Aldrig mer jourdagis!

Gårdagen ja, känner att jag måste få skriva ur mig all ilska! Jag och Mathias har nog aldrig varit så förbanande som igår när vi hämtade barnen på dagis. Hursomhelst, strax innan tre mötte vi upp för att hämta barnen tillsammans och när vi väl kommer in på själva avdelningen så var grinden mellan hallen och köket uppe, men värst av allt var att Bella satt helt ensam i ena matbordet (finns ett i varje rum).. detta var vid mellanmålet. Iallafall, hon satt ensam utan andra barn eller personal.. alla andra satt i storrummet med dörren stängd! Ensam i bordet satt Bella, i andra rummet, nygråten, utan snuttekudde, utan mellanmål, dreglandes med huvudet på bordet hade hon somnat! Iallafall, vi hämtade fröken i andra rummet där dörrn var stängd.. hon tyckte det var jobbigt att Bella grät så då fick hon sitta ensam utan mellis i ett eget rum i köket. På en hög stol utan bygel!! KLART SOM FAAAAAAN hon skriker och är otröstlig om man tar hennes snuttekudde direkt hon vaknat från lunch vilan. Jävla idioter för fan!! Ena fröken sa att den andra skulle sitta med Bella, men det gjorde hon ju inte utan även "denna fröken" satt i andra rummet med alla andra, alltså vad fan är den förste både blind och döv eller?? Så vi tog iallafall Bella och gick för att klä på ytterkläder och medans vi gör det så smiter en 1åring iväg ut på gården för att lilla grinden är uppe. Så, imorse har vi ringt vik rektor som tog tag i allt direkt och for dit för att se vad fan det är som pågår!

Tackar övre makter för att mitt jobb är slut och att jag blir hemma nästa vecka, för det är även sista jourdagis veckan för veckan efter det så är det vanligt dagis igen! Jour och vanlig ligger i samma byggnad. Och den 8e aug är ordinarie rektor tillbaka, då kommer jag hänga på telefonen som om det aldrig funnits en telefon!!  

Jag som förälder ska känna mig trygg med att lämna mina barn på dagis, jag vill veta att dom har det bra till 100%.. men nu vet jag inte det, och är man otrygg i det så då får dom vara hemma tills allt fixat sig, mina barn är ändå mitt allt. Jag vill inte att dom smiter, eller blir lämnade ensam i ett matbord utan mellanmål, sovandes och dreglandes på en hög stol för att fröknarna inte pallar med barnskrik?? Nejtack! DÅ är mina barn med mig för då vet jag att dom har det bra till 10000000% !! Jag har alltid varit tveksam till jourdagis och aldrig haft dom där, utan dom har fått ha sommarlov.. men jag hade ju rätt, det här kunde man ju fan tro.

Oavsett om jag har jobb nästa sommar eller inte så har jag redan medelat att jourdagis blir det tamejfan inte!!
Över min döda kropp hurrni!




Vad tycker ni, får det gå till såhär??

29e Juli 2011

Hejhej :) Kikar in lite snabbt för att säga att familjen utökats med tre st ;) Idag har nämligen 3 st vattensalamandrar flyttat till oss, dom är så söta :) Fattar ännu inte hur jag bloggar från telen med bilder och text samtidigt så jag får helt enkelt försöka mmsa in en bild så får ni se :)

27e Juli 2011

Morron :) Ett smajltecken är väl inte på sin plats då jag mår som en påse skit! Är tredje arbetsdagen som jag är hemma, vill ju jobba fast dygnet runt men det kan inte hjälpas :( Hälsan kommer före och folk har dött för mindre! Idag ska iallafall tårta beställas för min stora tjej fyller ju 4 år nu i början på augusti, jisses vad tiden går fooooort. För fort. Det var ju alldeles nyss jag var inlagd på bb med en nykläckt liten bebis i famn, med lyckotårar som rann nerför mina kinder. Mammas fina fina tjej <3

Som sagt, tårtan.. här bakas det inte själv (klåpare i köket är vad jag är) så det får beställas. Först var det en hellokitty tårta som hon velade ha men det ändrades snabbt, nu är det en tårta med rosa blommor på. Även en grattis annons ska in i tidning, har börjat bli en liten tradition det där.. ända sedan jag var liten så har det satts i tidningen, och nu är det mina barn :)


Bild från imorse

Mammas älskade små stora tjejer!





25e Juli 2011

Godmorgon :) Trött som en dåre är jag, somna sent vakna.tidigt.. när jag slutar blir det stan iallafall, om jag orkar! En ny mobilladdare ska inhandlas :) Bella visade ju mig igår hur man lägger in bilder när jag skriver från mobilen men mongo som jag är minns jag inte :( Får klura på det ;) Ha en bra dag!

Godnatt

Eller ja förhoppningsvis snart för min del, ligger och lyssnar på regnet.. sjukt irriterande för då kan jag inte somna, men ändå mysigt på något sätt?! Nåväl, fan vad skönt att kunna blogga direkt från mobilen (alltså inte mobilblogga med sms och mms).. nu blir det garanterat fler inlägg per dag :) Gör ett nytt försök till att somna nu, ska upp tidigt :( Natti på er!

Bella min Bella..

Men sjuuukt glad jag är :) Äntligen är det fixat den här bloggsoppan, Bellsebubb fixade åt mig :) Taack!!

hej

Ska bara testa

24e Juli 2011

Nu blir jag baske mig galen, förstår inte hur man gör blogginlägg från själva mobilen? Går in på www.blogg.se från telen men va fan det fungerar inte att blogga :( Vill så gärna att det ska fungera innan vi drar iväg till Luleå! Pleeeease, someone? Heeeeeelp..





Tragiskt!

Fyfan så sjukt det här är! Man gör väl inte allt för pengar? Herregud. Innan jag skulle tillåta mig själv att bli fet, näfyfan.. aldrig i livet!! Lust att spy bara jag hör ordet fetma, tänk alla hjärtsjukdomar, diabetes och allt helvete man kan få för att vara fet? Nu säger jag inte heller att pinnsmal är idealet men va fan någon måtta får det väl ändå vara? Hade jag börjat lägga på mig flera kilon (vilket aldrig kommer ske) så hade jag sett till att ta bort dom lika jävla fort som dom kom dit :) Haha enda gången jag blir smällfet är om jag är gravid, annars.. never ever!!





HÄR hittar ni denna artikel om denna tragiska kvinna!




.
15 000 kalorier För att nå sin drömvikt stoppar Donna Simpson i sig mat motsvarande fem kilo pizza – varje dag

Hon blir rik på att äta sig fetast i världen

Tjänar 90 000 dollar om året på att äta online

Donna Simpson, 44, siktaonr på att bli världens fetaste kvinna.Och medan hon äter sin väg mot målet tjänar hon fett med deg. 90 000 dollar om året betalar fansen för att se henne äta online.

Den amerikanska tvåbarnsmamman är redan rankad som den fetaste kvinnan i världen som fött barn. Men Donna Simpson vill inte nöja sig med den titeln. Genom att äta mer än 15 000 kalorier per dag siktar hon mot att bli världens fetaste kvinna, skriver Dailymail.

Många vill titta

Och den som känner sig sugen kan följa hennes tunga väg mot vikttoppen på nätet. För omkring 20 dollar tillåts man titta på Donna Simpsons ätande i en hel månad.Och det verkar som att det är många som är villiga att betala för att få följa hennes viktuppgång. Tack vare inkomsterna från internetvisningarna kan hon utan problem betala de mängder med mat som ska föra henne till rekordet. Enligt dailymail tjänar hon 90 000 dollar om året.

Lider av diabetes

Vägen mot vikttoppen är dock inte bara gyllene. Donna Simpson har svårt att gå och lider av högt blodtryck, hjärtsjukdom och diabetes och läkare varnar henne för att fortsätta. Men hon vägrar. I stället rör hon sig så lite som möjligt för att inte riskera att bränna några kalorier och tar sig fram med hjälp av en skoter.





Haha ja fyyyyyyfaaaaaaaaaaaan vad nasty, här kan då inte alla hästar vara hemma.. det måste vara en ponny eller två som är ute på vift!!


Veronica Maggio







Att jag gillar hennes låtar, dock inte alla men här är två favoriter hos mig!







22a Juli 2011

Äntligen helg :) Att jag har längtat! Med nya arbetstiderna så är jag mer än död på morgonen, är så van vid att börja kl tio.. men nu är det tidigare än så. Bara att gilla läget ;) Helgen blir lugn, känner att både jag och barnen behöver det efter tidiga uppstigningar, stressiga mornar, fullspäckade dagar! Men nästa helg åker vi ju till Luleå :) Då blir det väl allt annat än lugna puckar när familjen kaos beger sig ut på äventyr, hehe! Vad har ni för er ihelg? Ni är såå tysta av er men statistiken visar annat ;)


Hello Kitty

Mina småhjärtan har flera flera barnfilmer men här är deras favoriter, helt klart ♥




Vänner är vi allihopa och Mera bus







Det stora godisträdet och Cirkus hela dagen









18e Juli 2011

Inget på hjärtat idag så därör bjuder jag på en massa nya bilder! Skogsbilderna är tagna i killinge nu i helgen, och dom från lekparken är tagna igår :)



Bella i Killinge






Som sagt, Bella gillar stenar :)






Felicia i Killinge





Min älskade fina dotter





Och några bilder från lekparken!


Jag och E gungar :)






Felicia och E







Felicia åker rutschkana







J ger fart åt Bella





17e Juli 2011

Någon som kan hjälpa mig? :) Försöker ta reda på hur jag gör blogginlägg via telefonen, men hur jag än gör så fungerar jag inte! Är det någon app jag ska ladda ner? Har en android telefon. Och nu menar jag inte att mobilblogga, utan blogga vanligt genom telefonen.. någon som förstår hur jag menar? Hade ju som varit kanonbra att kunna blogga oftare då jag inte alltid har tid att sitta på en dator ;)


14e Juli 2011

Hej :) 2 veckor kvar så pyser vi iväg, att jag längtar! För familjen kaos behöver verkligen få komma iväg och andas annan luft än Gällivare. Lite shopping samt aktiviteter för barnen står på schemat, samt bara ta det lugnt! Äta gott och bara ta det lugnt :)


Trots högsäsong så hittade vi ett billigt och barnvänligt barnhotell i Luleå, men vilket berättar jag inte ;)






Någon som har tips på barnaktiviteter i Luleå? Teknikens hus, leos lekland mm går fetbort! Booring.


Och för att inte glömma så ska vi även förbi Sara m,familj på hemvägen om allt går som det ska! Träffa bästa vännen och lukta på bebis, lääängtar!


Färgbomb

Har hört så bra om denna produkt så nu måste jag prova den till mitt sliiiitna hår :)


Revlon Nutri - Color Creme 411 Dark Brown






Färginpackning som förstärker färgen på redan färgat hår och återställer hårets fuktbalans. Nutri color ger ett direkt resultat samtidigt som den vårdar håret. Revlon nutricolor creme ger nytt liv till urtvättade färgade hår på 3 minuter.


Och den kan ni beställa HÄR



Btw, någon som provat den? Var den bra? :)


12e Juli 2011

Hejhallååå :) Jovars jag lever.. men känns inte som om jag har tid med bloggen, förutom ibland! Tråkigt, men sant! Tjejerna är hos Mathias och jag kikar tv. Så otroligt skönt att få sitta ner en stund, tid till det finns sällan förutom mitt i natten haha. Är nästan föör lugnt här hemma, är så van vid kaos, höga ljud, skratt och lek.. men nu är det lugna puckar. Meeen inte så länge till för snart är mina hjärtan hemma igen ;) Skulle sätta mig och blogga igår, när jag faktiskt hade tid! MEN med ett hejdundrande åskväder så slog jag av datorn så det blev inget med det. Vill helst ha den hel :)

Nåväl.. ska fortsätta njuta av tystnaden nu medans det väl är lugnt :) Vi hörs <3

10e Juli 2011 - Lördagslista

vilket är ditt livsmål: Att ge barnen ett bra liv, trygghet, lycka, kärlek.
vad har du för puder: använder inte sådant
har du använt någon hårprodukt idag: nej
vad använder du för parfym: bruno banani made for women
hur många speglar finns i det rum du är i nu: ingen
var är du nu: ligger i sängen
har du bråkat med någon idag: nej
saknar du någon nu: ja
röker du: jo
dricker du alkohol: aldrig
tar du droger: nej
tycker du om dina grannar: Haha vissa ja, andra nej..  
anväder du icq eller msn: inget av det
när gjorde du senast något riktigt dumt: var några år sedan, men vad.. det vet dom som vet!
har du blivit hotad via telefon: Ja
vilken färg har du på dina underkläder nu: rosa, svart, grått
gillar du dokumentärer: ja
längtar du till din nästa födelsedag: nej
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Ja
skulle du kunna ha silikonbröst: Absolut! Inom en väldigt väldigt snar framtid kommer jag göra en sådan :)
borde man få röka på pubar: Nej
brukar du bada i sjöar om somrarna: Nja, doppa fötterna.. räknas det?
vad gör du just nu: detta
är du blyg: jo
roligaste resa: Stockholm -03
vilken tid gick du upp idag: vid sju tiden
vilken låt lyssnade du senast på: minns inte :/
har din pappa glasögon: läsglasögon bara
har du glasögon: läsglasögon
bor du i sthlm, gbg eller malmö: inget av det
har du sagt ;jag älskar dig till någon idag: Jo
är du homosexuell: inte det
vad tycker du är äckligt: småkryp
vad såg du senast på tv: Livet på akuten
har du köpt någonting idag, i så fall vad: inget alls
vem ringde dig senast: hm, min chef om jag inte minns fel.. orkar inte hämta telen och kolla :)
hur svarar du i telefonen: hej
tycker du bäst om varm eller kall oboy: varm
vad ska du göra imorgon: inte en aning 
har du fint hår: kan man ju inte säga, nej 
vad ska du göra nu: glo tv en stund
Vad har du ätit idag?: knappt något alls, kan inte äta när det är såhär varmt :( får knappt i mig vätska
Vad har du på dig?: korta jeansshorts, linne
Har du växt något det här året?: nej
Har du gått upp/ner i vikt det här året?: upp
Vilket år har varit ditt bästa?: 2007 och 2009  
Vad ser du fram emot?: just nu? en fet jävla snöstorm över dagen, sen får det gärna vara sommar igen. 
Vad har du ångest inför?: inte något just nu
Är du öppen?: för?
Hur långt hår har du?: hm.. typ till armbågarna kanske?
Vad har du för betyg i matte?: G
Vilket är/var ditt sämsta ämne? Engelska helt klart!
Har du en bra klass?: har ingen klass..men när jag hade, nej!
Vad ligger på ditt datorbord just nu?: haha har inget datorbord :)
Varför blev du arg senast du var det?: hemligt!
Hur ofta städar du?: ett par hundra gånger per dag
Hur länge kan du använda samma byxor utan att de tvättas?: 2, 3 dagar..
Byter du underkläder varje dag?: jo
Hur ser stolen som du sitter på ut?: sitter inte, ligger!
Vad skall du göra i helgen?: helgen är ju typ snart slut, så inget
Är du romantisk?: ibland ;)
Vad skrattade du åt senast?: minns inte..
Har du ont någonstans just nu?: jo, ryggen och magen.
Får du hög telefonräkning?: nej
Har du många vänner som kommer från andra länder än du själv gör?: nja, några..
När dansade du senast?: haha dansar aldrig..
Vad skall du göra när du är klar med det här?: kika tv!

Hm?

Om man slår tån i tröskeln, har man låg eller hög smärttröskel då?






My baby girls

Här kommer några bilder från när mina hjärtan var små, bilder som jag nog inte visat tidigare! ♥


Bella och Alva






Bella i hoppgungan, så liten.. go och knubbig :)







Bella smakar glass för första gången!







Felicia och Matti, har visat denna bild förut men jag älskar den såå mycket! Den är så himla fin :)






Samma här, visat den förr tusen gånger men bilden är så sjukt fin! ♥






Min fina tjej Felicia på väg till dagis!






Mommo och Bella, samma dag som vi kom hem från BB.






Jag har knappt några bilder kvar från när Felicia var liten/föddes.. när vi bodde i mbgt, hon var kanske bara någon månad gammal så fördes ALLA bebis bilder över från datorn till en cd skiva. Och den skivan är borta :( Bodde i den lägenheten för snart 4 år sedan så den skivan är borta med vinden :( Har några få i fotoalbum och några i datorn, dom har ni redan sett.. men bilder är ju inte allt faktiskt, mina barn är allt!


9e Juli 2011

Vilken värdelös helg! Äckelväder som gör en svimfärdig, hatar denna fuktighet.. blir tokig! Jag får inte ens i mig mat, och det är ett måste att få i mig i detta läge. Hmm? Inte nog med det så har jag även andra problem, och inget verkar ju fungera som det ska! Jag har alltid varit den som skjutit problemen framför mig tills det säger stopp.. men sådan är jag inte nu, har mognat och förändrats så sjukt mycket sen barnen kom till världen! Att skjuta på problemen finns inte i min värld för det drabbar även andra till sist, om det så behövs så sitter jag uppe en hel natt och grubblar och fixar tills allt är löst, och så kommer även denna natt bli. Trots två barn som vägrar sova, jag som är helt slut, en feber som vägrar gå över så ger jag mig inte!

Nu ska jag ska kika lite bilder från när barnen var små, att jag saknar bebistiden.. så sjukt mycket! Eh, okej ibland.. dock inte vakna nätter ;) Kan lägga upp några bilder här som ni inte sett. Om ni vill?


Det var ju ett tag sedan sist

Så här kommer det en :)


Allmänt:
Humör: irriterad
Minus: feber
Kläder: linne, leggins, underwear :)
Frisyr: hästsvans
Låt: ingen just nu
Hur är ditt liv: hyffsat bra, hade kunnat vara bättre..
vill ha: några miljoner på banken
Planer: för dagen, inga alls!
Dagens måste: överleva förkylningen
Saknad: min älskade Benny
Ser fram emot: nästa månad

Dig & din familj:
vad heter du? - Marie
vad är hela ditt namn? Marie Louise ********
Var bor du? - Gve
var är du född? - gällivare bb
hur gammal är du? - 22
har du några syskon? - ja! en storebror och en lillebror
vilken gata bor du på? - it´s a secret

Senaste:
låten du lyssnade på? - en massa skitlåtar på mix megapol
maten du åt? - korv och makaroner 
filmen du såg? - Snabba Cash
tv-programet du såg? - Toddlers & Tiaras
drycken du drack? - vatten
telefonsamtalet? - arbets
personen som ringde dig? - ett företag
personen du smsade till? - Matti
personen som smsade till dig? - Matti
kramen? - Bella

Favorit:
färg? - Svart
kläder? - Linne, leggins
låt? - många
film? många
tv-program? Teen Mom
sport? ingen alls
intresse? familjeliv/shopping
mat? - sallader
dricka? isvatten
person? alla mina nära och kära såklart
dag i veckan? - Måndag
årstid? höst
godis? - sura

Vad:
ska du göra senare? - så lite som möjligt då jag är sjuk 
är klockan nu? - 13.12
ska du göra ikväll? - bara ta det lugnt
är det för dag imorgon? - imorgon är det fredag
heter din allra bästa vän? - Sara
gör du nu? - svarar på dom här frågorna

Annat:
har du spelat dragspel nån gång? - inte vad jag kommer ihåg
bor du i en stor stad? - nej
vilka internetsidor är du inne på nu? - bara bloggen
sover någon i din familj nu? - nej
är du själv hemma? - jo
lyssnar du på musik nu? - inte just nu
skulle du vilja åka till månen? ne
har du varit vaken en hel natt? - jo
har du suttit vid datorn en hel natt? - ja, det har jag gjort
älskar du någon? - självklart
vad har du för mobil? - en HTC
hur många olika mobiler har du haft? - för många
har du vänner som du inte träffar så ofta? - ja
är du databeroende? - jo
gillar du godis? - jo



7e Juli 2011

Morron :) Var det ju för ett tag sedan ja, men ändå.. är hemma idag från jobbet! Mår skit, denna förkylning är det ju bara rundgång på.. vekar ju aldrig vara ett slut! Så här ligger jag med 39 graders feber och toksvettas. Gaalet! Så innan tjejerna kommer hem från dagis så blir det alvedon och en powernap så att man orkar stå på benen resten av dagen. Så trevligt att vara sjuk.. not. Hoppas ni mår bra iallafall ♥


Kärlek

NI är mitt liv och jag älskar er mer än någonsin, mina fina tjejer ♥




6e Juli 2011

Hej och, förlåt! Usch.. jag borde verkligen skämmas när jag inte bloggar! Men tiden räcker inte till verkar det som :( Min dag ser ut såhär: vakna, frukost, lämna på dagis, jobba, hämta på dagis, laga middag, bada barn, handla, läkarbesök. Sen är jag så trött så jag stupar i säng! Försöker få igång min mobilblogg men det fungerar ju inte. Och ni vet ju att jag inte har något tålamod? Hehe.

Nåväl har faktiskt inte ett nå på hjärtat, förutom att denna dag inte har varit den bästa!

- Hög feber men jobbat ändå
- En arbetsgivare som inte lyssnar och förstår

Nä hurrni.. jag lovar att göra minst ett inlägg per dag :) Nu ger jag mobilbloggandet en till chans, kanske kika inställningarna litegrann? :)





RSS 2.0