13e April 2010

Godmorgon på er :) Var på väg ut med Felicia och cykla, men då påminde Matti mig att hon ska på dagis idag, snacka om att vara snurrig! Hade faktiskt helt glömt bort det med tanke på att hon varit ledig nu i mer än en vecka.. ( hon går bara tis-ons-tors ) Så har bökat på henne kläderna, galonisar och allt vad det heter så nu skjutsade Matti iväg henne till dagiset! Hon behöver få göra sig av med lite energi och träffa sina kompisar hon ofta tjatar om här hemma ;)

Kom på en briljant idé igår att göra med F, stallet! Men den idén sket sig ganska snabbt då jag tog mig in på deras hemsida och läste att man måste vara minst 4 år för att rida.. och Felicia blir ju bara 3 snart. Men gillar djur lika mycket ändå. Nåja, det närmsta året får hon nöja sig med att titta på hästar och vill hon börja rida senare så är det en självklarhet! Så till stallet ska vi minsann ta oss någon dag hon inte har dagis, jag tål eg inte pälsdjur och framför allt inte hästar men jag får offra mig, jag har ju faktiskt mina mediciner att ta innan jag och när jag väl är där. Man behöver ju inte stanna hela dagen och utsätta sig mer än nödvändigt, right?





Ska ringa och efterlysa våran efterlängtade spis nu, den skulle ha kommit igår men icket det! Och efter det ska jag kika efter lite kläder att beställa. Har hittat en bra sida med kläder åt mig men då stod det att det bara är företag som kan beställa, jävlars skit! Nånå, vi hörs :)

Förresten, snart kommer den nya designen upp. Jag längtar!

Kommentarer
rolf

God morgon.Du ska ha en skön tisdag.kram

2010-04-13 09:26:16
URL: http://rolfsalomon.blogg.se/
tvillingarna

har lagt till dig nu på bloglovin :P

2010-04-13 12:58:51
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Tvillingar

det funkar inte att lägag till dig nu på bloglovin!!??

2010-04-13 13:00:39
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
mona

läs gärna min blogg med!

2010-04-13 13:50:46
URL: http://monsans.blogg.se/
LISOU

fin blogg :)

2010-04-13 19:32:41
URL: http://lisou.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0