det är varmt ute, håller på att flyta iväg fast jag är inomhus, ge mig vinter nu!!

Ska fota senare också och lägga in i datorn så kan jag bjuda på lite bilder till er mina kära söta läsare :)


Vi hörs senare.. kram

Felicia 2 år <3

Grattis mitt hjärta :) Mammas älskade gulleunge!
Nu blir det frukost sen ska vi börja blåsa upp ballonger och småstäda litegrann så det ser hyffsat ut här iaf, haha..


Skriver nog mer senare.. kram.

Nighty nighty :)

Nu sover mina gummor, och här sitter jag.. ska strax ge mig på det där med installationer med datorn, jag är den mest otekniske människan som gått i ett par skor! Guuud vad jobbigt det är att skriva på den här datorn är inte van ännu.. men det kommer nog. Och inga bilder får ni heller, än sålänge har inga bilder i denna dator men det ska  ordnas.

Nu något att äta sen ska jag börja... ha det!

en mini updt från min mini pc..

Hello, tänkte att jag skriver en snabb sväng innan jag ska börja med middagen, sen ska felicia och älsklingen o handla lite grann inför morgon dagen. Ballonger och sådant, sen mat.. och säkert något annat skoj också. Ne, ska ta en till snabb dusch nu innan middagen. Är ju så himlarns varmt ute också.. fy bubblan. Hm, nu tjatas det om dressing och sådant så jag blev den skyldige att gå och handla.

Hörs nog senare..



kramis

Äntligen har min mini-pc kommit!

Prövar min nya dator nu en sväng innan Pernilla och Alva kommer hit.. sen blir det nog att installera msn och sådant :)
 Nu vart även matti också sugen på en sådan här liten mini-pc ;)


Nåväl, uppdater kanske senare..

Denna dag var efterlängtad som tusan!



Kram :)

Lite bilder mitt i städningen :)

Hello, slänger in lite bilder medans jag städar.. hittade lite bilder på min vackra bror :) Som också fyller år, delvis i övermorgon :) SÅ grattis i förskott! <3




Bror min och söt Ronja :)




Storebror min och hunden Rikko :)










Jäääävlars vad jag hatar att stääääääääda!!!


21 år :)

Haha grattis till mig själv då :)


Bloggtorka

på hög nivå! Ohja..
Nu blir det iaf duschen nästa sen kolla film med hjärtat när han kommer hem :) Jag fyller ju år på Tisdag men fick en supersöt present av honom idag, tack älskling!
Sen var även pappa hit idag med sin Eu-moppe.. haha 50 k/h körde han från byn hit.. tog ju bara 1tim och 50 min :) vojvoj, vilka idéer han har! Men glad vart jag iallafall.. sen har dagen bara bestått av att ta det lugnt, tills Linda kom hit med fet kaggen ;) Inte länge kvar tills grabben kommer ut.. då får man snuusa beebis igen! Tror nog att Bella höll på att äta upp Lindas händer idag, haha.. hon skulle suga och snutta på vartenda finger ;) Gullunge! Imorgon blir det nog kanske badhuset för Linda och Felicia, tack snälla för att du ställer upp! Jag tål inte klor så för mig blire att kolla på och sååklart fota en massa!


Nåväl, lite snabb uppdatering till er från mig.. Nu blir det en snabb dusch sen film som sagt :)



Godnatt och sov gott :)





RSS 2.0