Nåå joo..

Hmm, konstigt att läsarantalet har stigit plötsligt just igår.. men well, har några fingrar att klippa av så att dom kan ge fan i att komentera idiotsaker!!

Kommentarer
Linn

Varför bloggar du om du inte kan ta kritik? Personligen så hatar jag dig och har gjort det enda sen jag träffade dig första gången.. Du är en feg liten skit som inte kan stå för vad du säger, bråkar du med någon så ska du alltid bussa din knarkar pojkvän på alla.. Väx upp för fan och börja ta ansvar, du har två små barn som knappast vill bli som dig när dom blir äldre.. Jag lider verkligen med dina små flickor som måste växa upp med dig och din pojkvän..

2009-06-12 13:07:41
Marie

Du, Linn som gladeligen kommenterar min blogg? Jag har mina starka aningar om att du inte kan skilja på "påhopp" och "kritik".. återkom gärna när du tagit reda på skildnaderna!

2009-06-12 13:24:39
Marie

Jag kan sätta min högra hand på att du inte har en endaste aning om vad knark är för någonting! Och för att tillägga, min man är ingen knarkare, dessutom HEL nykterist! Dessutom är jag världens bästa Mamma åt mina två döttrar, hade jag varit en sådan dålig mamma som du påstår så hade jag inte haft dom kvar.. eller hur? DU har garanterat haft en dålig uppväxt som måsta sitta framför din dator och hoppa på alla andra som försöker göra något bra av livet, fredag idag.. gå nu ut på stan och knäck upp din 3,5:a och bli askalas!

2009-06-12 13:33:59



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0