Godmorgon :)

Godmorgon på er ;) Sovit gott? 

Felicia har just blivit skjutsad till dagis och då passade även Matti på att åka på gymmet en sväng eftersom det ändå ligger i Gällivare, och Bella hon sover.. det var ju inte alls ovanligt! Prövade att ge henne godnatt välling åt henne igår kväll innan hon skulle somna, första gången hon åt det och hon tyckte verkligen om det sen somnade hon som en stock. Tänkte att jag ger lite på morgonen nu också meen icket!! Hon spottade ut och tyckte inte alls det var gott.. så nu har hon inte ätit sen fem imorse, hoppas hon är hungrig iallafall och vill äta när hon vaknar. Men det tror jag nog! Mammas lilla matgalning ;) Aldrig nå problemos med maten när det gäller Bella. Hon äter det som erbjuds för det mesta, och mycket! Felicia äter ju sådan mat vi äter så det går också bra :) Är så himla skönt att dom sover nätterna igenom båda barnen, det innebär sömn för mig och Matti.. 

:) 

Jaja, hoppas iallafall att kläderna kommer idag som vi beställt åt barnen från Hm! Deras garderober behöver förnyas litegrann.. Bella ärver ju en massa kläder av Felicia, eller närmare bestämt allt! Men någong gång måste man ju få lite nytt! 


Nee, ska ta och kolla lite tv nu och vänta på posten som ska sega sig varje dag ;)


Vi hörs! ♥ 


Kommentarer
S A N N A ♥

[ Du kanske följer Gossip Girl? Och då kanske du är intresserad eller faktiskt vet vem som gästspelar i den nya säsongen! Om inte annat kan du titta på bilden i mitt inlägg och gissa vem det är!

http://sannasrum.blogg.se/2009/september/vem-ar-det-som-gastspelar.html ]

2009-09-02 10:29:25
URL: http://sannasrum.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0