29e Juni 2011

Hejhej :) Kanonväder ute men här har vi inte gjort många knop, var tvungen att vabba idag då äldsta pigis hade feber och torrhosta igårkväll.. nu mot eftermiddagen så var hon piggare så då for vi ut en sväng :) Handlade lite och hälsade på Jessica en snabb sväng! Där klappade tjejerna sköldpaddan Josef, fan jag vill också ha en sköldpadda.. vart hittar man en sådan? Ge miiiig!










Och en liten video såklart :) Han är sååå nyfiken den lilla krabaten och när man ropar på han så kommer han springande.



Så jäkla SÖT!!


-





26e Juni 2011

Godmorgon ♥

Börjar denna dag med att visa er en alldels underbar låt! Fastnade för den direkt jag hörde den och nu kommer jag säkert att lyssna sönder den, som med alla andra låtar :(


25e Juni 2011

Usch.. nästan en vecka sedan jag bloggade sist! Förlåt förlåt! Händer inte något intressant alls i mitt liv just nu förutom jobb och vardagliga saker. Midsommar firades här hemma med god mat, dock blev det ingen små grodorna här inte :) Har varit såååå skönt att ha fått vara ledig heela helgen, plus fredagen! Imorgon är sista lediga dagen innan jobbet börjar igen och då ska jag och mina fina tjejer plantera blommor :) Var tidigare idag på coop och köpte allt som behövs, så nu ska dom få vattna och ta hand om blommorna varje dag.. få se då hur mycket intresse som finns i det :) hehe

Nåväl.. bjuder på en ny bild på mig :) Tagen idag!



2 bilder och allmänt pladder!

Hallå hallå :) Trött och slut som jag är så skriver jag ändå ett snabbt inlägg! Ska snart bege mig till tvättstugan ;) Efter kräkfesten så finns det banne mig tvätt hehe. Nåväl, halv tio började jag jobbet imorse, otroligt trött hoppade jag på cykeln och trampade iväg i ösregnet, dyngsur framme på jobbet så var det bara att sätta igång att jobba efter helgens bravader! Efter jobbet så blev det en fika hos S & J, fick även en inbjudan till bröllop där :) Ååh älskar bröllop! Jag börjar genast att fundera på vilken klänning jag ska ha på mig, vad flickorna ska ha för fint på sig.. trots att det är drygt 3 månader kvar! Och efter fikat så blev det raka vägen hem för att fortsätta städandet, dock hemma.. tvätt står på schemat nu iallafall :) Varför är det alltid roligare att städa borta än hemma? I just dont get it!!


Slänger upp två fina bilder på en fin tös som surrar lite skit med fåglarna ♥



Onsdagkväll efter att Felicia åkte till byn..






19e Juni 2011

Vilken ångest :( Ser att jag inte har bloggat på snart 4 dagar, men tro mig jag lever.. med nöd och näppe! Egentligen borde jag sova nu då jag börjar jobbet om ca 10 timmar. Iallafall, i Onsdags fick ju Felicia det där klegget i ögat. Om det nu är pollen eller ögoninflammation förblir en obesvarad fråga men hon fick iallafall åka till Mommo! Tanken var att hon skulle hem på Torsdag igen men eftersom ögat inte var speciellt mycket bättre så fick hon stanna tills Fredag, gode gud vad jag saknat den bruden!! Mitt fina hjärta! Hursomhelst.. vid fyra kom hon hem och strax innan sju gick hon och la sig, för att vakna upp en halvtimme senare med "halsont".. och när Felicia har halsont så betyder det bara en enda sak, spy kalas! Mycket riktigt. En stor kaskadspya gav hon sen somnade hon om och sov hela natten! Så ett bad, torka två våder på tapeterna, skura golvet och natta om. Och nu är det redan Söndag, eller ja för mig är det Lördag då jag inte gått och lagt mig än!

I eftermiddag for vi iallafall på cruisingen och kikade! Vi gjorde det man inte skulle göra, vi for mot nunis för att se om det kommer nå bilar för förut har dom åkt från ett annat ställe, och just när vi kommer fram så blir vi stoppade av farbror blå och där får vi stå med bilen i en halvtimme, halvt i diket! En bild hann jag knäppa iallafall.. men bilder kommer imorgon!

Efter att Felicia åkt till byn och jag hade slutat jobbet på Onsdag så for vi till svanparken en sväng, Bella gillar ju djur så det var uppskattat av henne men dock snålt i mina ögon! Några fåglar och det var allt, kaninerna då? Wtf, dom som gillas mest av kidsen. Fotade ett gäng med bilder men dom ska jag försöka hinna lägga upp imorgon som sagt. Nu är jag alldeles för trött för det. Bäst att sova!


Hoppas att ni har haft en bra helg :)

Alltid är det något

Har verkligen inte hunnit sitta på datorn alls! Därför ingen uppdatering :( Men iallafall.. i Måndags började jag på mitt nya jobb :) Och jag trivs verkligen! Smaken är som baken, delad! Och igår hann jag bara jobba halva dagen så ringer dagis att jag måste hämta hem Felicia omedelbums för att hon har ögoninflammation så, gasen i botten från jobbet drog jag och hämtade henne, inte ens lunchen hann hon äta klart där. Iallafall, jag förklarade att det är pollenallergi hon har (precis samma sak som förra året, även då ringde dom åt mig).. och ja, pollen smittar inte! Eftersom hon haft samma sak förra året så bör dom minnas, dom är ju duktiga på att minnas allt annat så :) Så efter att jag förklarat ytterrligare så tyckte dom att ja men då kan hon ju stanna kvar.. jag sa att nu får dom allt hejda sig, jag har tagit ledigt redan halva dagen från jobbet med vab så nu tar jag hem henne! Och nu idag Onsdag så blir det icket dagis för henne, hon vill hellre åka till byn och ha det roligt! Det förstår jag med! Vilket barn vill bli hämtad från dagis mitt i lunchen utan att få äta klart sen bli ombedd att stanna kvar och hatta omkring överallt. Nä så det får bli byn istället :) Jag kommer dock sakna henne men förhoppningsvis syns vi ju redan imorgon, om inte annat på Fredag!


Mitt fina hjärta


15e Juni 2011

Hej och godmorgon! Sjukt kul med anonyma kommentarer! Klart man ska stå för sin sak med sitt eget namn, inte anonymt! Alla har en åsikt :) Och det måste man acceptera!


Anonym  om Och vem tar hem hela skiten?:
Dock är ju Simon sjukt falsk... så varit sig själv? NEJ. Han var INTE ärlig, snackade bakom ryggen på folk, han vågade bara säga saker på fyllan. Den enda som varit ärlig och stått för allt är Peter, han var den enda värdiga vinnaren!

Svar: Hej Johanna :) Gick ju inte att missa vem som skrivit denna kommentar trots anonymt svar hehe.. alla har vi olika åsikter, du har din och jag har min! Jag tycker frf Simon var och är den rätte vinnaren i BB och att han varit sig själv, Peter däremot var bara där för att dricka sig full vilket inte gick att ta miste på! Men.. det är ju sådant som folk vill se i bb, fylla och åter fylla.. om folk hade kunnat rösta med huvudet så hade inte fel folk åkt ut efter vägen.. men men skandal program är ju trotsallt, ett skandalprogram :)


 

Mina fina!

När vi handlade på coop, är dom inte söta? :)



12e Juni 2011

Hejhej :) Åh så härligt att det var svalare väder idag, äntligen kan man andas normalt hehe! Iallafall.. i förrgår var tjejernas Mormor hit och då kom vi överens om att Felicia får åka till henne över natten! Så sagt och gjort igår åkte hon till byn och kom hem idag och roligt hade hon haft :)


Jag däremot höll på att sakna ihjäl mig efter henne, trots att det bara är ett enda dygn det handlar om! Jag fick ju vissa kommentar på fb att jag "borde skärpa mig" och "jag klarar mig utan henne ett dygn, herregud". Absolut, visst klarar jag mig utan henne.. det handlar inte om det, men jag vet ärligt inte hur funtade vissa är i sina huvuden?? Det är väl ändå GIVET att man saknar sina barn oavsett hur lång tid dom är borta hemifrån? Eller har jag fel? Jag skaffar ALDRIG någonsin barnvakt, eller jo enbart om det är livsviktiga besök på t.ex sjukhuset där det inte är lämpligt att ta med sig kidsen.. annars, då följer dom med mig! Har man skaffat barn så är man baske mig med dom också! Vet ni vad det pinsammaste jag någonsin vet är??? Det är när man skaffar barnvakt för att gå ut och SUPA SIG FULL alt dricka, fyherre vad jävla skämmigt.. och mina ord kommer jag alltid stå fast vid. För när man väl skaffat barn så finns det ingenting som heter att man har "fritid" precis när det själv passar sig, eller att man bara mitt i allt kan dra hursomhelst.. tyvärr fungerar det inte så ;)


Sen är big skillnad på vissa saker, som min Mamma hon VILL vara med Felicia och klart hon får det! Är inte jag som bönar och ber om att hon ska få komma till byn. Men jag vet ju att pigan har det roligt där, och bara för att jag är barnfri så är jag inte ute och roar mig som vissa andra gör, uäääk!!


Där har sanningens ord, av mig :)



Tack!

Innan kvällen är slut så måste jag bara säga TACK! ♥


-

Från Mia

Det finns inget bättre än de människorna, så skönt att de fanns för dig, dina bästaste ♥ är också glad att såna underbaringar finns i mitt liv, de man kan lita till 100 på o så lite till om det behövs!

Hoppas allt blir bra, tänker på dig Kram ♥

2011-06-01 @ 12:41:34
http://fredthevov.blogg.se/



Tack för dina fina, söta och uppmuntrande kommentarer! Jag blir superglad när jag ser att det faktiskt finns folk som bryr sig bland alla mina läsare, ni är måånga som läser men få som kommenterar! Varma kommentarer som dessa gör mig varm om hjärtat, ni är värdefulla ♥

Nya skor och en tur på stranden

Hejhej :) Dagen började med en cykeltur in till stan för ett möte och efter det så blev det hem för att inta lunch och vänta att Pappa kommer till stan :) Mötte upp honom på sjukhuset sen for vi snabbt som attan till dollar och efter det tillbaka till sjukhuset där även mina tjejer kom förbi! Innan middagen så drog vi en shoppingtur, och jag inhandlade dessa underbara skor ;)



Reebok Easytone skor är designade så att ben och rumpa får extra träning för varje steg man tar.


Och 999:- kostar dom för er som undrar det!
 

Köpte även en ny, superfin blå bikini. 2 par till skor, dock mer somriga, varsitt adidas set till kidsen och tjejornas Papi handlade ett gäng med kläder.. efter en timme iaffären så blev vi less. Tackar gudarna för ac i bilen!!


Nåväl.. efter middagen och shoppingen så var det egentligen tänkt att vi skulle åka och kika på grundalbalen men istället hamnade vi i sandviken, fyyyyfan så härligt att svalka sig i vattnet för tro mig.. nu är sommaren här. Det är inte nådigt vad varmt det är, jisses!!

Bad latfisen fota litegrann men eftersom rumpan fastnat i sanden så blev det inte bilder, tyvärr.. men imorgon blir det mest troligt att bada då också så jag hoppas att någon icke lat orkar fota :)


9e Juni 2011

Godmorgon :) Eftersom denna dag mest troligt kommer bestå av möten samt träffa min Pappa en snabb sväng så lär jag inte hinna blogga på förmiddagen så detta får bli ett tidsinställt inlägg till er! Ni kanske minns att jag berättade om min dröm? Som jag tids nog kommer förverkliga.. Ambulanssjukvårdare

Den planen får jag lägga på hyllan en tag.. delvis för att jag blivit anställd och börjar jobba nu på Måndag men den stora anledningen till varför jag får skjuta på det är denna jävla skitkommun man bor i, totalt värdelös!
Det finns två skolor som man kan plugga på (förutom välkommaskolan), alltså plugga upp betyg, läsa på distans, eller andra kurser! MEN den ena skolan är överbelastade och hinner inte ens med att boka in ett möte så att jag får veta mer, på denna skola hade jag även fått plugga på distans vilket hade passat mig som handen i handsken när jag har barnen! Och den andra skolan sa att allt gick bra, till det sket sig.. för där kan man bara plugga upp grundbetygen och det behöver jag inte göra!

Trist men sant denna soppa :( Jag har ett enda alternativ och det är att om några år flytta från stan för att göra slag i saken, för det här är min dröm! Och fan den som ger sig. Tänker man att allt kommer att gå åt helvete, ja då gör det det också!

Jag kan börja plugga fast nu som sagt men eftersom jag har mitt liv här i denna kommun så kan jag inte bara dra till nästa stad hursomhelst, jag har min familj här som jag älskar och då gäller det att tänka ett par gånger extra.


Men men, en vacker dag så..











8e Juni 2011

And what a day, herreguud! Hett hett hett. Nu får det baske mig vara nog med denna kvava luft, blandat med sol/regn/åska. Man får vara glad för den lilla mängden syre man får i sig per dag hehe. Nåväl, igår drog vi hursomhelst till dollar för att handla en massa gottis till idag för tjejernas dagisavdelning skulle ha sommarfest/knytkalas! Så mina små hjärtan fick välja gottis efter dagis igår, meeen när kidsen skulle hämtas så hade Felicia tappat en pytteliten, lila hårklamma i den gigantiska sandlådan på dagis och den var hon bara tvungen att ha!! Fick henne iallafall därifrån efter ett par om och men.. sen blev det tandläkarn för lillan och därefter affärn. Tänka sig, det är bara 2 månader kvar ungefär så blir min piga 4 år!! Och hösten 2013 börjar hon skolan, herregud..

Nåja det är tag kvar dit men paniken jagar ikapp mig..




Och nu ligger jag utslagen i sängen, pga av värmen och pga av en annan sak som är vrålhemlig, hehe. Jag är kung på att hålla andras hemligheter för mig själv, mina egna spräcker jag på en minut men inte denna gång inte ;p Jissesssss folk skulle trilla av stolen om dom fick veta detta hähä.. well.. den som väntar på något gott..

Eller, har man inga problem så skaffar man sig :)


Nu är det färdigpladdrat om allt möjligt, duschen väntar sen ska jag plöja igenom några avsnitt av skilda världar :)

Hello Kitty

Idag fick tjejerna nya skor, deras favorit såklart ;) Hello Kitty

Visst är dom väl söta?



7e Juni 2011

Men vaafaaan, inläggen jag publicerat har tydligen inte blivit publicerade! Vad irriiiiiiterande! Jaja, inget att göra åt :( Nu försöker jag mest överleva för fyfan vad vilket åskväder det varit och ja, är. Sen är det jättekvavt ute och även inne, med nöd och näppe att man kan andas! Hoppas verkligen att vädret blir bättre och det snart för jag orkar då inte många timmar till med denna kvava luft. Hoff :( Vilket gnäll, jag vet.. men så är det ibland!

Bjuder på en bild på en sliten morsa :)



Och vem tar hem hela skiten?

Vem hoppas ni ska vinna bb finalen?




Peter Martin Simon






Jag HOPPAS att Simon vinner för han har varit sig själv hela vägen, men jag tror att Martin kommer vinna! Skulle mig inte förvåna då svenska fjortisfolket inte kan rösta, man röstar inte efter vem som är snyggast, vem som super mest.. nej! Jag röstar för att personen varit sig själv, står för sina åsikter mm.


Vem hoppas du vinner? Eller vem kommer du rösta på?

Längtar verkligen tills finalen på Söndag :)


3e Juni 2011

Godmorgon! Tjejerna vaknade sex imorse och jag kunde inte somna förens vid ett, två tiden? Så ni kan ju förstå hur trött jag är :) Men nu kan jag pusta ut och bara ta det lugnt en stund. Tjejernas Morfar är här och hälsar på, samtidigt lagar han lunch och härjar med tjejerna så att lite av deras energi minskas, för den är enorm. Som sagt, sedan sex imorse har mina hjärtan varit i farten och levt rövare. Dagen har knappt börjat och det svider redan i mina ögon! Trött och pollen, bra kombo ;p Btw, efter lunch drar vi nog ut på stan en sväng tror jag.
Men nu ska jag blunda en stund och känna lugnet :)

Jag uppskattar verkligen sådana här dagar då jag får ta det lugnt, samla energi. DET är guld värt! Ni småbarnsMorsor vet nog vad jag menar :)



Felicia och världens bästa Morfar! 


2a Juni 2011

Hur kan man inte älska denna låt? Helt underbar ju :)










RSS 2.0