Lunchdags för småttingarna ;)

Hello, igen ;) Färdig slöat här, ska snart börja förbereda lunchen för småttingarna. Isabella ligger och sover ännu, inte alls ovanligt. Men, hon är ju bara ett spädbarn så, dessutom blir hon 4 månader nu den 12e Juli ;) Hon har blivit så stor och duktig, hon har lärt sig att vända sig från rygg till mage. Men sen vet hon inte hur man vänder tillbaka. Sötunge!

Igår hade jag barnledigt från tidig morgon till sen eftermiddag, det kan behövas som sagt för nya krafter behöver man verkligen!

Snart är det vägning/mätnings dags för båda barnen. Ska bli kul att se hur det är för Felicia, är vääääldigt länge sedan jag vägde och mätte henne. Är lite orolig faktiskt, hon äter ju mängder per dag, eller iallafall hyffsat bra tycker vi men det verkar inte visa sig på vågen. Med Isabella är det annat, hon vrääker i sig maten som aldrig förr!

Ett exempel, igår inom loppet av en timme så åt hon en halv portion gröt, sen tisse (tömde hela proppfulla), sen 120 ml ersättning. Sen var det godnatt för henne ;)



usch vad jag vart hungrig, nu lunch!


Ha det ;)


Kommentarer
Alina

Godnatt! =)

2009-06-30 00:34:06
URL: http://musicrecord.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0