15e November 2010

Denna har jag beställt! Hoppas verkligen den fungerar annars blir det en förstoring med kirurgi. Fast är inte så himla sugen på att lägga mig under kniven, har redan gjort det två gånger (kejsarsnitten) och är absolut inte sugen på det igen, men ja fungerar inte den här krämen då gör jag fan det :)




Bröstförstoringsgelen FemDream Gel ger dig snabbt en stram och större byst.

Kombinationen av noga utvalda, naturliga ämnen ger ett fantastiskt resultat. Gelen tränger in i huden och stimulerar bildandet av fettvävnad liksom blodgenomströmningen. Samtidigt stramas bindväven åt och ger på så vis en vackrare och fylligare urringning. I synnerhet ämnena allantoin, Cell Active-form, aloe vera, hyaluronsyra und mangostanfrukt utlovar ett optimalt behandlingsresultat .

 Allantoin: Det naturliga ämnet allantoin förekommer i plantor som exempelvis vallört, lönn, vetekli och svartrötter. Det stimulerar celldelningen och bistår vid inre och yttre läkning av sår.

CellActive-Form: CellActive-Form är en kroppsvårdsprodukt som används speciellt för behandling av bröst och dekolletage. För det första återskapar det dekolletagets konturer, för det andra förbättrar det fettvävnadens struktur samt tillför värdefulla näringsämnen.

Aloe Vera: Aloe Vera-gelen har en positiv verkan på läkningen av sår samt stramar åt huden och ökar blodgenomströmningen.

Hyaluronsyra: Hyaluronsyran har en fuktighetsgivande effekt och främjar cellbildningen i bindväven. Ämnet transporterar näringsämnen dit blodkärlen inte når.

Mangostanfrukt: Mangostanfrukten innehåller antioxidanter som xanton och stilben. Denna frukt är den största naturliga producenten av xanton. Ämnet används som en kraftfull substans i syfte att motverka åldrandet.


399:-






((Någon som vet om den fungerar?? ))


Kommentarer
sofi

lilla gumman de där funkar bara för ett tag medans du använder den de är ungefär som botox eller en rynk kräm de blir inte ett bestående resultat så är de med alla krämer och sånt som är åtkomligt på internet bara ett tips:)

2010-11-18 11:09:32



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0