14e November 2010
Då det är ett riktigt skitväder ute idag så stannar vi inne och småbakar lite, nyss blev det ischoklad och nu fortsätter vi med pepparkakor samt kokostoppar! Enkla bakverk för mig som varken gillar eller kan baka! :) Haha..
Ingredienser (60 st)
250 g mörk eller ljus blockchoklad av bättre kvalitet
125 g kokosfett
Tillagning
1. Värm vatten i en kastrull med en skål i.
2. Dela chokladen i mindre bitar och lägg det i skålen.
3. Dela kokosfettet i bitar och lägg det med chokladen.
4. Låt chokladen och koksfettet mjukna.
5. Rör om väl så att det blandar sig.
6. Fyll chokladsmeten i ischokladformar av aluminium och ställ dem kallt så att de stelnar.
7. Förvara ischokladen i kylen
Kommentarer
lucke
Hej du! vad händer? :)
Cissi
gott med ischoklad! :)
Trackback