B"gn"älla

Typiskt bellfisen att lägga sig vid ytterdörren och gallskrika "Pappaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" trehundraelva gånger om när hon märker att det inte går att köra med mig!

Nu blir det bädden för di små!



*privata tandläkare sket sig, hitta bara turkar och dom vill jag inte gå till..

**kräsen, yes!


Kommentarer
Elinn

Gå till tandläkaren och säg åt dom att göra en röntgen som går runt hela munnen. Dom ser dom allt och kan förhoppningsvis hitta felet. Kan ju vara så att det är en visdomstand som ligger och trycker på tanden om det är en hörntand du har ont i?

Bara ett tips som kanske hjälper. :)

2011-03-15 19:07:37
Linda

Turken är polack och har arbetat som tandläkare i nästan hela sitt liv. Jag har varit till honom när jag hade tandvärk (efter det att folktandvården inte kunde hjälpa mig), och jag blev helnöjd. Dessutom är han mycket billigare. Döm inte ut någon, bara för att den personen inte är helsvensk. Du vet ju inte hur den personen är i sin yrkesroll. Det gör mig rätt förbannad när jag hör att du dömer ut honom för att han är "turk". Vad är det du är kräsen över, hans nationalitet, eller?



Jag vet att du inte kommer att publicera detta, eftersom jag har kritik, men det bryr jag mig inte i. Jag vill bara att du ska veta att jag reagerar på ditt sätt att uttrycka dig. Och du... jag är inte tillsammans med en utlänning, för det är väl det du tror.

2011-03-15 20:17:23
Amiee Whitney

sv, Åh okej.

Hur mår du?

Ledsen för min långsamma svar, jag var i Paris hela helgen!

2011-03-15 20:54:06
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Linda hill .

Vad ska du göra med tänderna?

2011-03-16 17:19:15
URL: http://lindahill.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0