30e Januari 2011

Hej bloggen! Internet har legat nere hela jäkla dagen så är först nu som det har börjat fungera! Ryggen är pyttelite bättre än igår så idag har jag iallafall orkat ta mig an hemmet så det inte ser ut som sju svåra år. Velade mest bara visa att jag lever! Ska inte spendera så mycket mer tid framför datorn, disken väntar sen blir det att se filmen "i rymden finns inga känslor"

Någon som sett den? Är den bra?



What a day!!

Hohoo.. storyn fortsätter, eller något.. eh, ja.. nämen iallafall ringde ju akuten imorse och frågade lite om njursten då jag misstänkte det, hon i andra änden av luren frågade mig om varför jag misstänker det!?

- Nä men jag googlade lite och jämförde min smärta och sånt så nu är jag som bombsäker!

Till svar får jag: Nejnejnej inte google, internet är fylld med skit och allt som står där är lögn så det är lika du kommer hit istället. 

Så ja sju på morgonen var jag på akuten för att jag starkt misstänkte njursten! Jag var så jäkla bombsäker på det så som sagt tidigare fick jag lämna ett prov men dom kunde inte avgöra på det så antingen fick jag vänta ett par timmar eller åka hem och komma tillbaka kl tre. Sagt och gjort så kom jag tillbaka strax innan tre. Fick träffa en nyvaken läkare, dock inte svensk.. fan så irri för jag behöver fan en tolk för att förstå vad han säger :) Iaf så bad han mig vända mig om för att han skulle känna på ryggen (vilket jag tror han skulle göra) men då sätter han en hand på axeln och andra knyter han ihop till en näve sen ger han mig tre slag just vart jag har ont och säger "nejnej ingen njursten".. nääähääpp tänker jag för vanlig mensvärk är det fasen inte. Fick då veta att det är en "övre urininvägsinfektion". PERFEKT förisatan.. jag HATAR pencilin. Uuuuusch.

Väntan där är ju alltid fort men fem minuter efter att jag kom dit var jag klar så perfa på det då ;D Ungarna hade ju skoj, trodde faktiskt dom skulle riva hela stället.. men icket det inte för dom hittade ju dricka maskinen :) Så där var ju lyckan gjord tills jag var färdig.

Hepphepp nu är värken back on track igen så nu är det spikmattan som gäller och en 7 dagars kur med snordyr pencilin, gottgott.. not.


29e Januari 2011

Man känner ju att man lever iallafall med den här smärtan! 7 imorse kläddes ungarna sen begav vi oss till akuten, där togs det ett prov sen vare inte mer med det.. eller ja, jag fick välja att vänta i tusen timmar eller komma tillbaka kl tre och vara först av alla på undersökning så ja jag ska iallafall tillbaka dit då. Hoppas att det INTE är njursten, 3% av sveriges kvinnor drabbas av det och jag hoppas att jag inte är en av dom där tre. Ont gör det på hög nivå bara jag andas djupt :( förövrigt skulle jag få en spruta mot smärtan, dock inte på ett vanligt ställe.. ajjj säger jag bara.

 Jaja.. nog om det. Uppdaterar er senare om läget :)

Idag ska iallafall pappa Mathias ta en pappadag med barnen, äta ute och shoppa lite.. möjligtvis att jag hakar på senare när dom ska på eriksson så jag får kika på en vårjacka. Allt beror på hur jäkla ont jag har :(



Nånå.. vi hörs senare. Nu en liten vila iallafall. Kram

28e Januari 2011

Hallooj! Gårdagen var ju en enda katastrof kändes det som så jag har inte ens orkat starta datorn.. iaf, hade nästan 40 graders feber plus en hejdundrandes mensvärk ifrån hell!! Så ja.. igårmorse var det med nöd och näppe att jag orkade pallra mig upp för att lämna kidsen på dagis, men men sagt o gjort så lämnade jag av dom dit för att sen bege mig hem på en snabb taktikvila för att sedan invänta min skjuts till älskade topbostäder. Skulle förlänga kontraktet samt surra om en massa andra saker men när jag väl väntat där irriterad och svettig i en halvtimme så får jag veta att en som skulle vara med på mötet var sjuk, tydligen var det ju grymt jobbigt att medela det till mig.. den bortspillna tiden hade jag ju likagärna kunnat spendera under täcket och frysa lite till. Fyfan, gårdagen var kaaaaos med andra ord.

Nu är iallafall febern nästan borta men mensvärken är då gladeligen kvar :/ Ryggsmärtorna känns som en näradöden upplevelse :( Baaaaara 5 dagar kvar, baaaara. Hållut hållut, le och var glad. Typ!


Förresten hurrni.. det känns som om våren börjar närma sig med stormsteg :) Och det om något gör mig LYCKLIG, solen skiner och det är varmt ute.. mmmmm härligt!! Dock blåser det som tusan men vem bryr sig.. bara värmen och liten solsken gör ju en glad ;D Så klaga ska man baske mig inte göra. Nåånåå.. ska försöka roa kidsen en stund nu innan det blir middag. Kram på er

Klädbeställning åt Felicia

Igår fick Bella en ny overall av Pappa Mathias och idag tyckte han att Felicia också behövde något nytt, speciellt byxor! Så jag tog och gjorde en liten beställning från Lindex hemsida, sällan man hittar något men denna gång lyckades jag.





Svar på kommentar!

MEREI  om Svar på kommentar!:

- ta inte åt dig! vem fan är de egentligen? de känner inte ens dig ! hur kan de veta om du är en dålig eller bra mamma? precis! come on du är starkare än så ! ta inte åt dig av de jävla svinen, de vet ingenting! keep up the good work! dina barn älskar dig and thats what matters, screw the haters!


Lillmian svarar: Kan inte annat än säga åter igen, tuusentack! Jag blir seriöst tårögd när jag vet att jag har så underbara läsare som förstår och stöttar mig till 100%!! Ni/ DU är underbar/a.. glöm inte det för tusan! ♥




26e Januari 2011

Morning! Snart dags att göra Bella klar för dagis, Felicia blir hemma även idag. Har faktiskt inte så mycket på hjärtat med ord så istället visar jag vad Bella fick igår av sin snälla Pappa Mathias :)


Reima Overall :) Dock är den hon fick lila och inte rosa, annars är den precis likadan som på bilden!

1095:- på dobbins här i stan, för er som vill veta det :)



Svar på kommentar!

Tova om Varje människa är unik och det finns en av varje sort!:

USCH så hemskt! Att folk ens har MAGE att kommentera något sådant... angående ens "duglighet" som mamma... vilka är de att döma??Nej, sånt där är verkligen enda baksidan med att blogga tycker jag, att idioter kan sitta och trycka ur sig skit framför skärmen och sen inte stå för vad de säger :/


Lillmian svarar: Som skrivet tidigare, det är så svårt att inte ta åt sig för man gör det iallafall speciellt om det dimper in kommentarer om vilken värdelös Mamma jag är osvosv.. det är tur att jag har 99% snälla läsare iallafall som verkligen finns där och lämnar snälla och peppande kommentarer, det värmer i mitt ♥

Dag 23

Dag 23 - något du längtar efter


En redig semester utan en jädra massa måsten!!






Dag 22

Dag 22 - vad gör dig annorlunda till skillnad från andra


Är kung på att hålla hemligheter, annars är jag som alla andra.. unik med andra ord!



Boktips!

Denna måste ni bara läsa! Jag som hatar böcker har snart läst ut den på 3 dagar.

Kanske någon som redan läst den? Vad tyckte ni om den?





När jag läst ut hela så får ni en recension av mig :)


25e Januari 2011

Morgonmorgon ;D Förkylningen sitter fortfarande i för Felicia och nu har den studsat över till mig, trist. Hursomhelst, Bella fick iallafall gå på dagis idag! Hon behöver nog träffa sina polare och leka och göra sig av med en massa energi. Jag och Felicia får sysselsätta oss här hemma med bakning och pyssel i den mån hon orkar, annars blir det bara vila och åter vila.. fick även veta att det går vattkoppor nu på deras avdelning, hoppas veerkligen mina barn slipper det! Näehörrenija ska ta och tidsinställa lite inlägg åt er sen göra något vettigt :)


Varje människa är unik och det finns en av varje sort!

Haha, anonyma jävlar.. när jag läser en kommentar och ser att redan första raden är proppad med skit så läser jag inte klart utan raderar bara helvetet! Då slipper man ta åt sig av smörjan. Det är skillnad på att trycka ner folk och att ge konstruktiv kritik, kan man tycka. Jag tål mycket men långtifrån allt!

Speciellt när jag får kommentarer om vilken jävla dålig mamma jag är till mina barn osv osv då försöker jag att inte ta åt mig, men det är svårt.. grymt svårt. Trots att jag vet att personen har fel. Det är JAG som vet bäst själv, ingen annan.. ingen ska komma och säga hur jag ska ta hand om mina barn, för det gör jag bäst själv! Alla är vi olika och det är bara att acceptera. Inte svårare än så.

Men "slår" man mig eller mina barn med onda ord då kommer jag jaga dig tills du stupar, och när du ligger ner då får du vad du förtjänar.



24e Januari 2011

Måndag morgon och vi börjar veckan med en hejdundrande förkylning, dock vare ju inte helt otippat för jag märkte redan i förrgår på Felicia att hon inte var riktigt pigg. Och nu har hon hostat hela natten och imorse kom febern :( Att kidsen aldrig får vara friska. Nånå, inte mycket att göra åt.. blir iallafall ingen dagis den här veckan.
Jag kanske har berättat för er tidigare om vad jag tycker om föräldrar som är så jävla ego och skickar sina barn på dagis sjuka och snoriga? Näfyfan säger jag bara. Sånt stressigt liv har jag då inte :)

Nu sitter iallafall tjejerna och kikar på älskade bolibompa, om Felicia orkar efter lunch så tar vi och bakar något gott men enkelt :) För när man är sjuk, ja då får man äta gott och bara myyysa.


.. medans jag skrev ovanstående meningar så ropar hon högt och tydligt att hon vill äta fiskpinnar heeeela dagen (!) Bläääähäää säger jag för sån mat som är färdig och bara ska stekas. Nä, tacka vet jag husmanskost ;D


Nu blev man ju hungrig av mat och bak prat så nu blire frulle ;D later!


kramkram

Nattinatti

Nu går ögonen i kors känner jag, ska försöka få mig några timmars sömn.. om det nu går tack vare denna eviga smärta som inte ger med sig.

 Måste även säga välkommen till er nya läsare, blir såå glad när jag ser att statistiken har höjts ett gäng ;) Me like!

Sov gott och dröm sött.. 




Glöm inte bort att DU är värdefull ♥


kramkram


www.tamponsforfree.se


Ingen har väl valt att ha sin hemska kvinnovecka en gång i månaden, och när man väl får den så blir det ju ett tvång att köpa skydd. Snooordyrt för vissa, men andra inte! Hursomhelst..

Här får man hemskickat en gång i månaden tamponger, HELT gratis utan dolda kostnader och abonnemangspriser osv osv.. kanonbra, tycker jag!

Det enda du behöver göra är att registrera dig samt svara på några få frågor, sen är det klart!



Bild lånad från deras hemsida (!)



Jag gillar inte smärta

Det är sådana här gånger man funderar en och två gånger om det är värt att gå till tandläkaren när man ska ha en sådan här enorm smärta efteråt :( Har tagit smärtstillande var 4e timme men det hjälper ju inte, och alvedon är ju rena barnmedicinen. Ipren hjälper inte. Ligger bara och skakar av smärta.. och inte är det bättre heller av att även ryggen gör ont. Nä, det här vill jag inte vara med om.. fast, ibland måste man lida lite efteråt.. hellre det faktiskt än att gå omkring med en irriterande tandvärk som man varken kan massera eller tänka bort.


Dag 21

Dag 20 - en förklaring av hur din framtid ser ut Denna utmaning var ju väldigt lik den med planer/drömmar/mål så denna skippar jag för det blir ändå nästan samma svar ;p


Dag 21 - en bild på något som gör dig glad


Dom gör mig glad varje dag! Varje minut och sekund.


21a Januari 2011

Moorning! Kan ju börja med en "svar på kommentar" ! 



Linda:

Vart har du hittat detta?? Jag fick oxå ett nytt stjärntecken och det vill jag ju inte ha....



Lillmian svarar: Här hittar du en artikel om det hela!




Ebba:


 

Ofta man bara byter sådär :P



Lillmian svarar: Haha vet faktiskt inte vad jag ska svara på denna kommentar?! Är dock ingen astrolog men ja tydligen kan man det, mitt i allt.


MEN.. imorse läste jag att tydligen kan ALLA vara lugna, att man har kvar sitt gamla stjärntecken iallafall och varför, ja det kan ni läsa om här!


?

Har du fått ett nytt stjärntecken? Eller har du samma än?
Jag är tydligen kräfta nu, förr var jag Lejon!



Här är ser du vad du är nu. 

Så här ser det ut: 

Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

       Kräftan: 20 juli - 9 aug   (jag blev kräfta)

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan










20e Januari 2011

Hej på er! Hann inte blogga imorse innan jag drog iväg. Sju kom Bella hit och barnvaktade kidsen medans jag drog iväg till tandläkarn! Medans jag väntade där så kom barnen o Bella dit och medans tndl drog ut min tand så fick Carola hålla mig i handen, nojig och rädd som jag är! (Denna gång gjorde det ooooont vid ett tillfälle) och sen när jag var klar så blev det lite soffhäng där en stund för min del och Bella lämnade kidsen på dagis. Kändes inte riktigt som om jag var kapabel till att prompa dit med två barn och vara trevlig. Är fortfarande yr och bedövad! Vart klar iallafall fem i nio så äntl får ta mig en cigg :)
Iallafall, när barnen var lämnade på dagis och jag var klar så drog vi hit och satt här en bra stund och surra om allt och inget! Är såå sjukt många år sedan sist vi umgicks, men det ska ändras på!

Väärldens bästa Bella, tacktacktack för att du ställde upp! <3


Näehörrni, nu snurrar det i skallen på mig och jag fryser så nu kryper jag ner under täcket och vilar en stund!

kramkram


Ritplatta

Ungarna har just somnat och jag har precis satt mig framför datorn! Sitter nämligen och letar efter en ritplatta. Använder någon av er en sådan? Är det värt att köpa en? Just tell me :)





Mycket bättre än paint säkert, kunna rita fritt med en pennjäkel och sedan föra över det till datorn ;p

Dag 19

Dag 19 - smeknamn du har, och varför du har dom

Hade kanske man kan säga, kallades för lillmia för några år sedan.. otroligt irriterande! Men iaf, i min gamla klass fanns det en som hette Maria och hon kallades också för Mia, så mitt smeknamn blev lillmian.. enkelt!


Dag 18

Dag 18 - planer/drömmar/mål


Men shit vad svår denna var, men jaja.. min dröm är en bra utbildning, ett bra jobb, två friska och lyckliga barn lyckliga ut. Så ja.. det får väl även bli mitt mål då :)




Inte utan tummen.

Såhär har det sett ut sen den dagen älskade Bella föddes :)

Tummen i mun på nästan varenda bild.































Finns nog minst hundra bilder till på när tummen är i mun :) Sötungen!


19e Januari 2011

Jisses såå kallt det är ute :( Säkert över -20? Huuuga. Jag är iallafall just hemkommen från dagis! Är bara hemma på "mellanlandning" för strax innan elva ska jag promenixa till grannen (vårdcentralen).. där ska det tas blodprover, klämma på magen och kolla ryggen för att se vad som är fel. Har gått med smärtor nu i en vecka och det stör mig, så ja förhoppningsvis går det nog bra. Dom där blodproverna hade jag gärna skippat men men det är bara att ta dom ;p Min vapendragare är på jobbet annars hade jag tvingat han att följa med, hehe.

Matti är alltid den som följer mig när prover ska tas, annars vågar jag inte.. men nu blire att gå ensam :( Jaja.. nog om det. Nu blire frulle!


Dag 17

Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Det måste nog vara Isabella Löwengrip!



Prova på att ha tusentals bollar i luften utan att tappa en enda en helt enkelt.. Hon ÄR verkligen en förebild!




Dag 16

Dag 15 - sätt din ipod på shuffle - första 10 låtarna som spelas denna skippar jag då jag inte har en ipod!


Dag 16 - en gammal bild på dig själv

Fick bli en gammal bild på mig och Felicia. Kortet är taget i augusti när hon var ca 14 dagar gammal tror jag?
Så ja.. en 3,5 år gammal bild :)





Har mycket gamla bilder men alla dom finns inte i datorn utan i fotoalbum :/


En liten beställning

Ungarnas garderob är överfull med kläder så nu är det dags att förnya min litegrann ;D

Småå bilder, men tusan.. orkar inte ändra. Hoppas det syns iallafall :)


Såå söt mössa med tillhörande vantar, kommer bli mys nu till våren!




Brukar inte gilla sådana här toppar men denna var faktiskt ganska fin!





Och en bustier såklart ;) Haha, min första..






Och en lila tunnare jacka, kommer bli perfekt till våren!






Allt för ca 300, inte illa faktiskt :)


18e Januari 2011

Halloj o godmorgon på er :) Har just lämnat av kidsen på dagis så nu passar jag på att sitta på datorn en stund ;p Gårkvällen var ju trevlig, eh.. nä. Hade väntat hela jädrans dagen på att familjen annorlunda ska börja.. meeen då äre istället nå jävla handboll. Så det var det det.. fyfan. Ytterligare en till vecka med väntan.

Dessutom.. från åtta på kvällen till tio satt grannen och spelade "dräp-mig-långsamt-musik".. vid tio åkte mina öronproppar in i öronen. Hade det fått plats med en hel pall med proppar inne i öronen så hade jag nog tryckt in det dit allt för att slippa höra den där skiten.

När ögonen började gå i kors för mig så kom jag på att jag behöver förnya min garderob så jag klickade hem en väldans massa kläder i varukorgen, när jag sen skulle klicka på "kassa" så klickade jag istället på DET DÄR JÄÄÄKLA KRYSSET UPPE I HÖGRA HÖRNET!! Duktigt med andra ord.

Ska försöka leta rätt på alla kläder nu och göra om och göra rätt.. ;)


Mums!

Så enkelt, så gott.. och det bästa, barnen gillar det :)








Vi är..

.. familjen kaos! Och dom är familjen "annorlunda" :) Så grymt kul att dom gjorde en ny säsong för jag älskar verkligen det programmet mer än någonsin! Varje Måndag visas den, kl åtta ;p

En av familjerna..
Ännu roligare är det också att det är nya familjer med i denna säsong!

Dom här var även med i förra säsongen..





17e Januari 2011

Fortsätter med dagens utmaning som jag legat på latsidan med, hehe ;)


Dag 14 - en bild på dig och din familj

Finns dessvärre ingen bild på alla fyra!
Min älskade familj, föralltid..


What a day..

Pappsen kom ju hit ett par timmar innan lunch och skulle hjälpa mig med att göra blodpalt men det slutade med att han gjorde allt själv! Fyfaan vad gott det var :) Herreguuuud säger jag bara. Jag har just trollat bort all disk och har just lagt kycklingen i marinad. Så alldeles strax ska jag ta min onda rygg till köket och påbörja middagen!
Jaja, medans pappa kockade i köket med barnen så drog jag med mig Matti ut på stan.. tiggde till mig lite skjuts, är så jääkla apkallt att promenixa!! Så ja, vi for iallafall på intersport sen röda korset. Salig blandning ;) Var sjukt länge sen jag var på stan UTAN barnen, utan två små söta som drar i mina armar åt alla håll och kanter. Efter det var det lunch.. Och ja, stan efter det också!

Bara min rygg slutar värka någongång så jag får ta tag i storstädningen här hemma, att det behövs.. ! Eh, äre normalt typ att ha ryggvärk en vecka innan veckan from hell kommer? Som tjejer har :( Blää..
Tur då att jag laddat upp med ipren ;p Vad hade man annars gjort?!

NU: middag! Later.

15e Januari 2011

Moorning! Sovit gott? Vaknade rätt tidigt idag så jag är pigg :) Morgonen började iallafall med att Felicia vela sminka sig, så givetvis fixade jag det :) Sen vart det lite manikyr också.. nu är det bara lugna puckar här för om en stund kommer Pappa hit och då ska han hjälpa mig att göra blodpalt :) Hade jag gjort det helt själv hade det blivit allt annat än blodpalt, om jag känner mig själv rätt ;p

Vad har ni för er ihelg? :)

;)

Detta är på väg hem till mig :)            



Från  såklart..




                                                 


Video - Isabella

Min duktiga tjej! Nu har hon börjat klättra upp för trapporna när vi varit ute, så jag hann faktiskt filma en liten snutt! :) Dock får man stå vääldigt nära och vakta då hon är såå liten än. Men duktig är hon!



John blund var 3 timmar för tidig.

Hoohoo vilken gårkväll, I tell ya.. somnade kl nio med världens jäkla tandvärk. Döden kändes inte långt borta kan jag säga er. Skulle eg till mbgt o hämta smärtstillande men med ingen skjuts så blev det inte av, orkade inte ens lyfta på luren och säga att jag inte kommer! Så jäkla ont hade jag :( Haha då äre illa..

Iaf, när kidsen hade somnat vid typ sju tiden eller nå då tappade jag upp ett härligt bad, gjorde mig en frukt smoothie och tände några ljus.. och där legade jag och bara slappnade av. Huur skönt som helst ju :) Att jag älskar Mamma tid.. om så bara för 10 min.

Nu; plocka fram frulle och dagens kläder åt kidsen.. sen invänta dagis samt en massa ärenden! Se ya.


13e Januari 2011

Diana om 12e Januari 2011:

hahaha men hur ska du kunna vara undersköterska när du är livrädd för nålar? du kanske skulle valt ett yrke som passar dig ? :D


Jag svarar: Haha, why not? Jag VILL bli undersköterska och då kan INGET stoppa mig! Inte ens min rädsla för nålar. En sådan här utbildning är ju då perfekt, för då kan jag även träna bort min nålrädsla. Som sagt, inget kan stoppa mig! VILL man så KAN man! Svårare än så är det inte!

Och ja, undersköterska passar mig utmärkt då jag har mest erfarenhet från det. Detta är något jag vill bli.

Bara för att man är rädd för något så ska den rädslan inte få hindra ens drömmar.. ^^

Dag 13

Dag 13 - en bild på ditt rum


-Har inget rum, utan en helt lägenhet!
-Bilden är gammal och mycket har förändrats.. tog bilden när jag var hyffsat nyinflyttad!



12e Januari 2011

Stava ditt namn utan några A (hela): Mrie Lindmrk
Har du ont någonstans just nu? Magen
Är du singel? Nej
Vad är ditt favoritnummer? 4
Favoritfärg/färger? Svart grått lila rosa vitt 
Hatade färg/färger? grönt blått brunt
Är du nöjd med ditt liv just nu? Hyffsat
Vart önskar du att du var nu? Ja inte då i gve iallafall..
Vad borde du göra just nu? Inte ett nå..
Kan du nå dina fötter med raka ben? tror inte det..
Är du kär i någon? Ja
Kan du skruva tungan? Jaa
Har du någonsin velat bli läkare? Nej.. börjar däremot plugga till undersköterska nu!
Vad drack du senast? Dricka
Vem pratade du senast telefon med? Matti
Är du glad? Jo
Är du piercad någonstans? Isf vart? Nej
Vad har du för planer för ikväll? Har inga planer alls..
Hatar du folk som ljuger? Yes
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? tuffa
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? bruna
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? ja
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? ohja!!
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? hyffsat bra
Tycker du om ditt liv? jadå
Vad tycker du mest om i ditt utseende? roompan och magen..
Förlåter du eller glömmer du? förlåter alltid men glömmer aldrig
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? tjejkompisar
Har du någonsin masserat någon? ja
Vad är du rädd för? höjder, mörker, nålar..
Har någon försvunnit ur ditt liv? jo
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Ja
Önskar du att du var en av motsatt kön? Jo
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? Ibland
När grät du senast? Igårkväll
Saknar du en kille just nu? Nä
Saknar du en tjej just nu? Nä
Vilka kompisar har du i inkorgen? Vilken inkorg? 
Vem skrev du senast sms med? Matti
Vad skrev han/hon senast? *privat*
Vem skrev du senast på facebook med? skrev och skrev, svarade på Johannas fråga..
Vad skrev han/hon senast? måååh, minns typ hälften av frågan och orkar inte logga in på fb och kika, *lat*..
Hur mycket batteri har du? dags att ladda snart, om det nu är mobilen som menas.
Vem skrev åt dig senast på msn? Använder aldrig msn
Vad skrev han/hon? -
Vad har du för bakgrundsbild? På datorn/flickorna mobilen/tjejerna


Gaaah.. man kan ju undra vad det var för rikspucko som kom på den här listan ;p

11e Januari 2011

Jag har inget speciellt vettigt på hjärtat just nu så då fortsätter jag med bloggutmaningen istället :)

Dag 12 - varför började du blogga?

Velade helt enkelt skriva av mig. Från början var det tänkt att jag skulle lösenordsskydda bloggen så att ingen kan läsa, utan helt enkelt bara skriva av mig om allt och inget. Nu blev det inte så, och lika glad är jag för det!
Nu skriver jag framförallt för mig, men även för er! Nu när jag har så många läsare så finns det inte en tanke att låsa bloggen! Vill ju att ni ska ta del av vårat liv, till en viss del..


Dag 11

Dag 11 - en bild från en tid du saknar

När Bella var sådär liten och bebisgosig (felicia också för den delen)! Vill att dom alltid ska vara bebisar.
Såå mysigt och gosigt.

En av mina två bebisar.


Somliga gillar sömn, andra inte.

Och här sitter jag och är vrålförbannad för att jag missat mitt favvoprogram, familjen annorlunda! Så jäkla typiskt också. Förövrigt så blir det att ta en vab dag imorgon och skjuta lite på mina inplanerade saker! Så är det att vara småbarnsmorsa, allt går inte alltid enligt planerna och ibland hinner man inte ens planera.

Det började vid halvsju tiden (?) tror jag klockan var, då gnällde gumman att hon hade ont i magen så jag gav henne alvedon som brukar hjälpa.. två sekunder efter att hon druckit upp så börjar hon harkla sig och hosta sen kräks hon. Dock bara en gång! Tror det var brödet hon inte riktigt tålde, sen kraschade magen två gånger.. så ja, nu sover hon iallafall och hoppas att hon får göra det hela natten. Bella sover också men känner jag henne rätt så kommer hon vakna snart och tro att det är morgon, sen är det krig i en timme eller två sen däckar hon igen!

Jag däremot ska ta och göra mig en liten fruktsallad, ta min medicin samt slå igång en film för tv:n verkar inte ha något intressant att erbjuda! Och det som var intressant missade jag ju för att jag skulle titta något annat på femman. Så kan det gå när man är så jäkla tv beroende som jag är på kvällarna.

Dag 10

Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad


När jag är glad:






När jag är ledsen:





uttråkad, ja, då är det samma musikstil som bumpy rde

förbannad och sur då blir det liknande musik som adam lambert eller någon riktig jäkla skrikmusik haha ;d


Bakning

Ungarna klättrar verkligen på väggarna så jag tog fram en massa ingredienser för att baka småfrallor! Sagt och gjort! Trodde att deras energi skulle minskas efter att vi bakat men icket, det är värre än värst nu.. hehe! Nu står iallafall frallorna på jäsning, sen penslas och in i ugnen. Bara 30 min kvar sen ska dom in i ungnen :) Efter det så börjar vi nog med middagen som kidsen ska få laga tillsammans med mig, denna överskottsenergi börjar gå mig på nerverna snart.. tackgodegud så är det dags för dagis imorgon :) Som sagt, det behövs veerkligen!


O ja, hum.. förvänta er inga bilder på frallorna sen.. för när jag är i farten så ser det inte bra ut :) Haha, jaja dom lär väl förhoppningsvis bli ätbara iallafall. Det är väl det som är huvusaken? Och att man har roligt? ;)

Bara en dag kvar.

Moorning! Sitter här med kisen och väntar att affärn ska öppna så vi får tanka kylen lite och köpa blöjor! Efter det blire hem för att packa deras dagisväskor för imorgon är jullovet slut. Tjejerna har nog saknat sina polare skulle jag tro. Iaf imorgon när dom har blivit lämnade på dagis då drar jag hem för att göra mig i ordning för sen beger jag mig till komvux med A-c för att planera vilka kurser jag ska läsa och få allmän information osånt ;p Åååååh vad jag läääängtar som ett psyk. Jag hatar att plugga så jag vet ju vad jag kommer utsätta mig för men dessutom vet jag också att jag kommer klara dethär galant trots att jag inte har ett läshuvud, hehe.

Såja, först plugga järnet så jag blir undersköterska sen när jag är klar med det så blir det påbyggnadsutbildningar med inriktning på akutsjukvård! Ja och så får man ju inte glömma pluggandet till körkortet heller, utan det så är det rätt kört med resterande ;p Men men, får höra vad som säger imorgon..





10e Januari 2011

Dag 9 - något du är stolt över

Mina barn såklart! Hade kunnat sitta och skryta ända tills nästa påsk om hur jäkla stolt jag är över mina barn, hur duktiga dom är.. jag älskar dom så obeskrivligt mycket! Att se deras framsteg varje dag, se deras snällhet.. ja, allt. DET gör mig stolt! Att jag har så fina barn. Mina hjärtan.



Dag 8

Dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför


Brukar egentligen inte ha mål för varje månad!

Men ett av målen är att ta tag i plugget så man inte sitter där som en värdelös skithög när man är äldre, hehe.




Och det andra målet är att kämpa stenhårt med min socialfobi, det är något jag kämpar med varje dag.. och tro mig det är tungt men jag vet att jag klarar det :)


9e Januari 2011





Dag 7

Dag 7 - en bild på någon/något några som har störst inverkan på dig





Mina hjärtan! Dom har förändrat mitt liv till 100% rakt av. Mitt liv var totalt meningslöst innan dom kom till världen ♥

Dom gör mig glad, lycklig och livet värt att leva.


Why?

Av någon wiierdo anledning så fungerar inte min domänadress, alltså lillmian.se utan det enda som fungerar är www.lillmian.blogg.se .. trist tycker jag då jag förlorat ett gäng med läsare :( Dom tror nog att min blogg är raderad men så är inte fallet! Hoppas dom hittar tillbaka iallafall!



Mjaa, och för att inte göra inlägget så jäkla booring så bjussar jag på en gammal bild på mig och Felicia från den tiden då vi bodde hos min Mamma.



<3

Idag begravdes min fasters man, jag valde att inte närvara.. jag pallar inte med begravningar! Jag blir svimfärdig av allt gråtande :( Så, jag skickade iallafall en fin bukett med blommor och en banderoll på den som det stod att det var från mig, mathias m barn samt min bror clifford m familj! ♥

Här har ni iallafall en bild på blomman, hoff för begravningar fyyfan :( Jag suddade ut allt på bilden förutom buketten för att visa lite respekt!



Vila i frid P!


En salig blandning

Wooooshii har knappt suttit still en enda sekund idag. Började dagen med frukost åt dom små sen hoppade vi i kläderna och gjorde stan igen. Coop för att handla lite lördagskarra   hello kitty russin blandat med äpplen i små söta askar! Sen pyttesmå riskakor! Vanligt godis är bortplockat och dom små klagar då inte, jag tycker det är onödigt att utsätta dom små sköra tänderna för socker.. så, alltså.. inte ens Lördagar blir det godis! Såklart så blir det ju gott, men som sagt.. russin, små roliga riskakor, torkad frukt och sådant! Och tro det eller ej men ungarna äälskar det :) Och jag som Mamma har absolut inte dåligt samvete! Det ska jag inte ha heller, då får ni liksom tycka att jag är en usel Mamma som inte proppar mina barn fulla med godis. Sådant hinner dom trycka i sig nog när dom blir något äldre. Så, så var det med den saken!

Efter det så drog vi till röda korset, haha jag älskar verkligen sådana "butiker" och även loppisar! Me like! Fyndade lite där, sen begav vi oss hemåt för att ta det lugnt och städa lite. Och det är det jag just blivit klar med.


Justdet, igår skrev jag ju att vi var upp till Matti.. var som sagt och hämtade lite grejer från förrådet. Bland annat en resväska och en stor kartong med bebiskläder. Mycket ska sparas, mycket ska säljas och litegrann ska även behållas till barnens dockor, så imorse tog jag fram några plagg och ungarna vart suuperglad när dockorna fick lite nya utstyrslar hehe.

Jaja.. det vart en salig blandning det här :)

Lämna gäärna en kommentar om det jag skrev om lördagskarrat, jag älskar att utbyta åsikter/disskutera ♥

Svar på kommentar

sofi om 7e Januari 2011:

Himmel och pannkaka vad felicia har börjat bli stor ! guud jag som tyckte att hon föddes alldeles nyss:)




Jag svarar: Visst har hon? Jag tyckte också att det var igår hon föddes och nu blir min stora flicka snart 4 år.

Kan lika gärna passa på att ge dig ett tips, lämna din bloggadress ovanför kommentaren om du är smart, hehe. Då ser även andra din blogg om dom kikar in bland mina kommentarer.

8e Januari 2011

Dag 6 - favorit superhjälten och varför


Stålmannen!
Jag vill inte vara en fågel men jag vill kunna flyga ;p wierdo förklaring, men där har ni den^^


7e Januari 2011

Har haft fullt upp precis hela dagen så det är först nu jag ens har tid att sätta mig framför datorn! Dagen började iallafall som alltid annars, frukost sen plocka och städa lite! När det var gjort så hoppade vi i kläderna och tog oss en promenad till affären för att handla lite grejor till middagen och då fick även kidsen prova på sina nya snösparkcyklar! :) Felicia tyckte det var skitkul, hon orkade hela vägen till affärn och halva vägen hem sen gav hon upp hehe.. Bella vägrade i sten däremot, tror hon är lite för liten ännu men då har hon ju en till nästa år iallafall! Hon föredrar att pulka istället :)

Min tuffa brud ♥




Sen när vi kom hem från affärn så begav vi oss upp till Mathias! Jag hämtade lite grejer från förrådet osådär, efter det så drog vi på stan! Blandannat jysk, dollar.. Fyndade skitsexiga stringtrollor och kakor :)
Sen drog vi hemåt och började med middagen!

Imorgon står det tvättstuga på schemat och efter det blir det att bege oss ut och få lite frisk luft!
Nu ska jag slänga mig i duschen sen kika lite tv.


Förresten så blir min fina tjej 3½ år idag ;)


Dag 5

Dag 5 - en bild av en plats du varit på






Älskade Stockholm, fyyfan vad jag vill tillbaka dit!

(flera år sedan sist jag var dit och kameran var inte prio ett då, utan det var shoppingen)
..så bilden är tagen från google, men he fungerar väl lika bra det ändå?


6e Januari 2011

Less på att säga hej vareviga gång jag startar ett inlägg så nu struntar vi i det :) Dagen har gått suuperfort tycker jag, kidsen har varit med Mathias några timmar efter lunch och då har jag passat på att städa ordentligt och tvättat ett gäng med kläder.. innan jag gjorde det så vart det en sväng på coop och dollar, fann en ny tvättkorg med lock. Förra locket råkade Felicia ta sönder trots 75 tillsägelser att hon inte ska hoppa på den och att den kommer gå sönder, så ja mycket riktigt! Nu har vi iallafall ätit middag och på ett tag beger vi oss nog ut och provar barnens nya snöcyklar eller vad det nu heter, fast istället för hjul så är det skidor under.. fast ser ut som en sparkcykel :) Dom fick varsin idag av världens bästa så nu har dom något att göra även på vintern, pulkan är dom less på!

Såhär ser den ut.. *dumidumdidum* ..letar bild.





Guud vad den såg konstig ut på bild, men en sådan här är det iallafall ;) Köpt från Okq8 för er som är nyfikna! Ca 300 kr st..


Fruktgalen Mamma..

Det kommer att bli en lugn kväll med filmtittande och något smarrigt att äta :) Typ en iskall apelsin och ett glas päroncider ;D och Mango glass! Hur gott!!?? Mmmmmums! Jag är såå sjukt sugen på frukt heeela heeela tiden och jag fattar fan inte varför.. är ju så gott så gott ;P och nyttigt!





Så beroende!


5e Januari 2011

Hepphepp, en lugn och iiiiskall dag! Har i princip inte gjort ett skvatt förutom att jag har städat likt alla andra dagar, krypit på alla fyra och plockat bort allt som tjejerna drar fram! ;) Sen när jag insåg att klockan vart för mycket så var det lika att beställa mat istället för att laga så sagt och gjort, ringde och beställde och käket skulle vara klart på tio men då startade inte Mattis åbäke till bil så fick ringa söta Mamma som orkade köra mig och hämta maten! Thnx.

På fredag blir det iaf tandläkaren igen, hurraaaa så roligt! Eh nä, är mest nervös.. inte direkt för smärtan. Bara lite smått orolig att komma ut därifrån igen med en käklåsning och för att sen efter en vecka ligga i sängen som ett kolli med näringsbrist för att sedan åka akut in på akuten för att få dropp samt antibiotika, det är inget direkt jag är sugen på! Fick iallafall ett nummer av S till en privatklinik här i stan så jag ska ta och ringa dit, hoppas dom kan fixa det bättre än dom på folktandvården. Någon av er som råkat ut för en käklåsning efter ett tandläkarbesök eller är jag ensam om det också? :(




4e Januari 2011

Har inte alltför mycket på hjärtat idag så vi kör vidare med utmaningen istället ;)


Dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort


Vana och vana vet jag inte om jag har, men en ovana.. eller vad man nu ska kalla det. En ful ovana!
RÖKNINGEN! Usch och fyfan, jag vill inte röka.. vill trolla bort ciggen och mig själv ibland. Det är fult att röka och det är fruktansvärt jävla äckligt, och farligt för den delen med. Det är en vana för mig att ta en cigg efter maten, när jag vaknat, när jag är uttråkad, tända en cigg när någon man surrar med röker osv osv.. En ful vana/ovana som jag helt enkelt vill trolla bort.

Och tro mig, det är inte så lätt att bara sluta hursomhelst.. det handlar även om vilja och psykisk styrka.




Inte ens en mössa hittar man..

Jag och tjejerna mina och Matti var ute på stan på mössjakt men typiskt nog hittar man ju aldrig något i denna ruttna stad.. inte alls märkligt att man alltid måste beställa allt man ska ha ;) Hittade iallafall ett pannband! Den blir nog bra resten av vintern.. för mössan jag har nu, en röd stickad är bara pinsam så det sjunger om det :(





Huga, inte min dag idag framför kameran :(


Dag 3

Dag 3 - en bild på dig och dina vänner

Enda bilden jag har i denna dator är den här bilden, på min allra bästa vän :) Några bilder på oss tillsammans finns inte, eller jo det finns men dom är hos min käre far.. och dom bilderna är på när vi var små. Några nytagna bilder finns inte :/ Men det måste ordnas nästa gång hon hälsar på!


Världens bästa Sara!



3e Januari 2011

Hej och hallå! Fyyyyfan vad skönt att minusgraderna har sänkt bra mycket för nu går det att vara ute med barnen! Redan vid tio tiden drog vi ut på lite äventyr, Ac hämtade upp hos sen for vi mot sjukhuset och efter det för att kika på kalciumtillskott åt Bella men fann inte det jag letade efter så jag får nog ringa barnkliniken och höra vad dom säger.. hon är ju så liten ännu så man kan ju inte ge vad som helst. Iallafall, sen bar det av hemåt för lunch och nu sitter jag här och väntar att posten ska komma så vi får bege oss ut och förhoppningsvis hämta ut ett paket ;p Me like!

Snart dyker det upp "dag3" på utmaningen ;D



Dag 2

Dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn


I min gamla skola så fanns det en som heter Maria och så jag då Marie och hon kallades för Mia och då blev jag lillmia, det där hängde sedan efter mig.. tillochmed på lunar hette jag lillmia och sen när jag startade min blogg så fick det också bli lillmia + n.. haha don´t ask me why :D

En kort men enkel förklaring. Jag hatar verkligen att bli kallad för Mia men jag orkar verkligen inte börja tjorva till det med bloggnamnet och byta, det duger som det är.. just nu :)

..






Hmm kan vara svårt det där med att välja namn :)


2a Januari 2011

Hallååj! ;P Ni lever väl efter nyårsafton? Hehe tänkte när ni är så dåliga på att kommentera ;D Nåväl.. Mathias har iallafall tagit barnen upp till sig så att jag får lite egentid, det behövs! Egentligen hade jag velat krypa ner under täcket och bara soova men istället har jag tusentals måsten! Tvätta ett gäng med kläder och skura golven och sånt kul ;) Jag gör seriöst inget annat känns det som.. men jaja, thats life när man har barn! Nu är jag iallafall städerska och tvättare, vid fyra tiden svirar jag om till kock och vid sju tiden svirar jag om igen till john blund :)

Ska kika runt på mina favoritbloggar tills det är dags att hämta upp tvätten! Det dyker upp ett tisinställt inlägg vid tre tiden med utmaning nr2!

Dag 1

Dag 1 - en nytagen bild på dig, inklusive 15 fakta om dig själv



Nyare bild på mig än såhär finns inte :/





15 fakta om mig!

1. Jag är rökare
2. Jag är småbarnsförälder
3. Jag älskar shopping
4. Nästa födelsedag fyller jag 23
5. Jag lider ofta av bloggtorka
6. Jag har flyttat över 30 gånger
7. Jag har inget tålamod
8. Jag HATAR att vara ensam
9. Jag lider av depression
10. ..som jag äter medicin för
11. Jag har varit gift i nästan 4 år
12. ..men tagit ut skilsmässa ;(
13. Jag vill inte ha fler barn
14. Jag hoppade av skolan
15. .. vilket jag ångrar så jävla mycket!


Bloggutmaning

För att försöka få bort denna jäkla bloggtorka jag har så tog jag denna utmaning från en annan blogg! Hoppas bara på att jag inte börjar slira och strunta i den hihi^^


Dag 1 - en nytagen bild på dig, inklusive 15 fakta om dig själv
Dag 2 - meningen bakom ditt bloggnamn

Dag 3 - en bild på dig och dina vänner
Dag 4 - en vana som du önskar att du kunde trolla bort
Dag 5 - en bild av en plats du varit på
Dag 6 - favorit superhjälten och varför
Dag 7 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 8 - mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 9 - något du är stolt över
Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - en bild från en tid du saknar
Dag 12 - varför började du blogga?
Dag 13 - en bild på ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - sätt din ipod på shuffle - första 10 låtarna som spelas
Dag 16 - en gammal bild på dig själv
Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - planer/drömmar/mål
Dag 19 - smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 - en förklaring av hur din framtid ser ut
Dag 21 - en bild på något som gör dig glad
Dag 22 - vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Dag 23 - något du längtar efter
Dag 24 - skriv brev, fota det, och skicka till någon
Dag 25 - vad man hittar i din handväska
Dag 26 - din absolut favorittid på året
Dag 27 - anledningen till att du gör en sådan här utmaning i dagarna 30
Dag 28 - en bild på dig förra året och en från nu - hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - dina favoritlåtar

1a Januari 2011

Hej på er :) Ni är inte alltför bakis idag va? ^^ Trots en nykter kväll igår, som alltid annars så var jag tvungen att dubbelkolla rubriken så att det verkligen stod 2011 och inte 2010 ;p Jag hoppas verkligen att detta år blir mycket bättre än förra året.

Gårdagen var enligt mig kanon! Vi började med finmiddag och efter det vid sextiden så åkte jag och barnen med Matti upp till femmanparkeringen där vi mötte upp hans bror D och hans tjej J och lilla E (nämner inga namn då jag inte vet om dom vill bli nämnda i min blogg). Iallafall, där sköt vi raketer i hopp om att ungarna skulle tycka det var kul att se på men icket.. en efter en hoppade in i bilarna. Så det var dom pengarna upp i luften! Hehe. Tänkte iallafall att det smälls nog med raketer vid tolvslaget så det är ju bara att ställa sig på ballis och kika men som den pensionär jag är så somnade jag redan vid elva och vaknade vid ett tiden.. så ja, jag missade ju allt som vanligt ;) Barnen somnade trötta som aldrig förr redan vid åtta tiden.

Och jag började det nya året (idag) med att möblera om barnens rum så det inte ser alltför kaosigt ut därinne, nu är jag nöjd och det tror jag dom också är. Nu blir det dock middag och ikväll måste jag bara se fångarna på fortet då det är blogglaget som är med :) Paow, Foki, Blondinbella och Petra. Haha hoppas dom vinner!


Nåja, vi hörs när vi hörs! Kram





RSS 2.0