W-i-c

Går så fruktansvärt segt med bilduppladdningen ikväll, men en bild fick jag in iallafall. Får visa bilderna imorgon då på resten av min walk-in-closet ;) Ska slänga upp några hyller också på högersida :) Målningen får jag ta vid ett annat tillfälle.. för "sjukhus" gul färg, är inte min smak alls. Fy.





Nu ska jag äta vattenmelon och kika på en film, samt drömma om att min förkylning släpper någon gång.

Så jäkla gott och så jäkla lat

Håller på att göra varma mackor i ugn till kvällsfika, hamnar jag inte i matkoma av det så lägger jag upp lite nya bilder på en stund :) Lata jag tömde nämligen kameran idag, wow!!

Hehe, förhoppningsvis hörs vi om en stund!

31a Juli 2010

Hejhej bloggen :) Och alla ni som läser också. Skitväder ute idag så jag tog en städ och bak dag, gjorde just småkakor, eller ja hallongrottor heter det väl.. lätt att göra och gott för den delen med :) Vad har ni för er idag?

Dom ser ju inte goda ut men hoppas dom gör det iallafall när dom är klar!



 


Sn*ppen på tv!

Mhahahaha :) Finns ju inge roligare brud än denna ;)
Spola till typ 1,15!






Nelly.com

Är en grym rea där nu såg jag ;) Så jag passade på att lägga en liten beställning! 



                         


Göra något slags kollage som ovan? Använd för guds skull inte paint!


30e Juli 2010

Det finns ingen superMamma som är världsbäst på allt och verkligen klarar av att ha 78 bollar i luften på engång, samtidigt som tålamodet är på topp! INGEN. Bella vägrar än en gång att vila nu på dagen, dock vet jag att hon är så övertrött så det finns inte! Hon måste sova för annars orkar hon verkligen inte med resten av dagen, mina krafter är slut och likaså med mitt tålamod. Fast jag älskar mina barn högt över allt annat på denna jord så vill jag ibland bara fly världen i några minuter för att sen komma tillbaka, få andas ut och få nya krafter. Dock är det bara att härda ut, det blir bättre med tiden!

Samma visa varje gång hon ska sova, förmiddag som kväll.. spelar ingen roll alls. Gallskrik tills svetten rinner! Men, någon gång så blir det bättre med det också, trots allt så är hon världens gulle prinsessa!





"Och nej, era få idioter där ute, man är ingen dålig Mamma bara för att man har lust att slita bort sina egna hår på huvudet ibland" :)


Diss

Och så kör vi en diss också ;)





   

Jag har sagt det förr, men det tåls att sägas hundra gånger om! Omringa dig aldrig med människor som bara
är ute efter att trycka ner dig, DU är för värdefull för det! Glöm aldrig det. 

 

Folk verkar tro sig veta så fruktansvärt mycket, lägger sin söta pinoccio näsa i blöt, men ändå har dom aldrig en susning om sanningen! Sådana människor borde egentligen ligga på en hat lista..


       

Ärligt, det finns absolut inget värre inom just bloggvärlden! Att trilla in på en blogg där det bara kryllar av stavfel till höger och vänster. Fick en kommentar för en stund sedan där det stod något med "rotta", man bara vadå rotta? RÅTTA skriver man för fan. Detta är något jag alltid kommer att störa mig på, oavsett om smaken är som baken. Ibland delad!

"Det är en sak att stava fel pga av att man skriver fort, men när man i vartenda ord stavar fel" PINSAMT


And as I say, min blogg, mina åsikter! Vill du så hemskt gärna kläcka ur dig något ordbajs så låt bli, för jag raderar ändå kommentaren :) Men, har du något vettigt att komma med, javisst.. varsågod :)


Först kommer hissen och sen dissen!

For the very first time.. men någon gång måste bli den första :)




     

Unga Mammor, cred till er som gör det så sjukt bra!


 

Haha, jag har väl sagt att jag älskar vintern? Yes, so I do!


   

Finns det något äckligare än när folk ljuger som grisar? Fyfan! Gosh alltså, man borde verkligen tvätta munnarna med tvål på dom som ljuger och har sig!


Jag gillar ordspråk




"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd"



I love her!

HAHA, ett gott skratt förlänger banne mig livet!

Ana Gina









29e Juli 2010

Kanske ska börja hänga ut folk till höger och vänster i min blogg som en viss annan snorunge gör ;) Haha fyfan vad glatt! Nejdå, sådan jävla fjant är jag inte. Man ska låta di barna leka av sig, dom mognar dom också någongång! skratt skratt

Gå fort så märker ingen att du är ful!

- -

Förövrigt har jag stått vid spisen all day long, so far! Storkok lönar sig i längden! Lillan får iallafall vila en stund, så trött som hon är sen ska vi bege oss ut på ett litet äventyr!


Hohoo, ska kirra upp lite humor videos alldeles strax, finns en bloggerska jag gillar! Guess who?


Tummelisa

Äntligen är min w-i-c klar ;) Bara lite fin puts kvar sen ska jag lägga upp lite pics här, det är det jag har pysslat med idag. Nöjd är jag! Den dagen jag bor i hus ska jag ha ett helt rum som w-i-c ;p

Förövrigt har jag smygit bort Bellas snuttekudde, märker hon det inte så är det bara bra! Den behöver ett besök i tvättmaskinen, naaaasty.. Hon har väl en fem sex kuddar men finns bara en enda som duger, en kudde som är helt ihopknöcklad till en boll, samt en halvt urtvättad örngott med en rallybil på.. är överdraget inte svart så kan man inte lura henne ;) Smart tjej! Haha spelar tusan ingen roll om jag ger henne en kudde i renaste guld med diamanter på, den duger banne mig inte. Sen detdär med tummen också, den ska vara i munnen och kudden under näsan.. då är bruden hel nöjd. Tänk vad kul om hon hade kunnat sluta med tumme och snutte :) Får hålla mig till nyår, då skjuter vi upp kudden med en raket, *pang* borta.. -skoja- såklart =)


Fast å andra sidan, tummen har hon alltid med sig.. tur hon inte använder tutte, det hade blivit dyrt med tanke på att dom alltid slarvas bort på något sätt.





 



28e Juli 2010

Gaaah svetten rinner like never before, håller på med en riktig garderobsrensning. Skulle eg måla om hela min walk-in-closet men det får bli vid ett senare tillfälle, vill bara ha upp mina kläder nu istället för att dom ligger huller om buller därinne. Jag gillar ordning och reda ;) Har inte alltför mycket att säga just nu, drar slumpvis en vinnare nu på bloggsvar tävlingen!

Ni som var med och tävlade, kolla er mail :)

En vän för livet

Försöker att skriva detta inlägg i rekordfart, dessutom korrekt utan stavfel. Har dessvärre bara en hand tillgänglig, den andra har ont, fyfan också. Höll på att torka spisen, och då slant jag mot en vass liten lucka som är på spisen, typ allra längst bak. Blodet rann, jag darrade och höll på att svimma medans jag i ren panik letade plåster. Hittade ett par, men insåg snabbt att det inte kommer räcka.. orkade inte ens ta mig till affärn för att köpa, var alldeles för svimfärdig för det. Då är det ju tur att man har vänner som ställer upp, så tusen tack A! Utan dig hade jag blött ihjäl, kanske dött också.. haha ne men inte riktigt, (kändes som det för sekunden).

En riktig vän finns alltid, alltid där.. oavsett vad. Fast man inte hör av sig till varann alltför ofta!



Medans jag väntade på att A skulle dyka förbi så kollade jag och Mathias på filmen Hachiko - En vän för livet , en film som Kenza tipsade om, var bara tvungen att se den! Fyfan ni måste bara se den säger jag bara, den är verklighetsbaserad också.

"När akita-valpen kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker Wilson slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägsstationen. Hunden blir en älskad familjemedlem. Men en dag får Hachikō vänta förgäves, hans husse kommer inte. Trots det väntar han troget på honom varje dag i under de kommande nio åren. Hachikōs öde berör många människor, som passerar stationen och de hjälper honom med mat och varma ord."

I tell ya all, SE DEN FÖR I HELVETE!! :)





Nu avrundar jag här och säger godnatt, sov gott!




Audrina Patridge

Filmen är så totalt värdelös så jag tar och bloggar istället, om jag inte är alltför lazy så kan ni få några pics av mig på en stund ;) Tills vidare måste jag bara visa vem jag tycker är världens vackraste kvinna, ever! (och nä, tänker inte säga "daaah, efter moi då såklart") hehe..

Audrina Patridge från The Hills


Green Street Hooligans 2

Den här filmen kollar vi på just nu, vet inte riktigt om den är bra eller dålig.. iallafall inte en film i min smak, men ibland får man offra sig! Mathias gillar ju sådana här filmer, men se det gör inte jag ;)




Jag är kär, så jävla kär!

Haha, i min älskade bordsfläkt ;) Fyfan för denna kvava luft, går knappt att andas ute! Jag vill ha vinter, nu. Justjävlanu!

Och min blogg design verkar det ju inte hända destomer med, less är jag.. gudars också. Vet att folk har det betydligt värre än lite kvav luft, men va fan hur duktiga är inte vi svennisar på att klaga över allt? Sen när vi väl får som vi vill då duger det ändå inte, då letar vi istället något annat att gnälla över. Right?


Typiskt.


En regnig dag som denna..

.. så lyser dom här två upp min vardag som en sol :)


          




En grymt liten tävling!

Vill du som jag ha ett "bloggsvar", på högersida om min blogg ser du den! Dock måste man ha en inbjudan till det, jag har två st kvar att bjuda in, en av dom tänkte jag ge åt kanske dig? Vill du ha en inbjudan av mig så lämna en kommentar så drar jag slumpvis någon som får den! Låter det bra?

Om ett par dagar eller så, då kör vi igång med en riktig tävling, stay tuned! ♥

Karlar är inte alltid karlar

Min hjärna slutade typ fungera för några minuter sen, slog mig att jag hade fått en bloggtorka! Ingen aning om vad man ska skriva ;) Matti gav mig just idén..

Han ska vara superduktig och tvätta en tröja samt ett par handskar! I trust him! ;)

- Ska tvättmaskin låta såhär?
- Jag: Ne, jag tror inte det..

Fan, nú får jag typ panik om tvättmaskinen går sönder. Klarar mig banne inte utan den!

Varför klarar karlar inte av att göra "tjejiga" sysslor för? ;) Haha, det har jag fan alltid undrat över. Fast å andra sidan fick jag ett sms igår av M, dock om jag velade köpa en ny tvättmaskin.. haha man vet ju aldrig, återstår ju att se efter tvätten som pågår nu, voíla!

27e Juli 2010

Jäkla skitväder ute, riktigt regnigt och dimmit.. jaja, får bli en mat och bak dag idag igen då ;) Förövigt har jag nog hittat en som kanske gör en bloggdesign åt mig, hoppas på det bästa! Ska fortsätta med lunchen nu, I´m huuuuuungry! Kram på er.

Bloggdesign

Finns det någon som är duktig på att göra bloggdesigner? Om så fallet är så kanske du vill göra en åt mig? Det skulle göra mig superglad! Kan du göra en? Maila mig då på [email protected] eller så lämnar du bara en kommentar i detta inlägg ♥

-

Börjar bli en aningens less på denna design om jag ska vara ärlig, trots att den fin!

Tired

Herregud, nu är mina krafter slut kan jag säga ;) Har stått i köket sen 08.30 imorse och lagat mat för fulla muggar! Nu först blev jag klar, till lunch vart det kokt älgkött, makaroner, grönsaker.. tog ju en evighet att bara koka köttet, skära och allt, nu till middag blir det röding och potatis samt grönsaker (älskar grönsaker), sås! Haha efterrätt kan Mathias glömma att jag fixar, finns glass i frysen, hahahaha :) Nemen seriöst, nu ska jag läsa bloggar och bara andas ut! M är hemma om 5 min drygt, middagen är klar och bordet är dukat!

Justdet, haha en liten påminnelse åt mig själv "måste ringa om min lägenhet imorgon" :) Hihi.. kram

Fråga mig!

Har du en fråga till mig? På högersida finner du en ruta, skriv din fråga där om du undrar över något så svarar jag! Dessvärre måste man ha en inbjudan för att lägga in en sådan ruta på sin blogg, fråga mig så kanske jag ger dig en inbjudan! Min fick jag av denna snälla tjej!


26e Juli 2010

Underbart med sovmorgon, det kan jag tacka mina små barn för, för dom vaknade kl åtta! Härligt. Sen vart det frukost på det och nu håller jag på att koka älgkött ;) Efter Mathias önskan så fick det bli det till lunch. Inte helt fel! Idag kommer det iallafall att bli ett jääkla ringande runt överallt, först till löner och höra när dom hade tänkt att betala ut min lön! Så, där börjar jag nu.. vi hörs kanske lite senare, med bilder förstås! :) Kram på er, och hoppas att ni har sovit gott!


Bilder från skogen!

Som är tagna av Mathias B

The Fire                                                                                               Stora gumman!

         


Lilla gumman                                                                                   Våran fina pärla

         

My kind of..







Så sjukt underbar låt, eller vad säger ni? ♥


25e Juli 2010

Bara 13 dagar kvar så blir pigan 3 år, och då blir det kalas! :) Ungarna och Matti for iväg och fiskade, jag föredrar ju inte mygg till tusen så jag stannade hemma och drog igång med att rensa/städa/fixa och dona. Nu känns det fräscht här igen, bara disken kvar så kan jag pusta ut, hehe tog en liten paus nu ;) Finns något jag verkligen hatar så är det banne mig saft fläckar på golvet, grejer överallt. Usch usch usch!! Jag trivs verkligen inte när det är stökigt, mitt psyke pallar inte med det. Hade iofs varit väldigt kul att få se Mathias någon gång, tjaa typ en gång per år iallafall byta sängkläder, eller kanske fixa disken och skura och sådant som jag gör! Gör inte jag det så då blir det aldrig gjort, det kan jag lova er! Däremot är han kung på att skruva i bilar, datorer och fixa med sådant!!

Fast nu när han kommer hem ska jag sätta honom att göra pizza deg ;) Kanske blir som igår när han prompt själv skulle göra pannkaka, jag fick absolut inte göra något. Haha, vem fixade disken, smorde in plåten, la i äggen m,m.. Ni kan ju gissa en gång ;) JAG. Nåja, har faktiskt lovat honom att nästa helg så ska jag göra något med barnen så får han vara hemma och ha egentid, hoppas han städar i flera timtal som jag brukar göra när jag har egentid, hahaha ;)

Dagdrömma får man göra, eller hur? ♥

Mina favoritserier!

Listar lite snabbt mina serier, någon som frågade för typ ett bra tag sedan om jag har några favoriter.. men seg och lat som jag är så har jag inte orkat lista eller svara. Så gör jag gör det nu istället ;) Har DU några favoriter som du absolut inte får missa?


Jon, Kate + 8 barn                 16 and pregnant

                         


Dom här två blir jag galen om jag missar, haha ;) Följer ju även sex and the city, älskar verkligen den! Men bild uppladdningen ska ju alltid skita sig.. fan också.


Cupcakes

Har just beställt en blå Bamse tårta till Felicia när hon fyller 3 år, men samtidigt funderar jag på att göra cupcakes! Jag menar, så jäkla svårt kan det väl ändå inte vara? Muffins kan jag ju baka.. och cupcakes är ju som muffins fast med frosting på (eller svamlar jag nu) ? Mina bak kunskaper är inte det perfektaste, inte ens med ett recept framför nyllet, haha..

Hittade iallafall dessa söta cupcakes på google. Men drömma kan man ju alltid göra, alltså att mina skulle bli lika fina och perfekta som dessa! :)

Den här såg ju hur söt ut som helst, och god med för den delen!
(Försökte ladda upp fler bilder men gick inte, för stora.. och gick dessvärre inte att förminska heller)

                        

24e Juli 2010

Nu är precis lunchen intagen, sen blir det att handla lördagskarra åt dom små ;) Känner mig såå proppmätt, jösses.. men ska ändå alldeles strax plocka fram sopsäckarna och fortsätta rensa.. hatar onödigt plotter överallt. Grejer till tusen tamejfan. Vad gör ni ihelg?

     

Isabella

Hur kan man vara så söt, busig och underbar? Mammas prinsessa! :)


Så gulligt

Haha nåå så söt film!



23e Juli 2010

Godmorning sunshines!

Har ni sovit gott?

Man är ju grymt snygg när man är hyffsat nyvaken!

       


Gnällinlägg

Justdetja, fyfan vad det åskar ute och verkligen ösregnar! Jag rent ut sagt HATAR åska, hehe Mathias frågade mig nyss "du är väl inte rädd för åskan va?" Eh näääädå, haha gudars också.. ATT jag är. Men det roliga är att jag inte är rädd för blixtrarna utan bara för mullret, bör ju vara tvärtom kan man tycka ;) Har iallafall dragit ur laddaren ur datorn samt väggen, vill helst inte att den går sönder. Då blir jag en aningens olycklig.

Bild: google



Ska läsa lite bloggar nu iallafall, och hoppas på att batteriet räcker ett tag iallafall.. dör den så dör den, vägrar ladda den nu iallafall. Har ni fint väder? TELL ME!! ♥

22a Juli 2010

Mammas vackra tjej! ♥



En liten lista

Namn: Marie Louise Lindmark
Längd: 1,56
Skostorlek: 38 ibland 39
Hårfärg: Brunt
Önskar du att du bodde någon annastans: Jo, ibland
Tänker du på självmord: Inte nu nå mer, men förut väldigt ofta
Tycker andra du är attraktiv: Ingen aning
Använder du droger: Nej, har aldrig provat och kommer aldrig göra det heller
Röker du: Ja
Vilka shampoon använder du: TREsemme
Vilka parfymer använder du: DKNY och YSL persienne
Vad är du rädd för: Höjder, sprutor
Gillar du att tvätta: Ne, men man måste
Gillar du berg- och dalbana: Nej

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Det händer
Skrattar du ofta: Ibland
Hur känner du dig just nu: Trött, orolig
Hur har du mått den senaste tiden: Olika från dag till dag
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Jo
Blir du lätt förälskad: Beror på
Är du kär i kärleken: Nej
Tror du på ett för alltid: Önskar jag trodde på det, men människan är inte gjord för att vara tillsammans livet ut.

Är du förälskad just nu: Jo


Har du blivit sårad av kärleken: Ja
Har du blivit lycklig av kärleken: Ja


Djurälskare som man är.

Gjode en superfin bild på mina tjejer i paint men då när jag ska ladda upp den här blir den pytteliten, försökt förstora den också. Fungerar inte något. Less blir man! Fick iallafall ett sms av Pappa för en timme sen att han och P-O är på väg till Jokkmokk med P-O´s hund, den bara darrar och är dålig.. herregud ändå. Nu är jag orolig. Ska iallafall försöka vara vaken ett tag till sen ringa Pappa och höra hur det går! Nåja, ska försöka fixa bilden imorgon så ska ni få se den! Hittade en kul lista hos Paow, den kommer in i nästa inlägg.. kram 


Saker jag borde..

Saker jag borde göra men som jag inte gör.. Just pga av min lathet ;)




        


        


       


        



21a Juli 2010

Min blogglust har inte varit den bästa idag ska jag säga, känner mig även febrig litegrann! Ska ta och lägga barnen på en halvtimme timme sen kanske att jag kollar klart filmen vi började titta på igår, Snabba Cash!

Hade mina aningar om att det skulle bli dåligt väder mot eftermiddagen, tur då att barnen hann till svanparken en sväng idag för att leka lite och kolla på fåglarna, tack A! ;) Ska ta och fota Felicias fina teckningar hon ritat samt min dator, men jag har blivit såå jäkla lat.. vet inte varför. Nåja, latheten försvinner väl någon gång!

Nu måste jag gå för barnen bråkar hör jag, syskonkärlek kallas det ♥

Denna film blir det. Någon som sett den?

foto_0783 (MMS)

Denna film blir det. Någon som sett den?


Min kväll

Nu ska jag äta jordgubbar och kika om det är något bra på tv! Har dessutom ont i magen så ikväll blir det att ta det lugnt!!


Såhär ser min kväll ut, hur ser din ut??



Jordgubbar                  Min älskade vetekudde                                   Tv:n


                   


Bella läser en saga åt mig medans storasys...

foto_0780 (MMS)

Bella läser en saga åt mig medans storasyster sover..


20e Juli 2010




Hej på er ;) Barnbidrags dag idag och det tackar vi inte nej till, det innebär att kylen och frysen behöver tankas! :) Bella sover och Felicia ligger bredvid mig här och vilar. När Bella vaknat så ska vi bege oss ut, bara blåsten avtar en aning annars blåser vi nog alla iväg så lätta som vi är, haha.

I eftermiddag hade jag tänkt ta och planera Felicias födelsedag också. Den 7e Aug blir min stora tjej 3 år..

Då Bella somnade först halv ett inatt, totalt övertrött och vägrade att sova så ska jag nu ta och vila lite jag också! 


   


Gulligull




Så söt, eller hur?



Bildregn

Min Pappa var hit och hälsade på och nu har han åkt hem, min lata sida försvann så jag tog fram kameran och tog några kort! Fotade även kläderna som barnen fått från Usa ;) Dom är så himla fina tycker jag! 

                                                                                     

         

                                                                                     

           


                                                
 

         


19e Juli 2010


Måndag idag igen, tycker att dagarna bara rusar iväg.. tjejerna sitter och tittar sin favoritfilm och jag tog en kort paus ifrån rensandet jag håller på med! Börjar man inte på morgonen så då orkar man fan aldrig.. vi har samlat på oss så onödigt mycket skit men nu ska det ut!

 Ihelg var vi förbi Gunillaskolans lekpark, men vaa faaan dom har ju tagit bort gungor och allt.. så kul, vart går man nudå med barnen när dom vill till en lekpark?? Helt stört för fan. Nog fan hade dom kunnat ha den kvar kan man tycka, Lkab info och HR är ju där ändå så.. Haha, kanske ett STORT tecken på att man måste förflytta sig någon annanstans, jag är såå sugen men ett jobb kanske först måste vara på sin plats? ;)

Vad har ni för er idag förresten?


Kom på att jag lovat er att fota min nya dator, det ska jag göra idag också.. Nu ska jag återgå till min rensning, hoppas ni får en underbar och solig Måndag ♥


Snorungar överallt

Haha rabiata jävlar har jag märkt att det finns gott om överallt ;) Så jävla gulligt säger jag bara. Folk som tror sig veta så förbannat mycket, vet man så då behöver man fan inte googla allt heller, idioter. Haha gudars också, nånå nu ska jag bara börja med middagen!

Kanske dags att börja rensa bland sina facebook vänner märker jag ♥


Och om du måste kommentera med någon korkad kommentar som "du är äcklig", bla bla bla.. gå och lägg dig för du är slut och jag raderar ändå kommentaren ;)

Min (dåliga) humor..





Kul jävla jul nu väntar tvätten ;) Hör av mig senare med lite pics.. bara kameran att tömma, haha..


18e Juli 2010

Godmorgon! Haha, det var länge sedan jag skrev så, kanske på tiden? Barnen och Mathias har åkt ut till H för att grilla och fiska i detta skitväder, jag vägrar.. sen dom där jävla myggen ;) Dom älskar mig, men tyvärr så är inte den kärleken besvarad från min sida ♥

Har nyss fixat klart E´s födelsedags present också, dock fyller hon år först i Oktober men det är bra att vara ute i god tid tycker jag ;)


Bjuder på några bilder när jag ändå är i farten ;)

Pratar med Mommo i telefonen


          


Duktiga jag.

Gud vad jag känner mig duktig hurrni, haha har planterat gul lök alldeles nyss. Bilder på det kommer imorgon! Nu ska jag kika vad det är på tv! Har varit i farten hela dagen tycker jag, knappt suttit still en enda sekund.

Min fina dotter.



Bara en kvar..

Jag har nog inte en enda kraft kvar i hela kroppen, är helt jävla slut.. men nu är iallafall mitt förråd rensat och iordning. Bara Mathias förråd kvar, det tar jag nog en annan dag för nu väntar duschen. Tur att jag började rensa för jag hittade min bordsfläkt, heeeelt jävla underbart! Nu kom det lite främmande också, men jag tänker sitta kvar vart vart jag sitter, Mathias får vara den trevlige idag som kokar kaffe och för jag orkar inte. Haha, snäll jag är! Hehe.. Se you later.

Som man bäddar..

Försöker få barnen att somna, äntligen vart det tyst i deras rum för dom var verkligen trötta kan jag säga.. Bella brukar ju i vanliga fall vilja sova två gånger på dagen, men nu på senaste har det bara blivit en gång så då är hon rätt trött på kvällarna, och Felicia somnar bara om jag somnar med henne.. annars vill hon inte! Har iallafall skurat lägenheten nyss, lite enklare att göra det när barnen lagt sig för annars är det en massa fötter som springer omkring, det ramlas och grinas.. men nu är det bortgjort. Tog en cigg typ för några minuter sen, passade även på att surra med L och hennes dotter som var ute på promenad! Fyyy vad jag saknar jobbet, vi hade så sjukt kul tillsammans!!!!

Ikväll ska vi iallafall se denna film, bara Mathias orkar bränna den för jag vet verkligen inte hur man gör :)

Har sett den förr men det var länge sen..


Första inlägget på nya datorn

Måste verkligen vänja mig vid denna dator, herregud ändå.. mycket bättre än den andra, den fick Mathias ta! Nu är iallafall middagen klar så jag uppdaterar kanske lite senare med bilder på min nya pärla. Kram


Äntligen! :)

Wiieee vad glad jag är :) För en stund kom DHL hit med mitt paket, äntligen har min dator kommit.. haha 4 dagars väntan kändes som 1 långt år!




Så när Matti slutar jobbet ska vi flytta över bilder och sådant jag vill ha kvar sen får han ta min andra dator!


Tack Mogi & Hp & Designutmaningen ♥


My kind of..




Och här har ni den på spotify!

Armin Van Buuren – Going Wrong - Armin van Buuren's Extended Mix


16e Juli 2010

Fredag idag, härligt.. här blire inge party inte utan ihelg ska vi rensa förråden. Haha skoj, men det behövs verkligen för det är fanimig en enda röra där inne! Började lite igår kväll, höll på i drygt en halvtimme sen gav jag upp. Över hälften om inte mer ska slängas.. det enda som ska sparas är väl alla små baby kläder som barnen växt ur! Så ska köpa oss ett gäng med flyttkartonger idag också, så det blir lite ordning och reda! :) Sånt gillas!


Bjuder på en ganska nytagen bild :)



15e Juli 2010

Idag har mina tankar snurrat bra många gånger om, det är vissa stunder om dagarna.. ibland flera som jag verkligen börjar fundera. Ju mer jag tänker ju mer blir tankarna värre! Har ju fått diagnosen B för ett tag sedan, vad "B" betyder kommer jag inte nämna igen, leta i arkivet om ni vill för någonstans där ska det stå för er nyfikna! Känns så jobbigt iallafall att jag har en lång väg kvar att vandra, att ständigt behöva kämpa med alla tankar jag har.. för när man lider av denna diagnos jag har så flöder tankarna iväg på bara några sekunder och då gäller det verkligen att fortare än fortast tänka på något bättre! Jag har mina barn att leva för och det är jag glad över. Vill bara veta när detta helvete ska ta slut.. vissa dagar är såklart bättre än andra, men sen får jag dom där dagarna då jag orkar absolut ingenting! Jag har iallafall funnit en blogg jag kommer att fortsätta läsa, hon lider av samma diagnos som jag har. Kommer inte att länka henne för då ser ni ju där av vad jag lider av.

Jag vet att jag inte är ensam med detta, men tack vare alla fördomar som finns så håller jag tyvärr tyst i denna blogg.. tänker inte råka ut igen för alla korkade kommentarer som vissa i denna värld kläcker ur sig. För trots att jag har denna sjukdom, så är jag en bra Mamma.. så tappad bakom en vagn är jag inte!


Ska sätta mig ute på balkongen en stund nu och surra med Mathias.

Måste tänka på annat för att inte hamna på ruta ett igen, det orkar jag verkligen inte med..

The pics..

         Bilderna jag lovat! 

         Isabellas Dolce & Gabbana t-shirt                           Felicias Dolce & Gabbana t-shirt

     


         Mitt Björn Borg linne

         Hade lite bråtti när jag skulle fota så hann inte ens ta ut linnet ur förpackningen ;) 


    


Kanske en mörkare färg..

A kom hit för ett par timmar sen med en slinhätta åt mig (heter det så?).. så direkt hon gick så började jag greja. Slängde i färgen men det syns inte ett endaste nå.. antar att jag behöver en mörkare färg eller så är det helt enkelt så att jag har färgat mitt hår alldeles för mycket så att färgen nu inte fäster. Jaja, får göra ett försök vid ett senare tillfälle, om jag nu orkar vill säga.. Barnen fick dessutom supersöta presenter av A ;) Varsin Dolce & Gabbana t-shirt och jag fick ett Björn Borg brottarlinne! Så himla fina.. tusentack! Har fotat det så det lägger jag upp sen, väntar nu på att Mamma ska komma förbi med lite kartonger med grejer i åt mig som varit i hennes förråd!


Nu, baka sockerkaka.. enkelt, gott enligt Mathias. Usch tycker jag!

Kvavt och jävligt

Herreguuuud vad det är varmt överallt men framförallt kvavt, går ju knappt att andas! Så bad Mathias kika in på jysk en sväng ifall dom har några bordsfläktar, vill helst kunna andas utan svårigheter och gnäll! Sitter annars här som ett jävla fån och väntar på posten, men va faaan jag har sjukt mycket kul som väntar iallafall (hehe, hann inte ens skriva klart föregående mening så kom posten).. nåja, bara onödigt skit som trillade in i brevinkastet idag. Nu ska jag tömma kameran iallafall, jag vet att jag är ganska lat med att bjuda på bilder.. saken är den att det tar minst 5 min per bild att ladda upp, och jag har inget tålamod! ;)

14e Juli 2010

Hp ringde mig för en stund sedan och sa att min dator som jag vann är upp budad igår till mig, så om någon dag eller två så har jag den :) Längtar så ♥


      


Nu måste jag börja med lunchen iallafall.. lägger upp nya bilder sen när jag har tid, har tagit lite nya imorse! Kram


Scandinavian Life

Detta fick flickorna idag i ett stort paket från Scandinavian Life

Alla dessa produkter är broderade med barnens namn!

                       Plädfilt med namn!                                              Ryggsäck med namn!
                                               
                Följer med när man beställer!
                                              199:- st

   



            Badrock ;) Felicia hann jag inte få med på bild, men Bella fick jag ta ett kort på iallafall!  
                       Och namnet syns inte på bilden, armen är just i vägen.. men visst var hon söt? ;)

                                                                                             299:-

                              


Produkterna kommer som sagt var härifrån, THNX..


13e Juli 2010

Gaaah vad less jag blir när paketen alltid ska sitta i Ånge.. lite jävla störande att man får paket avi, då blir man ju såklart skitglad, sen när man kollar när man tidigast kan hämta ut så är det oftast dagen därpå.. kollar man inne på postens hemsida med kollinr så står det alltid Ånge :( Ska iallafall ringa konsum efter tre någon gång, för dom brukar få in paket på eftermiddagen också, så jag hoppas innerligt!

Kanske att det är min dator eller så är det flickornas badrockar samt ryggsäck med broderat namn på :) Längtar sjukt mycket efter båda paketen! Men jag har ju mina aningar om vad detta paket kan innehålla, väger ju ändå 3 kg? Nåja, bara att vänta..


Sa jag att jag hatar att vänta?

Mina hjärtan..

Det vackraste som finns i hela världen!


Min prinsessa #1  ♥






Min prinsessa #2 ♥





"Vi önskar dig inte guld
ej heller pengar eller makt
Vi önskar dig modet att vara dig själv
och stå för vad du sagt
Vi önskar dig inte en stenfri väg
men kraften att vägen gå
Vi önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på"


12e Juli 2010

Tvättning och städning just nu, trist men ett måste! Slutade lite tidigare idag men imorgon blir det något längre..
Mina tankar snurrar fortare än virvelvinden.. då snurrar det fort måste jag säga. Förövrigt sitter jag glatt och väntar på posten, haha ni vet nog varför ;) *Även jag förtjänar lite glädje i vardagen*

Updt.. faaan, inget paket åt mig idag heller, maybe tomorrow ;)


Uppdaterar senare igen kanske med lite nyatagna bilder, måste passa på att göra bort det som ska göras bort nu medans den lilla sover!

Beslutsångest!

Sitter här och funderar på om jag ska göra ett par slingor i mitt hår, i mörkare nyans.. typ på en sida bara. Antingen en tjock slinga eller några smala? Fan, jag som hade tänkt att spara ut helt till min vanliga hårfärg, fast det är ju bara slingor ändå?? Ska ju inte färga hela håret, det kommer jag aldrig mer att göra.. någonsin! Men ett par slingor kan ju inte skada, kan man tycka.. eller vad tycker ni? Fan då, jag och min bestlutsångest..

Haha det roliga är att Mathias skulle ändå på affärn just nu så sms:ade att han skulle köpa någon färg.. mörkt ska det vara! Haha kanske blir som sist, ber han köpa apelsin/persika juice men kommer hem med vanliga apelsiner!


"Älskling, köper du rökt skinka.. jaaa visst gör jag det... oj, råkade köpa en hel gris, nämen godjul då ;) "

Happy!! :)

Har inte direkt något vettigt på hjärtat så kan lägga upp natt konversationen med Mogi, herregud så glad jag vart när jag vann! Jösses!!





Först fick jag denna kommentar, såg den först efter att jag kollat hennes blogg.. passade på att läsa några bloggar innan jag gick och la mig och då såg jag att jag vunnit på hos henne, sen gick jag sist in på min blogg, där jag fann denna kommentar, som sagt..



Malin  ([email protected]) om Just some pics..:
Checka min blogg ;)






July 9, 2010 at 23:32

Skickat dig ett mail nu! Tuuuuuuuuuusen tack rara Malin, du gjorde min dag!! Kram på dig..






Mogi

July 9, 2010 at 23:54

@ Marie: Vad roligt att du blev glad! :D






Marie

July 10, 2010 at 00:05

Tusentusentack!! Haha vart så glad att jag var tvungen att väcka min karl och berätta den superglada nyheten, haha stackarn

 




Mogi

July 10, 2010 at 00:09

@ Marie: wiieee så skare va! :D Nu har du den snyggaste minilaptopen ever!!







Skuttar fortfarande omkring på rosa moln :) ♥

10e Juli 2010

Lika glad är jag idag som jag var igårkväll! Herregud ändå, jag som aldrig vinner något har vunnit en jäkla bärbar dator hos Mogi ♥ Tur är vad jag kallar det, glädje! :) 

Annars händer det inte mycket, Mathias har åkt iväg till Kalix över dagen för att hjälpa sin Morbror m, fru att flytta så han släppte av Bella på vägen och lämnade henne i Hakkas.. så får jag lite egentid med Felicia, det behöver hon, även Bella ibland! Skitväder ute så idag blir det bara mys och ta det lugnt för på Måndag är det jobb igen! 
Vi hann iallafall ut en stund innan lunch, plockade lite blommor. Hon plockade några åt Bella och en åt Mommo :) 


Nååja, ska fortsätta titta på Ullared reprisen nu sen ta tag i tvätten iallafall, det är ett måste. 
Tills vidare får ni en bild iallafall, tar evigheter att ladda upp just bara en.. fattar inte varför det ska sega sig. 







  

Så sjukt jääääävla GLAAD!!!

Eeeeeeeeh, kan man ens bli gladare än vad jag är just nu?? HAHA, skulle ju som inte direkt tro det va?
För jag har vunnit en mini dator av Mogi!


Bilderna är lånade av Mogi..





TUUUSEN TACK!!

Mogi länkade mig och på själva länken står det Maria, men jag heter Marie.. när man sedan klickar på länken så kommer man till mig ;) Trodde inte jag vunnit, men var så rackarns nyfiken på den lyckliga brud som vunnit, haha så hamnade jag hos mig själv!! :)

Just some pics..

Som sagt så följde kameran med ut idag! Tyckte att det var så jäkla fint väder och solen verkligen strålade, när vi kom ut så gick den i moln och sen kom den fram igen, dock var vi på väg in igen! Men några fina bilder vart det iallafall (läs 39 st). Lägger upp några här iallafall ;)


       

9e Juli 2010

Ledig idag från jobbet, men på Måndag är det jobb igen som gäller! Sitter och väntar på att Bella ska vakna så att vi kan bege oss ut i det fina vädret! Jag är såå sugen på att dra till någon badstrand men Matti slutar först vid fyra så jag är typ rätt låst.. sätter mig inte på en buss i denna tropiska hetta med två små barn, nooo way!!

Kameran följer såklart med ut sen! Lovar er några bilder senare.. kram!

Det finaste som finns...

... är mina två hjärtan!


          

8e Juli 2010

Min blogglust är verkligen i botten just nu, jag vill bara bort härifrån! Bort från stan! Ska iallafall jobba klart dessa 3 veckor sen leta jobb i någon annan kommun, finns inget mer att hämta här. Skitstövlar och det ena efter det sjätte! Jag vill verkligen inte bo kvar här!

Usch för denna knarkhåla!


Nåja, ska fortsätta jaga ut den där jäkla humlan som är i köket, sen blir det middag!! Kram på er.

Dagens outfit!



En väldigt trött Mamma ;)

Jeansshortsen och linnet kommer härifrå
n!




En stark tjej med en stark vilja!

Min favoritblogg! Bizzy




17 år gammal, fått diagnosen Hodgkins Lymfom, lymfkörtels cancer. En stark tjej med en stark vilja!
Lämna gärna en kommentar full med styrka, det behöver hon!



7e Juli 2010

Idag är det en enda månad kvar innan min äldsta dotter blir 3 år :) Vart tusan tar tiden vägen? Jag tyckte det var igår som hon legade i magen och sparkades, varje natt mellan kl 24-02 så bökade hon runt så att jag nästan tappade andan, en spricka i revbenen! En förlossning med kejsarsnitt och en jäkla massa sammandragningar innan, men så JÄKLA värt det! Min stora tjej är inte så liten nå mera! Jag är stolt över min tös!

Förövrigt har jag kommit hem från jobbet för en stund sedan och jag må säga att jag trivs som fisken i vattnet där! Så sjukt kul personal där borta, vi garvar tills vi kiknar av skratt, vi har så himla kul ihop. Och hur ofta kan man säga att man trivs på ett jobb? Vet inte hur många olika ställen jag jobbat på inom äldre och handikapp omsorg, detta är det enda stället jag trivs på ordentligt!

Nu ska jag läsa min favoritblogg sen slänga mig i duschen, så grymt varmt ute.. fast hellre det än "åsk" luft.. haha! You know me ;)

6e Juli 2010

Är hemma på lunch nu, ska snart ta och laga lite lunch :) Men först snabb läsa dom bästa bloggarna! Kanske jag hinner klämma in en väldans snabb dusch också, herregud vad det är varmt ute idag!

Var ju ute för att fota igår kväll, klädde på lillflickan sen gick vi ut.. hann ta två tre kort så dog batteriet ;) Kul! Sen gick även strömmen också just vid middagstid i hela stan, svin kul.. en tjej utanför oss vart hissen stannar satt fast där inne, herregud ändå! Haha lyckat om jag hade fastnat dit in med min klaustrofobi!!

Nåja, hon kom ut till sist och även strömmen kom tillbaka.. nu måste jag fixa mig lite lunch, får nog bli lat "mat" idag. Fil/flingor, orkar seriöst inte med någon annan mat i denna hetta!



Vi hörs senare, kram!

Överaskningar gillas!

Sitter här och väntar på mitt paket ;) Jag kirrade disk och sådant kul medans Mathias och barnen gick iväg för att handla lite och ta ut mitt paket, vet iallafall att paketet är härifrån! Men vad det är i det, det har jag faktiskt inte en blekaste aning om! Om det är något att hänga i "julgranen" så fotar jag och visar er ;) Om inte annat så skiter jag i det..


Lalala, håller på att tömma minneskortet på bilder så kanske jag bjuder på en bild eller två ;) Bara det inte är så rackarns kvavt ute ikväll som det är nu så ska jag bege mig ut och fota lite! För solen har nämligen tittat fram, lovely!

Tog så himla länge att ladda upp bilder just nu så bjuder på en iallafall ;)
En bild på familjen! Barnen fick varsin häng biljett på Pappa så dom passade på
att klättra och kramas lite innan sängdags igår kväll!





5e Juli 2010

Hej på er, förlåt att jag inte hann blogga imorse! Jag råkade ta mig en liten sovmorgon, tio min efter att jag klivit upp så kom "the Nanny", så hon tog kidsen så att jag fick stressa klart för att sedan bege mig to the work! Tog mig tid till att mysa en stund med barnen, pussa dom riktigt mycket.. fy vad jag har saknat dom idag! Fast ändå rätt skönt att få komma ut och jobba också för den delen, det behövs! Uscha, jag hatar att vistas bland en massa människor men för att få bort det så måste jag utsättas för det också.. inte dra ifrån problemen!

Nu ska jag börja förbereda middagen, uppdaterar senare med lite nya bilder! Dessutom har jag saknat kidsen så ska även vara med dom en stund, så datorn bort prioriteras för stunden ;) Kram på er, söta fina rara läsare!


Bara en random bild ;) Kunde inte låta bli att fota min halvt döende blomma! ♥




Förresten..

Ni betyder, och era varma kommentarer värmer i mitt hjärta! Ni är bäst!!



Från det ena till det andra..

Så jävla otaggad till att börja jobba imorgon, får hoppas på att dessa veckor går fort som tusan bara! Mitt humör och att jag är så jäkla otaggad som jag är kanske beror på resterande problem som finns just nu, hade jag gjort som jag gjorde förut (dra ifrån problemen och fixa det vid ett senare tillfälle) då hade allt vart åt helvete.. tur då att jag inte är sådan något mer. Jag vet att allt löser sig till sist, även jag behöver en spark i arslet ibland, haha det kan behövas! Ensam är inte alltid starkast ;) Kom ihåg det!

Förövrigt sitter jag här och spiller tid när jag egentligen hade behövt ställa mig i köket för att fixa lunch till imorgon, boring. Men även det ett måste. Gud vad jag gnäller, men vad fan.. jag måste gnälla, haha känns som om saker och ting blir bättre för sekunden!



Nä, lunchen kan jag fixa imorgon på morgonen! Ska ta mig en cykeltur nu istället, rensa bort lite onda tankar jag har :) För jag har verkligen lärt mig en sak, att aldrig någonsin vara brevid människor som ger mig dålig energi, trycker ner mig.. För jag VET att jag är så förbannat bra! Det är bara tankarna som behöver komma på sin rätta plats.. frisk luft är det enda rätta.. vi hörs, när vi hörs! Kram på er.





When the ***** don´t work no more you get high on life, that´s what they sey when you feeling down..


Min stora tjej!

Så vacker, snäll och go! Min stora tjej! ♥


4e Juli 2010

Godmorgon på er :) Hoppas ni har sovit gott! Skitväder idag igen, bara det klarnar upp lite på dagen och solen tittar fram så ska vi åka ut till något fint ställe och fota, hur kul är det att fota i det här vädret? Testade kameran igår, Mathias fick lära mig litegrann så nu kan jag lite iallafall.. så jag hade inte riktigt tid till att uppdatera bloggen igår!

Men här kommer några bilder iallafall, ska tömma kameran senare.. igen.

      


Mer än nöjd

Har för en stund sedan hämtat ut min kamera som jag beställt från DustinHome! Jag är sjukt nöjd, men har grymt mycket att lära mig med denna kamera! Har provfotat litegrann nu, så ska bjuda på en random bild bara.. mina barn är ju inte hemma just nu så dom kan jag inte fota, men vänta bara ;) Kameran kommer att vara framme dagarna igenom..

HEJ världens sämsta fotograf, haha.. men jag är så taggad till att lära mig mer och ännu mer..
sen om några år när man inte är så jäkla mycket amatör nå mer så byter jag kamera till något som inte är
så amatörs aktigt ;)





JAG VILL HA MIN KAMERA NU!!

Jag har typ varit barnledig mer eller mindre hela dagen, nu åkte barnen och Mathias iväg till ****** en sväng för att hämta en cykel, dock inte åt mig för jag har ju redan en men han velade också ha en så dom drog iväg dit medans jag stannar hemma. Om jag ens ska orka höra vad jag själv tänker ibland så behöver jag några timmar för mig själv då och då, det uppskattas verkligen! Hade verkligen velat ge det åt Mathias också, bara få vara för sig någon gång men va fan han jobbar nästan dygnet runt och när han inte jobbar så brukar han ge mig andrum, så jag hinner typ aldrig, jaja men någon gång!


Mina planer ser ut som så att jag hade tänkt flytta mitt fetarsle ner till förrådet, ska kirra ihop lite barnkläder som ska ut på tradera, dags att börja rensa lite tycker jag, nu när jag öppnar förrådsdörren så får jag hålla emot sakerna med en fot för annars rasar allt ut, något proppfullt säger jag bara! Haha dags att börj rensa lite ;)


Näeeee, nu vart det bara en massa skrivande om allt och ingenting som vanligt.. jag vill ha min kameeeeraaaaaaaa NUUU! Just jävla nu. Min blogg är tråkigast i världen utan bilder, fyfan!!!!

3e Juli 2010

Senaste

Låt du hörde: T.I. – Whatever You Like - Explicit Album Version

Film du såg: Edward Scissorhands tror jag det var ;)

Mat du åt: Pizza, rätt gott ändå för att vara tjockismat!

Känslan: Uttråkad

Resa: Haha, var grymt länge sedan jag reste.. men sist var det Stockholm/Eskilstuna -2003.. Oförglömligt!!

Dröm: Brukar aldrig minnas vad jag drömmer om!

Person du träffade: M´s familj för typ 20 min sen.

Personen du pratade i telefon med: Den där Erniiee

Personen du fick sms av: Samma svar som ovan

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig ätit en

Gången du var utomhus: Nyss, ballis..

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår

Saken du köpte: Systemkamera

Allmänt

Ska bli skoj: Att få börja jobba på Måndag, haha fan där ljög jag ;)

Sparar till: Inget just nu 

Pålägg som gäller: Sallad!!

Önskar att jag var bättre på: Verkligen ha bättre tålamod, det är inget jag har direkt.

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Min älskade hund Benny

Vad har du gjort idag: Inte ett nå!

Brukar du svära mycket: Jo, dom gånger jag anser att det behövs..

Hur tidigt stiger du upp: Allt mellan 6 och 8 på morgonen

På helgerna: Samma svar som ovan

Vad ska du göra ikväll: Ingen aning just nu iallafall.. M tjajtar om att åka och fiska..

Hur många timmar sover du per natt:  Är väldigt olika från natt till natt

Vem är snyggast i världen: Jag själv såklart!

Vad är det för veckodag: Lördag

Favoritplagg i garderoben just nu: Mjukisbyxor, leggins, linnen, hoodie

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Läser nästan aldrig böcker

Mitt rum kan beskrivas som: Har inget "eget" rum utan har en 3:a. 

Mig själv med tre ord (just nu): Uttråkad, småstressad, trött

Jag tränar: Inget

Jag ville bli när jag var liten: Kommer faktiskt inte ihåg


Premiärtur med cykelstolen!

Idag fick Felicia ta sin premiärtur i cykelstolen, och Mathias trampade på, vilket gick bra! Haha sen var det min tur, och det mina vänner gick åt helvete!! Jag var tvungen att leda hem cykeln för att jag höll på att ramla, jag väger nog alldeles för lite för att ens kunna hålla cykeln, Felicia, stolen och hela alltihopa i balans! Nu drog Mathias ut iallafall med Bella, är även hennes förtsta gång att sitta i cykelstol, hoppas hon gillar det!

Min stora gumma däremot satte sig på tvären för en stund sedan, absolut inget dög för damen så jag började fixa och trixa i köket en stund, sen kollar jag in i tv rummet och då hade hon däckat på soffan, ganska förståeligt då hon som sagt vägrar att sova lunch! Vi hade planer på att åka och fiska ikväll i aborrtjärn eller nuolajärvi, men dom planerna får nog skjutas upp till ett senare tillfälle!

Nehörrni, tvätten kallar! Har legat lite på latsidan med det nu ett par dagar så det är dags att sätta igång tror jag!



Jag vet att det är grymt trist att läsa mina inlägg när det inte ens finns bilder, men jag LOVAR er att det blir bättre tills nästa vecka då jag får min älskade kamera! Tills vidare får jag bjuda på en gammal bild, på mina fina töser som jag älskar av hela mitt Mammahjärta!

Haha, en bild på mig och stora gumman. Mathias som är fotograf,
vilket kanske märks hihi, då kameran är 1 km från mig ;) Som ni kanske ser?



En inte så gammal bild på mig och lilla.


Blää.

Haha men fyfan vad jävla äcklig säger jag bara! Var så svinigt törstig på min cykeltur så stannade och köpte en dricka, den såg god ut men smakade tyvärr inte det, fyyyyyyyyyyfan. Smakar precis som Dr Pepper!




Smakade en annan igår, tror den hette något med Dr Beer eller något annat.. den smakade preeeecis som Jenka tuggummi, inte så god med andra ord.

2a Juli 2010

Har just kommit hem från jobbet, eller ja för en kort stund sedan! Det gick bara bra där.. Var bara så väldigt nervös innan vi skulle åka, kunde inte bestämma kläder utan det fick bli vad det blev typ fem min innan vi åkte, skulle vara där kl nio prick och tio i höll jag på att klä på mig och plocka ihop det jag skulle ha med mig. Har inga problem med att sköta tider o så, är alltid i tid. Men är alltid bara så jävla nervös trots att jag vet att det kommer att gå bra! Tror nog att jag kommer att trivas!

Nu ligger Bella och sover en stund, barnen vaknade kl 4 inatt, eller ja Felicia vaknade och skrek och då väckte hon Bella, sen somnade dom om en stund men man ser att dom är trött så Bella fick ta sig en tupplur innan lunch, Felicia vill ju inte sova på dagarna en stund så jag tvingar henne inte! Sen blir det lunch och efter det blir det nog kanske en sväng på marknaden!

Funderar på att förflytta mig till ett annat rum, för det enda som ekar i mitt huvud just nu är "Här kommer Pippi Långstrump" melodin! Mathias håller på att lyssna på den med Felicia på Spotify. Jag är nådigt less, haha för jag hör den melodin minst ett par hundra gånger om dagen!


Nu förflyttar jag mig härifrån, haha hej sålänge!

YSL PARISIENNE

Är lite dåligt med bilder nu på barnen och det men väntar på att min nya kamera ska komma, då blir det nog bilder! Orkar inte använda den kamera jag har nu, den är alldeles för värdelös! Tänkte bara visa vilken underbar present jag fått från Amerika ;) Pappas kompis hade varit dit och hälsat på hennes dotter, är av dottern vi alltid får kläder från Amerika! Men eftersom att jag snart fyller år så fick jag en för tidig födelsedags present som jag bara älskar!

Kate Moss parfym :)

            



YSL PARISIENNE



Den luktar alldeles underbart! Jag tål egentligen inte parfymer men denna är inte stark heller så denna kommer
jag nog kunna använda! ♥



1a Juli 2010

Typiskt, mitt paket sitter fast i Ånge och är sorterad!  Där lär nog paketet vara ett par dagar, om jag inte har lite tur att den kommer imorgon! Nåja, återstår att se.. jag hatar att vänta.

Well, min man är snart hemma på lunch så jag ska ta och börja fixa lite mat!





RSS 2.0